Nevjerojatno licemjerje Njujorške političarke – nakon što je uvela Covid mjere u svojoj državi, pobjegla je na Floridu

Alexandria Ocasio-Cortez
60 komentara

Američka zastupnica Alexandria Ocasio-Cortez viđena je u četvrtak kako jede bez maske u Miami Beachu na Floridi. Otvoreno progresivna demokratkinja čvrsto podržava mandate za maske i cjepiva, unatoč tome što ih se očito sama odrekla.

”Dobro došli na Floridu, Alexandria Ocasio-Cortez!” Predstavnica NYC-a izbjegla je restriktivne mandate New Yorka da večera bez maske u Miamiju – što je potaknulo ured guvernera DeSantisa da joj čestita na ”uživanju u okusu slobode”.

”Nadamo se da uživate u okusu slobode ovdje u Sunshine State zahvaljujući vodstvu @RonDeSantisFL”, tvitao je račun Team DeSantis

Zastupnica Alexandria Ocasio-Cortez, lice progresivnih demokrata u Kongresu, izgledala je veselo dok je uživala bez maske u Miami Beachu na Floridi u četvrtak, unatoč čvrstoj podršci mandata za maske i cjepiva u svojoj državi, New York.

Političarka je podijelila piće i smijala se s nepoznatim gostom u restoranima Doraku Sushi i Izakaya, prema fotografijama koje je podijelila National Review.

Ocasio-Cortez su na Twitteru vukli konzervativci šaleći se na račun njezina strogog stava o protokolima COVID-a, uključujući Twitter račun tima republikanskog guvernera Rona DeSantisa, a koji ju je trolao pozvavši da ”uživa u okusu slobode” u Sunshine State.

”Dobro došli na Floridu, AOC! Nadamo se da uživate u okusu slobode ovdje u Sunshine Stateu zahvaljujući vodstvu @RonDeSantisFL”, stoji u tvitu na računu Team DeSantis.

”P.S. Preporučamo Rock Shrimp Roll i Aoki Tai sljedeći put kada odlučite večerati u Miamiju. Živjeli!”, stoji u nastavku tweeta.

Drugi su korisnici također prepoznali licemjerje u njenom kršenju vlastitih pravila o COVID-u.

Ocasio-Cortez je otputovala na Floridu dok se njezin dom u New Yorku bori s porastom slučajeva COVID-a. Više od 20 posto gradskih policajaca i 30 posto bolničara u četvrtak je bilo bolesno, rekli su gradski dužnosnici za Fox News.

Grad ne planira odbaciti svoje COVID protokole jer je novi gradonačelnik New Yorka Eric Adams, koji će prisegnuti u subotu, najavio u četvrtak svoje planove da zadrži na snazi ​​mnoga ograničenja odlazećeg gradonačelnika Billa de Blasija, uključujući obavezu cijepljenja za ulazak u lokale i poduzeća.

IZVOR: dailymail.co.uk

Alexandria Ocasio-CortezcjepivoCovidmaskenew yorkvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
60 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
preseren3
2 godine prije

Hahahaha….
To rade sobarice, koje se dočepaju položaja…

Lilarcor
2 godine prije

“…viđena je u četvrtak kako jede bez maske…”
Ajde

radoznalo_mače
2 godine prije

Gledamo kako SAD imaju makar države Texas i Floridu relativno slobodne, dok je EU cijela okupirana. Ali mi je onda sinulo, postoji tome nekakav pandan i u EU, a to smo upravo mi, Bugari i Rumunji. Valjda mora bit par divljih zemalja radi energetske ravnoteže.
Furajmo se kao Florida u EU, ne dajmo na sebe. Neka se oni sa Floride našem otporu vesele, isto kao i mi njihovom.

Malek
2 godine prije

Da, svi bi prije izabrali distance, masketine, primanje pripravaka u dupe 4 puta godišnje, opsesivno rovanje po nosevima, izolacije, rad od kuće, policijski sat prije nego svjež zrak i normalne ljudske kontakte, u pravu si, sektašu.

Čistokrvni
2 godine prije

U međuvremenu je navodno dobila “kovid”. Sad očekujem da optuži Floridu i DeSantisa zato.

Inače nedavno se drugarica proslavila izjavom kad je odgovarajući na kritike zbog odlaska u Floridu dok je u svojoj državi nametala lockdown. Naime izjavila je da su njeni kritičari ustvari bijesni zato jer bi željeli s njom izlaziti, a ona ih neće. Pa ju zato napadaju.

Žena je inače poznata neiscrpan izvor “bisernih” izjava i postupaka. Hodajući meme.

ow my balls
2 godine prije

a sto je s onom sto prodaje prdace u staklenki, jel izisla iz bolnice?

Čistokrvni
2 godine prije

Evo ti odgovor da ne ispadne kako te nitko ne doživljava a ti se toliko trudiš.

Mali
2 godine prije

Ako ne vidis logiku, nemoj ju niti traziti. Odi uberi kiticu cvijeca, jer logika je u oku promatraca.

apa khabar
2 godine prije

ti si za nekakvu selektivnu pravdu?

Mr.T
2 godine prije

Sve je to ok. Ali ako je tvrdi zagovornik nametanja maski i distanciranja, zasto to ne pokaze svojim primjerom i kad je na odmoru na floridi

Dupla Kamilica
2 godine prije

Index.hr – Objave | Facebook Teško za odlučiti se koga slušati, konobaricu ili ovu pametnu i hrabru stručnu osobu?

Franciskin bivsi
2 godine prije

Franciski na plafonu pise aaaaaa, da ne zaboravi tekst kad svrsava.

Dupla Kamilica
2 godine prije

Bob Calls Some People | Bob Saget’s Here For You – YouTube Ne znam jel ovo netko stavljao ovdje. Bob Saget izjavljuje da je primio booster na 12:25 i 1:35:30

Naoružajmose!
2 godine prije

USA od nekada 100% kapitalističke države, postala odavno komunistička đender prćija, i još se čude da zašto su propali kao Grčka, tj. čak još i gore, jer Grčka nema mješanog stanovništva. Od nekada moćnog 100%tnog kapitalizma, postadoha druga Venezuela, samo bez tih ogromnih količina zaliha nafte. Kada crveni dolar pukne kao bačva, suočiti će se sa kriminalom i rasnim neredima neviđenih razmjera. Komunizam je najveće zlo koje je ikada postojalo na ovoj planeti, a ova Alesandra je samo jedan mali odraz tog crvenog paraziterstva i licemjerstva. Ništa čudno, a i to skrivanje po Floridi i Teksasu im neće pomoći. Kada si kao država bankrotirao jer ništa zdravo odavno ne proizvodiš, onda si bankrotirao.

Malek
2 godine prije

Ma nije dobila moć zato, nego prodaju lažno ljevičarenje lažno progresivnoj woke ekipi. Nemaju oni veze s pravom ljevicom, to je salonska ljevica i skupina debila kao i naši iz Neradničke fronte i Možemo al nećemo

Trt
2 godine prije

Ništa više nije nevjerojatno.

Joe
2 godine prije

Jesi konačno izgubila nevinost? Još paučina među nogama??

Joe
2 godine prije

Kako mačka lezbo?

ledeno doba
2 godine prije

kabalina marioneta, koja kofol predstavlja hispanike…., ha, ha,,ha…

ali evo odlomka iz njene biografije, koji zapravo otkriva u kojem grmu leži zec:

“…Ocasio-Cortez is a Roman Catholic. She discussed her Catholic faith and its impact on her life and her campaign for criminal justice reform in an article she wrote for America, the magazine of the Jesuit order in the United States. At a December 2018 Hanukkah celebration in New York, she said she has some Sephardic Jewish ancestry...”

Keki
2 godine prije

Radila je kao konobarica dok joj nisu predložili to što sada radi.

TriDva
2 godine prije

“podržava mandate za maske i cjepiva” = = PODRŽAVA PRISILU ZA MASKE I CJEPLJENJE

Antivakser
2 godine prije

Ma sve ok ali kako da večera sa maskicom????

Venom
2 godine prije

Strpati u zatvor , jer je napustila zemlju i narod u vanrednom stanju.

Ana
2 godine prije

To je ona trula politikantkinja koja dolazi na gala primanje gdje ulaznica kosta 35 000 dolara sa haljinom “tax the rich”?

Azbest
2 godine prije

Smrad smrdljivi!

tuf
2 godine prije

Dežurna luđakinja iz redova ‘Demokrata’ koja će kroz godine po histeričnosti i iracionalnosti prestići i Warren.

Max
2 godine prije

Licemjerka.

Zoran
2 godine prije

Pelcung,maske,rastojanje je samo za stoku sitnog zuba. 🤡🤡🤡

Dabljuhite
2 godine prije

Je li baš jela ili je žvakala s maskom gore-dole ?

DEDA
2 godine prije

VJERONAUK U ŠKOLI JE LICEMJERJE PO ZAKONU ALI LJUDI TO NEVIDE.ZADNJE DVE KUKE TEK VIDITE LICEMJERJE I NEPISMENOST STRUKE I OVIH KAJ ZNAJU.

RoPe
2 godine prije

Po tebi, ti milijuni europljana radije crnce u tvornicama cijele godine. Zanimljivo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI