NJEMAČKA – 9 osoba ubijeno prema podacima policije – ubojica pronađen mrtav u stanu

Napad u Njemačkoj
21 komentar

Pucnjava se dogodila ove srijede navečer u Hanauu, u istočnom predgrađu Frankfurta. Najmanje osam osoba ubijeno je prema podacima policije koji trenutno tragaju za počiniteljem.

Najmanje osam ljudi poginulo je u srijedu navečer u Hanauu, blizu Frankfurta, u dvije pucnjave, javila je policija.

Počinitelji pucnjave, koji su navodno ciljali šiša barove prema lokalnim medijima, u bijegu su, dodala je policija, koja je “pokrenula gonjenje velikih razmjera”. Specijalne jedinice tražile su napadače koji su pobjegli s mjesta prve pucnjave u tamnom vozilu.

U ovom gradu koji je smješten dvadesetak kilometara od Frankfurta (Hessen) raspoređene su velike policijske snage, navele su vlasti u izjavi.


09h45 – Osumnjičenik pronađen mrtav – tvrde mediji

Osoba za koju se sumnja da je autor masakra, pronađena je mrtva nekoliko sati kasnije, pored još jednog neidentificiranog tijela.

“Optuženi je pronađen u svojoj kući u Hanauu. Policijske snage za posebne intervencije tamo su otkrile i drugo tijelo. Istraga se nastavlja. Trenutno nema naznaka da ima drugih počinitelja “, napisala je policija u jugoistočnoj državi Hessen.

Njemačka policija objavila je na Twitteru da su pronašli još jedno beživotno tijelo u kući ubojice.

Istražitelji su također pronašli njegov automobil i u njemu municiju i časopise, javljaju lokalni mediji, dodajući da je osumnjičeni imao dozvolu za lov.

Nakon pucnjave u Hanauu, gradu koji se nalazi dvadesetak kilometara od Frankfurta, raspoređene su velike policijske snage. Novinar AFP-a na licu mjesta vidio je tridesetak policijskih automobila koji su napuštali policijsku stanicu Hanau, a prema riječima svjedoka, teško naoružana policija bila je raspoređena u gradu.

Činjenice

Prva pucnjava dogodila se prije ponoći u jednom šiša baru, u srcu ovog grada s oko 90.000 stanovnika. Prema policiji, najmanje jedna osoba teško je ozlijeđena na prvom mjestu oko 22:00 po srednjeevropskom vremenu. Svjedoci, koje navode lokalni mediji, izvijestili su o desetak hitaca. Navodni počinitelj tada je napustio ovo prvo mjesto automobilom u pravcu Kurt-Schumacher Platz, u okrugu Kesselstadt, prema izvješću policije.


02h16 – Mediji tvrde da je osumnjičenik priveden. Uskoro ćemo znati više informacija…


njemačkaTerorizam
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kgfjč
4 godine prije

Muslimani ili balkanci?

Zagor
4 godine prije

Logično je uvesti noćnu smjenu…

Tvingo
4 godine prije

Vratili se turisti sa Levanta, biče toga još mnogo !!

Zen
4 godine prije

Jel se meni čini ili sezona napada svake godine se otvori u Njemačkoj

Snicla
4 godine prije

Počinitelj pronađen mrtav u stanu zajedno sa još jednom mrtvom osobom

Pero
4 godine prije

Ako nije covjek s bliskog istoka s pronadjenom putovnicom, onda je ekstremni desnicar s ostavljenim pismom.
Vrh

zoran
4 godine prije

Sigurno neki Finac

Trubadur
4 godine prije

Četvorica mrtvih su bili Kurdi…

x@y
4 godine prije

Osumnjičeni počinitelj Hanau Tobias R. prije gotovo tjedan dana objavio je video u kojem govori na engleskom da je vrijeme za borbu. Na svojoj je web stranici također objavio izjavu punu mitova o rasizmu i zavjeri. U njemu se R. obraća američkom narodu, koji su pod kontrolom tajnih sila. R. upozorava na vjerovanje glavnim medijima i govori o modernom sustavu ropstva. Dužnost je američkog naroda da ustane. Poziva na borbu sada. Tobias R. izražava sličnu teoriju zavjere u dokumentu koji je objavio na njemačkom jeziku na svojoj web stranici. U njemu se obraća njemačkom narodu i piše o „vladi u sjeni“ i maloj eliti koja vlada cijelim planetom i skriva tajno znanje od stanovništva. Njegove teorije zavjere uključuju ne samo politiku, već i sport te sveučilište u Bavarskoj. Piše i na temu “žene”, očito je riječ o osobnim neuspjesima, a sve se objašnjava teorijama zavjere. Pored toga, R. komentira “loše… Čitaj više »

Gott mit uns
4 godine prije

Terorizam ili mafija

Max
4 godine prije

Svake godine je tako..

farre
4 godine prije

„Partizan (ili danas Terorist) postaje „Orudje jedne mocne, globalne agencije, koja ga u otvorenom ili nevidljivom ratu aktivira i ponovo uklanja“ Carl Schmitt “Teorija Partizana” 1963

puki
4 godine prije

Opet ista predstava u režiji gospodara kaosa… neka svatko misli malo logički… Jedan pojedinac, samac, Njemac, uzme pušku ili pištolj i sa autom ide pred nargila kafiće ili kako ih u Njemačkoj zovu “šiša-barovi” ( po onim arapskim vodenim lulama za pušenje, koji se naziavju “šiša”). I onda on puca neometano i ubije 9 osoba. A ovi u barovima ništa. Iako svatko u NJemačkoj zna da baš ti šiša-barovi vrve od gangstera i kriminalca, od kojih mnogi imaju oružje ( i drogu). Njemačka policija je proteklih godina vršila česte racije u tim barovima, koji po njemačkim gradovima rastu kao gljive poslije kiše. Dakle, iako je poznato, da mnogi tu imaju oružje, i da se turske, kurdske, arapske i albanske bande često međusobno obračunavaju i pucaju jedni na druge kao u gangsterskim filmovima, nitko iz tih barova nije uzvratio vatru??? Ovaj Nijemac koji je izvršio pokolk je vrlo vjerojatno imao tajnu… Čitaj više »

politicki nekorektan
4 godine prije

….a,onda se pojavio dolfi i ponudio jednostavna resenja za kompleksne probleme—-melem za svapsku dusu…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI