Njemačka rasprava o mogućim napadima na Rusiju

Taurus projektil
26 komentara

Moskva će tražiti objašnjenje od Berlina o navodnim planovima da se Ukrajini isporuče projektili Taurus i pomognu Ukrajincima da udare na Krimski most i druge ciljeve, rekli su u petak visoki ruski zvaničnici.

Glavna urednica RT-a Margarita Simonyan objavila je transkript razgovora između visokih oficira Bundeswehra koji su razgovarali o tom pitanju, nakon čega je uslijedio 38-minutni audio snimak. Njemačka vlada tek treba da odgovori.

Transkript i audio zapis, javno objavljeni

Simonyan je objavila transkript telefonskog razgovora od 19. februara na svojoj VK stranici, navodeći učesnike kao šefa njemačkog ratnog zrakoplovstva (Luftwaffe), generala Inga Gerharca, zamjenika načelnika štaba podružnice za operacije, brigadnog generala Franka Graefea i dva druga. Ubrzo nakon toga, Simonyan je na svom Telegram kanalu objavila i audio snimak rasprave, na njemačkom jeziku.

Šta je rečeno u pozivu?

Kerečki mostnjemačkarusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mrčikola
1 mjesec prije

Tišina..!…snima se.
Počela je, čini se, među “saveznicima” igra “čiji je veći”…morat će majstori promptno uredovat.😁

Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Nije Njemacka raspravljala o napadu na Rusiju nego par sluga satanistickih koji su se pod plastom demokracije tko zna kako docepali vlasti!
Pitajte prosjecnog Njemca bi li isao na istocni front gdje moze izgubit glavu, oci , ruke ili noge ili bi radije ostao doma s obitelji i gledao utakmice…
Da meni netko predlozi da idem u rat, odbio bi. Da me prisilno mobilizira , prvo bi isprobao radi li oruzije koje mi je dato a onda bi ga okrenuo prema onome ko mi ga je dao i nebi me bilo briga za sudbinu…

Adriana
1 mjesec prije

Ovi kao AP. Bitno je što je lopovluk obznanjen, a ne što se desio.

oli
1 mjesec prije

Za takve odluke moraju izici na referendum sa jednim pitanjem
Zele li Njemci primiti vecu dozu zracenja od normalne jer ih njihova vlada vodi u nuklearni rat

novo
1 mjesec prije

Gdje je sad troll ledeno Doba?

Moje Ime AD 1995
1 mjesec prije

“Prema izvorima njemačke javne televizije ZDF, razgovor s, između ostalih, generalom zračnih snaga Ingo Gerhartzom i drugim časnicima zračnih snaga zaista se dogodio, a snimka nije lažna.” Dobar, ovo direktno priznali.

Max
1 mjesec prije

Provaljeni su.

Lucija, prva
1 mjesec prije

“” što je izazvalo zabrinutost zbog moguće špijunaže u Njemačkoj i pozive Rusiji na pojašnjenje “”… ma zamisli samo te BEZOBRAZNE RUSIJE koja ŠPIJUNIRA MIROLJUBIVE NIJEMCE dok PRIPREMAJU NOVU OPERACIJU BARBAROSSA…

Znaci po Svabama je glavni problem to sto su otkriveni a ne to sto njihov danasnji Wehrmacht sprema napad na Krim i Ruse? Ocito je da im dva samaranja nisu bila dovoljna, tacno kriju mazohizam Iza svoje agresivnosti.”

Voltaire
1 mjesec prije

Ovi sljedbenici nacizma, opet cackaju mecku u pi**u. Zar vam nije dosta 2 X ?? Ali ovoga puta postoji sansa da nestanete . 🙂

nessy
1 mjesec prije

Ovi njemacki idioti ocito nisu ozbiljno shvatili izjavu Rusije, da ce u odredjenim situacijama, dobiti po usima i zapovjedni centri, a ne samo ‘izvodjaci radova’. Kad/ako izvedu ovu suludu operaciju, pa dobiju Avantgard u centar Berlina, npr., na Brandenburska vrata, glumit ce iznenadjenje. Ocito su retardi zaboravili antologijsku foto, na kojoj ruski vojnik na Reichstagu zabija Sovjetsku zastavu. Svakom majmunu je jasno, da je danasnja Njemacka, u odnosu na onu nekada, vojno impotentna i nesposobna sudjelovati na NATO vjezbama, a kamoli ratovati. Tragicno je da bi se moglo dogoditi da sacica budala iskljucenih iz stvarnosti moze dovesti EU u situaciju pogibeljnu po opstanak. Nevjerojatno, koji idioti imaju moc, da im uopce padne na pamet takva ideja. Sjetili su se briljantne ideje; pricat ce USA naglaskom, i rusi ce odmah popusiti narativ. Najprije im testirati inteligenciju, a onda nabiti nogom u dupe.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI