Novinar “slučajno” snimio radar nove generacije raketnog sustava S-500 (Video)

Radar S-500
24 komentara

Video snimka radara “svih visina”, koji je dio opreme budućeg protuzračnog obrambenog sustava S-500 Prometej, “slučajno” je prikazan na Россия-1 TV kanalu.

Vijest koja se emitirala na ruskom TV kanalu, prikazivala je zrakoplove presretače na velikim visinama leta: MiG-31BM i MiG-29, kao i sustave zračne obrane Pancir, S-300 i S-400 koji su uništavali razne mete tijekom vježbi u oblasti Ašuluk u Južnoj Rusiji.

Reporterki koja je izvještavala s terena, pažnju je privukao radarski sustav za kojeg se vjeruje da pripada novoj generaciji radara koji pokrivaju sve visine, a koji se koriste sa sustavom S-500. Informacije o ovom radaru su tajne i do sada nije bilo konkretnih snimaka, osim nagađanja da je sposoban otkriti i inteligentno pratiti sve mete u zraku, bez obzira na kojoj visini letjele. Navedene sposobnosti ovog radara omogućavaju novom sustavu S-500 korištenje raznih projektila koji su u stanju uništiti balističke rakete, zrakoplove i satelite u niskoj orbiti. Budući sustav S-500 ima sposobnost presresti i hipersonične mete koje lete pet puta brže od zvuka.

Pogledajte video i navodni radar koji je sastavni dio sustava S-500:

Sustav S-500

https://www.youtube.com/watch?v=yjyTiPfUb20

radarS-500
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Podravec
6 godine prije

Ma, slučajno, isto slučajno kao i sa ,, status 6,, torpedom, ma zaista slučajno!

Sinisa
6 godine prije

Dosla nekakva cudna vremena…ono jest’ da je bolje imati neg’ ne imati ali ne smijes da imas niti da se branis…
“”…Nova avionska bomba „Drelj“, koju će ove godine početi da koristi ruska vojska, predstavlja „još jedan signal agresije Kremlja“, piše britanski tabloid „Dejli ekspres“.
„Dejli ekspres“ smatra da nova municija, namenjena za petu generaciju lovaca Su-57, povećava strahove u vezi sa mogućim početkom trećeg svetskog rata…
…„Dejli ekspres“ tvrdi da je Rusija saopštila o novoj bombi ubrzo nakon što je u britanskom Solsberiju otrovan bivši pukovnik Glavne obaveštajne uprave (GRU) Rusije Sergej Skripalj, što, kako se navodi u članku, predstavlja „još jedan signal agresije Kremlja“.

Zapravo, „Tehmaš“ je prvi put predstavio ovu bombu na sajmu avijacije MAKS, a pod nazivom „Drelj“ ona je postala poznata na forumu „Armija 2016“…”””

ZЪVЪNIMRЪ
6 godine prije

zar nema dovoljno straoslavenskih bogova nego te grke koji bi svojatali cijeli balkan skupa s bogovima

čitalac
6 godine prije

O tehničkim pojedinostima raznih sistema se piše potpuno prozvoljno.
Za S-400 su podatci proizvođača da je sposoban obarati ciljeve brzine do 4.000 m/s. To je otprilike 12x brže od zvuka. Takvu brzinu imaju balističke rakete srednjeg dometa kada ulaze nazad u atmosferu i S-400 ih “skida”. Pa nema valjda S-500 slabije karakteristike?

Oko
6 godine prije

Za one koji nisu obratili paznju na “sucajni” snimak TV Rossija 1, sasvim “slucajno” spjutnik izbacuje ove vesti a prosto je neverovatna “slucajnost” sa momentom zaostravanja odnosa sa zapadom.

cool
6 godine prije

Bitno nije ni snimljeno, niti će biti.

17 novembar
6 godine prije

jos samo da snime kako obara nesto . ali mislim da taj film necemo gledati

Mujo hebe Fatu
6 godine prije

mi u HR vec imamo S-600

antun vasces
6 godine prije

dokazano je da sistemi S-300 i S-400 mogu malo ili nikako nauditi avionima F22 i F35, Rusi prijete u Siriji a jako dobro znaju da su tamo u nepovoljnijem položaju okruženi državama NATO-a ili američkim saveznicima, zna se tko je gospodar u Mediteranu, Crvenom moru i Perzijskom zaljevu, ruska mornarica je daleko ispod udruženih američkih, britanskih, francuskih, talijanskih, grčkih i turskih mornarica u tom području

Suvorov
6 godine prije

Svaka zemlja bez toga ne može biti suverena. Dolje NATO, dolje EU, dolje globalistička bagra.

Suvorov
6 godine prije

Nije bitno, glavno da oružje funkcionira, jebali te Ameri.

Zadranin
6 godine prije

Pričaš o Rusiji, zemlji koja se rasprostire na 11- ak satnih zona. Ni ameri nemaju toliko novaca za asfaltirati cijelu svoju zemlju, a kamoli zemlju veličine Rusije.

Uostalom, u Sibiru triba medvjed da hoda asfaltom, jel tako? ?

Pljuc.

EU dismr
6 godine prije

….’di si stavio 3 tube ..? 🙂 i još te buba guza … eeee 🙂 🙂

tedi
6 godine prije

Ok.nema pa sta,ima HR ceste do aja,ako je to dokaz standarda,sto svi bjeze vanka,

Roro
6 godine prije

sigurno je bilo neko sranje pa da nam ustedi vrijeme da to ne gledamo

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI