Odbijen napad dronovima na Krim i Azovsko more

Krimski most
13 komentara

Kijev je pokušao izvesti napade dronovima na više ciljeva, izvijestilo je ministarstvo

Ukrajinske snage su osujećene u svom pokušaju da pokrenu napade bespilotnim letjelicama na nekoliko ciljeva, pri čemu je ruska protuzračna obrana oborila 22 bespilotne letjelice, a još 13 ih je presrelo iznad Azovskog mora i Republike Krim, prema ruskim dužnosnicima.

Promet na glavnom mostu koji povezuje kopnenu Rusiju s poluotokom Krim obustavljen je rano u utorak, objavio je operater mosta na Telegramu. Vozači su zamoljeni za pribranost i pridržavanje uputa službenika osiguranja prometa.

Uprava nije otkrila razlog suspenzije.

Kijev je posljednjih mjeseci pojačao raketne i dronovske napade na Krim.

U listopadu je nekoliko desetaka ukrajinskih bespilotnih letjelica uočeno i uništeno iznad Crnog mora i sjeverozapadnog dijela Krimskog poluotoka, priopćila je ruska vojska.

Ukrajina je 13. rujna napala brodogradilište u Sevastopolju krstarećim projektilima, oštetivši dva broda mornarice, prema ruskoj vojsci. Devet dana kasnije, projektil je pogodio sjedište Crnomorske flote u Sevastopolju.

Ukrajina je također koristila morske bespilotne letjelice za napad na rusku lučku infrastrukturu u Sevastopolju u više navrata. Pomorski dronovi ciljali su ključnu prometnu infrastrukturu, uključujući 19 km dug Krimski most, koji je teško oštećen u napadu u srpnju, ali je kasnije popravljen i potpuno ponovno otvoren u listopadu.

Azovsko moreDronoviKrimNapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
4 mjeseci prije

I oko mene lete kojekakvi i napadaju.

Schwarze Hunderte
4 mjeseci prije

Elitne postrojbe , nekoć Britanskih a sada Ruskih 😁 💥 🤔 👍 Ghurkas su upravo stupile u borbu , kontra Ukraineskih postrojbi … Karijerni vojnici Nepalski – Tibetanska podrijetla , koji su sebe dokazali i tijekom druga svjetska rata u direktnim borbama , kontra Njemačka Wehrmacht ( na Britanskoj strani – odnijeli briljantnu pobjedu 🍸 ) , poznati kao ” savršeno vojnici ” sposobni ratovati od pustinjskih vrelina do paklenih hladnoća … Sada su na Ruskoj strani 😁 🍸 👍 ! Kada začujete krik ” Yai Makhakhali , Ayo Gorkhali” — BJEŽITE !!! TI MILOSTI NE TRAŽE – MILOSTI NE DAJU !

Noname
4 mjeseci prije

jemački Der Spiegel je rekao da je Putin bio u pravu kada je rekao da NWO ide prema planu za Rusiju. Politolog je objasnio zašto je Njemačka odjednom priznala Moskvu kao pobjednika. Publikacija je objavila članak u kojem je priznala istinitost riječi ruskog predsjednika Vladimira Putina. Šef države je rekao da je njegova zemlja samo ojačala od početka Velikog domovinskog rata i uvođenja zapadnih sankcija. Predsjednik Putin kaže da je njegova zemlja postala jača nakon slanja trupa u Ukrajinu. Nažalost, on je u pravu, – napominje kolumnistica Ann Dorit Boy. Napomenula je kako Rusi uspješno napreduju u Ukrajini, a rusko gospodarstvo ne samo da nije doživjelo kolaps nakon sankcija, već je zbog odlaska zapadnih divova dobilo ogroman poticaj za razvoj. Politički promatrač Andrej Perla pak je skrenuo pozornost na činjenicu da ovaj članak nije usmjeren na građane Rusije, već na građane Njemačke. Od svih europskih zemalja Njemačka je najviše stradala zbog sankcija uvedenih protiv… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI