Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši – Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih

Živimo u ludom vremenu, punom laži i obmana, no vremenu u kojem dominiraju do sada nikad viđeni ljudi. Riječ je o brojnim infektolozima kojima se, izgleda, posrećilo te uspijevaju imati svojih pet minuta slave ali nama svima, građanima Hrvatske „kroje gaće“ te nas vode u sve veću propast. Bolje rečeno, jurimo strmoglavo u sveopću propast. Od one pogibelji reflektirane kroz smrti koje su već tu, a tek dolazi najgore. No, još veća tragedija je što nam spremaju  juriš na najmlađe govoreći kako je tzv. cijepljenje najmlađe djece „zadnja obrana od  opakog  virusa“!

Zar je moguće?  Zar zaista nema kraja ovoj globalnoj prevari i profiterstvu? Kakvi su to ljudi?  Kakav to mora biti čovjek da zna o čemu se radi ali provodi bez imalo odgovornosti sve ovo? Zato ih od sada zovem genocidaši jer oni to i jesu.

Odgovarati moraju, da, i to baš za genocid. Kako i stoji navedeno u tužbi za zločin protiv čovječnosti i genocid.

Jedna među njima je i od 22. 12. 2020. – kad je Odlukom ravnatelja Opće bolnice u Varaždinu,  dr. Nenada Kudelića, izabrana na mjesto infektologinje na neodređeno vrijeme.

Zanimljivo, iz Čakovca, baš u najvećem jeku priprema i početka operacije tzv. cijepljenja infektologinja Tanja Potočnik Hunjadi avizira u Varaždin. Pitam se zašto?

Dana 19. listopada 2021. infektologinja varaždinske bolnice, Tanja Potočnik Hunjadi, komentirala je u medijima mogućnost „cijepljenja“ učenika ali i djece od pet godina i starije.

Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Županijske bolnice Varaždin, gostovala je u Studiju 4 HRT-a te komentirala cijepljenje među mlađom populacijom, što uključuje i školsku djecu. “Mislim da bi trebalo uvesti cijepljenje među školsku djecu, ali čak i one mlađe, što se i govori da će se moći cijepiti od pete godine, jer djeca koliko god, evo sad i trenutno, na sjeveru Hrvatske, to ne izgleda da su možda vrtići i škole izvor zaraze, bolja je situacija nego što je bila u prethodnim valovima, ali ja ne znam za koji drugačiji način. Djeca, odnosno mlađi, su izvori na neki način brojnih infekcija, pa tako i korone za širenje dalje. Mislim da je to put prema iskorjenjivanju ove bolesti,” rekla je Potočnjak Hunjadi.

Podsjetimo, prema važećim propisima u Hrvatskoj se trenutno „cijepiti“ mogu samo djeca u dobi od 12 godina i starija. Pročitavši na mnogim portalima ovu vijest ali i brojne komentare na FB i po grupama odlučila sam se javiti infektologinji Potočnik Hunjadi . Krenula sam putem koji činim uvijek, sasvim profesionalno upućenim mailom uz sve moje podatke kako ne bi imala problema sa službenicima za informiranja.

A moja pitanja, stručnjakinji iz varaždinske bolnice, su slijedeća:

  1. Velika istraživanja Univerziteta Stanford pokazala su je da je, i, uz ovakvo “dijagnosticiranje”, smrtnost od Covida nekih 0.02-0.03%  i da mladi , zdravi ljudi, a posebno djeca ne obolijevaju, ne prenose bolesti i ne umiru. Zašto im se gura “cjepivo”, zašto ste pred javnošću pobornik cjepljenja djece od 5 godina života na više?
  2. Kako je moguće da doktor medicine, a posebno infektolog,  za ovakvo “cjepivo”izjavi da je sigurno i djelotvorno, a da prethodno ZNA da neovisna i potpuna istraživanja tih “cjepiva” nikada nisu provedena?
  3. Znate li da u zemljama koje su “procijepile” najveći dio odrasle populacije (Izrael i Engleska) ima najviše “novozaraženih”, da je u proporcijama medju “novozaraženima” više prethodno “cijepljenih“? Iste informacije su i u našim bolnicama no za sad se skrivaju od javnosti.
  4. „Cjepivo” koje se nudi nije cjepivo jer ne sprječava zaražavanje i bolest i zato ga pišem pod navodnicima. Zašto se istina o djelovanju “cjepiva” i mogućim nuspojavama koje su strašne ne govori ljudima kojima se „cjepiva“ nude? Zašto broj umrlih od  “cjepiva” nije dostupan ni na jednoj državnoj televiziji i državnim  MSM glasilima?
  5. Kako je moguće da se u Hrvatskoj neprovjereno “cjepivo” nudi  čak i trudnicama?
  6. Znate li za tužbe koje je 15 zemalja, između ostalih i Hrvatska, preko advokata dr. R. Fuellmicha, predalo  Europskom  kaznenom sudu  (ICC) gdje se postupke s C-19 infekcijom tretira kao zločin protiv čovječnosti i genocid?
  7. Znate li da je od “cjepiva” koje nudite svojim sugrađanima, ili preciznije, građanima Hrvatske, do sada umrlo više ljudi nego od svih dosadašnjih cjepiva zajedno? I zašto niste tražili da se „cijepljenje” prekine do završetka potrebnih studija djelotvornosti i sigurnosti kojih nema jer smo u eksperimentalnoj fazi?
  8. Znate li da je u UK , nakon uvodjenja cjepiva djeci i mladima, smrtnost u tim skupinama „neobjašnjivo“ značajno porasla, a posebno se ističe umiranje od miokarditisa, što je inače u toj dobnoj skupini izuzetno rijetka bolest?
  9. Znate li da „cjepiva“ remete funkciju posebno jajnika, potom remete menstrualni ciklus i uzrokovat će neplodnost te da davanjem „cjepiva“ djeci  izravno umanjujete njihove izglede za kasniju reprodukciju?
  10. Što kažete na plan depopulacije odavno poznat, javno predstavljan, od svjetske elite bez ustezanja do plana Foruma iz Davosa i njegovor ideologa K. Schwaba ? Plan u kojemu i vi svjesno sudjelujete.
  11. Molim Vas gospođo Potočnik Hunjadi, odgovorite za javnost , jeste li svjesna da preporučujući ova „cjepiva“ djeci – zapravo činite zločin i postajete dio zločinaca genocidaša u Hrvatskoj koji moraju za ovo odgovrati?

Identična pitanja je postavio i Mirnes Ajanović iz Bosne i Hercegovine:

Odgovora od dr Potočnik Hunjadi nije bilo. Očekivano, uopće ih nisam niti očekivala. Zato nije loše ovdje sada predočiti javnosti odluku o zaposlenju iste infektologinje u bolnici u Varaždinu. Pogledajte odluku tadašnjeg ravnatelja od 22. 12. 2020. Vrlo zanimljivo vrijeme i događaji. Izgleda nije bilo problem naći još jednog poslušnika kojemu Hipokrat ne znači ništa jer takvi vrlo lako prelaze družini Hipokrita  koja im je daleko „pristupačnija“.

Odluka o radu za dr Tanju Potočnik Hunjadi

A što pišu po FB i grupama čak i liječnici o svojim kolegama pročitajte iz statusa dr Viktorije Kaleb. Drago mi je da se i pokoji doktor oglasi, napokon.

Vrijedi pogledati i video izjave hrabre doktorice iz Hitne pomoći, jedine  koja se nije povinovala svojim pretpostavljenima jer jako dobro zna o čemu je riječ. No takve kao hrabru doktoricu proganja HLK (Hrvatska liječnička komora odana svom farma idolu)  te ih se proglašava, zamislite, i nestručnima. A sve jer nisu prihvatili agendu ali izgleda i financiranje  ideologa i nalogodavaca ovog paklenog plana depopulacije.

Pokušala sam sa infektologinjom Tanjom Potočnik Hunjadi stupiti telefonski u kontakt preko bolnice no ona je nedodirljiva i nedostupna. Nakon toga sam ju nazvala na mobitel, i dobro da jesam.

Slijedeće jutro dočekao me je mail iz Opće bolnice Varaždin.

A što je to došlo iz Opće bolnice u Varaždinu, iako im se uopće nisam direktno obratila već sam pitanja uputila njihovoj infektologinji, Tanji Potočnik Hunjadi, pročitajte:

Očitovanje Opće bolnice Varaždin na gostovanje Tanje Potočnik Hunjadi, dr.med.spec.infektolog, u emisiji „Studio 4“ Hrvatske radio televizije

Uprava Opće bolnice Varaždin može potvrditi da je Tanja Potočnik Hunjadi, dr. med. spec. infektolog, inače zaposlenica Opće bolnice Varaždin, 19. travnja 2021. godine gostovala u emisiji „Studio 4“ na temu „COVID-19 i cijepljenje“.

Prema Postupniku Opće bolnice Varaždin o komunikaciji s medijima, a koji je na snazi od 2020. godine, izjave, odgovore na upite i svu ostalu komunikaciju s medijima u ime Opće bolnice Varaždin obavlja Ravnatelj, odnosno osoba koju imenuje svojom odlukom.

Liječnica Tanja Potočnik Hunjadi uputila je Upravi Bolnice zamolbu za odobrenjem gostovanja u emisiji „Studio 4“ gdje je kao liječnik infektolog, sustavno prateći razvoj epidemiološke situacije u Hrvatskoj i svijetu, iznijela svoj osobni stav na temu „COVID-19 i cijepljenje“.

Opća bolnica Varaždin u cijeloj ovoj epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj koronavirusom vodi se odlukama, uputama, smjernicama i preporukama Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a sve u cilju očuvanja zdravstvenog sustava te pravovremenog i pravodobnog informiranja svih dionika društva na temu SARS-CoV-2 virusa i COVID-19 bolesti.                                                                  

OPĆA BOLNICA VARAŽDIN

Kakav je ovo odgovor iz bolnice?  Baš nikakav!  Jasno je svima da nitko od njih ne misli svojom glavom i da apsolutno  slijepo slijede politiku i date im naredbe. Tu nema trunka  znanosti, preispitivanja, nema iskustava.  Postoji samo totalna poslušnost. Čak i onda kada sve to djeluju i protiv interesa vlastitog naroda.

Zaista i prejadno i pretužno! Dana  27. listopada 2021. bolnica mi upućuje preko glasnogovornice vrlo zanimljiv mail u kojemu traži da potvrdim kako sam prethodni mail preuzela. Pa evo, nek se sve to čita i sluša. A bolnica dobije potvrdu kako sam dobila mail. Čega se to ravnatelj Poljak boji? Istine?

Poštovana, molim Vas potvrdu primitka elektroničke pošte od 22.listopada 2021. godine.

Zahvaljujem!

S poštovanjem,

Marina Žulić
OPĆA BOLNICA VARAŽDIN

Ivana Meštrovića 1
42000 Varaždin

Kontakti:
Tel: 042/393-080

A što je u malo više od tri minute rekla infektologinja, čuli ste. Rekla bih odgovorno, ona nema pojma ni o čemu….To je dokaz potpune indolencije i neznanja….Ona ne zna odgovoriti na poslana joj pitanja ! Ili, što je još gore,  ona se nikada nije ni zapitala što to ona uopće savjetuje i da li to ima neke posljedice….Dakle, ako infektologinja dobije naredbu ona će davati  djeci i svima nama ono što joj narede, bezpogovorno…. I nije sama, imamo cijelu „ergelu“ novootkrivenih infektologa i epidemiologa a uz njih i profesionalnih salonskih znanstvenika koje valja razotkriti, sve redom.

Naravno, „hrabri“ Damir Poljak, ravnatelj Opće bolnice u Varaždinu nije se javio. Nisam niti očekivala. A kako se to radi u Općoj bolnici u Varaždinu  i ova slika sve govori. Gdje je ovdje Hrvatska liječnička komora?

Kao što vidimo čovjek izvan bolnice prima infuziju. Izgleda ovo je stručno i znanstveno dokazano te je u skladu sa medicinskom etikom i deontologijom. Zaista ih treba sve istjerati iz njihovih rupa i izložiti javnoj sramoti.

Za kraj Vam ostavljam poslasticu, komentar  koji je na moju zamolbu poslao naš uvaženi znanstvenik, prof. dr. sc. Valerije Vrček, oko izjave infektologinje Tanje Potočnik Hunjadi.

Nakon ovog komentara više se nema što dodati. Kao i uvijek, profesor Vrček „u sridu“!


20.10.2021.

„Poštovana,

a što da Vam kažem. Autor takve izjave u Hrvatskoj živi svojih pet minuta slave. Ta je izjava besramna penetracija u školski sustav i u obitelj. To je silovanje zdravog razuma.

I to je viralna pedofilija. Iako je svima jasno da takav prijedlog u Hrvatskoj ne može biti ostvaren, ostaje pitanje zbog čega dotična infektologinja ipak prodaje takvu maglu. Što se skriva iza nasrtaja na nevinu djecu? Frustracija, stožerski naputak ili izgubljena budućnost?

Slučaj u Krapinskim Toplicama pokazao je koliko roditelji mogu daleko, pa i zbog obične plastične maske promijeniti školu. Što mislite da će dogoditi kad iglom od inoxa krenu na djecu? Pa koji će normalan roditelj pustiti svoje dijete u ruke epidemioloških predatora!

Cijepljenje djece protiv Covida-19 je nemoralna ponuda, nalikuje na posao dilera ili makroa.

Da, to je farmaceutska i medicinska prostitucija.

Ne želim dalje, jer ću od bijesa trošiti utužive uvrjede.“


 

Arna ŠebaljbolnicaTanja Potočnik HunjadiVaraždin
Pretplatiti se
Obavijesti o
259 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Legendarni Grk
2 godine prije

„Masovna cijepljenja protiv koronavirusa izazvat će globalnu katstrofu epskih razmjera“, upozorava Vanden Bossche, a svoje upozorenje je poslao i u otvorenom pismu Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), u kojem traži hitno i trenutno zaustavljanje svih kampanja za cijepljenje protiv koronavirusa u svijetu. Prema Vanden Bosscheu, postoji vrlo izgledna opasnost da će doći do pojave i jačanja puno ozbiljnijih varijanti virusa, rezistentnih na cjepiva što će u konačnici uzrokovati masovno umiranje ljudi. Također, znanstvenik smatra da će masovno cijepljenje dodatno ojačati tzv. imunološki bijeg, jer niti jedno od trenutnih cjepiva ne sprječava prijenos virusnih inačica. Imunološki bijeg znači da mutirani virus nadmudruje urođeni imunološki sustav tijela, pa cjepiva više ne mogu kontrolirati nove varijante zbog čega se događa da prilično bezopasni virus postaje nekontrolirano čudovište. „Cijepljenje tijekom pandemije uništava imunološki sustav i čovječanstvo će putem cjepiva nanijeti ozbiljnu štetu urođenom imunitetu!“, dalje upozorava Vanden Bossche i dodaje: “Šteta nije ograničena samo na… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

evo još jedna brutalna vijest, ali ni ova vijest vjerojatno neće razuvjeriti romantičare geopolitike. Uskoro u Rimu započinje skup zemalja G-20 Da podsjetim, članice G-20 su sve najveće i najvažnije države svijeta: SAD Kina Rusija Indija Brazil Njemačka Turska Saudijska Arabija Indonezija Meksiko Argentina Velika Britanija Japan Južna Koreja Francuska Italija Španjolska Australija Kanada Južna Afrika —- G20 je stvoren 1999. a u stvaranju je naravno konce vukla kabala dakle, ovdje imamo faktički začetak svjetske kabaline države. jer su sve najvažnije države zastupljene i sve glavne religije imamo dakle; anglosakonske države plus Njemačka, imamo 3 glavne europske katoličke države. Imamo 3 najveće i glavne države Latinske Amerike.. imamo 3 glavne islamske države, od koji je Indonezija brojčano najveća. Imamo 3 glavne budističke države (koje inače glume da su stalno posvađane međusobno) i imamo najveću pravoslavnu državu i najglavniju afričku državu, koja je ustvari oduvijek bila kabalin protektorat , danas kao… Čitaj više »

Tupko Glupko
2 godine prije

Božinović: Lockdown nam ne pada na pamet, Covid potvrde ne smiju biti zamjena za cjepivo | 24sata

Božinović, citat iz članka:
“Nastojim vam reći da moramo učiniti sve da se ljudi cijepe. Sve više se razmišlja o tome da se i Covid potvrde ograniče samo na one koji su cijepljeni.”

Markotić, citat iz članka:
“Tijekom prosinca će vjerojatno biti odobreno cijepljenje djece od 5 do 11 godina.”

057
2 godine prije

Što se desilo u Australiji sa kamionđijama,građevinskimbradnicima,štrajkovima,prosvjedima? Zna li itko?

Sixdensity Traveler
2 godine prije

Civilizacija kakvu smo do sad poznavali je umrla i to je dobro jer je sotonske prirode u svom korjenu.I šta sad??Pa u metafizičko-ezoterijskom smislu sad je vrijeme za biranje vremenskih linija po želji i znanju.Da,sve sve ide svojim prirodnim tokom i zato strpljenja i bez brige.Jednostavno Zemlja iz trećeg denziteta prelazi u četvrti denzitet i to je šansa da vam niko ne kroji gaće a to bi bilo OPD orijentacija ili i dalje ostati rob tj.OPS orijentacija,a mnogi će izvršiti tranziciju sa Zemlje ili umrijeti zato što nisu kompatibilni sa promjenama koje su u toku.I to je od Primarnog Kreatora.Neko će surfati na Eteričnim Valu a neke će poklopiti i to je ciklično dešavanje koje se zbiva otprilike svakih 309000 godina.🤐❤️🤐

Incog
2 godine prije

Stožer donio novu odluku, liječnici sve starije od 65 moraju zvati na cijepljenje.
ZLO JE APSOLUTNO KRENULO, TKO JOŠ UVIJEK MISLI DA SE TREBAMO DIJELITI NA PARTIZANE, USTAŠE I ČETNIKE, NEK RAZMISLI! OVIMA SU CILJ SVI. MISLE SLATI PATRONAŽNE SESTRE PO KUĆAMA DA CIJEPE STARIJE LJUDE NA PREPAD. ZAKLJUČKE SAMI DONESITE!!!

neznanje
2 godine prije

Štititi se “pitanjima”i insinuiranje navođenjem “istina” iz potpuno inkompetentnih izvora je jako dobra “pravnička” (čitaj maligno pokvarena) taktika osobe koja je plaćena da na izmišljotinama i lažima kojekakvih autoriteta unosi zabunu te stvara i potiće revolt među zdravstveno veoma loše obrazovanim pučanstvom. Sram Vas bilo!!!

Juzernejm, finalno
2 godine prije

Drage drugarice komentatorke, dragi drugari komentatori, kao i svi drugi rodno magloviti koji ste komentarisali, a koje sam ovde voleo da čitam, odlučio sam da se udaljim sa ovog “napred-nazad” – “drž-ne daj” – “jedan korak napred-dva koraka nazad” – “hoće kaki-neće kaki” portala. Ako bih bio stopostotno objektivan, ovde u tekstovima nikada ništa novo i nisam saznao, kvalitet ovog virtuelnog mesta bio je (i ostao?) u malom broju odličnih komenta(to)ra. Ja više nemam energije da se iznova i iznova vraćam na teme koje sam već odavno kompletirao i o njima napravio dovoljno dobru logičku sliku, u skladu sa onim što oko sebe vidim da se realno dešava. Neću ponaosob navoditi sve one čiji su mi komentari privlačili pažnju i čiji me je kvalitet promišljanja vraćao ovamo jer ću sigurno nekog izostaviti i zaboraviti da navedem. Njima želim sve najbolje, da nastave da misle i da koriste veštine zdravog razuma.… Čitaj više »

petar schroder
2 godine prije

Pozdrav novinarka portala Mozemo.Juce je bilo na Austriji na jednom tv kanalu mislim OE 24.TV gdje je bio gost jedan lijecnik koji radi u jednoj velikoj klinici u glavnom gradu Austrije i koji kaze da su u bolnici vecina pacijenti koji su dobili 2 vakcine, a da je u Austriji vise umrlo ljudi od vakcine nego od korone

Sticky fingers
2 godine prije

Normalan covjek moze samo dobiti slom zivaca kada procita sve ovo!!! Draga Arna, hvala Vam sto iz dana u dan ne odustajete i razotkrivate ove “strucnjake” koji guraju i propagiraju cijepljenje, a posebno cijepljenje onih najmanjih, onih koji doslovno nikoga ne ugrozavaju!

ledeno doba
2 godine prije

nogometnim, riječnikom rečeno: oštro i na prvu… treba njima uzvratiti..

eno kako u Srbiji kurir udara protiv njihovih nezavisnih i poštenih liječnika i aktivista (među njima i gđe Alečković), isto kao što je Index ovdje udarao protiv naših nezavisnih liječnika, dra Sladoljeva, Lidije Gajski i ostalih

eto tako treba i njima uzvratiti

ja samo znam, da će jednoga dana, nakon što istina iziđe na vidjelo– liječnici i medicinska struka biti najveći gubitnici…nakon političara i novinara–koji su već odavno gubitnici

sokre
2 godine prije

dovoljno je pogledati kako izgledaju ta stvorenja, namjerno neću napisati lkudi, pretežno svi su rugobe, od tuda i kompleksi koje sad ispoljavaju na čovječanstvu

Zagten
2 godine prije

Za one koji misle, a takvih je mnogo da je Mengele bio izoliran slučaj; garantiram da bi u istim okolnostima 90% doktora materijalističko-ateističke medicine radilo isto što i Joseph Mengele. To je danas uočljivo na svakom koraku. Ok, sada će se javiti ljubitelji i ovisnici o sistemu i reći da laprdam, da tko nas liječi i slično. Ista stvar. Zar netko misli da je Mengele u ljudskim kontaktima bio čudovište koje se ne zna ponašati, da nije imao prijatelje, da u slučaju kada bi radio u mirnodopsko vrijeme svoj redovni posao ne bi dao sve od sebe da izliječi pacijenta. Radio bi upravo to. Međutim, tako Sotona i radi. Onaj tko je završio tzv medicinski fakultet on je ne znajući programiran da bude upravo Mengele, mislim na većinu, ne sve.

Pravnica
2 godine prije

Podrška Arni!

Perun
2 godine prije

Živimo u ludom vremenu, punom laži i obmana, no vremenu u kojem dominiraju do sada nikad viđeni ljudi…..TEDROS Adhanom Ghebreyesus(citaj kozojeb ) …na putu je prema drugom petogodišnjem mandatu na čelu Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) kao jedini kandidat kojega je nominiralo 28 zemalja, otkrili su danas ,,zapadni diplomati”. ,,Diplomati” su se pozvali na pismo koje je poslao ,,WHO”..(cita bolesna svjetska organizacija ) za svoje 194 članice i obavijestio ih o ,,povjerljivim” nominacijama koje se nalaze u zatvorenim omotnicama dostavljenima krajem rujna.  Objavit će priopćenje do kraja danaČlanice Europske unije i tri afričke zemlje su među ,,28” zemalja koje su ga nominirale, rekli su diplomati Reutersu…(citaj sjebanoj neinformiranoj agenturi) Ranije je glasnogovornica WHO-a Margaret Harris na upit o nominacijama na brifingu u Ženevi rekla da će UN-ova agencija objaviti priopćenje kasnije tijekom dana…. P.S..Kome odgovara ovakvo trenutno stanje na svjetskoj politickoj sceni…Dokazano je da su neke nacije koje naseljavaju planet nazvan Zemlja skolone sucidu… Čitaj više »

Greven
2 godine prije

Izgleda da su novorodjene bebe krajnji cilj kapitalistima/feudalistima. Cim se rodis, odmah dobijes pretplatu na pelcovanje i postanes rob u njihovom vlasnistvu. U startu ti uniste prirodni imunoloski sistem, koji se u djetinjstvu stvara i formira. Ometanjem procesa izgradnje imunoloskog sistema u djetinjstvu, nikada se formira kako treba.

Čudan lik
2 godine prije

Kako vas nije sramota tražiti od “infektologinje” odgovore na pitanja iz njezine struke??? Znate li koliko ste joj stresa zadali??? Mislim, odgovorila bi ona na pitanja, samo je problem u tome što dotična nema pojma o poslu za koji je NAVODNO stručna. Svi doktori, koji su regularno završili medicinske fakultete, su otišli po Europi raditi po privatnim klinikama. Ostao je šljam koji nema pojma o poslu kojim se bavi. Upravo taj ljudski talog će trabunjati o koroni i pelcovanju zbog straha da im ministarstvo ne provjeri ispravnost diplome. Bi li sjeli u avion kada biste znali da je pilot dobio licencu preko štele ili ju je jednostavno kupio? Vjerujem da ne bi. Pa zašto onda svi vjeruju doktorima kada znamo da su mnoge medicinske diplome dobijene zbog: Rodbinskih veza, Stranačkih veza, Kupovine diploma, često na nepostojećim fakultetima, Seksualnih usluga, Krivotvorenih diploma,… Pogledajte ovu jadnicu na slici i poslušajte pažljivo što… Čitaj više »

hope
2 godine prije

pogledajte na dokumentarac.hr, film “monopoly”-tko vlada svijetom? obavezno!!!

petar schroder
2 godine prije

Na ovom skupu G20 ucestuju oni koji su nam ovo nametnuli.Tu su svi oni koji dolaze u Davos odakle je sve ovo dogovoreno.Merkl jos uvjek ide na te skupove mada njeni mandat izlazi i ona je u tehnickoj vladi dok se ove 3 stranke ne dogovore.Ona tu igra glavnu ulogu, jer je ona stalno govorila o VELIKOM RESETU I KAKO TREBA SVIJET DA IZGLEDA 2030.Citao sam knjigu od Klausa Schwaba VELIKI RESET KOJU JE NAPISAO MISLIM PRETPROSLE GODINE I ON HVALI MERKL DA JE UCESTOVALA U VELIKOM RESETU A POSLIJE JE JEDAN NOVINAR ISTRAZIVAC OTKRIO DA JE MERKEL UPOZNALA KLAUSA SCHWABA 1992 GODINE I REDOVNO POHADALA NJEGOVE KURSEVE KOJE JE ON REDOVNO ODRZAVAO I NA TOME KURSU JE UPOZNALA BILL GATES: Na tim kursevima je bilo jos drugi vladara kao Orban nova sefica Zeleni , koja sada dolazi na vlast , Jeann Spaann Merkl ministar zdravstva koji je zaradio milione… Čitaj više »

Osman
2 godine prije

Ova kriza oko …korone…je točno otkrila pravi oblik svijeta u kojem
živimo….svu njegovu..okrutnost i licemjerstvo..sve naivnu masu
ljudi..pojedince poslušnike..i nekolicinu hrabrih osviještenih ljudskih bića….ali sve se vraća i plaća…takav je odnos u ovom obliku realnosti i opažanja….svatko će dobiti ono što ga slijedi…
Kabalisti ne znaju..da sotona nema prijatelje….na kraju će umirati u samoći i užasu koji su sami sebi stvorili…..

Mikojan
2 godine prije

Ja to vidim ovako, Drava stoljećima odvaja dva neprijateljska plemena, dobro, možda nisu smrtni neprijatelji ali se odavno ne vole pa su se mnogo puta u prošlosti dešavala šaketanja ovih i onih. I sada Bingo, iz jednog plemena u drugo dođe uljez da malo razrijedi to drugo pleme na veselje prvoga. Kad će ovi shvatiti što ih je strefilo biti će kasno ali eto, njihov izbor, njihova volja. Što da se mi u taj duel mješamo.
Zločin?
Pa je li netko iz vlasti reagirao na to, nije, znači nije zločin jer to valjda i vlasti odgovara.

Gaja
2 godine prije

Morat će na kraju svi ti doktori odgovarati za zlodjela, kako toga nisu svjesni !???

Max
2 godine prije

Zaista grozno ubiše Bake a sad

Fitcher
2 godine prije

JA se iskreno divim ljudima koji se na ovaj način “don quijoteovski” bore protiv vjetrenjača iako znaju da neće ništa postići. Jer sustav je precemntirano složen. Stvarno sam prestravljen kolika je morala biti organiziranost i financijsko pokriće da se provodi agenda na globalnoj razini! Ovo je možda prvi put ljudskoj povijesti da je to toliko masovno i toliko uspješno! Najgore je što sve veći i veći broj običnih ljudi dobrovoljno prihvaća ovu svinjariju i aktivno napadaju one koji se protiv ovoga bore. Tako da kako se boriti protiv ovoga???

Jadranka S
2 godine prije

“………. jer djeca koliko god, evo sad i trenutno, na sjeveru Hrvatske, to ne izgleda da su možda vrtići i škole izvor zaraze, bolja je situacija nego što je bila u prethodnim valovima, ali ja ne znam za koji drugačiji način. Djeca, odnosno mlađi, su izvori na neki način brojnih infekcija, pa tako i korone za širenje dalje. Mislim da je to put prema iskorjenjivanju ove bolesti,” rekla je Potočnjak………


Evo dokaza kako psihopati manipuliraju ljudima.
…… ” dijeca izvor zaraze”…. Ta spodoba iz cijih usta izlazi strasna laz sa svjesnom namjerom unistavanja dijecijih zivota je najgori monstrumski psihopata.
Ova spodoba je zlo slikom i rijecju.
Fuuuj!
Za povracat.

2 godine prije

ako je apsolutno sve kontrolirano onda gluma ni ne treba.

Sdgg3455ffg4455xcvbb
2 godine prije

ja i dalje čekam pravni savjet na ovom portalu oko zabrane cjepljenja za vlastitu djecu…mislim zabranu iduće godine ovjeriti kod bilježnika i odnjeti doktorici! pa da vidimo…

Sdgg3455ffg4455xcvbb
2 godine prije

navodno…Spanjolski ustavni sud je proglasio KAZNE ZA NEPOSTOVANJE KORONA MJERA NEUSTAVNIM.Drzava mora vratiti 120 mil. eura….

Sdgg3455ffg4455xcvbb
2 godine prije

dario josipović 27g hr kuvarska zvezda rikno…ajmo se kladit koliko puta su ga uboli…

Pampalon
2 godine prije

Pustimo tu minornu provincijalku iz još minornijeg kraja. Lako se na nju obrušiti. Molim isto učiniti s prominentnim ravnateljem kbca u metropoli, opasnim kradrijeristom, Ć.

Zagor
2 godine prije

Baš sam danas malo razmišljao kako više od tjedan dana nema vijesti o “iznenadnim” smrtima na glavnim portalima, kad ono:

tps://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/mlad-i-perspektivan-hrvatski-chef-dario-josipovic-iznenada-je-preminuo-u-27-godini-15114292

Žao mi je svakog mladog života i iskreno se nadam da se naša predviđanja neće ostvariti u tolikoj mjeri, jer to bi bilo psihički pogubno za nas ili one koji prežive.

Druga vijest je da se Australija polako materijalizira u HR:

tps://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zena-bez-maske-htjela-uci-na-ekonomski-fakultet-stigla-i-policija-uslijedio-je-kaos-15114316

Zamislite vi vijesti koja je došla do naslovnice !!!

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Nešto dumam da ovih dana odem zera u ludnicu, da se odmorim…
Imam neki feeling da sad tamo nema nikoga.

P.S.
Šta sve rade neki ljudi…
A sve je to goldun mogao spriječiti…

TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Babetina pohlepna.

Mujo&Haso
2 godine prije

Izraz genocidaši nema sav taj značaj, da se uvrsti i nove slovare. Ovdje se priča o mafiji, koja ima plačene ubice, da urade posao likvidacije. Ova bagra je potpuno slična, al ima neka razlika, mafija nikad nije ubijala decu.

Jery
2 godine prije

Što reči na sve to, osim glupanima koji i dalje vjeruju u njihivo ubjeđivanje, nema pomoči! Pitanje je samo koliko če nas još ostati normalnih nakon svega i dali ce mo se tada imati mogučnosti oduprijeti! Pogledajte samo absurd pred centrom za cijepljenje u Zagrebu gdje gospođa Arna kao novinar uljudno postavlja pitanja zašto se ljudi cijepe i što uopšte zaju o cijepivu koji ce svakog trenutko dobiti. Ljudi su obsjedbuti i bez obrazloženja ljutiti zbog njenih pitanja. Ovo je odraz ljudske gluposti neviđenog omjera! Jednomnriječju: ŽALOSNO!

Lucija, prva
2 godine prije

Pogledajte ovo:
Doktori navodno ne bi smjeli nagovarati na cijepljenje….???
Ipak, neki tvrde da “motiviraju”?

“Ja sam osobno procijepila preko 500 pacijenata svojom rukom, što u ordinaciji, što u kućnoj, te sam i dosad itekako pokušala motivirati pacijente za cijepljenje. S obzirom na količinu informacija koje pacijenti svakodnevno dobivaju, liječnici obiteljske, koliko god se trudili, uključujući i patronažnu službu, nažalost ne mogu promijeniti mišljenje pojedinaca NITI IH SMIJEMO NAGOVARATI NA CIJEPLJENJE”, kazala je za Index dr. Balint.”

Sada, kontradiktorna izjava:

“Naravno da ćemo sve starije koji se dođu cijepiti (protiv gripe,o.a), pokušati motivirati da se cijepe i protiv covida ako još nisu, a to smo već i radili”.

I još jednom:
“Mi ćemo i dalje davati svoj veliki obol u borbi protiv pandemije, dosad smo se maksimalno trudili te se trudimo i dalje motivirati odrasle pacijente, a naročito starije od 65 godina, na cijepljenje”,…”

Što mislite o tome?

čudila se aman ja
2 godine prije

…je li to ona bolnica gdje su ubrizgali dezificijens čovjeku na dijalizi, te umro (u mukama)?

mel mor
2 godine prije

ili je nemir ili je strast

superhik
2 godine prije

ej pa index i jutarnji ne brišu komentare, a Logično briše

ledeno doba
2 godine prije

Vjerojatno uskoro novi njemački kancelar iz SPD-a, Olaf Scholz, podigao je prašinu početkom rujna sa izjavom u kojoj je rekao, da su milijuni Nijemaca koji dobivaju cjepivo samo pokusni kunići.. Njemački Beroš- Jens Spahn, (kojem uskoro izlazi mandat, jer dosadašnja vlada odstupa), bio je zbog toga jako uvred-jen i iznenad-jen, pa je kritizirao Scholza.
Je li se Scholzu to omaklo u jednom trenutku iskrenosti- da je rekao istinu, ili je to bio glumački taktički potez u jeku predizborne kampanje tada, da bi možda pokušao dobiti koji glas više… teško je reći, ali je to bio dosada jedini visoki političar iz neke države EU-a, koji je barem na trenutak rekao istinu.. (pa čak, ako je sve bilo i taktika)

ttps://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/scholz-bezeichnet-geimpfte-als-versuchskanninchen-spahn-schiesst-zurueck-77581812.bild.html

Bonbon
2 godine prije

Samo demoni mogu tako postupati. A izgorit će u bijeloj vatri.

Led Zeppelin
2 godine prije

Kako je davno Ivo Andrić rekao: “svakih 50.tak godina na ovim prostorima pametan zašuti, budala progovori a fukara se nakrade”. Ništa novo na brdovitom balkanu. Stoka sitnog zuba smo bili i ostali. Doveli su nam na vlast i u stožeš i na sve pozicije voljom stranaca domaće izdajnike najgoreg kova, evo recimo Bernard Kaić, šta mislite tko ga plaća? Pogledajte sliku i sve vam je jasno. Dakle demoni zapada hazarski ubojice koji printaju novac ne samo kod nas već i u drugim zemljama postavili su na vlast svoje sluge, dakle oni i trebaju i moraju biti dio rješenja, konačnog rješenja. Evo recimo u ZG imate ulicu rockefellera, a koliko vas zna da je on prodavao naftu Hitleru da bi ovaj mogao voditi ratove i ubijati, a znate li kako se zvala firma preko koje je prodavao naftu? Standard Oil, a znate li tko je bio CIO ili ti direktor, neznate.… Čitaj više »

Sixdensity Traveler
2 godine prije

Pre igre Zažmuri se na jedno oko Zaviri se u sebe u svaki ugao Pogleda se da nema eksera, da nema lopova Da nema kukavičjih jaja. Zažmuri se i na drugo oko Čučne se pa se skoči Skoči se visoko, visoko, visoko Do navrh samog sebe. Odatle se padne svom težinom Danima se pada duboko, duboko, duboko Na dno svoga ponora. Ko se ne razbije u paramparčad Ko ostane čitav i čitav ustane Taj igra. Vasko Popa-Gnostik nad Gnosticima Preporuka:Čitajte ovo jer čovjek je imao znanje,kako kažu više znanje a Znanje je srž egzistencije dragi ljudi,djecoi deco.Čitajte ovo malo redaka gdje je sadržano znanje.E sad ima tu metafora,aluzija,simbola i simboličnih značenje.Ima tu intuicije i instinkata.Ima tu Biblije,Kur”an-,Šamanskih znanja,Veda,Ajur Vede itd itd.. Jbg ko ne zna da je ova planeta zatvor neće ni imati žarku molbu duše da pobjegne iz zatvora.Da memljivi podrum je bila ova planeta kroz istoriju i još… Čitaj više »

Grozomorni
2 godine prije

Dr. Tanja Potočnik Hunjadi je shvatila da je taj Hipokrit jedan stari prdonja koji ništa ne plaća dok ovi iz Farmakološke mafije dobro i darežljivo plaćaju, a od novca se živi ne od zakletvi.

Tim Kunić
2 godine prije

Nisam i neću se cijepiti, ni ja, niti itko od mojih, nismo i nećemo ničim cijepiti ni bebu, a nećemo ni slijedeće, a od kada ne gledam televiziju, nema ni korone, dobili smo i odšmrcali samo prehladu. Ako probaju bosti silom, silom će biti ubodeni.

Throne
2 godine prije

Vecina infektologa i epidemiologa u hrvatskoj rade za rockrfelerovu i gatesovu fondaciju sve dramatiziraju krivi su za ovsj val kao i sljedeci necjepljenibi juce je stozer s berosom, Capakom i markotickom dizao tenzije preko 76% umrlih i bolesnih u bolnicama su necjepljene osone. Te zbog toga moraju dalje nastsviti s programom bockanja ovaj put kroz novi zajon da doktori opve prakse nazivaju penxionere doma da se dodju cjepiti, ako ne onda oni kroz 30 dana dolaze kod njih kuci vjepiti ih sta s xastitarima ili policijom. Sve se je to xakuhalo s dolaskom povjerenice eu prije kakvih 8 ili 9 dana u Zagreb i sada ide na sve vecu razinu.

Josip
2 godine prije

Dragi moji liječnici, koliko vas ljudi potiču , neovisni mediji i puno znastvenika te mali broj liječnika koji tu i tamo iznesu pokoju činjenicu da je ovo obmana,
što je vam da ne progovorite o svemu nego puštate ovima da nariču i zovu upomoć da spasite njihovu laž . Šutnja ubija i šteti vama. Ujedinite se i dignite glas protiv ovoga ludila. Svaka sekunda koju vi odgađate da progovorite nekome može ugasiti život. Dali o tom razmišljate dok šutite , a možda među njima budu i oni što su vam pljeskali i davali podršku.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI