fbpx

Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši – Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih

Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši - Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih 1

Živimo u ludom vremenu, punom laži i obmana, no vremenu u kojem dominiraju do sada nikad viđeni ljudi. Riječ je o brojnim infektolozima kojima se, izgleda, posrećilo te uspijevaju imati svojih pet minuta slave ali nama svima, građanima Hrvatske „kroje gaće“ te nas vode u sve veću propast. Bolje rečeno, jurimo strmoglavo u sveopću propast. Od one pogibelji reflektirane kroz smrti koje su već tu, a tek dolazi najgore. No, još veća tragedija je što nam spremaju  juriš na najmlađe govoreći kako je tzv. cijepljenje najmlađe djece „zadnja obrana od  opakog  virusa“!

Zar je moguće?  Zar zaista nema kraja ovoj globalnoj prevari i profiterstvu? Kakvi su to ljudi?  Kakav to mora biti čovjek da zna o čemu se radi ali provodi bez imalo odgovornosti sve ovo? Zato ih od sada zovem genocidaši jer oni to i jesu.

Odgovarati moraju, da, i to baš za genocid. Kako i stoji navedeno u tužbi za zločin protiv čovječnosti i genocid.

Jedna među njima je i od 22. 12. 2020. – kad je Odlukom ravnatelja Opće bolnice u Varaždinu,  dr. Nenada Kudelića, izabrana na mjesto infektologinje na neodređeno vrijeme.

Zanimljivo, iz Čakovca, baš u najvećem jeku priprema i početka operacije tzv. cijepljenja infektologinja Tanja Potočnik Hunjadi avizira u Varaždin. Pitam se zašto?

Dana 19. listopada 2021. infektologinja varaždinske bolnice, Tanja Potočnik Hunjadi, komentirala je u medijima mogućnost „cijepljenja“ učenika ali i djece od pet godina i starije.

Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Županijske bolnice Varaždin, gostovala je u Studiju 4 HRT-a te komentirala cijepljenje među mlađom populacijom, što uključuje i školsku djecu. “Mislim da bi trebalo uvesti cijepljenje među školsku djecu, ali čak i one mlađe, što se i govori da će se moći cijepiti od pete godine, jer djeca koliko god, evo sad i trenutno, na sjeveru Hrvatske, to ne izgleda da su možda vrtići i škole izvor zaraze, bolja je situacija nego što je bila u prethodnim valovima, ali ja ne znam za koji drugačiji način. Djeca, odnosno mlađi, su izvori na neki način brojnih infekcija, pa tako i korone za širenje dalje. Mislim da je to put prema iskorjenjivanju ove bolesti,” rekla je Potočnjak Hunjadi.

Podsjetimo, prema važećim propisima u Hrvatskoj se trenutno „cijepiti“ mogu samo djeca u dobi od 12 godina i starija. Pročitavši na mnogim portalima ovu vijest ali i brojne komentare na FB i po grupama odlučila sam se javiti infektologinji Potočnik Hunjadi . Krenula sam putem koji činim uvijek, sasvim profesionalno upućenim mailom uz sve moje podatke kako ne bi imala problema sa službenicima za informiranja.

A moja pitanja, stručnjakinji iz varaždinske bolnice, su slijedeća:

 1. Velika istraživanja Univerziteta Stanford pokazala su je da je, i, uz ovakvo “dijagnosticiranje”, smrtnost od Covida nekih 0.02-0.03%  i da mladi , zdravi ljudi, a posebno djeca ne obolijevaju, ne prenose bolesti i ne umiru. Zašto im se gura “cjepivo”, zašto ste pred javnošću pobornik cjepljenja djece od 5 godina života na više?
 2. Kako je moguće da doktor medicine, a posebno infektolog,  za ovakvo “cjepivo”izjavi da je sigurno i djelotvorno, a da prethodno ZNA da neovisna i potpuna istraživanja tih “cjepiva” nikada nisu provedena?
 3. Znate li da u zemljama koje su “procijepile” najveći dio odrasle populacije (Izrael i Engleska) ima najviše “novozaraženih”, da je u proporcijama medju “novozaraženima” više prethodno “cijepljenih“? Iste informacije su i u našim bolnicama no za sad se skrivaju od javnosti.
 4. „Cjepivo” koje se nudi nije cjepivo jer ne sprječava zaražavanje i bolest i zato ga pišem pod navodnicima. Zašto se istina o djelovanju “cjepiva” i mogućim nuspojavama koje su strašne ne govori ljudima kojima se „cjepiva“ nude? Zašto broj umrlih od  “cjepiva” nije dostupan ni na jednoj državnoj televiziji i državnim  MSM glasilima?
 5. Kako je moguće da se u Hrvatskoj neprovjereno “cjepivo” nudi  čak i trudnicama?
 6. Znate li za tužbe koje je 15 zemalja, između ostalih i Hrvatska, preko advokata dr. R. Fuellmicha, predalo  Europskom  kaznenom sudu  (ICC) gdje se postupke s C-19 infekcijom tretira kao zločin protiv čovječnosti i genocid?
 7. Znate li da je od “cjepiva” koje nudite svojim sugrađanima, ili preciznije, građanima Hrvatske, do sada umrlo više ljudi nego od svih dosadašnjih cjepiva zajedno? I zašto niste tražili da se „cijepljenje” prekine do završetka potrebnih studija djelotvornosti i sigurnosti kojih nema jer smo u eksperimentalnoj fazi?
 8. Znate li da je u UK , nakon uvodjenja cjepiva djeci i mladima, smrtnost u tim skupinama „neobjašnjivo“ značajno porasla, a posebno se ističe umiranje od miokarditisa, što je inače u toj dobnoj skupini izuzetno rijetka bolest?
 9. Znate li da „cjepiva“ remete funkciju posebno jajnika, potom remete menstrualni ciklus i uzrokovat će neplodnost te da davanjem „cjepiva“ djeci  izravno umanjujete njihove izglede za kasniju reprodukciju?
 10. Što kažete na plan depopulacije odavno poznat, javno predstavljan, od svjetske elite bez ustezanja do plana Foruma iz Davosa i njegovor ideologa K. Schwaba ? Plan u kojemu i vi svjesno sudjelujete.
 11. Molim Vas gospođo Potočnik Hunjadi, odgovorite za javnost , jeste li svjesna da preporučujući ova „cjepiva“ djeci – zapravo činite zločin i postajete dio zločinaca genocidaša u Hrvatskoj koji moraju za ovo odgovrati?

Identična pitanja je postavio i Mirnes Ajanović iz Bosne i Hercegovine:

Odgovora od dr Potočnik Hunjadi nije bilo. Očekivano, uopće ih nisam niti očekivala. Zato nije loše ovdje sada predočiti javnosti odluku o zaposlenju iste infektologinje u bolnici u Varaždinu. Pogledajte odluku tadašnjeg ravnatelja od 22. 12. 2020. Vrlo zanimljivo vrijeme i događaji. Izgleda nije bilo problem naći još jednog poslušnika kojemu Hipokrat ne znači ništa jer takvi vrlo lako prelaze družini Hipokrita  koja im je daleko „pristupačnija“.

Odluka o radu za dr Tanju Potočnik Hunjadi

A što pišu po FB i grupama čak i liječnici o svojim kolegama pročitajte iz statusa dr Viktorije Kaleb. Drago mi je da se i pokoji doktor oglasi, napokon.

Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši - Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih 2

Vrijedi pogledati i video izjave hrabre doktorice iz Hitne pomoći, jedine  koja se nije povinovala svojim pretpostavljenima jer jako dobro zna o čemu je riječ. No takve kao hrabru doktoricu proganja HLK (Hrvatska liječnička komora odana svom farma idolu)  te ih se proglašava, zamislite, i nestručnima. A sve jer nisu prihvatili agendu ali izgleda i financiranje  ideologa i nalogodavaca ovog paklenog plana depopulacije.

Pokušala sam sa infektologinjom Tanjom Potočnik Hunjadi stupiti telefonski u kontakt preko bolnice no ona je nedodirljiva i nedostupna. Nakon toga sam ju nazvala na mobitel, i dobro da jesam.

Slijedeće jutro dočekao me je mail iz Opće bolnice Varaždin.

A što je to došlo iz Opće bolnice u Varaždinu, iako im se uopće nisam direktno obratila već sam pitanja uputila njihovoj infektologinji, Tanji Potočnik Hunjadi, pročitajte:

Očitovanje Opće bolnice Varaždin na gostovanje Tanje Potočnik Hunjadi, dr.med.spec.infektolog, u emisiji „Studio 4“ Hrvatske radio televizije

Uprava Opće bolnice Varaždin može potvrditi da je Tanja Potočnik Hunjadi, dr. med. spec. infektolog, inače zaposlenica Opće bolnice Varaždin, 19. travnja 2021. godine gostovala u emisiji „Studio 4“ na temu „COVID-19 i cijepljenje“.

Prema Postupniku Opće bolnice Varaždin o komunikaciji s medijima, a koji je na snazi od 2020. godine, izjave, odgovore na upite i svu ostalu komunikaciju s medijima u ime Opće bolnice Varaždin obavlja Ravnatelj, odnosno osoba koju imenuje svojom odlukom.

Liječnica Tanja Potočnik Hunjadi uputila je Upravi Bolnice zamolbu za odobrenjem gostovanja u emisiji „Studio 4“ gdje je kao liječnik infektolog, sustavno prateći razvoj epidemiološke situacije u Hrvatskoj i svijetu, iznijela svoj osobni stav na temu „COVID-19 i cijepljenje“.

Opća bolnica Varaždin u cijeloj ovoj epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj koronavirusom vodi se odlukama, uputama, smjernicama i preporukama Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a sve u cilju očuvanja zdravstvenog sustava te pravovremenog i pravodobnog informiranja svih dionika društva na temu SARS-CoV-2 virusa i COVID-19 bolesti.                                                                  

OPĆA BOLNICA VARAŽDIN

Kakav je ovo odgovor iz bolnice?  Baš nikakav!  Jasno je svima da nitko od njih ne misli svojom glavom i da apsolutno  slijepo slijede politiku i date im naredbe. Tu nema trunka  znanosti, preispitivanja, nema iskustava.  Postoji samo totalna poslušnost. Čak i onda kada sve to djeluju i protiv interesa vlastitog naroda.

Zaista i prejadno i pretužno! Dana  27. listopada 2021. bolnica mi upućuje preko glasnogovornice vrlo zanimljiv mail u kojemu traži da potvrdim kako sam prethodni mail preuzela. Pa evo, nek se sve to čita i sluša. A bolnica dobije potvrdu kako sam dobila mail. Čega se to ravnatelj Poljak boji? Istine?

Poštovana, molim Vas potvrdu primitka elektroničke pošte od 22.listopada 2021. godine.

Zahvaljujem!

S poštovanjem,

Marina Žulić
OPĆA BOLNICA VARAŽDIN

Ivana Meštrovića 1
42000 Varaždin

Kontakti:
Tel: 042/393-080

A što je u malo više od tri minute rekla infektologinja, čuli ste. Rekla bih odgovorno, ona nema pojma ni o čemu….To je dokaz potpune indolencije i neznanja….Ona ne zna odgovoriti na poslana joj pitanja ! Ili, što je još gore,  ona se nikada nije ni zapitala što to ona uopće savjetuje i da li to ima neke posljedice….Dakle, ako infektologinja dobije naredbu ona će davati  djeci i svima nama ono što joj narede, bezpogovorno…. I nije sama, imamo cijelu „ergelu“ novootkrivenih infektologa i epidemiologa a uz njih i profesionalnih salonskih znanstvenika koje valja razotkriti, sve redom.

Naravno, „hrabri“ Damir Poljak, ravnatelj Opće bolnice u Varaždinu nije se javio. Nisam niti očekivala. A kako se to radi u Općoj bolnici u Varaždinu  i ova slika sve govori. Gdje je ovdje Hrvatska liječnička komora?

Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši - Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih 5

Kao što vidimo čovjek izvan bolnice prima infuziju. Izgleda ovo je stručno i znanstveno dokazano te je u skladu sa medicinskom etikom i deontologijom. Zaista ih treba sve istjerati iz njihovih rupa i izložiti javnoj sramoti.

Za kraj Vam ostavljam poslasticu, komentar  koji je na moju zamolbu poslao naš uvaženi znanstvenik, prof. dr. sc. Valerije Vrček, oko izjave infektologinje Tanje Potočnik Hunjadi.

Nakon ovog komentara više se nema što dodati. Kao i uvijek, profesor Vrček „u sridu“!


20.10.2021.

„Poštovana,

a što da Vam kažem. Autor takve izjave u Hrvatskoj živi svojih pet minuta slave. Ta je izjava besramna penetracija u školski sustav i u obitelj. To je silovanje zdravog razuma.

I to je viralna pedofilija. Iako je svima jasno da takav prijedlog u Hrvatskoj ne može biti ostvaren, ostaje pitanje zbog čega dotična infektologinja ipak prodaje takvu maglu. Što se skriva iza nasrtaja na nevinu djecu? Frustracija, stožerski naputak ili izgubljena budućnost?

Slučaj u Krapinskim Toplicama pokazao je koliko roditelji mogu daleko, pa i zbog obične plastične maske promijeniti školu. Što mislite da će dogoditi kad iglom od inoxa krenu na djecu? Pa koji će normalan roditelj pustiti svoje dijete u ruke epidemioloških predatora!

Cijepljenje djece protiv Covida-19 je nemoralna ponuda, nalikuje na posao dilera ili makroa.

Da, to je farmaceutska i medicinska prostitucija.

Ne želim dalje, jer ću od bijesa trošiti utužive uvrjede.“


 

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
259 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
8 mjeseci prije

„Masovna cijepljenja protiv koronavirusa izazvat će globalnu katstrofu epskih razmjera“, upozorava Vanden Bossche, a svoje upozorenje je poslao i u otvorenom pismu Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), u kojem traži hitno i trenutno zaustavljanje svih kampanja za cijepljenje protiv koronavirusa u svijetu. Prema Vanden Bosscheu, postoji vrlo izgledna opasnost da će… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
8 mjeseci prije

evo još jedna brutalna vijest, ali ni ova vijest vjerojatno neće razuvjeriti romantičare geopolitike. Uskoro u Rimu započinje skup zemalja G-20 Da podsjetim, članice G-20 su sve najveće i najvažnije države svijeta: SAD Kina Rusija Indija Brazil Njemačka Turska Saudijska Arabija Indonezija Meksiko Argentina Velika Britanija Japan Južna Koreja Francuska… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
8 mjeseci prije

Božinović: Lockdown nam ne pada na pamet, Covid potvrde ne smiju biti zamjena za cjepivo | 24sata Božinović, citat iz članka: “Nastojim vam reći da moramo učiniti sve da se ljudi cijepe. Sve više se razmišlja o tome da se i Covid potvrde ograniče samo na one koji su cijepljeni.”… Pročitaj više »

057
Gost
057
8 mjeseci prije

Što se desilo u Australiji sa kamionđijama,građevinskimbradnicima,štrajkovima,prosvjedima? Zna li itko?

Sixdensity Traveler
Gost
Sixdensity Traveler
8 mjeseci prije

Civilizacija kakvu smo do sad poznavali je umrla i to je dobro jer je sotonske prirode u svom korjenu.I šta sad??Pa u metafizičko-ezoterijskom smislu sad je vrijeme za biranje vremenskih linija po želji i znanju.Da,sve sve ide svojim prirodnim tokom i zato strpljenja i bez brige.Jednostavno Zemlja iz trećeg denziteta… Pročitaj više »

Incog
Gost
Incog
8 mjeseci prije

Stožer donio novu odluku, liječnici sve starije od 65 moraju zvati na cijepljenje. ZLO JE APSOLUTNO KRENULO, TKO JOŠ UVIJEK MISLI DA SE TREBAMO DIJELITI NA PARTIZANE, USTAŠE I ČETNIKE, NEK RAZMISLI! OVIMA SU CILJ SVI. MISLE SLATI PATRONAŽNE SESTRE PO KUĆAMA DA CIJEPE STARIJE LJUDE NA PREPAD. ZAKLJUČKE SAMI… Pročitaj više »

neznanje
Gost
neznanje
8 mjeseci prije

Štititi se “pitanjima”i insinuiranje navođenjem “istina” iz potpuno inkompetentnih izvora je jako dobra “pravnička” (čitaj maligno pokvarena) taktika osobe koja je plaćena da na izmišljotinama i lažima kojekakvih autoriteta unosi zabunu te stvara i potiće revolt među zdravstveno veoma loše obrazovanim pučanstvom. Sram Vas bilo!!!

Juzernejm, finalno
Gost
Juzernejm, finalno
8 mjeseci prije

Drage drugarice komentatorke, dragi drugari komentatori, kao i svi drugi rodno magloviti koji ste komentarisali, a koje sam ovde voleo da čitam, odlučio sam da se udaljim sa ovog “napred-nazad” – “drž-ne daj” – “jedan korak napred-dva koraka nazad” – “hoće kaki-neće kaki” portala. Ako bih bio stopostotno objektivan, ovde… Pročitaj više »

petar schroder
Gost
petar schroder
8 mjeseci prije

Pozdrav novinarka portala Mozemo.Juce je bilo na Austriji na jednom tv kanalu mislim OE 24.TV gdje je bio gost jedan lijecnik koji radi u jednoj velikoj klinici u glavnom gradu Austrije i koji kaze da su u bolnici vecina pacijenti koji su dobili 2 vakcine, a da je u Austriji… Pročitaj više »

Sticky fingers
Gost
Sticky fingers
8 mjeseci prije

Normalan covjek moze samo dobiti slom zivaca kada procita sve ovo!!! Draga Arna, hvala Vam sto iz dana u dan ne odustajete i razotkrivate ove “strucnjake” koji guraju i propagiraju cijepljenje, a posebno cijepljenje onih najmanjih, onih koji doslovno nikoga ne ugrozavaju!

ledeno doba
Gost
ledeno doba
8 mjeseci prije

nogometnim, riječnikom rečeno: oštro i na prvu… treba njima uzvratiti.. eno kako u Srbiji kurir udara protiv njihovih nezavisnih i poštenih liječnika i aktivista (među njima i gđe Alečković), isto kao što je Index ovdje udarao protiv naših nezavisnih liječnika, dra Sladoljeva, Lidije Gajski i ostalih eto tako treba i… Pročitaj više »

sokre
Gost
sokre
8 mjeseci prije

dovoljno je pogledati kako izgledaju ta stvorenja, namjerno neću napisati lkudi, pretežno svi su rugobe, od tuda i kompleksi koje sad ispoljavaju na čovječanstvu

Zagten
Gost
Zagten
8 mjeseci prije

Za one koji misle, a takvih je mnogo da je Mengele bio izoliran slučaj; garantiram da bi u istim okolnostima 90% doktora materijalističko-ateističke medicine radilo isto što i Joseph Mengele. To je danas uočljivo na svakom koraku. Ok, sada će se javiti ljubitelji i ovisnici o sistemu i reći da… Pročitaj više »

Pravnica
Gost
Pravnica
8 mjeseci prije

Podrška Arni!

Perun
Gost
Perun
8 mjeseci prije

Živimo u ludom vremenu, punom laži i obmana, no vremenu u kojem dominiraju do sada nikad viđeni ljudi…..TEDROS Adhanom Ghebreyesus(citaj kozojeb ) …na putu je prema drugom petogodišnjem mandatu na čelu Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) kao jedini kandidat kojega je nominiralo 28 zemalja, otkrili su danas ,,zapadni diplomati”. ,,Diplomati” su… Pročitaj više »

Greven
Gost
Greven
8 mjeseci prije

Izgleda da su novorodjene bebe krajnji cilj kapitalistima/feudalistima. Cim se rodis, odmah dobijes pretplatu na pelcovanje i postanes rob u njihovom vlasnistvu. U startu ti uniste prirodni imunoloski sistem, koji se u djetinjstvu stvara i formira. Ometanjem procesa izgradnje imunoloskog sistema u djetinjstvu, nikada se formira kako treba.

Čudan lik
Member
Čudan lik
8 mjeseci prije

Kako vas nije sramota tražiti od “infektologinje” odgovore na pitanja iz njezine struke??? Znate li koliko ste joj stresa zadali??? Mislim, odgovorila bi ona na pitanja, samo je problem u tome što dotična nema pojma o poslu za koji je NAVODNO stručna. Svi doktori, koji su regularno završili medicinske fakultete,… Pročitaj više »

hope
Gost
hope
8 mjeseci prije

pogledajte na dokumentarac.hr, film “monopoly”-tko vlada svijetom? obavezno!!!

petar schroder
Gost
petar schroder
8 mjeseci prije

Na ovom skupu G20 ucestuju oni koji su nam ovo nametnuli.Tu su svi oni koji dolaze u Davos odakle je sve ovo dogovoreno.Merkl jos uvjek ide na te skupove mada njeni mandat izlazi i ona je u tehnickoj vladi dok se ove 3 stranke ne dogovore.Ona tu igra glavnu ulogu,… Pročitaj više »

Osman
Gost
Osman
8 mjeseci prije

Ova kriza oko …korone…je točno otkrila pravi oblik svijeta u kojem živimo….svu njegovu..okrutnost i licemjerstvo..sve naivnu masu ljudi..pojedince poslušnike..i nekolicinu hrabrih osviještenih ljudskih bića….ali sve se vraća i plaća…takav je odnos u ovom obliku realnosti i opažanja….svatko će dobiti ono što ga slijedi… Kabalisti ne znaju..da sotona nema prijatelje….na kraju… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
8 mjeseci prije

Ja to vidim ovako, Drava stoljećima odvaja dva neprijateljska plemena, dobro, možda nisu smrtni neprijatelji ali se odavno ne vole pa su se mnogo puta u prošlosti dešavala šaketanja ovih i onih. I sada Bingo, iz jednog plemena u drugo dođe uljez da malo razrijedi to drugo pleme na veselje… Pročitaj više »

Gaja
Gost
Gaja
8 mjeseci prije

Morat će na kraju svi ti doktori odgovarati za zlodjela, kako toga nisu svjesni !???

Max
Member
Max
8 mjeseci prije

Zaista grozno ubiše Bake a sad

Fitcher
Gost
Fitcher
8 mjeseci prije

JA se iskreno divim ljudima koji se na ovaj način “don quijoteovski” bore protiv vjetrenjača iako znaju da neće ništa postići. Jer sustav je precemntirano složen. Stvarno sam prestravljen kolika je morala biti organiziranost i financijsko pokriće da se provodi agenda na globalnoj razini! Ovo je možda prvi put ljudskoj… Pročitaj više »

Jadranka S
Gost
Jadranka S
8 mjeseci prije

“………. jer djeca koliko god, evo sad i trenutno, na sjeveru Hrvatske, to ne izgleda da su možda vrtići i škole izvor zaraze, bolja je situacija nego što je bila u prethodnim valovima, ali ja ne znam za koji drugačiji način. Djeca, odnosno mlađi, su izvori na neki način brojnih… Pročitaj više »

Brainstorm
Member
Brainstorm
8 mjeseci prije

ako je apsolutno sve kontrolirano onda gluma ni ne treba.

Sdgg3455ffg4455xcvbb
Gost
Sdgg3455ffg4455xcvbb
8 mjeseci prije

ja i dalje čekam pravni savjet na ovom portalu oko zabrane cjepljenja za vlastitu djecu…mislim zabranu iduće godine ovjeriti kod bilježnika i odnjeti doktorici! pa da vidimo…

Sdgg3455ffg4455xcvbb
Gost
Sdgg3455ffg4455xcvbb
8 mjeseci prije

navodno…Spanjolski ustavni sud je proglasio KAZNE ZA NEPOSTOVANJE KORONA MJERA NEUSTAVNIM.Drzava mora vratiti 120 mil. eura….

Sdgg3455ffg4455xcvbb
Gost
Sdgg3455ffg4455xcvbb
8 mjeseci prije

dario josipović 27g hr kuvarska zvezda rikno…ajmo se kladit koliko puta su ga uboli…

Pampalon
Gost
Pampalon
8 mjeseci prije

Pustimo tu minornu provincijalku iz još minornijeg kraja. Lako se na nju obrušiti. Molim isto učiniti s prominentnim ravnateljem kbca u metropoli, opasnim kradrijeristom, Ć.

Zagor
Gost
Zagor
8 mjeseci prije

Baš sam danas malo razmišljao kako više od tjedan dana nema vijesti o “iznenadnim” smrtima na glavnim portalima, kad ono: tps://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/mlad-i-perspektivan-hrvatski-chef-dario-josipovic-iznenada-je-preminuo-u-27-godini-15114292 Žao mi je svakog mladog života i iskreno se nadam da se naša predviđanja neće ostvariti u tolikoj mjeri, jer to bi bilo psihički pogubno za nas ili one… Pročitaj više »

onaj najglu...Dalton
Gost
onaj najglu...Dalton
8 mjeseci prije

Nešto dumam da ovih dana odem zera u ludnicu, da se odmorim…
Imam neki feeling da sad tamo nema nikoga.

P.S.
Šta sve rade neki ljudi…
A sve je to goldun mogao spriječiti…

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
8 mjeseci prije

Babetina pohlepna.

Mujo&Haso
Gost
Mujo&Haso
8 mjeseci prije

Izraz genocidaši nema sav taj značaj, da se uvrsti i nove slovare. Ovdje se priča o mafiji, koja ima plačene ubice, da urade posao likvidacije. Ova bagra je potpuno slična, al ima neka razlika, mafija nikad nije ubijala decu.

Jery
Gost
Jery
8 mjeseci prije

Što reči na sve to, osim glupanima koji i dalje vjeruju u njihivo ubjeđivanje, nema pomoči! Pitanje je samo koliko če nas još ostati normalnih nakon svega i dali ce mo se tada imati mogučnosti oduprijeti! Pogledajte samo absurd pred centrom za cijepljenje u Zagrebu gdje gospođa Arna kao novinar… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
8 mjeseci prije

Pogledajte ovo: Doktori navodno ne bi smjeli nagovarati na cijepljenje….??? Ipak, neki tvrde da “motiviraju”? “Ja sam osobno procijepila preko 500 pacijenata svojom rukom, što u ordinaciji, što u kućnoj, te sam i dosad itekako pokušala motivirati pacijente za cijepljenje. S obzirom na količinu informacija koje pacijenti svakodnevno dobivaju, liječnici… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
8 mjeseci prije

…je li to ona bolnica gdje su ubrizgali dezificijens čovjeku na dijalizi, te umro (u mukama)?

mel mor
Gost
mel mor
8 mjeseci prije

ili je nemir ili je strast

superhik
Gost
superhik
8 mjeseci prije

ej pa index i jutarnji ne brišu komentare, a Logično briše

ledeno doba
Gost
ledeno doba
8 mjeseci prije

Vjerojatno uskoro novi njemački kancelar iz SPD-a, Olaf Scholz, podigao je prašinu početkom rujna sa izjavom u kojoj je rekao, da su milijuni Nijemaca koji dobivaju cjepivo samo pokusni kunići.. Njemački Beroš- Jens Spahn, (kojem uskoro izlazi mandat, jer dosadašnja vlada odstupa), bio je zbog toga jako uvred-jen i iznenad-jen,… Pročitaj više »

Bonbon
Gost
Bonbon
8 mjeseci prije

Samo demoni mogu tako postupati. A izgorit će u bijeloj vatri.

Led Zeppelin
Gost
Led Zeppelin
8 mjeseci prije

Kako je davno Ivo Andrić rekao: “svakih 50.tak godina na ovim prostorima pametan zašuti, budala progovori a fukara se nakrade”. Ništa novo na brdovitom balkanu. Stoka sitnog zuba smo bili i ostali. Doveli su nam na vlast i u stožeš i na sve pozicije voljom stranaca domaće izdajnike najgoreg kova,… Pročitaj više »

Sixdensity Traveler
Gost
Sixdensity Traveler
8 mjeseci prije

Pre igre Zažmuri se na jedno oko Zaviri se u sebe u svaki ugao Pogleda se da nema eksera, da nema lopova Da nema kukavičjih jaja. Zažmuri se i na drugo oko Čučne se pa se skoči Skoči se visoko, visoko, visoko Do navrh samog sebe. Odatle se padne svom… Pročitaj više »

Grozomorni
Gost
Grozomorni
8 mjeseci prije

Dr. Tanja Potočnik Hunjadi je shvatila da je taj Hipokrit jedan stari prdonja koji ništa ne plaća dok ovi iz Farmakološke mafije dobro i darežljivo plaćaju, a od novca se živi ne od zakletvi.

Tim Kunić
Gost
Tim Kunić
8 mjeseci prije

Nisam i neću se cijepiti, ni ja, niti itko od mojih, nismo i nećemo ničim cijepiti ni bebu, a nećemo ni slijedeće, a od kada ne gledam televiziju, nema ni korone, dobili smo i odšmrcali samo prehladu. Ako probaju bosti silom, silom će biti ubodeni.

Throne
Gost
Throne
8 mjeseci prije

Vecina infektologa i epidemiologa u hrvatskoj rade za rockrfelerovu i gatesovu fondaciju sve dramatiziraju krivi su za ovsj val kao i sljedeci necjepljenibi juce je stozer s berosom, Capakom i markotickom dizao tenzije preko 76% umrlih i bolesnih u bolnicama su necjepljene osone. Te zbog toga moraju dalje nastsviti s… Pročitaj više »

Josip
Gost
Josip
7 mjeseci prije

Dragi moji liječnici, koliko vas ljudi potiču , neovisni mediji i puno znastvenika te mali broj liječnika koji tu i tamo iznesu pokoju činjenicu da je ovo obmana, što je vam da ne progovorite o svemu nego puštate ovima da nariču i zovu upomoć da spasite njihovu laž . Šutnja… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik