Strahote u Općoj bolnici u Bjelovaru – Znaju li za Kodeks medicinske etike i deontologije? Gdje je Hrvatska liječnička komora?

Arna Šebalj - Poziv bolnica Bjelovar

Devetnaest mjeseci smo svjedoci silne prisile i ucjena koje medicinsko osoblje provodi nad pacijentima.

Nema dana kad ne pomislim kako će ipak ti intelektualci, po našim dosadašnjim stavovima, vrhunski obrazovani ljudi (tako smo mislili), konačno donijeti odluku i stati sa zločinima koje provode. No, na žalost, ne staju, uredno se testiraju, ubrizgavaju  doze genskog konstrukta, za koje moraju znati o čemu se radi, osim ako svi nisu „na placebu“ (a znamo da su te doze označene). Svo to vrijeme sa svojim nalogodavcima provode strahote kojima su izloženi svi, od male djece, tek rođene, do staraca po odjelima koji umiru u strašnim okolnostima.

Toliko je svjedočanstava da više ne znam o čemu prije pisati i s čime vas upoznati. Red ih je uredno prikupljati, biti  će savršeni dokazni materijali.

Ali jedna zamolba koju dobih osobito me je pogodila, točnije, natjerala po informacije iz Opće bolnice u Bjelovaru.

Riječ je o tek rođenoj bebici koju majka nije uspjela ni dotaknuti a kamo li priviti na prsa. Može li tužnije ali i sramotnije? Kakav poremećen čovjek moraš biti da ovo činiš majkama, djeci, obiteljima, nama svima?

Molim sve vas pročitajte Kodeks medicinske etile i deontologije (NN 139/15).

Njegov članak 1.  kao i članak 10. dovoljno govore:

Članak 1.:

  1. Liječniku je časna obveza svoje životno usmjerenje i struku posvetiti čovjekovom zdravlju.
  2. U tom smislu on će poštovati ljudski život od njegova početka do smrti, promicati zdravlje, sprječavati i liječiti bolest te poštovati ljudsko tijelo i osobnost i nakon smrti.
  3. Liječničku će pomoć pružati jednako svima, bez obzira na dob, spol, rasu, narodnost, vjeru, političko uvjerenje, društveni položaj ili bilo koje druge okolnosti, poštujući pri tome ljudska prava i dostojanstvo osobe.
  4. Svim svojim sposobnostima čuvat će plemenitu tradiciju liječničkog poziva održavajući visoke standarde stručnog rada i etičnog ponašanja prema pacijentu i njegovim bližnjima te zdravim osobama.
  5. U svojem će djelovanju čuvati ugled i dostojanstvo liječničkog staleža i časno se odnositi prema kolegama.
  6. Svoje znanje i umijeće uvijek će odgovorno primjenjivati u skladu s načelima ovoga Kodeksa.

Članak 10:

  1. Poštivanje odredaba ovoga Kodeksa obvezno je za sve liječnike.
  2. Povrede odredaba ovoga Kodeksa disciplinske su povrede. Disciplinski postupak zbog povrede Kodeksa propisan je aktima Hrvatske liječničke komore.
  3. Pravo je i obveza liječnika da o svakom kršenju odredbi Kodeksa obavijesti Povjerenstvo za medicinsku etiku i deontologiju Komore i Hrvatskog liječničkog zbora.
  4. Liječnici su obvezni odbiti svaku radnju koja je u suprotnosti s načelima iznesenim u Kodeksu, a Komora im je obvezna pomoći svim stručnim i pravnim sredstvima, ako se za to ukaže potreba.
  5. Kaznena i prekršajna odgovornost liječnika ili disciplinska odgovornost u zdravstvenoj ustanovi, trgovačkom društvu ili drugoj pravnoj osobi koja obavlja zdravstvenu djelatnost, ne isključuje pokretanje disciplinskoga postupka pred nadležnim sudom Komore.
  6. Liječnik kojega je sud Hrvatske liječničke komore proglasio nedostojnim za obavljanje liječničke djelatnosti povrijedio je odredbe i ovog Kodeksa.
  7. Ovaj Kodeks stupa na snagu osmog dana nakon objave na oglasnoj ploči Komore.
  8. Ovaj Kodeks objavljuje se u službenom glasilu Komore te u „Narodnim novinama”.

Iz svega što se ovih 19 mjeseci događa valja zaključiti kako broj liječnika u potpunosti krši odredbe Kodeksa te je glavno pitanje: ŠTO RADI i ŠTO PODUZIMA HLK? Gdje je? Znamo, radi protiv onih koji ne podržavaju ovu globalnu agendu.

A što to rade u Bjelovaru, u Općoj bolnici? Nije ovo prvi slučaj, imala sam već poziva, svjedočanstava. Ali, ovo s malom tek rođenom bebicom otrganom majci iz ruku (i to je tako uvijek, ovo nije izolirani slučaj) priča je za sebe.

Nema dugo imali smo i slučaj trudnice u istoj bonici koja je zbog komplikacije u zadnji tren morala na carski rez. No tad su čekali desetke minuta nalaz testa pa tek onda išli obaviti opraciju. A što da je umrlo dijete? Ili majka? Jel bi za to bio kriv vrhunski skakač, taj svemirac covid? Ili ipak, prema Kodeksu medicinske etike i deontologije, liječnici?

Zvala sam bolnicu, razgovarala samo sa primaljama i dežurnom liječnicom na pedijatriji koja nema hrabrosti ništa odgovoriti, dr. Marijom Čohar, a potom sam uputila mail ravnateljici Opće bolnice u Bjelovaru, dr. Ivanki Fehir Radanović, slijedećeg sadržaja:

2. studenoga 2021. u 20,24 h

Zahtjev za odgovorom za portal logicno.com
Arna Sebalj ……………………
prima [email protected]

Poštovana gospođo ravnatelj  Fehir-Radanović,

zvala sam u ime portala logicno.com iz Zagreba u Vaše rodilište te su me sestre uputile na Vašu dežurnu doktoricu na pedijatriji, gospođu Mariju Čohar, koja je odbila odgovoriti na moje pitanje vezano za konkretni slučaj, dijete. A samo me zanimalo da li je majci vraćeno dijete u naručje?

U prilogu Vam šaljem screenshot fotografiju s FB koju sam dobila.

Stoga sad pitam Vas te molim da mi odgovorite:

  1. zašto primjenjujete ovo postupanje prema tek rođenom djetetu i majci koja ga nije ni na prsa privila? Majka sam i znam što znače ti trenuci te znanstveno utvrđene činjenice oko povezanosti mame i tek rođene bebice?
  2. Temeljem kojih znanstvenih dokaza primjenjujete nove protokole, navedite mi ih, molim Vas? Ili sve se svodi na “pravila” izdata od HZJZ sukladno svjetskim nalozima? Računate li na desetljećima znanstveno utvrđene posljedice odvajanja tek rođenih bebica od majki te da li Vam što znači naziv po bolnicama: “bolnica prijatelj djece“? Što se s tim u međuvremenu dogodilo i gdje su sad kako liječnici specijalisti ali i udruge koje su se borile, kakti, za isto?

Nadam se da ova dva pitanja neće biti preteška ili preopasna za odgovor i molim Vas, ne želim odgovor nikakvih glasnogovornika kao niti opći odgovor s pozivanjem na “Ravnateljstvo opće bolnice u Bjelovaru”.

Želim konkretne odgovore ali uz Vaš potpis jer za isto ste i nadležni i odgovorni.

Kako je sve hitno nadam se da Vam neće biti teško odgovoriti što prije.

Hvala unaprijed.
Lijepi pozdrav!
Mr. sc. Arna Šebalj za portal logicno.com

Moji podaci:
(za službenike za pristup javnim informacijama kako mi ne biste odbacili zahtjev)

Na žalost niti na pozive  4. 11. 2021. nisam uspjela dobiti ravnateljicu ali me je službenik iz tajništva bolnice, Marin Višić, uputio na pravnicu bolnice, Dijanu Zekić Kereži. Ništa od pitanja ne saznah, čak ni onih iz same pravne regulative.  Standarno brifirani službenici po ustanovama u nadležnosti države, županija i gradova.

Niti 5. 11. 2021. nije bilo drugačije. Javio se samo službenik iz ravnateljstva uz rečenicu da mi za 2 minute šalje odgovor. Da, i dobih za dvije minute odgovor, zaista moćan odgovor, cijela „satnija“ ga je morala pripremiti. Za nevjerovati što dobih. Čitajte.

Evo, za kraj, jedan telefonski razgovor s medicinskom sestrom iz bolnice (za sad neću reći koje) koja je u razgovoru, ispričavši mi se,  priznala veliku stvar, rekla je:  „….moram vam priznati nikad bolje nisam zarađivala kao u ovih godinu dana i ne znam gdje da potrošim sav taj novac!“  Nije ovo prvo takvo svjedočanstvo, a raznoraznih dokaza imamo. Dolazi vrijeme iznositi podatke o primanjima liječnika i osoblja u radu sa cov pacijentima, od samog testiranja, pa cov pozitivnih, do bolnica, respiratora i svega oko toga.

Dokle, ključno je pitanje, dokle će medicinska struka provoditi zločin nad nama građanima, te gdje je ta granica izdržljivosti? Rekla bih stigli smo do nje, još samo nas milimetri dijele. Sudionicima u provođenju ovog zločina nad građanima, zločincima – genocidašima  se mora reći i pokazati ono što oni jesu. I još ih za to prisilno plaćamo! Pa jel može luđe? Još može!

Arna ŠebaljBjelovarbolnicahrvatska
Pretplatiti se
Obavijesti o
290 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
2 godine prije

Zašto tek rođeno dijete testiraju na Covid?

Je i to neka nova procedura za sve rođene bebe u Hrvatskoj ili je majka bila PCR pozitivna na Covid kada je rodila?

Baš danas na drugom tekstu sam dao službenu statistiku HZJZ-a o umrlima od/sa Covid-19 – tek njih 6 od 9037 umrlih osoba je u dobi od 0 do 19 godina. 0,07%.
A i ta su vrlo vjerojatno imala težih zdravstvenih problema.

Potpuno je besmisleno testirati tek rođeno dijete na Covid, a još manje odvajati ga od majke čim se rodilo taman i da je PCR pozitivna!

Stefo
2 godine prije

Ovaj svijet, od postanka ima pozornicu na kojoj se glumata i pravu istinu iza paravana. Tako je to, pa čemu čuđenje?

Mlata
2 godine prije

Platili medicinare i time im na indirektan način rekli da ne “tupe” mnogo

ZriBra
2 godine prije

Možda je sljedeći korak pred natalno testiranje i na pozitivan test abortivno sugeriranje.,
kako bi se preventiralo širenje najopasnijeg virusa u povijesti ljudske vrste.

Tupko Glupko
2 godine prije

Ja vidim zgodnu ženu sanjivog pogleda, ne znam što ti vidiš 🙂
Njezini naslovi su bombastični, a drugi na portalu depresivni.
Više volim bombastične, pokazuju duh i veliku želju za promjenom.

Aleks
2 godine prije

Dokumentirajte i prijavite odvj. Reiner Fuellmichu-međunarodnom tužiocu. Nije jasno ni što Vi Arna čekate, imate toliko toga dokumentirano i ne poduzimate legalne korake!

Poznavalac prilika
2 godine prije

Može samo jedno pitanje? Ali prije svega, uz sve moje primjedbe načinu na koji gospođa Arna vodi svoje razgovore,moram reći da izuzetno poštujem njenu ustrajnost, hrabrost i prije svega živce i strpljenje koji su potrebni za slušanje svih tih nebuloznih opravdavanja i objašnjenja zašto nitko ne želi ništa reći. Ono što me muči je slijedeće. Zašto je gospođa Arna jedina osoba na portalu koja pokušava razgovarati sa tim institucijama i dobiti nekakve odgovore? Je li ona jedina osoba tamo koja ima petlju za tako nešto? Što rade tom pitanju ostali suradnici i “novinari” portala, uglavnom oni muškog roda osim što kopiraju i pomoću gugl translatora prevode tekstove sa stranih portala? Oni čini se nisu čuli za telefon ili e-mail pa da i sami pokušaju nešto slično, možda sa malo drugačijim načinom i pristupom od gospođe Arne. Jer gospodo, kopirati tuđe tekstove i prevoditi ih pomoću algoritma nije baš neko novinarstvo.… Čitaj više »

daemon1
2 godine prije

Poštovana Arna, pa vajda ste od osobe koja vas je kontaktirala do sada dobili povratnu inf koliko je vremena trebalo da vrate djete majci?

Grozomorni
2 godine prije

Dakle da su mojoj supruzi oduzeli dijete natakav način, pronašao bih nalogodavca za takav postupak, dao mu ili joj 10 sekundi da se pomoli i poslao bih ga ili nju na onaj svijet sa rupom u čelu zauvijek.

Davor drugi
2 godine prije

Nije još mnogo vremena preostalo ukoliko se ne probudimo i ne pokrenemo s mrtve točke ova bitka Davida sa Golijatom mogla bi u nekoj, ne tako dalekoj budućnosti, pošto cenzura neće dopuštati drugačije, odpočinjati prepričavanjem: “Bila jednom jedna Arna…”
Kako je prošli put “pusa” uzrokovala neku diskusiju i malo ljubomore, ovaj put Vam samo lijep pozdrav Arna i svako dobro želim.

Crna
2 godine prije

Tesko je nosit se s ovakvim vijestima.
Pitam se da li se smije po zakonu traziti od bolnice izlazak na osobnu odgovornost, kao sto smo nekad mogli.
A sto se prozivanja drugih tice,
trebali bi najprije pomesti ispred svog praga. Osim privatnih uvjeravanja, a i to cesto vrlo neuspjesnih, javno do sada nisam napravila nista. Bila bih sretna da me netko upotrijebi, pa makar to bilo i za analiziranje i prevodjenje tudjih tekstova.

Grozomorni
2 godine prije

Ti mi djeluješ kao nenačitani orangutani.

Teorija istine
2 godine prije

Bez brige, odgovarat će svi odgovorni za ovaj najveći zločin protiv čovječnosti ikad, na ovome ili na onome svijetu i sudu kojeg nitko ne može izbjeći.

Martin
2 godine prije

ARNA. JE U PRAVU. OVO SE DOGADJA U. HRVATSKOJ NE U …..HALISTANU

Goran
2 godine prije

Podrška za Arnu. I ovde se pojedinci bore za narod. Pozdrav iz Srbije

2 godine prije

nisam od ocjenjivanja pa cu samo reci da mi izgledas malo poremeceno.hvala i svako dobro,poradi malo na sebi.

Ole
2 godine prije

Bezobrazno i bešćutno!

Ti doktori i sestre imaju svoje obitelji. Misliš da su svi sretni sto moraju raditi prekovremeno i u dežurstvima na covid odjelima umjesto da se druže sa svojim obiteljima?

Najgore je što najviše truda i rada ulazu da izliječe ovakve intelektualce kao što si ti!
Glasni ste, ali i dalje u manjini i s vremenom će vas sve pocijepiti. Moguće je da ste se junaci sa portala već i cijepili…ne bi me začudili s obzirom kakvi ste u duši.
Samo nečovijek može napisati ovakav tekst.

Greven
2 godine prije

Doktor Josef anđeo smrti Mengele se sigurno okreće u grobu. On je bio amater u poređenju sa današnjim mu kolegama.

Shox
2 godine prije

Nevjerojatno, čitam komentare i vidim ljudi napadaju novinarku koja (jedna od rijetkih) ima ono što većina muškaraca nema, tj. imaju samo kada je riječ o tjelesnom izgledu, ali u karakteru su totalni invalidi ?!!!

caruga
2 godine prije

mamu ti bolesnu koja te okotila.

Puž
2 godine prije

Daj da ti ubodemo dijete pa ako ne preživi možeš bar donirati organe…comment image

Gorki šećer
2 godine prije

Da li su ljekari upoznati sa ovim:
https://youtu.be/nFtWHOfgjyE

Jery
2 godine prije

Ljudi, ovo je jebanje u zdrav mozak! Pa do kada ce mo ovo sranje gledati????

Jadranka S
2 godine prije

Uz stetu koju rade ranije prerezajuci pupcanu vrpcu, ne stavljajuci dijete odmah na majcine grudi se rade katastrofalne posljedice dijetetu i majci.Zatim cijepljenje,….itd…. itd….
Ovo sa LAZNIM TESTIRANJEM na “virus ” koji NE POSTOJI u startu unistavaju dijete da bi ga sutra “ubojice” cijepile” protiv NEPOSTOJECEG “VIRUSA”, je monstrumsko psihopatsko unistavanje dijeteta.

Iz ponasanja prema bebi i majci odvajanjem kada je najbitnije za bebu da je najblize majci, jer je izlazak iz sigurne vode na ovaj svijet (“suho”) za bebu stresno, odvajanjem od majke je monstrumsko ponasanje neljudi koji sebe nazivaju “lijecnicima”. Savjesnost /ljubav/suosjecajnost/njeznost mora biti iznad svega.

Po djelima ih poznajete, samo djela gledajte, djela govore sama za sebe.

Ljigavi stvor je najblize bolnicama……….

Malomorgen
2 godine prije

biznis je biznis….😎

Irina
2 godine prije

Draga Arna, znam da je ovo emotivni stres – ali treba ispraviti, jer nema smisla da to ometa čitatelje jer ne krivo napisano! Sorry! … ” Molim sve vas pročitajte Kodeks medicinske etile i deontologije (NN 139/15).” LP

Ole
2 godine prije

Siguran sam da su ti ti monstrumi barem jednom u životu pomogli svojim znanjem.
Nezahvalno I bezobrazno prema ljudima koji rade svoj posao.

Ljutnju oko upravljanja pandemijom uputite na pravu adresu. Sestra u kbcu vam nije nista kriva.

BTK
2 godine prije

Karma is a bič

Bata
2 godine prije

Sve to stoji ali da nas milimetri dijele? Čisto sumnjam ali ko sretniji od mene….

Toni
2 godine prije

Najobrazovaniji su bili najveći borci protiv istine i u Isusovo vrijeme, svećenici, farizeji, saduceji i ta ekipa. Kako su se oni uz pomoć laži i obmana borili za svoje sinekure onda, tako se i ovi Covid-lažljivci bore i danas.

ledeno doba
2 godine prije

cilj je da se što više osoba ubroji u “bolesne od korone”, da napuhavaju statistiku- da bi pojačavali pritisak na cjepljenje..
zato svakoga tko bude primljen u bolnicu testiraju, i trudnice i novorođenčad… sa papaya testom i ako se desi neka komplikacija kod porođaja, da trudnica umre ili da dijete umre– onda to odmah broje u žrtve korone.. tako je vjeriojatno bilo nedavno sa nekom trdudnicom u zagrebu— pa su svi mainstream mediji grakali, da su ona i dijete umrli od korone..

ledeno doba
2 godine prije
Evo, za kraj, jedan telefonski razgovor s medicinskom sestrom iz bolnice (za sad neću reći koje) koja je u razgovoru, ispričavši mi se, priznala veliku stvar, rekla je: „….moram vam priznati nikad bolje nisam zarađivala kao u ovih godinu dana i ne znam gdje da potrošim sav taj novac!“ 

kabala ima para, jer ih štampa i plaće sve ogavne liječnike i drugoimedicinsko osoblje da vrše ovaj zločin..
svi oni imaju puno više love–nego ona kofol službena plaćica, koja je navedena u poreskim podatcima

Srebrni letač
2 godine prije

Većina doktora je jednostavno hipnotizirana, uvjereni u tu svoju logiku razmišljanja, toliko su potonuli u taj mikrokozmos ljudskoga tijela da su izgleda izgubili dušu.

Mali Čovjek
2 godine prije

Priručnik Kako Organizirati Otpor (prijedlozi su dobrodošli – ipak , mi nismo Stožer) 1. DIO 1.1 Psihološko-Informacijski Rat Istina će te/nas osloboditi. U ratu smo za srca, duše, i umove naših sugrađana, kojih je po naučnoj literaturi iz psihologije, okvirno 60%. Oni spadaju u sredinu i smatrajmo ih neodlučnima. Na svakom od dvaju polova nalazi se 20% onih koji, ili slijepo vjeruju vlasti i uradit će sve što se od njih traži (takvi su izgubljeni i ne vrijedi se za njih boriti), ili onih koji misle svojom glavom i neupravljivi su što se vlasti tiče. Zapamtite, samo 3% američkog žitelja aktivno je sudjelovalo u vojnom sukobu protiv Britanaca. Dakle, naš cilj je nastaviti se obrazovati po trenutnom pitanju i širit informacije koje prikupimo ovom velikom dijelu populacije koji sam gore naveo (60%).  Otpor mora postati vidljiv i to širok puk mora znati kako se ne bi prepustili beznađu. – Širite informacije svim dostupnim vam kanalima (usmena… Čitaj više »

Mali Čovjek
2 godine prije

– Ne nasjedajte na vijesti koje vam servira službena politika. Zapravo, ne gledajte vijesti uopće. Zapamtite, oni vas žele uvjeriti da ste sami u svojoj borbi i kao takvi nemate šansu u borbi. To je velika laž – ne nasjedajte na nju. Na stranicama masovnih medija , a koji imaju opciju komentiranja članaka, ostavljajte svoje komentare, raskrinkavajte članke koje komentirate, ali se nikako ne svađajte sa neistomišljenicima. Ne želimo se prikazati kao agresivci i neulturnjaci, već kao pristojna i osjećajna bića, što i jesmo. Zapamtite, budala će vas uvijek nastojati spustiti na svoju razinu, a onda će vas na njoj i potući. – Bojkotirajte što je moguće više radnji, ustanovi i institucija. Ako vam na ulazu u radnju prodavač kaže da ne možete ući bez maske, recite mu da ćete u tom slučaju svoje novce ostaviti kod drugog trgovca. Kad mu u mjesec dana više osoba izjavi isto što i vi, vjerujte,… Čitaj više »

Marko75
2 godine prije

Za ovakve slučajeve treba osnovati oružanu grupu za brzo djelovanje!

Giordano Sloboda
2 godine prije

Better that the whole world should turn against you… than you should consent to turn against what is true within you. Guy Finley

ledeno doba
2 godine prije
Gdje je Hrvatska liječnička komora?

HLK su gamad kabale i farmakomafije, od njih se ne treba ništa nadati

sva službena liječnička udruženja u svim državama su odavno plaćenici i lobisti farmakomafije

tako i Njemačka liječnička komora i Njemačko udruženje blagajničkih liječnika (liječnici koji dobivajuj plaću iz državnih blagajni bolesničkog osiguranja).. ova đubrad iz ove obadvije organizacije su se još lani zalagali za obavezno cjepljenje.. a koliko se sjećam i netko iz HLK-a kod nas se također zalagao za to prije više mjeseci..
liječnici iz ovakvih organizacija su slijepi psihopatski nacisti, koji će, ako gazda narediti, ubiti i rođenu mater, a kamoli da sprječavaju da se ubijaju tuđe majke i tuđa djeca..

ledeno doba
2 godine prije

naslov sa mainstream portala:

Novi Zeland legalizirao eutanaziju: 'Od danas imamo humanije i milosrdnije društvo
Ana7
2 godine prije

Iskreno, da sam sada u situaciji da trebam roditi, trazila bih porod kod kuce. U Hr to nazalost nije moguce, ali na zapadu je. Ne zelim te bolesnike u blizini mene ni mog djeteta. Takoder razmisljam da potpisem obrazac o odbijanju respiratora, ali i transfuzije krvi (ne bih htjela primiti krv cijepljenoga). Sama sebi zvucim kao teoreticar zavjere, ali kad procitam ovakve stvari, pusem i na hladno.

BTK
2 godine prije

Arna, vjerujem da ste vidjeli sto su uradili u Zadru. Inicijativa slobodni ljudi Zadar. Vjerujem da će ustrajati svako vecer u 20h kao sto su rekli, ideja se mora prenijeti u druge gradove.

slobodan
2 godine prije

dobro, odličan tekst… ali kakve su vam to naslovnice dragi uredniče?!

BTK
2 godine prije

Ogromni prosvjedi su sirom Europe, cesce prenesite takve vijesti i videa, zaato toga nema? Dojam je teska defanziva.

Bonbon
2 godine prije

Bljuje mi se. Gđo Arna, svakako Vam nije lako, treba imati osim hrabrosti i želudac za te stvari. Za koji mjesec ću vrlo lako izgubiti posao jer nisam “cijepan”, ali ne odustajem. Moja supruga se tomu čudi, 2put pelcovana i nikad spremna da me pita za razlog. Rekoh joj nek ne brine, da me neće morati uzdržavati.

Smokva
2 godine prije

Dosje Fauci/COVID-19 Ovaj dokument je za čovječanstvo pripremio dr. David E. Martin. Ovaj rad je djelomično podržan prikupljanjem sredstava u kojem je oko 330 osoba dalo sredstva za potporu tehnološkog tima New Earth i Urban Global Health Alliance. Izdaje se pod Creative Commons licencom CCBY-NC-SA. Svaka derivativna uporaba ovog dosjea mora biti objavljena u korist drugih. Svi dokumenti, reference i ovdje sadržana otkrića podliježu AS-IS prikazu. Autor ne snosi odgovornost za greške u javni zapis ili reference u njemu. U cijelom ovom dokumentu korištenje izraza uobičajeno prihvaćenih u medicini i znanstvena literatura ne podrazumijeva prihvaćanje ili odbacivanje dogme koju predstavljaju. Pozadina: Tijekom protekla dva desetljeća, moja tvrtka – M·CAM – pratila je moguća kršenja Protokola iz 1925. zabrana upotrebe u ratu zadušljivih, otrovnih ili drugih plinova i bakterioloških metoda ratovanja (Ženevski protokol) Konvencija o zabrani razvoja, proizvodnje i zaliha iz 1972. Bakteriološko i toksično oružje i njihovo uništavanje (BTWC). U… Čitaj više »

Smokva
2 godine prije

U tom kontekstu, primijetili smo neobične napore CDC-a u procesuiranju patenta, kada su 25. travnja 2003. patentirati SARS koronavirus izoliran od ljudi koji se navodno prenio na ljude tijekom 2002.-2003. Izbijanje SARS-a u Aziji. 35 U.S.C. §101 zabranjuje patentiranje prirode. Ova zakonitost nije odvratila CDC u njihovim naporima. Njihova aplikacija, ažurirana 2007., u konačnici izdana kao američki patent 7,220,852 i ograničavala je svakoga tko nema licencu od strane njihovih patent za manipulaciju SARS CoV, razvoj testova ili kompleta za mjerenje SARS koronavirusa kod ljudi ili rad s njihov patentirani virus za terapeutsku upotrebu. Uključen je rad njihovih odabranih suradnika povezan s ovim virusom značajne količine himernog inženjeringa, studija povećanja funkcije, karakterizacije virusa, otkrivanja, liječenja (i cjepivo i terapijska intervencija) i upiti o naoružanju. Ukratko, s Barićevim američkim patentom 6,593,111 (zahtjevi 1 i 5) i CDC-ovim patentom ‘852 (zahtjev 1), nema istraživanja u Sjedinjenim Državama Države su se mogle provoditi bez… Čitaj više »

Smokva
2 godine prije

Dokument RAZOTKRIVANJA
The Fauci/COVID-19 Dossier
This document is prepared for humanity by Dr. David E. Martin.

Smokva
2 godine prije

Nezakonito je provoditi medicinska istraživanja (čak i u hitnim slučajevima) bez poduzimanja niza koraka za: a. Uspostaviti istraživanje s propisno ovlaštenim i neovisnim institucionalnim revizijskim odborom; b. Osigurati informirani pristanak svih sudionika uključujući izjavu o rizicima i koristima; i, c. Uključite se u konzultacije sa zajednicom u kojoj se studija treba provesti. Dr. Anthony Fauci natjerao je zdravu populaciju Sjedinjenih Država na nezakonito kliničko ispitivanje u kojem su U.S. Odjel za zdravstvo i socijalne usluge ekstrapolira epidemiološke podatke. Informirani pristanak nije zatražen ili osigurani za bilo koju od “medicinskih protumjera” nametnutih stanovništvu i bez neovisnog nadzornog odbora – kao definirano statutom – empanirano je. Do travnja 2020. službena je preporuka Journal of the American Medical Association bila nedvosmisleno. “Zdrave osobe ne bi smjele nositi maske za lice kako bi se zaštitile od infekcije dišnog sustava jer nema dokaza koji sugeriraju da su maske za lice koje nose zdrave osobe učinkovite… Čitaj više »

Scorpiorex
2 godine prije

I niki da se odmetne,organizuje za otpor. Jadni smo mi svi

Netko
2 godine prije

Je li dobila dijete natrag?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI