fbpx

Strahote u Općoj bolnici u Bjelovaru – Znaju li za Kodeks medicinske etike i deontologije? Gdje je Hrvatska liječnička komora?

Arna Šebalj - Poziv bolnica Bjelovar

Devetnaest mjeseci smo svjedoci silne prisile i ucjena koje medicinsko osoblje provodi nad pacijentima.

Nema dana kad ne pomislim kako će ipak ti intelektualci, po našim dosadašnjim stavovima, vrhunski obrazovani ljudi (tako smo mislili), konačno donijeti odluku i stati sa zločinima koje provode. No, na žalost, ne staju, uredno se testiraju, ubrizgavaju  doze genskog konstrukta, za koje moraju znati o čemu se radi, osim ako svi nisu „na placebu“ (a znamo da su te doze označene). Svo to vrijeme sa svojim nalogodavcima provode strahote kojima su izloženi svi, od male djece, tek rođene, do staraca po odjelima koji umiru u strašnim okolnostima.

Toliko je svjedočanstava da više ne znam o čemu prije pisati i s čime vas upoznati. Red ih je uredno prikupljati, biti  će savršeni dokazni materijali.

Ali jedna zamolba koju dobih osobito me je pogodila, točnije, natjerala po informacije iz Opće bolnice u Bjelovaru.

Riječ je o tek rođenoj bebici koju majka nije uspjela ni dotaknuti a kamo li priviti na prsa. Može li tužnije ali i sramotnije? Kakav poremećen čovjek moraš biti da ovo činiš majkama, djeci, obiteljima, nama svima?

Molim sve vas pročitajte Kodeks medicinske etile i deontologije (NN 139/15).

Njegov članak 1.  kao i članak 10. dovoljno govore:

Članak 1.:

 1. Liječniku je časna obveza svoje životno usmjerenje i struku posvetiti čovjekovom zdravlju.
 2. U tom smislu on će poštovati ljudski život od njegova početka do smrti, promicati zdravlje, sprječavati i liječiti bolest te poštovati ljudsko tijelo i osobnost i nakon smrti.
 3. Liječničku će pomoć pružati jednako svima, bez obzira na dob, spol, rasu, narodnost, vjeru, političko uvjerenje, društveni položaj ili bilo koje druge okolnosti, poštujući pri tome ljudska prava i dostojanstvo osobe.
 4. Svim svojim sposobnostima čuvat će plemenitu tradiciju liječničkog poziva održavajući visoke standarde stručnog rada i etičnog ponašanja prema pacijentu i njegovim bližnjima te zdravim osobama.
 5. U svojem će djelovanju čuvati ugled i dostojanstvo liječničkog staleža i časno se odnositi prema kolegama.
 6. Svoje znanje i umijeće uvijek će odgovorno primjenjivati u skladu s načelima ovoga Kodeksa.

Članak 10:

 1. Poštivanje odredaba ovoga Kodeksa obvezno je za sve liječnike.
 2. Povrede odredaba ovoga Kodeksa disciplinske su povrede. Disciplinski postupak zbog povrede Kodeksa propisan je aktima Hrvatske liječničke komore.
 3. Pravo je i obveza liječnika da o svakom kršenju odredbi Kodeksa obavijesti Povjerenstvo za medicinsku etiku i deontologiju Komore i Hrvatskog liječničkog zbora.
 4. Liječnici su obvezni odbiti svaku radnju koja je u suprotnosti s načelima iznesenim u Kodeksu, a Komora im je obvezna pomoći svim stručnim i pravnim sredstvima, ako se za to ukaže potreba.
 5. Kaznena i prekršajna odgovornost liječnika ili disciplinska odgovornost u zdravstvenoj ustanovi, trgovačkom društvu ili drugoj pravnoj osobi koja obavlja zdravstvenu djelatnost, ne isključuje pokretanje disciplinskoga postupka pred nadležnim sudom Komore.
 6. Liječnik kojega je sud Hrvatske liječničke komore proglasio nedostojnim za obavljanje liječničke djelatnosti povrijedio je odredbe i ovog Kodeksa.
 7. Ovaj Kodeks stupa na snagu osmog dana nakon objave na oglasnoj ploči Komore.
 8. Ovaj Kodeks objavljuje se u službenom glasilu Komore te u „Narodnim novinama”.

Iz svega što se ovih 19 mjeseci događa valja zaključiti kako broj liječnika u potpunosti krši odredbe Kodeksa te je glavno pitanje: ŠTO RADI i ŠTO PODUZIMA HLK? Gdje je? Znamo, radi protiv onih koji ne podržavaju ovu globalnu agendu.

A što to rade u Bjelovaru, u Općoj bolnici? Nije ovo prvi slučaj, imala sam već poziva, svjedočanstava. Ali, ovo s malom tek rođenom bebicom otrganom majci iz ruku (i to je tako uvijek, ovo nije izolirani slučaj) priča je za sebe.

Nema dugo imali smo i slučaj trudnice u istoj bonici koja je zbog komplikacije u zadnji tren morala na carski rez. No tad su čekali desetke minuta nalaz testa pa tek onda išli obaviti opraciju. A što da je umrlo dijete? Ili majka? Jel bi za to bio kriv vrhunski skakač, taj svemirac covid? Ili ipak, prema Kodeksu medicinske etike i deontologije, liječnici?

Strahote u Općoj bolnici u Bjelovaru - Znaju li za Kodeks medicinske etike i deontologije? Gdje je Hrvatska liječnička komora? 1

Zvala sam bolnicu, razgovarala samo sa primaljama i dežurnom liječnicom na pedijatriji koja nema hrabrosti ništa odgovoriti, dr. Marijom Čohar, a potom sam uputila mail ravnateljici Opće bolnice u Bjelovaru, dr. Ivanki Fehir Radanović, slijedećeg sadržaja:

2. studenoga 2021. u 20,24 h

Zahtjev za odgovorom za portal logicno.com
Arna Sebalj ……………………
prima [email protected]

Poštovana gospođo ravnatelj  Fehir-Radanović,

zvala sam u ime portala logicno.com iz Zagreba u Vaše rodilište te su me sestre uputile na Vašu dežurnu doktoricu na pedijatriji, gospođu Mariju Čohar, koja je odbila odgovoriti na moje pitanje vezano za konkretni slučaj, dijete. A samo me zanimalo da li je majci vraćeno dijete u naručje?

U prilogu Vam šaljem screenshot fotografiju s FB koju sam dobila.

Stoga sad pitam Vas te molim da mi odgovorite:

 1. zašto primjenjujete ovo postupanje prema tek rođenom djetetu i majci koja ga nije ni na prsa privila? Majka sam i znam što znače ti trenuci te znanstveno utvrđene činjenice oko povezanosti mame i tek rođene bebice?
 2. Temeljem kojih znanstvenih dokaza primjenjujete nove protokole, navedite mi ih, molim Vas? Ili sve se svodi na “pravila” izdata od HZJZ sukladno svjetskim nalozima? Računate li na desetljećima znanstveno utvrđene posljedice odvajanja tek rođenih bebica od majki te da li Vam što znači naziv po bolnicama: “bolnica prijatelj djece“? Što se s tim u međuvremenu dogodilo i gdje su sad kako liječnici specijalisti ali i udruge koje su se borile, kakti, za isto?

Nadam se da ova dva pitanja neće biti preteška ili preopasna za odgovor i molim Vas, ne želim odgovor nikakvih glasnogovornika kao niti opći odgovor s pozivanjem na “Ravnateljstvo opće bolnice u Bjelovaru”.

Želim konkretne odgovore ali uz Vaš potpis jer za isto ste i nadležni i odgovorni.

Kako je sve hitno nadam se da Vam neće biti teško odgovoriti što prije.

Hvala unaprijed.
Lijepi pozdrav!
Mr. sc. Arna Šebalj za portal logicno.com

Moji podaci:
(za službenike za pristup javnim informacijama kako mi ne biste odbacili zahtjev)

Na žalost niti na pozive  4. 11. 2021. nisam uspjela dobiti ravnateljicu ali me je službenik iz tajništva bolnice, Marin Višić, uputio na pravnicu bolnice, Dijanu Zekić Kereži. Ništa od pitanja ne saznah, čak ni onih iz same pravne regulative.  Standarno brifirani službenici po ustanovama u nadležnosti države, županija i gradova.

Niti 5. 11. 2021. nije bilo drugačije. Javio se samo službenik iz ravnateljstva uz rečenicu da mi za 2 minute šalje odgovor. Da, i dobih za dvije minute odgovor, zaista moćan odgovor, cijela „satnija“ ga je morala pripremiti. Za nevjerovati što dobih. Čitajte.

Strahote u Općoj bolnici u Bjelovaru - Znaju li za Kodeks medicinske etike i deontologije? Gdje je Hrvatska liječnička komora? 2

Evo, za kraj, jedan telefonski razgovor s medicinskom sestrom iz bolnice (za sad neću reći koje) koja je u razgovoru, ispričavši mi se,  priznala veliku stvar, rekla je:  „….moram vam priznati nikad bolje nisam zarađivala kao u ovih godinu dana i ne znam gdje da potrošim sav taj novac!“  Nije ovo prvo takvo svjedočanstvo, a raznoraznih dokaza imamo. Dolazi vrijeme iznositi podatke o primanjima liječnika i osoblja u radu sa cov pacijentima, od samog testiranja, pa cov pozitivnih, do bolnica, respiratora i svega oko toga.

Dokle, ključno je pitanje, dokle će medicinska struka provoditi zločin nad nama građanima, te gdje je ta granica izdržljivosti? Rekla bih stigli smo do nje, još samo nas milimetri dijele. Sudionicima u provođenju ovog zločina nad građanima, zločincima – genocidašima  se mora reći i pokazati ono što oni jesu. I još ih za to prisilno plaćamo! Pa jel može luđe? Još može!

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
331 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
18 dana prije

Zašto tek rođeno dijete testiraju na Covid? Je i to neka nova procedura za sve rođene bebe u Hrvatskoj ili je majka bila PCR pozitivna na Covid kada je rodila? Baš danas na drugom tekstu sam dao službenu statistiku HZJZ-a o umrlima od/sa Covid-19 – tek njih 6 od 9037… Pročitaj više »

Stefo
Gost
Stefo
18 dana prije

Ovaj svijet, od postanka ima pozornicu na kojoj se glumata i pravu istinu iza paravana. Tako je to, pa čemu čuđenje?

Mlata
Gost
Mlata
18 dana prije

Platili medicinare i time im na indirektan način rekli da ne “tupe” mnogo

ZriBra
Gost
ZriBra
18 dana prije

Možda je sljedeći korak pred natalno testiranje i na pozitivan test abortivno sugeriranje.,
kako bi se preventiralo širenje najopasnijeg virusa u povijesti ljudske vrste.

Aleks
Gost
Aleks
18 dana prije

Dokumentirajte i prijavite odvj. Reiner Fuellmichu-međunarodnom tužiocu. Nije jasno ni što Vi Arna čekate, imate toliko toga dokumentirano i ne poduzimate legalne korake!

Poznavalac prilika
Gost
Poznavalac prilika
18 dana prije

Može samo jedno pitanje? Ali prije svega, uz sve moje primjedbe načinu na koji gospođa Arna vodi svoje razgovore,moram reći da izuzetno poštujem njenu ustrajnost, hrabrost i prije svega živce i strpljenje koji su potrebni za slušanje svih tih nebuloznih opravdavanja i objašnjenja zašto nitko ne želi ništa reći. Ono… Pročitaj više »

daemon1
Gost
daemon1
18 dana prije

Poštovana Arna, pa vajda ste od osobe koja vas je kontaktirala do sada dobili povratnu inf koliko je vremena trebalo da vrate djete majci?

xyx
Gost
xyx
18 dana prije

Zaboravili ste stavit zastavu Hravtske i grb Hrvatske u naslovnu sličicu.Kako ste to mogli dopustiti da uz horor ne vežete hrvatske simbole.Ili možda mislite da porculanska Arna zamjenjuje hrvatske simbole?

Grozomorni
Gost
Grozomorni
18 dana prije

Dakle da su mojoj supruzi oduzeli dijete natakav način, pronašao bih nalogodavca za takav postupak, dao mu ili joj 10 sekundi da se pomoli i poslao bih ga ili nju na onaj svijet sa rupom u čelu zauvijek.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
18 dana prije

Nije još mnogo vremena preostalo ukoliko se ne probudimo i ne pokrenemo s mrtve točke ova bitka Davida sa Golijatom mogla bi u nekoj, ne tako dalekoj budućnosti, pošto cenzura neće dopuštati drugačije, odpočinjati prepričavanjem: “Bila jednom jedna Arna…” Kako je prošli put “pusa” uzrokovala neku diskusiju i malo ljubomore,… Pročitaj više »

Crna
Gost
Crna
18 dana prije

Tesko je nosit se s ovakvim vijestima. Pitam se da li se smije po zakonu traziti od bolnice izlazak na osobnu odgovornost, kao sto smo nekad mogli. A sto se prozivanja drugih tice, trebali bi najprije pomesti ispred svog praga. Osim privatnih uvjeravanja, a i to cesto vrlo neuspjesnih, javno… Pročitaj više »

Teorija istine
Gost
Teorija istine
18 dana prije

Bez brige, odgovarat će svi odgovorni za ovaj najveći zločin protiv čovječnosti ikad, na ovome ili na onome svijetu i sudu kojeg nitko ne može izbjeći.

Goran
Gost
Goran
18 dana prije

Podrška za Arnu. I ovde se pojedinci bore za narod. Pozdrav iz Srbije

Mare Prpić
Gost
Mare Prpić
18 dana prije

Gospođa Šebalj opet je dobila odgovor bez odgovora. A monstrumi u zdravstvenom sustavu nemaju pojma da i sami sebi jamu kopaju. Režu granu na kojoj sjede. Trenutno im, možda, i nije loše. Zarađuju k’o nikad prije. Osobito oni gazdi najodaniji. No, neće još dugo. Ludilo je na granici izdržljivosti. A… Pročitaj više »

Ole
Gost
Ole
18 dana prije

Bezobrazno i bešćutno! Ti doktori i sestre imaju svoje obitelji. Misliš da su svi sretni sto moraju raditi prekovremeno i u dežurstvima na covid odjelima umjesto da se druže sa svojim obiteljima? Najgore je što najviše truda i rada ulazu da izliječe ovakve intelektualce kao što si ti! Glasni ste,… Pročitaj više »

Greven
Gost
Greven
18 dana prije

Doktor Josef anđeo smrti Mengele se sigurno okreće u grobu. On je bio amater u poređenju sa današnjim mu kolegama.

Shox
Gost
Shox
18 dana prije

Nevjerojatno, čitam komentare i vidim ljudi napadaju novinarku koja (jedna od rijetkih) ima ono što većina muškaraca nema, tj. imaju samo kada je riječ o tjelesnom izgledu, ali u karakteru su totalni invalidi ?!!!

Puž
Gost
Puž
18 dana prije

Daj da ti ubodemo dijete pa ako ne preživi možeš bar donirati organe…
comment image

Gorki šećer
Gost
Gorki šećer
18 dana prije

Da li su ljekari upoznati sa ovim:
https://youtu.be/nFtWHOfgjyE

Jery
Gost
Jery
18 dana prije

Ljudi, ovo je jebanje u zdrav mozak! Pa do kada ce mo ovo sranje gledati????

Jadranka S
Gost
Jadranka S
18 dana prije

Uz stetu koju rade ranije prerezajuci pupcanu vrpcu, ne stavljajuci dijete odmah na majcine grudi se rade katastrofalne posljedice dijetetu i majci.Zatim cijepljenje,….itd…. itd…. Ovo sa LAZNIM TESTIRANJEM na “virus ” koji NE POSTOJI u startu unistavaju dijete da bi ga sutra “ubojice” cijepile” protiv NEPOSTOJECEG “VIRUSA”, je monstrumsko psihopatsko… Pročitaj više »

Rebellion
Gost
Rebellion
18 dana prije

PODRŠKA Arni Šebalj….niste sami !

Rebellion
Gost
Rebellion
18 dana prije

Velika PODRŠKA Arni Šebalj kao i portalu LOGIČNO…hvala Vam !

Irina
Gost
Irina
18 dana prije

Draga Arna, znam da je ovo emotivni stres – ali treba ispraviti, jer nema smisla da to ometa čitatelje jer ne krivo napisano! Sorry! … ” Molim sve vas pročitajte Kodeks medicinske etile i deontologije (NN 139/15).” LP

BTK
Gost
BTK
18 dana prije

Karma is a bič

Bata
Gost
Bata
18 dana prije

Sve to stoji ali da nas milimetri dijele? Čisto sumnjam ali ko sretniji od mene….

Toni
Gost
Toni
18 dana prije

Najobrazovaniji su bili najveći borci protiv istine i u Isusovo vrijeme, svećenici, farizeji, saduceji i ta ekipa. Kako su se oni uz pomoć laži i obmana borili za svoje sinekure onda, tako se i ovi Covid-lažljivci bore i danas.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
18 dana prije

cilj je da se što više osoba ubroji u “bolesne od korone”, da napuhavaju statistiku- da bi pojačavali pritisak na cjepljenje.. zato svakoga tko bude primljen u bolnicu testiraju, i trudnice i novorođenčad… sa papaya testom i ako se desi neka komplikacija kod porođaja, da trudnica umre ili da dijete… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
18 dana prije

Evo, za kraj, jedan telefonski razgovor s medicinskom sestrom iz bolnice (za sad neću reći koje) koja je u razgovoru, ispričavši mi se, priznala veliku stvar, rekla je: „….moram vam priznati nikad bolje nisam zarađivala kao u ovih godinu dana i ne znam gdje da potrošim sav taj novac!“  kabala ima para,… Pročitaj više »

Srebrni letač
Gost
Srebrni letač
18 dana prije

Većina doktora je jednostavno hipnotizirana, uvjereni u tu svoju logiku razmišljanja, toliko su potonuli u taj mikrokozmos ljudskoga tijela da su izgleda izgubili dušu.

Mali Čovjek
Gost
Mali Čovjek
18 dana prije

Priručnik Kako Organizirati Otpor (prijedlozi su dobrodošli – ipak , mi nismo Stožer) 1. DIO 1.1 Psihološko-Informacijski Rat Istina će te/nas osloboditi. U ratu smo za srca, duše, i umove naših sugrađana, kojih je po naučnoj literaturi iz psihologije, okvirno 60%. Oni spadaju u sredinu i smatrajmo ih neodlučnima. Na svakom… Pročitaj više »

Mali Čovjek
Gost
Mali Čovjek
18 dana prije

– Ne nasjedajte na vijesti koje vam servira službena politika. Zapravo, ne gledajte vijesti uopće. Zapamtite, oni vas žele uvjeriti da ste sami u svojoj borbi i kao takvi nemate šansu u borbi. To je velika laž – ne nasjedajte na nju. Na stranicama masovnih medija , a koji imaju… Pročitaj više »

Marko75
Gost
Marko75
18 dana prije

Za ovakve slučajeve treba osnovati oružanu grupu za brzo djelovanje!

ledeno doba
Gost
ledeno doba
18 dana prije

Gdje je Hrvatska liječnička komora? HLK su gamad kabale i farmakomafije, od njih se ne treba ništa nadati sva službena liječnička udruženja u svim državama su odavno plaćenici i lobisti farmakomafije tako i Njemačka liječnička komora i Njemačko udruženje blagajničkih liječnika (liječnici koji dobivajuj plaću iz državnih blagajni bolesničkog osiguranja).. ova… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
18 dana prije

naslov sa mainstream portala:

Novi Zeland legalizirao eutanaziju: 'Od danas imamo humanije i milosrdnije društvo
Ana7
Gost
Ana7
18 dana prije

Iskreno, da sam sada u situaciji da trebam roditi, trazila bih porod kod kuce. U Hr to nazalost nije moguce, ali na zapadu je. Ne zelim te bolesnike u blizini mene ni mog djeteta. Takoder razmisljam da potpisem obrazac o odbijanju respiratora, ali i transfuzije krvi (ne bih htjela primiti… Pročitaj više »

BTK
Gost
BTK
18 dana prije

Arna, vjerujem da ste vidjeli sto su uradili u Zadru. Inicijativa slobodni ljudi Zadar. Vjerujem da će ustrajati svako vecer u 20h kao sto su rekli, ideja se mora prenijeti u druge gradove.

slobodan
Gost
slobodan
18 dana prije

dobro, odličan tekst… ali kakve su vam to naslovnice dragi uredniče?!

BTK
Gost
BTK
18 dana prije

Ogromni prosvjedi su sirom Europe, cesce prenesite takve vijesti i videa, zaato toga nema? Dojam je teska defanziva.

Bonbon
Gost
Bonbon
18 dana prije

Bljuje mi se. Gđo Arna, svakako Vam nije lako, treba imati osim hrabrosti i želudac za te stvari. Za koji mjesec ću vrlo lako izgubiti posao jer nisam “cijepan”, ali ne odustajem. Moja supruga se tomu čudi, 2put pelcovana i nikad spremna da me pita za razlog. Rekoh joj nek… Pročitaj više »

Smokva
Gost
Smokva
18 dana prije

Dosje Fauci/COVID-19 Ovaj dokument je za čovječanstvo pripremio dr. David E. Martin. Ovaj rad je djelomično podržan prikupljanjem sredstava u kojem je oko 330 osoba dalo sredstva za potporu tehnološkog tima New Earth i Urban Global Health Alliance. Izdaje se pod Creative Commons licencom CCBY-NC-SA. Svaka derivativna uporaba ovog dosjea… Pročitaj više »

Smokva
Gost
Smokva
18 dana prije

U tom kontekstu, primijetili smo neobične napore CDC-a u procesuiranju patenta, kada su 25. travnja 2003. patentirati SARS koronavirus izoliran od ljudi koji se navodno prenio na ljude tijekom 2002.-2003. Izbijanje SARS-a u Aziji. 35 U.S.C. §101 zabranjuje patentiranje prirode. Ova zakonitost nije odvratila CDC u njihovim naporima. Njihova aplikacija,… Pročitaj više »

Smokva
Gost
Smokva
18 dana prije

Dokument RAZOTKRIVANJA
The Fauci/COVID-19 Dossier
This document is prepared for humanity by Dr. David E. Martin.

Smokva
Gost
Smokva
18 dana prije

Nezakonito je provoditi medicinska istraživanja (čak i u hitnim slučajevima) bez poduzimanja niza koraka za: a. Uspostaviti istraživanje s propisno ovlaštenim i neovisnim institucionalnim revizijskim odborom; b. Osigurati informirani pristanak svih sudionika uključujući izjavu o rizicima i koristima; i, c. Uključite se u konzultacije sa zajednicom u kojoj se studija… Pročitaj više »

Scorpiorex
Gost
Scorpiorex
18 dana prije

I niki da se odmetne,organizuje za otpor. Jadni smo mi svi

agnaby
Gost
agnaby
17 dana prije

@Arna, Hvala Vam, izdrzala sam samo 5 minuta Vaseg videa dpk nisam pobjesnila, toliko ljigavih zlocinackih sluga s kojima ste prisiljena kontaktirati…Da na kraju dobijete ‘sipak’, ali dobro je da ih evidentirate, izvrsno je sto ste pravnica ane samo istrazivacka novinarka. ‘Toliko je svjedočanstava da više ne znam o čemu… Pročitaj više »

Netko
Gost
Netko
15 dana prije

Je li dobila dijete natrag?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik