Ontarijski kripto kralj otet i mučen

Aiden Pleterski
14 komentara

Prema CTV News Toronto, kripto kralj Ontarija Aiden Pleterski otet je i mučen tri dana.

Kripto kralj Ontarija bio je otet, mučen i pretučen danima dok su njegovi otmičari tražili milijune u otkupnini, rekao je njegov otac na sudu u prosincu.

Novi dokumenti, do kojih je došao CTV News Toronto, uključuju pojedinosti incidenta iz prosinca u kojem je Aiden Pleterski navodno otet iz centra Toronta i vožen po južnom Ontariju oko tri dana.

Izvješće od gotovo 750 stranica, objavljeno 14. ožujka, također sadrži najnovije nalaze u višemjesečnoj potrazi za ulaskom u trag milijunima dolara uloženim u kriptovalute i devize kod 23-godišnjaka prije nego što je podnio zahtjev za bankrot.

Dokumenti navode da je Pleterski uložio manje od dva posto od više od 40 milijuna dolara koji su mu predani. Umjesto toga, navodno je potrošio gotovo 38 posto, gotovo 16 milijuna dolara, na luksuzne automobile, privatne zrakoplove i raskošne odmore.

“Aiden je vodio posao u koji je ljudima rekao da će uložiti njihov novac, a to se nije dogodilo”, rekao je Rob Stelzer, imenovan stečajnim upraviteljem u slučaju, za CTV News Toronto. “Stvarno nije učinio ono što je rekao da će učiniti.”

CTV News Toronto više je puta pokušao kontaktirati odvjetnika Pleterskog, ali nije dobio odgovor.

Aiden PleterskiKriptovaluteOntario
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
11 mjeseci prije

Mutna posla.

Blaza
11 mjeseci prije

Aj dobro da se to ne dogadja samo na Balkanu

11 mjeseci prije

nisu li ono u srbiji pred mjesec dva uhvatili skupinu koja je zaradila 5-7 mld. dolara?
novih vijesti nema pa se cini da su nasli partnera da sve zataska.

tihobl
11 mjeseci prije

Sta kaze: nisam ja opljackao naivcine, mene su oteli masnirani kriminalci i sve oteli.

nessy
11 mjeseci prije

Dobro je prosao, kreten. Balavac pokupio tudju lovu, pa se razbahatio. Ali, ocito je uzeo i od krivih ‘investitora’. Ako se vratio citav, neka slavi novi rodjendan. Mogao se vratiti i bez nekog dijela tijela. Mislim da cemo uskoro citati naslov “Kripto kralj Ontarija Aiden Pleterski bankrotirao pod sumnjivim okolnostima”. Jedino je ovdje sigurno da ce ‘investitori’ koji su mu pruzili smjestaj i prevoz ta tri dana biti namireni u potpunosti i to odmah. Debil balavi se vozi privatnim avionom, i spaljuje tudje pare? Super je prosao, ocito nisu albanci ili rusi medju sretnim investitorima.

nessy
11 mjeseci prije

Bravo! Izgleda da je ‘kripto kralj’ svaki idiot koji uspije iskamciti pare od naivaca. Samo, ovome jedni od pokradenih nisu bili naivci. Mislim da ce ovaj promjeniti profesiju.

Emiliano Zapata
11 mjeseci prije

Hahaha, bas tako!

tihobl
11 mjeseci prije

Američki šef diplomacije Antony Blinken je na Twitteru usporedio predsjednika Republike Srpske i vođu bosanskih Srba Milorada Dodika s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Šef američke diplomacije je poslao Dodiku izravnu poruku nakon što je po njegovu nalogu Republika Srpska prošlog tjedna odlučila da svi dužnosnici u vladi iz redova bosanskih Srba prekinu kontakte s američkim i britanskim veleposlanstvom u BiH. Dodik tvrdi da se veleposlanstva upliću u unutarnje poslove zemlje. Također, prošli tjedan je Britance nazvao “zlotvorima” zbog najave slanja streljiva s osiromašenim uranom u Ukrajinu.

“Napadi Milorada Dodika na osnovna prava i slobode u Republici Srpskoj pokazuju da je on na autoritarnom putu predsjednika Putina. State Department, koju zastupa Murphy, nastavlja se zalagati za demokratsku i prosperitetnu budućnost kakvu zaslužuju svi građani Bosne i Hercegovine”, poručio je šef američke diplomacije preko Twittera. Blinken se referirao na Michael Murphyja, američkog veleposlanika u BiH.

ime
11 mjeseci prije

trebali su mu samo trudoovu sliku pokazat.
odmah bi ih isplatio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI