‘Pandemijski Pakt’ SZO-a iskorijenit će slobodu kakvu poznamo i uništiti nacionalne suverenitete

Pandemijski Pakt SZO-a unistenje slobode
32 komentara

„Pandemijski Pakt“ W.H.O-a okončat će slobodu kakvu poznajemo i predati ‘ključeve moći’ svom najvećem privatnom finansijeru, Billu Gatesu.

Riječ je o predloženom novom sporazumu Svjetske zdravstvene organizacije o pandemiji koji potencijalno može iskorijeniti nacionalni suverenitet kakav poznajemo. Također je riječ o banalnosti zla i utjecaju naših individualnih svakodnevnih izbora na buduće generacije i povijest svijeta.

Kakav je dogovor s Ugovorom Svjetske zdravstvene organizacije o pandemiji?

U prosincu 2021. Svjetska zdravstvena organizacija objavila je svoj plan za razvoj novog sporazuma o pandemiji kojim bi se “jačala” međunarodna suradnja tijekom budućih pandemija. Što to znači u praktičnom smislu? Jezik objave bio je nejasan, pa ga moramo tumačiti u kontekstu. (Prosinac 2021.):

“U konsenzusnoj odluci usmjerenoj na zaštitu svijeta od budućih kriza zaraznih bolesti, Svjetska zdravstvena skupština danas je pristala pokrenuti globalni proces izrade i pregovaranja o konvenciji, sporazumu ili drugom međunarodnom instrumentu prema Ustavu Svjetske zdravstvene organizacije za jačanje pandemije prevencija, pripravnost i odgovor.

Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, generalni direktor WHO-a, rekao je da je odluka Svjetske zdravstvene skupštine povijesne prirode, od vitalnog značaja u svojoj misiji i predstavlja priliku koja se pojavljuje jednom u generaciji za jačanje globalne zdravstvene arhitekture za zaštitu i promicanje dobrobit svih ljudi.”

Zatim kažu ponovno (travanj 2022.):

“U konsenzusnoj odluci usmjerenoj na zaštitu svijeta od budućih kriza zaraznih bolesti, u prosincu 2021. Svjetska zdravstvena skupština pristala je pokrenuti globalni proces uspostavljanjem međuvladinog pregovaračkog tijela (INB) za izradu i pregovore o konvenciji, sporazumu ili drugom međunarodnom instrumentu. prema Ustavu Svjetske zdravstvene organizacije za jačanje prevencije, pripravnosti i odgovora na pandemiju…

Kao dio ove povijesne odluke, Svjetska zdravstvena skupština zatražila je od glavnog ravnatelja održavanje javnih rasprava, u skladu sa standardnom praksom SZO-a, kako bi se podržao rad INB-a. Prema vremenskom rasporedu INB-a, prvi krug tih rasprava zakazan je za 12.-13. travnja 2022., a drugi krug od 16. do 17. lipnja. Očekuje se da će se ove informacije o modalitetima za prvi krug rasprava primijeniti i na drugi krug.”

Laži, laži, laži

Počnimo s pitanjem iskrivljenog jezika. U poštenom svijetu bez mračnih planova, bez Četvrte industrijske revolucije i bez naopakog jezika (po uzoru na roman 1984), njihov bi ugovor mogao zvučati kao lijepa ideja. Na primjer, što može biti loše u dobronamjernoj, smislenoj međunarodnoj suradnji u vrijeme krize? Prekrasna bajka, zar ne?

Nažalost, uopće nije bajka, već više kao horor film jer živimo u svijetu besramnog laganja i naopakog jezika — a riječi više ne znače ono što bi trebale značiti.

Kako bi nas zavarali, birokrati pokušavaju stvoriti osjećaj u našim glavama da se okupljaju da nas zaštite, poput dobronamjernog vijeća mudrih autohtonih baka — dok u stvarnosti više izgleda kao da nas žele uhvatiti u zamku, jer su banda pohlepni i nemilosrdni vukovi u ovčjoj koži.

“Zdravlje” ne znači stvarno zdravlje, već promicanje bilo kojeg proizvoda ili smetnji koje su poželjne dioničarima i izvršnim direktorima farmaceutskih i tehnoloških tvrtki.

Baš kao što se Fauci nedavno izjednačio sa znanošću, korporativni glasnogovornici poistovjećuju sve što žele prodati ili nam nametnuti sa “zdravljem”, a zatim kažu da štite naše “zdravlje”, a zapravo samo štite svoje džepove.

Živimo u svijetu u kojem naši vođe (prijevod: naši bližnji koji nemaju intrinzičnu prednost nad nama, ali koji su napredovali na temelju toga što su izrazito gladni moći) u potpunosti iskorištavaju činjenicu da kako bi činiti destruktivne stvari uz najmanji otpor, onda ih može nazvati “korisnim stvarima koje su dobre za ljude” i izvlačiti se s tim neko vrijeme. To je trik!

A osim toga, ako su posljednje dvije godine ikakvi pokazatelji, “međunarodna suradnja” u praksi znači da svi čelnici povezani s WEF-om idu naprijed i složno bacaju svoje ljude pod autobus, uz zvuk ujednačenih poruka u medijima.

“Međunarodna suradnja” znači da sve zemlje čine istu destruktivnu stvar, što rezultira nepotrebnom ljudskom smrću i patnjom, narušavanjem društvenih struktura i svjetskog gospodarstva, a sve kako bi otvorili put njihovoj omiljenoj “novoj normalnosti” – to je malo međunarodne suradnje!

Javne rasprave

S obzirom na samoproglašenu povijesnu prirodu ovog ugovora, Svjetska zdravstvena organizacija posvetila je cijela dva dana prvom krugu javnih rasprava (i nisu ga puno reklamirali). Prvi krug održan je u travnju 2022. Drugi krug će se održati u lipnju ove godine.

Dr. Tess Lawrie napisala je vrlo dirljiv članak o sporazumu WHO-a o pandemiji i videokomentar koji je podnio Svjetsko vijeće za zdravlje.

Evo komentara dr. Lawrie na predloženi sporazum, nakon što je imala priliku sudjelovati u pozivu sa WHO-om (kao i UNAIDS-om, Koalicijom za inovacije u spremnosti na epidemiju, Programom UN-a za okoliš i Udrugom nacija jugoistočne Azije) kao dio procesa podnošenja.

  • Poziva na ‘usredotočenost na ljudsku sigurnost’, a ne samo na ‘usredotočenost na zdravstvenu sigurnost’. Očigledno, ne žele samo kontrolirati vaše tijelo već svaki aspekt vašeg života.
  • Brzo odobrenje hitne dijagnostike – i jedinstvena regulatorna registracija za dijagnostiku. Drugim riječima, više kontrole.
  • Ravnopravan pristup cjepivima i ‘mehanizam za pozivanje na odgovornost prekršitelja’. Dakle, ako neka nacija zaključi da cjepivo nije sigurno – kao što se dogodilo u ovoj posljednjoj pandemiji – SZO bi imao moć nadjačati to i svejedno ubiti svoju populaciju.
  • Cjepiva treba razviti u roku od 100 dana. Ovo je apsurdno. Sigurnim lijekovima potrebno je deset godina da budu adekvatno ispitani i proglašeni sigurnima. U bazi podataka WHO-a nalazi se više od 3,5 milijuna ljudi koji su oštećeni cjepivima protiv Covida i to bi mogao biti vrh ledenog brijega.

Slažem se da ove točke zvuče kao da se radi o kontroli, pa ne čudi što dolazi s više cenzure!

Više cenzure

Dok su javni komentari bili otvoreni, o kampanji #StopTheTreaty Svjetskog vijeća za zdravlje, gdje je dr. Tess Lawrie u Upravnom odboru, priča se u gradu u “slobodnoj zajednici”. Ali da ste ga tražili na Googleu, ne biste znali ništa o tome! Evo što sam napisao samo nekoliko sati nakon završetka razdoblja komentara:

“Ako tražite izraz “Sporazum o pandemiji WHO-a” na DuckDuckGo, #StopTheTreaty dolazi među najbolje rezultate. Na Google-u to ne postoji. Ako zapravo tražite izraz “zaustavite sporazum”, na DuckDuckGo #StopTheTreaty je rezultat broj jedan. Google vam, s druge strane, govori sve što ste ikada željeli znati o Versailleskom sporazumu iz 1919.!)

Za Svjetsku zdravstvenu organizaciju to nije prvi pokušaj

Zanimljivo je da nije prvi put da SZO pokušava poslužiti farmaceutskoj industriji i raznim dioničarima industrije koristeći “spremnost na pandemiju” kao pravni alat.

Na primjer, 2009. godine najavili su pandemiju gripe (H1N1) koja je aktivirala ugovore o kupnji cjepiva i prisilila zemlje sudionice na velike serije doza koje im nisu bile potrebne. Užurbano puštanje medicinskog proizvoda ispod standarda dovelo je, između ostalog, do “fijaska s narkolepsijom”.

 

Prema izvješću Parlamentarne skupštine Vijeća Europe:

“Parlamentarna skupština je uznemirena načinom na koji se pandemija gripe H1N1 rješava, ne samo od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), već i od strane nadležnih zdravstvenih tijela na razini Europske unije i na nacionalnoj razini.

Posebno ga zabrinjavaju neke od posljedica donesenih odluka i danih savjeta koji dovode do narušavanja prioriteta javnih zdravstvenih usluga diljem Europe, rasipanja velikih svota javnog novca, kao i neopravdanih strahova i strahova od zdravstvenih rizika s kojima se europska javnost suočava.

Skupština napominje da su uočeni ozbiljni nedostaci u pogledu transparentnosti procesa donošenja odluka u vezi s pandemijom, što je izazvalo zabrinutost zbog mogućeg utjecaja farmaceutske industrije na neke od važnijih odluka u vezi s pandemijom.

Skupština se boji da će ovaj nedostatak transparentnosti i odgovornosti rezultirati naglom padom povjerenja u savjete koje daju glavne javne zdravstvene ustanove. To bi se moglo pokazati katastrofalnim u slučaju sljedeće bolesti pandemijskog opsega – koja bi se mogla pokazati mnogo ozbiljnijom od pandemije H1N1…

Izvjestitelj smatra da su neki od ishoda pandemije, kao što je prikazano u ovom izvješću, bili dramatični: narušavanje prioriteta javnih zdravstvenih usluga u cijeloj Europi, rasipanje golemih svota javnog novca, izazivanje neopravdanog straha među Europljanima, stvaranje Zdravstveni rizici zbog cjepiva i lijekova koji možda nisu bili dovoljno ispitani prije nego što su odobreni u brzim postupcima, svi su primjeri ovih ishoda.”

Čak je i Forbes 2010. napisao da su se “od početka djelovanje Svjetske zdravstvene organizacije kretalo od sumnjivih do flagrantno nesposobnih”. Potresan citat:

“Dvojbene odluke SZO-a pokazuju da su njegovi dužnosnici previše kruti ili previše nesposobni (ili oboje) da bi izvršili potrebne prilagodbe u sustavu upozorenja o pandemiji — nedostaci koje smo očekivali od organizacije koja je znanstveno izazvana, samovažna i neodgovorna.

SZO bi mogao biti u mogućnosti provoditi i izvještavati o nadzoru diljem svijeta – tj. prebrojati broj slučajeva i smrtnih slučajeva – ali njegova bi politička uloga trebala biti drastično ograničena.

Birokrati UN-a predstavljaju vlasti za sve vrste proizvoda, javne politike i ljudskih aktivnosti, od dezertifikacije i biološke raznolikosti do regulacije kemikalija, korištenja oceana i testiranja genetski modificiranih biljaka.

Međutim, UN-ova regulatorna politika, zahtjevi i standardi često prkose znanstvenom konsenzusu i zdravom razumu. Njezini dužnosnici nisu prijatelji trgovine, javnog zdravstva ili zaštite okoliša. Rezultat je nesigurniji, opasniji i manje otporni svijet. Kada je u pitanju pošast, UN je možda najveća pošast od svih.”

Što je uopće pandemija?

Važno je napomenuti da su neposredno prije nego što je SZO proglasio pandemiju promijenili definiciju riječi. Iz British Medical Journala:

“WHO je godinama definirao pandemije kao epidemije koje uzrokuju “ogromnu količinu smrti i bolesti”, ali je početkom svibnja 2009. uklonio ovu frazu – koja opisuje mjeru ozbiljnosti – iz definicije.

Ključni znanstvenici koji su savjetovali Svjetsku zdravstvenu organizaciju o planiranju pandemije gripe obavili su plaćeni posao za farmaceutske tvrtke koje su imale koristi od smjernica koje su pripremali. SZO nikada nije javno otkrio ove sukobe interesa, a SZO je odbacio istrage o svom postupanju s pandemijom A/H1N1 kao ‘teorije zavjere’.

Zajednička istraga koju su proveli BMJ i Biro za istraživačko novinarstvo otkrila je dokaze koji postavljaju zabrinjavajuća pitanja o tome kako je WHO upravljao sukobima interesa među znanstvenicima koji su savjetovali planiranje pandemije, te o transparentnosti znanosti na kojoj se temelji njezini savjeti vladama.

Je li bilo prikladno da SZO prima savjete od stručnjaka koji su imali deklarirane financijske i istraživačke veze s farmaceutskim tvrtkama koje proizvode antivirusna sredstva i cjepiva protiv gripe?”

Hvalisanje trikovima

Godine 2019. Marc Van Ranst, belgijski povjerenik za gripu, održao je govor na Konferenciji dionika pripravnosti za pandemiju gripe ESWI/Chatham House. Za oko 13 minuta hvalio se kako je “zloupotrijebio činjenicu da su vrhunski, vrhunski nogometni… nogometni klubovi u Belgiji neprimjereno i protiv svih dogovora cijepljeni… svoje nogometaše učinili prioritetnim ljudima”. Publika je odgovorila smijehom.

“Vjeruj WHO”

Kako biste razumjeli korupciju unutar WHO-a, možda ćete htjeti pogledati dokumentarni film prije pandemije pod nazivom “Trust WHO”, u produkciji Lilian Franck. Između ostalog, bavi se različitim sukobima interesa kao i primjerima kako su duhanska i nuklearna industrija utjecale na organizaciju.

 

Ujedinjeni narodi su oteti

Prošle godine sam intervjuirao Mary Otto-Chang, bivšu zaposlenicu Ujedinjenih naroda, koja je govorila o otmici UN-a i sporazumu iz 2019. između UN-a i Svjetskog ekonomskog foruma da je Četvrta industrijska revolucija cilj suradnje.

Dakle, ono u što gledamo je korištenje autoriteta UN-a kao navodno pravedne i divne međunarodne organizacije koja štiti ljude za komercijalne i filozofske ciljeve najbogatijih ljudi svijeta. Kakva zamršena laž!

 

Banalnost zla

Većina užasnih stvari koje ljudi rade jedni drugima ne dolaze niotkuda. Obično postoji razdoblje “zagrijavanja” tijekom kojeg se zle radnje banaliziraju, a ljudska osjetila “ponovno treniraju”.

Ponekad se, koristeći „naopaki jezik“, ljudska osjetila ponovno treniraju do te mjere da potpuno zamjenjuju značenja, gdje rat postaje mir, a ubojstvo suosjećanje. Potrebno je vrijeme da se dehumanizira cijela demografija – na temelju određene etničke pripadnosti, ili vjere, ili zdravstvenog statusa, ili bilo koje druge proizvoljne pripadnosti.

Na primjer, u ranoj nacističkoj Njemačkoj, vodila se kampanja za ubijanje mentalno hendikepirane djece (i nehumane eksperimente nad njima), a roditeljima se često govorilo da im djecu odvode radi bolje skrbi. Roditelji nisu znali da im se djeca ubijaju — ali medicinske sestre koje su ubile invalide točno su znale što rade, no možda su neki od njih vjerovali da čine djela milosrđa!

Postoji moćan dokumentarac koji se mora vidjeti o tome, pod nazivom “Medicinske sestre ubojice Trećeg Reicha”. Pisali smo o tome prošle godine.

Izvor: dailyexpose.uk

CenzuraCovidPanademijski PaktPandemijaSlobodeSZO
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Buničar
1 godina prije

kada bismo bili vise LJUDI a manje zvijeri svakako da bi nam svjetska vlada bila VELIKA prednost. Medutim obzirom da smo to sto jesmo to je samo teorija koja nije provediva u praksi. A i nece uskoro to biti…..

Klara
1 godina prije

LAKŠE ISKORIJENITI B A N D I T E SVIJETSKE , N E G O 7,5 MILIJARDI LJUDI. TO SE TREBA U D R U Ž I T I , A NE FAŠISTI SVIJ. KOJI OD BIJESA NE ZNAJU ŠTA ČE. MA MRŠ BANDITI , ZAGAĐENI VAS IZNJEDRILI ,

JoeP
1 godina prije

E i što onda . . . već sad iz svih medija pratimo razvoj situacije . . . siguran sam kako će nas glavni, neovisni, nezavisni, tržišni, alternativni, slobodni i ostali mediji i dalje u realnom vremenu obaviještavati o tijeku procesa.
Naše demokratsko pravo je da nam u mislima bude naš izbor stvarnosti koja nam se iz medija nudi.

1 godina prije

Znate šta?
Uništiti če slobodu, ako dozvolite!
Mene boli patka, jer neču dozvoliti, koliko mogu sam utjecati.
Kao što več rekoh, i šira moja familija.
A sada pratim paradu u Moskvi!

Osam Šezdeset
1 godina prije

POVEZIVANJE CIJEPLJENIH NA INTERNET 5G MREŽOM (Razotkrivanje: 1. dio – NAMJERA) Internet stvari, ili IoT, sustav je međusobno povezanih računalnih uređaja, mehaničkih i digitalnih strojeva, objekata, životinja ili ljudi koji imaju jedinstvene identifikatore (UID) i mogućnost prijenosa podataka preko mreže bez potrebe za interakcijom čovjeka s čovjekom ili čovjeka s računalom. Stvar na internetu stvari može biti osoba s implantatom za mjerenje srca, farmska životinja s transponderom biočipa, automobil koji ima ugrađene senzore koji upozoravaju vozača kada je tlak u gumama nizak ili bilo koji drugi prirodni ili umjetno načinjen objekt kojem se može dodijeliti adresa internetskog protokola (IP) i sposoban je prenositi podatke preko mreže. Kako funkcionira IoT? IoT ekosustav sastoji se od pametnih uređaja omogućenih na webu koji koriste ugrađene sustave, kao što su procesori, senzori i komunikacijski hardver, za prikupljanje, slanje i djelovanje na podatke koje pribavljaju iz svog okruženja. IoT uređaji dijele podatke senzora koje prikupljaju… Čitaj više »

Coment
1 godina prije

Lazna tzv. pandemija animiranog “virusa” tzv. sarscov2 je najjasnije pokazala da suverene vlade i suverene drzave ne postoje u danasnjem svijetu. Najvece tzv. sile-atomske, ekonomske… ,odnosno njihove “vlade” su zdusno provodile “dobronamjerne” tzv. preporuke nadnacionalne, rokfelerove Svjetske “zmijine” organizacije (WHO). Svjetske tzv. sile su poklekle pred WHO i “vlade” su po uputama iste terorizirale sopstvene gradjane tzv. “mjerama” koje su degradirale gospodarstva, medjuljudske odnose, obrazovni sustav, znacajno prebacile zivotne funkcije u digitalnu sferu-on line rad, ucenje… jednom rijecju novo”normalno”, a kao vrhunac “borbe” protiv “pandemije” stanovnistvu su nametana “cjepiva” grafen-oksida, tzv. digitalne propusnice, tzv. QR kodovi, tzv. pravila 3G, 2G itd. Ali zato predstavnici “vlada” velikih tzv. sila zveckaju oruzijem i govore o nekakvim nacionalnim interesima kad treba zapocinjati ratove koji sa sobom nose dalja razaranja postojeceg poretka, brojne poginule, ranjene, vise milijunske kolone izbjeglica, hiper inflaciju, nestasice energenata, hrane…, ali sve se to naravno odnosi na tzv. stoku sitnog… Čitaj više »

Selena
1 godina prije

Braća Dales – eugeničari- osnovači SZO, uz lovu Rokfelera. Alen Dales – direktor CIA. Džon Dales – državni sekretar SAD (pred. Ajzenhauer).

Fallout Boy
1 godina prije

Neće sotonistima to proć jer vlast je u rukama naroda, a ne u njihovim

Dragica Gravora
1 godina prije

Vraćamo li se u fašizam? Hoćemo li se suprostaviti prenošenju ovlasti,našeg suvereniteta na SZO. Budimo se,nije li vrijeme ili već kasno.

roberto
1 godina prije

Ne bu to išlo,baš kako su si isplanirali,ali da će stisnut još jače na jesen i zimu to sigurno.
Navodno je uhapšen Rady Johnson,potpresjednik pfizera.

croativ-vijest koju “mreže”skrivaju-je li i zašto uhićen potpredsjenik pfizera,rady johnson

A evo malo i o 10g planu pandemija zaraznih bolesti u režiji szo-a

lbry-MarijaS-desetogodišnji plan svetske zlotvorske organizacije

Emiliano Zapata
1 godina prije

Da upravo ce tako bit i nitko se nece pobunit vec ce se natjecat tko ce bolje izvrsavat ono sto satanisti iz WHO budu pozeljeli.
Ok, mozda ce se netko pobunit u komentarima i to je sve…
Cestitke vragu/neprijatelju na pobjedi koja nije ni casna ni postena ali je zato 100 postotna bez zrtava na neprijateljskoj strani.

Max
1 godina prije

Cilj je unišetenje slobode i života sviju ljudi.

Marija
1 godina prije

Prokleti su na čelu sa deBillom!

Mat
1 godina prije

Do oktobra ce se baviti nasim problemima,a od oktobra svojim.

Freedom forever
1 godina prije

= Hitler Nr. 2?

Mrki
1 godina prije

Na vrhu same organizacije sjedi sotona ta organizacija je zlo zla br 1 u svijetu od njih krece sve
Ostali su samo sluge izvršitelji
Nema dalje

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI