Covid diktatura: „Kada znate sve o svojoj vladi, to je demokratija. Kada Vlada zna sve o vama, to je tiranija.”

Kolakušić i Sinčić
133 komentara

Izabrani Evropski parlament se nedavno oglasio na raznim konferencijama za štampu i u novinskim člancima kako bi javnost shvatila da je EU sve samo ne demokratija. Poslanici su iznijeli svoje stavove, većinom reprezentativne za većinu u Evropskom parlamentu, u vezi sa Covid mjerama, odnosno diktaturom koju Evropa slijedi – zapravo, putem do čiste tiranije, sa pasošima vakcinacije, odnosno zelenim propusnicama, ili kako god se ti diskriminatorni sertifikati mogu nazvati. Oni sada nevakcinisanim ljudima oduzimaju pravo na rad, pravo na zaradu za život, mogućnost da izdržavaju svoje porodice.

Možete li zamisliti kršenje ljudskih prava koje jedva poznaje bilo kakav presedan od njemačke nacističke vlade 1930-ih i 40-ih? Zabilježeno je, ali vlade to samo obrću, uvijek sa lažima i obmanama, i prevarama. Evropski parlament govori protiv puta Evropske komisije prema otvorenoj tiraniji.

Parlament EU biraju parlamenti i/ili građani svojih zemalja članica EU, u zavisnosti od pravila od zemlje do zemlje. Ali oni su izabrani. Dok članovi Komisije EU, uključujući predsjednicu Komisije EU, Ursulu  von der  Leyen, nisu izabrani, jer je ona politički imenovana. Kao takva, ona mora braniti i zastupati narativ, posebno u pitanjima Covida i farmaceutske industrije, koji nema nikakve veze s dobrobiti naroda Evrope. Naprotiv. To je represivni narativ.

Ona i njene neizabrane kolege iz Komisije predstavljaju interese Big Pharme i drugih uticajnih lobističkih grupa. To svakako nije ono što evropski narod želi, i nije ono za šta bi glasali. I to nije ono što EU čini održivom. Naprotiv. EU rizikuje raspad.

Na nizu nedavnih konferencija za štampu, članovi Evropskog parlamenta su se javili da govore. Važno je da imaju glas.

A za nas, ljude Evrope, važno je da se podsjetimo da EU nije demokratski organizam, naprotiv. Moramo to promijeniti. Ili ako to nije moguće, onda postoji samo jedan put naprijed, izaći iz ove nedemokratske jedinice i ponovo postati ono što smo bili prije EU, odnosno prije nekih 20 godina – Evropa suverenih nezavisnih država, sa diplomatskim i trgovinskim odnosima među našim narodima – ali ne i podanici diktature, koji pucaju na naše monetarne sisteme i našu slobodu.

Posebno su ste istakla dva hrvatska političara, Mislav Kolakušić i Ivan Vilibor Sinčić, koji raskrinkavaju Plandemiju i globalističku bagru,  iako su mogli primati plate i ništa ne raditi kao što je slučaj sa hrvatskim parlamentarcima iz HDZ-a i SDP-a. Video koji vam donosimo, uzburkao je Evropu, a o njemu pišu i prenose ga svi alternativni zapadni mediji.

Pogledajte samo “objavljeni” ugovor sa farmaceutskom mafijom u kojem se ništa ne vidi jer je sve precrtano, a kojeg je potpisala Evropska komisija u kojoj sjedi i hrvatski član. Za slične stvari se ide na dugogodišnju robiju.

CovidCovid putovnicaeuEuropski parlamentvakcina pasoš
Pretplatiti se
Obavijesti o
133 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stela
2 godine prije

Uz gospodu Kolakušića i Sinčića, zastupnik Cristian Terheș zaslužuje svaku pohvalu. Vrlo jasan, precizan i artikuliran u nastupu. Zanimljivo je i to da dolazi iz redova socijaldemokrata.
A precrtani ugovori govore sami za sebe. To je izjava bez ijdene izrečene riječi. Što možemo očekivati, kad se pokušava eurozastupnike ostaviti da tapkaju u mraku?! Govorimo dakle o sumraku informiranja građana od strane političko-interesnih struktura.

Mladenko
2 godine prije

Sinčić i Kolakušić su pozvali da narod bojkotira DGC(Digitalni Zeleni Certifikat)Pitanje je dali je to vjerodostojno i iskreno od njih dvojice.Ako oni pozivaju da to narod bojkotira onda bi oni kao primer to prvi trebali odbiti i nedolaziti na sjednice europskog parlamenta nikom slučaju pa taman da više ne uđu u EU parlament.Bojim se da se to neće desiti jer će to njih dvojica prihvatiti i dolaziti u EU parlament po mom mišljenu a vamo glume domoljube.Ako već pozivate da se nešto bojkotira pa budite vi primer.Oni su lažni domoljubi,njima su važne europske plate taman je njima stalo do nas običnih smrtnika.Hvala

Grozomorni
2 godine prije

Odavno sam pročitao definiciju politike i političara: Politika je umijeće laganja, dakle političari su lažovi, što viši hirarhiski položaj u politici to je veći LAŽOV. Biti odbornik ne znači biti političar to je tek priprema dade eventualno bude političar.

Bonbon
2 godine prije

Odlični! Ne zanima me njihova prošlost već me interesira što rade sada za nas i što drugi govnari u parlamentu od naših ljudi pogotovo ne rade za nas.

Max
2 godine prije

Zločin ide dalje

Ccc
2 godine prije

Ova dvojica su cijepljeni vjerojatno

Smokva
2 godine prije

Tiranija je kada država sve zna o meni, a demokracija kada ja sve znam o državi

Mladenko
2 godine prije

Mladenko, ne kaki

andrej
2 godine prije

Je, al’ je bio praznik, a nedjeljom i praznicima se ne radi.

Lucija, prva
2 godine prije

“Četirima zaposlenicima Centra za rehabilitaciju Stančić OTKAZAN JE UGOVOR O RADU jer su ODBILI TESTIRANJE koje je uvjet za dolazak na posao u sustavu socijalne skrbi i zdravstva…

Stručnjak za radno pravo Viktor Gotovac kaže da je ovo ishod koji je očekivao, ali što će se u konačnici dogoditi, nije jednostavno pitanje. “Da je riječ o zakonskoj odredbi, a ne o odluci Stožera, sve bi bilo bez ikakvih problema. No, mislim da će o ovome govoriti i Upravni sud, a za nekoliko godina i Vrhovni sud”, zaključuje Gotovac…”

2 godine prije

Do pre desetak godina ni jedno obraćanje u međunarodnoj politici nije moglo da prođe bez višestrukog naglašavanja borbe “za demokratiju i ljudska prava”.
Poslednjih godina to se spominje samo po inerciji – reda radi. Da li je to slučajnost?

Ne, definitivno nije slučajnost što se vidi svuda pa i u ovom tekstu. Štaviše, retorika će da se seli na suprotnu stranu… ne možeš da instaliraš totalitarizam uz insistiranje na na pravu slobodnog izražavanja.

petar schroder
2 godine prije

Pozdravljam ovu grupu koja se bori protiv nase slobode.Tko je izabrao seficu EU ?To je ucinila Merkl i Macron , jer su znali da dolazi korona i vakcina i zbog toga su trebali jednu koruptnu osobu da izvrsave njihove naredbe,Dok je bila ministrica odbrane u Njemackoj pronevjerila je pola miliarde euro jer je to dala na savjetnike koji su imali svoje agenture gdje su radila njena djeca.Merkl umjesto da je smjeni salje je u EU umjesto MANFRIDA WEBERA , koji je trebao da bude na celo EU i koji godinu dana posjetio svako mjesto u EU i bio je siguran u pobjedu, ali Merkl i Macron su u zadnju minutu njega izbacili iz igre i stavili jednu koruptnu osobu,Spasili su je od suda zbog korupcije ,ali zato mora da slusa njihove naredbe , sto to nebi nikako cinio MANFRID WEBER Svi mi znamo da je Merkl velika prijateljica od Klausa… Čitaj više »

istina boli
2 godine prije

ovako se to radi, odlično, u glavu i kratko. sve je jasno. udarati ih istim oružjem. savršena taktika. faktčekirati njihove izjave i odmah podvući da lažu ko psi.

https://www.canadiancovidcarealliance.org/media-resources/are-charter-violations-justified/

Biljana
2 godine prije

Bravo ljudi.Svaka vam čast.Ne samo da Hrvatska treba da se ponosi sa vama,već čitav svijet.Da hrvatski narod išta vidi Ivan V.Sinčić i njegove kolege bi vodile hrvatsku.
Pozdrav za najbolji svjetski portal,portal istine i pravde.Živjeli svi narodi,živjeli

Sixdensity Traveler
2 godine prije

Čitam i gledam da je tiranija posvuda ali kod mene je potpuna sloboda unutra i van i imam namjeru da tako ostane jer namjera je moćan duhovni alat.Treba imati u vidu da sve rečeno prije ali ne VAŽI.Meditacija,Afirmacije sa i bez Vizualizacije, III Znanje iz prošlog života gdje sam nešto slično već prošao,iii znanje Duše kao i razne holističke tehnike za zdravlje kako fizičko,mentalno ,emotivno i duhovno i kontakt sa nevidljivim pozitivnim silama.To se fensi kaže:Rad na sebi😂😂😂😂😂😂❤️❤️❤️🌪️🌪️😂😂😂🤪🤪🤪.Strpljenaa,sve je dobro.I ostati u oku tornada za kojeg čujem i vidim ga na medijima svih vrsta i to na kratko.

nepoželjni
2 godine prije

Svi “stožeri”, svi članovi sabora, svi članovi vlade zajedno sa predsjednicima i sam predsjednik “države” hrvatske, ne vrijede onog crnog što bi stalo ispod jednog nokta Kolakušića ili Sinčića…
Tko god ima riječ da reče protiv te dvojice muškaraca koji su sebe nesebično izložili i koji svesrdno i pošteno odrađuju svoje mandate, je smeće i kreatura bez mozga, ili mrzitelj ljudskog roda.
Ljude poput Kolakušića i Sinčića treba poštivati i maksimalno podržavati a kada se vrate u ovu zemlju, treba im dati svesrdnu pomoć, povjerenje i izabrati ih na najviše pozicije u organizaciji života ove razorene i ponižene zemlje, kako bi mogli pomoći da ova “država” zasluži da bude napisana bez navodnika

2 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Tea21
2 godine prije

Zasto ne pisete o ministru Aladrovicu i o tome kako se presetava okolo iako mu je koronavirus dijagnosticiran 24.10.? Koga zanima nek pogleda na facebook profilu od Ivan Pokupec Buduci da ni jedan medij ovo ne smije prenijeti, izgleda

Jadranka S
2 godine prije

Gledajte djela! Djela govore sama za sebe.
Rijec mora biti DJELO!

Legendarni Grk
2 godine prije

Još jedan tendenciozni članak masonske bande koji nameće “cijepljenje”:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kakva-je-zastita-nakon-prebolijevanja-i-cijepljenja-objavljena-nova-velika-studija/2315491.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

Po njima je “imunitet” stečen cjepivom bolji od prirodnog imuniteta.
Jedini problem u toj laži je što cjepivo uopće ništa ne pomaže, nego truje i ubija.
Hrpa teško oboljelih i umrlih nakon cijepljenja lako ruši njihovu bajkovitu pričicu, ali se oni i dalje ne obaziru na ružnu stvarnost, nego i dalje furaju svoj destruktivni film.

Greven
2 godine prije

Kada je viša klasa uvijek vladajuča klasa, to je klasno društveno uređenje (kapitalizam/feudalizam/robovlasništvo)

Demokratsko klasno društveno uređenje je oksimoron, jer u takvom društvenom uređenju demos nikada nije vlast. Logično, zar ne?

Гавран
2 godine prije

Опет одлични Несторовић.
ttps://www.youtube.com/watch?v=6-87cmuA9HE&t=8295s

mQstar
2 godine prije
Perun
2 godine prije

Podrska Sincicu i Kolakusicu…Dao bog zdravlja,snage i pameti da dovrsite to sto ste zapoceli….P.S..Gubec, Matija Ambroz, vođa hrv.-slov. Seljačke bune 1573. (Hižakovec, Hrv. zagorje, o. 1548 – Zagreb, 15. III.  1573)….Matija Gubec do današnjega doba ostao je najveći narodni junak Hrvatskoga roda i naroda ……

Irina
2 godine prije

Rodila majka!!!

Toni
2 godine prije

Možda o

ledeno doba
2 godine prije
ako narod ne promjeni vlast., vlast će promjeniti narod..

ovu sam izreku čuo još davno, prije 5-6 godina, ne znam tko joj je autor, ali je ova izreka danas aktualnija nego ikada

doista narod u većini država još uvijek ne shvata, da ga njegova vlast želi promjeniti cjepivom…umjesto da taj narod skoči na noge pa da on promjeni vlast.. tojest da je potjera

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Možda u Africi gladuju, ali barem ne kukaju kao Europljani zbog grijanja.
I nemaju Krizni stožer…
Mensčini da nema Kriznog stožera, da više ne bi bilo ni krize…

P.S.
Xanax nam je divan dan…
Mora da je po ovakvom vremenu i Axl Rose napisao November rain.

tuf
2 godine prije

Sinčić je vodio borbu protiv obveznog cijepljenja još 2017-e godine, gdje si ti cijelo vrijeme bio i kako si javno djelovao? Ideš niz dlaku Indexu koji jedva čeka da se netko – zbog prisile – u pojedinom slučaju povine pravilima, makar se većinu vremena bori protiv njih. Baci kamen ako si ti bez grijeha! Plaćaš li porez? Čekaš li na semaforu? Licemjeru, slugo vlasti!

Jery
2 godine prije

Dali je potrebno dodati jos bilo što!!!! U svojim komentarima sam vise puta napisao da je EU po svojoj strukturi upravljanja slika i prilika nekadasnje SSSR te da je jedini način da se sve promjeni izlazak iz EU i suverenizam. To je absolutna istina koja znači, posebice za male narode jedini spas. Trenutne vlade je potrebno odstraniti i članove tih valada osuditi na smrt ubog veleizdaje.

Sixdensity Traveler
2 godine prije

Bit je😋😋😋😋😋😋😋😋prestanite ispunjavati svoju svijest saa monoteističkim filozofijama koje su posijane davno da bi zatvorili vaše biće. Zar ne možete vidjeti da tu nema izvora, nema vođe, nema temelja, nema nadzornika, itd.etccccc.. Vi doslovcceeeejjjjj😘😘😘posjedujete, unutar vašeg profila svijesti, sve sile i moći koje postoje unutar svih kreacija!?! Vi apsolutno imate sve što postoji, uvijek ste imali, uvijek ćete imati, sadržano u vašim umovima. Sve što trebate napraviti jest naučiti kako to koristiti, i u tom momentu, vi ćete doslovnnoo, doslovce, biti sve što postoji, što je postojalo i što će ikad postojati!
Logično?Pozdrav!🌪️🤪🤪😋😋🙈❤️❤️❤️🤐🤐🤐🤐🤐🤐

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI