Piers Corbyn okupio ljude u Londonu u anti-koronaškom tulumu

Piers Corbyn
5 komentara

Piers Corbyn, istaknuti aktivist protiv zaključavanja i brat bivšeg vođe laburista, ponovno je prekršio mjere protiv koronavirusa i sudjelovao u zabavi koja se suprotstavlja ograničenjima u Londonu, objavivši time svoju kandidaturu za gradonačelnika grada.

Preko noći su se širom engleske prijestolnice održala višestruka okupljanja koja krše stroga britanska pravila protiv koronavirusa. Iako su neka bila samo proslave Nove godine, neka su imala i politički naboj.

Piers Corbyn priredio je veliko okupljanje, nazvano ”NYE Zabava nad zabavama,” a organizirana je duž Južne obale. Događaj je privukao više od 1.000 ljudi, koji su se okupili u znak otpora prema režimu ograničavanja koji je navodno nametnut zbog koronavirusa, tvrdi jedan okupljeni.

 

Posjetitelje ”zabave” dočekala je značajna policijska prisutnost, no policajci odjeveni u maske nisu bili previše aktivni i nisu pokušali prekinuti skup, kako pokazuju snimke s lica mjesta. Događaj se pokazao prilično vatrenim, Corbyn je vježbao puhanje vatre, prije nego što je održao govor i objavio svoju odluku kandidature za gradonačelničko mjesto Londona.

“Koristimo naša tijela, naše umove i naša prava,” rekao je Corbyn veseloj publici koja je skandirala “Sloboda, sloboda!”

Corbyn je otvoreni kritičar nametnutih mjera protiv koronavirusa, kao i kampanje masovnog cijepljenja, tvrdeći da je cijela pandemija podvala. Aktivist je više puta uhićen tijekom prošle godine zbog organiziranja skupova koji prkose ograničenjima, a njegove pristaše odbijale su nositi maske ili poštivati bilo kakva pravila socijalnog distanciranja.

COVID-19Piers Corbyn
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tko tu koga...
3 godine prije

Piers Corbyn je inace poznat po raskrinkavanju teorije o globalnom zagrijavanju te je cesto prozivao svog brata Jeremyja za politicke lazi, reklo bi se covjek sa moralom i kraljesnicom.

VasilisaPremudra
3 godine prije

Policajci odjeveni u maske?!?
😳😖
🤦‍♀️

Slagalica
3 godine prije

S obzirom da je prošla skoro godina, mislim da je idealno vrijeme za solidne statističke podatke i analizu ukupne smrtnosti (svi uzročnici) za sve evropske zemlje pojedinačno te njene usporedbe sa prethodnim godinama. Smatram da bi to trebao jedan fin zadatak za REDAKCIJU LOGIČNO. Vjerujem da će neke zemlje imati viškove smrtnosti a neke ne … Tako da je analiza na uzorku što više zemalja poželjnija. PS. Link za švedsku https://www.scb.se/en/finding-statistics/statistics-by-subject-area/population/population-composition/population-statistics/pong/tables-and-graphs/preliminary-statistics-on-deaths/ U tabeli 1 imate smrtnost po danima za period 2015-2020 s tim da je 2020 update-ovana 04.01.2021 pa će se smrtnost za decembar vjerovatno još povećati kada se potpuno obradi. Kada se saberu sve smrti imamo: 2015: 90 907 umrlih 2016: 90 982 umrlih 2017: 91 972 umrlih 2018: 92 185 umrlih 2019: 88 766 umrlih 2020: 95 022 umrlih (vjerovatno kad se obradi decembar još 1000-1500 dodatnih umrlih) Za švedsku je trenutno zvaničan podatak 8 700 umrlih od… Čitaj više »

bumbar
3 godine prije

Masovni neposluh diktatorskim vladama jedini je mogući otpor! Naši tzv. politički lideri su bijedni vazali Svjetskoj Vladi, koja se samo formalno nije takvom deklarirala. Nad nacionalne, tzv. međunarodne institucije i njihovi vlasnici (tzv. filantropi-sponzori) su stvarni vladari svijeta. Svoje psihopatske planove provode preko svojih vazala koje mi naivno zovemo nacionalnim liderima.
Nas je 7,8 milijardi, a njih šačica!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI