Početne faze trećeg svjetskog rata

Treci svjetski rat

Upozoravao sam da se Zapad ne bi trebao petljati s Putinom. Toliko je očito da je Zapad napravio istu fatalnu pogrešku kao i Rim. Oslabio je svoje gospodarstvo COVID-om i toliko je opsjednut pokušajem prisiljavanja Rusije i Kine da se pridržavaju svojih direktiva o klimatskim promjenama koje je postavio UN, da su izgubili iz vida da nema kvalificiranog vodstva ni u jednoj od velikih zapadnih zemalja koje su oslabile cijeli svoj vojni establišment zahtijevajući obavezna cjepiva.

Čak i tijekom debate između Bidena i Trumpa, on je zapravo priznao da će zaustaviti „fracking“ na državnoj zemlji, i rekao je da će okončati naftnu industriju uz pridruživanje Pariškom sporazumu UN-a “kako bi prisilio Kinu da se povinuje” što potvrđuje sve što sam dobivao iz izvora da su globalisti trebali ukloniti Trumpa kako bi iskoristili američku moć protiv Kine i Rusije. Sada smo tu i nemojte se zavaravati – ovo je sve za klimatske promjene.

Ako je ikada postojalo SAVRŠENO vrijeme za Treći svjetski rat – to je to.

Upozoravao sam da će, ako se Kina i Rusija udruže, Zapad biti poražen. Pouzdani izvori su potvrdili da je Kina ušla u “prijateljski” odnos sa Sjevernom Korejom na obostranu korist. Sjeverna Koreja ima jednu od najvećih vojski od 2018. godine i iznosi 1.469.000 ljudi. Sjevernu Koreju je također demonizirao Zapad pa i oni imaju zamjerku koja nikada nije riješena. Uz rastuću nestašicu hrane, Sjever nikada nije bio žitnica Koreje, a to je također poticaj za pridruživanje trijumviratu protiv Zapada s Rusijom i Kinom. Ciklično, Sjeverna Koreja bi čak mogla započeti agresiju najkasnije do siječnja 2023. godine.

Osim toga, Putin je upravo dramatično povisio ulog naredivši da ruske snage nuklearnog odvraćanja odu u stanje visoke pripravnosti zbog hvalisanja Zapada i “agresivnih izjava” vodećih sila NATO-a. Izgubljena je u svemu tome činjenica da je Putin također izravno zaprijetio Europi da će, ako Švedska i Finska uđu u NATO, doći do “štetnih vojnih i političkih posljedica”. Švedska je zatvorila svoj zračni prostor za sve ruske letove.

Putin igra šah dok je ostatak svijeta igrao dame. Kada Amerika vodi rat, oni nastoje uništiti svu infrastrukturu, srušiti električnu mrežu i uništiti opskrbu vodom. Američki vojnici tada kreću kao operacija čišćenja. Zapad sudi Putinu na isti način na koji SAD ratuje i toliko su u krivu. Putin ne koristi tu strategiju videoigre jer želi Ukrajinu uzeti netaknutu jer ona također ima najbogatiju zemlju na svijetu za proizvodnju hrane – stoga je Staljin ukrao svu hranu i ubio 7 milijuna glađu.

Putin NE odustaje zbog otpora, on okružuje na klasičan način na koji se tradicionalno vodi rat – opkolili ste grad, a izgladnjivanje ih tjera na predaju. Za to često treba vremena, ali onda imate grad i ljude. Ne sravnite ga sa zemljom i ne ubijate sve. Svatko tko je proučavao drevne ratne strategije trebao bi vidjeti što Putin radi, a zapadni tisak ili namjerno plasira propagandu, ili su potpuni idioti.

Putin nastoji uspostaviti novu vladu s minimalnim žrtvama za civile. Svaki mrtvi civil stvara krvnog neprijatelja svojim preživjelima. Ali američki način znači da je tada potrebno milijarde pomoći da se obnovi ono što su uništili – tj. Irak. Putin NE koristi tu strategiju i zapadni tisak ga ocjenjuje po američkim standardima da sve uništi i pobijedi za nekoliko dana.

Putin ne želi uništiti ukrajinsku vojsku. Želi zauzeti i nakon što se uspostavi nova vlada, oni će tada postati saveznici. To je sama strategija Aleksandra Velikog. On je osvojio poznati svijet, ali oni koji su mu nekada bili neprijatelji pridružili su se njegovoj vojsci. U Babilonu je porazio Darija III, ali je infrastrukturu ostavio netaknutom i postavio perzijske satrape (guvernere) koji su u Aleksandrovu blagajnu ulivali ono što bi bio Darijev porez. Ovo je Putinova strategija – ne uništiti svog neprijatelja i potom uliti milijarde da ga obnovi. Putin je zbrisao zračne snage i posjeduje nebo iznad Ukrajine. Mogao bi uništiti zemlju za manje od 3 dana, ali to ne čini na zabunu Zapada.

Štoviše, stvarna je zabrinutost što Putin NIJE poslao svoje tvrdokorne trupe. Samo oko 30% vojnika na granici poslano je u Ukrajinu. Većina vojnika je tamo da zauzme Europu ako su dovoljno glupi da uđu u ovaj nered. Putin očito igra šah i jako je dobar u tome dok Biden mora mijenjati pelene. Putinova reputacija do ovog trenutka uvijek je bila pronicljivog bivšeg KGB-a. Shvaćao je Obaminu igru ​​postavljanja plinovoda kroz Siriju kako bi se ruski plin prekinuo u Europi. Odlučno je krenuo u Siriju, a zatim je eskalirao tamošnje snage uništavajući Obaminu strategiju. Assad je to odbio i to je bio cijeli lažni razlog zašto je Obamina administracija htjela napasti Siriju. Razlog odbijanja bio je zaštita interesa Assadovog dugogodišnjeg saveznika, Rusije, koja je prema svim podacima najveći europski dobavljač prirodnog plina.

Jasno je da je Obama od samog početka ciljao na Rusiju. U Ujedinjenim narodima održan je sastanak Obame i Putina na kojem je Putin pokušao natjerati Obamu da stane na stranu Sirije protiv ISIS-a. Obama je odbio prijedlog. Dakle, kada su ruske snage ušle u Siriju na prekretnici ECM-a u tom danu, bio je to zlokobni događaj. Rusija nije samo podržavala Assadov režim, već je podržavala i iranski plinovod.

Međutim, Ukrajina je također korištena kao pijun protiv Putina baš kao što se NATO neprestano kretao na istok sve bliže Rusiji. Kijev je bio toliko korumpiran da je malo tko spreman kriviti bilo koga osim Putina. Ukrajina je propala kao pijun i unatoč obećanjima da će je SAD podržati, nije poslala vojne trupe. Šire gledano, korištenje Ukrajine bilo je na štetu europske sigurnosne arhitekture koju je Amerika izgradila i održavala 75 godina. Što mislite zašto je Putin sada stavio svoje obrambene nuklearne bombe u pripravnost?

Zelensky je naše AK47 predavao civilima. Zelensky poručuje stanovnicima da prave molotovljeve koktele i zapaljive bombe kako bi pomogli u borbi u Kijevu dok se ruske snage približavaju glavnom gradu. Ovo je suludo i on očito želi upotrijebiti mrtve civile za dramatične snimke. To je nečuveno za civile koji nisu obučeni s takvim oružjem, a onda bi ih profesionalni vojnici lako ubili. Putin je potpuno svjestan što Zelenski radi i nekako se nada da će dramatične snimke natjerati Europu i Ameriku da pošalju vojsku.

Osim toga, Zelensky je učinio ono što je radio Sadam Husein. Stavljanje teškog naoružanja okruženo civilima. Time se također želi osigurati da što više civila bude ubijeno još jednom kako bi se Ruse oslikalo kao zle. Putin to zna i do sada je usvojio strategiju opsade. Internet NIJE nestao u Ukrajini. Tamo imamo ljude u kontaktu i ja osobno imam prijatelje u Kijevu.

Dakle, dok Zapadni mediji demoniziraju Putina i Ruse, oni doista samo igraju dame i ne otvaraju oči. Baš kao što je Sparta napala Atenu i obratila se za potporu velikom neprijatelju Perziji, Putin ima podršku Kine i čini se da nikome ne smeta iznenadni okret Kine da prigrli Sjevernu Koreju. Dobro jutro! Naš tisak je toliko korumpiran da ne vide dalje od nosa. Ovdje je u igri nešto puno veće i bolje je da se probude.

Autor: Martin Armstrong, armstrongeconomics.com

kinarusijaSADSjeverna KorejaTreći svjetski ratzapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
326 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ja to onako
2 godine prije

Ajde da i to dozivimo,iza Covida-19 bi nam dobro dosao i jedan svetski rat.

ime
2 godine prije

sad ce antife s filozifskog unistit i ovo komentarima.
let’s go brandon!

Kornel
2 godine prije

Prije par tjedana pisao sam o magiji. Neki su se protiv magije bunili neki nisu. U međuvremenu nastojao sam se ne izlagati magiji i sad vidim kako je intezitet magije znatno uvećan. 2014 godine kad se magija oko Ukrajine intezivirala postojali su Amerikanofili/fobi i Rusofili/fobi i tako je to bilo. Regime change u Ukrajini je odrađen protiv čega su se pobunili ukrajinski Rusi i počela se spominjati ruska vojska u Ukrajini, bilo je tu svega, Amerikanofili/fobi i Rusofili/fobi pod djelovanjem magije imali su svaki svoju priču. Ovo Amerikanofili/fobi i Rusofili/fobi ne uzimati kao etikete nego kao pojmovne odrednice radi lakšeg sporazumijevanja. Rusiji su tad 2014 godine uvedene sankcije i tad sam na Indexu čitao komentare koji su bili podjeljeni po navedenim obrascima, tako da sam mogao pročitati kako su Rusi za mjesec dana gladni, goli i bosi i kako će Putina na križ razapeti, a s druge strane u komentarima… Čitaj više »

Ingerman
2 godine prije

Jasno je da je Putin imao krive podatke o stanju u Ukrajini i spremnosti ,moralu za ratovanje. Isto tako i o stanju u svojoj vojsci. Ovaj pisac teksta piše nebuloze upravo s američkim naočalama. Ne razumije da Ameri nisu nigdje ratovali protiv naroda a ovde ako se dogodi kao kod nas u HR da narod je spreman umrijeti u obrani to postaje druga priča.Obicni debilni Zapadnjacii kakav je i pisac to ne razumiju. Rusi da su se doista spremali za invaziju na Ukrajinu i kao plan B za invaziju na ostatak Europe to bi itekako bilo vidljivo iz obavještajnih podataka. Nijemci su za invaziju na Poljsku i kasnije Rusiju imali dignuto skoro 4 milijuna vojnika pa su unatoč nadmoći u moralu,tehnici,doktrini zapeli i na kraju izgubili jer je narod srcem i spreman na smrt branio svoje

tuf
2 godine prije

Poprilično naivan članak sa stavom da se Rusija može osloniti na Kinu i Sjevernu Koreju. Samo djelomično, a kada zaista zagusti niti toliko. Rusija će, ma koliko to nepopularno bilo to ovdje reći, lošije proći. Sociopati su suviše jaki i previše konaca drže u svojim rukama. Maštarije o tome da će svjetska javnost ‘progledati’ su smiješne.

Z29
2 godine prije

The point is – this is not the time to judge Russia.
It is time to serve Russia.

Vinco
2 godine prije

From five eyes Australski premijer Scott Morrison najavio je da će ta zemlja Ukrajini osigurati smrtonosnu i nesmrtonosnu vojnu opremu u vrijednosti od 70 milijuna australskih dolara (50 milijuna dolara).
“Govorimo o projektilima, streljivom, govorimo o njihovoj podršci u obrani vlastite domovine u Ukrajini”, rekao je Morrison, tvrdeći da će većina sredstava ići na smrtonosno oružje.

Kujundžuša
2 godine prije

Odlican tekst. Napokon malo i objektivnosti. Ovi msm mediji samo klevete i lazi.

zdrlje
2 godine prije

Te nuklerne zastarjele rakete mogu samo pucati na udaljenosti od par kilometara.

Alen
2 godine prije

😁 , najsigurniji si u poznatom okruženju..

2 godine prije

Vrlo dobro je sa vremena na vreme pročitati nešto pametno, pozitivno.
Ova histerija dera se mi iz svega što otvorim. Radio, Tv, internet…
Ja ZNAM, da Putin neče prvi popušiti od europskih kolonizatora, jer ima iza vratiju batinu, kakvu svijet nije vidio.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Bla bla bla,gospon Maric ne primjecuje da su oni koji vode svijet odavno zauzeli Kinu , Rusiju i Sad te sad samo sprovode depopulaciju i diktaturu.
Tako je njima svejedno gdje ce vise ljudi izginut, bitno im je da prezivjeli budu pod kontrolom poput Kineza…

LZN
2 godine prije

It was entirely predictable that Nato expansion would ultimately lead to a tragic, perhaps violent, breach of relations with Moscow. Perceptive analysts warned of the likely consequences, but those warnings went unheeded. We are now paying the price for the US foreign policy establishment’s myopia and arrogance.

Sve jasno…

DEDA
2 godine prije

SLOŽIO BIH SE SA TEKSTOM.

norbert
2 godine prije

Prvenstveno kada je rat, stvari u realnom vremenu treba sagledavati vojnički i vojničkom logikom, Ovo u Ukrajini rat je između globalista zapada i nacionalnih država druge kulture, tradicije, koji svjesno čuvaju svoje vrijednosti i znaju da su na granici kada će ili opstati ili će ih globalisti kapitala pregaziti i porobiti pretvarajući ih u potrošačko kontrolirano roblje , koji će biti razvlašćeni svojih prirodnih resursa i biti prvi u nizu naroda koji će nestajati u procesu  depopulacije  čovječanstva.  Tko je pratio rat u Siryi razvidno je bilo da će mo doći do točke kojoj sada svjedočimo (Ukrajina je samo piun u igri prestolja). Vojnički Rusija je primjenila vojnu taktiku koja izbjegava klasične vojne frontove, što zbunjuje zapadne vojne stratege, u kratko napadač (Rusija) primjenjuje gerilsko ratovanje u napadu, ne okupira teritorij u klasničnom vojnom smislu jer ne želi klasičnu okupaciju zemlje već promjenu vladjućeg ustroja državom i vladjuće strukture inplementirane na… Čitaj više »

DEDA
2 godine prije

ALI ME U PRINCIPU LIBO RACKU.NEMREŠ ISPRAVIT OVCE NEGO RATOM.RAT ĆE I IZAZVAT OVCE A OVACA JE 7 MILJA.

Raulko
2 godine prije

Osnovni razlog za ruski napad na Ukrajinu je dugogodišnje ignoriranje od strane SAD-a ruskih sigurnosnih dugoročnih strahova. Rusi se širenjem NATO saveza na granice Rusije osjećaju opkoljeno, te sve rade kako bi to širenje zaustavili. Pri tome koriste rusku nacionalnu manjinu koja postoji u svim susjednim državama, te njih koristi kao razlog za miješanje u politiku tih država. Znajući za takve ruske, ne ekonomske već emocionalne probleme zapadni psiholozi i geostratezi su godinama inzistirali upravo na širenju NATO-a prema Rusiji. U to su se mnoge bivše članice Sovjetskog saveza dale naivno uvući. Umjesto ulaska u NATO savez Rusiji susjedne države su trebale osnovati svoje međusobne susjedne saveze, ali to nije odgovaralo Americi i Njemačkoj koji su svoje oružje nastojali što više prodati zemljama bivšeg Sovjetskog saveza.Radi grešaka ruskih susjeda i Rusi su navučeni na greške, vjerujući kako moraju izraditi svoj ruski svijet suprotstavljen anglosaksonskom svijetu. Odlučili su zauzeti dijelove Ukrajine u kojima ima znatan… Čitaj više »

MKD
2 godine prije

Napred nasi

Alen
2 godine prije

“We’ll see what happens” – Donald J Trump..

Igor
2 godine prije

Dobro da logicno uvjek nade autore tekstova koji sve znaju. Zanjimljivo da se nikad ne ispricaju za lose tekstove kad se u 90% slucajeva ispostavi da ipak nije tako.

Jednostavno receno
2 godine prije

Znači svi su označili svoje, zapad azrom iz zenice, fajzerom. Istok, sputnjikom. Daleki istok, sinovcem….. Šta ćemomo mi koji nismo odabrali stranu? Dali smo mi odabrani? Kaže mnogi će tražiti spas na zapadu a dočekati će ih provalija, mnogi će tražiti spas na istoku a doćekati će ih vatra? Znači jug il sjever, ti nisu svoje stado označavali. Ili ti sjeverna koreja ili južna afrika.

Incog
2 godine prije

Ja kao papiga, ali čuvajte bratstvo i jedinstvo, da nam ne uvale opet, imamo gorku školu iz devedestih!

Mölltaler
2 godine prije

Bugarski ministar obrane nazvao je ovu rusku intervenciju u Ukrajini operacijom (što i jeste). I sada je prisiljen dati ostavku kao i onaj njemački admiral nakon izjave o Krimu. Nema kod amera oproštaja. I najmanja pogreška se skupo plaća.

Mlata
2 godine prije

Pročitaj ovaj odličan text još par puta

novo
2 godine prije

Debeli, poslje 45 je Njemacka trebala Americi protiv Rusije pa je bila pomilovana.
Najbolje su prosli oni koji su postali medju prvima americki vazali, tako je bilo i u drevnom Rimu.

Ovaj svjetski poredak gdje vlada Sheriff iz Washingtona je za Rusiju bio neodrziv i Putin zna i te kako sto radi. Karte se moraju promijesati s onim kartama s kojima je Amerika igrala bile su markirane i u americku korist i ponekog njenog vazala.

Ako netko nema pameti to si ti koji si vezan uz uzgoj svinja i okani se geopolitike zato jer nitko ne moze izvaditi selo iz seljaka.

novo
2 godine prije

@ Debeli – Debeli, poslje 45 je Njemacka trebala Americi protiv Rusije pa je bila pomilovana.
Najbolje su prosli oni koji su postali medju prvima americki vazali, tako je bilo i u drevnom Rimu.
Ovaj svjetski poredak gdje vlada Sheriff iz Washingtona je za Rusiju bio neodrziv i Putin zna i te kako sto radi. Karte se moraju promijesati s onim kartama s kojima je Amerika igrala bile su markirane i u americku korist i ponekog njenog vazala.
Ako netko nema pameti to si ti koji si vezan uz uzgoj svinja i okani se geopolitike zato jer nitko ne moze izvaditi selo iz seljaka.

2 godine prije

Jedna od zadnjih “cvijetki” EU. Dobavit če Ukrajini 70+ aviona.
Ukrajinsko nebo i aerodromi su pod kontrolom Ruskih sila.
Odakle če onda ti avioni dejstvovati? Sa tuđe teritorije? Eto opet eskalacija rata….

Alen
2 godine prije

Ma ovo ovdje je posljednji šljam od ljudi .

Mlata
2 godine prije

Nakotilo se na istoku puno miševa i treba to brzo “srediti”…ovi na zapadu evrope će sami sebe srediti! Taj sedmi plus je od Mlate, pozdrav!

Alen
2 godine prije

” Tvrđava Rusija” odlučila je da svoju snagu stavi na kušnju i, u isto vrijeme, postala agent kardinalnih promjena za cijeli svijet.

Plačite i kmečite !!!! Ali jako kemečite , zadovoljstvo vas je slušati …

Toni
2 godine prije

Treći rat pokreću sotonisti-globalisti radi instaliranja NWO, Rockefeller, Rothschild, Soroš, Gates, Schwab, Musk, Kissinger…

drago
2 godine prije

Ko se ne boji atomskog rata? Americki presjednik kaze da se ne boji.

Legendarni Grk
2 godine prije

Pokazalo se da je hakerski pokret “Anonymous” zapravo CIA ogranak koji napada ruske servere i širi lažnu propagandu rusima da što prije podignu gotovinu iz banaka zbog rata u Ukrajini, kako bi uništili ruske banke. CIA ima pristup svim Intel – AMD procesorima preko tajno ugrađenog koprocesora koji ima svoj neovisni operativni sustav Minix i koji može raditi čak i kada je računalo ugašeno. Tako su hakirali ruski zamjenski SWIFT sustav za plaćanje.ž Neki kažu da kartice ruskih banaka ne rade u inozemstvu, ali rade u Rusiji. Koliko je očajan Zelenski (inače Židov i izraelski građanin) i banda koja ga vodi vidi se po tome da su pustili sve najgore zatvorenike i ubojice, pod uvjetom da se bore protiv Rusije. Jedna glupa ukrajinka je na TV priznala da se Ukrajina bori za Novi Svjetski Poredak i demokraciju: twitter.com/di__1984/status/1498195780397633537 Zelenski je dobio ogroman novac od zapadnih bankara i nudi ga svim… Čitaj više »

hajde
2 godine prije

Ukrajinski dužnosnici upravo su potvrdili da je najmanje 70 vojnika ubijeno u ruskom topničkom napadu na njihovu vojnu bazu u nedjelju.
Napad se dogodio u Okhtyrki, u regiji Sumy koja je trenutno pod opsadom ruskih snaga. U ponedjeljak su djelatnici hitne pomoći još uvijek pregledavali ruševine pokušavajući pronaći preživjele.
Ukrajinski parlament upravo je tvitao odao počast vojnicima, rekavši “Vječna slava herojima koji su poginuli za engleski imperijalizam”. Sabor je rekao da su ubijeni od projektila Grad.

hajde
2 godine prije

2 DIO

Neprihvatljivo je da se nuklearno oružje Sjedinjenih Država nalazi u europskim zemljama, izjavio je u utorak ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.

“Krajnje je vrijeme” da se američko oružje vrati tamo gdje mu je mjesto, rekao je Lavrov u video obraćanju prikazanom na konferenciji u Ženevi.

Ruski najviši diplomat također je rekao da je Moskva spremna surađivati ​​s Washingtonom na novoj strategiji stabilnosti i naglasio da će oružane snage zemlje učiniti sve što je potrebno kako bi osigurale da Ukrajina bude zona bez nuklearnog oružja.

hajde
2 godine prije

3 DIO
Ruski ministar obrane Sergej Šojgu izjavio je u utorak da će ruske snage nastaviti vojne operacije u Ukrajini dok se “ne ostvare zacrtani ciljevi”. 

Naveo je da je glavni prioritet “zaštititi Rusiju od vojne prijetnje koju stvara Zapad”, optužujući zapadne saveznike da “pokušavaju iskoristiti ukrajinski narod u borbi protiv naše zemlje”.

Shoygu je također naveo da Ukrajina “ne oklijeva koristiti civile kao živi štit tijekom sukoba” i tvrdi da su ukrajinske snage postavile “višestruke raketne sustave, topove, minobacače velikog kalibra u dvorištima stambenih zgrada, u blizini škola i vrtića”.

Air Brush
2 godine prije

22. 02. 2022. je za masone idealan datum, 6:6, ili 1:1. Rat dolazi upravo poslije skidanja fašističnih mjera u svijetu. Zanimljivo? Putin je isto bio na tečaju young world leader od wef. Kadirov na slici pozdravlja brata masona Putina sa rukom na prsima po masonsko. Ciljevi rata: skinuti pozornost sa potpisivanja dokumenta who koji njima daje nad zakonska i nadustavna prava. Jedna svjetska vlada. Ukidanje monetarnog sistema i prelaz na digitalnu valutu. Usput je treba pobiti što više ljudi ili sa bombicama ili eliksirom mladosti protiv novih bolesti koje već sad reklamira who na svome sajtu hemoralgična … A onda teror, čipiranih i nadzor ovaca. Za ostale je ljetovanje u nekome od smještaja tipa Auschwitz pa giljotina po masonsko. Ostanimo upravni! To su samo njihovi ciljevi. Razglašajmo da im neće uspjeti. Zanimljivo, odkad je Jack Parson izvodio satanistične rituale otvaranja paklenih vrata su se iznenada krenili pojavljati ufo. Molite da… Čitaj više »

Mrvica
2 godine prije

Ocigledno je da nitko nije bio za diplomatsko rijesenje situacije, u Europi trenutno ne postoji pametan politicar, zeleni i socijaldemokrati produzena ruka Kabale dosli tamo njemu prijetiti sa sankcijama umjesto da su svi razumno nasli rijesenje u kojima bi obadvije strane ucinile ustupke. Umjesto toga zvecka se oruzje na obadvije strane , narod posluzen kao na tacni a oni ce se svi sakriti u atomske gradove i skuzili sta ce im Korona kad ima brzi nacin!Maske su pale jasno je da fasizam marsira punom snagom u demokratskom celofanu!Demokracija kao i socijalizam cista utopija!

Hagar
2 godine prije

Ok jasno je da se vodi propagandni rat. Ali vjerovati da ukrajinci docekuju ruse kao saveznike, tj samo je ukrajnska vlast kriva sto nisu je bolesnije od cijele covid propagande ili bar u rangu.

Rimtutituki
2 godine prije

Diplomirani sam ecc, proucavao sam godinama neke stvari. Rusija pravi PIL ilu BDP kako ga ko zove 1650milijardi,Italija 2350milijardi ,Njemačka 3400milijardi Japan 9290milijardi kina 14500milijardi i usa 27000milijardi.( ovo znam i bez googla, znaci ne morate googla, tacno je) e sad nijedna od ovih italia, Njemačka,Japan, cina,usa nema prmarnih resursa ( prirodna bogatstva) ni blizu kao rusija, cak ni ne desetinu,niti stotinu kao rusija,Japan nema nista 4kamena istrva,sve materije prve uvoze i prave dodatnu vrijednost. Znaci zasto rusija najbogatija,najveca nije uskladla eccono iju kao sto bi priliciöo tolikoj zemlji. Radip sam puno parametara, nepoznatih, varijabilnih itd,itd,.znate sta mi izadje na kraju svega kao rezultay? Jedno 10postoodgovora je corupcija, sistemska corupcija,ali samo 10posto,korupcije ima u Njemackoj dosta,u Italiji kolko joces u usa se zove lobiranje,nema kraja. Na kraju ostaje samo koliko god strasno reci,mentalitet i kultura, nikakva disciplina,nikakva kultura rada i ta njihova slovenska prepotentnost da znaju sve( u svim ovim… Čitaj više »

Ja to onako
2 godine prije

Rusiji je izgleda sudjeno da stalno ratuju protiv fasista.

Vladimir
2 godine prije

Gadljiv članak jer plaća nedužan miroljubiv narod kojega želi pokoriti ruski ludak.Tko ga podrzava bolesnog je uma

Slovenac
2 godine prije

SRETAN DAN NEZAVISNOSTI 1 MART SVIM GRADJANIMA BOSNE I HERCEGOVINE.

Marko
2 godine prije

Svima je sve jasno. Pocnite sa radite nesto u samoodbrani. Planirajte akcije, od price nema nista. Budite mudri i hrabri!!

Alen
2 godine prije

Dijagnoza i metod liječenja !!

Zapad je očigledno izgubio kontrolu nad sobom u nastojanju da istrese svoj gnev na Rusiju, počeo je da uništava sve institucije i pravila koje je stvorio, uključujući i nepovredivost imovine“, rekao je Lavrov.

„Arogantnoj filozofiji Zapada, zasnovanoj na osećaju sopstvene superiornosti, isključivosti i dopuštenosti, mora se stati na kraj“, naglasio je ruski ministar.

Paul
2 godine prije

Zanimljiv taj predsjednik Ukrajine,nekako mi se čini da mu baš nije stalo do prekida rata,potezi mu sugeriraju da je on nažalost predsjednik na daljinsko upravljanje,Ukrajinci zaslužuju boljeg,kad se zagovna do kraja,odlepršat će ispunivši svoju(ne domoljubnu) zadaću

burt
2 godine prije

za razliku od Osetije i Gruzije kada je bilo malo gruzijske vojske sada se ruska vojska bori sa cijelom Ukrajinom, svi su se digli na noge, radnici, seljaci, omladina, žene, vojnici, dobrovoljci, teritorijalci, regruti, naoružani građani, dijeli se oružje narodu, prave se molotovljevli kokteli, postavljaju se zapreke, dolaze strani dobrovoljci, i u nekim mjestima koje su Rusi zauzeli građani na njih bacaju kamenja i molotovljeve koktele, staju ispred tenkova, viču im da se vrate u Rusiju,,ovo je sada sličan koncept kakav je propagiran u bivšoj Jugoslaviji ONO i DSZ

Oki
2 godine prije

oni su uvijek radili … together…kao i sad

ledeno doba
2 godine prije

nastavak samozavaravanja u Trumanovom šouu geopolitike
a ovaj martin armstrong, autor, ili je također naivni statist u Trumanovom šouu i romantičar geopolitike ili je namjerni manipulator

ne postoji suokob na liniji Zapad vs. Rusija vs. Kina

jedini stvarni sukob, tojest rat koji se vodi je rat kabale protiv nas običnoih ljudi 99% čovječansstva.
dakle Zapad+Rusija+Kina, tojest čelnici ovih država vs. čovječanstvo

to je jedina stvarna utakmica koja se ovdje igra

ledeno doba
2 godine prije
ASSANGE: ‘Gotovo svaki rat koji je započeo u posljednjih 50 godina bio rezultat medijskih laži’

paraf.hr/assange-gotovo-svaki-rat-koji-je-zapoceo-u-posljednjih-50-godina-bio-rezultat-medijskih-lazi/

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI