Podaci pokazuju da potpuno cijepljene osobe u Velikoj Britaniji i na Novom Zelandu razvijaju AIDS

AIDS
131 komentar

Podaci koje je nedavno objavila novozelandska vlada pokazuju da su potpuno cijepljene osobe razvile sindrom stečene imunodeficijencije ili AIDS, što pokazuje veliku degradaciju imunološkog sustava.

Kao i druge vlade prije, Ministarstvo zdravstva Novog Zelanda daje samo kumulativni ukupan broj slučajeva koronavirusa u Wuhanu (COVID-19) od 16. kolovoza 2021., pokazujući lažne brojke s obzirom na to da nacija trenutno doživljava najveću epidemiju do sada.

Međutim, to nije jedini problem kada je u pitanju izvještavanje Novog Zelanda. Dana 16. kolovoza 2021., datuma koje je Ministarstvo zdravstva odabralo da pruži kumulativni ukupan broj, samo 18,4 posto stanovništva smatralo se potpuno cijepljenim.

Infekcije su u porastu, s 20.632 nove infekcije prijavljene u prosjeku svaki dan. To je oko 99 posto najvećeg prosjeka zabilježenog 7. ožujka.

Novi Zeland je do sada dao najmanje 10.757.940 doza cjepiva. Uz pretpostavku da su svakoj osobi potrebne dvije doze, taj je broj dovoljan za 109,4 posto stanovništva zemlje. Međutim, samo 78 posto smatra se potpuno cijepljenim.

Podaci koje je predstavila vlada pokazali su da se efektivnost dvije doze cjepiva protiv COVIDA-19 u stvarnom svijetu od 6. siječnja do 11. veljače pokazala negativnom od -94,4 posto. Međutim, između 12. i 24. veljače, brojke su se dodatno smanjile, a učinkovitost je procijenjena na -281,35 posto. To znači da je kod potpuno cijepljenih 3,8 puta veća vjerojatnost da će se zaraziti COVIDOM-19 od necijepljene populacije ili populacije koja je primila jednu dozu.

Veliki dio podataka koji se objavljuju također su pokazali da injekcije polako izazivaju AIDS, što je potpuna degradacija imunološkog sustava. Kada se to dogodi, čak i najmanja prehlada mogla bi biti štetna za njihovo zdravlje, jer će im imunološki sustav biti preslab za borbu protiv virusa.

Britanski podaci pokazuju slične dokaze

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva također je nedavno objavila više dokumentacije koja je pokazala snažne dokaze da cjepivo protiv COVIDA-19 uzrokuje AIDS. Prema prikupljenim podacima, imunitet na cjepivo ne bi trebao oslabiti. Međutim, ljudski imunološki sustav može biti oštećen ili degradiran.Učinkovitost cjepiva, kako se ispostavilo, nije mjera cjepiva sama po sebi, već mjera njegove učinkovitosti u smislu učinkovitosti imunološkog sustava primatelja u usporedbi s učinkom imunološkog sustava necijepljene osobe.

Kada tijelo prvi put naiđe na klicu, može potrajati nekoliko dana za izradu i korištenje svih alata za borbu protiv klica potrebnih za prevladavanje infekcije. Nakon toga, imunološki sustav pamti ono što je naučio o tome kako zaštititi tijelo od bolesti.

Cjepiva, s druge strane, pomažu u razvoju imuniteta oponašajući infekciju. Nakon što imitacija nestane, tijelu ostaje zaliha “memorijskih” t-stanica i antitijela koja će zapamtiti kako se u budućnosti boriti protiv bolesti. Dakle, kada vlasti kažu da učinkovitost cjepiva s vremenom slabi, oni zapravo misle da je imunološki sustav taj koji slabi.

Uzimajući u obzir stope slučajeva pronađene u prethodnim izvješćima, praćenje djelotvornosti cjepiva u stvarnom svijetu i učinkovitosti imunološkog sustava jednostavno je na temelju prethodno objavljenih podataka.

Na temelju danih informacija, najlošiju učinkovitost imunološkog sustava imala je dobna skupina od 40 do 49 godina, koja je do 2. siječnja zabilježena na -60 posto. Do 30. siječnja dodatno je pala na -67,7 posto.

Uz dane informacije, može se procijeniti da stope smrtnosti od COVIDA-19 na 100.000, prema statusu cijepljenja u Engleskoj, izračunato iz broja pronađenih smrtnih slučajeva i veličine dvostruko cijepljene populacije, čini se da dvostruko cijepljena populacija ima najveću stopu smrtnosti na 100.000 u svakoj dobnoj skupini osim u dobi od 18 do 29 i od 40 do 49 godina. Međutim, očekuje se da bi se stopa u narednim tjednima mogla promijeniti.

COVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
131 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

namjerno snizavanje ljudskog imuniteta na globalnoj razini od strane struke i medicinske znanosti…u pisanoj povijesti mislim da ne postoji zapis da je netko imao plan da ovako udari na ljudsko bice,bez obzira na vjeru,naciju,rasu.hvala.

Max
2 godine prije

E to je naš rat,

2 godine prije

Vidi, vidi…
Nisam znao kako če se ovo razviti, ali upozoreni smo bili.
Cjepivo uništava imunološki sistem tjela.
Yeadon rekao, prije 2 godine…

Sardelino
2 godine prije

Kao namjera da se uništi prirodni imunitet prepoznato odavno. Treba prodati nove lijekove za nove vrste boleština koje će se pojaviti zbog imunodeficijencije plus lijekove
iz kategorije klimatskih promjena. Npr. lijek za bolove u leđima jerbo te je propuhalo.

Tupko Glupko
2 godine prije

U web tražilicu upišite “covid-19 izvješće hzjz”, kliknite na link i onda pri dnu stranice (a gdje drugdje) pogledajte zaražene po statusu cijepljenja od 21. veljače 2022. do 6. ožujka 2022.

Cijepljeni, 1. doza – 1,79%
Cijepljeni, 2 doza – 32,57%
Cijepljeni, dvije doze + booster – 15,68%
Neispravan zapis o cijepljenju – 0,64%
Necijepljeni – 49,32%

U Hrvatskoj je inače cijepljeno 55,2% stanovništva.
Sa tri doze je cijepljeno 14,7% stanovništva.

Od ukupnog broja zaraženih u Hrvatskoj je u promatranom razdoblju 50,68% cijepljenih (zbrojeni gornji podaci).

Gdje je tu učinkovitost Covid cjepiva!?

hope
2 godine prije

ja,definitivno,ne mogu razumijeti ljude koji su svjesno pristali biti pokusni zamorci u ovom genskom eksperimentu!?!i neka mi nitko vise ne naziva ovaj genetski eksperiment tkz.cijepivom jer ta osoba je ili mentalno ogranicena ili je lazovcina!lijepo pise na stranicama proizvodjaca da je ovo genska eksperimentalna terapija i jos uz to raznorazne kontraindikacije i nus pojave.

Praetorian
2 godine prije

Misli na druge, dobij AIDS ili rak. Sve vise ih cujem dobiva rak i druge teze bolesti. Zajednicko svima njima je da su cijepljeni, a prije cjepiva su bili potpuno zdravi

MKD
2 godine prije

Sexajte se i sirite SIDU

nepoželjni
2 godine prije

Reiner Fuellmich…. zna li itko što radi taj čovjek, što je sa “suđenjem” zločinačkoj “kovid” organizaciji ? (nema o njemu ništa i nigdje više od mjesec dana?) Klaus Schwab… nema tog starog .ovna nigdje u medijima preko mjesac dana ? … radi li nam još o glavi ? …i kada će ga vrag odnijeti zauvijek ? Anthony Fauci… je li taj štakor još živ ? …ima već mjesec dana da ga nigdje u medijima nema ni njega(?)… Alemka Markotić… jeste li svi zaboravili na ženu ledenog srca, koja nema svoje djece ali bi rado eksperimentirala na tuđoj ? (nema ni nje u medijima već mjesec dana?)…  Vili Beroš … nema ni njega, zadnje se javio neki dan da nas savjetuje kako je jod opasan i (zamisli) pun “nus pojava” … ali tom niškoristi ne smeta što onim čime ubada roblje ima za njih smrtonosne nus pojave …(inače, ni njega nema nigdje o… Čitaj više »

Samuraj
2 godine prije

Žao mi je svake osobe koja je napustila ovaj svijet to neka je jasno, no ljudi, vrlo jednostavno, postoji zlo. Čovječe trebate se odlučiti na koju ćete stranu. Nema srednje odluke, sredina je farizejština i hipokrizija. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao – “Ne boj se. ” Kad je On uz tebe, ma tko se usudi biti protiv tebe!!! Zdrav način života je tu, uvijek je bio kraj tebe samo si zaboravio na to zbog “modernog” načina života. Sve oko tebe je koncipirano na taj način da ti zamagli pogled, da te udalji od (Izvora), a ti dobro znaš duboko u sebi Tko je Izvor, o da. Dođi k sebi. Zdrava organska domaća hrana, tjelovježba, te pored tjelesne ne… Čitaj više »

Aurora Australis
2 godine prije

Zna li tko sto se dogada oko HIVa, koja je agenda posrijedi?
Sada u Australiji testiraju svakoga na HIV u bolnicama, citao dokument potpisan glavnom medicinarkom za NSW, a bas jucer mi isto potvrdio kolega s posla kojem je cura bila u bolnici zbog akutnog osipa (sustizu pomalo nuspojave?) te su je u bolnici testirali na hiv. Kasnije vozim s posla i reklama na bus stanici tipa ‘testirajte se, idemo to okoncat’…i web stranica tipa ‘endhiv…com’. Desetljecima se to kao mota po svijetu al sad se kao nesto radi po tom pitanju. Zasto? Pokusava li se sakrit AIDS uzrokovan iglom sa onim uzrokovanim HIVom, jer ako se sjecam HIV je kao virus koji uzrokuje AiDS a to je stanje koje mogu razne stvari uzrokovat.

mrdo
2 godine prije

Đe Gojazni Đura da nam kaže koju? Nema ni pelcovanog slovenca Malomorgena. Onaj Bond Duhan Bond nest’o. Nešto čudno se dešava.

ime
2 godine prije

bez brige.
von anemija i njo njo su dobili vitamine.

sebastian
2 godine prije

Nedavno preminuli nobelovac Luc Montagnier je upravo to tvrdio da će se dogoditi cijepljenima.Vidi,vidi.Stari teoretičar zavjera je moguće ipak bio u pravu.

1984 1984
2 godine prije

Ajmo ponovno ako vas mogu zamoliti da mi netko fino obajsni sto se pise zadnjih godinu dana “zapad je bankrotirao”. Pitam bez zajebancije i ne zanimaju me rusi ukrajinici i gluposti. Danke

Fallout Boy
2 godine prije

Neka, neka, tako treba 😁😇😁😍
Natural selection.
Uništen imunitet toksinima o kojem mi nepismeni i krezubi teoretičari pričamo od početka, pa nek ti bu

Iggy
2 godine prije

Cek sad? Ja se nisam cijepio, ali zgodna susjeda jeste. Pocesto skoknem kod nje na valjanje pod jorganom bez zastite. Da li to znaci? E u pm!!!

tihobl
2 godine prije

Бил Гејтс планира да паметне телефоне замени електронским тетоважама на кожи
Vakcinisanima nece trebati baterija.

Vele
2 godine prije

Evo malo priče iz Hrvatske, tu oko nas svjedoci smo jedne velike pobjede naših građana protiv jednog kraka kabale, bankara, a to je udruga Franak. Borba je bila duga i mukotrpna, desetljetna, ali je pobjeda izvojevana i presuda je, nakon što su banke ispucale sve moguće žalbene instance, domaće i međunarodne, konačno pravomoćna. To je dokaz, da JEDINO UDRUŽENI narod može ići protiv globalnih korporacija, odnosno kabale, pojedinac sam ne može nikako. Zakoni su u ovom svijetu, kreirani za bogate. Siromašan, a tu smatram sve one koji su dizali kredite u francima, jer da su bogati, krediti im ne bi ni trebali, imali bi dostatno gotovine da se stambeno zbrinu, nema nikakve šanse pokrenuti ikakvu tužbu protiv korporacije ili bilo kojeg moćnika, jer jednostavno nema novaca za to. Ne može izfinancirati troškove odvjetnika, njihove tarife, dnevnice i putne troškove, a pogotovo kad se ispucaju domaći sudovi i sve ode na… Čitaj više »

pirat sa køriba
2 godine prije

I sta sad napraviti onim koji su forsirali i izazvali ovo ? Sretnes ih na ulici i imas puno moralno pravo cekicem u celo jer su stvorili toliko problema drugim ljudima ili ih ubili bez da itko povuce pitanje odgovornosti

Lucija, prva
2 godine prije

Interesantno, ja vidim da su žrtve – bijelci. Vjerujući i nevjerujući kršćani.
Ne baš sve rase.
Kao u dva svjetska rata. I čije države mogu platiti taj otrov.

Drugo, neki potenciraju razlike među komentatorima. Uključivo , naravno, nacionalne.
Treće, malo defetizma i beznađa uvijek je potrebno ubaciti…

Hogar Strašni
2 godine prije

Zato i najavljuju strašne pandemije u budućnosti jer znaju da su 70% stanovnika Zemlje uništili imunitet. I debelo se smiju.

Otpornik
2 godine prije

Pa zapravo to sa smanjenjem imuniteta ima logike. Toliko su isforsirali to cijepljenje, da iako je to donijelo milijarde farmi, mora postojati još neki razlog za takvu prisilu. Moguće da je taktika da se ljudima oslabi imunitet i skrati životni vijek. Tako da ljudi žive do 50.-60. godine, dok su u snazi za rad, a onda neka krepaju, jer su onima koji su sebi umislili da su gospodari robova, jednostavno nepotrebni i trošak. Zapravo, genijalan zločinački plan koji im za sada dobro ide. Mislim, da je plan uštrcati desetak doza po glavi, koliko su ih naručili, jer moguće da bi tek s toliko doza imunitet bio oslabljen do mjere koju žele. Nadam se da je još uvijek vrijeme da im se odupremo, da i ovi koji su na prevaru i pod ucjenama cijepljeni odbiju daljnje doze, jer ovo je sada samo mali predah u provođenju plana. Na jesen sigurno kreće… Čitaj više »

max
2 godine prije

Nakon ovih vakcina nemam više povjerenja ni u andol ko zna šta farmakomafija može podvaliti i u običnim tabletama.

Kobac
2 godine prije

Nikada ne govorite istinu ljudima koji je nisu dostojni.

– Mark Twain.

Miroslav
2 godine prije

Šta se sekirate, mi cijepljeni evo samo što nismo svi pomrli (još nas par ostalo) i ostat ćete samo vi pametni

veliki putnik
2 godine prije

Gog i Magog vrsi udar na Covecanstvo!!!!

tata
2 godine prije

Kako to da je u Rusiji epidemija side i niska provjepljenost?

Ved
2 godine prije

Samo nije jasno zašto bi zločinci uništavali živote poslušnih i ostavili na životu vas neposlušne pobunjenike sa kojima će biti problema . Odgovor je taj da je corona u biti AIDS i da cjepivo barem malo štiti .

veliki putnik
2 godine prije

Gog i Magog vodi perfidne ratove protiv covecanstva a tek smo na pocetku!

Aids, aids, ....
2 godine prije

….aids, go home !!!!

nanostar bosonožić
2 godine prije

svak ko nije u ove dvije godine shvatio da uzrok bolesti nije jednodimnzonalan , da uzrok bolesti nije nevidljiva ćestica koju mogu ustanovit samo inkvizitori, da hiv nije uzrok aidsa jer nije nikad izoliran ko ni sars cov 2, je apsolutna krempita koja zaslužuje da je se pospe sa šečerom u konzumira u psihopatskom ritualu zvanom znanost

Legendarni Grk
2 godine prije

Cijepljenje ipak ima veze s 5G:

scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275615750_2106326682850505_8976192608186539664_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=kbPKfLGpnwsAX-nphHW&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8XQCi96-3Zw2SaD8Tb1G6TbYRTodnBKp_j-7j2QpHzdg&oe=6232F01C

Svi cijepljeni su spojeni na IoB (Internet of Bodies) i imaju svoj digitalni “jedinstveni matični broj građanina” iliti JMBG.

Malek
2 godine prije

Nego je li itko od samopouzdanih busteraša konačno otišao testirat se na HIV ili čekate preporuku stručnjakinje poput capakove zamjenice?

shit
2 godine prije

ja cu definitivno sludit, polako gubim razum. sumnjao sam u ovo,nagovarao svoje da to ne prime,i skoro svi primili vakcinu. kad sam saznao da je i cura vakc. a sa kojom zivim,sludio sam dosta. ne smijem joj prici od tada. nadam se da nismo bili intimni, a da se testiram ne vjerujem kako u kovid tako ni taj test.nemam odnose i nisam imao niti kanim imati sa nekom drugom,ovo je vanredna situacija kojoj nema kraja.svakako ce nas sve prisilno vakc. uskoro, ili najkasnije krajem iduce godine. pobogu neki antidot mora postojati,pa i zlotvori se seksaju moraju znati zastititi se,a mnogi i svrljaju sa strane,cak sa i prostitutkama. mozda je sijanje straha od hiva nova faza kako da nema xeksa,pa depopulacija ima efekta i kod nesterilisanih i nevakcinisanih. dajte bar neke vijesti da mozda navlace vakcinisane na remdesivir i ta sranja.i nevakcinisane na nepouzdane testove. zarazan je mrna spike,mozda se ne… Čitaj više »

netone
2 godine prije

AKO JE OVO TACNO, SA KIME SE SEKSAJU ZLOTVORI,SA ROBOTICAMA?

Koks
2 godine prije

Bog, Allah, Jahve, Krišna kako god je svim ljudima dao slobodnu volju!!! Svim ljudima ovoga svijeta… Dao nam je razum. Tko je razvio kapacitet da shvati, vidjet će i shvatiti. I biti spašen. Rezultati cijepiva tek dolaze! 😉 😀

Davko
1 godina prije

sTEFAN leko obavezo pročitati

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI