Fabrice Di Vizio: “Policija postaje pravilo, a sloboda iznimka”

Covid putovnica
36 komentara

Fabrice Di Vizio i Laurent Alexandre bili su gosti dnevnika RT France ove srijede, 17. ožujka 2021. godine.

“Jedino rješenje za povratak naše slobode?”

Stéphanie De Muru: “Zelena putovnica koju je danas predstavila Europska komisija za spas ljetne sezone, ukratko, dokument će imati QR kôd, potvrdit će da je njegov imatelj cijepljen protiv Covida, ili da ima negativan PCR test ili da je imun nakon što je prebolio virus. Je li to jedino rješenje za povratak naše slobode? ”

Laurent Alexandre: “Kad bismo mogli dobiti rješenje u izraelskom stilu sa zelenom propusnicom za ljude koji imaju antitijela, negativni PCR i ljude koji su cijepljeni, mislim da bi bilo dobro vratiti normalan život i ulične koncertne priredbe, veselje izraelskih gradova s ljudima koji odlaze u restorane, mislim da je to puno, puno zabavnije od lockdown-vikenda kojeg će iskusiti Francuzi u nadolazećim danima.”

“Izgradimo društvo u kojemu policija postaje pravilo a sloboda iznimka”

Fabrice Di Vizio: „Ne, ne slažem se. Ne, ali to ne ide dovoljno daleko, trebate i gripu. Trebate tonzilitis, trebate tuberkulozu. A onda razmislite o detektorima metala. A onda su pretilost i dijabetes važni u restoranima. A onda, predlažem, zaista, vrlo jednostavno, da stignemo s njegovim medicinskim kartonom jer smo tamo. Ide brže, barem smo tako riješili problem. Ako želite, budući da smo u apsurdnim i glupim mjerama, idemo do kraja. Pretpostavimo, pretpostavimo kršenje medicinske povjerljivosti. Gospodin Laurent Alexandre sanja o mjerama izraelskog stila putem kojih prodajemo zdravstvene podatke laboratorijima, učinimo to. Sanjamo o izraelskom društvu u kojem doista cijepimo ljude koji nisu u opasnosti s AMM uvjetima, učinimo to, nema problema! Izgradimo policijsko društvo u kojemu policija postaje pravilo, a sloboda iznimka, to je novi svijet, to je novo društvo. Da! Svi su sretni. Svi ćemo biti pod nadzorom i svi ćemo biti registrirani. Ali ovo je Novi svijet, ovo je značenje povijesti.”

Covid putovnicaFabrice Di Viziosloboda
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
3 godine prije

U pravu je.

3 godine prije

izrael je smjer u kojem ce se ici.korak po korak da se ne dize previse galame.i nece se traziti nikakva druga okolnost osim dokaza o cijepljenju.nikakvi negativni testovi i slicne gluposti.u novo normalnom dobiti ces malo mrvica samo sa 2 cijepljenja godisnje.i aplikacijski dokaz za to.ovo je tako ocigledno da svi,koji malo prate,mogu sebe smatrati mini nostradamusima.komedija.hvala.

Dokurčilomi
3 godine prije

Znači cijepimo se i sve se može otvoriti, možeš svuda putovati, ne moraš nositi masku….. ljudi pa što čekamo?

Legendarni Grk
3 godine prije

U Srbiji studenti namjerno ne dolaze na vakcinaciju:

https://www.danas.rs/drustvo/kragujevac-nijedan-student-nije-dosao-na-vakcinaciju-u-studentsku-polikliniku/

Studenti puno bolje od starijih znaju šta su “vakcine” i ne žele da se vakcinišu, a kamoli da se cjepišu.

Karma
3 godine prije

1941 su vlasti i policija govorili da je ciklon B dobar za higjenu. Danas hvali zgadija cjepiva i unistava imunitet od Boga i evolucije dan.
Papaya PCR testovi pozitivni. Jadni narode sta ti rade. PCR FAKE TEATAR.

RENEW
3 godine prije

Kurir lahko laže, toda jaz bolj verjamem starleti, ker če ne bi prebrala tegale http://whale.to/c/former_newspaper_editor21.html
Ne bi sumila, da so bili predsedniki Tanzanije, Burundija in Venezuele načrtno umorjeni. Načrtno so bili umorjeni, ker so bili pošteni ljudje. Njihovi morilci pa niso ne ljudje in ne pošteni. Pa naj se na Kurirju zafrkavajo, da starleta laže in da za N. Djokovićem ne bodo poslali še koga. Prav lahko se zgodi, da ali pade na dopinškem testu ali pa še kaj hujšega.
Da Hugo Chavez je bil umorjen z rakom, ki mu ga je priskrbela CIA. Kurt Blome in Josef Mengele niso bili zaman uvoženi v ZDA.

Krmak
3 godine prije

NEMA PUTOVANJA, NEMA POSLA, KRAST CE SE OD BOGATIJIH PA CE OVIM ELITE DIKTATORIMA DOCI IZ GUZICE U GLAVU.
JEBLA VAS COVID GRIPA PASSAPORTE. TKO JE STOKU BIRACKU PITAO STO ONA HOCE ILI NECE?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI