Političar i pukovnik Oružanih snaga uhvaćen u hotelu sa transvestitom

Andrej Kislovski
44 komentara

U Odesi je pukovnik Oružanih snaga Ukrajine i zamjenik Gradskog vijeća Odese iz stranke “Djela povjerenja” Andrej Kislovski priredio orgiju u svom hotelu tijekom rata. O tome javljaju urednički izvori 368.media u policiji.

Pukovnik Kislovsky je u slobodno vrijeme vikendom u svom hotelu “Nemo” na obali Lanzherona priredio orgiju s transvestitom. Pijani oficir zatečen je u prostoriji potpuno gol i pijan i to za vrijeme rata i zabrane prodaje alkohola. Kislovsky je svojim ponašanjem prekršio Kodeks časti ukrajinskog časnika.

Službenici za provođenje zakona slučajno su otkrili ovu činjenicu tijekom pritvaranja korumpiranog dužnosnika u još jednom visokoprofiliranom slučaju. Podsjetimo da se zamjenik bavi prijevarama sa zemljištem u povijesnom središtu Odese i na obali. Konkretno, u tome mu pomaže prvi zamjenik gradonačelnika Odese, Mihail Kučuk. On i njegov brat članovi su poslovanja Kislovskog – hotela i dupinarija.

Inače taj isti zamjenik gradonačelnika Odese, kojeg provjerava NACP, nedavno je uhvaćen sa skoro 2 milijuna eura u novčanicama. Izvor

Kuchuk i drugi su pomogli zamjeniku da ilegalno izgradi cijeli grad. U sljedećim ćemo publikacijama govoriti o svima koji su pomogli Kislovskom, koji nije služio vojsku, da postane pukovnik Oružanih snaga Ukrajine. U ratno vrijeme vanjski neprijatelj nije toliko strašan koliko unutarnji neprijatelj.

IZVOR: 368.media

Dodajmo na kraju da bismo vam rado pokazali i video policijskog upada u sobu i hvatanje pukovnika golog s transvestitom, ali je Youtube bržebolje sve izbrisao. Ukrajinci su danas postali „svete krave“ isto kao i cjepiva, protiv njih se ne smije ništa reći ili objaviti. Iako je i iz ove kratke crtice jasno o kakvoj se korumpiranoj i kaotičnoj zemlji radi.

Andrej Kislovskitransrodne osobeukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nekoime
1 godina prije

Naslov bi trebao glasiti:
Heroj Ukrajine, Pukovnik Kislovski, s isukanim hmm… mačem, stao u obranu zapadnih vrijednosti.

LZN
1 godina prije

Video je na bitchute

1 godina prije

Dobro je da nije pedodofil ima i takvih.
Evo snimak gospodina pukovnika u akciji:
https://t.me/intelslava/24114?single

Brr
1 godina prije

Svugdije mu je bolje nego u gacama

tihobl
1 godina prije

Sumnjali su da se sastaje sa ruskom spijunkom, upali, a onda otkrili da nema ruske spijunke i da je sve u skladu sa evropskim vrijednostima.

1 godina prije

napokon je doslo vrijeme transformatora ,, .cek kad pocnu traziti osiguranje na bulje

1 godina prije

jel viko ,slava ukraini?

Mali zloco
1 godina prije

USA standardi.

Max
1 godina prije

To je gnjusno-

Lucija, prva
1 godina prije

“svima koji su pomogli Kislovskom, koji nije služio vojsku, da postane pukovnik Oružanih snaga Ukrajine.”

Očito se cijene druge vrijednosti… 🙃

Pero
1 godina prije

Sve je to u skladu sa europskim vrijednostima,jedino neznamo ko je bio mama a ko tata jer vidi se na snimki da transvetit ima dobru “prangiju”.

Partizan
1 godina prije

Ukrajina je svetski centar pedofilije i proizvodnje umjetnih narkotika, speeda, extazija, ice-a, metha. Zato se perverzni zapadnjaci bore za Ukrajinu, zato što im je ona poslijednje utočište. Kad Ukrajina kao takva padne i bude očišćena od bolesnika morati će svoje bolesne sklonosti upražnjavati u svojim raspalim državama u kojima se neče moći zamračiti njihova bolesna nedjela. Zapad je amoralna bara perverznjaka i kao takvog je mi normalni moramo isušiti i očistiti jer su upravo oni prijetnja sigurnosti i stabilnosti civilizacije. Bog zna kakve će sve gadosti isplivati o Ukrajini i ukrajinskim NATO kvislinzima. Samo pogledajte poveznicu, Afganistan – opijum, heroin, Kolumbija – kokain, Kosovo i Albanija – marihuana. Eto zašto se NATO angažirao oko te tri zemlje koje nemaju ništa osim šta proizvode narkotike. Pa se zapitajte, kako to da je gram heroina u Texasu 1 dollar i toliko se raširio da su prije samo par godina proglasili epidemiju ovisnosti… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Jesam rekla da Ukrajina nema nikakvih dodatnih 40 000?

“”Генералштаб у Кијеву објавио је да је својима на „донбаском фронту“ у помоћ послао 15.000 „нових бораца“.

       Војни експерти наводе да кијевски Генералштаб око Павлограда прави нове утврђене положаје. У нади да ће ту зауставити продор руске војске и армија Доњецке и Луганске Републике према Дњепропетровску, Кривом Рогу и Кијеву.

       Међутим, на донбаски фронт иду и дугачке колоне са руским војницима и ратном техником. Са севера, из правца Чернигова и Изјума, а са југа – из Бердјанска.”

“Vojni vrh Rusije…на исток премешта снаге којима је блокирао Чернигов и Кијев.

Русија ће своје снаге у Донбасу појачати са 60-70 хиљада бораца, а Кијев своје – са највише 25.000.

       Руси ће са тих 60-70 хиљада коначно имати бројчану надмоћ на истоку.”

Mada…u današnje vrijeme, nije broj presudan za pobjedu, ali, moraš biti prisutan. Velika zemlja.

tihobl
1 godina prije

Mene brine ovaj proces ukrainizacije Evrope.
Od kako su lazirali referendum u Britaniji poceo je proces ukrajinizacije EU.
Ukrima su ameri prerpodavali po visokim cijenama ruski ugalj, plin im je navodno stizao sa zapada i LNG terminala u Poljskoj (ustvari ruski plin su placali amerima), narod je pljackan – penzija 30-50 evra, a tona uglja 300… I ostale cijene su previsoke, pljacka na svakom koraku.
Sad gledam isti proces koji se odvija u EU – marionetski rezim koji radi na sistematskom osiromasnju naroda i na pljackanu drzava. Da stvari budu jos gore nisu morali provoditi majdan za uspostavu marionetskog rezima. Da li vi primecujete slicnost ovih procesa?

nessy
1 godina prije

Video je vrlo informativan, kako kazu “slika vrijedi tisucu rijeci”.

Tristan
1 godina prije

Ima video na telegramu. Sve je na telegramu.

1 godina prije

pukovnik, nikad vojnik, lgbt korupcija na djelu.
pitam se kakve ideje preslikava na drustvo onaj tko igra dominaciju, podloznost, robovanje, stravu, ogavnost.
mora da postoji nekakvo psiholosko zadovoljstvo kad se zamrace sve dnevne misli, ludovanje hormona, nekakvo biokemijsko zbivanje koje opsjedne i obvlada covjekom.
proigravani dovoljno takvi dozivljaji postaju covjekov karakter. takav covjek zaboravlja i odbacuje drustvene norme nuzne za funkcioniranje drustva i civilizacije.

Emiliano Zapata
1 godina prije

U Odessi na samoj obali privatan dvorac ali novogradnja, no nisam uspio doznati tko je vlasnik…

sila necista
1 godina prije

…..i u cemu je tu tragedija sto je uhvacen sa transvestitom…..njegov privatni zivot ih se ne bi trebao ticati….pustimo politiku i javni polozaj….ionako svi su zanli sto covjek radi i prije toga….uostalom ako osobe imaju sklonosti ka svom spolu ne znaci da ce biti slabi borci…..pa opce poznato je da su veliki ratnici imali te sklonosti (biseks)….pa evo recimo da se pisalo o velikim silovanjima zena u BiH, no zna se da je bilo puno vise silovanja muskaraca na pojedinim podrucjima BiH. O tome se ne prica jer je to pandorina kutija koja mora biti dobro zatvorena jer ako nesto procuri, mit o potentnom balkanskom muskarcu pada u vodu. ….no koliko vidim svijet se brzo mijenja, mladji narastaji LGBT pokrete i njive pripadnike gledaju potpuno drugacije, tabu teme vezano za LGBT za njih ne postoje, sto je i u redu….no uvijek ce se naci par budala koji ce urlati i… Čitaj više »

dulebg
1 godina prije

Možda čovek nije znao da je transvestit.
Kad se osvestio – a neprijatelj mu već duboko u pozadini??

dulebg
1 godina prije

Kad izbrojiš 4 jaja, zna da bude kasno ((

Perun
1 godina prije

Papa ili rimski biskup kako mu titula glasi je jučer za posjeta Malti osudio i podsjetio na “sve one ,,moćnike” koji su, nažalost zarobljeni u svojim anakronističnim pretenzijama u čijoj su pozadini nacionalistički interesi, što potiče i raspiruje sukobe”Osudio je “privlačnost autokracije” i “nove imperijalizme” koji prijete svijetu “velikim hladnim ratom koji bi mogao uništiti čitave narode i generacije”. Na pitanje novinara tijekom putovanja u zrakoplovu o mogućnosti skorog posjeta Kijevu, odgovorio je: “To se razmatra”…..P.S…pukovnika Oružanih snaga Ukrajine i zamjenika Gradskog vijeća Odese iz stranke “Djela povjerenja” Andreja Kislovskog zvanog dvocijevka zatekli na strelištu upucanog u straznjicu tj,u guzicu…..sa municijom malog kalibra ….

Komunist
1 godina prije

Ukrajina je najgora simbioza globalističkog tajkunskog kapitalizma, cionizma i nacifašizma. Naci derneci, transvestitizam, bio-laboratoriji, medicinski eksperimenti nad građanima, pravo NWO igralište

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI