‘Postoji samo jedan Putin’

Vladimir Putin
20 komentara

Kremlj je odbacio spekulacije da bi mogao koristiti dvojnike predsjednika Vladimira Putina za neke događaje. Portparol predsjednika Dmitrij Peskov ismijao je takve tvrdnje kao “zabavne”.

“Imamo samo jednog Putina!” Peskov je rekao na izložbi “Rusija” koja je u subotu otvorena u Moskvi. Rekao je da se mnoge smiješne, apsurdne i zabavne stvari pojavljuju u raznim novinama i na društvenim mrežama, navodeći kao primjer glasine o navodnom tijelu ruskog predsjednika.

Portparol Kremlja se našalio da se “stručnjaci” na internetu sada pitaju koliko Putin ima dvojnika i koje viđaju svaki dan. „Danas su ruski zvaničnici i javne ličnosti na čelu sa Putinom] položili cveće na spomenik Mininu i Požarskom… Da li je to bio treći ili četvrti Putinov dvojnik? Nemam pojma”, šaljivo je dodao portparol.

Rusija 4. novembra slavi Dan jedinstva, praznik kojim se obilježava kraj ‘vremena nevolja’ u 17. stoljeću i protjerivanje poljsko-litvanskih okupacionih snaga iz Moskve od strane dobrovoljačke vojske milicije koju predvodi knez Dmitrij Požarski i trgovac, Kuzma Minin.

Kremlj je već prošle sedmice opustio glasine o Putinovim dvojnicima nakon što je britanski list Mirror izvijestio o tom pitanju, pozivajući se na anonimni ruski Telegram kanal pod nazivom General SVR. List je tvrdio da su predsjednikovi tjelesni dvojnici korišćeni čak i za neke javne nastupe, uključujući i inostrane posjete. Takođe se poziva na nedavni izveštaj japanske televizije u kojem se tvrdi da Putin ima dvojnike.

Slične izjave dao je i šef ukrajinske vojne obavještajne službe Kiril Budanov.

Peskov je ranije već odbacio izveštaje o Putinovim dvojnicima, nazivajući ih „lažima“ još u aprilu. Takođe je rekao da ruski lider ima “fantastičnu radnu sposobnost” i da može da radi bez prestanka nekoliko dana zaredom. Portparol Kremlja je dodao da je to iskusio iz prve ruke radeći direktno pod Putinovim vođstvom.

DvojniciPutinrusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
6 mjeseci prije

Čemu gluposti uopće komentirat ha Peskov ?!

Paper
6 mjeseci prije

To ih je hiber ubjedio da postoji vise Putina

nepoželjni
6 mjeseci prije

Je bate, pa Peskov čita Logično i tu je više puta pročitao hiberove komentare di ovaj stalno piše o dvojnicima, o hladnjačama u kojima Putin leži itd. …mora čovjek to demantirati da ne bi to ostali hiberovci stvarno i povjerovali….

Mrčikola
6 mjeseci prije

E, Peskove, Peskove..!…a da provjeriš po “ludarama” koliko imaju Putina…vjerujem da ćeš ostat “neugodno iznenađen”, a možda i “uvređen”.😁

MNK
6 mjeseci prije

Japanci dokazali da Putin ima 3 dvojnika. Svako moze analizirati fotografije i snimke. Nema nista cudno u tome, diktatori to rade. Putler u stvarnosti ima pune pelene od straha.

hiber
6 mjeseci prije

Postoji samo jedan Putin i taj je triput cjepljen. Ovi ostali su poumirali.🤣🤣🤣

hiber
6 mjeseci prije

Zamrznuti Putin protiv davno umrlog Bidena. Njima samo egzorcist može pomoći.🤣🤣🤣

6 mjeseci prije

I jedan je mnogo Zapadu – sta li misle protiv trojice :)))))))))

tihobl
6 mjeseci prije

Dmitrij Požarski i Kuzma Minin su opasan dvojac. Rekli su dosta nam je Evrope, dugo smo bili u uniji i digli narod na ustanak pa pobili poljake i litvance. Dugo su bili zaboravljeni, a sad su ponovo u modi. Cak im i Putin nosi cvijece.

BlueZg
6 mjeseci prije

Neovisno o tome, Rusi mogu računati da će uvijek imati svoju Rusiju a nelojalni oportunisti su od tisućljetne Hrvatske napravili Apsurdistan, prodali ga za šaku dolara, pljunuli na sve oko sebe, uništili sve ko maligni paraziti u ekonomskom i duhovnom smislu pa se na Rusiju može gledati samo sa ljubomorom. Teško da će biti ikad povratka iz ovog. 🇷🇺🇵🇸🇧🇾

Max
6 mjeseci prije

Samo jedan ima moć a drugi mogu imati masku.

Lucija, prva
6 mjeseci prije

Te glooposti su stare 5,6 godina i više.

Ukratko, gleda se ušna školjka.
Ako je ista… Ista je.

FATIH
6 mjeseci prije

JEDAN JEDINI.NEPONOVLJIVI.
NEK MU ALLAH DŽ.Š.PODARI ZDRAVLJE I SNAGU DA POBIJEDI ZAPADNE SILE ZLA.

gigi pinna
5 mjeseci prije

Ma ne postoji više Putina – tek je jedan, jedini “botoksirani” Putin – samo pogledajte kako je izgledao na čuvenom govoru u “Minkenu” 2007.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI