Predstavljena nova ruska pravila vezana za ‘LGBTQ propagandu’

Zabrana LGBTQ
35 komentara

Medijski nadzornik Roskomnadzor blokirat će web stranice koje promoviraju pedofiliju, ne tradicionalne veze i promjenu spola

Ruski nadzornik medija Roskomnadzor službeno je u srijedu odobrio prošireni skup kriterija za ono što se smatra “LGBTQ propagandom”, što može biti temelj za blokiranje pristupa web stranicama. Ovo dolazi nakon što je Savezna služba za nadzor komunikacija, informacijske tehnologije i masovnih komunikacija izdala nalog za proširenje i specificiranje definicija LGBTQ propagande i pedofilije na internetu. Novi skup pravila stupa na snagu 01. rujna i vrijedit će sljedećih šest godina, navodi se u dokumentu koji je objavljen na ruskom službenom internet portalu pravnih informacija.

Prema nalogu, Roskomnadzor će biti ovlašten blokirati pristup web stranicama koje sadrže sadržaj koji prikazuje djecu koja oponašaju ili sudjeluju u seksualnim aktivnostima, dječje genitalije u seksualnom kontekstu, informacije o dobivanju, stvaranju ili dijeljenju dječje pornografije, kao i sadržaj usmjeren na izazivanje spolne privlačnosti prema djeci ili opravdavanje spolnih odnosa s maloljetnicima.

Kontrolori će također moći blokirati internetske stranice koje promiču i pobuđuju interes za netradicionalne seksualne odnose i koje ih pokušavaju prikazati u pozitivnom svjetlu ili kao odnose koje su na određen način ”superiorne” tradicionalnim spolnim odnosima. Stranice koje pokušavaju stvoriti “iskrivljenu ideju o društvenoj jednakosti tradicionalnih i netradicionalnih seksualnih odnosa, preferencija i stavova” također će biti zabranjene, kao i one stranice koje pokušavaju opravdati odbacivanje tradicionalnih seksualnih odnosa u korist ne tradicionalnih odnosa.

Roskomnadzor će također ugasiti one internetske stranice čiji je cilj formiranje pozitivnog stava prema promjeni spola i pružanje obrazloženja ili opravdanja za operacije promjene spola te stranice koje govore o navodnim dobrobitima koje proizlaze iz promjene spola.

Prijedlog zakona također spominje sadržaj o samoubojstvu, uporabi i proizvodnji droga te izradi improviziranih bombi i oružja.

Rusija je prvotno zabranila LGBTQ propagandu, koja je bila usmjerena prema maloljetnicima 2013. Prošlog prosinca predsjednik Vladimir Putin službeno je potpisao zakon koji je postrožio ograničenja. Zakonom su uvedene pozamašne novčane kazne za one koji su proglašeni krivima za promicanje “ne tradicionalnih seksualnih odnosa”, pedofilije i transrodnosti među maloljetnicima i odraslima putem knjiga, kina, medija i web stranica.

LGBTQnadzorrusijaTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
1 godina prije

BINGO !!!! 👍🍸

Tupko Glupko
1 godina prije

Za to vrijeme u europske osnovne škole i vrtiće uvodi se spolno nezreloj djeci propaganda LGBQT-a.

Samo jedan primjer u Hrvatskoj – četiri LGBT slikovnice za najmlađe prevedene na hrvatski koje se bave temom “istospolnih obitelji” – “Moja dugina obitelj”, “Rano ujutro”, “Ovo nije vrijeme za igru” i “Moja dugina obitelj na izletu” stranih autora.

Mrčikola
1 godina prije

Inverzna lgbt propaganda…vjerojatno je “poštenim” homosima pun kuhrac, i zapadnih zagovaratelja, i istočnih zabranitelja. 😁

eks
1 godina prije

Ljubitelji zapadnih ideologija ( LGBT , transrodni, pedofili, satanisti, …) veoma su razočarani ovim ruskim “neciviliziranim” potezima.

Ivan
1 godina prije

Eh to treba uvesti u cijelo EU a LGBT idiote poslati u Rusiju na preodgoj..

Max
1 godina prije

Neka.

nekoime
1 godina prije

Kakvo flagranto kršenje ljudskih prava. Još će tražiti i doživotni zatvor za serijske ubojice.

Eto
1 godina prije

A balkancima omiljena poza je…. 😀

Dux
1 godina prije

Požuri Putine, spašavaj nas od EU gamadi, inače smo gotovi.

vrlodrag
1 godina prije

Dok je u plenkovini na djelu državna zaštita pedofilije i otmičara djece u Zambiji i Kongu u Rusiji se takve uhićuje i sudi. Kako onda može biti Rusija neprijatelj a američka nastrana i izopačena vladajuća klasa ne.

goran
1 godina prije

tako treba bravo putine bravo rusija
eeeee kad bi ovakvo razmišljanje imao ostatak europe svijet bi bio puno ljepše mjesto za živjeti.
ugledajte se na rusiju vi sotonisti iz brissela

Kardinale
1 godina prije

Slava Rossiyi

Nena
1 godina prije

Šta su ti pametni ljudi!?!

Nena
1 godina prije

Još ih treba i finansirati do potpunog samouništenja.

BordoDNK
1 godina prije

Samo oštro sa poremećenim štovateljima duge, i pedofilskim monstrumima.

Mark
1 godina prije

Naravno da treba zabraniti tu bolesnu propaganda. Kada se takvi dočepaju vkasti brzo će i pedofilija i sex s životinjama biti normalan. Nedavno je bio u Berlinu mali skup s takvim kretenima,valjda bi to moglo prerasti u paradu ponosa. Mamicu im na šta imaju biti ponosni? Ista bagra koja je napravila plandemiju sada i ovo gura. Želi se uništiti obitelj ,vjera i tradicije i osječaji pripadnosti nekom narodu, e nećete razbojnici.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Sta do sad pedofilske str. nisu bile blokirane??

Tim
1 godina prije

Ej, šupci u Saboru, kao što sve prepisujete, prepišite ovaj zakon od Rusa i spriječite trovanje djece sodomitsko, lezbačko, transđinđerskom, pedofilskom Kinsley, woke i tko zna kakvim još židovskim produktima bolesnog uma i izopačenom ideologijom koja sada žari i pali Hrvatskom. Tko voli isti spol, ok, a tko ne voli prijatelje, neki se zagrle, a neki i poprče, ali od djece prste k sebi. Osobito država !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI