Project Veritas tvrdi da će pokazati da Twitter Exec govori o globalnom rješavanju dezinformacija

Twitter
2 komentara

Konzervativna aktivistička grupa Project Veritas objavila je u ponedjeljak video snimak na kojem osoba koja izgleda kao viši direktor Twittera Vijaya Gadde navodno opisuje politiku građanskog integriteta kompanije, koja je nedavno rezultirala suspendovanjem hiljada računa, kao „globalni pristup“.

Nalozi su nedavno suspendovani ili zabranjeni zbog navedene zabrinutosti zbog nasilja izazvanog dezinformacijama.

Prema politici građanskog integriteta, korisnici ne mogu da koriste Twitter za manipulisanje ili miješanje u izbore ili druge građanske procese objavljivanjem obmanjujućih informacija. Prema ovoj politici, društvena mreža sprovela je masovno čišćenje naloga koji su označeni zbog širenja teorija zavjere nakon napada na američki Kapitol od strane pristalica odlazećeg predsjednika Donalda Trumpa, kome je takođe trajno zabranjen nalog zbog, kako je Twitter rekao, podsticanja na nasilje.

U video snimku Project Veritasa od 8. januara, osobi identifikovanoj kao Gadde, koja je Twitterov lider za pravo, javnu politiku i povjerenje i bezbjednost, postavljeno je pitanje o globalnoj primjeni i dosljednosti politike.

„Mnogo posla koji smo radili tokom posljednje nedjelje je posao koji smo nadograđivali na drugim mjestima širom svijeta gdje smo vidjeli kako se nasilje odvija kao rezultat obmanjujućih informacija ili kodirane retorike. Veći dio našeg saznanja ovdje je došao sa drugih tržišta. Dakle, u tom smislu, znate, osjećamo se kao da je to – ovo je naš globalni pristup“, odgovorila je osoba prikazana u videu.

Project Veritas je desničarska aktivistička medijska grupa u SAD koju je 2010. osnovao James O’Keefe. Grupa je poznata po tome što koristi tajne tehnike kako bi prikupila dokaze onoga što kaže da je liberalna pristrasnost i korupcija u glavnim medijima i optužena je za produkcije obmanjivo uređenih video zapisa o medijskim organizacijama.

DezinformacijeProject Veritas
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 godine prije

Bas gadan razgovor – koji je ovaj Veritas provalio…
Prosto je nevjerovatno – koliko je cionistickoj-hazarskoj kamatarskoj bandi stalo do skrivanja i gusenja svake slobode informacija…
Zato se ta satanisticka stoka odusevljava “kineskim-modelom”…
Namjeravaju ga sprovesti po cijelom svijetu.

Max
3 godine prije

Više puta au otkrili istinu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI