Prvi krug zagrebačkih izbora, greška u koracima

Tomislav Tomašević

Izabrali ste monstrume, političku neostaljinističku tvorevinu koja djecu smatra državnim vlasništvom, a roditelje tvornicama za rađanje

„ …sve lijeve stranke u europi se zalažu za progresivno oporezivanje dohotka i za prisilno cijepljenje svih, a djecu smatramo državnim vlasništvo pri čemu roditelji imaju samo obveze ali ne i prava …“ Sadržaj je objavljen na index.hr ali je uklonjen. I taj portal je na Sorosevoj platnoj listi.

Pobjeda, što je to?

Njemački Frankfurter Allgemeine Zeitung, primijetio je kako su hrvatski mediji gotovo jednoglasno favorizirali g. Tomaševića što je na neki način i očekivano budući su ti isti mediji u rukama onih koji jesu, ili još uvijek financiraju g. Tomaševića i njegovu indoktriniranu ideologiju. Dakako, u tome svakako prednjače index.hr i faktograf.hr koji su obilato financirani od Sorosevih zaklada i čija je zadaća zaustaviti tzv teoretičare zavjere ne razumijevajući da narod ipak nije neinteligentan, samo je trom.

Nisu svi kandidati na zagrebačkim izborima za gradonačelnika imali jednaku startnu poziciju. Gospodin Tomašević utrku započinje na 100-tom  metru političke staze, a ostali kandidati krenuli su iza startne pozicije preskačući visoke prepone. I zato je u najmanju ruku bezobrazno govoriti o brojkama i uspjehu.

Primjerice, gđa Vesna Škare Ožbolt i g. Željko Tokić, krenuli su u kampanju sami, bez stranačke potpore za razliku od ostalih. S tog stajališta rezultat gđe Škare Ožbolt od 5,10% više je nego odličan i to je uspjeh. Gospodin Željko Tokić krenuo je u izborni žrvanj bez mogućnosti predstavljanja sebe i svojih sposobnosti. Do samog kraja bio je naprosto nevidljiv zahvaljujući medijima pak je i konačan rezultat takav.

Gđa Jelena Pavičić Vukičević imala je medijski prostor po prirodi stvari i obzirom na okolnosti, dobro se držala i ostvarila solidan rezultat.

Gospodin Miroslav Škoro je kažu, gubitnik. Ne znam koje su to škole pohađali i kakvu matematiku učili oni koji žongliraju takvim brojkama no, prisjetimo se: predsjednički izbori – gđa Katarina Peović 1,12% glasova dok je g. Škoro prilično glatko skupio njih 24,5%, potom parlamentarni izbori – Možemo! je osvojio 7 mandata, a g. Škoro 16. Prije 4 godine na lokalnim izborima g. Tomašević je dobio povjerenje od 3,93% Zagrepčana dok je g. Škoro prvi puta sudjelovao na lokalnim izborima i nakon prvog kruga  osvojio ipak nešto više od 12% što mu je osiguralo ulazak u 2. krug.

Takvi rezultati g. Škore su uspjeh, a sve drugo je politička provokacija i okretanje pile naopako. Prestanite se razbacivati brojkama jer vam baš i ne ide. Na žalost, takva loša matematika čeka Zagreba ako se g. Tomašević dočepa fotelje gradonačelnika iako mi se čini da financije Grada neće voditi g. Tomašević i njegova izabrana klika, već Sorosev OSF. Oni bi za „dubinsku“ analizu financijskog stanja proračuna grada Zagreba unajmili strane neovisne financijske analitičare da vršljaju po financijama grada pak ćemo uskoro imati lex Zagreb. Jadna ti majka, grade. I da, još nije zasjeo na to tako dugo priželjkivano mjesto, a već maše metlom i čisti Grad od njemu nepoželjnih kadrova.

Još malo o brojkama

Prema podacima DIP-a Zagreb broji  683.443 stanovnika sa pravom glasa. Ako je g. Tomašević dobio povjerenje od 147.631 što znači da je ostvario 21% glasova biračkog tijela pa bi zbog idiotskih zakona njegova družba vladala Zagrebom i zavila ga u cadmium crveno. Umjesto himne pjevali bi „druže Tito mi ti se kunemo …“ ili „mlada partizanka kolo vodila …“. Brojke i ideologija su im mizerija: i g. Plenković sa 17% glasačkog tijela provodi tiraniju. Bez kupovine glasova i nasiljem, pri čemu način i tehnika nisu važni, nije u stanju osvojiti više od te siće. I, ako ne skinemo krmelje s očiju i ne uključimo moždane vijuge, AFŽ na čelu sa gđom S. Benčić i gđom K. Peović vraćaju nas u ’45., a g. T. Tomašević nas vodi u blisku globalističku svinjariju zvanu transhumanizam.

Da li je g. Škoro najbolji izbor, to ne znamo. Ali ako trebam birati između ideoloških aktivista civilnog društva smještenih u okvire globalizma u kojem ne postoje za život značajne vrijednosti, onda svakako biram dr. Miroslava Škoru. Zar ćemo dozvoliti da nam aktivisti vode grad.

Raznorodno je aktivističko djelovanje g. Tomaševića no, dva su apsolutni pokazatelj ideologije i indoktrinacije: Trg M. Tita i gradnja crkve u Župi bl. Alojzija Stepinca na Savici. Na pitanje o jednom ili drugom g. Tomaševića obuzme nelagoda, pak se poput pajaca klati pred novinarima. To se zove govor tijela iz kojeg se može puno toga iščitati.

Između četiri temeljnih vrijednosti platforme Možemo! je kaže g. Tomašević, rodna ravnopravnost i prava LGBTIQ+ zajednica. Gospodine Tomaševiću, zaboravili ste u svoj program uvrstiti obitelj. Znate, to su mama, tata i dječica. To je temeljna vrijednost svakog društva, a ovo o čemu vi drobite su globalističke politike i agende okultne oligarhije. To su oni od kojih su vaša civilna društva primala novac za provođenje njihovih politika.

Podrška g. Tomaševiću od strane političara stranih država je zapravo upletanje u unutrašnje poslove naše zemlje te govori u prilog činjenici kako nije sve nevino i beznačajno i kako su platforma Možemo i g. Tomašević ipak zapravo franšiza te iste politike. Gospodin T. Tomašević i ekipa kojom je okružen su projekt  Open Society Foundations educiran da pod lažnom krinkom zaštite okoliša i zelenih akcija ma što god to značilo, učine Zagreb a onda i Hrvatsku kolonijom EU odnosno toliko željene Soroseve Sjedinjene Europske Države.

Tko su najbliži suradnici u štabu g. T. Tomaševića

Danijela Dolenec kandidatkinja za prvu zamjenicu g. Tomaševića u Zagrebu kaže: „vrijeme je da prekinemo 30 godina hegemonije korumpirane nacionalističke desnice“. Vaša konstatacija naprosto nije točna jer ta desnica koju napadate jesu vaša braća i sestre i nisu nacionalistički nastrojeni iako bi bogamu trebali biti. To je tzv. ljevica odjevena u desno. Maskirna uniforma. Nacionalizam je pripadnost jednom narodu i ne smije biti omalovažavan i napadan. Dakle, ne govorimo o šovinizmu. Međutim,Vi to ne možete razumjeti jer ste izgubljeni u vremenu, prostoru i novcu. Ta filozofija nije vaša, ona je nametnuta pa onda i naučena. Vaša bi politika izbrisala sve hrvatsko pa i granice. Vaša znanstvena i ideološka zadaća je destruiranje socijaldemokratskog pokreta u rubnim dijelovima europe: Hrvatska, Grčka, Portugal, Španjolska.

Svoju prljavu, globalističku politiku podastrite svojim ukućanima, a nama Hrvatima ostavite našu naciju i nacionalizam, jer bez toga se niti voli niti se može voljeti tlo po kojem hodaš i na kojem živiš, čiji zrak udišeš. Uz dužno poštovanjem Vama, ali Zagrepčani doista nisu zaslužili da grad vode razni projekti globalističke psihopatalogije vladara iz sjene. Hrvati su dovoljno dugo, kroz stoljeća bili robovi kojekakvih filozofija i trulih ideja. Oprostite, tko ste Vi uopće? Tko zna za Vas. Što ste tako značajno radili za Zagreb osim što ste se bavili aktivizmom? Gdje se očituje djelovanje vašeg rada? Ma, molim vas. Trla baba lan, da joj prođe dan. Sve što ste radili, radite i što ćete raditi opisano je prethodno navedenoj rečenici.
Podemos radikalno lijeva politička stranaka u Španjolskoj (Hrvatska Možemo! Sandre Benčić) predmet je interesa Danijele Dolenec radi proučavanja i analize iskustva. Ideologija Podemosa jednaka je onoj Možemo jer potječe iz istog ideološkog inkubatora, pa nećemo se lagati.

Luka Korlaet, profesor na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Grad Zagreb je zaslužio imati dogradonačelnika čiji bi curiculum vitae dostupan na internetu ipak mogao biti duži i opširniji od 606 slovnih mjesta. Gospodin Korlaet jednako kao i ostatak aktivističke družine njeguju plaćeni aktivizam. Arhitekt protiv gradnja crkve u Župi bl. Alojzija Stepinca na Savici. Prirodno je da građani neke četvrti izražavaju želje i potrebe za uređenjem, gradnjom i samim izgledom kvarta međutim, kada aktivistička plaćenička oligarhija stisnutih prijetećih pesnica određuje da li će se i što graditi u vašoj četvrti onda je prilično jasno da se radi o dirigiranim aktivnostima. Zelene površine sa sportskom i inom namjenom više su nego potrebne gradu, ali dozvoliti pseći park a ne i gradnju crkve na prostoru gdje ima mjesta za sve to i još poneki sadržaj, znamo od kuda vjetrovi pušu. Gospodine Korlaet, Savica će imati crkvu.

Gospodin Teodor Celakoski, jedan je od ključnih stratega Možemo! Fokus njegovog zanimanje je, a što bi drugo do li razvoj civilnog društva. U kanđama civilnog društva je i neprofitna organizacija Multimedijalni institut Zagreb i u tom kvazi institutu stoluje g. Celakoski. Posjetite web stranicu tog „instituta“ uz obavezno korištenje naočala za gledanje pomrčine sunca. Crveno, peče za oči. Predmet tzv interesa spomenutog instituta prezentiran na stranicama MI2 sveden je na praktički, ništa. Dimna zavjesa iza koje djeluju „mamine“ kćeri i sinovi, svi redom crveni, globalisti aktivisti. Fasada civilnog društva iza koje se može iščitati djelovanje memoranduma SANU 2, dok nam g. Srđan Sandić i Danijela Stanojević sapunaju glave o jeziku, rodu i spolu i nužnosti uvođenja te teme kao predmet u školski kurikulum. I ti likovi se usuđuju komentirati i odlučivati što je dobro a što nije za nas i našu djecu na način kako je to zamislilo Sorosevo Otvoreno društvo i graditelji novog svjetskog poretka u kojem bi ta naša djeca živjela ko gljive. Oni sebi daju za pravo uvjeravati građane kako je nauk o trnsrodnosti od presudne važnosti za razvoj grada i život u njemu. To sjeme zla nećete sijati u Hrvatskoj.

Marijana Sumpor, doktorica znanosti, Nezavisna lista Zagreb na listi platforme Možemo! Djelovala kroz članstvo u Gradskoj skupštini u radnim tijelima kao članica Mandatnog povjerenstva i članica Odbor a za financije, trenerica za javnu upravu, fondove EU, strateško planiranje u javnoj upravi. Od veljače 2019. direktorica je tvrtke Euro ekspertiza j.d.o.o. , djelatnost savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem. I, da. Žestoko je prije četiri godine stisnutih pesnica pjevala „borbene“ na trgu žrtva fašizma.

Pretendent za gradonačelnika Zagreba g. Tomašević, razmeće se znanjem o truleži u grada što je i logično budući je čučao u Skupštini nekoliko godina. Sve mu leži, od kanalizacije preko smeća do proračuna, pak protivniku posprdno postavlja pitanje o visini proračuna. Koliki je proračun? Ha, ne znate, ne znate koliki je proračun! Oprostite, no takav razgovor voditi osoba s nedostatkom malih sivih stanica. Ako ne zna sada, znati će uskoro kada zaviru u knjige. Od vašeg aktivističkog djelovanja u Sabor ostade vaša rečenica: tresla se brda rodio se slon.

Dosta puta sam se putem e-pošte obraćala pok. g. Milanu Bandiću i svaki puta, baš svaki puta u roku od 2-3 dana dobila sam odgovor.

Prvo, osobno iskustvo sa Zagreb je naš! stekla sam 20.06.2020. Poslala sam e-mail za grad zabrinjavajućeg sadržaja adresu [email protected] i nikada nisam dobila odgovor. Jednako je loše imati netočnu e-mail adresu, kao i ne reagirati, a naročito ako želiš biti gradonačelnikom. A drugo, nacional.hr od 01.03.2018. g. objavio je ne baš suvislu izjavu g. Tomaševića u svezi nagoviještenog Zakona o najmu stanova: g. T. Tomašević iz Udruge stanara (?), govori o „velikoj prevari“ jer su brojni stanari kupovali neuseljive stanove za male novce, a sada zaštićene najmoprimce žele izbaciti iz tih stanova i da se zapravo radi o pogodovanju kapitalu. Ovakva izjava je punokrvna demagogija bez znanja o predmetu.

Gospodine T. Tomaševiću, netko želi biti na visokom položaju smatrajući sebe primjerenim biti radonačelnikom grada Zagreba, morao bi poznavati osnovne pojmove definirane zakonskom regulativom u svezi korištenja stanova: tko su stanari, zaštićeni stanari, najmoprimci, zaštićeni najmoprimci, podstanari i zaštićeni podstanari, jer iz Vaše izjave posve je jasno da niste svladali materiju i da zapravo lupetate bedastoće.  Da vidimo, ako su stanovi bili neuseljivi onda u njima nije stanovao nitko pa tako niti najmoprimci niti zaštićeni najmoprimci. Da ne širim temu, suštinsko nepoznavanje problema jednog ortodoksnog ljevičara i globalističkog kalfe rezultiralo je izjavama bez pokrića i vi svakako ne možete biti gradonačelnikom. A što se pak tiče znanja o visini proračuna grada Zagreba, pa svladat će do g. Škoro jednako kao što bi savladali i ostali vaši protukandidati.

Open Society Foundations, Soroseva paukova mreža u Europi

Zaklada Otvoreno društvo, predstavlja međunarodnu mrežu zaklada koju je 1948. godine osnovao i kojom do danas uz sudjelovanje svojih sinova Jonathana i Alexandera upravlja magnat George Soros, osnivač Quantum Group of Funds.

Quantum Group of Funds hedge fondovi (posebna vrsta investicijskih fondova) u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Londonu, New Yorku, Curaçaou (Kraljevina Nizozemska) i Kajmanskim otocima. Soros Fund Management glavni je savjetnik Fonda. Dioničari Fonda uglavnom nisu poznati javnosti iako je znano da je obitelj Rothschild ali i neki bogati Europljani 1973. kada je Fond osnovan, uložili 6 milijuna američkih dolara.

Otvoreno društvo se proširilo i postalo najveći privatni donator grupa u Europi koje rade na „ljudskim pravima“, „pravdi i demokraciji“ širom svijeta, djelujući kroz više od 20 nacionalnih i regionalnih zaklada. Inicijativa za otvoreno društvo za Europu sa sjedištem u Barceloni djeluje od 2013. kroz dodjelu bespovratnih sredstva a Institut za europsku politiku otvorenog društva u Bruxellesu provodi i propagira rad na politikama s institucijama EU. Uredi u Londonu i Berlinu vode globalne tematske programe čiji sadržaj se odnosi na „ljudska prava“, obrazovanje i pristup zdravstvenoj zaštiti.

Nacionalne zaklade djeluju i u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Makedoniji i Srbiji. Ideja Otvorenog društva je procvat demokracije uz aktivno sudjelovanje građana, ne samo za vrijeme izbora već i u svakodnevnom donošenju političkih odluka na lokalnoj i nacionalnoj razini. Ta ideja uključuje iznalaženje odgovora na probleme ljudi koji žive na rubu društva. Otvoreno društvo za rad u Europi odvaja nešto manje od 10% godišnjih proračunskih sredstva.

U potrazi za prosperitetom a nakon pada komunizma Europa je suočena sa novim političkim izazovima ukorijenjenim u dubokim globalno tehnološkim i ekonomskim promjenama.

(izvor: https://www.opensocietyfoundations.org/newsroom/open-society-foundations-europe)

Otvoreno društvo na svojim stranicama nudi potpore i stipendije ali i posao. Na žalost, niti znamo niti želimo znati u kojoj mjeri su civilna društva i mladi željni novca i slave uhvaćeni u Sorosevu mrežu za globalističku obuku stvaranja novog svjetskog poretka ali i Soroseve Ujedinjene Europske Unije.

Politička indoktrinacija tijekom postojanja SFRJ jednaka je ovoj koju provodi OSF. Primjeri za provođenje ideologija u mladih osoba u totalitarnim režimima: Hitlerjugend (hitlerova mladež) iz doba Njemačkog nacionalsocijalizma; Ustaška mladež iz doba NDH; Savez komunističke omladine Jugoslavije i Savez socijalističke omladine Hrvatske; Ima i OSF konja za trku: kako mlade pretvoriti u Alfe i Bete. Osmisliš jedan „Campus progressa“ za ispiranje mozgova sa zadaćom: “ojačati progresivne glasove u kampusima sveučilišta i sveučilišta, suprotstaviti se rastućem utjecaju desničarskih skupina u kampusu i osnažiti nove generacije progresivnih vođa.” Politička demagogija osobito se odnosi na propagandu. Informacije javnosti dostupne su na kapaljku odnosno ukupno dostupne informacije su cenzurirane. Ovakva priča dugi je niz godina prisutna u javnom medijskom prostoru a vrhunac plaćene bezobraštine su  lokalni izbori. Totalitarni režim prijeti kažnjavanjem ako bi se takve informacije objavile. Facebook, Twiter, Instagram, Google, Youtube, poznato zar ne?

Gospodin T. Tomaševića najbolji je dokaz u kojoj mjeri zainteresirani mecene ispiru i kreiraju misaoni proces mladog čovjeka.

Tin Gazivoda glavni kotač zamašnjak za porobljavanje Hrvatske u ime i za račun Open Society Foundations G. Sorosa, sa sjedištem u Barceloni, Catalonia, Spain. Od 2016. do 2019. djeluje kao Senior Program Officer u Open Society Initiative for Europe a od 2019. do danas je Team Manager za CEE (Central and Eastern Europe). Diplomirao na Sveučilištu Stanford ’97., vratio se u Hrvatsku i počeo suradnju sa HHO za ljudska prava kao pomoćnik, potom kao direktor a na kraju kao član Odbora. Od 2003- do 2010. g. je koordinator Centra za ljudska prava (ustanova). Djeluje kao član parlamentarnog Vijeća za građanski nadzor sigurnosnih službi i član odbora Instituta otvoreno društvo Hrvatske koji je djelovao od 1992. do 2006. godine. Povijesni izvadak osnivača i djelatnost Instituta (izvor: Nacionalni arhivski informacijski sustav) Open Society Fund Inc. Predstavništvo za Hrvatsku (1992 – 1993); Predstavništvo Soros Humanitarian Foundation (1993 – 1994); Open Society Institute-Institut Otvoreno društvo, Predstavništvo u Hrvatskoj (1994 – 1995); Foundation Open Society Institute, Predstavništvo u Republici Hrvatskoj (1995 – Institut otvoreno društvo-Hrvatska (1995 – 2006). Djelatnost: Institut je bio nezavisna i neprofitna organizacija koja je provodila projekte za razvoj civilnog društva. Gospodin Tin Gazivoda  2010. postaje Sorosev savjetnik za Hrvatsku. Na kraju, osim što je 2016. godine sudjelovao u “političkom obrazovanju” Zelene Akademije, Tin Gazivoda je iste godine suosnivačima zaklade Solidarna povezane s Možemo!.

Naravno, Otvoreno društvo od 2013. g. djeluje i u Španjolskoj a platforma Podemos (Možemo) 2015. g. osvojila je mase. To je onaj isti Podemos kojeg je brz na jeziku ničim izazvan spomenu g. Tomašević na jednom od sučeljavanja (Jelena Pavičić Vukičević, Miroslav Škoro, Tomislav Tomašević a g. Davor Filipović je dostavio ispričnicu).

IPE Institut za političku ekologiju

„Institut za političku ekologiju (IPE) osnovan je 2014. godine, a u javnosti se počeo pojavljivati u 2015. godini. Udruga je nastala kao rezultat suradnje njegovih osnivača, osoba aktivnih u inicijativi Pravu na grad, udruzi Zelena akcija, organizaciji Grupa 22 i zagrebačkom uredu njemačke zaklade Heinrich Böll Stiftung

Zaklada Heinrich Boll Stiftung produžena je ruka njemačke osvajačke politike. U prilog rečenog govori činjenica da je Njemačka država subvencionirala rad zaklade sa 63 milijuna eura u 2018. godini. Ideološko usmjerenje i aktivnosti Zaklade: klimatske promjene, politika resursa, europska politika, rodna politika i LGBTI prava i programi stipendija. Ne manje važan interes su kulturne i etničke manjine te društveno i političko sudjelovanju imigranata. Zagrebačkom uredu zaklade Heinrich Boll Stiftung za Zelenu akademiju 2014. OSF donirala je 23,500 $.

Koncept „Zelene akademije“ po predlošku OSF-a

„Institut“ g. T. Tomaševića i gđe ili gđice Dolenec organizirao je u kolovozu 2018. Zelenu akademiju radnog naslova Prelazak na slijedeći korak u Hotelu Biševo, Vis, otok Komiža, pa g. Tomašević kaže: „Gradske platforme imaju za cilj usmjeriti dio energije progresivnih civilnih društava  u političke organizacije koje se kandidiraju za izbore“.

Gradskim platforma je cilj premostiti spornu i institucionalnu politiku ne samo preusmjeravanjem aktivizma s ulice u formalne političke institucije, već stvaranjem dvostruke političke fronte koja se najbolje opisuje kao “jedna noga u institucijama a tisuću na ulici”. „… ovaj model istražuje komunizam kao progresivnu političku ideologiju, mapira gradske platforme u Europi i raspravlja o izazovima s kojima se suočavaju u svom političkom radu. Uz to, ovaj model povezuje komunizam s kritičkom teorijom zajedničkog dobra kao akademskog i aktivističkog rada“.



Član upravnog odbora Instituta za političku ekologiju g. Tomislav Domes pita se: Poticajno okruženje ili nadzor civilnog društva smatrajući da bi to isto civilno društvo koje se kao hobotnica širi i zagađuje prostor naše države, pod svaku cijenu trebalo ovladati državnom strategijom u kojem bi eto zavladala civilna društva koja puku lijepe nam naše prodaju maglu zapakiranu u „zelene akcije“ iza čega se krije sve, samo ne ništa zeleno. Njihova ideologija je trulež. To „zeleno“ je civilno društvena porobljavajući žabokrečina stanovništva i nacije.

Oni su kupljeni  i „projektirani“ od svojih mecena za kolonizaciju Hrvatske i stvaranje novog svjetskog poretka a sve uz potporu g. Plenkovića koji je i sam pripadnik globalističke oligarhije.

Što se krije iz lika g. T. Tomaševića i političke stranke Zagreb je naš!

Stranka je registrirana u ožujku 2017. g. i ima dva koordinatora. Oboje predstavljaju i zastupaju stranku. Urša Raukar-Gamuli i dakako, Tomislav Tomašević. Zagreb je naš! Nije lijepo ispred nosa nešto više od 800 tisuća građana svojatati grad. Zagreb nije vaša svojina niti vaša prčija, doduše Krenuli ste u osvajačke pohode stisnutih pesti, prijeteći.

Urša Raukar-Gamulin, glumica, aktivistica protivnica nacionalizma što znači mrziteljica Hrvatske. Nije moguće biti Hrvatom ili Maltežaninom, a biti anacionalan. Nacija i država je nešto što se voli. Da su kojim slučajem Hrvatsku državu okupirali protivnici nacionalnog, danas bi živjeli u Velikoj Srbiji. Osoba koja proziva, prijeti i poziva na ostavke pročelnike Grada, a još nije dobila mandat, dobro se ufurala u ulogu.

Tomislav Tomašević protutnjao kroz 60-tak zemalja svijeta i upravljao Sorosevim milijunima. Nema repova, kaže i nije nikome dužan. Danas je ručak besplatan jedino u pučkoj kuhinji ali kod Sorosa nije. Repovi su reptilski, a dužni ste Otvorenom društvu i svima koji su vas financirali kao projekt jedne tuđe ideologije budući svoju nemate, a sve u cilju kolonizacije Hrvatske.

Možemo! Hrvatska = Podemos Španjolska obje istog zajedničkog nazivnika, OSF

Nakon neuspjeha pregovora o formiranju španjolske vlade 2015–2016., za stvaranje stabilne koalicijske vlade, 2. svibnja 2016. godine raspisani su drugi opći izbori za lipanj 2016. Kako bi se natjecao na izborima, Podemos je stvorio izborni savez s Ujedinjenom ljevicom, Equom i regionalnim ljevičarskim strankama, a službeno ime objavljeno je 13. svibnja 2016. pod nazivom Unidos Podemos (“Ujedinjeni možemo”). Koalicija je dobila 21,2% glasova. (izvor: wikipedia)

Možemo! ili Podemos (predmet proučavanja D. dolenec) – politička platforma osnovana u ožujku 2019. g. koju čine glavni protagonisti: gđa Sandra Benčić AFŽ dama predstavlja i zastupa platformu uz dva prekaljena borca za globalističke bedastoće, dva druga, gospodu Tomislava Domesa i Teodora Celakoskog koji stoje uz bok g. T. Tomaševića u očekivanju gradonačelničkih udobno tapeciranih šamrleka.

Sastav gostiju: U upravnom odboru stranke Možemo! još su profesor Damir Bakić, docentica Danijela Dolenec, aktivistica Nives Miošić-Lisjak, profesorica Jelena Miloš i profesor Nebojša Zelić, a u stranci su još glumci Urša Raukar i Vilim Matula, redatelj i producent Dario Juričan, sa ne baš osobitim opusom i na državnim jaslama (HAVC ipak financira bedastoće).

Centar za mirovne studije (civilna udruga, a što bi drugo) i Platformu 112 veže se ime gđe Sandre Benčić. Tko financira Centar za mirovne studije? Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Sorosev Open Society Foundations, UNHCR, Ministarstvo vanjskih poslova Kraljevine Norveške, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Grad Zagreb, Europska unija, Vlada RH, Ured za udruge i drugi. Preko 70 posto sredstava dobivaju izvana, a godišnje primaju oko 4,5 milijuna kuna. Budući je Srpsko narodno vijeće partner CMS-a, pitanje je u kojoj mjeri i u kojim domenama se provodio memoranduma SANU 2.

Kuća ljudskih prava velika je umbrella pod koju stane štošta pa i Platforma 112 a nju čine paraziti hrvatskog društva ali i veleizdajnici pa i petokolonaši: B.a.B.e., Centar za LGBT ravnopravnost, Centar za mirovne studije (CMS), Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću, GONG, Pravo na grad, Srpski demokratski forum, Transparency International Hrvatska, Zelena akcija etc.

Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću Nakon ostavke g. Zorna Pusića na mjesto predsjednika Upravnog odbora, Vesna Teršelič članica Nove Ljevice, nastavlja voditi Documentu. Osoba koja mrzi našu domaju a korača njenim tlom i diše njen zrak, jedna je od onih krvožednih koja svojim petokolonaškim djelovanjem želi uništila i satrti Hrvatsku. Ona je tihi partner, siva eminencija novonastalih komunističko globalističkih političkih tvorevina.

Suosnivačica je Centra za mirovne studije (civilno društvo sa zvučnim nazivom), Zelene akcije, Centra za ženske studije, Nove ljevice  i možda još koje parazitske tvorevine u obliku nevladinih udruga ili civilnog društva ili gnijezda za pakiranje i prodavanje magle.

Što reći o osobi koja već 16 godina vodi Centar za suočavanje s prošlošću, a od njenog rada i djelovanja vidljivo je samo njeno osobno gađenje prema Hrvatskoj.

„… U Jugoslaviji su krvna zrnca igrala značajnu ulogu, pa nije nikakvo čudo kako je rodoslovlje presudno i u Jugoslavenskoj Republici Hrvatskoj. Pa se tako Vesna Teršelić usuđuje tražiti promjenu naziva za Domovinski rat, jer je on neprihvatljiv Srbima. I to u Republici Hrvatskoj koja je, barem formalno, nacionalna država Hrvata i u kojoj je službeni jezik Hrvatski…“

„… Jedna vukovarska kolona sjećanja bi, po nekim zamislima, trebala obuhvatiti sve “sudionike bitke za Vukovar” kao i sve “sudionike Domovinskog rata”. Pa je tako Hrvatski branitelj zapravo “sudionik Domovinskog rata” baš kao i vojnik druge strane, a “neutralna” Vesna Teršelić predlaže izmjenu naziva Domovinski rat, jer je po srpskoj tradiciji taj rat zapravo Otadžbinski. Dakle, gledano iz velikosrpske perspektive, naša je Domovina dakle Otadžbina Srba u Hrvatskoj, sve u smislu podrijetla i katastarskog smisla očevine …“

https://blog.dnevnik.hr/blokirani/oznaka/peta-kolona (ovaj članak vrijedi pročitati)

GONG (organizacija civilnog društva, opet) osnovani kao „promatračnica“ koja je to možda i bila ’97. ali poslije su nastupila sušna vremena pak ih više nije bilo niti na jednim izborima. Jedino što su promatrali je dubinu svojih džepova i priliv donatorskih sredstava u njih. Na web stranicama GONG-a istaknuli su i „Vrijednosti gonga“ opisane u 17 alineja. Prva je aktivizam, a ostalih 16 izbrišite. Dišu i rade za domaću politiku i okultnu oligarhiju na tragu stvaranje novog svjetskog poretka. Svi i sve na njihovim stranicama povezano je sa civilnim organizacijama ili kako god se zvali, nametnicima našeg društva.

Posebna priča je Gongov isprdak, Faktograf. Portal koji po nalogu „skrbnika“ IFCN-a u vlasništvu Poynter instituta a ovaj u financijskim kanđama Sorosevog Open Society Foundations, uglavnom piše bedastoće. Kažu da činjeničnu provjeru temelje na pouzdanim izvorima. U njihovom slučaju pouzdani izvori su unaprijed određeni uglavnom od mecena ali i Zuckerbera. Ukinuti misaoni proces u Hrvata, domaća je zadaća g. Petra Vidova. Što nacija više misli, to Faktograf odnosno GONG fakturira manje dolara.

Miroslav Petrović, ured za istraživanje i međunarodne projekte fakulteta političkih znanosti (fakultet je stvarno rasadnik). Možemo! i dakako, oni iz „Zagreb je njihov“, odlično su organiziran mravinjak u kojem svatko ima svoju zadaću i svi rade za istu stvar. Mravi ratnici, mravi čuvari stada, mravi špajze za hranu, mravi vidljivi i oni drugi. Imenovani gospodin je svrstan u one nevidljive, tiho prisutne. Gospodin M. Petrović  suprug Sandre Benčić (?) no, nije važno partnerstvo već međusobna povezanost u mreži nečasnih radnji za cilj i račun g. Sorosa a protiv Hrvatske.

Oni su antidržavni elementi. Dotični gospodin vrtio je milijunske poslove sa GONG-om i HND-om dok je dekan Fakulteta bio Nenad Zakošek, član GONG-a. M. Petrović voditelj je istraživačkog ureda (RO) pri FPZ pak je od osnutka istog, od 2014. g. upravljao sa 20 potpora međunarodnih donatora. FP7; ERASMUS + je EU-ov program kojim se podupiru obrazovanje, osposobljavanje, mladi i sport u Europi; ILL Institut Laue-Langevin međunarodno je financirana znanstvena ustanova koja se nalazi na Poligonu Scientifique u Grenoblu u Francuskoj,  jedno od svjetskih središta za istraživanja pomoću neutrona;  Europa za građane, ESF europski socijalni fond, IPA, NORGLOBAL, SNSF Švicarska nacionalna zaklada za znanost organizacija je za podršku znanstvenim istraživanjima koja je pod mandatom švicarske savezne vlade; AMBASADA SAD-a, itd.) i 30 potpora nacionalnih donatora ( Hrvatska zaklada za znanost, Ministarstvo znanosti, UNIZG-ovi programi znanstvene potpore, Hrvatska agencija za elektroničke medije itd.). Njegovo polje interesa su bila i novoosnovana poduzeća s globalnim ambicijama i globalnim potencijalom. Jedno takvo poduzeće je i Publiconn ltd čija je platforma specijalizirana za pružanje informacija o raspoloživim sredstvima javnog i privatnog financiranja od donatora i potencijalnim partnerima na globalnoj razini. Tvrtka je krepala ili zbog nesposobnosti ili su donatorska sredstva presušila ili je kratkotrajno poslužila svrsi.

I ovaj gospodin svrstan je u nevidljive ali radišne mrave. Gordan Bosanac nekadašnji je član upravnog vijeća GONG-a koji je bio povezan s tri otvoreno lijevo-liberalne nevladine organizacije. Krenimo puteljkom nekih od značajnijih djelovanja g. Bosanca a koja su povezana sa do sada već spomenutim civilnim organizacija i inim prokazateljima Hratske: trener izgradnje mira u Centru za mirovne studije, aktivista antiratne kampanje Hrvatske; stručni suradnik u Pravnom timu udruga Iskorak i Kontra (razvoj javnih politika za zaštitu prava seksualnih i rodnih manjina, te radio na Zakonu o isto spolnim zajednicama); programski voditelj i glavni analitičar Centra za mirovne studije; Istraživač Transparency International u zagrljaju platforme 112 Sandre Benčić. Danas je član Vijeća za građanski nadzor sigurnosno-obavještajnih agencija.

Čitam u Nacionalu: „… prijava Mlinarića Ćipe ‘vrhunac prljave kampanje’, pak se pitam što ima prljavije od djelovanja ove umrežene plaćeničke političke hobotnice kojoj je jedini cilj vlast radi uništenja Hrvatske.

„Možemo! i Zagreb je NAŠ! se financiraju sukladno svim hrvatskim propisima i financijski izvještaji ovih stranaka su svake godine dobili pozitivno tj. bezuvjetno mišljenje Državne revizije RH i ti su izvještaji svima javno dostupni. Odlučno odbacujemo tvrdnje da se rad političkih stranaka Možemo! i Zagreb je NAŠ! na bilo koji način financira iz inozemstva“.

Možda de jure, ali de facto, ne. Budite pristojni i nemojte građanima mazati oči. Sve možete sakriti ali tijek novca ne. Između inih zlotvora, Open Society Foundations  gmiže kroz civilna društva i proždire Zagreb i Hrvatsku zahvaljujući pohlepi onih koji bi danas vladali Gradom i državom i bez puno truda i znoja živjeli na tuđoj grbači. U Zagrebu se ne nosi crveno. To je boja vatre koja proždire. Zagrebačka boja je plava. Zapamtite, Sandra, plava.

Skrivene politike platforme Možemo! i g. Tomaševića

Gospodine Tomaševiću, gdje su vam ostala muda? Nemate petlje građanima Zagreba predočiti i onaj skriveni dio vašeg političkog programa koji je doduše bio prezentiran na vašim web stranicama ali je na brzaka skinuli. Taj čin govori u prilog činjenici da nemate dobre namjere. Skrivate se iza floskula i ideologije svojih mecena.

Da vas podsjetim: portal indeks.hr 07.07.2020., autor teksta Ilko Ćimić „Tomislav Tomašević za Indeks: Porez na ultrabogataše? Ne vidim tu ništa sporno.

„ …sve lijeve stranke u europi se zalažu za progresivno oporezivanje dohotka i za prisilno cijepljenje svih a djecu smatramo državnim vlasništvo pri čemu roditelji imaju samo obveze ali ne i prava …“ Dakako, ovaj sadržaj je uklonjen sa gore imenovanog portala. I taj portal je na Sorosevoj platnoj listi. (izvor. Z1 Bujica 21.05.2021.)

Djeca su vama državno vlasništvo? Vi bi dakle, djecu dali državi u vlasništvo da se one i oni iz vaše toliko branjene LGBTIQ + zajednice koji nisu u stanju biti roditeljima imaju sa čim igrati i zadovoljavati.

Vi, g. Tomaševiću, dakako nećete imati djecu. Ako vam se zalomi, slijedom vaše ideologije i moronske politike koju provodite po nalogu OSF-a vaše će dijete biti prodano za iživljavanje pedofila, silovano, mučeno i ponižavano. To je vlasništvo o kojem govorite. Narkodileri nisu više in, već prodaja djece. A tko prodaje tu djecu? Država, Centri za socijalni rad i rodilišta. Ono govno od vašeg portala zvano Faktograf ima petlje braniti Barnevernet, Norvešku agenciju za zaštitu djece unatoč činjenici da su Norvežani tijekom 2018.g. izašli na ulice zahtijevajući zaštitu svoje djece. Naprosto nije moguće da ljudi takvih umobolnih stavova vladaju gradom. Vi biste prodavali i prostituirali našu djecu?

The infamous Barnevernet system in Serbia – children as a very profitable business (izvor: portal globalmediaplanet.info 30.06.2018.)

http://www.globalmediaplanet.info/13709-2/

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tihi-skandal-u-norveskoj-jedan-od-kljucnih-ljudi-u-drzavnom-sustavu-za-skrb-djece-osuden-na-zatvorsku-kaznu-na-tim-snimkama-siluju-bebe-7877970

Platforma Možemo! i sve što se skriva pod njene skute je jedna naprosto licemjerna, dvolična, plaćenička  indoktrinirana tvorevina bez stava, skrupula i časti. S jedne strane žestoko brane i zagovaraju ljudska prava kada su u pitanju migranti a s druge strane šute o ljudskim pravima nakon što je elita iz Davosa 2020. istovarila korona krizu  platila g. Plenkovića da nas maltretira po zadanom obrascu, doslovce gazeći ljudska prava za koje se ta sva sila civilnih društva, društvenih parazita, kobajagi zalažete. Pristalica su nošenja maski (degutatno vas je vidjeti kako se producirate s brnjicama) i obaveznog cijepljenje. Toliko o zaštiti ljudskih prava. Što bi drugo kada je poslodavac je isti. Pokojni g. Bandić je mala beba u odnosu na Vas. I neće Zagreb biti Vaš. Nikada.

Ta prijeteća tvorevina stisnutih pesnica koja bezobrazno i beskrupulozno promovira i zalaže se za jednaka prava ljudi, organizira prosvjed protiv gradnje crkve jer vjernici dakle, nisu ljudi i nemaju pravo izraziti i prakticirati svoju vjeru. I to, kako? Ne u svom kvartu i zbog svojih potreba nego u kvartu za koji mnogi od njih niti ne znaju gdje se nalazi. Sigurna sam da bi aktivisti g. Senfa i te kako podržali gradnju yoga centra.

Ne budemo li digli guzice sa stolaca i 30. svibnja izašli na izbore i glasali za Miroslava Škoru, dozvolili smo invaziju na Hrvatsku, otimanje našeg novca i upravljanje njime ne za popravak kanalizacije ili gradnju stadiona nego za maženje LGBT zajednica i prihvat emigranata. Na granici Hrvatske i BiH nema žena i djece, već samo kršni i jaki momci koji bi mogli držati pušku u rukama i braniti svoju grudu. Ali, ne. Politika mecena g. Tomaševića sasvim je drugačija.

Umjesto, servus, bok, zdravo, dobar dan i jedan običan topli ej,  čeka nas Es-selamu ‘alejkum. Lijepe su to i sadržajne riječi. Pune emocija. Da li sam protivna, niti najmanje. Međutim, ne uz silovanje Sorosevih migrantskih ideja. Ne sada i ne još u Zagrebu i  Hrvatskoj. Da je vama osobno stalo do tih ljudi, njihove kulture i vjere ne bi se tako kretenski ponašali spram njih i prosipali šuplju demagogiju.

Vi sebi dozvoljavate hodati gradom stisnutih pesti? Kome prijetite vi politički neostaljinisti u kaputu aktivista i civilnog društva? Civilno društvo pretvoreno u rušilačku mašineriju opstojnosti hrvatskog naroda, suvereniteta i zapravo svega hrvatskog.

Hrvatskom a poglavito Gradom vladaju premrežena civilna društva financirana od globalističkih platformi. Pitanje je, da li će i u kojoj mjeri te i takve multimedijalne aktivnosti oživiti Zagreb u njegovom egzistencijalnom smislu. Odgovor je neće, jer od toga što nudi i provodi globalistička politika multimedije nije od krucijalne važnosti za život građana Zagreba pa i Hrvatske. To može biti samo popratni sadržaj koji će upotpuniti kulturu ali ne i baza razvijanja civilnog društva kojem je jedina isključiva zadaća, mobilizirati mlade ljude, lobotomizirati ih i napraviti poslušnike onih dobro već znanih oligarha.

Aktivisti su ljudi koji su vazda protiv najčešće niti sami ne znaju zašto? Ta „grana djelatnosti“ je ulaznica za dobar i lagodan život bez motike. Ne treba Zagreb aktivizam, Zagreb treba misli, vizije i riječi pretočene u djela a  ne isprazne ideologije smišljene u glavama bolesnih umova. Što je korisno za ovaj grad i ovu državu iznjedrilo to civilno društvo zakamuflirano u „kvazi“ institute i platformue. Ništa. Paraziti koji više od 15-tak godina žive na grbači drugih. Vaša se ideologija ne može svakog 5. u mjesecu isplatiti umirovljenicima niti se može namazati na kruh u školskim kuhinjama.

Da su protukandidati g. T. Tomaševića bili zastupljeni u medijskom prostoru ne isto, ali barem 50%, pojeli bi ga. Od g. Tomaševića i Sandre Benčić ostala bi fleka. Cipele bi brisali s vama.

Thomas Waitz došao je podržati platformu Možemo!. Bavi se agroekologijom a u EU je supredsjedatelj Europske zelene stranke i djeluje u Odjelu za poljoprivredu i predstavke. Gospodin Tomas, kroz agroekologiju predstavlja alternativni način proizvodnje što između inog znači: hrvatine, hranite se crvima i kukcima jer i to su bjelančevine. Ova stupidna ideja naravno da dolazi o poremećenog Billa Gatesa jednako kao i „alternativna“ korona. Na sajmovima i prigodnim događanjima više nećemo moći kušati delicije od kobasica i sveg onog što dolazi iz Slavonije i mora nego uzgojene crve. To je Tomaševićeva vizija Zagreba, vratiti Titov trg, porušiti sve sakralne objekte, uvoziti smeće od poljoprivrednog sjemena i hraniti zagrepčane crvima i kukcima. Provodeći naručenu ideologiju, politikom g. T. Tomaševićem nestaje „trbuh“ Zagreba. Tragom ideologije „zelene politike“ slijedi propast naše poljoprivrede i uzgoj autohtonih sorti. Uvozit ćemo trulež i smeće od hrane iz EU.  izvor: intervju sa g. Waitzom, N1, točka na jedan, 02.05.2021.)

Platforma Možemo! puteljak do maternice novog svjetskog poretka

Samo se čini nevino, ali nije. Dolazi nam Orwellova 1984. g. ako Tomaševiću ne damo nogom u guzicu. Prije 10-tak godina nastao je dokument, zapravo prezentacija g. T. Tomaševića koja govori o održivom razvoju i nastanku koncepta OR (održivi razvoj) kojeg su temelj:

Cit. iz „Uvod u održivi razvoj“ T. Tomašević  „Nastanak koncepta održivog razvoja – 1971. – Rimski klub; 1972. – Stockholmska konferencija; 1987. – Brutlanska komisija; 1992. – Sumit za Zemlju (Rio); 2002. – Svjetski summit o održivom razvoju; 2012. – Rio + 20“. Sve navedeno je dimna zavjesa iza koje se kroji i modelira novi svjetski poredak.

Bude li g. Tomašević izabran za gradonačelnika, grad Zagreb u rukama Rimskog kluba i Komiteta 300 participira u nastanku novog svjetskog poretka, a to dalje znači Orwellov užas iz 1984. u samom Gradu a potom i u Hrvatskoj, već započet vladavinom g. Plenkovića alias g. O’brian.

Kada je točno počelo teško je reći, moguće začetak seže u 1727. koje je godine britanska aristokracija navodno osnovala Olimpijce odnosno Komiteta 300 a po radi stvaranja jedinstvene globalne države bez granica, bez suvereniteta, bez slobode misli sa apsolutnom kontrolom čovjeka kao takvog, sa robovlasničkom ekonomijom: jedan vladar, jedna politika, jedna vojska, jedna vjera, jednom riječju, jednoumlje.

Godine 1968.g. milošću gospode Aurelia Pecceia, Davida Rckefellera i Alexandera Kinga osnovan je Rimski klub kojeg su članovi UN administratori, visoki političari, vladini dužnosnici, poslovni ljudi, lojalni znanstvenici i dakako, šefovi država. Rimski klub glavna je uzdanica i produžena ruka Komiteta 300 najveće svjetske zločinačke organizacije svih vremena.

Taj isti Rimski klub osnovao je lažni pokret „za očuvanje prirode“ po kojem mlati i danas uz pomoć „zelenih“ zapravo, nedozrelih. Inteligentnih ali psihički nestabilnih i svakako osobe koje nose etiketu s cijenom. „Očuvanje prirode“ je besramna politička izmišljotina radi kontrole energije kako se zemlje Trećeg svijeta ne bi mogle osamostaliti i napredovati u svom razvoju. Rimski klub je ogranak Komiteta 300 sa zastrašujućim djelovanjem po čovječanstvo.

Na tom lažnom pokretu za očuvanje prirode g. T. Tomašević i njegova platforma kreću u porobljavanje Zagreba za interese okultne globalističke oligarhije. Globalisti su zamisliti podjelu zemlje na 10 područja ovisno o tradiciji, povijesti i načinu života, stupanju ekonomskog razvoja, socipolitičkim odnosima te sličnosti problema s kojim se suočavaju određene zemlje. Nema granica, nacije su kolonizirane i utopljene u 10 područja bez svoje kulture i značajki. Nismo čak niti etnička skupina. Postati ćemo gomila ne znajući za pripadnost i identitet.

“Mi smo na rubu globalne transformacije. Sve što trebamo je jedna, prava i velika kriza i narodi će sami prihvatiti Novi svjetski poredak!” – rekao je na 1994. godine na UN-ovoj poslovnoj konferenciji David Rockefeller, osnivač Trilateralne komisije i zagovarač ideje Novog svjetskog poretka. Dvadesetak godina kasnije: govor predsjednika Vlade Andreja Plenkovića na 72. zasjedanju Opće skupštine UN-a 21.9.2017.

„Hrvatska predanost multilateralizmu  je nepokolebljiva. Vjerujemo u sustav Ujedinjenih naroda i naš zajednički potencijal u promoviranju učinkovite, uključive i održive globalne vladavine, temeljene na pravilima i načelima međunarodnoga prava. Upravo je s tom težnjom Hrvatska pristupila Ujedinjenim narodima prije 25 godina“, kazao je predsjednik Vlade.

Ne znam kako Vi doživljavate ovakvu rečenicu,  ali ja se kao jedinka ove države ćutim kao paket uručen nekomu i nečemu bez mog pristanka. Prvo, Hrvatska je Ustavom definirana kao samostalna i suverena država, a ne globalistička tvorevina. Prihvaćanjem Povelje Ujedinjenih naroda nismo se odredili kao globalisti iako smo prihvatili regule koje su sastavni dio Povelje. Ovaj govor nastao je na tragu politike tate M. Granića i njegovoj stupidnoj kovanici „suvremeni suverenizam“. Istu je obrazložio ovako: „To konkretno znači, bez obzira na našu orijentaciju, da su nam EU i NATO dom, a SAD strateški partner, no hrvatski interes je i suradnja s Kinom i Rusijom“.(izvor: večernji.hr 10. svibnja 2020). Sandra Benčić i Tomislav Tomašević uključujući svoje pulene, dijele istu politiku „Hrvatska na pladnju“.

Govoriti o nepokolebljivoj predanosti Hrvatske u zagovaranju slobodne međunarodne trgovine znači poziv prije svega Europi, Kini pa i ostatku svijeta, da svoje trgovinske viškove u obliku raznog smeća mogu komotno bez imalo grižnje savjesti istovariti u Hrvatsku i pritom zaraditi. No, suština poruke je zapravo globalno upravljanje. Izvolite, poslužite se. Što biste željeli u svojoj „imovinskoj kartici“? Hrvatska baština jednako kao i nacija nisu na popisu platforme Možemo i globalističke oligarhije. Svakako su pažnje vrijedna prirodna bogatstva Hrvatske. Šume, more, jezera, planine, rijeke, gudure, voda, zemlja koju biste pretvorili u rasadnik GMO kultura, pašnjake za vaše laboratorije sintetičke hrane.

https://vlada.gov.hr/vijesti/predsjednik-vlade-plenkovic-predanost-hrvatske-multilateralizmu-je-nepokolebljiva-vrijeme-je-da-zajednicki-osnazimo-un/22470

Nelson A. Rockefeller guverner New Yorka, u kampanji za predsjednika SAD-a 1968. godine izjavljuj kako će kao predsjednik raditi na stvaranju Novog svjetskog poretka. Gorljivi zagovornik globalističkog upravljanja svijetom što podrazumijeva totalitarnu vladavinu, svakako je svjetski zlotvor Henry Kissinger osoba koja je zakuhala mnoge ratove, upropastile mnoge države, poubijala nevine ljude. Neprikosnoveni zločinac 20 stoljeća. Svi koji se protive Novom svjetskom poretku su teroristi kazao je Kissinger član Bilderberger družbe 2007. g. na Akbanke konvenciji u Istanbulu održanoj nekolik dana prije godišnjeg Bilderberger skupa.

Otvoreno, o novom svjetskom poretku govorio je i Joe Biden. Joe Biden says it’s time to “actually create a New World Order”

 

U prezentaciji g. Tomaševića o OR spominje se i Stockholmska konferencija o ljudskom okolišu koja se održala 1972. Tada su bili postignuti dogovori o načelima zaštite okoliša, kao i odluka o osnutku Programa Ujedinjenih naroda za okoliš (UNEP: United Nations Environmental Programme), te početak aktivnosti Organizacije za prehranu i poljoprivredu (FAO), Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i Svjetske meteorološke organizacije (WMO) u koordiniranim programima zaštite okoliša. Svi navedeni akteri su zapravo u službi Rimskog kluba odnosno Komiteta 300. Samo sudjelovanje g. Tomaševića u radu UN, zapravo nije za pohvalu. Tamo su ga instruirali za „svoju stvar“.

Što je Komitet 300, tko su njegovi članovi i koja je njegova zadaća?

Iza Komiteta 300 krije se moćna i utjecajna skupina pojedinaca udružena u vladare svijeta iznad zakona i država. Hijerarhija zavjerenika koja vlada svim svjetskim resursima na svim razinama. Ona je vladar života i smrti. Ta tajna skupina provodi politike iz različitih domena društva u vlastitu korist, uz pomoć korporacija i institucija.

Komitet 300 se sastoji od specijalista za posebna područja, uključujući stručnjake za kult sotane, za psihodelike, za ubojstva trovanjem, za obavještajne poslove, bankarstvo i sve vrste poslovnih aktivnosti. Unutar kluba vrijedi nasljedno pravo u kojem pokojne članove nasljeđuju članovi njihove obitelji.

Među članovima su i stare porodice evropskog crnog plemstva, porodice američkog istočnog liberalnog establišmenta; Iluminati; Nacionalno i svjetsko vijeće crkava; Isusovci teolozi oslobođenja; Međunarodni monetarni fond (MMF); Centralni britanski Koronati Kvador, italijanska masonska loža P2 – na kraju krajeva oni iz vrha vatikanske hijerarhije; – Centralna obavještajna agencija (CIA); Tavistok institut; Okrugli sto; Njemački fond Maršal; NATO; Rimski klub; Crni red (Black Order); Anenherb-rozenkrojceri; Bilderbergers (Bilderberška grupa/Bilderbergeri); Fabian Societv (Fabijansko društvo); Harvard Universitv (Univerzitet Harvard); Order of The Golden Dawn (Red zlatne zore); Princeton Universitv (Univerzitet Prinston); Stanford Research Institute (Institut za istraživanje Stenford) Stockholm; Trilateral Commission (Trilateralna komisija); Ljubljanska banka;  World Bank (Svetska banka); Churchill, Winston; Morgan, John P.; Philip, princ, vojvoda od Edinburga; Pinchott, Gitad; Palme, Olaf; Njeno Visočanstvo, kraljica Juliana; Njeno Visočanstvo, kraljica Elizabeta II; Ranier, princ; Von Habsburg, nadvojvoda Otto, Kuća Habsburg-Lorraine; Vili Brant, predsednik Socijalističe internacionale, agent KGB-a i član Komiteta 300 i stotine drugih organizacija. (izvor: knjiza Dr. Johna Coleman, profesionalnog oficira tajne službe, Hijerarhija zavjerenika: Komitet 300. Naslov riginala dr. John Coleman, Conspirators’ hierarchy: the story of the commitee 300, izdanje 1992. (dostupna je u PDF formatu na internetu) Napomena: imajte na umu da se radi o podacima iz 1992. godine.

Zadaća Komiteta 300 je stvoriti novi svjetski poredak opisan u  Orwelovoj 1984.

Prvo, potrebno je isprovocirati socijalne nemire na globalnoj razini poslije kojih slijedi recesija kao tampon za pripremu već unaprijed smišljenog stanja „užasa“ u koji komotno možemo dodati i cirkus s koronom. Drugo, tako isprovocirani nemiri staraju mase širom svijeta koje postaju primatelji „pomoći“ u budućnosti.. To je dobitna kombinacija za ostvarenje zacrtanih agendi.

Ukratko, namjera i svrha Komiteta 300 je da svojim djelovanjem problem, reakcija, rješenje prisili čovječanstvo prihvatiti globalističku ideologiju. Način takvog djelovanja opisan je u knjizi Herberta George Wellsa The Open Conspiracy: Blue Prints for a World Revolution, (Otvorena zavjera: Plavi otisci za svjetsku revoluciju) objavljena 1928. g. Po tom istom modelu djeluju platforma Možemo!, Zagreb je naš! i dakako, svi protagonisti lijevo komunističke crveno zelene tvorevine. Pa kaže g. H.G. Wells:

  • Uvesti  će se stanje u kome neće postojati nikakva sloboda pojedinca niti ikakav koncept slobode. Neće biti stvari kao što su republikanizam, suverenitet niti prava koja pripadaju narodu. Nacionalni ponos i rasni identitet će biti uništeni, a oni koji samo spomenu svoje rasno porijeklo biće podvrgnuti najoštrijim kaznama u periodu tranzicije.
  • Djeca će u ranoj dobi bivati oduzeta roditeljima te će ih odgajati ustanove kao državno vlasništvo. (bravo, g. Tomaševiću, zar vam nije neugodno )
  • Promoviranje pornografije, obavezno
  • Eutanazija za stare i smrtno bolesne, obavezna je (do toga smo već stigli, cijepljenjem starih)
  • Najmanje 4 milijarde „beskorisnih izjelica“ će biti eliminirano do 2050. godine etc.

Hoćemo li dozvoliti Sorosu da kroz Platformu Možemo! i g. T. Tomaševića vlada i gospodari našim nacionalnim blagom, da izbriše granice i zatre našu kulturu jer to je agenda 2030 ali i one 2050 sa ciljem nastajanja novog svjetskog poretka koji znači jednu državu (globalističku dakako), jednu vojsku koju praktički svijet već ima a koja je u privatnom vlasništu obitelji Rotchild NATO.

Ne možemo računati na pomoć Europe, fašističke tvorevine koja je na izdisaju i biološki umire. Svojom se politikom odrekla institucije obitelj, razorila je, odrekla se svoje vjere i po cijenu života svojih građana odabrala robovlasnički sustav koji nude vladari iz sjene. Sandra Benčić i Tomislav Tomašević i sve ono što se stislo pod njihov kišobran a dirigirano je od g. Tina Gazivode i OSF, zajedno sa Ursula von der Leyen uskoro će nam naplaćivati zrak koji dišemo kroz karbonske otiske.

Nacional.hr 22.05.2017. Izjava pokojnog g. Bandića u izbornoj noći: „Zagrepčani nikada nisu bili bedaki, nisu nasjedali na štosove“

Jesu pokoj vam duši g. Bandiću, jesu. Zagrepčani su vazda bili bedaki a naročito zadnjih trideset godina nasjedaju na HDZ-ove političke smicalice i uvezene floskule i ideologije pretvorene u politiku pogubnu za Zagreb i Hrvatsku.

I danas, četiri godine poslije Zagrepčani su i dalje bedaki i dalje grizu udice varalice kao somovi. Valjda od stoljeća sedmog Hrvati imaju sklonost biti namagarčeni naročito od bezkrupuloznih političkih terminatora i manipulatora.

1991. g. Hrvatska je branjena i obranjena oružjem i životima a danas ju treba braniti i obraniti olovkom. Zaokružiti broj Miroslava Škore, jer ne može biti  gore od opcije Možemo!

Sadržaj teksta rezultat je osobnog stava, spoznaje i promišljanja. Gospodo sa portala index.hr i Faktografa, ne postoje teorije zavjere, postoje samo zavjere protiv čovjeka i čovječanstva. Ovo sa čime se bakčemo više od godine dana kodnog imena COVID-19 je upravo to. Sve informacije bilo dostupne na internetu ili čučale na policama u knjižnicama, nisu i ne mogu biti teorije. To su fakti. Teorije zavjera su vazda skrivene i nisu dostupne javnosti. To i vi znate, ali plaćeni ste da šutite i da sudjelujete u porobljavanju čovječanstva. Jer da nije tako, ne bi postojala cenzura.


*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

George SorosIzboriOtvoreno društvoTomislav TomaševićZagreb
Pretplatiti se
Obavijesti o
206 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Žac
2 godine prije

Bravo,odličan tekst.

Ingerman
2 godine prije

Oho. Popriličan osvrt. Meni sam Tomašević i nije toliko negativan zato su ga i isturili. A Škoro me pomalo razočarao u suceljavanjima. Ali nisam ni toliko pratio. DP je isto projekt kao i Možemo . I bojim se da nije ništa manje opasan. I Škoro je isturen. Za mene Most i Ričard su dobitna kombinacija. Inače biramo izmedju toga da budemo dalje pljačkani ali uz obavezan uvoz muslimana crnaca pedera ili samo pljačkani uz mahanje trobojnicom. Ali HDZSDP je toliko zlo tako da i promjena njih je u neku ruku dobro pa ko god došao…

Mariet
2 godine prije

Djelomično dobar tekst. Kao i u svemu treba gledati širu sliku. Gospođa Čikeš je vjerojatno kao i Škoro plakala 4.05 1980.

piždro
2 godine prije

kako god bude soroš dobija i njegovi..

neznanac
2 godine prije

E u nedjelju ćemo ih izabrati sa još većom razlikom…Posebno nakon ovakvih tekstova. Ima da razvalimo onu pobjegulju koja će ovaj put otputovati na west coast jer je east coast preblizu opasnih događanja. Pittsburgh je blizu, bolje mu je u LA-u Ja bih mogao nabrojati dosta toga oko čega bih još tražio pojašnjenja u svezi Tomaševića i njegovih, no na lokalnoj razini su sigurno najbolji a do tada ih stignemo još propitati Na nacionalnoj razini će se voditi ove politike koje navodite i problematizirate a tu je Škorin HDZ suveren….Njih će se pitati A na lokalnoj razini je vladao takav kriminal i takvo mafijašenje da mi se osobno gadi što to ne problematizirate.. Ne zaboravite da su se zeleni nekada protivili NATOu, pa ako ih je netko na vrhu preuzeo ne mora značiti da se ne mogu vratiti na izvornu politiku, a kao što sam rekao na lokalnoj razini su… Čitaj više »

Velikimeštar
2 godine prije

Slažem se s gore napisanim, iako je nažalost Škoro bio loš izbor DP-a, za suprotstavljanje Tomaševiću.

ježurka
2 godine prije

Ljevica i desnica su dvije ruke istoga tijela…Ljudi se dijele od kada je svijeta i vijeka(bar nama neosporno poznatog i cinjenicno dokazivog) kako ono kazu ..DIVIDE ET IMPERA…Jos od studentskih dana proucavam raznorazne tzv. teorije zavjere, totalitarne rezime, velika carstva, politicka ustrojstva,tajna drustva, bihevijarlisticku psihologiju…i sve ono sto bi se recimo moglo strpati u taj isti koš…Koliko god sam razocaran ljudima i njihovim nerazumijevanjem prave prirode stvari i principima upravljanja svijetom, nimalo me ne cude ljudi koji takvo sto koriste…jbg moze im biti a, ovce samo piju pricu i bleje…evo samo na nasim prostorima kroz zadnje dekade…Ustase ili cetnici i partizani…Hajduk i Dinamo..Partizan i C.Zvezda…omiljeni mi je npr. Velež i Zrinski, pa cak i most u istom gradu koji je izgraden da bi spajao dvije obale istoga grada, a sad ih razdvaja…HDZ i SDP…Ovi i Oni.. Naši i Vaši…i niz ide do u nedogled…i to diljem svijeta..Demokrati i republikanci..laburisti i… Čitaj više »

Njoko 9
2 godine prije

Ma nešto nisam primjetio da je skoro prozib maski i cijepljenja.

tuf
2 godine prije

Puno je toga u članku napisano, ali ne dovoljno o Sandri Benčić i CMS-u, kojima su dodjeljene samo usputne crtice. A njihova ideološka platforma je duboko integrirana u politički program platforme Možemo! i već sada mediji pripremaju teren za ‘buduću premijerku’. Benčić je, ako niste znali, bila predmet istrage SOA-e. Ta istraga je zaustavljena ‘s vrha’, uz guranje prsta u oko postavljanjem CMS-ovca na čelo odbora za civilni nadzor SOA-e. CMS se pokazao Sorosu kao vrlo bitan element u slagalici jer putem njega se vrši politički i pravni pritisak na RH (kao graničnoj državi EU) kako bi se provela politika otvorenih granica i neograničenih migracija. Iz toga proizlazi i vrlo značajan paragraf u političkom programu Možemo koji navodi: “Zajedno s drugim članicama EU radit ćemo na oblikovanju i provedbi koordinirane politike prihvata izbjeglica iz izbjegličkih kampova i područja zahvaćenim ratom, oružanim sukobima, klimatskim i elementarnim nepogodama te drugim nepovoljnim situacijama.… Čitaj više »

ježurka
2 godine prije

Tomašević je soroševac, dok je Škoro mason odnosno njihov potrčko u Lions klubu..oba su potrčka i rade za istog gazdu…

Martin Silenus
2 godine prije

Vječna dilema izbora. Da li pojesti meko ili tvrdo govno?

Realist
2 godine prije

Ovakav clanak ni Skoro ne bi napisao o sebi. Portal Logicno je sve dalje o nekadasnjeg zbog koga sam ga redovito i sa zadovoljstvom pratio

ježurka
2 godine prije

Vječita dvojba…i namijerno jedina ponuđena…Od dva zla izabrati ono manje…Ako je prividno manje, to ne umanjuje činjenicu da je svejedno zlo…Zašto autorica prešućuje članstvo velikog domoljuba koji je uhitio crtu preko bare…tipičan je primjerak novokomponovanih biznismena kroz pretvorbu i privatizaciju do sake judinih škuda…a Mirek je član Lions kluba, masonskog ogranka za toboze filantropiju, karitativna djela i slicne stvarčice…

Bruno
2 godine prije

Draga gospođo, kako i sami kažete, ta ljevica jesu vaša braća i sestre. A da nije bilo M. Tita, Hrvatska ne bi postojala niti u udžbenicima povijesti, jer bi Dalmacija imala službeni italijanski jezik, a u Slavoniji bi maternji jezik bio mađarski i Zagreb bi bio Agram. Tito je dio hrvatske povijesti, kao i Pavelić. Ja se ne mislim stidjeti niti jednog niti drugog. Jedini grijeh ova dva kandidata je što je jedan lopov, a drugi glup. Birajte i pogađajte tko je tko u priči.

Farree
2 godine prije

Ocito mnogi nisu razumijeli znacenje Bidonove “pobjede”. Ona je oznacila kraj cak i one “parlamentarne demokratij” gdje su ljudi mogli birati izmedju dva od strane duboke drzave ponudjena gustera i gdje je barem na kraju jedan od gmazova dobio vecinu glasova i imao pravo da raspolaze resursima zemlje. Nakon Bidona, permanentna (svjetska) vlada je preuzela komandu i od sada ce biti izabrani samo oni koji se u sto vecoj mjeri pogrbe njihovoj kontroli

Slonica
2 godine prije

Da su imali više medijskog prostora???
Tko od kandidata??
Izbor za gradonačelnika ravan je ljubavi na selu

Nevjerojatna količina neznanja, bez imalo karizme i osnova bontona.
Žvakanje, gutanje slova, ulični žargon bez one ulične spontanosti.
Ili ego veći od same funkcije i odgovornosti.
Ne fali njima medijskog prostora jer nemaju što reći.
Pametan čovjek se zasrami kad gleda sučeljavanje ljudi koji barataju tako siromašnim vokabularom
Jedino zahedničko im je bujna mašta i uz tolike projekte mogli bi osmisliti novu verziju Monopoly-a.

odddball
2 godine prije

evo vi obilato favorizirate Škoru, vjerojatno imate iste financijere, sve je to dio demokracije ovakve kakva je, nekad izgubiš nekad dobiješ, pravila igre su takva kakva jesu, ne budimo licemjerni, ako Soroš financira Tomaševića pokažite dokaze, pa možemo onda raspravljati što to znači, sa druge strane Rusi financiraju desne populiste diljem Europe, Škoro tu nije iznimka, ajmo malo o tome,…

Kornel
2 godine prije

Sve što piše je više ili manje poznato, ali sve skupa je deprimirajuće jer se osim ovog soroščeta favorita u izboru nalazi i ljigavac plenkovićevske razine ljigavosti. U Splitu je identična situacija. Ultraglobalističke strančice su dobile zamah po njemačkom modelu gdje su ultraglobalistički zeleni došli na razinu njemačkih HDZ-a i SDP-a odnosno CDU-a i SPD-a. FAZ je njemački medij pod punom kontrolom CIA-e tako da kritiziranjem hrvatskih sorosevskih medija samo fingira demokraciju. Ideologije su ionako lizalice za malu djecu, a razlike za građane između ponuđenih opcija nema. Jedina razlika je u preraspodjeli između lokalne i globalne mafije. Građanima u oba slučaja dolazi još više regulacije i još više crpljenja materije i energije koje građani svakim danom sve manje imaju. Ne bih se usudio procjenjivati inteligenciju i tromost građana koji bi kao trebali odlučiti da li postoji razlika između HDZ, SDP s jedne strane i Pametno, Možemo s druge strane. Ono… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Kornel
onaj najve... Dalton
2 godine prije

Besplatan ručak ima samo u mišolovci.

Škoro ili Tomašević!?
Da li bi nekome od njih smjeli ostaviti ključ od stana da vam zaliva cvijeće dok ste odsutni?!
P.S
RTL – Damira Gregoret:
“Gradonačelnica ili gradonačelnik. Nakon što je Milan Bandić preminuo na dužnosti…”
Preminuo je na “delanju”…
P.P.S.
Mali smo mi narod…
Za tako velike vođe.

Abe 04
2 godine prije

Predugo, raštrkano, ipak bitno.

2 godine prije

“… Globalisti su zamisliti podjelu zemlje na 10 područja ovisno o tradiciji, povijesti i načinu života, stupanju ekonomskog razvoja, socipolitičkim odnosima te sličnosti problema s kojim se suočavaju određene zemlje. Nema granica, nacije su kolonizirane i utopljene u 10 područja bez svoje kulture i značajki….” Odlicna slika… To je to… Granica nema, ali ima “podzona” – tj ne mogu (idioti-goyimi) vozati se od podzone do podzone bez specijalnih COVID “dozvola“... Upravo ZATO – ovim kamatarima oko Rotschild&Rockefellera i nekadasnjih “dvorskih zidova” – i treba ova farsa od PLANdemije… Ocito je da ogromna masa idiotiziranih goyima – ne samo da ne vidi ovo sa slike i iz teksta – nego ce se cak i ovdje javljati da bi izlitali njihovu glupocu (kao sto rade vec mjesecima)….Talibani-pseudo-nauke-religije-geopolitike… Zato i u “konkurentskoj ekonomiji” kako generacije idiota “uce” na debilanama zvanim “ekonomski fakulteti” (kao nesto se pitaju “musterije”) – naprasno, svi proizvodjaci automobila –… Čitaj više »

Red Dog
2 godine prije

O, reakcijo 🙂
Rusi vam se svet.
Taj Novi Svetski Poredak je vec bio. To je bio Unilateralni Americki Poredak.
Taj se rusi sada. Dolazi Novi Novi Svetski Poredak. Onaj Multipolarni.
Narodi Sveta se raduju. Osim vas koji zapravo kukate za izumirujucem Unipolarnim.
Kukajte. Jer bez zastite Murike vam se pise lose :/

Lucija, prva
2 godine prije

Urša Raukar je primila medalju od Tuđmana.
Ovaj Tomašević je bio savjetnik u vladi u vrijeme Kosorice i Sanadera.
Tatica mu je desničar na listi od Škore.
Jedino možemo govoriti o desnici preobučenoj u ljevicu.
Nikako obratno, kao u tekstu. A što vrijedi i za tatu Soroša.
Nema tu nigdje ni “lj” od ljevice.
Samo profesionalni političari i načini ovladavanja svijetom.
Samostalna i suverena Hrvatska?
Netko želi ovladati?
Davno je to napravljeno.
Samo mijenjamo kolonijalne upravitelje.

Nekoizmase
2 godine prije

Mene zanima jedna stvar ,gdje su sad branitelji?
Kada treba vrijeđati Srbe odma su prvi ,puna su im usta floskula “mreze sve Hrvatsko ” “četnici i traktoraši”,a sada ćute ko pizde.
Vidim da autor teksta opet negdje pronalazi krivce u Srbima.
Jesu li si Hrvati krivi za bilo što šta im se događa?

Bond, cigarete Bond
2 godine prije

Škoro je već bivši. U HR se stvara građanska EU lijevo-zelena opcija okupljena oko Možemo. Za par godina oni pobjeđuju i HDZ, SDP i DP.

onaj najve... Dalton
2 godine prije

Škoro: Gdje ćete na Zelenom valu povući biciklističku stazu?
Tomašević: Na Zelenom valu već postoji biciklistička staza.

Škoro: Spalionicu u Zagrebu treba zatvoriti.
Tomašević: Zagreb nema spalionicu…

Novinar: ”Kakav vam je ZET (Zagrebački električni tramvaj)?”
Škoro: Nemam zeta, djete mi je još mlado…

Dobro da nitko nije pitao za Pimpek plac, Keglbajs…

P.S.
I onda vrh vrhova…
Škoro: Dug grada Zagreba je oko 12 milijuna kuna…
…12 milijuna!?
Imamo genijalnog favorita za novog ministra financija.

Izgleda da sam izabrao krivo desetljeće da prestanem piti.

2 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
Lucija, prva
2 godine prije

“…unajmili strane neovisne financijske analitičare da vršljaju po financijama…”

A što je tu loše?

Ja bih unajmila i strane i domaće. Nekoliko njih. I povratila dio novca grada ZG sudskim putem.

I da. Treba otpustiti hrpe seljačina. Dovoljna je usporedba sa bilo kojim gradom; Minhenom, Londonom, Parizom.

Nije potrebna nikakva gradnja. ZG ima preko 9000 praznih stanova.
Kokošari koji dobijaju posao u Gradu i Holdingu besplatno u njima stanuju i stvaraju probleme u zgradama.
Ma dosta više.
Ovo su izbori za grad, ne na državnoj razini.
Šta sad? Da ja iz straha da će mi netko uzeti djecu, glasam za ove pljačkaše i dalje?

Ja također imam osjećaj da je Tomašević favoriziran u medijima. Valjda je to plaćeno.

To je kategorija soroševih tečaja kao i ona Brnabićka u Srbiji.
Ali bez nekog zaleđa (upravo navodno nacionalističkih politika), oni nisu jaki.

danjan
2 godine prije

škoro je seronja i debil a okružia se svakakvin a ovaj drugi je teški smrad koji bi tia zajebat sve i zasad mu dobro ide…gad smrdljivi za kojeg sigurno netreba glasat pa nek mu žena rađa i onda nek mu cjepe dicu…govno jedno smrdljivo….

Magi
2 godine prije

A sto se tomasevic ne legitimira kao jugos partizan ili komunista pa da ljudi znaju koga biraju sto se pakuje u nesto sto mine ovo otvorene karte

čudila se aman ja
2 godine prije

…da stavim brnjicu i da idem glasovati,…?! Ne bih, taman i da mogu Titu izabrati.

Mucke
2 godine prije

Sotonjarski smradovi obojica .Pobornici maski ,distance ,lockdowna,podrivanja slobode kretanja,apologeti izbornih kradja i bezakonja.
Kad ti se izbor svede na izbor izmedju tumora na mozgu (liberalno progresivna indoktrinacija) i leukemije (vjersko fundamentalisticka indoktrinacija) kojima je jedini kamen spoticanja (kao i na svim izborima do sada) prica o Titi i Anti, onda je vrijeme da se
“stupovima drustva” ,politickom vodstvu,ustavnom sudu,medijima i crkvenim vodjama postavi pitanje :zbog cega oni,vec duze vrijeme,kroz negativnu selekciju inzistiraju da na vodece pozicije u drzavi dodju najgori a ne najbolji od nas?
Svaka slicnost izmedju ZG i ST je naravno slucajna.

onaj najve... Dalton
2 godine prije

Židovi imaju zid za plakanje.
A mi…!?
P.S.
Da možete biti bar jedan dan na vlasti, šta bi prvo ukrali?
Mišljenja…

ZAGREPCANKA
2 godine prije

Čemu briga, pa izbori su odavno gotovi.
Slijedi nam “osoboditeljsko” oslobođenje Zagreba, rekli bi moji rotitelji!

star91
2 godine prije

Znači ipak ste Ulogično, a ne nelogično. Redovito brišete moje komentare.

Bosanac
2 godine prije

Demokracija, sistem u kojem svi osim naroda imaju svog konja za utrku.
Prevara, jedna riječ dovoljna da opiše suštinu ovog teksta (neovisno o državi, gradu, konkretnim imenima kandidata i političkih stranaka).
Povijest je učiteljica života al slabo ko danas iz nje uči.

A neg.
2 godine prije

U mojoj izbornoj jedinici 51% ljudi nije izašlo na izbore. Shodno tome proglasili smo pobjedu!
Uglavnom ne pričam s ljudima koji glasaju, koji su cijepljeni a uskoro ni sa ljudima koji spominju ove dvije teme!

Meštar
2 godine prije

Dakle, ne komentiram nigdje drugo nego na ovoj mrežnoj stranici. I evo: Jedna mala ekstremistička skupina koja je imala podršku dva, tri posto Hrvata dugo je obučavana u inozemstvu za svoje akcije. Nakon toga pod patronatstvom Njemačke ta mala skupina ulazi u Zagreb, zauzima vlast i nakon toga velike djelove Hrvatske. Građanske stranke su tada pred ovom skupinom ustuknule i Hrvati su se strahovito podijelili. Jedni su smatrali da su ti njemački štićenici kvislinzi, a neki su smatrali da je to avangarda koja će Hrvatsku u novom svjetskom poretku odvesti u bolju budućnost. Krivo ste pomislili da je ovo povijesni događaj iz 1941. i ulasku ustaša u Zagreb. Ne, ovo se događa u Zagrebu 2021. godine pred lokalne izbore. Gospodin Škoro nema nikakve repove ( ima ih, ali vrlo malo) u odnosu ne političare kakve biramo. Ovaj Tomašević je mali Titić-Tito: profesionalni revolucionar. To se danas zove aktivist. Lezilebović koji… Čitaj više »

Busola
2 godine prije

I jedni i drugi loši sa tim kako ne znamo prave ideje elita za Zagreb s Tomaševićem. ŠTo se tiče Škore u slučaju pobjede tu će još veća vojska uhljeba se stvoriti.

Niti jedni niti drugi nisu protiv sistema , već idu sa sistmemom, razlika je samo u lijevoj ili desnoj orijentaciji…Škoro da ima mogućnosti već bi sada bio sa HDZ-om , a ako u tome vidimo “spas” Hrvatske bolje se posuti pepelom i odmah zakopati u grob.

PS. ovo sa SANU i svim mogućim drugim glupostima ne prolazi kod mene. Niti jedni vjeruju u NOB niti drugi vjeruju u Domovinski rat, ti ljudi samo ta dva povijesna događanja iskorištavaju za svoje političke poene!

Bosanac
2 godine prije

Zaboravio sam da pohvalim portal za ovaj dodatak VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE (sad primjetim da je postavljen kod svih tekstova.

buga
2 godine prije

Igrokaz zvani izbori u punom zamahu, dok vesela dječica bira lakrdijaša koji će njima vladati sljedeće 4 godine svejedno je kakav je izbor iza jednoga i drugoga stoje iste gazde.

Ime
2 godine prije

Dobar članak. Sva vlast dolazi od Boga. Nekad kao blagoslov, a nekad kao prokletstvo. Mi ćemo dobiti ono što zaslužujemo. 🙂

vinko
2 godine prije

Ajme meni, kao da citam Rat i Mir
Ovo je sve Dr. Subaru mogao napisati u jednoj recenici.

Dr. javi se i potvrdi ili demantiraj.

Kinez
2 godine prije

Čitao sam Vas i nisam niti jedan komentar ostavio. Nekada ste znali pretjerati ali sam bio sretan sto se bar netko usudi pisati kontra korona ludila. No, svrstavsi se na jednu stranu na izborima a ne uvidjajući strašne posljedice huškačkoga nasrtaja na sve neistomišljenike kandidata kojem se divite za mene ste postali neozbiljan portal vrijedan obilaženja tim više što mi je pomalo neugodno pratiti bilo koga tko se divi takvoj retorici.

tuf
2 godine prije

Pogledajte samo o kojim sredstvima se radi. Što je s tim desecima milijuna kuna napravljeno? Da li je društvo osjetilo efekt ovog rasipanja novca?

ZriBra
2 godine prije

“Ovo sa čime se bakčemo više od godine dana kodnog imena COVID-19 je upravo to. Sve informacije bilo dostupne na internetu ili čučale na policama u knjižnicama, nisu i ne mogu biti teorije. To su fakti. Teorije zavjera su vazda skrivene i nisu dostupne javnosti. To i vi znate, ali plaćeni ste da šutite i da sudjelujete u porobljavanju čovječanstva.” 1991. g. Hrvatska je branjena i obranjena oružjem i životima a danas ju treba braniti i obraniti olovkom. Zaokružiti broj Miroslava Škore, jer ne može biti gore od opcije Možemo!” Napis je solidno napisan ali je u potpunosti diskreditiran ovim političkim angažmanom. Posebno,bizarno mi je prozivanje aktera sa suprotnog polit. spektra koji su plaćeni da šute i spasonosno riješenje zaokruživanjem M. Škore.Zar svi naši politički relevantni akteri od žaborskih zastupnika,ministara i lokalnih poltrončića nisu plačeni ne samo što ŠUTE već se sa onim nesretnim brnjicama ŠEPURE.Uz to ih ukrašavaju sa stranaćkim… Čitaj više »

TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Za ideološki zadatak koji se mora odraditi, hdz, da se baš toliko ne prlja u očima naroda, a ipak izvrši što mora, jer je naređeno,ima savršeno oruđe – TT.

Puž
2 godine prije

Ma čak nije niti da se bira manje zlo, samo je takva percepcija, i to podijeljena.
Činjenica je da kad se odaberu ovi što ih se gura kroz msm ko škoru i tomaševića, da je to podjednaka doza zla za grad i populaciju.

Abe 04
2 godine prije

Istina. Ali nije mnogo drukcije na razini države. Politicari na daljinski, a nama glume pamet i liderstvo. Ujutro ne idu na wc bez odobrenja.

Faaip de Oiad
2 godine prije

Opus Dei i ovaj put ne prolazi. Dobro je sve.

Zigi
2 godine prije

Autor ovog teksta se stvarno zapalio, a bojim se da će i pregoriti. Desnica se voli napaliti i onda padne i pjesma o rijekama i ljudima koji neznaju plivati,ljubljenje zastave i svetoga tla, skidanje u potkošulje, mjerenje kuruze pa fešta do jutra. Sutradan mamurni opet na posao za crkavicu i gledanje oglasa u Irskoj.
Tražim i ne mogu naći gdje se Škoro bori za izlazak iz ove EU, odbija zamjene Kune, ulaska u Shengen itd itd…… Čovjek sam kaže da je biznismen , a kod njih baš i nema neke ideologije osim ako ne donosi neku valutu , a njemu je ta stvar na prvom mijestu. Nađite si novog vođu jer ovaj vas farba ko uskršnja jaja, ne mari on za Hanđar diviziju ,Bobana i Juru, samo se zajebava !!!

Za kraj, zašto je crno bolje od crvenog ???

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI