Putin: Globalističke elite izazivaju krvave sukobe i državne udare

Vladimir Putin
54 komentara

Zapadne elite zaboravile su posljedice nacističkih “ludih ambicija”, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin tokom svog govora na Paradi pobjede na Crvenom trgu u Moskvi.

„Globalističke elite stalno insistiraju na svojoj izuzetnosti; postavljaju ljude jedne protiv drugih, cijepaju društva, izazivaju krvave sukobe i državne udare, seju mržnju, rusofobiju i agresivni nacionalizam, uništavaju tradicionalne porodične vrijednosti koje čovjeka čine čovjekom”, rekao je Putin .

Prema riječima ruskog lidera, sve to rade SAD i saveznici kako bi “dalje diktirali svoju volju, svoja prava i svoja pravila” i implementirali ono što je u osnovi “sistem pljačke, nasilja i suzbijanja” na međunarodnoj sceni. .

“Čini se da su zaboravili do čega su dovele sulude ambicije nacista. Zaboravili su ko je pobedio ovo monstruozno, totalno zlo”, naglasio je on.

Dan pobjedePutinrusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
54 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan
11 mjeseci prije

Zelenski i njegova fasisticka bagra su zasluzili to sto dobivaju. Zaboravio si sto su nekaznjeno radili po Ukrajini vise od 10 godina..

gargamel
11 mjeseci prije

Nacisti nisu pobedjeni, spasila ih SAD svojom tkz. intervencijom u Normandiji. Pravi razlog je bio, ne dozvoliti Rusiji da zauzme celu Nemačku. Ne zaboraviti ulogu Fuckatikana u svemu, jedan inženjering koji je samo uspeti savladati totalnim uništenjem, po cenu , ko zna? Lično , mislim da i Putin ima bar približno sličan pregled u što ne sumnjam, svaki neki pregovori su fatamorgana za neuke, neka pukne, bar znamo na čemu smo.

Dawor
11 mjeseci prije

Sve to mi znamo,Vlado dragi …. ali to ne mijenja činjenicu da su od tebe napravili budalu i da si ispao naivan i nasamaren kao 5-to godišnje dijete !!!
😞😞😞

Tony
11 mjeseci prije

Jesu globalisti propast ali niste vi nimalo bolji.

alexosijek
11 mjeseci prije

Gdine Putin, šta vam Blackrock radi u 7 najvećih kompanija? Ako želite zaista postaviti stvari ovako kako govorite morate gadno očistiti zemlju od domaćih izdajnika i profitera…Kažu ovi ruski disidenti kako veliki birokratski aparat po RF i jest u velikoj mjeri toliko pod “zapadnim” utjecajem – nemam razloga tome ne vjerovati, jako dobro vidim kako je kod nas…Svima sretan Dan pobjede gdje god bili i tko god ga slavio…lp

Jimbo
11 mjeseci prije

Putin sam o sebi priča

Matko
11 mjeseci prije

Bravo Rusijo, Bravo Putine gazi naciste koji mjenjaju symbole a ostaju stalno nacisti, gazi fasiste iz Europe I anglosaksonskog svijeta. Smrt zapadnom imperijalizmu i zapadnoj eksplotaciji…Huuurrrraaaaaaaa!!!!!

GMBH
11 mjeseci prije

Putin iznosi gole argumente, a zaključci se sami nameću. Ameri i britanci su uništili Irak i Libiju, dvije do tada stabilne zemlje, s unutarnjim uređenjem kakvo je bilo, no uglavnom sto puta boljim od onog što imaju danas. Radi se o direktnim, brutalnim i nelegitimnim upadima na teritorije drugih država. Nitko na zapadu nije zucnuo ni malim prstom maknuo. Može li se onda govoriti o civiliziranim zapdnim demokracijama ili pak naprosto o grabežu, nakaradnih i dvoličnih političkih elita.

Branko
11 mjeseci prije

Gavran ćirilično.Moraš onda pisati čirilično i ekavicom,koristiti adekvatno izražavanje ,npr jevrej a ne židov jer ovako se stiče utisak da si BOT iliti TROL 😃
Ajde malo poradi na ovim stvarima

Nebo-jsa
11 mjeseci prije

Rusija je jedina zemlja koja slavi dan pobjede, poraz fasizma I nacizma. Amerika to nije nikad slavila. Amerika i sve NATO zemlje glasaju u UN protiv toga da se osudi nacizam. Sto je pogresno u tome da se osudi nacizam I fasizam? Sto je pogresno u tome sto Putin osudjuje izuzetnost.

Izuzetnost koji su Amerikanci sebi dodjelili, po cemu su Amerikanci bolji, ili imaju vece pravo na zivot od nas Hrvata? Po cemu? Zasto ja moram vise voliti Ameriku nego Hrvatsku?

Jimbo
11 mjeseci prije

A kad bude umoran od ljecenja zamjeni ga njegov papucar dimitri majmunov

Vrlodrag
11 mjeseci prije

Vidljivo su se iz trol bojne angažirali danas.
Zaslužili su danas kost za ovoliko lajanje.

Nočni
11 mjeseci prije

– Sve se topi, poput leda, ali samo jedno ostaje netaknuto – slava Vladimira, slava Rusije – rekla je tada baba Vanga, a onda opijena mirisom uspjeha uzviknula: Rusija će ponovo postati imperij!

gargamel
11 mjeseci prije

Videćete finale , malo se strpite, mora se proslaviti taj dan pobede nad nacizmom, mada vidimo da su ustvari nacisti pobedili, a Rusi se samo odbranili. Ovog puta nema amnestije.

gargamel
11 mjeseci prije

Videćete finale , malo se strpite, mora se proslaviti taj dan pobede nad nacizmom, mada vidimo da su ustvari nacisti pobedili, a Rusi se samo odbranili. Ovog puta nema amnestije.

Mrčikola
11 mjeseci prije

Evo, bogami, i demokratski Putinofobi su se danas okupili u velikom broju i slave Dan pobjede crvenim minusima…dnevnicu im može spasit samo nadglednik daltonista😁…vidim, gore, da je i Gavran dobio klona…znak je to da ga respektiraju zapadnodemokratska snage.😁

NOME
11 mjeseci prije

ovi globalisti lažu, da sami sebi vjeruju……

Dux
11 mjeseci prije

U pravu si, aj sad nabroji ” lijecenja” SAD-a iNATO saveza, ako imaš muda, ili….

Max
11 mjeseci prije

To u Rusiji ne mogu činiti.

Herc
11 mjeseci prije

To Putine svaka ti dala, Sultan pobjeđuje u neđelju,nikad federčine i uškopljeni monstrumi neće marširat Moskvom i Istanbulom, ..i Trump se akobogda vraća. a poremećenim degenericima ostaje jedino ludara ostali mogu marširati Njujorkom i Holivudom
na čelu sa bidnim Đo pelenom.

goran
11 mjeseci prije

tako je zaboravili su možda je došlo vrijeme da ih se podsjeti šta če im se desiti

Antee
11 mjeseci prije

Al su se sendvičari sjatili…jad jadni…mjenjaju IP adrese,udaraju minuse na istinu.. al ne mogu promjeniti istinu o slavi Rusije!

Krivo mi je šta je Hrvatska opet nacistički iscjedak, rasprodana (ne samo Dalmacija nego skroz) i jadna.

Tim
11 mjeseci prije

Pa, Kurvin Sine (putin, u slobodnom prijevodu kurvin) i ti si brat tih elita na drugoj strani stola gdje dogovarate podjele i pokolje. Ti si taj također, jer držiš zajedno sa bandom oligarha većinu bogarstva Rusije u svojim rukama, a stekli ste bogatstvo silom, prevarom i ubojstvima. O nacizmu svjedoče metode, o Ruskim metodama bi i nacisti imali što naučiti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI