Reper 50 Cent osudio je Bidenov odmor na plaži

50 Cent i Joe Biden
5 komentara

Procjene ranije ove godine sugerirale su da je američki predsjednik proveo čak 40% svog predsjedničkog mandata na odmoru

Curtis Jackson, Grammyjem nagrađivani rap izvođač poznatiji kao ’50 Cent’, napao je američkog predsjednika Joea Bidena zbog toga što je prošli tjedan otišao na plažu u svoju državu Delaware, dok se njegova administracija suočava s nekoliko istodobnih kriza. “Hej Joe”, napisao je Jackson svojim 30 milijuna pratitelja na Instagramu u nedjelju sa slikom Bidena i njegove supruge Jill kako se opuštaju na ležaljkama na zatvorenoj plaži Rehoboth prošlog tjedna. “Hej, u nevolji smo!” Reper (48) je kasnije objavio drugu sliku Bidenovih kako se sunčaju na plaži, napisavši: “Imamo prave nevolje ovdje, Joe. Kako možeš biti opušten na plaži”. Prva Jacksonova objava dobila je oko 175.000 ‘lajkova’ na Instagramu do ponedjeljka poslijepodne.

Jacksonov poziv vrhovnom zapovjedniku na akciju dolazi u trenutku kada se njegovo predsjedništvo suočava s bezbrojnim izazovima u zemlji i inozemstvu, sa sukobom koji bjesni na Bliskom istoku, dok se Kongres SAD-a ne slaže oko vojne pomoći Kijevu.

Biden se rano u četvrtak vratio u Washington nakon kratkog posjeta Izraelu, gdje je potvrdio podršku SAD-a svom savezniku usred teških borbi s palestinskom militantnom skupinom Hamas.

Američki čelnik također je osigurao sporazum s Izraelom i Egiptom kako bi se omogućila opskrba humanitarnom pomoći Pojasu Gaze pod opsadom – ali planovi za razgovore s regionalnim čelnicima u Jordanu odloženi su nakon prošlotjedne eksplozije u bolnici u Gazi.

Bidenovi su potom otputovali u Delaware u petak navečer.

U međuvremenu, Zastupnički dom američkog Kongresa i dalje je u političkom zastoju dok se republikanci bore oko izbora novog predsjednika nakon smjene Kevina McCarthyja ranije ovog mjeseca, gušeći Bidenov zakonodavni program u tom procesu.

McCarthyja su svrgnuli članovi njegove vlastite stranke – posebice tvrdokorni predstavnik republikanaca s Floride Matt Gaetz – nakon što je uz demokratsko odobrenje usvojio privremenu mjeru da nastavi financirati saveznu vladu, čime je izbjegnuto gašenje koje bi moglo izazvati probleme. Prošlog tjedna Biden se obratio američkim građanima iz Ovalnog ureda i zatražio od Kongresa 100 milijardi dolara za financiranje potpore Ukrajini, Izraelu i drugim “ključnim prioritetima nacionalne sigurnosti”. Mnogi korisnici društvenih medija složili su se s Jacksonovim mišljenjem o Bidenovoj očitoj neaktivnosti. “Uništavanje zemlje težak je posao”, napisao je jedan komentator. “Pustite ga da se odmori.” Drugi je rekao: “Moramo ovog starca izbaciti iz ureda”.

Prema republikanskoj istraživačkoj skupini iz svibnja, Biden je proveo najmanje 331 dan, ili 40% svog predsjedničkog mandata, na odmoru.

50 CentBidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nekoime
6 mjeseci prije

Biden: Tražim još samo 100 milijardi dolara za okončanje vijetnamskog rata…

Marko
6 mjeseci prije

Sva sreca pa se odavno poceo “gubiti”… to je mala trunka nade za spas

malibrat
6 mjeseci prije

Kmica News.

Max
6 mjeseci prije

50 Cent je psovao moju Hrvatsku.

tihobl
6 mjeseci prije

Bajden: Mi smo najvaznija nacija na svijetu rekla je velika Medlin Olbrajt.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI