Rusija izbacuje Greenpeace iz države – To su strani agenti

Greenpeace izbačen iz Rusije
44 komentara

Greenpeace Rusija  objavila je svoje zatvaranje u petak nakon odluke vlasti da ga označe kao “nepoželjnu” organizaciju.

U priopćenju na svojoj web stranici, nevladina organizacija za borbu za okoliš nazvala je “nepoželjni” status “apsurdnim, neodgovornim i destruktivnim korakom koji nema nikakve veze sa zaštitom interesa zemlje”.

“Uništavanjem Greenpeacea zbog kritičnosti prema ekološkim pitanjima, zemlja gubi jednog od svojih vodećih stručnjaka u rješavanju ekoloških problema”,  rekao je Greenpeace Rusija .

Priopćenje Greenpeacea Rusija dolazi nekoliko sati nakon što ga je Ured glavnog tužitelja Rusije označio “nepoželjnim”, što je oznaka koja sve njegove aktivnosti čini nezakonitima.

Ured glavnog tužitelja optužio je Greenpeace za miješanje u unutarnje poslove Rusije, podrivanje gospodarstva te financiranje aktivnosti ruskih organizacija označenih kao strani agenti.

Također se tvrdi da su od početka sukoba u Ukrajini “aktivisti Greenpeacea angažirani u antiruskoj propagandi, pozivajući na daljnju ekonomsku izolaciju naše zemlje i pooštravanje sankcija.”

Ruski ogranak nevladine organizacije sa sjedištem u Amsterdamu odigrao je ključnu ulogu u zahtijevanju djelovanja u vezi s klimatskim i ekološkim pitanjima u Rusiji.

Greenpeace Rusija rekao je da se “kategorički” ne slaže s odlukom Ureda  glavnog tužitelja, ali da nema drugog izbora nego zatvoriti.

“Ova odluka čini nezakonitim nastavak bilo kakve aktivnosti Greenpeacea u Rusiji. Stoga je ruski ogranak Greenpeacea prisiljen zatvoriti”, rekla je grupa u izjavi na svojoj web stranici.

Rusija je konačno shvatila kako Zapad utječe na mišljenje naroda, upravo koristeći navodne nevladine organizacije koje financiraju strane vlade, pišu komentatori na portalima.

Greenpeace je produžena ruka multikorporacija koji u prvi plan stavlja Agendu 2030, te priprema teren za uvođenje CO2 poreza.

greenpeacerusijastrani agentizatvaranje
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
11 mjeseci prije

Analena Brabonjak, strani agent?
Ne mogu da vjerujem.

eks
11 mjeseci prije

Odavno se zna da je Grin Pis maska za agenturu , kao što su i mnoge NVO ustvari VO , neke od stranih vlada. Rusi su dugo čekali da raščiste Rusiju i počiste mnoge zapadne agenture , maskirane raznim imenima , poput “humanitarnih” organizacija, “gradjanskih neprofitnih” organizacija, lažnih “instituta”, tzv. “ekonomskih” i “naučnih” organizacija (USAID, NALED, …) …. . Da su to ranije uradili, ne bi imali toliko izdajnika i diverzija u Rusiji .

ruka
11 mjeseci prije

Znamo da je ovaj pojam strani agent najprije zapoceo u Americi. Otprilike znamo sto je strani agent. Moje pitanje moze li Amerika ako joj se svidi proglasiti kao strani agent: rusku pravoslavnu crkvu, protestansku ili katolicku?

tihobl
11 mjeseci prije

Укропски канали тврде да је Залужни на одмору на Кипру…

A ima blogera koji tvrde da je prebjegao u Rusiju. Misterija i dalje traje.

tihobl
11 mjeseci prije

Nego kad smo kod ekologije – zasto se Greenpeace ne oglasi zbog jucerasnje ekoloske katastrofe nakon sto je duska avijacija pogodila koksaru u Avdejevci? Stub crnog dima se vidi i iz Rusije. Krmca (FAB-500) pogodila je ukrposko skladiste a onda se zapalilo sve. Iz nekog razloga svi pricaju samo o Bahmutu, a u avdejevci je jos teza situacija.

Miro
11 mjeseci prije

Najbolje što je Putin uradio pre nekih 5-6 godina je zabrana i proterivanje Jehovinih Svedoka.
Za to mu svaka čast.
Te ekstremne lažno-religijske fanatike treba zabraniti svuda u svetu.
Građevinska firma koja se krije iza imena religija.

Max
11 mjeseci prije

Brzo i efikasno.

Ringo10.
11 mjeseci prije

Nije mozda tema ali Bahmut je 100 posto pod kontrolom Rusa. Objavljeno danas tacno na godisnjicu zauzimanje Mariupolja

Rusmir
11 mjeseci prije

kul

goran
11 mjeseci prije

da greenpeace hahahahahaha koja smijurija od organizacije.
prosvjedulju protibv država kompanija itd a istovremeno troše benzin dizel naftu,ajde prestanite srat i lagati,bravo putine tjeraj tu špijunsku bagru iz države

Schwarze Hunderte
11 mjeseci prije

Bravo Russia !

Jao Ming Ksao
11 mjeseci prije

To je američko-sionistička teroristička organizacija stvorena za uništavanje gospodarstava po cjelom svetu.

11 mjeseci prije

nekad su mi se svidjali a kad sam otkrio da su protiv nuklearne energije otpisao sam ih. zeleni idioti doveli njemacku na ugljen.

Мргуд
11 mjeseci prije

У Русији ће остати само пис после њих. 😁

Noname
11 mjeseci prije

AMERIČKO ČUDESNO ORUŽJE VIŠE NIJE PREPREKA. RUSI SU HIMARS PRETVORILI U OBIČNU METU. Sljedeće čudesno oružje Sjedinjenih Država više nije smetnja Rusiji, nade Kijeva nisu se ostvarile. Rusi su HIMARS pretvorili u običnu metu. Objaviti cijelom svijetu da će ovo ili ono zapadno oružje omogućiti poraz Rusije, a zatim objasniti zašto to nije uspjelo, još je jedan trend kijevskog režima. Najprije je sličan trik napravljen s protutenkovskim sustavom Javelin, za koji je obećano da će uništiti sve “Putinove tenkove”, ali se na kraju sigurno “zaboravilo”. Čini se da ista sudbina čeka i MLRS HIMARS, u koji su Oružane snage Ukrajine polagale velike nade. Međutim, iskustvo SVO pokazalo je da se ruska vojska naučila suprotstaviti hvaljenom NATO oružju. Projektile HIMARS ili uspješno obara naša protuzračna obrana ili lete potpuno u krivom smjeru u kojem su poslane. Došlo je do točke da su na Zapadu počeli ozbiljno govoriti da su proizvođači MLRS-a jednostavno… Čitaj više »

darijoman
11 mjeseci prije

Rusija lagano čisti smeće. Prvo LGTB zabrana sad i zelenaši

gigi pinna
11 mjeseci prije

Sudeći po onoj ludi Baerbock više im pristaje GreenWar, hahaha!

Ivan
11 mjeseci prije

Pitam se ja kad ce Rusi konacno kresnuti ovog putujuceg majmuna Zelenskog s nekim dobrim pogotkom? Po mogucnosti kad mu u posjetu dode ona ukrajinska kurva Ursula FDL.

Filip
11 mjeseci prije

Kad bi i mi barem mogli izbacit te zelene kretene kojima je glavni svjetski problem kravlji prdež…

Ico
11 mjeseci prije

Aktivuste Greenpeace-a treba uhapsiti i deportirati ba Goli otok.

xxy
11 mjeseci prije

Rusijo gazi nato pedersku gamad.Hrvatska van iz natoa čim prije

Perun
11 mjeseci prije

Prigožin oslobodio Artjomovsk….zelenski pred nervnim slomom a Usrainci i Usraina pred kolapsom

Nekoime
11 mjeseci prije

Mogli su ih poslati u Sibir uz promjenu imena u Icepeace.

CAN
11 mjeseci prije

Zatvaraj zelene parazite…dok se nisu proširili na zdravo tkivo .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI