Rusija razmišlja o planu izlaganja uništene NATO opreme ispred veleposlanstava

Unisteno Ukrajinsko oruzje
53 komentara

Ideju razmatraju parlament i Ministarstvo obrane

Moskva bi mogla izložiti uništenu vojnu opremu ispred veleposlanstava zapadnih zemalja koje su je isporučile Ukrajini. Ideja je iznesena u donjem domu ruskog parlamenta, državnoj Dumi, u srijedu. Predsjednik Dume Vjačeslav Volodin zadužio je parlamentarni Odbor za obranu da raspravi ideju s Ministarstvom obrane kako bi se izgladili detalji potencijalnih ‘izložbi’.

“Posebno je zanimljiv prijedlog da se spaljena i uništena vojna oprema postavi u blizini veleposlanstava onih zemalja koje je šalju u Ukrajinu”, rekao je Volodin.

Ideja podsjeća na postupke Ukrajine, koja je u Kijevu postavila stalnu izložbu uništene vojne opreme, za koju tvrdi da je ruska. Ukrajina je također poslala spaljene tenkove na turneju po više europskih gradova, uključujući njemačku prijestolnicu Berlin.

Čini se da su potonji napori spektakularno urodili plodom, s izložbom završenom prije roka nakon što su mještani uzastopno donosili cvijeće spremnicima.

Ukrajina je navodno pretrpjela velike gubitke u opremi koju je isporučio zapad u proteklom mjesecu. Uništeno je više borbenih vozila pješaštva Bradley američke proizvodnje i oklopnih transportera M113, kao i njihova modifikacija YPR-765 proizvedena u Nizozemskoj, te tenkovi Leopard 2 njemačke proizvodnje. Gubici su došli kad je Kijev početkom lipnja pokrenuo svoju dugo najavljivanu protuofenzivu. Prema Moskvi, operacija nije postigla značajnije rezultate.

Rusija je više puta pozvala Zapad neka prestane slati Ukrajini različito naoružanje i streljivo. upozoravajući da bi to samo produžilo neprijateljstva, a ne promijenilo njihov krajnji ishod. Visoki dužnosnici u Moskvi također su inzistirali da opskrba Kijeva sve sofisticiranijim oružjem povećava rizik od izravnog sukoba između Rusije i NATO-a.

NATOrusijaVelepostanstva
Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
9 mjeseci prije

Dovoljno je na ograde zapadnih veleposlanstava u Moskvi izvjesiti aktualne brojke njihove uništene opreme da vide i oni u veleposlanstvu, kao i oni izvan ograde veleposlanstva.
Ažuriranje po potrebi.

hiber
9 mjeseci prije

Dobra ideja. Mogu i leševe ruskih vojnika koji su bez veze izginuli za megalomanske kepeceve poteze.

hiber
9 mjeseci prije

Dobra ideja. Mogu i leševe ukrajinskih vojnika koji su bez veze izginuli za megalomanske narkomanske poteze.

Ringo10
9 mjeseci prije

Kako ovaj rat ide, Rusija će prije ili kasnije dokrajčiti kijevski rezim

tihobl
9 mjeseci prije

Ova ideja pogadja natofile pravo u medjunozje.
Pokusavali su izvuci sprzenu tehniku da rusima uskrate trofeje, ali pogodjena su im i inzenjerijska vozila. A kad je prije tri dana zarobljen nov novcat bredli prestali su ih slati blizu rusa. Sad sluze kao taksi vozila – dovezu pjesadiju na kilometar do dva, izbace ih i odmah bjeze po novu turi, prije nego sto pocne da radi artiljerija.
Nedavno su pogodjeni celendzeri u Lavovu i englezi su ih odslepali na popravak, a ukrima ce poslati druge da se mogu pohvaliti da imaju celendzere. Porezni obveznici ne smiju doznati da je britanski ponos polupan na 300 km od fronta.

gargamel.
9 mjeseci prije

Pa bio je izlozen i ruski tenk u centru Amsterdama.

Lucija, prva
9 mjeseci prije

Oho.
Ovo je dobra ideja.
Vidimo po reakcijama. 😠

davvor
9 mjeseci prije

Sigurno da je idea super, ja bi volio vidjeti us-rano oruzje

M.r H.F
9 mjeseci prije

😮🫵🫵😮

Dux
9 mjeseci prije

Odlično

Ringo10
9 mjeseci prije

Jedan ruski analitičar je napisao da je Rusija u procesu likvidacije Ukrajine jer je Ukrajina povijesna greška. Ako se rat ovako nastavi Rusija će dokrajčiti kijevski režim. Ukrajina nema unutrašnje kohezije i logike da bude normalna država. Čim dobiju neku šansu za državu oni upadnu u sumanuti nacionalizam koji je najgori i nejdestruktivniji u Europi … najprije Petljura pa Bandera pa SS Galičina, pa sad ova nakazna Majdanska tvorevina koja terorizira manjine i svakoga ko se usudi riječ progovoriti protiv te njihove debilne ideologije. Predmet mržnje uvijek mora postojati. U vrijeme Petljure to su bili Židovi i donekle Rusi U 2. svjetskom ratu to su bili Poljaci i Židovi koje se klalo i ubijalo na sve načine. Sad su to Rusi. I to ide u iracionalnost pa su pristali još prije Majdana da ih Zapad priprema za rat protiv Ruske Federacije. Simbol njihove tajne službe Ukrajine je mapa Rusije probodena mačem što je… Čitaj više »

Otpornik
9 mjeseci prije

Pa bilo bi u redu da im vrate za one sirove provokacije s imenovanjem ulica u kojim s ruske ambasade po Ukarajinskim nacistima iz ww2.

tatamata
9 mjeseci prije

ma najbolje bi bilo da im iskrcaju tu opremu u dvorista ambasada ,…pa nek ih voze na reciklazu ,, ipak je banda tu jer im je stalo do planeta

Dawor
9 mjeseci prije

Inače mi je Rusija draga a 🇺🇲🇬🇧 odvratni ….ali moram 🇷🇺 (tj.Putinu) teška srca ovo poručiti …..
GLUP SI K’O KURAAAAAC !!!!
EUTANAZIRAJ SE,NAMAGARČENI OSRAMOĆENKO !!!!😡😡😡
Dok su glumio “alfa mužjaka” golog torza ZLO ti je pred nosom otelo brata i prijatelja ….najbolje da sam napraviš harakiri !!!!

Max
9 mjeseci prije

Milo za drago.

Jomla
9 mjeseci prije

Ne mislim da je ovo neka sjajna zamisao!

Karma
9 mjeseci prije

Khazaria i prokleto pleme na tlu danasnje ukre koja jede slevene nebitno ruse ili ukre. Nato je 666 i nema temelja kad dolar crkne uskoro

Karma
9 mjeseci prije

Nato je za pederikos a istok je za hetero veze. Birajte stranu po nagonu vaseg medjunozja….😂

Lucija, prva
9 mjeseci prije

“Turski predsjednik Tayyip Erdogan izjavio je da se prijedlog zakona o ratifikaciji pristupanja Švedske NATO-u neće proslijediti parlamentu do jeseni, kad bi on ponovo trebao početi s radom nakon ljetne stanke.

Erdogan je na konferenciji za novinare nakon NATO summita u Vilniusu rekao da će Švedska pokazati plan Turskoj u vezi s koracima koje će poduzeti protiv navodnog terorizma prije glasanja o ratifikaciji”. 🙂

Lucija, prva
9 mjeseci prije

“President Macron commits to delivering SCALP long-range missiles to Ukraine” aerotime.aero, france- delivers -scalp-missile- ukraine

Zelenski nas stvarno sve hoce uvuc u svoj rat…spominjala se KOALICIJA VOLJNIH koja onda nebi bila pod zastitom NATO.

Tko voli neka izvoli…ali nakon brda para i arsenala…jos i ljude u svoj nebulozni podhvat uvlacit…Vi i ja cemo morat jest Ukrajinska govna nece AP, Njonjo i njima slicni.”

Lucija, prva
9 mjeseci prije

“Rusija ne prijeti Europi, ona upozorava da svaki europski korak u smjeru Rusije naići će na protukorak.

Jednostavno da jednostavnije ne može biti. No europska idiotska politokracija, mediji,… učahureni u svoju dogmu o svom neotuđivom pravu da učine baš sve što požele u smjeru Istoka, taman da ulogore i milijun vojnika na 5 metara od ruske granice, kao da na to imaju pravo jerbo je to ” unutrašnja stvar EU, NATO, bla, bla”, su PRAVA I JEDINA prijetnja Europi.”, komentar, index, fb

Lucija, prva
9 mjeseci prije

“Sjetimo se samo slavnog doceka USS Donald Cook (DDG-75)u Crnom moru 2014 godine.
Preko polovice posade nakon toga dalo otkaz u USA Army i to odmah nakon pristanka istoga u luku u Rumunjskoj.

Jedina elektronika koja nije bila pri tome iskljucena jeste GSM mreza i mobilni telefoni iz danas razumljivih razloga.

Kakav je to cirkus bio u Crnom moru, i to sve jos prije davnih 9 godina.

PosHrali se po Amerima samo tako sa jednim nenaoruzanim Su-24.

Moj prvi koomentar na ovaj sukob je bio da Rusi zele izlaz na “topla mora” i silno bogatstvo koje Donbas ima, pocevsi od GERMANIJUMA najbitnijeg elementa za proizvodnju cipova koji se nalazi jedino u Ukrajini tj Donbasu, Rusiju, Kini i Americi.”

Ringo10
9 mjeseci prije

Ukrajina, sve su to iluzije, Ukrajina bez Rusije ne može preživjeti i funkcionirati kao država. Samo u zajednici sa Rusijom ona može pokazati dostignuća i potencijal. Izvan Rusije ili čak u sukobu sa Rusijom Ukrajina je osuđena na lagano umiranje.
Slično kao Škotska i Engleska. Ali za razliku od Ukra, Škoti su shvatili da su bez Engleske izgubljeni. Jebi ga, neki narodi su državotvorni a neki jednostavno nisu.
Ukrajinci nisu. Oni bez Rusije traže drugoga gazdu i našli su ga u onima koji koriste njihov degenerični i samouništavajući nacionalizam kako bi rasturili Rusiju i spremni su žrtvovati Ukrajinu i njen narod kao stoku.
Ukrajina je jednostavno promašeni projekat. I tu pomoći nema osim da ih Rusija ponovo uzme pod svoje.

Ante
9 mjeseci prije

Ako dođe do upotrebe atomskog oružja u svijetu, najsretniji će biti oni koji će umrijeti od samog atomskog udara. Oni koji prežive biti će gladni i bolesni od radijacije živjet će u razrušenom svijetu svakodnevno gledajući kako ljudi koje vole umiru od radijacije. Neće biti sunca samo zbog radijacijskih oblaka biti će hladno da će temeprature pasti u nekim zemljama do minus trideset sedam stupnjeva, i to u zemljama gdje nikada nije bilo tako hladno. Uz radijaciju pojaviti će se i potresi koji će dodatno sve uništiti zbog velike količine atomskih bombi koje će vrlo vjerojatno jako uzdrmati zemljinu koru. To neće mali potresi nego oni do 9 i više stupnjeva po markovljevoj ljestvici. To sve će trajati više od 1000 godina po nekim prognozama prije nego se zemlja vrati koliko toliko u normalu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI