Ruska agresija u dalekoj galaksiji? – NATO mora osigurati tajanstveno „Asimovsko more“

Astronaut u Svemiru
10 komentara

Pomorski stručnjak NATO pakta otkrio je žarište sukoba, jednako ključno kao i Perzijski zaljev, za koje nitko drugi nije čuo. Navodno misterioznom “Asimovskom moru” hitno treba zaštita NATO-a. Pogreška u tekstu je kasnije ispravljena.

“Nedavni događaji u Perzijskom zaljevu i Asimovskom moru pokazali su potrebu za pomorskom snagom i snagama NATO-a koje mogu pronaći i uništiti mine”, izjavljuje za NATO pomorski časnik Paul Beckley, koji je očito otputovao u daleke galaksije koje nisu dostupne zemljama koje nisu članice NATO-a.

U članku se razgovaralo o važnosti Beckleyeve uloge bez daljnjeg uvida u zagonetnu vodenu površinu kojoj će pomoći NATO minolovci. Sigurno se Asimovsko more ne nalazi ni na jednoj karti ove planete. Što još misli raditi Beckley? Borit će se sa svemirskim gusarima? Podčiniti Cthulhu i njegove sluge? Znatiželjni umovi to žele znati.

Jedan korisnik Twittera smjestio je misteriozno more u „Propadajući svemir“ Isaaca Asimova, što bi imalo smisla s obzirom na ime.

Izmišljeno more je ostalo na internetskoj stranici NATO pakta više od 12 sati, prije nego ga je savez tiho promijenio u “Azovsko more”, vode okružene Rusijom, samoproglašenom Narodnom Republikom Donjeck i istočnom Ukrajinom.

Rusija je “nagrizla” vojnu nadmoć NATO-a, izjavio je načelnik američkog Združenog stožera, general Joseph Dunford. Kineske se sposobnosti također brzo povećavaju, rekao je novinarima u utorak, nakon sastanka vojnog odbora saveza. Ali kome je potrebna vojna superiornost kad imate pristup znanstveno-fantastičnim svjetovima?

NATO

nato greska Azovsko more
FOTO: Dio izvornog članka Paula Beckleya
NATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
preseren3
4 godine prije

Ima još više, da se kaže….
Plovio sam tim morem… Dubina je 5-10 metara, osim u produbljenim kanalima….
Znači “mines and submarines”?, hahahahaha….. Degradacija inteligencije SAD se rapidno povečava…..
Ima li granice ljudskoj gluposti?

Novo
4 godine prije

Volim citati logicno ali ovaj clanak.. to vam nije potrebno objavljivat.
Ajmo se svi smijati tipfeleru sad.. i na obje strane ima svakakvih osoba na poziciji, jaka stvar.
Ako ste bez inspiracija predlazem vam znanstvene tehnoloske clanke i sl tome ili mozete sa interijera preci u brze recepte.

Dub Miroslav
4 godine prije

Za ovu izjavu dio teksta :”…NATO pomorski časnik Paul Beckley…” treba promjeniti u:”… NATO pomorski besčasnik Paul Beckley…”!

Trubadur
4 godine prije

Ima bolja vijest, što se NATOa i američkih polupismenih generala tiče…. Kaže komandant ratnog vazduhoplovstva u Evropi, Harigan, da imaju sad plan, kako probiti odbranu Kaliningrada… Na što Rusi odgovaraju, da je svaki plan dibar, ali samo, do bitke….. Ili, kao što bi rekao legendarni Mike Tyson…. Svatko ima plan, sve, dok ne dobije šakom u glavu…

Max
4 godine prije

vode vojni savez a pojma nemajuu

DažBog
4 godine prije

AmeroKenjci lako ce te vi sa Rusima u “Asimovom moru” no se vi cuvajte da ne naletite na Hutii-e!
Cuvajte se vi sandala ‘ebesh iskandere!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI