fbpx

Ruska agresija u dalekoj galaksiji? – NATO mora osigurati tajanstveno „Asimovsko more“

Astronaut u Svemiru

Pomorski stručnjak NATO pakta otkrio je žarište sukoba, jednako ključno kao i Perzijski zaljev, za koje nitko drugi nije čuo. Navodno misterioznom “Asimovskom moru” hitno treba zaštita NATO-a. Pogreška u tekstu je kasnije ispravljena.

“Nedavni događaji u Perzijskom zaljevu i Asimovskom moru pokazali su potrebu za pomorskom snagom i snagama NATO-a koje mogu pronaći i uništiti mine”, izjavljuje za NATO pomorski časnik Paul Beckley, koji je očito otputovao u daleke galaksije koje nisu dostupne zemljama koje nisu članice NATO-a.

U članku se razgovaralo o važnosti Beckleyeve uloge bez daljnjeg uvida u zagonetnu vodenu površinu kojoj će pomoći NATO minolovci. Sigurno se Asimovsko more ne nalazi ni na jednoj karti ove planete. Što još misli raditi Beckley? Borit će se sa svemirskim gusarima? Podčiniti Cthulhu i njegove sluge? Znatiželjni umovi to žele znati.

Jedan korisnik Twittera smjestio je misteriozno more u „Propadajući svemir“ Isaaca Asimova, što bi imalo smisla s obzirom na ime.

Izmišljeno more je ostalo na internetskoj stranici NATO pakta više od 12 sati, prije nego ga je savez tiho promijenio u “Azovsko more”, vode okružene Rusijom, samoproglašenom Narodnom Republikom Donjeck i istočnom Ukrajinom.

Rusija je “nagrizla” vojnu nadmoć NATO-a, izjavio je načelnik američkog Združenog stožera, general Joseph Dunford. Kineske se sposobnosti također brzo povećavaju, rekao je novinarima u utorak, nakon sastanka vojnog odbora saveza. Ali kome je potrebna vojna superiornost kad imate pristup znanstveno-fantastičnim svjetovima?

NATO

nato greska Azovsko more

FOTO: Dio izvornog članka Paula Beckleya

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
11 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
preseren3
Gost
preseren3
1 godina prije

Ima još više, da se kaže….
Plovio sam tim morem… Dubina je 5-10 metara, osim u produbljenim kanalima….
Znači “mines and submarines”?, hahahahaha….. Degradacija inteligencije SAD se rapidno povečava…..
Ima li granice ljudskoj gluposti?

Novo
Gost
Novo
1 godina prije

Volim citati logicno ali ovaj clanak.. to vam nije potrebno objavljivat.
Ajmo se svi smijati tipfeleru sad.. i na obje strane ima svakakvih osoba na poziciji, jaka stvar.
Ako ste bez inspiracija predlazem vam znanstvene tehnoloske clanke i sl tome ili mozete sa interijera preci u brze recepte.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije

Dobro tipfeler ti pobjegne kada umjesto s piše d koje je jedno do drugog na tipkovnici, ili kada na brzinu, mali agencijski članak prevodiš Googleom, ako je nekom jeziku kojeg ne znaš, ali ovdje mozak radi i sugerira ti postoji li uopće li Asimovsko more. I na kraju, koliki proračun ima NATO internetska stranica? Većina portala nema para da plati lektora 24×24, ali NATO ?????

Kaj ti
Gost
Kaj ti
1 godina prije

Hahahaha jesi ga novog 😀 drito po faci

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Novo
😊 naprotiv, čine uslugu Natou…
Vidimo da postoje mogućnosti razvoja u čak dva smjera: znanstvena fantastika i komedija.

Kaj ti
Gost
Kaj ti
1 godina prije

Novo, jeli je anktartika,arktika i amerika isto?

Totalitaristicke metode
Gost
Totalitaristicke metode
1 godina prije

Ne ali pouzdano znam da su nasi politicki neizabrani predtavnici veci amerikanaci od amerikanaca i veci vjernici od Vatikana. Po svemu se dade zakljuciti da vodeca sila svijeta i religija brzo propadaju. No ima sanse za Vesnu Pusic, Radimira Cacia i Antu Vlahovica, upopuniti ce mjesta drzavnog tajnika, izvrsnog direktora sredisnjih rezervi i Pape.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav
1 godina prije

Za ovu izjavu dio teksta :”…NATO pomorski časnik Paul Beckley…” treba promjeniti u:”… NATO pomorski besčasnik Paul Beckley…”!

Trubadur
Gost
Trubadur
1 godina prije

Ima bolja vijest, što se NATOa i američkih polupismenih generala tiče…. Kaže komandant ratnog vazduhoplovstva u Evropi, Harigan, da imaju sad plan, kako probiti odbranu Kaliningrada… Na što Rusi odgovaraju, da je svaki plan dibar, ali samo, do bitke….. Ili, kao što bi rekao legendarni Mike Tyson…. Svatko ima plan, sve, dok ne dobije šakom u glavu…

Max
Member
Max
1 godina prije

vode vojni savez a pojma nemajuu

DažBog
Gost
DažBog
1 godina prije

AmeroKenjci lako ce te vi sa Rusima u “Asimovom moru” no se vi cuvajte da ne naletite na Hutii-e!
Cuvajte se vi sandala ‘ebesh iskandere!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
11
0
()
x