Ruski vojnik zahvalan Bajdenu što je poslao Abrams tenkove u Ukrajinu

Abrams inzenjerija tenk vojska
13 komentara

Ruski vojnici su očito snimili video u kojem jedan od njih podrugljivo zahvaljuje američkom predsjedniku Joeu Bidenu što je Kijev opskrbio tenkovima Abrams i dao vojnicima priliku da zarade dodatni novac za njihovo uništavanje. Ovo dolazi usred izvještaja da je nekoliko komada teškog oklopa američke proizvodnje uništeno za manje od nedelju dana.

Kratak snimak koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje očiglednog ruskog vojnika u punoj vojnoj opremi. “Mi, ruski ratnici, izražavamo vam iskrenu zahvalnost za tenkove Abrams koje SAD isporučuju Ukrajini”, rekao je on, obraćajući se Bajdenu na engleskom.

Čovjek dalje objašnjava da se ruskim trupama nude bonusi za svaki komad zapadne opreme koju unište, i traži od Bajdena da pošalje još tenkova Abrams, jer je onih koji su stigli u Ukrajinu ” veoma malo” i vojnici moraju mnogo da potroše vremena da ih love.

SAD su najavile isporuku 31 tenka Abrams Ukrajini u januaru 2023. godine, ali su oni stigli tek u jesen, a bili su odsutni s linije fronta do februara ove godine.

Vojnik je dodao da u Ukrajini nema dovoljno američkih tenkova da bi svaki ruski vojnik dobio svoje bonuse i ponudio Bajdenu proviziju od 10% za svaki tenk koji unište. Takođe je predložio da Bajden dobije rusku MIR debitnu karticu kako bi vojnicima olakšao slanje novca.

Video završava tako što vojnik podrugljivo hvali Bajdena kao „pravog patriotu i najboljeg američkog predsednika“, istovremeno izražavajući nadu u „obostrano korisno partnerstvo“. “Zajedno ćemo pobediti!” dodaje on .

Ranije u nedjelju objavljeno je da su tenk Abrams i vozilo za čišćenje mina američke proizvodnje bazirano na šasiji Abrams uništeni u Donbasu. Prošle sedmice, rusko ministarstvo odbrane potvrdilo je uništenje prvog teškog oklopa američke proizvodnje u sukobu u Ukrajini.

AbramsrusijaSADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Plenky doodle
1 mjesec prije

Hahaha! Genijalno!

Гавран
1 mjesec prije

Američka mornarica porinula je prvu nuklearnu podmornicu izgrađenu sa ženama na brodu. Riječ je o višenamjenskoj nuklearnoj podmornici klase New Jersey Virginia.
.
Ceo svet, demokratski sa radošću, otpadnički sa strahom, očekuje dalje uspehe u pravcu multiseksualne upotrebljivosti vojne opreme.

Gad
1 mjesec prije

Samo tucite po toj krami. 🙂

Max_mo
1 mjesec prije

Rusi sve više gotive Bajdena.

Tupko Glupko
1 mjesec prije

Putin ga hvali nakon što ga je Dementni prije desetak dana javno nazvao “crazy son of a bitch”, ruski vojnici ga sada hvale.

Sprdanje na najjače.

Hajde, barem je pronašao Yolandu i popričao s njome 😁

Max
1 mjesec prije

Dobar štos.

No.1
1 mjesec prije

Svo američko oružje je kao govno u ljepom omotu.

tihobl
1 mjesec prije

Dosta lovackih udruzenja se prijavilo za lov na leoparde kad je raspisana nagrada. Sacmarice su zamjenili za kornete i dosli na zaporoski front proslo ljeto.

nessy
1 mjesec prije

Svaku vecer kad se Mr. President vrati kuci, a da nije pao, sapleo se, ili izazvao neki incident, Mrs. Biden je sretna i zadovoljna, zahvaljuje bogu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI