SAD bi trebalo da se povuku iz NATO-a

Marjorie Taylor Greene
25 komentara

Vašington bi trebao istupiti iz NATO-a umjesto da šalje milijarde dolara poreznih obveznika Ukrajini i riskira nuklearni rat, smatra republikanska kongresmenka koja je bila vrlo kritična prema odgovoru Vašingtonana na ukrajinsku krizu.

Predstavnica Gruzije Marjorie Taylor Greene, snažna pristalica bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, iznijela je to u seriji tvitova u četvrtak. Ukrajina je “novi Irak umotan u lijepi mali luk NATO-a, s nuklearnim poklonom unutra”, napisala je ona.

“Američki narod ne želi rat s Rusijom, ali NATO i naši budalasti lideri nas uvlače u jedan. Trebali bismo se povući iz NATO-a.” Ona je pružanje vojne pomoći Ukrajini, protiv čega je glasala u Kongresu, opisala kao “proxy rat” protiv Rusije za koji Amerikanci nemaju apetita.

“Mljeti Ukrajinu da se bori sa Rusijom je odvratno, mogli su biti saveznici”, napisala je ona na Tviteru.

Marjorie Taylor Greene je također navela niz problema koje smatra hitnijim za američki narod, od velike inflacije do predoziranja fentanilom i divljeg kriminala. Jedini ljudi koji se bore za sukob sa Rusijom su “oni koji na tome zarađuju”, tvrdi ona.

„Nevladine organizacije, ugovori o odbrani svih vrsta, grantovi, poslovni dogovori, čak i humanitarna pomoć, politički konsultanti i još mnogo toga“, napisala je. “Rat je industrija. Smrtonosna profitabilna industrija.”

Huškači rata u Vašingtonu koji traže rat sa Rusijom „trebalo bi da se sami obuče i da se bore protiv nje“, sugerisala je ona. “Pošaljite svoju djecu, a našu ostavite na miru. Platite sami.”

Marjorie Taylor GreeneNATOSADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
FATIH
1 godina prije

Rusi ovakve odmah zatvaraju ili trovanje nesretno a vi slucaj ili misljenje podizete na neki nivo.

radoznalo_mače
1 godina prije

Američka država Gruzija, hahahahahahahhahaha.
Eno i Staljin bio Amer.

tabula
1 godina prije

Nije predstavnica Gruzije nego Georgije.

Otpornik
1 godina prije

Kad se ratna mašinerija zahukta, nitko ne sluša pozive na mir. Nema tu pomoći. Izgleda da prvo treba pobacati nekoliko atomskih po gradovima da bi se usijane glave ohladile i shvatile da je rat veliko zlo, pa da počnu cijeniti mir.

Tupko Glupko
1 godina prije

Ovo je prevladavajuće mišljenje američkog naroda.
Ali Trumpu pokrali izbore i sada imamo dementnog 79-godišnjeg lutka na koncu Kabale i Kamale.

1 godina prije

Ja mislim da je Mišo T. ime programa za prevodjenje textova sa engleskog.
Ili, kako se popularno kaže- AI.

Markk
1 godina prije

Konacno neko normalan

držnedaj
1 godina prije

Svaka čas ovoj gospođi! Naklon do poda, sve je istina što je rekla!

Jomla
1 godina prije

Predstavnica Gruzije…
E pa jbg!

Janko
1 godina prije

Hrabre i točne izjave ,ali nažalost ne poznate amerčkoj javnosti,koju kontroliraju psi rata

Max
1 godina prije

Točno ali oni imaju drugi plan.

Keki
1 godina prije

Taj potez je povukao još Trump, kao i povlačenje Amerike iz Pariškog sporazuma, kao i vraćanje proizvodnje iz Meksika u Ameriku, vraćanje proizvodnje iz Kine u Ameriku, povlačenje vojnika iz Afganistana i drugih nepotrebnoh ratnih područja.
Zato su morali ukrasti izbore i instalirati Bidena.
Ako nekome nije još uvijek jasno…

nessy
1 godina prije

Sve sto je rekla stoji 100%. Nazalost nitko ne slusa. I Hrvatska kao i USA ima bezbroj internih problema za rijesiti. Dok god je ijedan Hrvatski gradjanin gladan ili bez krova nad glavom, dobro bih razmislio o iznosima pomoci drugima. Ali nasi mudraci pomazu bogatune iz Ukrajine u bijesnim autima, bez kriterija.

cro pad x
1 godina prije

AJMO OVAKO RECI usrani DOLAR JE NOVI I TEK STAMPANI NOVAC KOJE usa DRZAVA SALJE U DJELOVE SVJETA GDJE JE NAVODNO UGROZENA KAKO ONI VOLE tepati DEMOKRATSKA I SVA OSTALA PRAVA ZNACI TAJ ISTI DOLAR JE AUTOMATSKI SUPALJ KO I AMERIKA I SVA NJEZINA BIROKRATSKA DEMOKRATIJA.NARAVNO POLITICKA MAFIJA U AMERICI OVO RADI SAMO IZ INTERESA I ISKLJUCIVO RADI INTERESA POTICE ukre DA RATUJU S PRAZNIM DOLAROM TO NIJE IZVADJENO IZ NOVCANIKA AMERICKOG NARODA KOJI SE OPET SLAZE SA VLADOM NEK SE SALJE POMOC BILO KAKVA UVIDU OPET MILIJARDE I MILIJARDE DOLARA ULUPALI SU A STA SU POSTIGLI.NARAVNO OPET SE VRACAM NA SVJEZI NOVI STAMPANI DOLAR MENI KAO NEUKU NIJE JASNO TO KAKO TO NIKO U AMERIKI TJ USA ILI SAD NIJE POSTAVIO PITANJE ODAKLE VISE CRPE TE MILIJARDE EVO NPR JOKICU JE ZA PET GODINA PONUDEN UGOVOR ZA 250OOOOO0 DOLARA ZNACI DENVER KAO GRAD SE ZADUZIO DODUSE BOZE VLASNICI KLUBA… Čitaj više »

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Iza svakog uspjesnog covjeka stoji – pametna ZENA ! Toliko ! Ugodan dan zelim .

Lucija, prva
1 godina prije

Nema nikakve usporedbe Vidović K. sa ovom; ova je nešto drugo. Pogledati životopis.
Republikanci su …konzervativniji. Konzervativan ne znači nužno desničar.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI