SAD i ukrajinski režim lažnim i tuberkolozom zaraženim novčanicama namjerno trovali rusku djecu, tvrdi Moskva

TBC - Novac - Ukrajina - djeca
98 komentara

Moskva tvrdi da je Kijev dijelio krivotvoreni novac zaražen tuberkulozom djeci u selu u Luganskoj Narodnoj Republici 2020. Moskva također tvrdi da je Ukrajina pokušala zaraziti prorusko stanovništvo u Narodnoj Republici Lugansk tuberkulozom (TB) i dopustila je Pentagonu da provodi eksperimente na ljudima na psihijatrijskim odjelima u Harkovu.

Tijekom brifinga o nalazima istrage ruskog ministarstva obrane o navodno američkim financiranim laboratorijima biološkog oružja u Ukrajini, načelnik ruskih snaga radioaktivne, kemijske i biološke zaštite general-pukovnik Igor Kirillov ustvrdio je da su ruske snage prikupile dokaze koji upućuju na to da je Kijev pokušao zaraziti stanovnike jednog okruga Luganske Narodne Republike (LPR) s visoko patogenim sojem tuberkuloze 2020.

“Leci napravljeni u obliku krivotvorenih novčanica zaraženi su uzročnikom tuberkuloze i distribuirani među maloljetnicima u selu Stepovoe”, rekao je Kirillov i dodao da su organizatori ovog zločina uzeli u obzir ponašanje djece, što uključuje “stavljanje stvari u usta” i rukovanje hranom bez pranja ruku.

Kirilov je naveo da su rezultati bakterioloških studija potvrdili rezistenciju izoliranih bakterija pronađenih na letcima na lijekove prve i druge linije protiv tuberkuloze, što znači da je bolest uzrokovana njima mnogo teža i skuplja za liječenje.

Dalje je citirao zaključak Luganske republikanske sanitarno-epidemiološke stanice u kojem se navodi da je “zaraza novčanica najvjerojatnije bila umjetna, budući da materijal sadrži izuzetno opasne sojeve patogena u koncentraciji koja može osigurati infekciju i razvoj procesa tuberkuloze.”

Kirillov je dodao da je ambulanta za tuberkolozu također primijetila znakove “namjerne kontaminacije letaka biomaterijalima visoke patogenosti napravljenim u laboratorijima”. Ruski dužnosnici također su tvrdili da je Pentagon navodno provodio “nehumane” eksperimente na pacijentima najmanje dvije psihijatrijske ustanove u Harkovu.

“Glavna kategorija eksperimentalnih subjekata bila je skupina muških, vrlo fizički iscrpljenih pacijenata u dobi od 40 do 60 godina”, tvrdi Kirillov. Eksperimente su izravno vodili strani stručnjaci koji su u Ukrajinu stigli preko trećih zemalja kako bi prikrili umiješanost SAD-a. Specijalisti su naglo evakuirani iz zemlje ranije ove godine, neposredno prije početka ruske vojne operacije, istaknuo je Kirillov.

“U siječnju 2022. godine, strani državljani koji su provodili eksperimente hitno su evakuirani, a oprema i razni materijali koje su koristili, odvezeni su u zapadne regije Ukrajine”, nastavlja Kirilov. Prošlog tjedna, čelnik ruskog istražnog odbora, Alexander Bastrikin, rekao je za RT da je služba “jasno identificirala” više Amerikanaca uključenih u vojno biološka istraživanja u Ukrajini, uključujući zaposlenike Pentagona, kao i tvrtke usko povezane s američkom vojskom.

Prema ruskim procjenama, Washington je uložio više od 224 milijuna dolara u biološka istraživanja u zemlji između 2005. i početka 2022., naveo je Bastrikin.

Američki dužnosnici potvrdili su postojanje “bioloških istraživačkih postrojenja” u Ukrajini, ali su rekli da je Washington pružio samo ono što su nazvali “pomoć” za napore koji nisu uključivali razvoj biološkog oružja. Rusija je napala susjednu državu krajem veljače, nakon neuspjeha Ukrajine u provedbi uvjeta sporazuma iz Minska, koji je prvi put potpisan 2014., i konačnog priznanja Donbasa republika Donjecka i Luganska od strane Moskve.

Protokoli uz njemačko i francusko posredovanje osmišljeni su kako bi otcijepljenim regijama dali poseban status unutar ukrajinske države. Kremlj je od tada zahtijevao da se Ukrajina službeno proglasi neutralnom zemljom koja se nikada neće pridružiti vojnom bloku NATO-a predvođenom SAD-om. Kijev inzistira da je ruska ofenziva bila potpuno ničim izazvana i zanijekao je tvrdnje da je planirao ponovno zauzeti dvije republike silom.

Iako uzimamo u obzir da obje strane vrše propagandu na terenu, činjenica da vojna lica Sjedinjenih država eksperimentiraju u ukrajinskim bio laboratorijama, što su i sami priznali, traži odgovor na konkretno pitanje “što Amerikanci tamo rade?”.

SADTuberkolozaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
98 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bane
1 godina prije

Ma sad ce amerkanci da snime film s andzelinom.

Mario
1 godina prije

Anglosaksonci su preko Hitlera namjeravali uništiti Slavene, a sad to rade preko ukrajinskih nacista. Ni za vrijeme SSSR-a nacizam u zapadnoj Ukrajini odnosno Galiciji nije nestao, a na životu se održavao i u iseljeništvu posebno u anglosaksonskim zemljama.
Ništa se nije događalo slučajno kao ni operacija ‘paperclip’.
A koje sve točno mračne sile upravljaju svijetom to još nije poznato.

Robert
1 godina prije

Američki predsjednik Joseph Biden planira pokrenuti rat između Sjevernoatlantskog saveza i Rusije, koristeći invaziju poljskih trupa u zapadnoj Ukrajini kao izgovor. To je u svom članku naveo bivši savjetnik ministra obrane Sjedinjenih Država, umirovljeni pukovnik Douglas McGregor. Napomenuo je da su uspjesi ruske vojske tijekom specijalne vojne operacije narušili planove Bijele kuće. “Suočena s nedvosmislenim neuspjehom američke pomoći, čak i dok se ulijeva novo oružje kako bi se ukrajinske snage spasile od sigurne propasti, Bidenova administracija očajnički želi preokrenuti tok i spasiti obraz. Poljska je ponudila izlaz…Prema nepotvrđenim izvješćima iz Varšave, poljskom Glavnom stožeru je naloženo da u tišini izradi plan za intervenciju u sukobu i zauzimanje Zapadne Ukrajine”, napisao je McGregor u članku za The America Conservative. Prema riječima umirovljenog časnika, Kijev bi, budući da je pod kontrolom Sjedinjenih Država, odobrio invaziju. Bijela kuća planira iskoristiti moguće sukobe između poljskih i ruskih vojnika u svoju korist. “Bidenova administracija može… Čitaj više »

eks
1 godina prije

Kada se ima u vidu kakve zločine i podlosti su Amerikanci i Englezi radili po svetu (logori za mučenje, uranijumske bombe, biološke laboratorije i širenje virusa “svinjski grip”, kokošiji grip” , virus HIV, Covid, … nema razloga de se ne veruje i u ove zločine . Amerika je imperija zla .

Jere
1 godina prije

Za vrijeme prvog hladnog rata US Rani su ubacivali u Rusiju krumpirovu zlaticu na polja I slicne namete

LZN
1 godina prije

USrani su ulagali miljarde i pripremali ukre za ovo već godinama. U tome su aktlivno učestvovali , kanada, UK i ostala bagra….
Naravno da đuro neće vjerovati ali samo za njega izjava od juče.

Od 7 minute dalje Kirby jasno i glasno izjavljuje ovo što sam naveo
YT
Military intelligence a mosaic: Kirby

držnedaj
1 godina prije

Majstiri 3 dimenzije i njihov Hollywood su nas na sve ovo upućivali sa stotinama njihovih horor i sf produkcija, a ovce su pasle i pasle ..
Sad imamo sve ovo realno i uživo.

1 godina prije

Sledeče nedelje bit če sudbonosne.
Na terenu je situacija jasna.
Ne može Ukrajinska armija, koja nema prevlade u zračnom prostoru, pobediti Rusiju.
Koja je angažovala samo 200.000 vojnika, ali ima najbolju vojnu tehniku na svijetu!
Tako da, Rusi polako melju.. Da ne strada previše civila… Jer i Rusija bi mogla izvesti tepih bombarovanje i rješiti situaciju u dan-dva…. Ali neče to uraditi svojoj brači…
Tako da, kao je kolega gore naveo, nude se Poljaci.
Ali imaju jedan problem. Ruska doktrina upotrebe nuklearnog naoružanja.
Ako NATO aktivira član 5, to je početak 3 svjetskog rata.
Zato, kad čitate skorumpirane zapadne novinare, uvijek imajte na umu, da nemaju u cjelini pojma o čemu pišu! Pa kako bi, kad ni najviši političari neznaju šta rade!
Nisu njihove guzice u rovovima!
A šta je politika sposobna zakuvati, znamo! Milijone,desetine milijona mrtvih!
I niko ne odgovara!

1 godina prije

Ništa se u toj zločinačkoj državi promenilo nije.
Samo je još gora.
Sječate se “Agent orange?”. Šta su pre 50 godina uradili Vietnamu?
Pa napalm….
Kako ti luđaci razmišljaju reči če vam priča o bacanju ogromnih kondoma iz helikoptera…

Antivax
1 godina prije

Amerika koja se bori za “naše dobro” nebi nikad učinila nešto takvo!!!Tako da je ovo još jedna “teorija zavjere”

Hogar Strašni
1 godina prije

Otkud tolika mržnja prema Rusiji? A ni ostale slavenske narode ne vole, samo glume dok ih truju i iskorištavaju.

ZAzaza
1 godina prije

Ali korona se prenosi sigurno zrakom i pocela je od slijepih miseva.

Falls
1 godina prije

Business Insider – Ukrainian soldier in liberated town says killing Russians is ‘like a sport now’,,,…….Tako zapadne novine raspirivaju rat….

Sve naopako
1 godina prije

A sto je sa GMO golubovima iz tajnih labosa ?

Baltazar
1 godina prije

Jučer je mučki iz snajpera ubijena s pucnjem u lice novinarka Al’Jazeere Shireen Abu Akleh’s, niti jedne novine nisu a ni portali prenijeli tu vijest.
Ali zato ukrajina putin non-stop.
Zamislite da je Putin ubio nekog novinara po svim medijima bi bilo, ovako kada to rade hazari, mučki, podmuklo onda je OK.
SRAMOTA.
Niti jedan portal nije objavio tu vijest.
A da je netko ubio hazara biloa bi 41.prva, antisemitizam itd.
Sada znate tko stoji iza svega, nadam se da dragi Bog sve vidi i pamti…

ratimir
1 godina prije

Ceski predsjednik Zeman koji je uvijek mecao kocnice na Rusofobiju u Ceskoj a koju su potpirivali Anglosaksi i Nijemci je napokon popustio, pridao se.

Potpisao je zakon po kojem se iskljucuju placenici od sudskog gonjenja ako odu u rat u Ukrajinu protiv ukrajinskih pobunjenika i Rusa.

Siniša
1 godina prije

Finska ulazi u NATO.
Prebačena loptica Putinu u ruke.

Jaser A.
1 godina prije

Jučer je na stravičan i mučki način iz izraelskog snajpera ubijena s pucnjem u lice novinarka Al’Jazeere Shireen Abu Akleh’s, niti jedne novine nisu prenijeli tu vijest.
Ali zato da Putin radi strahote po Ukrajini to se svi M.S.M napinju na zadnje šapice da o tome govore.
Zamislite da je Putin ubio nekog novinara po svim medijima bi bilo, ovako kada to rade hazari, mučki, podmuklo onda je to OK.
OVO JE SRAMOTA DA NITKO O TOME NE PIŠE, NITI JEDAN MALI ČLANAK!
Niti jedan portal nije objavio tu vijest.

Sada znate tko stoji iza svega, nadam se da dragi Allah sve vidi i pamti…

ZZ Top
1 godina prije

Najveca greska Rusa, odnosno crvene armije jest to , sto su oslobodili Europu od nacizma, trebali su smrviti naciste ali samo do svojih granica.
Danas opet rade istu gresku u Ukrajini, trebali su jos 2014 uz Krim proglasiti Donbas i Lugansk Ruskim terotorijem.
Naion toga se ne mijesati u ostatak Ukrajine pa makar i crni vrag bio na vlasti.
I cekati……te na prvi pokusaj azova i natoa da izvrsi oruzani napad na krim ili donbas , takticnom direktno medju rogove.

TBD
1 godina prije

Ne, nego već znamo kako su Mengheleovi suradnici pri kapitulaciji Njemačke 1945 godine zajedno s većim dijelom nacističkog znanstvenog vrha bili prebačeni preko Atlantika te tamo udarili temelje CIA-i, NATO-u i ostalim zločinačkim tvorbama koje do danas djeluju pod krinkom slobode, demoktmracije i ljudskih prava.
Potraži nekog drugog za trolati, a ako ćeš ozbiljno onda nam dojavi što ti rođaci kažu kako je u Ukrajini. Poželjne su vijesti sa svih strana kako bi se približioa istina.

tihobl
1 godina prije

U doba Porosenka radili su eksperimente na ukro vojsci. Ali nije to najgore sto moze da zadesi branioce kijevskog rezima. Ranjenici imaju malu stopu prezivljavanja, a familije pricaju o izvadjenim organima.

Brdo
1 godina prije

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da je žetva rekord očekuje se u Rusiji ove godine. Prema riječima predsjednika, žetva žita iznosit će 130 milijuna tona, uključujući i 87 milijuna tona pšenice.

„Žetva žitarica može doći do 130 milijuna tona. Ako se to dogodi, to će postati rekord u cijeloj povijesti Rusije „, rekao je predsjednik na sastanku o gospodarskim pitanjima. Javlja Telekanal Zvezda. Natovci vec gledaju kako ce to ukrasti.

TBD
1 godina prije

Mislim kako nikakvi dokazi ni činjenice više nemaju ikakvu važnost jer međunarodno pravo ne postoji što su poslije desetaka godina i sami Rusi priznali i na svoj način odgovorili.
Sad neka nam Bog pomogne.

bbb
1 godina prije

Ou hou jes nou !

Emiliano Zapata
1 godina prije

Nije to nista, Kina je svoje gradane zatvorila u vlastite domove gdje ih muci gladu i tjera na samoubojstva!

Гавран
1 godina prije

Možda simbolično, ali ko bi znao šta je u umu zlotvora. Tuberkulozom su napali Slavjanoserbsk. Osnovali ga Srbi a i danas tamo zive njihovi potomci.

Max
1 godina prije

Strašno . Ali ne čudi.

nessy
1 godina prije

Navijanje razumijem, Rusija je ocito imala razloge za ovo sto se dogadja. Ali ovaj clanak je ispod svake kritike. Ima li ikakav dokaz? Ima? treba ga objaviti sirom svijeta. Jos ima medija koji ce objaviti. Ako nema dokaza, ovo je na nivou, baba Mara, rekla babi Anki.

Lucija, prva
1 godina prije

Zaraze ne postoje, kako su utvrdili na ovim portalu.
Eto.
Fake news. 😄😄😄

1 godina prije

sta sve nece isplivati od ovih zlocinaca ,,koji je ovo olos i tek se sad vidi kakvo zlo lezi u njima ,,doduse vidjelo se kroz povjest ali su to oni dobro maskirali “demokracijom “

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI