ŠAH MAT – ZAPAD izgubio bitku u Bjelorusiji, a mediji šute

Lukašenko pro skup
227 komentara

Ove je nedjelje u Bjelorusiji održano nekoliko skupova. U Minsku, glavnom gradu Bjelorusije, održao se skup u znak podrške Aleksandru Lukašenku, što je prvi takav skup nakon njegovog ponovnog izbora i početka prosvjeda protiv izbornih rezultata.

Pristalice predsjednika su se okupili na Trgu neovisnosti, a Aleksandar Lukašenko u pratnji svog sina izašao je na mjesto događaja. Zahvalio se prisutnima tvrdeći da bi trebali održati neovisnost zemlje i odbaciti svaku ideju o održavanju novih izbora, jer neke zemlje “naređuju novo glasanje”. “Ako ih Bjelorusija posluša, propast ćemo kao država i kao narod”, izjavio je Lukašenko.

Više od 70.000 ljudi došlo je podržati bjeloruskog predsjednika u Minsku u blizini sjedišta vlade na Trgu neovisnosti, izvijestila je državna agencija Belta.”

Protivnike predvode stranci-marionete. Oni vjeruju da su naše zapadne granice ovdje, blizu Minska, kao 1939. godine, a ne u blizini Bresta“, izjavio je predsjednik pred gotovo 70.000 pristaša.

“Želim vas pitati ovo: što sad želite? Želite li slobodu? Recite mi, kakve vrste? Želite li promjene? Koju vrstu, i to ćemo promijeniti? Želite li reforme? Recite mi koje i sutra ćemo ih započeti”, pita i odgovara predsjednik Aleksandar Lukašenko.

S vama smo. Unatoč svim poteškoćama i svim nedostacima, izgradili smo prekrasnu zemlju. Kome ste odlučili dati to?”, obratio se predsjednik Lukašenko svojim sugrađanima.

Također je komentirao pozive na svoju ostavku: “Viču mi:” Odlazi! ” Nema problema! Ali ubit će nas i prokleti nas i našu djecu! Zapamtite to – nastavio je Lukašenko.

“Smiri se, …nemojte osramotiti našu mirnu i prosperitetnu zemlju, kojoj svi zavide.”

Aleksandar Lukašenko također je upozorio svoje protivnike da ne diraju novinare državnih medija i njihove obitelji. Upozorio je oponente da ako se nešto dogodi novinarima i njihovim obiteljima, prijestupnici će odgovarati za sve”.

Prema bjeloruskom ministru unutarnjih poslova, u suzbijanju prosvjeda nije korišteno nikakvo vatreno oružje, već samo “nesmrtonosno oružje.

“Nismo koristili vatreno oružje, već nesmrtonosno”, rekao je u videu koji je objavio portal Tut.by.

Gradonačelnik bjeloruskog grada Bresta obećava puštanje svih uhićenih od 9. do 11. kolovoza. Gradonačelnik Bresta (Bjelorusija) Aleksandar Rogačuk obećao je da će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi se oslobodili uhićeni od 9. do 11. kolovoza.

Pored toga, Lukašenko je razgovarao sa svojim biračima i zahvalio im na mirnim akcijama proteklih dana, koje su se odvijale bez sukoba s policijom.

Ovu vijest je prešutjela većina mainstream medija, koji ne žele vidjeti kako je predsjednik Lukašenko u nekoliko poteza matirao NATO agendu rušenja legalno izabranog predsjednika.

Aleksandar LukašenkoBjelorusijaSkup podrške
Pretplatiti se
Obavijesti o
227 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mali Mujo
3 godine prije

Sto je to propast narandzaste revolucije???

Ive
3 godine prije

Nisu Bjelorusi jeftine kurve kao Poljaci

Umpah Pah
3 godine prije

Luk je zdrav za sve
a šenko samo za Timošenko ?

Lucky Luke

zapadnonjemacki njemac iz sjeverne istocne prusije
3 godine prije

70 000. Jah.

Zigi
3 godine prije

Bojim se da u ovoj priči nema dobrih dječaka , samo gomila zakulisnih igara politički sila i silnica svih boja! Praktično rečeno diktatura protiv NWO-a.

mislim
3 godine prije

ovdje sam pročitao
,prije izbora u bijelorusiji, međnarodni neki su rekli da neče slat promatrače na izbore.
a poslije izbora viču da su namješteni ,
tako da mi je ta optužba sumnjiva, a i ako nisi slao promatrače, neznaš pa nemaš pravo glasa.

Saladin
3 godine prije

Pomislih nesto se krupno desilo pa je Zapad “kapitulirao” 😂😂😂

Saddam Panonski
3 godine prije

Mislim da je ovo preuranjen zaključak. KGB je očigledno kompromitiran, čim je dozvoljena tolika infiltracija stranih agenata.. Dok krtice iz KGB-a ne budu raskrinkane i kažnjene, a poljsko-litvanski teroristi izbačeni van, zemlja još nije sigurna!

Fenik
3 godine prije

Bogami tesko da je obojena revolucija propala. Lukasenkov prosvjed jeste bio veliki(gledao uzivo) ali oporbeni je bio veoma masovan i problem je to sto je bio veoma masovan i u drugim gradovima. Cak i Ruski senatori (Puskov) otvoreno govore da je Luki izgubio informacioni rat od oporbe. Jedino sto je jasno je da ce RF osigurati bezbjednosti Bjelorusije i to Ruske vlasti ponavljaju mislim da je ovim veoma jasno da ce Rusija reagirati ako bude potrebe odnosno vjerojatno anexirati Bjelorusiju. Na kraju to je mozda i najbolje za njih jer ce ovako utonuti u haos.

Istrazuj
3 godine prije

Batko je dobio (mozda) ovu bitku… Ali cio-satanisti nece stati. U to ne treba sumnjati. Prije svega namjeravaju ga kazniti zbog – odbijanja naredjenja datog iz centrale Rotschilda/ Rockefellera a naredba o “lockdownu” izdata preko Gatesovog WHO. Na Batkovu zalost i ruska vrhuska je – totalno u banani, tj sto Rockefeller/Rotschildi narede – Putin mora izvrsiti momentalno. To smo svi gledali u tzv “pLandemiji” kad je Rusija ne samo drakonski zatvorila i surovo kaznjavala svoje gradjane (a sve bazirano na Gatesovoj WHO lazi), nego je dozivjela nevidjenu duhovnu sramotu – ne provevsi Paradu pobjede 9. Maja…. Uz to cak ni pravoslavni Uskrs – nije bio dozvoljeno proslavljati po obicajima crkve (toliko o snishodljivosti tzv “RPC”)… Eto koliko je dno dotakao Potkov rezim. . SVE obrnuto – tj NORMALNO gledali smo u Belorusiji! Sve! Zato i Putko i cionisticka vrhuska Ruske Federacije – koriste svaku priliku da ocrne i ojade Batka.… Čitaj više »

Milance
3 godine prije

Batko ovaj tjedan zavrsava svoju pricu..bolje dá sám dá ostavku nego dá ga objese kao Gadafija

Stara kuka
3 godine prije

“Gradonačelnik bjeloruskog grada Bresta obećava puštanje svih uhićenih od 9. do 11. kolovoza. Gradonačelnik Bresta (Bjelorusija) Aleksandar Rogačuk obećao je da će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi se oslobodili uhićeni od 9. do 11. kolovoza.”

Otkad to gradonačelnici odlučuju koga će se pustiti iz pritvora? Mislio sam da u demokraciji, zapadnog tipa koju ti uhićeni “mirni prosvjednici”, a izgleda i taj gradonačelnik toliko zazivaju postoji trodioba vlasti i da sudovi, neovisno o gradonačelnicima i ostalim političarima, a na osnovu zakona odlučuju koga će se osloboditi, a koga osuditi.

Tadmur Palmirovic
3 godine prije

Putin iza ovoga izlazi potpuno razgolitit,ogoljen do koske. Ili će spasiti Lukašenka i s njim Bjelorusiju ili će svima na svijetu pokazati (onima koji mu još uvijek vjeruju) da je i on kakao kaže Subaru “lakostin” najamnik.

Baba Vanga
3 godine prije

Lukašenko je prošlost,nece se izvuci,Preuranjeno je pistati da je Nato matiran.

Ana
3 godine prije

Vazno je da je ovaj isti koji je obogaljivao zute prsluke, hapsio ih i proganjao u maniru crnih dana diktatorskih rezima, opanjkavao preko svih sluganskih medija 24/7, expresno sudio, za razliku od pravih razbojnika- podrzao prosvjednike u Bjelorusiji…..

Karma
3 godine prije

Nato vucibatine ce poslati 100 napaljenih poljaka na lukijevu granicu så rakijom u ruci.

tongo
3 godine prije

Amerika i Engleska izmisljaju kojekakve price da se njima Rusi mijesaju u njihove namjestene izbore….a otvoreno se mijesaju u izbore Bjelorusije, svake zemlje.

ingle
3 godine prije

Svetlana iz Litvanije je trazila nove izbore. Sad ne trazi vise.
Ona kaze da je sada spremna biti predsjednk Bjelorusije. LOL

Armagedon
3 godine prije

Sah se igra u daljini
na svijetskoj razini
na ploci raznih boja ,
Svak svakog matira ,ispod stola
istina je cudnog kova.
iz elitnog sloja
vlada paranoa
a nema heroja …..
Lazima i prijetnjom
psihopatskog kriznog zbora
iz masonskih loza,
iluminatskog hora
politickih koza
Genocid na putu…medicinskog tora
Ociju zdravih …vida kobna
izgubijena logika,
glupost je velika
Ljudska katastrofa , pameti vise nema….. kaos nam se sprema
Pandora…… je spremna .

lika
3 godine prije

Mislili smo da se samo u socijalzmu skoci iz vozaca kamiona u predsjednika, ima toga i u demokracijama s ucitelja za predsjednika.

tomi
3 godine prije

Lizogu..c i podguz.a muha.

Slučajno sam prolazio
3 godine prije

Meni se čini da Lukašenka obije strane (zapad i Rusija) primoravaju da se odluči na koju će stranu ići . Do sada je to izbjegavao ali izgleda da neće više moći. Mislim da su i rusi pustili da ga protivnici nagaze kako bi onda tražio pomoć od njih. To mu je tako. Ili će ići na ujedinjenje sa Rusijom ili obojena revolucija po poznatom receptu.

Djuro
3 godine prije

Sta se zapad i mjesa opet hoce da prodaju svoju demokratiju. Krivo im sto ovaj nije sluso njihove instrukcije o koroni. Lukasenko je bio najbolji i najmanje je maltretirao Ljude od svih politicara. A ovaj francuz poziva evropu da podrzi demonstrante ja bi mu reko nek rijesi prvo proplem sa zutim prslucima i da netreba da daje savjete bjelorusima. Oni gdje pomazu odma se raspane drzava. Lukasenko bi trebo podrzati zute prsluke.

Mortimor
3 godine prije

Hm, znači cia i mossad nisu uspjeli iz prve, ali ne nadajte se boljemu. Ne odustaju oni tek tako ako su zacrtali to će i uraditi.
Samo me zanima kad će neka obojena revolucija u americi (iako na prvi pogled se čini da je počela) i u tzv. državi izrael?

Djuro
3 godine prije

Lukašenko u obrani demokracije ! Kakav oximoron !

but
3 godine prije

MINSK, 17. kolovoza / TASS /.
Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko posjetio je Ministarski pogon traktora kotača kako bi se sastao sa radnicima usred izvještaja o štrajkovima, javlja dopisnik TASS-a.

Tijekom posjete, Lukašenko je dobio izvještaj da postrojenja u zemlji uglavnom rade normalno, javlja novinska agencija BelTA .

Bjeloruski predsjednik izjavio je da se u toj zemlji neće održati predsjednički ponovni izbori.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Nećete uživo vidjeti dan kada radim bilo što pod pritiskom.
Neće biti ponovnih izbora.
Jer, u tom slučaju neće biti MZKT [Minska tvornica traktorskih kotača],
niti MAZ [Minsk Automobile Plant], niti BelAZ [tvornica kamionskih kamenoloma].
Sve će tada biti uništeno za pola godine “, rekao je Lukašenko, javlja novinska agencija BelTA.

Mahatma
3 godine prije

Čim Bill Kristol želi ”brzu intervenciju” EU i US znaći da je zapad izgubio bigly.

but
3 godine prije

Zapadne istraživačke institucije žele namamiti znanstvenike iz Gamalei Nacionalnog istraživačkog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju ruskog ministarstva zdravstva, ali bezuspješno, izjavio je u nedjelju šef centra, Alexander Gintsburg.

“Naši istraživači rade na Institutu Gamalei deset godina …

Bilo koje američko ili europsko sveučilište može samo sanjati o takvim istraživačima. I oni će ih pokušati primamiti.

Ali to neće moći”, rekao je u intervju s tjednim informativnim programom Vesti Nedeli na televizijskom kanalu Rossiya-1.

Prema Gintsburgu, negativna reakcija Zapada na novo registriranu rusku antikoronavirusnu cjepivu bila je prilično predvidljiva.

“Ne bih to nazvao dogovorom. Nazvao bih to prirodnom negativnom reakcijom zapadnih kompanija na pojavu ruske proizvodnje, koju nisu očekivali.

Dakle, mislim da bismo trebali zanemariti ove negativne stvari koje nam se izlijevaju i oni su za to vrlo dobro plaćeni “, naglasio je.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ivo
3 godine prije

Ti si vidim djecak Hollywood-a. A ono kada Rambo,sam, opkoljava rusku diviziju u Avganistan?! A?)) Meni je to bilo glupo gledat sa 12 god al vidim da ti, vec matora prdonja, mozes da se zakunes kako se to zaista desilo:)
Legendarna scena,najbolji opis ANGLOfilske mitomanije,koja je bazirana na masti i nema ama bas nikakve veze sa stvarnoscu…itd..itd..
Sedi-kec..

Zadranin
3 godine prije

Sad će se “Guaida” proglasiti predsjednicom Bjelorusije.. i svi zapadnokenjci će je priznati.

Koja nova norma ludila..

P***!

Spacevoodoo
3 godine prije

Taj film je bio samo flash ruske propagande koji je trajao u milisekundama u odnosu na kontinuitet desetljetne zaslijepljenosti Hoolywoodske propagande sa Happy Endovima 😊😊😊

čekajsamo
3 godine prije

Ne može biti odmah gotova,trebam sačekati nekoliko dana svoju majicu sa natpisom LUKAŠENKO BRAT MOJ, s druge strane : NE,NE,NE, NE DAJ NA SEBE. Vjerujem da će batko izaći kao pobjednik, zato što ONI nisu računali na taj faktor iznenađenja (ide mi sad asocijacija na 1941,na našim prostorima…).

FATIH
3 godine prije

SHOROSE KOPILE HAZARSKO,OPET SI PUSIONA.CEKA TE ODLAZAK U HAREM…
MOLIM ALAHA DZ.S. DA TE UPUTI TVOJIM PRIJATELJIMA U DZEHENEM.

Ringo10
3 godine prije

Nije Zapad jos porazen u Bjelorusiji…

Bitka je tek pocela

Zigi
3 godine prije

Što se tiće poštenja ovih izbora , duboko sumnjam u to, 80 % podrške se ne dobiva čak niti da im padaju pečeni piliči, jer u pravilu su glasačka tijela podjeljena po više kriterija i teško da jedna osoba može to objediniti. To je uspjelo samo Miloševiću, a znamo da se taj lik nije ustručavao od ničega za održati na vlasti! Očitio da je lik varao , a ako nije neka ponovi izbore i dopusti promatrače, zapravo neka ih uvjetuje za ponavljanje, jer ako je skupio preko 80 posto onda nema straha za gubitak izbora. Ne podržavam drugu stranu, zapravo mislim da je to pre bliska veza sa NWO-om, ali nije niti diktatura riješenje.

Fenik
3 godine prije

Meni je prosto nevjerojatno da Lukasenko dopusta da mu otvoreno neprijateljski mediji iz Poljske bez ikakvih problema rade po drzavi. Zašto ih nije protjerao? Ili zabranio postoje tehnološke mogućnosti za to. Evo sad mu i drzavna televizija izlazi u strajk ( ovo je ozbiljno nije sala) mozes li netko da zamisli da bi HRT ili RTS to učinili. I zavodi poput maza su sada obustavili rad i drzavna televizija ocigledno da Luki nije bio diktator vec isuviše mekan cim se ovo dogadja. Ruska javnost je izuzetno nervozna oko svega ovoga jer ako Vlada dopusti da neki prozapadni lider dodje u BJ to je 400 km od Moskve i 200 do Peterburga mislim da ce Putin zbog svoje vlastite javnosti morati reagirati ali i zbog nacionalne strateške bezbjednosti jer je BJ za Rusiju pitanje zivota i smrti.

Max
3 godine prije

Bravo Lukašenko dobro odigrano. Pokazuje da je jak , Jasno govori što se zbiva a pučiste upozorava na poslijedice njihovih djela.

Zadranin
3 godine prije

Da pišem pod tuđim nickovima i što mi možeš. Svakome tko mi stane na put osvetit ću se tako da koristim njegov nick.
P***!

Spartak
3 godine prije

Drži se Luki, samo hrabro. Znam da je teško mladeži zaluđenoj zapadnom pop kulturom objasniti da je to mamac za naivne budale, a da se kapitalističkoj bandi živo fućka za njihovu “slobodu”. Ne razumiju oni. Ne daj da bedaci unište državu, jer uvijek je bolje pametna vladavina manjine (latinski “diktatura”) od glupih ovaca “demokracije” u čije ime bi zapravo vladali pohlepni anglocionistički pastiri te ih muzli i strizali.
Napravio si pogrešku kad si dopustio otvaranje usanske ambasade i djelovanje stranih tzv. nevladinih org. Htio si se umiljavati kapitalokraciji, ali to ti je vrlo opasna metoda. Zatvori što prije ta gnijezda laži, a bangsterske mutivode protjeraj iz zemlje. Bjelorusiji je bolji socijalizam kakvog ima, premda nije savršen, i ne treba joj “savršena” demokracija-demonkracija. Zar im nije dovoljan primjer Ukrajine? Pa to bi i budale s IQ 80 morale shvatiti.

ShaCkaL
3 godine prije

Iz dosta izvora sam pročitao da je kontra Lukasenka bilo između 150-200 tisuća prosvjednika..

čekajsamo
3 godine prije

Ti si njega uhvatio, ma daj budalo.
P***!

Jxlspsp
3 godine prije

Plenković. Ipak ne, on voli briselske

piždro
3 godine prije

Cijaši, Big Braderovci, Natovci, Soroševci, LGBTovci, i pseudo demokratovci će u drugom kolu pokušat drugim metodama … a metode su im iz holivudski filmova.. novac nije problem, bar toga imaju na pretek..

Jozo
3 godine prije

Ti si glupi troll

Stara kuka
3 godine prije

Zrno sumnje? Je li on pobijedio blogerašicu sa osam posto ili OSAM PUTA više glasova? I za koji bi ku… ijedna suverena država upće trebala dopuštati bilo kakvim “međunarodnim promatračima” da im švrljaju po zemlji i da ju u bilo čemu kontroliraju? Pogotovo besposličarima i jebivjetrima iz kojekavih bjelosvjetskih “GONG-ova”.

piždro
3 godine prije

Gledao sam sad jednu snimku… imaju veliki broj petokolanaša..

MNK
3 godine prije

ŠAH MAT! Saša. F. najeba je u slivoviku 🙂 di si ti sine vidia 70 iljada bjelorusa u podrsci Lukasenki? hahahha
Жыве Беларусь!

Zadranin
3 godine prije

*ubre jedno pokvareno, ostavi se mog nickname-a! Ebaću te gdje te stignem, kako god brz bio!

Zadranin
3 godine prije

¨Gotovo je mijenjam Nickname! Odsada osoba sa nick name-om Zadranin ne postoji više i sve pod tim imenom je lažno!!

mladen3x
3 godine prije

Lukašenko,da je malo pametniji,dao bi firme u privatno vlasništvo na rok od 5 godina.Ako uspijete i garantirate za radnike i plaću,ok,još 5…Ako ne uspijete,zadržite radnike i firma ide pod državnu upravu.Nemojte pričati o ugovorima,pričajte o poslodavcu…btw.na kredite zaboravite…..pa pokazati tim radnicima,ljudima,gdje im je bolje….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI