Satanistički hram: Transeksualnost je religijsko pravo

Sotonizam
92 komentara

Satanistički hram (TST), zagovaračka grupa sa sjedištem u SAD-u koja djeluje kao vjerska organizacija, ponudila je da njegovi “ svećenici ” svjedoče u ime trans članova TST-a da su procedure afirmacije spola dio osnovnih načela satanizma.

Ponuda, objavljena na društvenim mrežama u srijedu i poznata kao Expert Witness Service, “posebno je prilagođena trans članovima TST-a koji se suočavaju s kršenjem njihove tjelesne autonomije od strane vladinih vlasti na lokalnom, državnom ili saveznom nivou”, navodi se u poruci.

Trans prava su postala aktuelno političko pitanje u SAD-u, sa konzervativnim političarima koji se zalažu za stroga ograničenja u nekim oblastima. U aprilu je Predstavnički dom pod kontrolom republikanaca usvojio zakon kojim se želi zabraniti transrodnim ženama i djevojčicama da se takmiče u ženskim školskim sportovima. Liberalni protivnici takvu politiku nazivaju transfobičnom.

Hram tvrdi da ima preko 700.000 članova širom svijeta i navodi potpunu ličnu kontrolu nad nečijim tijelom kao jedno od svojih sedam načela. Organizacija promoviše slobodu pojedinca, sekularizam i razum.

Jedna od nedavnih kampanja TST-a bila je usmjerena na spomenik s Deset zapovijedi koji je postavljen na području Kapitola države Oklahoma 2012. Grupa je nastojala pored njega postaviti statuu demona Bafometa, jednog od simbola koje koristi u svojim ritualima.

Ona je povukla svoj zahtjev nakon što je Vrhovni sud Oklahome 2015. presudio da je originalni spomenik prekršio ustav države, koji zabranjuje državnu podršku bilo kojoj religiji. TST je bio uključen u slične proteste i pravne postupke protiv spomenika Deset zapovijedi u Arkanzasu.

SADSotonistiTrans osobe
Pretplatiti se
Obavijesti o
92 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
10 mjeseci prije

procita li ovo mladen ,,dobit ce opet fiks ideje da se takmici sa zenama

Kovje
10 mjeseci prije

Sotonizam sve više i brže izlazi iz sjene..izbija na površinu😕

Stop budalama
10 mjeseci prije

Glavni, ” dobri ” bogovi se bas nisu iskazali u pomoći ljudima,
Mozda je vrijeme da konkurenciji damo sansu, losije ne moze biti 😀

eks
10 mjeseci prije

USA je leglo satanizma. Samo je pitanje vremena kada će to zlo doneti u Evropu i nametati nama kao vrednosti zapadne civilizacije. Običan čovek u USA je žrtva psihopata vladara USA .

Realno
10 mjeseci prije

Sektaši.

Гавран
10 mjeseci prije

Test pitanje.
Kom duhovnom pokretu pripada “Zmijska dvorana u Rimu”?

Jasna
10 mjeseci prije

Jeb.. ih Amerika leglo zla

Mahatma
10 mjeseci prije

Nitko ti i ne brani bit transeksualac, ali nemoj mene prisiljavat na sudjelovanje u tvojem fetišu.

nekoime
10 mjeseci prije

I inkvizicija je.

Marko
10 mjeseci prije

ma treba ih sve poceti tuci… jako tuci, pa da vidimo kako ce se onda stvari odvijati!

Max
10 mjeseci prije

Thans ideologija i jest djelo sotonista.

Lucija, prva
10 mjeseci prije

“Sa jedne strane povijesno poznat problem Crkve, a sa druge strane, oni jednako poznati, samo mnogo manje razvikani ‘neo-pedoljubi’. Ovi koji seksualiziraju djecu otvoreno, na najvišim globalnim razinama, od bogatih nasljednika loze do političara, medija, UN-a i +., …. žao onih mnogih koji su zažalili, a povratka nije bilo. Gledala sam nedavno kakve su to, zapravo operacije. Jedna djevojka je pričala kako mora širiti vaginu svakih nekoliko sati, jer se zatvori, nastanu mjehurići, opet operacija. Vagina od penisa prepolovljenog i izvrnutog kako bi vrh pružao podražaje ‘iznutra’. Ovisno od ‘graftova’ kojih tkiva rade vaginoplastiku – i smradovi užasni uključeni. Djevojčici od 15 odrezali grudi… Doktorica-insajderica koja to više ne želi obavljati, kaže: nesretnica se vratila nakon par mjeseci natrag i kaže da joj je dosta, da hoće opet biti djevojka, da je vrate na staro. Kaže da je tada shvatila koliko djeca ne znaju na što pristaju. Masa je neuspješnih… Čitaj više »

Švejk
10 mjeseci prije

mislim, da je samo što pre kazati zapadu papa…

ljena bitanga
10 mjeseci prije

Naravno, Amerika! Naravno da su procedure afirmacije spola dio osnovnih načela satanizma. Sotona je beztjelesan i mrzi ljudsko tijelo i ljudsju tjelesnost, zato i sotonizam slijedi nakarade devastiranja ljudskoga tijela!

Ivek
10 mjeseci prije

Od mnogobrojnih cjepiva šta ih daju djeci ,ameri su već davno postali invalidi tj. nesposobni, a i pederi, lezbe, trans..
Spašava ih to šta sirotinja dolazi u amriku “obećanu zemlju” raditi najniže vrste poslova koje ovi bolesni perverznjaci i neradnici više nisu sposobni. EU i USA će se potom pretvoriti u sranje kad i ovi shvate gdje su došli.

Гавран
10 mjeseci prije

Talasi budalaština Novog svetskog poretka.
danas Priča o LGBT
sutra o pravima robota i androida.
preksutra saživot sa vanzemaljcima.

Schroder
10 mjeseci prije

Ovo su zadnja vremena.Sada znamo o cemu pricaju kada se sastaju u Davosu.Tamo ne dolaze oni koji se boje Boga , nego oni koji se klanjaju demonu Klausu Schwabu.Iza njega stoje nevidljivi veliki demoni, a on je menedzer i Bill Gates kao i Soros Glavni demoni ne izlaze u javnost.To su ti koji su nam puatili bioloski otrov coronu, neispitanu vakcinu, rat u Ukraini a sada nas ucjenjuju klimom Hoce da nas porobe i da nas otruju jer geoinzenjering radi dan i noc Ti avioni koji saraju nebo i od koji sara nastaju umjetni otrovni oblaci utjecu na susu na zemlji ili poplave, a mi udisemo te otrove O tome je strogo zabranjeno govoriti Bitno je da su politicarima poslije korone puna usta KIIME KLIMA KLIMA KLIMA JE POSTALA MANTRA

Ivan Bgd
10 mjeseci prije

Ako smatrate da trans nije ok onda ste zatucana transfobicna budala koja ne shvata sta je progres i napredak, i ogranicavate ljudske slobode i prava. A odmah iza ugla je i prinosenje zrtava i ispijanje krvi, pa i kanibalizam – i ako budete smatrali da to nije ok, bicete zatucana blodfobicna budala koja ne zna sta je zapravo zdravo i predstavlja evolutivni napredak covecanstva. I imajte uvek na umu, koju god gadost da pokrenu, oni su uvek jadne zrtve, pozivaju se na vasu empatiju i ako nemate empatiju prema zlu koje predstavljaju, onda ste zatucani, ograniceni primitivac koji je prevazidjen, i samo steti divnom, srecnom i harmonicnom drustvu koje oni predstavljaju. Najtuznije od svega sto se velika vecina prima na njihov narativ i uopste ne razlikuje dobro i zlo, vec prihvata ono sto ima bolju pricu, vecu medijsku zastupljenost i bolji marketing, tj “moderno” je i u trendu. Na taj… Čitaj više »

Filozof 🙂
10 mjeseci prije

Zanimljivo, neka nova religija. Pitanje je kada će sve religije shvatiti da su prepisane jedna od druge hvaljeći sebe, a zatirajući druge. No da krenemo od početka, čovijek i sve životinje na svijetu su rođene u dva spola izuzev onih koji su rođeni “drugačiji”. Ne treba ih smatrati greškom jer su rođeni takvi kakvi jesu. No ovo naknadno mjenjanje spola i sve ove čini iz dosade i izopačenosti je van prirodnih zakona ( mozemo ih nazvati i Božjim i Stvoriteljskim i Kreatorskim ) kako kome odgovara. Ovo je upravo još jedna nova religija utijecaja razlike kao i sve religije do sada. Mišljenja sam da imaju pravo raditi što ih je volja s svojim tijelima jer ako uhvatimo kršćanskog zakona svi će odgovarati, pa zasto onda ista religija ima pravo prozivati onu drugu da gora i suditi joj. Isto rade sve religije, Marks je davno rekao da je religija opijum za… Čitaj više »

Koma
10 mjeseci prije

Ako ovo ljudi prihvate sutra će biti da je pedofilija religijsko pravo. 🙄

Perun
10 mjeseci prije

samo za Logicno .Hr ….Zasto od Mise .T…34.. clanka …od Nermina 3 clanka …od Sase 7 clanaka … etc ..etc ..etc ….sto se to dogadja sa Logicno Hr…..da li je Miso . T.. pisaca masina ili neznam sto … gdje su ostali sa portala Logicno Hr…..Zar moram u Brcko putovat da bih saznao gdje su ostali Logicari Hr, nestali sa Logicno Hr….Miso .T dosadan si i skini se tema koje nez nas prevesti niti prezentirati ….nisi sveznalica ….chopy pa zalijepi to vise sinko nepali ni kod nas koji Logicno razmisljamo i logicno donosimo razumne zakljucke ….odmori malo Miso .T zasluzio si…..

Mario
10 mjeseci prije

Ja ću napraviti hram i reći da je Pajo Patak glavni i da svi kupuju stripove i gledaju crtane o Paji.

dis
10 mjeseci prije

Vjerujem da ne ću reći ništa novoga, ali svijetu bi bilo lakše disati da se sve ove sotonske kretaure i Sjeverne i Južne Amerike, pa čak i iz Australije maknu iz povijesti i zemljopisa Svijeta. Čak bi možda i “sirota kontaminirana i devastirana” Europa lakše disala u “svojoj DEMO(NO)KRACIJI”.

hiber
10 mjeseci prije

Čudno, jos jedna religija sa istoka. Prva operacija transrodnosti obavljena je 1972. u Sovjetskom Savezu, a najveća crkva im je u Iranu.

Jadranka S.
10 mjeseci prije

Sve je to pokusavanje izrugivanja/unistavanja kreacije/izvora/zivota samog/bezuvjetne ljubavi…. sve je izvrnuto/izokrenuto naopako!

KISIK
10 mjeseci prije

… VEGAN I TRANS….
PRVI SEHRANE HRANOM MOJE HRANE…
A OVO DRUGO JE KOMBINAciJa PSIHOFIZIČKI ANOMALIJA I PROGRAMIRANJA HRANOM,EKRANOM,ŠPRICOM,L TZV. LIJEKOVIMA…

Krescencije
10 mjeseci prije

Zanimljivo: Satan je do jučer sve činio da uvjeri ljude da ne postoji. No, u zadnje vrijeme uopće se ne skriva. Poput Saurona, Satan skuplja svoju vojsku da udari po čovjeku i svim životnim i ljudskim vrijednostima.
Bože, budi nam na pomoć!

goran
10 mjeseci prije

da da dolazi sotona bit če veselo.a rečeno je da mora zasjesti na tron da bi YAHUSHA mogao doći i svrgnuti i njega i sve one koji su mu davali podršku,tako da braćo i sestre pamet u glavu i pazite kome se klanjate.
100 godina ovog života je ništa naspram cijele vječnosti u paklu bez YAHUAH i YAHUSHA

Rimtutituki
10 mjeseci prije

Satanizam se vise i ne pokusava prikriti. Nadamse samo da ce krenuti obracun gog i magog,dok sam jos u snazi,ja bi to vjeso

Rimtutituki
10 mjeseci prije

Lgbtq i jeste usko povezan sa satanismom,buduci vecina pedofili,prvo zrtvuju djecu,a sve na sexualnoj bazi. Nece proci puno,prije neko,citajuci ovakve stvari,pocne da ih tamani.

Tim
10 mjeseci prije

Bit će mira sve dok se ne približe našoj djeci. Tada ću im besplatno promjeniti rod, spol i agregatno stanje

kobraN
10 mjeseci prije

nažalost, prisutno od početka institucionalnog kršćanstva, infiltrirali su se, čim je zabranjeno sklapanje braka svećenstvu. To je bio prvi alarm.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI