Službenik CIA-e potvrdio da ima “savjetnike” u Ukrajini – “dobro poznata tajna”

CIA
6 komentara

Još jedan tajni video je “ispao” kako bi pokazao plodnu korupciju unutar Središnje obavještajne agencije (CIA).

Gavin O’Blennis, ugovorni časnik u CIA-i, prelio je čašu na ono što je očito mislio da je jednostavan spoj. Ono što nije shvatio je da je razgovarao s novinarom na tajnom zadatku koji je tražio informacije o važnim stvarima kao što je američka korupcija u Ukrajini.

O’Blennis je tajnom novinaru rekao da CIA zapravo ima tajne “savjetnike” u Ukrajini, a to je “dobro poznata tajna” unutar agencije duboke države. Ovi savjetnici, dalje je otkrio O’Blennis, djeluju “pod pokrićem State Departmenta”.

Na video snimci, koja je snimljena 28. ožujka 2024., također se vidi kako O’Blennis razgovara o graničnoj krizi s ilegalnim migrantima. Prema O’Blennisu, “oni se neće kvalificirati”, misleći na tražitelje azila.

“Učinite to dovoljno puta, dobit ćete suosjećajno uho”, nastavio je O’Blennis o tome kako se ilegalce ionako pušta unutra.

CIA koristi zabranu TikTok-a

Što se tiče platforme društvenih medija TikTok, O’Blennis je nadalje otkrio da je jedan od razloga zašto Kongres, a posebno republikanci, pokušavaju zabraniti tu platformu u SAD-u, to što je prijetnja kriminalnom reketu CIA-e.

“Zato sada donose zakon kako bi ih natjerali na to”, rekao je O’Blennis o naporima Kongresa da zabrani TikTok, platformu koja za razliku od mnogih svojih konkurenata omogućuje brzo i jednostavno širenje informacija koje bi inače bile cenzuriran na drugim platformama zbog “dezinformacija”.

O’Blennis je također upoznat s unutarnjim radom Federalnog istražnog ureda (FBI), za koji kaže da rutinski oduzima novac strancima samo zato što može.

FBI redovito cilja na ljude “koji nam se ne sviđaju”, otkrio je O’Blennis, ili “bez razloga” samo “zato što bismo mogli”.

New York Times je zapravo objavio priču o CIA-inoj korupciji u Ukrajini, izlažući i to kako CIA potajno pomaže Ukrajini u njezinoj borbi protiv Rusije.

“Vlada SAD-a najveća je, najzločestija kriminalna organizacija na svijetu”, napisala je jedna osoba na X-u kao odgovor na O’Blennisova otkrića. “Kako uopće popraviti ovako pokvaren sustav izvan ovog svijeta?”

“Agencije s tri pisma korumpiranije su nego što bi većina ljudi vjerovala”, napisao je drugi. – Vrijeme je za buđenje.

Drugi je podijelio sljedeći video koji razotkriva propagandu raznolikosti, jednakosti i uključenosti (DEI) u FBI-u:

 

Zatim, tu je ovaj mali dragulj koji prikazuje pravu prirodu američke politike:

“Naša vlada je doista zla”, rekao je netko drugi.

“I pitamo se zašto nas toliko preziru kao zemlju”, dodao je drugi. “Mi smo najsumnjivija vlada na svijetu. Čovječe, potrebne su nam velike promjene u Washingtonu. Možete dodati i Ministarstvo pravosuđa na popis korumpiranih agencija.”

CIASADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
16 dana prije

Odavno poznato.

Perun
16 dana prije

svima je poznato da je barem polovina od te tzv. agenture pod nazivom CIA ( skracenica za ,, central infantile agency” ili po naški prevedeno ,, centralna infantilna agentura ” ) boluje od Down-Syndroma ….dalje objašnjavanje jednostavno nije potrebno …..P.S..to su fukare sa ,,masonskim ” pedigreom ili jednostavnije kazano — debili sa neuro-psihozama …SFSN…..

nastran
16 dana prije

čudo?

Život je nepravedan
15 dana prije

Netko savjetnike, netko vojsku…

goran
15 dana prije

u svakoj državi koji drži amerika imaju svoje operativce iz CIA koji siju razdor i mržnju i uništavaju sve čega se dohvate.
dok u bjelorusiji i rusiji ih nema i vidi čuda tamo teče med i mlijeko,hmm zanimljivo?

Dokurčilomi
15 dana prije

Povijest se ponavlja, Vijetnam 2. Nadam se da će i završetak biti isti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI