ŠOK I NEVJERICA – Tajno društvo farmako-mafije DOLDER, mističnije od Bilderberga, sastajalo se odavno s Macronom – Rezultat znamo – Mediji šute

Plenković - Macron
223 komentara

Stvari oko “kurtona” pandemije postaju vrlo ozbiljne. Svakog dana otkrivamo nove šokantne informacije koje mainstream mediji ne prenose. Francuski patriot Florian Philippot, ekskluzivno otkriva novi mogući skandal u kojeg su uključni svjetski proizvođači cjepiva okupljeni oko tajnog društva Dolder, a s kojima se potajano već 2018. godine sastajao francuski predsjednik Emmanuel Macron. Tajnost razgovora, glavni je princip ovog opskurnog društva, koje čak nema ni internet stranicu, jer mjesto susreta ne žele objavljivati. Tko se krije iza ovog društva i što im je cilj, ekskluzivno otkrivamo.

Uznemiravajuća vijest iz 2018. godine AFP-a

Elita svjetske farmacije pozvana je u srijedu (08. 08. 2018.) u Pariz, povodom “Doldera”, privatnog foruma gdje tema ostaje tajna. “To nije sekta!” ironično ih brani francuski farmaceutski izvor s kojim je razgovarao AFP. “To je think tank velikih šefova svjetske farmako industrije, koji se održava jednom ili dvaput godišnje”.

Dolder je dobio ime po velikom hotelu u Zürichu, Dolder Grandu, svojevrsnom alpskom dvorcu s kupolama koji izgledaju kao iz filma o Jamesu Bondu, gdje se ovo društvo prvi put susrelo 1970. godine. “Sastanci su se održavali u Sjedinjenim Državama, Japanu, Brazilu, Italiji”, kaže izvor s kojim je razgovarao AFP.

Ovaj mali summit s 25-ak šefova još je tajniji od svog modela, kluba Bilderberg, koji svake godine iza zatvorenih vrata okuplja stotinjak osoba iz svijeta biznisa i politike.

Za razliku od Bilderberga, Dolder nema službenu web stranicu koja otkriva barem mjesto i datum sastanka, teme rasprave i popis sudionika.

Dakle, nema spominjanja Doldera na stranicama Međunarodne federacije farmaceutskih proizvođača (IFPMA), sa sjedištem u Ženevi, koja je ipak organizator.

“Sudionici su izvršni direktori globalno aktivnih farmaceutskih tvrtki sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Europi i Japanu, koje su članice IFPMA-e”, rekao je glasnogovornik ove federacije, trenutno samo za AFP. kojim predsjeda Ian Read, šef američke farmaceutskog diva Pfizer.

Ovaj tajni sastanak “služi kao forum za raspravu o izazovima globalnih zdravstvenih i javnozdravstvenih politika koje imaju utjecaj na biomedicinske inovacije”, dodala je glasnogovornica.

Šef velike tvrtke u zemlji domaćina svakog Doldera obično igra ulogu ceremonijalnog organizatora. Također, ova funkcija u ponedjeljak će pripasti Olivieru Brandicourtu, izvršnom direktoru Sanofija, koji će “održati uvodni govor”, rekao je AFP-u glasnogovornik francuskog farmaceutskog diva.

S kim će razgovarati? AFP je dobio potvrdu o prisutnosti Kennetha Fraziera (izvršnog direktora Merck & Co), Larsa Fruergaarda Jørgensena (Novo Nordisk), Stefana Oschmanna (Merck KGaA), Davida Ricksa (Eli Lilly), Kåre Schultza (Teva), Pascala Soriot (AstraZeneca), Michel Vounatsos (Biogen), Emma Walmsley (GSK) ili Christophe Weber (Takeda)…

Datum i održavanje Doldera ove godine u Parizu nisu beznačajni. Sastanak se održava dan prije Strateškog vijeća za zdravstvo (Csis), foruma za dijalog između države i tvrtki u tom sektoru, koje se sastaje svake dvije godine od 2004. pod pokroviteljstvom premijera. Osim toga, izvršne direktore Doldera u ponedjeljak navečer primit će Emmanuel Macron na večeru, rekao je za Elysee AFP.

Kopirači Plenković, savjetnici i stožeraši u akciji

Grupa se navodno iznova sastala s Macronom 2021. godine, a koji je nakon toga najavio praktično obvezno cijepljenje, uvodeći katastrofalne mjere. Samo tri mjeseca ranije, uvjeravao je javnost da obvezno cijepljenje nije nikada bilo u planu. Što reći? Slučajnost?

Ovo tajno društvo se sastalo uoči Strateškog vijeća za zdravstvene industrije (CSIS). O čemu se radi? Pokrenut 11. veljače 2021. CSIS “ima za cilj Francusku učiniti prvom inovativnom i suverenom europskom nacijom u zdravstvu”, objašnjavaju ministri zdravstva Olivier Véran i ministar industrije Agnès Pannier-Runacher.

Cilj sastanka stoga je dati akterima zdravstvene industrije sredstva za suočavanje s, kako vele francuski mediji, velikim izazovima javnog zdravstva, projicirati se u budućnost kako bi pacijentima i zdravstvenim radnicima učinili dostupnim sutrašnje nove lijekove.

Stvar je jasna. Farmaceutska industrija ima direktan pristup svjetskim državnicima s kojima tajno pregovara o novim lijekovima. Obratite pažnju na Eli Lilly farmaceutsku tvrtku, desetu po veličini na svijetu. Upravo ova tvrtka nudi skupi tretman na principu “sintetičkih antitijela” o kojem govore i hrvatski “stručnjaci”. Nitko ne spominje lijekove za koje su istekli patenti, te koje obrađuju razne znanstvene studije. Novac je glavni faktor, spora nema.

Francuska je upravo u 2018. godini umjesto 3 obvezna cjepiva, nametnula čak 11, a početkom 2020. godine, lijek koji se koristi već 70 godina i koji je bio u slobodnoj prodaji, proglasila opasnim. Francuska Ministrica zdravlja Agnès Buzyn koja je potpisala ovu suludu odluku, nagrađena je direktorskim mjestom u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Ove odluke kopiraju Plenković i njegova klika, koju je on osobno odabrao i posložio na svim razinama. Zlo ima neke pozitivne stvari. Konačno imamo listu osoba koje treba istražiti i suditi. Naravno, ako su krivi i pod uvjetom da ih istražuju i sude poštene osobe.

Dijelite ovaj članak, jer je to minimum što možete učiniti. Prepustimo li se opskurnim organizacijama tipa Dolder, budućnost će biti vrlo mračna.

Big PharmaDolderfarmaceutska industrija
Pretplatiti se
Obavijesti o
223 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Magdalena
2 godine prije

Hvala sto postojite Logicno com 🙏🏻😘😘❤️ BvB

ljeto64
2 godine prije

Već duže vrijeme čitam Logično i komentare koji su odlični, osim onih zanemarivih par trolova kojih ima na svakom portalu, a koji su meni osobno na ignoru. Primijetila sam da velika većina komentatora vidi što se događa i da ima dosta široko znanje o općoj situaciji u svijetu pri tom naravno ne vjerujući msm ,jer njima vjerujuje još nekolicina baba sa Kamešnice . Međutim,jako sam iznenađena komentarima na članku dr Jurinić .Niti jedan komentar nije bio ZA njenu soluciju, opet su bile neke nazovimo kritike da se to ne može, da se pobrinemo za hranu za zimu, da mislimo na sebe , da od toga nema ništa ….tako da meni nije jasno što mi hoćemo osim kritizirati ? Zar smo toliko preplašeni da ni ”pismo” nismo u stanju poslati ?

RENEW
2 godine prije

Umazanija se seveda množi in čez čas bodo naše ovce videle tisto kar so videli ameriški vojaki, ki so prejemali cepiva proti antraksu. Ogromna količina samomorov, ogromno multiple skleroze, ogromno otrok s prirojenimi napakami in ogromno (s strani cepljene ovce) pobitih družin. Toda glede na to, da smo zločinski narodi, ki stalno uničujejo tuje države od Sirije do Libije mislim, da to niti ne bi bilo tako slabo. Kazen za Gadafija sledi.

piždro
2 godine prije

Maki i balkanski učenici dobro obrađuju školu za gazde i majstore, čak besprijekorono..

Alen
2 godine prije

Agencije za kontrolu lijekova su ključne , preko njih sve vrte , zato su iste ili privatne ili nevladine ili neprofitne kako već smisle..

2 godine prije

Sinoć sam slušala razgovor o problematici najezde divljih svinja u grad, u vrtove i dvorišta. Kako se one progresivno množe i kako su postali nelagoda i problem za neometan život čovjeka. Zaključak je bio da bi se gradske vlasti trebale angažirati po tom pitanju i “riješiti problem”!
Nisam komentirala…analogija je bila prejaka…samo me prošla jeza od glave do pete!

Ana
2 godine prije

Zovi li se Dolder ili Mate ili Pero-vidimo kakvi su i sto zele po tome kako su ga instalirali i sto mu naredjuju da radi. Tocka.

Stara kuka
2 godine prije

Dobro je izvještavati o ovakvim stvarima, ali izbjegavajte senzacionalističke naslove.jer ovo o čemu ovaj članak piše nije ništa novo, senzacionalno ni šokantno. Tajni, neformalni sastanci kojekavih svjetskih moćnika su se održavali oduvijek i uvijek će se održavati. I uvijek su se na tim satancima donosile odluke koje su utjecale na živote milijuna ljudi. Uglavnom su utjecale na negativan način. Ovo nije ništa drugo nego sam na maoo višu razinu podignut sastanak kartela. Nema razlike između ovoga i tajnog sastanka bossova meksičkih ili kolumbijskih narko kartela gdje oni dogovaraju podjelu terena i metode borbe protiv onih koji ih ugrožavaju.. Upravo na takvim sastancima su se oduvijek donosile ključne odluke, koje su onda samo bile formalno potvrđivane kroz tzv. tijela vlasti, odnosno parlamente, Vlade i slično. Iskreno rečeno ja ne vidim načina da se tu stvari promijene. Tako dugo dok postoji mogućnost da mali broj ljudi dolaskom na čelo moćnih i bogatih… Čitaj više »

grunf
2 godine prije

Zašto bi ova vijest bila čudna???Macronu mogu oprostiti ovakav blizak odnos prema farmaceutima….Mora voditi računa o svojoj supruzi…on dobro zna da nekrofilija nije baš normalna pojava…

Vjekoslav
2 godine prije

Jos malo pa gotovo. Puno ih govori da smo pobijedili na PAPIRU i da su njihovi zadnji trzaji onih koji ce krepati.

caruga
2 godine prije

jedini bas jedini sajt sa pravim informacijama

Abe 04
2 godine prije

Beros ne vjerujem uopće da si toliko glup, probio si plafon, sad si samo zao.

Martin
2 godine prije

Ostavite privatne napede i nadmudriuvanja.
Je li ostina da Macaron poslije ide u Beogtad da provjeri servis za fransucke( Rafale) avione ?

Scorpiorex
2 godine prije

Elli-Lilly odavno radi tretmani sa antitijela, dobio ih je Trump za 48h izasao zdrqviji,mladji,pun energie.

piždro
2 godine prije

haha Mislave najvjerojatnije se meštri sastaju u grand hotel Dolderu u zirihu. tu je i fifa kvart gdje se izvlače zdrjebovi i domaćin svjetski nogometnih prvenstava

oirdthoierghtrgiwstr
2 godine prije

Hehehe……………….

Abe 04
2 godine prije

Ja znam kada će slijepi progledat tj., kako se voli reći, probudit se. Bit će to kada im zazvoni šamarčina pa još jedna pa još jedna pa.. i još uvijek ništa. Bit će to kada im zazvoni konačna šamarčina. Koja, kakva to?
Kako bi to svi prihvatili i kako bi reagirali, bili nabodeni ili ne, kada bi po postignutoj nabodenosti od 60-70% u prosjeku za sve države svijeta, najednom svi ms mediji otvoreno objavili tragična saznanja: ova tehnologija uzrokuje gotovo 100%tnu neplodnost, a nabodeni će živjeti najduže 2-3 godine i skončavati u poniženju i mukama. Kako bi bilo da prouzrokuju takvo nešto i onda jednog dana na 60-70% kažu: sad se koprcajte! Vaši voljeni vođe, doktori, znanstvenici koji su primili fiziološku ili se ničim nisu naboli, samo sredili papire.

Dejan
2 godine prije

Maki kad vec obradjujes ko vodi ovo kolo onda idi do samog vrha. Srednji ešalon ne vodi igru vec ucestvuje u igri.

Max
2 godine prije

Činii se kao urotniički klub kao i ostali Trilaterala Biderberg grrupa Odbor 300 ali okuplja jedino korporacije Big pharma.

Krunoslav
2 godine prije

Svijetom vlada 20 obitelji,a kod nas u HR 200.Jači smo😁🤣

Hypatia
2 godine prije

Oni bodo zdravi preživeli na svojih poljih. Toda kdo bo vas sploh futral? Zakaj bi vam dali krompir in fižol?

Sokratov Daimonium
2 godine prije

U koliko se narod ne homogenizira i ne krene u svom legitimiranom ustavnom pravu protiv PLENKOVIĆEVOG NEOLIBERALNOG FAŠIZMA i mjera koje su ionako izdiktirane iz CENTARA MOĆI koje OVO SMEĆE LJUDSKO U STOŽERU Beroš – Capak – Markotićka najbrutalnije nameću uz prijetnje kao i sankcije prestrašenom narodu i prije svega ne prosvjećenom i USTAŠKIM TEROROM PROVODE naša povijest izrast će kroz nametnutu silu, teror ovoga vremena u svjetsko povijesnu katastrofu, ovo vrijeme terora i pokrenutog globalnog genocida CORONOM od strane bankarske-danistakratske i enrichissez-vous MONSTRUOZNE NEKROFILNE ELITE i ovoga LJUDSKOG ULOŠKA – SMEĆA na vlasti i politici koji su ostantivno prihvatili “Derner- Cri” eugenike ne samo po bio fiziološkom i antropološkom receptu, nego i socijalnom statusu na listi njihove genocidne eugenike ne samo da su umirovljenici, nego i prekarizirani društveni sloj, niti djeca NACISTIMA NISU SVETA, našu stvarnost, naše živote kao i naše djece kao i opstanak nacije, čovječanstva će biti… Čitaj više »

Jadranka S
2 godine prije

Svi su oni slugani/pijuni istih gospodara, u istom planu prema istom cilju.

Jadranka S
2 godine prije

Opet kazem: nesuradnja je jedino rjesenje!

nonwo
2 godine prije

Kmeče i vakseri ili što već jesu.Samo poslije…
Oni su, za sad, samozatajni…Nitko ih ne doživljava.
Službeno ,vakseri s nuspojavama,ne postoje.

Throne
2 godine prije

Ovo je samo logican sljed u pripremanju novih medicinskih mjera, odnosno terrora u svijetu. Na ovakvim sastancima dogovaraju se novi koraci i taktike kao i pripreme novih otrova s cime ce korumirane drzave, pardon lobirane vlasti nastaviti ovaj rat protiv covjecanstva.

Властимир
2 godine prije

Ништа чудно,Макрон је човек породице Родшилд а они су чланови Масонске ( читај : злочиначке групе ) у којој су Бил Гејтс,Рокфелерови,Морганови и многи други …

Lucija, prva
2 godine prije

1. Ako mislite da ovo nije samo po sebi kažnjivo, vrate se. MONOPOL . Pred ohoho godina u SAD u se sastala četvorka…naravno, radi dogovora o cijenama. Tako ih je sud potkačio, da je primjer ušao u udžbenike. Antimonopolni zakoni i te kako postoje, ali se ne poštuju. Počevši od Sherman Antitrust Low a nadalje. Dograđivan, dvaputa. Neprovođenje zakona je problem. Vidljiv npr vrlo jasno kada je Google kupio YT. Ako mislite da bi neki američki sudac još prije 50 godina bio fasciniran time što neka MNC ima formalno sjedište u drugoj zemlji, varate se. A postojali su i postoje Kongresni i Senatski odbori . 2. Ovo su razgovori tehničke prirode. Što znamo po tome jer se sastaju “Executives”. Izvršni direktor je osoba sa puno moći. Ali i smjenjiv. Od Upravnog i Nadzornog odbora. Vlasnici su bitni. Oni se sastaju u Švicarskoj. Znači, stvari su otišle tako daleko da predsjednike… Čitaj više »

Che P
2 godine prije

Samo vrijeme sve pokazuje. Može se reći da se namjerno “spustio” na razinu prodavača izleta i kukuruza na plaži kako bi se spasio progona.

ledeno doba
2 godine prije

Agnès Buzyn – pripadnica bezgrešnog naroda, roditelji porijeklom iz Poljske

Jadranka S
2 godine prije

“Sok i nevjerica….”

Sok i nevjerica bi nastala da se vidi ljigavi stvor kojemu sluze.

Lucija, prva
2 godine prije

Molim, nemojte na gospodina?

Izraz “Derner- Cri” nisam čula sigurno 10 godina.
Vidite kako se pozna intelektualca? 😌

Nemora izmišljavati doktorate.

ledeno doba
2 godine prije

Njemački autor, Jörg Blech, napisao je prije 20-ak godina knjigu “Die Krankheitserfinder – Wie wir zu Patienten gemacht werden ” (Izmišljivači bolesti- Kako od nas prave pacijente”) u kojoj je opisao manipulacije i prevare farmaceutske industrije, koja stalno izmišlja nove bolesti, i za njih razne lijekove, da bi ih bolje prodali. On kaže, da se predstavnici farmaceutskih firmi često sastaju i otvoreno razmatraju, kako izmišlati nove bolesti, i lijekove za njih. Blech je inače mainstream novinar, dakle nije nikakav alternativni “teoretičari zavjere”. U uvodu se kaže: “Farmaceutska industrija stvara novu definiciju zdravlja čovjeka, tako da je (po toj definiciji) zdravlje, stanje koje nitko više ne može postići. Mnogi normalni procesi života; kao rođenje, starost, seksualnost, osjećaj nesretnosti i smrt- kao i normalni načini ponašanja, predstavaljaju se sistematski kao bolesni. Koncerni koji djeluju globalno sponzoriraju izmišljanje cijelih bolesti i metode njihova liječenja i tako stvaraju nova tržišta za svoje produkte. Jer, tako… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

III. dio i završetak..
….U stvarnosti je sindrom razdraženog crijeva u manje od 5% slučajeva, doista ozbiljan problem. A i navodni lijek za tu izmišljenu bolest nije baš bio učinkovit i uspješan, pa je to bio fijasko za farmaceutsku firmu, koja ga je izmislila.
Slilčn fijasko doživjeli su i sa izmišljenom bolesti “Sisi sindrom”. navodno posebna vrsta depresije kod žena, nazvana pom poznatoj austrijskoj carici Sisi.

Ivan
2 godine prije

Datum nije logičan. 08.08. mi je rođendan i 2018. nije bio ponedjeljak nego srijeda. A ovo šta piše u tekstu se već odavna zna. Samo šta su ljudi ovce pa se pokrivaju ušima i bezpogovorno cijepe sumnjivim cijepivima.

Alen
2 godine prije

Da da,oni kazu nije to sekta nego sastanak velikih sefova,a ti svi sefovi clanovi tajnih drustava:Masona,Jezuita,Malteski vitezova itd.A ovi sekte da nema vecih.

Drug
2 godine prije

Ljudi, ne postoji nikakvo tajno društvo Dolder.

edi
2 godine prije

Pa mafija se ne bavi više alkoholom i drogom , sada je preuzela glavnu industriju i zloupotrebila ju uz pomoć vlada i vladara kojim omogućuju totalitarne reżime .

Pero Kojtistero
2 godine prije

Najvažnija stvar je lista svih takvih trovača koji su krivci za kriminalno stanje civilizacije. Uz svakog treba biti jedna rečenica zbog čega je na listi. I lista mora biti javno dostupna. Za ostalo, neka se pobrinu bijeli kabalisti a trovačima će biti suđeno kako su oni sudili pucima i narodima.

Sve samo HDZ NE
2 godine prije

Koja je ova debela svinja iza Makarona, jeli to von Anemicni?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI