Sudac naredio da se vojnikinja izuzme od obaveze cijepljenja jer su mRNA cjepiva rađena pomoću stanica fetusa

Americka vojska
49 komentara

Sudac saveznog okružnog suda u Georgiji izdao je u utorak preliminarnu zabranu časnici zračnih snaga koja joj privremeno dopušta da ostane necijepljena protiv COVIDA-19 bez kazne.

Naredba Okružnog suda SAD-a za Srednji okrug Georgije prvi je put da je sud zabranio zračnim snagama provođenje svog mandata za pripadnika službe. To je najnoviji pravosudni potez koji se suprotstavlja saveznim zahtjevima za uniformirane vojnike i civilne zaposlenike.

“Sud je nedvojbeno uvjeren da će Zračne snage ostati dovoljno zdrave da izvrše svoju kritičnu misiju nacionalne obrane čak i ako tužitelj ostane necijepljen i nije prisiljen otići u mirovinu”, napisao je sudac Tilman “Tripp” Self.

Tvrdnja tužitelja da mandat cjepiva krši Prvi amandman i širi Zakon o obnovi vjerskih sloboda vjerojatno će uspjeti na sudu, dodao je sudac.

Neimenovana časnica služila je u zračnim snagama više od 25 godina, a sada radi u zračnoj bazi Robins u Georgiji. Morala je biti potpuno cijepljena do 18. studenog 2021. ili dva tjedna nakon roka za zračne snage kako bi aktivni zrakoplovci i skrbnici dobili posljednju injekciju u seriji s jednom ili dvije doze.

Časnica Zračnih snaga “iskreno vjeruje da bi primanje cjepiva koje je dobiveno ili testirano na pobačenom fetalnom tkivu u svom razvoju prekršilo njezinu savjest i da je u suprotnosti s njezinom vjerom”, navodi se u sudskim dokumentima.

Pfizer i Moderna proizvodi mRNA koristili su stanice replicirane s fetusa pobačenog 1970-ih kako bi bili sigurni da njihovo cjepivo djeluje u ljudskim stanicama. Fetalne stanice nisu korištene za proizvodnju niti jednog cjepiva, objavio je National Geographic prošle jeseni.

Johnson & Johnson koristi stanice replicirane s fetusa pobačenog 1985. za proizvodnju cjepiva, ali te stanice se filtriraju iz konačnog proizvoda.

To pitanje i dalje zabrinjava ljude različitih vjera, što je potaknulo vjerske vođe da se opredijele. Suočavajući se s pitanjima o tome je li mandat u sukobu s doktrinom, Vatikan je uvjeravao katolike da je primanje injekcija povezanih s pobačajem moralno prihvatljivo.

“Moralnost cijepljenja ne ovisi samo o dužnosti zaštite vlastitog zdravlja, već i o dužnosti da se teži općem dobru”, rekao je Vatikan.

Zrakoplovnica koja je podnijela tužbu zarazila se COVIDOM-19 u prosincu 2020. i potpuno se oporavila. Rekla je da je bila pozitivna na antitijela u siječnju i prosincu 2021. Savezni mandat za cijepljenje ne dopušta zaposlenicima da traže prirodni imunitet umjesto primanja vakcina.

Sudac Self doveo je u pitanje nude li cjepiva bolju zaštitu od virusa od prethodne infekcije, navodeći nedavne slučajeve među cijepljenim, visokim dužnosnicima obrane i u javnosti u cjelini.

CDC poziva Amerikance da se cijepe čak i ako su već imali virus, ističući jedno istraživanje koje je pokazalo da “oni koji se ne cijepe nakon oporavka imaju više od dva puta veću vjerojatnost da će ponovno dobiti COVID-19 od onih koji se potpuno zaraze cijepljeni nakon oporavka.”

IZVOR: airforcetimes.com

Američka vojskacjepivomRNASADvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
49 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

znaci vatikan ovdje tvrdi da postoji neko opce dobro koje je u suprotnostima vjerske dogme za koju se zalazu..kako lijepo priznaju,izmedju redova,da su vjerske institucije samo jedan od krakova svevideceg oka.odrzavaju bajku na zivotu dok se,u biti,zalazu za globalnu agendu potpune kontrole.jbn prevaranti,sha nisu digli glas kada je krscanima prijetio nestanak u siriji prije nekoliko godina..nestanak sponzoriran od,sluzbeno,judeo krscanske civilizacije.danas i dalje postoje krscani u siriji ali ne radi zalaganja sluzbenog vatikana vec radi rusije i sekularne sunitske sekte koja vec desetljecima vlada sirijom.a sha se tice sudskih odluka vezano za vjersko izuzece od otrova u usa,bilo bi zanimljivo pratiti koje se savezne drzave drze tih principa.ne sumnjam da ima sudaca koji ce donijeti jedinu ispravnu odluku koja je moguca,vjersko izuzece.ali vjerujem da ima i sudaca koji ce,u suradnji sa podnositeljem zalbe,iskoristiti tu mogucnost jer zele da se ljude ostavi na miru.bez obzira na razlog.nisu svi suci kabalini idioti,znaju sha… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Važno.

bruegel the elder
2 godine prije

Nadbiskup Vigano,5+.

Peter Tosh
2 godine prije

Prodajem rakiju, travu,gljive, popravljam bezobrazluk i racist sam

NeBudiOvca
2 godine prije

Prijelomna vijest:
Pfizer uskoro pusta na tržište novo cjepivo protiv loma noge. Cjepivo štiti 96,42% od loma noge pri uobičajenom kretanju, a u slučaju da ipak slomite nogu isto vam daje 99,43% sigurnost da od loma noge nećete umrijeti.
Mislite na druge i cijepite se. Nećete valjda zbog svoje neodgovornosti preplaviti traumatološke odjele i time onemogućiti skrb ozbiljno ozlijeđenima.

Schwarze Hunderte
2 godine prije

ODLICNO !!!! Sad samo , bataljuni US Army , trebaju povikat SVI SMO MI $ICKE !!! Buduci da nema krsenja gender equality – prestaje cjepljenje !

abc
2 godine prije

Svi koji se cjepite, primate u sebe čelije nerođenih beba. Postajete ljudožderi.

pirat sa kariba
2 godine prije

“Vatikan je uvjeravao katolike da je primanje injekcija povezanih s pobačajem moralno prihvatljivo ” ….sto znaci da u momentu uvjeravanja necjepljenih ,podbaceni fetusi nisu zive osobe vec nesto i to je moralno kako govore gospoda , a kad cjepljene ,zene traze pobacaj onda su fetusi pravne osobe i to je ubistvo i nije moralno opet po gospodi,… aj ti sad udji u kraj ovim iz Vatikana,malo bi piskili pa malo kakili .

pirat sa kariba
2 godine prije

znaci ,neko od qurzevih pajdasa siluje (zenu ili dijete ) i pokusava qulcem ubosti zrtvu ,a zrtva se bori i kaze ne ,, i tada je prihvaceno kao kriminalno djelo ,i silovatelju se sudi ,a kad te kurtz sa ekipom pokusava silovati i ubosti inekcijom gdje lako zavrsis 2 m ispod zemlje i zrtve govore “ne” ,e to onda nije kriminal ….. mudra definicija zakona ,mora se priznati

TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Ne rekoše koja vjera je u pitanju,a mene baš zanima?

OJKan
2 godine prije

Ljudi koji odbijaju vakcinisanje su, u proseku, manjih kognitivnih sposobnosti, odnosno manje inteligencije, pokazalo je veliko istraživanje objavljeno u časopisu Brain, Behavior and Imunity

ad astra
2 godine prije

E da vi znate od čega se sve cjepiva rade. Rep šišmiša, zmijski znoj, desni očnjak kišne gliste, lijevi palac morskog psa… Receptura je tajna ali ja sam je uspio čuti u birtiji uz treću flašu pive. Zato budite jako oprezni kod bilo kakvog cijepljenja. Ni ta medicina nije što je nekad bila.

OJKA
2 godine prije

Teoretičari zavjere u većoj mjeri odbijaju prihvatiti općeprihvaćena vjerovanja i autoritete, ali njihovo mišljenje ne porađa tzv. naučni ili kritički skepticizam jer mu nedostaje analitičnost, već dovodi do sumnje koja bez puno kritike prihvata već ponuđene konstrukte. Kako imaju potrebu za jasnim uzrokom tako više vjeruju u nešto ”zamagljeno” ili ”fantastično”, mračnu priču se krije od javnosti, ako im nudi kakvo-tako objašnjenje nego što prihvataju da objašnjenja nema. Drugim riječima radije prihvataju deluziju nego nikakvo ili pak naučno objašnjenje jer im je njega teško shvatiti. Pierre tvrdi i da se teorije zavjere prije mogu nazvati tezama jer su im narativi nedovoljno razrađeni da bi bili teorije. Dalje, vjerovanje u određenu verziju u koju su ”proniknuli” samo neki, teoretičarima zavjere daje osjećaj posebnosti i uvjerenje da su ”bolji” od drugih. Nekada se mogu osjećati poput ”heroja” koji brane pravu istinu koja se čuva od čovječanstva – koje je većinom naivno, neuko… Čitaj više »

abc
2 godine prije

Pa USA armija i jest skup raznoraznih pedherajsa i muških pickkica.
Žene i devojke izvinite… Nije ovo letjelo na vas.

Oli
2 godine prije

Da, i još ni kom ništa nije jasno?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI