Sve što vam govore je laž – apsolutno sve

Sve sto govore je laz

Putin je nazvao Zapad „Imperijom Laži“. Stvarno bolji opis ne mogu smisliti. Nama se konstantno serviraju laži, apsolutno sve što nam vladajući govore i što mainstream mediji pišu su laži. To već prelazi svaku granicu, i postaje neizdrživo, živjeti tako svaki dan, konstantno okružen lažima.

Za početak evo izjava čovjeka koji je bio direktor CIA-a većim dijelom osamdesetih (1981-1987). On je famozno na prvom sastanku šefova rekao da će njihov cilj biti ostvaren kad sve što javnost vjeruje bude laž. Sad zamislite kakav je to mentalni sklop, i koja je prava svrha obavještajnih službi.

Laži koje nam serviraju je nemoguće nabrojati, pa se stoga ograničimo samo na ove današnje. Navesti ću samo one kojima smo trenutno izloženi i koji formiraju trenutnu percepciju svijeta većine ljudi.

INFLACIJA

Za inflaciju su „stručnjaci“ prvo govorili da je neće biti, onda da je tranzitorna (privremena) a sada govore da je za nju kriva korona i Putin. A istina je da su krivci isključivo manipulatori na vlasti. Zaustavili su i uništili ekonomsku aktivnost besmislenim lockdownima, a istovremeno naštampali apsolutno zapanjujuće količine novca. Da bolje shvatite o kakvim razmjerima štampanja novca se radi, dobro pogledajte ovaj graf, to je količina novca u optjecaju (dolari i euri):

Ovo je period od 1982 do 2021. Pogledajte rast količine američkih dolara u optjecaju 2021. Oni su za svaki dolar koji postoji naštampali dva nova, u samo jednoj godini. I to dok je ekonomija u lockdownu. To je potpuno suludo! Ali nije ako znaš koji im je cilj, jer ako netko želi namjerno stvoriti katastrofalnu inflaciju, to je upravo ono što treba učiniti.

Kad sam prvi put vidio taj graf, prije više od godinu dana, znao sam što slijedi. A bojim se da smo tek na početku inflacije i da će cijene brutalno rasti i dalje. A cijene benzina kojima se posebno manipulira, vjerujem da bi se mogle poduplati u idućih godinu dana.

SANKCIJE RUSIJI

I sad nakon besmislenih lockdowna i štampanja novca, što sad rade kako bi oporavili ekonomiju? Sada uvode sankcije Rusiji. Dakle EU uvodi sankcije najvećoj zemlji na svijetu iz koje dobiva skoro sve, i hranu, i energente, i metale potrebne u industriji. A alternativnih izvora nema. To je potpuno ludilo, ekonomsko samoubojstvo, i Europski čelnici zaslužuju zatvor za taj zločin koji čine nad vlastitim narodima. Svi osim mađarskog premijera Orbana, koji jedini osuđuje takvu samoubilačku politiku, zato ga mediji toliko i pljuvaju.

EU je uvela sankcije Rusiji, pod izgovorom da će to naštetiti Rusiji i prisiliti ju da obustavi rat u Ukrajini. Tvrdili su da će uništiti Rusku ekonomiju i valutu. Joe Biden je u svom govoru o stanju nacije rekao kako će „turn the Ruble into rubble“ tj. da će rublju pretvoriti u ruševinu.

A znate koja je istina? Rublja je danas jača nego ikada. Pogledajte graf rublje prema euru u zadnjih 12 mjeseci. Ona sad vrijedi 0.016 eura, dok je prije rata vrijedila 0.011 – 0.012. Od početka rata ojačala je skoro nevjerojatnih 50% u odnosu na Euro (!)

 

Probajte si situaciju dočarati na ovaj način: zamislite da živite na nekom malom hrvatskom otoku na kojem postoji samo jedan dućan sa benzinskom pumpom. I tamo kupujete sve, hranu, benzin, robu, dijelove za auto, alate itd. I sada se vi posvađate sa vlasnikom tog dućana i uvedete mu sankcije tako da više ne kupujete kod njega. I sad vaša obitelj ostaje bez hrane, auto bez benzina, nemate motike za kopati, nema rezervnih dijelova za strojeve. A on će svoju robu bez problema prodati drugima ili tebi preko posrednika. Znači tako nešto može napraviti samo totalni idiot. Upravo to se dešava u EU.

ENERGETSKA KRIZA

Još jedna velika laž koju nam na Zapadu serviraju je da je Rusija kriva za energetsku krizu i skupu naftu, ali istina je da se sve ovo moglo predvidjeti, ja sam u svojem tekstu 2 mjeseca prije rata u Ukrajini najavio energetsku krizu i napisao:

„Ne znamo točno što će iskoristiti kao opravdanje, možda neki hakerski napad, možda će energije jednostavno „nestati“ jer trenutno diljem EU masovno gase elektrane, kako bi tobože prešli na zelenu energiju. Sve su to laži, ali moramo biti spremni na njih.“

Dakle, plan je bio poznat, ali opravdanje nije. I što se sad dešava? Tankeri iz Rusije se prekrcavaju u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Indoneziji, Kini, i sličnim zemljama i onda se pod drukčijom deklaracijom prodaju u EU. Preprodavači zarađuju, a mi kao rezultat imamo skupo gorivo na pumpama.

Pogledajte koliko je porastao izvoz Ruske nafte u Indiju i Kinu (izvor: Financial Times)

Što mislite zašto je Indija povećala kupnju Ruske nafte za 10 puta? Što će im toliko? Pa jasno je da oni tu isti naftu prodaju Europi i Americi! I pritom zarađuju! A Kinezi rade istu stvar.

Rusija je od početka rata poduplala profite od nafte koji sada iznose 62 milijarde Eura dok su prije rata iznosile oko 35 milijarde. A tko to plaća? Mi, svaki puta kada natankamo gorivo na pumpi. Svaki put kad napunite rezervoar u autu, vi indirektno financirate Rusiju, Indiju i Kinu. Ali to vam vaši političari nisu rekli, jel tako?

 

 

I sad je Europa prisiljena uvoziti skupu naftu iz Amerike i njihov LNG plin tankerima. A zamislite slučajnosti, upravo je nekidan došlo do misteriozne eksplozije u najvećem američkom LNG terminalu u Texasu, koji će biti van funkcija najmanje 3 tjedna, što će naravno dodatno podignuti cijenu plina i pogoršati Europsku energetsku krizu. (Link)

U Americi cijena benzina na pumpama još više raste, u Kaliforniji je narasla više nego duplo, od 2.5 dolara po galonu do 6 dolara. Za to naravno krive Rusiju ali istina je da je to posljedica Bidenove administracije i njihovog uništenja energetskog sektora. Amerika nas se manje tiče, ali koga zanima istražite Keystone pipeline, veliki projekt naftovoda iz Kanade, vrijedan 8 milijardi dolara, kojeg je Biden otkazao, naravno pod izgovorom brige za klimatske promjene.

Cijela ta priča oko nafte je jedna ogromna laž, čak i to da se radi o „fosilnim gorivima“ i da nafta dolazi od mrtvih dinosaura. Da, i to je laž. I smiješno je da mi i dalje koristimo tehnologiju benzinskog motora koji je otkriven 1860 godine. Postoje brojne naprednije tehnologije koje se desetljećima zataškavaju, i znanstvenici koji su ubijani zbog tih otkrića. Ali to nam nije tema.

KLIMATSKE PROMJENE

Još jedna priča kojom nas šopaju je navodno globalno zatopljenje koje je popularizirao Al Gore koji je početkom 2000-ih tvrdio da će na Arktiku potpuno nestati leda do 2013 godine. Ne samo da ga nije nestalo, nego su 2015 godine zabilježene rekordne količine ikad. Nakon toga Al Gore je nestao sa scene a „globalno zatopljenje“ su preimenovali u „klimatske promjene“. Pod taj termin mogu sve progurati; ekstremnu vrućinu, ekstremnu hladnoću, sušu, poplavu, pojavu skakavaca itd.

A sjećate li se ozonskih rupa kojima su nas plašili tamo negdje 1990-ih? Gdje su odjednom nestale? Cijela ta priča o klimatskim promjenama je potpuno šuplja, ali to je upravo ono što im treba za opravdanje za energetsku krizu i njihove druge ciljeve. Govore kako su ljudi krivi za klimatske promjene, što je djelomično istina, ali pritom izostavljaju dva faktora koja najviše utječu na klimu. A to su tzv. „sunčane oluje“ i bjesomučno zaprašivanje aluminijskim česticama iz aviona, tzv. „chemtrailsima“ kojima nas zaprašuju već desetljećima. To su faktori koji najviše utječu na ovo što se dešava sa klimom, a ne to što ste vi jučer autom išli u dućan jer vam se nije dalo hodati po kiši.

 

 

Bill Gates i ekipa već dvadesetak godina pokušavaju progurati ovu ideju u javnost, da se treba zaprašivati zbog navodne borbe za klimu. Bill Gates ima i firmu koja se bavi time. Ali problem je što to nije dobro sjelo u javnosti ni u znanstvenim krugovima, pa su stoga odlučili raditi to tajno. To je standardni modus operandi te ekipe. Zato se po cijelom svijetu, čak i na vrhovima Alpa otkrivaju ogromne količine aluminijskih čestica za koje nitko ne zna odakle su došle. A istovremeno znanstvene studije sve više utvrđuju vezu između aluminija i Alzheimeorve bolesti.

PREVARA OKO CO2

Cijela ta priča oko CO2 i tzv karbonskog otiska je potpuno lažna i preokrenuta na glavu. CO2 nije štetan plin, to je plin života, to je plin kojega biljke „dišu“ odnosno potreban im je za fotosintezu. Jeste li znali da farmeri u svoje staklenike upumpavaju CO2 kako bi biljke bolje rasle? Taj proces se zove CO2 enrichment tj. obogaćivanje CO2. Iako nam o tome ne žele govoriti, možete naći informacije na stranicama firmi koji se bave tim poslom kao npr ova.

Dakle, kad bi dopustili da CO2 u atmosferi naraste, naš svijet bi postao zeleniji i biljke bi rasle puno brže, šume bi bujale, a bilo bi i više hrane na poljima. Više biljaka bi onda posljedično dovelo do viška kisika, i krug bi bio zatvoren. Planet Zemlja ima svoju prirodnu regulaciju. Da je zločince na vlasti stvarno briga za okoliš, pobrinuli bi se za 3 milijarde jednokratnih medicinskih maski koje su završile u oceanu kao posljedica njihove plandemije.

POMOĆ HRVATSKOJ IZ EU FONDOVA

Ovo je još jedna ogromna prevara kojom nas obmanjuju. Kažu Hrvatska će dobiti 700 milijuna eura iz EU fondova za oporavak od pandemije. To je monumentalna prevara. Znate li kamo će stvarno otići taj novac? Ako pročitate dokument koji se nalazi na stranicama ministarstva, veliki dio novca ide za tzv. digitalnu transformaciju. To lijepo zvuči u teoriji, ali u praksi, radi se o širenju 5G mreže i njezinih repetitora.

Zatim veliki dio novca odlazi Mati Rimcu za njegovu izgradnju električnih robo-taksija. On će te novce dobiti jer robo taksiji spadaju u agendu tih elita. U budućnosti koju nam planiraju neće više biti moguće da idemo kamo želimo.

On je dobio od EU 200 milijuna eura za firmu Project 3 mobility koja još nema niti funkcionalnu web stranicu! Recite, kako će to pomoći Hrvatskoj da se oporavi od pandemije? I odmah nakon tih 200 milijuna, dobio je još nevjerojatnih 500 miljuna eura od Goldman Sachsa. Kad oni u nešto ulažu toliko novca, onda je jasno da se nešto drugo valja iza brda.

Dakle, shvaćate kako ta prevara funkcionira? Unište nam ekonomiju lockdownima, onda naštampaju hrpu novca (što će izazvati inflaciju) i to nam pošalju kao „pomoć“. Ali ti novci se ne koriste za pomoć ili oporavak, nego financiranje onog što globalisti žele.

NESTAŠICE HRANE

Ovo je nešto što također već dugo planiraju. U svom tekstu prije 6 mjeseci (dakle prije rata u Ukrajini) upozoravao sam na to i govorio da se treba pripremiti na nestašice hrane. Već dugo vremena lanci opskrbe se namjerno uništavaju, a u SAD-u je u nekoliko mjeseci bilo desetak misterioznih požara u raznim postrojenjima za distribuciju hrane. I sad svaljuju sve na Putina i rat u Ukrajini, a kako to da su teoretičari zavjere znali da dolazi kriza hrane davno prije rata?

A zamislite slučajnosti, dok svijet ulazi u najveću prehrambenu krizu u povijesti, znate li ko je prošle godine postao najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta? Bill Gates.

RAT U RUSIJI

Ovo je tema gdje nas vjerojatno najviše lažu. Mediji su toliko subjektivni i jednostrani da je to nepojmljivo za demokratsko društvo. EU je blokirala i cenzurirala sve Ruske medije, ne samo na društvenim mrežama nego i na internetu, i ako ste unutar EU, vjerojatno ne možete pristupiti njihovim stranicama. Je li to demokracija i sloboda govora? Hrvatski mediji, pogotovo ozloglašeni portal Index, prvog dana rata ofarbao je svoj crveno-bijeli logo u ukrajinske boje. Što reći na to? Mislite da ćete na takvom portalu dobiti objektivnu informaciju?

Hranili su nas izmišljotinama, od herojskog pilota „duha Kijeva“ koji je sam srušio 10 ili 15 ruskih aviona, do „heroja“ koji su branili Zmijski otok do smrti i posmrtno odlikovani, dok se nije ustanovilo da su živi. Plašili su nas i curenjem radijacije iz Černobila koje nije bilo. Sve su to bile laži, isto kao i deseci video snimaka rate za koje se ustanovilo da su iz video igrica. Ukrajince se konstantno predstavlja kao heroje a Ruse kao bagru s istoka, prljave divljake, potpuno isto kao u Nacističkoj Njemačkoj.

Govore nam kako je Putin bolestan, kako je poludio, a istovremeno ignoriraju Bidenove nevjerojatne gafove koji su deset puta gori. Govore nam kako se Ruska vojska raspada, kako vojnici otkazuju poslušnost, kako generali odbijaju naredbe, kako se cijeli napad raspao zbog lošeg planiranja, itd. A u stvarnosti Rusi itekako napreduju, ali im se ne žuri (vidi pod: cijena nafte). I ta stvarnost će polako sustići lažove sa mainstream portala, jer kako kaže narod, u laži su kratke noge. Zapravo, već sada se polako nazire kako mediji počinju mijenjati priču.

Ali to što rade, to nisu mala iskrivljavanja istine, to je potpuna zamjena teza. Oni lažu potpuno, i to rade svaki dan. Evo upravo dok pišem ovaj tekst (10.6. petak popodne) povirio sam na mainstream portale. Oni na naslovnici imaju ovu vijest:

Dakle oni tvrde da je grad pun mrtvaca i da ljudi umiru od kolere u Mariupolju (?!) A kao izvor navode ukrajinskog gradonačelnika koji je pobjegao i uopće se ne nalazi u gradu. Inače, upravo o Mariupolju smo nedavno objavili članak iz prve ruke u videima iz grada možete vidjeti pravo stanje. Grad u potpunosti funkcionira, čak se i cvijeće u parkovima zalijeva. Daleko od toga da mrtvaci leže po ulicama. I to je samo današnja laž, sutra će već biti neka nova. Razina laži je jednostavno nevjerojatna i kad ovaj sistem padne, a pasti će, ti ljudi će MORATI odgovarati.

Možemo još dodati i Ljudmilu Denisovu, Ukrajinsku povjerenicu za ljudska prava koja je nedavno smijenjena nakon što je priznala da je izmišljala priče o tome kako Ruski vojnici siluju žene i djecu. Rekla je kako je to radila jer je vidjela da je Zapadu dosadila Ukrajina, pa je morala izmisliti nešto šokantno kako bi poslali više oružja. A vidite, oni mediji koji su prenosili ove lažne priče, njezino priznanje i smjenu su prešutjeli. (Link)

KORONA I CJEPIVA

O ovoj temi je već sve rečeno, ko dosad nije shvatio taj ni neće. Globalistički zločinci su napravili virus u laboratoriju i pustili ga u cirkulaciju kako bi zaradili na cjepivima, i po mogućnosti, razboljeli što više ljudi, pretvarajući ih u doživotne klijente farmaceutske industrije. Svakom pametnom to je bilo jasno od početka, dok su nas obmanjivali raznim šišmišima i cenzurarli svakoga ko je tvrdio da virus iz laboratorija. Ali i tu se pokazalo da su teoretičari bili u pravu.

A što se cjepiva tiče, na ovom portalu već godinama pratimo i upozoravamo na posljedice koje će uslijediti. Pratimo mlade ljude koji su počeli masovno iznenada umirati od srčanih zastoja, bolesti koju su naši komentatori nazvali „iznenaditis“.

I zamislite slučajnosti, upravo nekidan zapadni mediji počeli su pisati o novoj misterioznoj bolesti koja iznenada ubija mlade zastojem srca. I to paralelno u SAD-u, Britaniji Australiji, Novom Zelandu…. I znate kako su ju nazvali? SADS – ili prevedeno Sindrom Iznenadne Smrti Odraslih. Ili drugim riječima „iznenaditis“.

VELIKI RESET

Na kraju mnogi će se zapitati zašto to rade? Čemu namjerno urušavanje ekonomije, čemu izazu+ivanje energetske krize, čemu inflacija? Ukratko, to je sve dio Velikog Reseta, namjernog urušavanja starog sistema, i nasilnog uvođenja novog, još goreg. Goreg za nas, ali boljeg za elite. Nas će se baciti u siromaštvo, nećemo biti u stanju posjedovati aute jer će gorivo biti preskupo. Upravo nekidan je Njemačka uvela univerzalnu kartu za javni prijevoz za samo 9 eura. Slovenija je uradila isto, a predlaže se i u Hrvatskoj. Žele nam uvesti energetske certifikate sa limitima. A istovremeno, Europska Komisija predlaže da privatni avioni i velike jahte budu izuzeti iz ovih mjera, kao i poreza na gorivo. Dao bih vam link da vidite, ali ovu vijest jako vješto skrivaju, iako je istinita.

To je inače onaj isti Veliki Reset za kojeg svi factchekeri kažu da je teorija zavjere, iako je osnivač Svjetskog Foruma napisao knjigu naziva „Covid 19: Veliki Reset“ u kojem se zalaže za ove stvari. Lažu nas pored zdravih očiju.

ZAKLJUČAK

Mi zbilja živimo u Imperiji laži. I dok ta imperija ne padne, ili ju narod ne sruši, jedino „rješenje“ koje vam mogu ponuditi je da sistemu ne vjerujete ništa. U mainstream medijima i portalima sve je laž, jedina istina su sportski rezultati. Ako mi Index ili Jutarnji napišu da je vani sunčano, ja ću obavezno ponijeti i kišobran i kabanicu. Eto, toliko im vjerujem. Ali ipak čitajte ih povremeno, jer neprijatelja uvijek treba držati na oku.

A ova lista laži u ovom tekstu je samo kapljica u moru. To su samo laži o trenutnim stvarima, aktualnim događajima. A prava istina je puno teža. Jer zbilja sve je laž; i naša medicina, i znanost, i povijest, i monetarni sustav itd itd. O tome bi mogao napisati knjigu, možda jednog dana i hoću.

Ovoga puta za kraj ostavljam vas sa jednom od mojih omiljenih pjesama. Beogradski Sindikat – Sistem te laže:

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
240 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Emiliano Zapata

Slazem se.
Medutim za to nikoga nije briga, svi ce se povinovat kao da je istina…

Starina

“Ali nije ako znaš koji im je cilj, jer ako netko želi namjerno stvoriti katastrofalnu inflaciju, to je upravo ono što treba učiniti.” Naštampali su brda tj ubacili ih digitalno u sistem, ali su ih ostavili sebi tj Blackrocku i Goldman Sachsu koji pokupovaše stvarne vrijednosti s tim” novcem”. Zadnje… Pročitaj više »

Colibri

Evo kako stoje stvari po misljenju nekih: Curtona je (bila) uvod u završnu igru Novog svjetskog poretka, a inscenirani rat u Ukrajini nastavak te igre. Ratna magla pomaže da se prikriju aktivnosti globalisičkog (cionističkog) establišmenta i često je ljudima teško vidjeti ko zaista ima koristi od kaosa dok ne bude… Pročitaj više »

TBD

Ljudi su se priklonili materijalnom, a ono duhovno su odbacili čime su prihvatili obrnuti poredak stvari što je inverzija stvarnosti tako da sve oko nas i je laž. Religije to tumače s Bogom i Sotonom. Iz svijeta laži iki inverzne stvarnosti nemože se izaći, a da se ne promjeni sebe… Pročitaj više »

MKD

Evo, sve ste nam/im objasnili, i…?. Sta sad? Ima pun ku*ac ljudi koji to nece ili ne zele da shvate i …?. Sta cemo da preduzmemo, … nista kao i obicno.

Vedran

Suddenly
I’m not half the man I used to be
There’s a shadow hanging over me
Oh, payback came suddenly

Davko

Koga god da upozorin a ove činjenice reći će mi da ga ije briga Zaglupljivanje naroda napreduje

Damir

“To već prelazi svaku granicu, i postaje neizdrživo, živjeti tako svaki dan, konstantno okružen lažima.” Da, ako je ova rečenica autora teksta istinita to je znak da su se oni na koje se ona odnosi debelo upecali na manac laži i sada se koprcaju kao riba na udici, ali zašto..?… Pročitaj više »

Necjepljeni Kokot

Istina ,no međutim ja ne vidim kako ćemo se izvući iz toga. Npr naši susjedi srbi vjeruju u sve to ,osim kada su u pitanju Hrvati ! Tada ih obuzme mitomanija, srbi svi i svuda . Jasenovac ,Hrvati su Srbi samo to ne znaju itd itd. A služe upravo tom… Pročitaj više »

petar schroder

Sve sto pise je istina.Mediji su krivi jer svaki dan pisu lazi.Nekadasnji tjednik Njemacki Der Spiegel je stvarno pisao provjerene clanke i otkrivali su sve afere u Njemackoj ,pa kako je za vrijeme SVINJSKE GRIPE MERKL ZA SEBE I NJENU VLADU PORUCILA VITAMINSKE VAKCINE a za gradane opasne neprovjerene vakcine… Pročitaj više »

NeBudiOvca

Ne los članak ali umjesto sto je napisano: “Globalistički zločinci su napravili virus u laboratoriju i pustili ga u cirkulaciju kako bi zaradili na cjepivima” Bilo bi puno bliže istini da su napisali: “globalistički zločinci su preimenovali prehladu, gripu, upalu pluća i niz ranije postojećih bolesti u koronu, izmijenili metodologiju… Pročitaj više »

Lucija, prva

Njemačka je izdvojila 16 milijardi za pomoć stanovništvu. No, ministar financija je rekao da rezervi više nema. Također, Nijemci planiraju uvesti porez na extra profite kompanija. I treće, Njemačka država se odrekla dijela zarade ukalkulirane u cijenu benzina. Ovo sam pokupila sa raznih strana. O Orbanu znamo samo da je… Pročitaj više »

Colibri

Misljenja o tekucim dogadjajima: Druga faza „Velikog reseta“ je rat. Prva je bila curtona. Rat je sastavni dio plana Velikog reseta, jer ubrzava ekonomski kolaps koji je potreban prije nego se krene u „Bolju ponovnu izgradnju“ (Build Back Better). (Izreziranim) Ratom izmedju Rusije i Ukrajine poremeceni su lanci opskrbe svih… Pročitaj više »

Čudan lik

Ljudi su najčudnija vrsta životinja na ovoj planeti. Spremni su noževima izbosti navijače druge skupine, tući se sa policijom i redarima, osim kada igra reprezentacija, tada, sa tim istim dojučerašnjim smrtnim neprijateljima, sjede, jedu, piju i urlaju kao da su najbolji prijatelji. Zgroženi su ako im se pokaže ubojstvo ptića… Pročitaj više »

Davor

Kad govorimo o carstvu laži, moramo se vratiti u sam početak ovog carstva laži. Isus Krist je rekao da je vladar ovog svijeta Sotona, pali anđeo, te da je on Otac laži. Sotona nosi titulu vladara i oca laži. Cijeli njegov sustav vladanja je zasnovan na lažima, i njegove sluge… Pročitaj više »

Jomla

… ti ljudi će MORATI odgovarati.
Koliko god želio u to vjerovati – ne mogu!
Bar na ovom svijetu…

Kiklop

Sve sto je napisano 100% istina.Portal Logicno jedan od rijetkih portala koji pise istinu i nije cenzuriran.Sve je podredjeno zarai i unistavanju covjecanstva.

Mrčikola

Nema te laži koju profesionalni uspavljivači, poput religijskih predstavnika, “znanstvene zajednice”(!?😁), voljenih klubova, omiljenih bendova ili novi konstrukti koji život znače, poput onog “našeg”; “uspješna turistička sezona”, neće pretvoriti u “istinu”.

p.s. “istinoljubiva Mojmira” je posljednji svjetionik istine na uzburkanom moru laži. 😁

Jurišić maja

Odlicno ali nazalost za sada ne mozemo nista nego trpjeti kapitalisticke zlocince

Bosanac

…………. +

Jadranka S.

Nikome NE VJERUJTE!
Istina je sloboda/znanje je sloboda, vi ste SLOBODA, LJUBAV je kreator……..

Kiki 2

Rekordna razina leda na Arktiku 2015?! Hahahaha, ako ćemo lagat… Vidjet ćemo kada se led potpuno otopi za koju godinu, hoće li vam biti hladno il toplo…

BTK

Sads, umiranje od tuge, tugosmrt, veltšmerc, jelte. A lažnoj fasadi.. sinoć nisam mogao spavati, bio je neki rumunjsko-ovih-onih film. Lemonade (Medeni mjesec), G. Radaković (Krle) glumi odvjetnika u sporednoj ulozi. Kaže u toj sceni “Kad sam tek otvorio ured, sve na ovom zidu je bilo lažno, diploma, certifikati, nagrada odvjetniku… Pročitaj više »

Kiki 2

Molio bih autora da navede koji je izvor podatka da je na Arktiku zabilježena rekordna razina leda ikad, baš me zanima? Hvala.

P.L. 1989

Ovo za arktički led je istina. Ubacite u tražilicu članak pod imenom “Arctic Ice Coverage Is Up Substantially—So Media Ignores It”

Jadranka S.

Jedan je neprijatelj covjecanstva/ljudskoga roda.
Ptrebno je postaviti pitanje koji je to neprijatelj covjecanstva/ljudskoga roda i razotkriti ga (ogoliti) da ga svi vide i postanu svijesni.
Kada postanu svjesni neprijatelj nestaje sam od sebe.

BTK

Koje im je objašnjenje zašto su natiskali toliko para? Je li to ikad spomenuto u ms medijima? Oni samo inflaciju spominju, evo ti ga na – došla nam inflacija. Zli Rusi. Tup! Sta bi bilo da nisu to natiskali, nego donijeli neke zakone da se kontroliraju cijene, a da su… Pročitaj više »

Matiša

Mnogi prodadoše pradjedovinu za još veći auto,po selima zaleđa i lici i slavoniji za sobičak u zg i slično ali nije gotovo spasiše nas nesređene knjige i revitalizacija je moguća ali ne sa ovakovim vodstvima stoga Boga na pomoć i strpljenja

Mladen

A tko zna ,možda se našem kolegu svidio Danielov macho profil s naslovnice .

Jadranka S.

“Sve što vam govore je laž – apsolutno sve” Je. A sada si postavite pitanja: Odkud sve te lazi? Zasto lazi? Zasto skrivanje? Tko se sluzi lazima i zasto? Tko je to “ukrao robu istini” i po svijetu glumi istinu zavaravajuci svakoga dok se golu istinu sikanira? Tko to voli… Pročitaj više »

baljezgbaljezg

izvrastan clanak, izvrsna pjesma i spot

baljezgbaljezg

mislim bas obrnuto, da je ovaj sazetak kruna svih dosadasnjih clanaka na te teme

Snow

Bravo Volodjuska…..u nulu :)))

Wund

Fali čovjek na Mjesecu i putovanja u “svemir”.

Tomislav

“Ja sam kao i svi ljudi.Gledam na svijet kako bih želio da se stvari odvijaju a ne onako kako se stvarno dešavaju”.

Metabaron

Najebaces …

Ana

Neće nitko odgovarati. Kao i za puno drugih stvari, bit će pojeo vuk magare

Max

Sjajno razotkrivanje laži.

Max

Slijedeće poglavlje je otpor. Mi ovdje se odupiremo istinom i odbijsnjem laži.

preseren3

Ne uključujem se u bulaznjenje nekih medija, koji nemaju razčiščenih pojmova, nego samo šire zapadnu propagandu, pretvarajuči se, sa su NEUTRALNI!!!!!!!!!!
AJDE, OBJAVITE PUNI GOVOR KINESKOG MINISTRA ZA ODBRANU!!!!!
Meni se gade več svi mediji, koji nisu rasčistili, ŠTA PRATE!!!!

Matiša

Narod će progledati ne zbog gomile kontraargumenata šake koja vidi tko išto gdje vodi nago po sili koja u konačnici sve odlučuje i dozvoljava ,kvaka je samo u tome da će svatko osobno morati odlučiti pa nijedan neće moći reći nisam znao i pored toliko znakova pored puta

LGx5

Sjajan tekst, sve potpisujem, ni sam nebi bolje opisao trenutnu situaciju. Otišao bi još malo dalje od teksta jer mi je još nejasno kako planiraju odstraniti 80% zapadne (bijele) populacije kako bi se ispunilo švabovo “proročanstvo” Možda glad, možda još jedna “plandemija” ali mi WW3 zvuči najlogičnije. Samo kako natjerat,… Pročitaj više »

zac

sve ja to odavno znam i jedino rijesenje je globalna revolucija, otpor, pokajte se za unistenje Yugoslavie i njenog sistema, vratite sve u drzavno vlasnistvo, vratite socijalizam, vratite drzavnu vlast sastavljenu od strucnjaka a ne od uhljeba i stranackih smicalica, koalicija i rektalnog alpinizma, recite NE eu nepotizmu i korupciji,… Pročitaj više »

Čovjek je življen

Sve je laž u msm vijestima. Da, to je njihova funkcija. Što bi trebalo? Da upijamo korisne informacije koje nam služe na dobrobit i zdravlje dok pijemo kavicu u jutro? Znate da to tako nije niti neće NIKAD biti. Iz jednog jednostavnog razloga. To su paraziti svijesti. Uloga medija je… Pročitaj više »

Dr.

Samo nemojte o Rusiji pisati bit će vam najbolje….

nessy

Odlicna je usporedba sa otokom i ducanom u kojem sve kupues, pa udaris embargo (sebi). Najgore od svega, veliki broj ljudi vjeruje sluzbenoj ‘istini’. Kada ljudima govorim da nas sopaju lezima, pogotovo o Ukrajini, komentar je da sam rusofil. Kao sto je autor i rekao, sve oko nas je laz,… Pročitaj više »

Legendarni Grk

“Faktor demonskoga “novog svjetskog poretka”: Stvaranje čovjeka bez duše preraspodjelom negativne energije Tehnika gena je praktički krunidba utjecaja na ljudsko tijelo. Tko već nosi krunu ljudskoga ja, njemu se ne može preko nje postaviti još jedna kruna. Zbog toga uskoro će se polomiti zupci krune i čitava struktura svijeta ljudskoga… Pročitaj više »

ZriBra

Novi svjetski poredak sve mi više nalikuje na Novi zvjerski poredak.Predatori sve lakše izoliraju, love svoje ustrašene žrtve.

goran

potpuna istina šta si sve rekao,hvala dragom YAHUSHI odavno je on meni otvorio oči

ANTE

Jedna je stvar dati čovjeku istinu u posjed, natjerati ga da ju shvati
je druga, a natjerati ga da postupi po njoj je treca. Istina sama po sebi nema
vrijednost osim ako se ne koristi ili primjenjuje na neki način.

łedeno doba

"Sve što vam govore je laž – apsolutno sve" absolutno točno, ali to važi i za drugu stranu, šahistu i njegovu ekipu.. međutim većina sutora ovog portala, ne želi i ne može to uvidjeti, ona se odavno previše zaletjela pred rudo, tako da kažem i jaši po svaku cijenu na… Pročitaj više »

kio

zašto to rade treba pitati one zbog kojih se ovo radi a ne izvršitelje, tj. operativce

Samuraj

Ovo za co2 i ja govorim odavno. Ljudi, samo treba stati, staviti prst na čelo i razmisliti svojom glavom, čovječe tako je jednostavno. Svako dobro svima!

ZriBra

A propo naslova vrijedi citirati argument kojim smijenjena ravnateljica Instituta brani svoju čast i istinu tj.odbacuje lažne optužbe. “Ispovijest bivše ravnateljice Instituta ‘Ruđer Bošković‘: Nezakonito su me smijenili kad sam otkrila kriminal…….Da sam imala ikakvu moralnu mrlju mislite li da bih mogla raditi za Svjetsku banku?– poentirala je Ramljak, koja… Pročitaj više »

Krle

Slažem se. Puno ljudi čita samo naslove, podnaslove i par redaka. Da li je moglo kraće, ne znam. Vrijedi pročitati a svi primjeri su u kontekstu i čine sliku o razmjerama laži potpunijom. Sa serijom članaka se ne bih složio jer puno novih članaka, koji nekad i nisu nešto, izguraju… Pročitaj više »

Obarahama

Ovo zlo na zemlji neće prestati sve dok netko ne pokaže zube americi. Ako nas zbilja misle eliminirati više od 50%, i ako znamo da nas planiraju kao zamorce potamaniti onda neka i oni idu s nama zato MOLIM Rudiju da baci 4 SarmaT-a (Sotone) na ameriku i ako može… Pročitaj više »

Krle

Složiću se s prvom konstatacijom. Ne pomažu ni argumenti, ni logika ni činjenice. Prihvatiće samo određenu vrstu “informacija”, baš onu koja se uklapa u njihove stavove. Ne znam nekad na čemu temelje takve stavove a nekad su baš “niđe veze”. Što se tiče medija, ne treba ništa olako odbacivati a… Pročitaj više »

Fabijan

Autor kaže;”kad ovaj sistem padne, a pasti će, ti ljudi će MORATI odgovarati.” Onda slijedi odgovor autora teksta;”oni mediji koji su prenosili ove lažne priče, njezino priznanje i smjenu su prešutjeli”. Na žalost, samo se prešuti i nitko ne odgovara, ne funkcionira pravna država, nema odgovornosti za klevetu! Ovo postaje… Pročitaj više »

Aurora Australis

Mnoge ‘teorije zavjere’ su se pokazale istinom u zadnje vrijeme. Trenutno zadnja teorija koja je postala stvarnost tu u Australiji je veliki povratak gripe! Strucnjaci upozoravaju na tesku zimu sa jako puno bolesnih od gripe, cijepivo je besplatno ovaj mjesec ne bi li se suzbila katastrofa. I svi oko mene… Pročitaj više »

koov

Neka bog blagosovi Rusiju I Putina

Krle

“Sve što vam govore je laž – apsolutno sve” Ustvari svaka laž, da bi bila uspješna, mora sadržavati određenu količinu istine. Nije mi namjera da cjepidlačim, može se i tako reći, ali da bi se bolje shvatilo zašto tolike laži prolaze navodim princip ovakvog laganja. Kada laž počinje istinom, čovjek nekako… Pročitaj više »

Kalle balle

PROKLETA KABALA I MASONCINE.

Jankovski D.

“Za većinu običnih ljudi život je kao ružno vreme: stanu i čekaju da prođe.”

– Jack London.

Lucija, prva

Dijagnoza ovakvog sustava je totalitarizam i fašizam. Navest ću poslije Hannah Ardent izreke: i čemu služi mišljenje da ne možete vjerovati nikome. Evo ilustracije kakve načine razmišljanja sve ovo proizvodi: “Ne znam kako drugi misle, ali ja mislim da je cijeli svijet poblesavio. Mislim se da li je to virus… Pročitaj više »

Lucija, prva

“Totalitarianism found a way to crystallise occasional loneliness into a permanent state of being… Totalitarianism destroys man’s ability to think, while turning each in his lonely isolation against all others… What prepares men for totalitarian domination in the non-totalitarian world is the fact that loneliness, once a borderline experience usually… Pročitaj više »

Lucija, prva

Hannah Arendt objašnjava kako propaganda koristi LAŽI DA BI UNIŠTILA SVAKU ISTINU I SVAKI MORAL. I IZOLIRALA ljude NEPOVJERENJEM. Bitno u “Porijeklu totalitarizma”. “If everybody always lies to you, the consequence is not that you believe the lies, but rather that NOBODY BELIEVES ANYTHING any longer. … And a people that… Pročitaj više »

tihobl

Bilo bi dobro da redakcija ponovo obradi pricu o ozonskim rupama – kako je istekla licenca na gas za rashladne uredjaje, kako je naglo skocila proizvodnja u azijskim zemljama sa brojevima, kako je pokrenuta kampanja o ozonskim rupama i pronadjen krivac koji je zakonom zabranjen i kao su svi morali… Pročitaj više »

Analea1

Zanimljivo da od 1980 osim benzinskig motora uz svu danasnju tehnologiju i naprednost, nije osmisljena nova inovacija.
Mozete li napisati clanak o tome?!

Lucija, prva

Evo malo probijanja istine:
Grci iz Mariupolja ispričali što im je sve Azov radio.
I kako su strani instruktori savjetovali Azovu gdje da stavi topove.

“Грчки медији објавили сведочења о злочинима Азова”, u grčkom listu “Estia”

Talijani skupljaju potpise da se objave zločini u Donjecku!

Brainstorm

klimatske promjene – vjeruj svojim ocima. nekad su zime bile bijele, sad su zelene. CO2 koristan – isto kao voda. biljka treba vodu ali ugiba ako je poplavljena. putin igrac nekakve kabale – dokaz: rukovao se sa kisindzerom. to jer biramo balansiranje. nafta od crknutih dinosaura – isto kao sto… Pročitaj više »

Jadranka S.

“Jer zbilja sve je laž;…….” Rodeni ste slobodni. Samo su vas uvjetovali da to zaboravite… Postali ste marionets, zbog slojeva i slojeva uvjetovanja. Konci su u rukama nekoga drugoga. Konci su u rukama vasega Boga koji ne postoji, ali da biste stekli osjecaj da Bog podtoji, imate proroke i mesije… Pročitaj više »

Jadranka S.

Opet kazem: Stoljecima su ljud htijeli promjeniti svijet, ali nisu znali kako. Covjecanstvo sada zna kako. Ako ne promjeni sebe sami su svojom slobodnom voljom odabrali sto su odabrali. Nitko nema opravdanja da nije znao kada pogleda u djecje oci pred kojima smo duzni svatko promjeniti svijet u mir i… Pročitaj više »

Andreja

Sad im ti vjeruj kad kažu da je zemlja okrugla, isto tako kažu da nema Boga… Sve što kažu sve je laž.

Rimtutituki

Ja od 2020 pisem( ko prati,zna)nema nama druge nego oružani ustanak.stize glad strasna.pisao sam otkopavanje cijevi,organizujte se u obitelji,najbolji prijatelji( kome vjerujete samo) logistiku,municiju i gorivo,odjeću i dobru obuću a ne pravite zalihe hrane.kao da će neko imat pune podrume i polako krcat mjesecima,godinama,dok ostali umiru.xesice se odmah oružana “raspodjela… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI