Sve što vam govore je laž – apsolutno sve

Sve sto govore je laz

Putin je nazvao Zapad „Imperijom Laži“. Stvarno bolji opis ne mogu smisliti. Nama se konstantno serviraju laži, apsolutno sve što nam vladajući govore i što mainstream mediji pišu su laži. To već prelazi svaku granicu, i postaje neizdrživo, živjeti tako svaki dan, konstantno okružen lažima.

Za početak evo izjava čovjeka koji je bio direktor CIA-a većim dijelom osamdesetih (1981-1987). On je famozno na prvom sastanku šefova rekao da će njihov cilj biti ostvaren kad sve što javnost vjeruje bude laž. Sad zamislite kakav je to mentalni sklop, i koja je prava svrha obavještajnih službi.

Laži koje nam serviraju je nemoguće nabrojati, pa se stoga ograničimo samo na ove današnje. Navesti ću samo one kojima smo trenutno izloženi i koji formiraju trenutnu percepciju svijeta većine ljudi.

INFLACIJA

Za inflaciju su „stručnjaci“ prvo govorili da je neće biti, onda da je tranzitorna (privremena) a sada govore da je za nju kriva korona i Putin. A istina je da su krivci isključivo manipulatori na vlasti. Zaustavili su i uništili ekonomsku aktivnost besmislenim lockdownima, a istovremeno naštampali apsolutno zapanjujuće količine novca. Da bolje shvatite o kakvim razmjerima štampanja novca se radi, dobro pogledajte ovaj graf, to je količina novca u optjecaju (dolari i euri):

Ovo je period od 1982 do 2021. Pogledajte rast količine američkih dolara u optjecaju 2021. Oni su za svaki dolar koji postoji naštampali dva nova, u samo jednoj godini. I to dok je ekonomija u lockdownu. To je potpuno suludo! Ali nije ako znaš koji im je cilj, jer ako netko želi namjerno stvoriti katastrofalnu inflaciju, to je upravo ono što treba učiniti.

Kad sam prvi put vidio taj graf, prije više od godinu dana, znao sam što slijedi. A bojim se da smo tek na početku inflacije i da će cijene brutalno rasti i dalje. A cijene benzina kojima se posebno manipulira, vjerujem da bi se mogle poduplati u idućih godinu dana.

SANKCIJE RUSIJI

I sad nakon besmislenih lockdowna i štampanja novca, što sad rade kako bi oporavili ekonomiju? Sada uvode sankcije Rusiji. Dakle EU uvodi sankcije najvećoj zemlji na svijetu iz koje dobiva skoro sve, i hranu, i energente, i metale potrebne u industriji. A alternativnih izvora nema. To je potpuno ludilo, ekonomsko samoubojstvo, i Europski čelnici zaslužuju zatvor za taj zločin koji čine nad vlastitim narodima. Svi osim mađarskog premijera Orbana, koji jedini osuđuje takvu samoubilačku politiku, zato ga mediji toliko i pljuvaju.

EU je uvela sankcije Rusiji, pod izgovorom da će to naštetiti Rusiji i prisiliti ju da obustavi rat u Ukrajini. Tvrdili su da će uništiti Rusku ekonomiju i valutu. Joe Biden je u svom govoru o stanju nacije rekao kako će „turn the Ruble into rubble“ tj. da će rublju pretvoriti u ruševinu.

A znate koja je istina? Rublja je danas jača nego ikada. Pogledajte graf rublje prema euru u zadnjih 12 mjeseci. Ona sad vrijedi 0.016 eura, dok je prije rata vrijedila 0.011 – 0.012. Od početka rata ojačala je skoro nevjerojatnih 50% u odnosu na Euro (!)

 

Probajte si situaciju dočarati na ovaj način: zamislite da živite na nekom malom hrvatskom otoku na kojem postoji samo jedan dućan sa benzinskom pumpom. I tamo kupujete sve, hranu, benzin, robu, dijelove za auto, alate itd. I sada se vi posvađate sa vlasnikom tog dućana i uvedete mu sankcije tako da više ne kupujete kod njega. I sad vaša obitelj ostaje bez hrane, auto bez benzina, nemate motike za kopati, nema rezervnih dijelova za strojeve. A on će svoju robu bez problema prodati drugima ili tebi preko posrednika. Znači tako nešto može napraviti samo totalni idiot. Upravo to se dešava u EU.

ENERGETSKA KRIZA

Još jedna velika laž koju nam na Zapadu serviraju je da je Rusija kriva za energetsku krizu i skupu naftu, ali istina je da se sve ovo moglo predvidjeti, ja sam u svojem tekstu 2 mjeseca prije rata u Ukrajini najavio energetsku krizu i napisao:

„Ne znamo točno što će iskoristiti kao opravdanje, možda neki hakerski napad, možda će energije jednostavno „nestati“ jer trenutno diljem EU masovno gase elektrane, kako bi tobože prešli na zelenu energiju. Sve su to laži, ali moramo biti spremni na njih.“

Dakle, plan je bio poznat, ali opravdanje nije. I što se sad dešava? Tankeri iz Rusije se prekrcavaju u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Indoneziji, Kini, i sličnim zemljama i onda se pod drukčijom deklaracijom prodaju u EU. Preprodavači zarađuju, a mi kao rezultat imamo skupo gorivo na pumpama.

Pogledajte koliko je porastao izvoz Ruske nafte u Indiju i Kinu (izvor: Financial Times)

Što mislite zašto je Indija povećala kupnju Ruske nafte za 10 puta? Što će im toliko? Pa jasno je da oni tu isti naftu prodaju Europi i Americi! I pritom zarađuju! A Kinezi rade istu stvar.

Rusija je od početka rata poduplala profite od nafte koji sada iznose 62 milijarde Eura dok su prije rata iznosile oko 35 milijarde. A tko to plaća? Mi, svaki puta kada natankamo gorivo na pumpi. Svaki put kad napunite rezervoar u autu, vi indirektno financirate Rusiju, Indiju i Kinu. Ali to vam vaši političari nisu rekli, jel tako?

 

 

I sad je Europa prisiljena uvoziti skupu naftu iz Amerike i njihov LNG plin tankerima. A zamislite slučajnosti, upravo je nekidan došlo do misteriozne eksplozije u najvećem američkom LNG terminalu u Texasu, koji će biti van funkcija najmanje 3 tjedna, što će naravno dodatno podignuti cijenu plina i pogoršati Europsku energetsku krizu. (Link)

U Americi cijena benzina na pumpama još više raste, u Kaliforniji je narasla više nego duplo, od 2.5 dolara po galonu do 6 dolara. Za to naravno krive Rusiju ali istina je da je to posljedica Bidenove administracije i njihovog uništenja energetskog sektora. Amerika nas se manje tiče, ali koga zanima istražite Keystone pipeline, veliki projekt naftovoda iz Kanade, vrijedan 8 milijardi dolara, kojeg je Biden otkazao, naravno pod izgovorom brige za klimatske promjene.

Cijela ta priča oko nafte je jedna ogromna laž, čak i to da se radi o „fosilnim gorivima“ i da nafta dolazi od mrtvih dinosaura. Da, i to je laž. I smiješno je da mi i dalje koristimo tehnologiju benzinskog motora koji je otkriven 1860 godine. Postoje brojne naprednije tehnologije koje se desetljećima zataškavaju, i znanstvenici koji su ubijani zbog tih otkrića. Ali to nam nije tema.

KLIMATSKE PROMJENE

Još jedna priča kojom nas šopaju je navodno globalno zatopljenje koje je popularizirao Al Gore koji je početkom 2000-ih tvrdio da će na Arktiku potpuno nestati leda do 2013 godine. Ne samo da ga nije nestalo, nego su 2015 godine zabilježene rekordne količine ikad. Nakon toga Al Gore je nestao sa scene a „globalno zatopljenje“ su preimenovali u „klimatske promjene“. Pod taj termin mogu sve progurati; ekstremnu vrućinu, ekstremnu hladnoću, sušu, poplavu, pojavu skakavaca itd.

A sjećate li se ozonskih rupa kojima su nas plašili tamo negdje 1990-ih? Gdje su odjednom nestale? Cijela ta priča o klimatskim promjenama je potpuno šuplja, ali to je upravo ono što im treba za opravdanje za energetsku krizu i njihove druge ciljeve. Govore kako su ljudi krivi za klimatske promjene, što je djelomično istina, ali pritom izostavljaju dva faktora koja najviše utječu na klimu. A to su tzv. „sunčane oluje“ i bjesomučno zaprašivanje aluminijskim česticama iz aviona, tzv. „chemtrailsima“ kojima nas zaprašuju već desetljećima. To su faktori koji najviše utječu na ovo što se dešava sa klimom, a ne to što ste vi jučer autom išli u dućan jer vam se nije dalo hodati po kiši.

 

 

Bill Gates i ekipa već dvadesetak godina pokušavaju progurati ovu ideju u javnost, da se treba zaprašivati zbog navodne borbe za klimu. Bill Gates ima i firmu koja se bavi time. Ali problem je što to nije dobro sjelo u javnosti ni u znanstvenim krugovima, pa su stoga odlučili raditi to tajno. To je standardni modus operandi te ekipe. Zato se po cijelom svijetu, čak i na vrhovima Alpa otkrivaju ogromne količine aluminijskih čestica za koje nitko ne zna odakle su došle. A istovremeno znanstvene studije sve više utvrđuju vezu između aluminija i Alzheimeorve bolesti.

PREVARA OKO CO2

Cijela ta priča oko CO2 i tzv karbonskog otiska je potpuno lažna i preokrenuta na glavu. CO2 nije štetan plin, to je plin života, to je plin kojega biljke „dišu“ odnosno potreban im je za fotosintezu. Jeste li znali da farmeri u svoje staklenike upumpavaju CO2 kako bi biljke bolje rasle? Taj proces se zove CO2 enrichment tj. obogaćivanje CO2. Iako nam o tome ne žele govoriti, možete naći informacije na stranicama firmi koji se bave tim poslom kao npr ova.

Dakle, kad bi dopustili da CO2 u atmosferi naraste, naš svijet bi postao zeleniji i biljke bi rasle puno brže, šume bi bujale, a bilo bi i više hrane na poljima. Više biljaka bi onda posljedično dovelo do viška kisika, i krug bi bio zatvoren. Planet Zemlja ima svoju prirodnu regulaciju. Da je zločince na vlasti stvarno briga za okoliš, pobrinuli bi se za 3 milijarde jednokratnih medicinskih maski koje su završile u oceanu kao posljedica njihove plandemije.

POMOĆ HRVATSKOJ IZ EU FONDOVA

Ovo je još jedna ogromna prevara kojom nas obmanjuju. Kažu Hrvatska će dobiti 700 milijuna eura iz EU fondova za oporavak od pandemije. To je monumentalna prevara. Znate li kamo će stvarno otići taj novac? Ako pročitate dokument koji se nalazi na stranicama ministarstva, veliki dio novca ide za tzv. digitalnu transformaciju. To lijepo zvuči u teoriji, ali u praksi, radi se o širenju 5G mreže i njezinih repetitora.

Zatim veliki dio novca odlazi Mati Rimcu za njegovu izgradnju električnih robo-taksija. On će te novce dobiti jer robo taksiji spadaju u agendu tih elita. U budućnosti koju nam planiraju neće više biti moguće da idemo kamo želimo.

On je dobio od EU 200 milijuna eura za firmu Project 3 mobility koja još nema niti funkcionalnu web stranicu! Recite, kako će to pomoći Hrvatskoj da se oporavi od pandemije? I odmah nakon tih 200 milijuna, dobio je još nevjerojatnih 500 miljuna eura od Goldman Sachsa. Kad oni u nešto ulažu toliko novca, onda je jasno da se nešto drugo valja iza brda.

Dakle, shvaćate kako ta prevara funkcionira? Unište nam ekonomiju lockdownima, onda naštampaju hrpu novca (što će izazvati inflaciju) i to nam pošalju kao „pomoć“. Ali ti novci se ne koriste za pomoć ili oporavak, nego financiranje onog što globalisti žele.

NESTAŠICE HRANE

Ovo je nešto što također već dugo planiraju. U svom tekstu prije 6 mjeseci (dakle prije rata u Ukrajini) upozoravao sam na to i govorio da se treba pripremiti na nestašice hrane. Već dugo vremena lanci opskrbe se namjerno uništavaju, a u SAD-u je u nekoliko mjeseci bilo desetak misterioznih požara u raznim postrojenjima za distribuciju hrane. I sad svaljuju sve na Putina i rat u Ukrajini, a kako to da su teoretičari zavjere znali da dolazi kriza hrane davno prije rata?

A zamislite slučajnosti, dok svijet ulazi u najveću prehrambenu krizu u povijesti, znate li ko je prošle godine postao najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta? Bill Gates.

RAT U RUSIJI

Ovo je tema gdje nas vjerojatno najviše lažu. Mediji su toliko subjektivni i jednostrani da je to nepojmljivo za demokratsko društvo. EU je blokirala i cenzurirala sve Ruske medije, ne samo na društvenim mrežama nego i na internetu, i ako ste unutar EU, vjerojatno ne možete pristupiti njihovim stranicama. Je li to demokracija i sloboda govora? Hrvatski mediji, pogotovo ozloglašeni portal Index, prvog dana rata ofarbao je svoj crveno-bijeli logo u ukrajinske boje. Što reći na to? Mislite da ćete na takvom portalu dobiti objektivnu informaciju?

Hranili su nas izmišljotinama, od herojskog pilota „duha Kijeva“ koji je sam srušio 10 ili 15 ruskih aviona, do „heroja“ koji su branili Zmijski otok do smrti i posmrtno odlikovani, dok se nije ustanovilo da su živi. Plašili su nas i curenjem radijacije iz Černobila koje nije bilo. Sve su to bile laži, isto kao i deseci video snimaka rate za koje se ustanovilo da su iz video igrica. Ukrajince se konstantno predstavlja kao heroje a Ruse kao bagru s istoka, prljave divljake, potpuno isto kao u Nacističkoj Njemačkoj.

Govore nam kako je Putin bolestan, kako je poludio, a istovremeno ignoriraju Bidenove nevjerojatne gafove koji su deset puta gori. Govore nam kako se Ruska vojska raspada, kako vojnici otkazuju poslušnost, kako generali odbijaju naredbe, kako se cijeli napad raspao zbog lošeg planiranja, itd. A u stvarnosti Rusi itekako napreduju, ali im se ne žuri (vidi pod: cijena nafte). I ta stvarnost će polako sustići lažove sa mainstream portala, jer kako kaže narod, u laži su kratke noge. Zapravo, već sada se polako nazire kako mediji počinju mijenjati priču.

Ali to što rade, to nisu mala iskrivljavanja istine, to je potpuna zamjena teza. Oni lažu potpuno, i to rade svaki dan. Evo upravo dok pišem ovaj tekst (10.6. petak popodne) povirio sam na mainstream portale. Oni na naslovnici imaju ovu vijest:

Dakle oni tvrde da je grad pun mrtvaca i da ljudi umiru od kolere u Mariupolju (?!) A kao izvor navode ukrajinskog gradonačelnika koji je pobjegao i uopće se ne nalazi u gradu. Inače, upravo o Mariupolju smo nedavno objavili članak iz prve ruke u videima iz grada možete vidjeti pravo stanje. Grad u potpunosti funkcionira, čak se i cvijeće u parkovima zalijeva. Daleko od toga da mrtvaci leže po ulicama. I to je samo današnja laž, sutra će već biti neka nova. Razina laži je jednostavno nevjerojatna i kad ovaj sistem padne, a pasti će, ti ljudi će MORATI odgovarati.

Možemo još dodati i Ljudmilu Denisovu, Ukrajinsku povjerenicu za ljudska prava koja je nedavno smijenjena nakon što je priznala da je izmišljala priče o tome kako Ruski vojnici siluju žene i djecu. Rekla je kako je to radila jer je vidjela da je Zapadu dosadila Ukrajina, pa je morala izmisliti nešto šokantno kako bi poslali više oružja. A vidite, oni mediji koji su prenosili ove lažne priče, njezino priznanje i smjenu su prešutjeli. (Link)

KORONA I CJEPIVA

O ovoj temi je već sve rečeno, ko dosad nije shvatio taj ni neće. Globalistički zločinci su napravili virus u laboratoriju i pustili ga u cirkulaciju kako bi zaradili na cjepivima, i po mogućnosti, razboljeli što više ljudi, pretvarajući ih u doživotne klijente farmaceutske industrije. Svakom pametnom to je bilo jasno od početka, dok su nas obmanjivali raznim šišmišima i cenzurarli svakoga ko je tvrdio da virus iz laboratorija. Ali i tu se pokazalo da su teoretičari bili u pravu.

A što se cjepiva tiče, na ovom portalu već godinama pratimo i upozoravamo na posljedice koje će uslijediti. Pratimo mlade ljude koji su počeli masovno iznenada umirati od srčanih zastoja, bolesti koju su naši komentatori nazvali „iznenaditis“.

I zamislite slučajnosti, upravo nekidan zapadni mediji počeli su pisati o novoj misterioznoj bolesti koja iznenada ubija mlade zastojem srca. I to paralelno u SAD-u, Britaniji Australiji, Novom Zelandu…. I znate kako su ju nazvali? SADS – ili prevedeno Sindrom Iznenadne Smrti Odraslih. Ili drugim riječima „iznenaditis“.

VELIKI RESET

Na kraju mnogi će se zapitati zašto to rade? Čemu namjerno urušavanje ekonomije, čemu izazu+ivanje energetske krize, čemu inflacija? Ukratko, to je sve dio Velikog Reseta, namjernog urušavanja starog sistema, i nasilnog uvođenja novog, još goreg. Goreg za nas, ali boljeg za elite. Nas će se baciti u siromaštvo, nećemo biti u stanju posjedovati aute jer će gorivo biti preskupo. Upravo nekidan je Njemačka uvela univerzalnu kartu za javni prijevoz za samo 9 eura. Slovenija je uradila isto, a predlaže se i u Hrvatskoj. Žele nam uvesti energetske certifikate sa limitima. A istovremeno, Europska Komisija predlaže da privatni avioni i velike jahte budu izuzeti iz ovih mjera, kao i poreza na gorivo. Dao bih vam link da vidite, ali ovu vijest jako vješto skrivaju, iako je istinita.

To je inače onaj isti Veliki Reset za kojeg svi factchekeri kažu da je teorija zavjere, iako je osnivač Svjetskog Foruma napisao knjigu naziva „Covid 19: Veliki Reset“ u kojem se zalaže za ove stvari. Lažu nas pored zdravih očiju.

ZAKLJUČAK

Mi zbilja živimo u Imperiji laži. I dok ta imperija ne padne, ili ju narod ne sruši, jedino „rješenje“ koje vam mogu ponuditi je da sistemu ne vjerujete ništa. U mainstream medijima i portalima sve je laž, jedina istina su sportski rezultati. Ako mi Index ili Jutarnji napišu da je vani sunčano, ja ću obavezno ponijeti i kišobran i kabanicu. Eto, toliko im vjerujem. Ali ipak čitajte ih povremeno, jer neprijatelja uvijek treba držati na oku.

A ova lista laži u ovom tekstu je samo kapljica u moru. To su samo laži o trenutnim stvarima, aktualnim događajima. A prava istina je puno teža. Jer zbilja sve je laž; i naša medicina, i znanost, i povijest, i monetarni sustav itd itd. O tome bi mogao napisati knjigu, možda jednog dana i hoću.

Ovoga puta za kraj ostavljam vas sa jednom od mojih omiljenih pjesama. Beogradski Sindikat – Sistem te laže:

CjepivaKoronaLažiRatrusijaSistemukrajinazapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
235 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
1 godina prije

Slazem se.
Medutim za to nikoga nije briga, svi ce se povinovat kao da je istina…

Starina
1 godina prije

“Ali nije ako znaš koji im je cilj, jer ako netko želi namjerno stvoriti katastrofalnu inflaciju, to je upravo ono što treba učiniti.”
Naštampali su brda tj ubacili ih digitalno u sistem, ali su ih ostavili sebi tj Blackrocku i Goldman Sachsu koji pokupovaše stvarne vrijednosti s tim” novcem”. Zadnje vrijeme pokupovaše kuće tako da normalni ameri nw mogu platit te cijene i prisiljeni su rentati od njih. Cilj je da u toku par godina nitko nema ništa osim korporacija. Onima koji imaju svoje nastojat će karbonskim porezima koje smišljaju oteti i kuće i aute. Vidjet ćemo dok kad će raja trpiti sotonističke zakone i vladare..

Colibri
1 godina prije

Evo kako stoje stvari po misljenju nekih: Curtona je (bila) uvod u završnu igru Novog svjetskog poretka, a inscenirani rat u Ukrajini nastavak te igre. Ratna magla pomaže da se prikriju aktivnosti globalisičkog (cionističkog) establišmenta i često je ljudima teško vidjeti ko zaista ima koristi od kaosa dok ne bude prekasno. Ukrajinski problem je projektiran i zamišljen kao prva domina u lancu planiranih ratnih kriza. Globalisti-sotonisti su mogli pokrenuti regionalni rat i na Tajvanu, u Sjevernoj Koreji, Iranu… Brojne su zemlje bure baruta koje oni uzgajaju desetljećima. Dok se navijači tzv. geopolitike fokusiraju na to ko je kriv u izrežiranom sukobu Ukrajine i Rusije i stanju na frontu, oprezniji se fokusiraju na efekte koji će proizaći iz bilo koje velike regionalne katastrofe i kako judeo bankari iskorištavaju takve katastrofe za unapređenje programa totalne centralizacije moći. Ukrajinski scenario se dakako mogao izbjeći, ali razlog zašto se te stvari dešavaju je taj… Čitaj više »

TBD
1 godina prije

Ljudi su se priklonili materijalnom, a ono duhovno su odbacili čime su prihvatili obrnuti poredak stvari što je inverzija stvarnosti tako da sve oko nas i je laž.
Religije to tumače s Bogom i Sotonom.
Iz svijeta laži iki inverzne stvarnosti nemože se izaći, a da se ne promjeni sebe i prihvati prirodni poredak stvari i prizna ono što je više i 9no što je niže jer i sama uzrečica kaže “kako na nebu, tako i na zemlji”, nikad obrnuto.
Duh djeluje na um, a um djeluje na materiju pri čemu se ta djelovanja odvijaju na kvantnoj razini.

MKD
1 godina prije

Evo, sve ste nam/im objasnili, i…?. Sta sad? Ima pun ku*ac ljudi koji to nece ili ne zele da shvate i …?. Sta cemo da preduzmemo, … nista kao i obicno.

Vedran
1 godina prije

Suddenly
I’m not half the man I used to be
There’s a shadow hanging over me
Oh, payback came suddenly

Davko
1 godina prije

Koga god da upozorin a ove činjenice reći će mi da ga ije briga Zaglupljivanje naroda napreduje

Damir
1 godina prije

“To već prelazi svaku granicu, i postaje neizdrživo, živjeti tako svaki dan, konstantno okružen lažima.”

Da, ako je ova rečenica autora teksta istinita to je znak da su se oni na koje se ona odnosi debelo upecali na manac laži i sada se koprcaju kao riba na udici, ali zašto..?
Zato jer ne vjeruju u sebe, u svog Stvoritelja, očekuju da im netko drugi kroji njihov vlastiti život po načelima koje niti oni sami nisu definirali, pa se sada nameće pitanje, tko je u ovoj prići glupan, oni koji pričaju laži ili oni koji ih konzumiraju, zaključimo sami.

Necjepljeni Kokot
1 godina prije

Istina ,no međutim ja ne vidim kako ćemo se izvući iz toga. Npr naši susjedi srbi vjeruju u sve to ,osim kada su u pitanju Hrvati ! Tada ih obuzme mitomanija, srbi svi i svuda . Jasenovac ,Hrvati su Srbi samo to ne znaju itd itd. A služe upravo tom sistemu da se opet dogodi klanica , kada gospodarima bude bilo potrebna . Naravno kada budu uvodili novi svjetski poredak ! Tako da nisam optimist !

petar schroder
1 godina prije

Sve sto pise je istina.Mediji su krivi jer svaki dan pisu lazi.Nekadasnji tjednik Njemacki Der Spiegel je stvarno pisao provjerene clanke i otkrivali su sve afere u Njemackoj ,pa kako je za vrijeme SVINJSKE GRIPE MERKL ZA SEBE I NJENU VLADU PORUCILA VITAMINSKE VAKCINE a za gradane opasne neprovjerene vakcine sa x nus pojava .To je otkrio DER SPIEGEL ,a danas te iste novine pisu lazi jer su dobili milione od Bill Gates Sto je nedavno potvrdio bivsi sef BILD,koji je dobio otkaz jer nije HTJEO VISE DA OBJAVLJUJE LAZI

NeBudiOvca
1 godina prije

Ne los članak ali umjesto sto je napisano: “Globalistički zločinci su napravili virus u laboratoriju i pustili ga u cirkulaciju kako bi zaradili na cjepivima”
Bilo bi puno bliže istini da su napisali:
“globalistički zločinci su preimenovali prehladu, gripu, upalu pluća i niz ranije postojećih bolesti u koronu, izmijenili metodologiju odredjivanja postojanja bolesti, kao i odredjivanja uzroka smrti na način nikad prije primjenjen za bilo koju sličnu bolest, u isto vrijeme pojačali trovanje ljudi, smanjivali im imunitet putem širenja straha, obveznog nošenja maski, pretjerane upotrebe dezinficijensa, uskraćivali liječničku pomoc kod ljudi sa bakterijskim upalama nečeg…”
Itd

Lucija, prva
1 godina prije

Njemačka je izdvojila 16 milijardi za pomoć stanovništvu.
No, ministar financija je rekao da rezervi više nema.
Također, Nijemci planiraju uvesti porez na extra profite kompanija.

I treće, Njemačka država se odrekla dijela zarade ukalkulirane u cijenu benzina.

Ovo sam pokupila sa raznih strana.
O Orbanu znamo samo da je produžio izvanredno stanje.
U ovom članku ne piše.

Šta se poduzima u Hrvatskoj?????

Colibri
1 godina prije

Misljenja o tekucim dogadjajima: Druga faza „Velikog reseta“ je rat. Prva je bila curtona. Rat je sastavni dio plana Velikog reseta, jer ubrzava ekonomski kolaps koji je potreban prije nego se krene u „Bolju ponovnu izgradnju“ (Build Back Better). (Izreziranim) Ratom izmedju Rusije i Ukrajine poremeceni su lanci opskrbe svih vrsta, a nestasica goriva i inflacija doprinose geopolitickim napetostima koje mogu izazvati stagflaciju, ekonomsku situaciju u kojoj su inflacija i stope nezaposlenosti visoke, dok se ekonomski rast usporava. Krajnji rezultat je povecana ovisnost o drzavnim subvencijama, a to je jasan cilj tzv. Velikog reseta, bas kao i uvodjenje univerzalnog osnovnog dohotka kojim ce se stvoriti dodatna zavisnost covjecanstva. Cilj je da se osigura da svi budemo jednako siromasni i nesposobni ugroziti njihov monopol moci i bogatstva. Nitko nece imati nista. To je njihov plan-ekipe iz Davosa iza koje stoje mocni centralni judeo bankari-gospodari novca, mas medija, gojskih „vlada“, UN, SZO,… Čitaj više »

Čudan lik
1 godina prije

Ljudi su najčudnija vrsta životinja na ovoj planeti.
Spremni su noževima izbosti navijače druge skupine, tući se sa policijom i redarima, osim kada igra reprezentacija, tada, sa tim istim dojučerašnjim smrtnim neprijateljima, sjede, jedu, piju i urlaju kao da su najbolji prijatelji.
Zgroženi su ako im se pokaže ubojstvo ptića ili šteneta ali podržavaju ubojstva nerođene djece.
Spremni su ubiti rođeno dijete ukoliko im ukrade 100kn a kada im političari ukradu stotine milijuna kuna samo odmahuju rukom uz povik: “” A kaj se tu može??? “”.

Davor
1 godina prije

Kad govorimo o carstvu laži, moramo se vratiti u sam početak ovog carstva laži. Isus Krist je rekao da je vladar ovog svijeta Sotona, pali anđeo, te da je on Otac laži. Sotona nosi titulu vladara i oca laži. Cijeli njegov sustav vladanja je zasnovan na lažima, i njegove sluge na položajima se pretvaraju u sluge pravednosti… Njegova tri stupa na kojima počiva ovaj svijet su: politika, trgovina (bankarstvo), religija. Gdje tu nije laž ? Odvajati Putina od Zapada nema smisla, jer i Putin pripada Sotoninom carstvu laži. Uvjeren sam da oni svi rade zajedno sinhronizirano ,kako bi prevarili narode i naveli ih na ideju jedinstvene svjetske vlade. Zato i gomilaju globalne krize, da iz općeg kaosa uzdignu tu globalnu sotonsku tvorevinu, carstvo Babilona Velikog( otkrivenje 18) Npr. Svi misle da je Hitler bio protiv Zapada i Istoka, međutim Hitler nije imao naftne izvore. Tko mu je nalijevao naftu u… Čitaj više »

Jomla
1 godina prije

… ti ljudi će MORATI odgovarati.
Koliko god želio u to vjerovati – ne mogu!
Bar na ovom svijetu…

Kiklop
1 godina prije

Sve sto je napisano 100% istina.Portal Logicno jedan od rijetkih portala koji pise istinu i nije cenzuriran.Sve je podredjeno zarai i unistavanju covjecanstva.

Mrčikola
1 godina prije

Nema te laži koju profesionalni uspavljivači, poput religijskih predstavnika, “znanstvene zajednice”(!?😁), voljenih klubova, omiljenih bendova ili novi konstrukti koji život znače, poput onog “našeg”; “uspješna turistička sezona”, neće pretvoriti u “istinu”.

p.s. “istinoljubiva Mojmira” je posljednji svjetionik istine na uzburkanom moru laži. 😁

Jurišić maja
1 godina prije

Odlicno ali nazalost za sada ne mozemo nista nego trpjeti kapitalisticke zlocince

Bosanac
1 godina prije

…………. +

Jadranka S.
1 godina prije

Nikome NE VJERUJTE!
Istina je sloboda/znanje je sloboda, vi ste SLOBODA, LJUBAV je kreator……..

Kiki 2
1 godina prije

Rekordna razina leda na Arktiku 2015?! Hahahaha, ako ćemo lagat… Vidjet ćemo kada se led potpuno otopi za koju godinu, hoće li vam biti hladno il toplo…

BTK
1 godina prije

Sads, umiranje od tuge, tugosmrt, veltšmerc, jelte.
A lažnoj fasadi.. sinoć nisam mogao spavati, bio je neki rumunjsko-ovih-onih film. Lemonade (Medeni mjesec), G. Radaković (Krle) glumi odvjetnika u sporednoj ulozi. Kaže u toj sceni “Kad sam tek otvorio ured, sve na ovom zidu je bilo lažno, diploma, certifikati, nagrada odvjetniku godine, čak i knjige. Jer ovdje je sve u prodavanju i reklami. Da bi uspio moras odavati dojam uspješnosti. Sjećam se toga iz filma koji sam gledao u Sarajevu prije vise od 20 godina.”
Dobar film.

Kiki 2
1 godina prije

Molio bih autora da navede koji je izvor podatka da je na Arktiku zabilježena rekordna razina leda ikad, baš me zanima? Hvala.

P.L. 1989
1 godina prije

Ovo za arktički led je istina. Ubacite u tražilicu članak pod imenom “Arctic Ice Coverage Is Up Substantially—So Media Ignores It”

Jadranka S.
1 godina prije

Jedan je neprijatelj covjecanstva/ljudskoga roda.
Ptrebno je postaviti pitanje koji je to neprijatelj covjecanstva/ljudskoga roda i razotkriti ga (ogoliti) da ga svi vide i postanu svijesni.
Kada postanu svjesni neprijatelj nestaje sam od sebe.

BTK
1 godina prije

Koje im je objašnjenje zašto su natiskali toliko para? Je li to ikad spomenuto u ms medijima? Oni samo inflaciju spominju, evo ti ga na – došla nam inflacija. Zli Rusi. Tup!
Sta bi bilo da nisu to natiskali, nego donijeli neke zakone da se kontroliraju cijene, a da su pritom ipak sproveli idiotski lock-knock-down? Naivno od mene, uradili su kako su unaprijed zacrtali. A tržište dijele sa suparnicima, Kina, Rusija.. (Kabala kup, osmina finala.. čija momčad ima blackrock a čija vanguard na prsima, to su izgledni finalisti, bas kao Nike i Adidas na travnjaku) pa ideje o takvom dogovoru imaju neka ograničenja i preprekice.

Matiša
1 godina prije

Mnogi prodadoše pradjedovinu za još veći auto,po selima zaleđa i lici i slavoniji za sobičak u zg i slično ali nije gotovo spasiše nas nesređene knjige i revitalizacija je moguća ali ne sa ovakovim vodstvima stoga Boga na pomoć i strpljenja

Mladen
1 godina prije

A tko zna ,možda se našem kolegu svidio Danielov macho profil s naslovnice .

Jadranka S.
1 godina prije

“Sve što vam govore je laž – apsolutno sve”

Je.

A sada si postavite pitanja:
Odkud sve te lazi?
Zasto lazi?
Zasto skrivanje?
Tko se sluzi lazima i zasto?
Tko je to “ukrao robu istini” i po svijetu glumi istinu zavaravajuci svakoga dok se golu istinu sikanira?
Tko to voli planirati i stalno raditi kaos?
Tko to voli rituale?
Tko to stalno isto radi u krug?
Tko je taj koji stalno skriveno pokusava racunicom, uvjetovanjima, kontrolom,…… vladati covjekom/ ljudima…
Zasto drhti od straha pri pomisli na probudenog pojedinca?
…itd……………..

Otkrijte gdje se nalazi i tko je prevarant/lazov/kukavica!

baljezgbaljezg
1 godina prije

izvrastan clanak, izvrsna pjesma i spot

baljezgbaljezg
1 godina prije

mislim bas obrnuto, da je ovaj sazetak kruna svih dosadasnjih clanaka na te teme

Snow
1 godina prije

Bravo Volodjuska…..u nulu :)))

Wund
1 godina prije

Fali čovjek na Mjesecu i putovanja u “svemir”.

Tomislav
1 godina prije

“Ja sam kao i svi ljudi.Gledam na svijet kako bih želio da se stvari odvijaju a ne onako kako se stvarno dešavaju”.

Metabaron
1 godina prije

Najebaces …

Ana
1 godina prije

Neće nitko odgovarati. Kao i za puno drugih stvari, bit će pojeo vuk magare

Max
1 godina prije

Sjajno razotkrivanje laži.

Max
1 godina prije

Slijedeće poglavlje je otpor. Mi ovdje se odupiremo istinom i odbijsnjem laži.

1 godina prije

Ne uključujem se u bulaznjenje nekih medija, koji nemaju razčiščenih pojmova, nego samo šire zapadnu propagandu, pretvarajuči se, sa su NEUTRALNI!!!!!!!!!!
AJDE, OBJAVITE PUNI GOVOR KINESKOG MINISTRA ZA ODBRANU!!!!!
Meni se gade več svi mediji, koji nisu rasčistili, ŠTA PRATE!!!!

Matiša
1 godina prije

Narod će progledati ne zbog gomile kontraargumenata šake koja vidi tko išto gdje vodi nago po sili koja u konačnici sve odlučuje i dozvoljava ,kvaka je samo u tome da će svatko osobno morati odlučiti pa nijedan neće moći reći nisam znao i pored toliko znakova pored puta

LGx5
1 godina prije

Sjajan tekst, sve potpisujem, ni sam nebi bolje opisao trenutnu situaciju. Otišao bi još malo dalje od teksta jer mi je još nejasno kako planiraju odstraniti 80% zapadne (bijele) populacije kako bi se ispunilo švabovo “proročanstvo”
Možda glad, možda još jedna “plandemija” ali mi WW3 zvuči najlogičnije. Samo kako natjerat, mobilizirati više stotina milijuna ljudi u rat? Trenutno, koliko vidim oko sebe velikoj većini ljudi ne pada na pamet ić ratovati. Možda zime bez grijanja, gladna djeca ili neki false flag event. Možda ga i sam Putin pokrene ako se plin ili nafta nebudu plaćali, pa to postane okidač koji će natjerat ljude da idu u rat protiv Rusije Da skratim… NATO (zapad) gubi u tom ratu a Kina (Rusija) pobjeđuje i cijeli svijet prelazi na Kineski model upravljanja društvom.

zac
1 godina prije

sve ja to odavno znam i jedino rijesenje je globalna revolucija, otpor, pokajte se za unistenje Yugoslavie i njenog sistema, vratite sve u drzavno vlasnistvo, vratite socijalizam, vratite drzavnu vlast sastavljenu od strucnjaka a ne od uhljeba i stranackih smicalica, koalicija i rektalnog alpinizma, recite NE eu nepotizmu i korupciji, zivite u svojim granicama i za sebe, recite NE ucjenama i pritiscima Zapada…imamo samodostatnost, samo treba radit i stvarat na svojoj zemlji, ovako, u gradovima ce ljudi pocrkat a na selu prezivit bez problema, vratit ce se rode i guske u magli

Čovjek je življen
1 godina prije

Sve je laž u msm vijestima. Da, to je njihova funkcija. Što bi trebalo? Da upijamo korisne informacije koje nam služe na dobrobit i zdravlje dok pijemo kavicu u jutro? Znate da to tako nije niti neće NIKAD biti. Iz jednog jednostavnog razloga. To su paraziti svijesti.
Uloga medija je da izazovu bilo kakvu reakciju od strane konzumenta sadržaja. Po mogućnosti ljutnju ako je moguće. Čovjek reagira, plaši se, negoduje, ljuti se, bijesni i rasipa svoju energiju. Međuovisna sprega je postignuta i hranjenje počinje.

Zaboravite da znate sve što su vam ikad rekli. Naročito o tome tko ste. To što ostane, to ste vi. Kako srce kaže, tako dalje jer zbog sebe živite.
Ovaj surogat stvarnosti koji smo stvorili sve brže gubi svoj smisao bez Boga.

Dr.
1 godina prije

Samo nemojte o Rusiji pisati bit će vam najbolje….

nessy
1 godina prije

Odlicna je usporedba sa otokom i ducanom u kojem sve kupues, pa udaris embargo (sebi). Najgore od svega, veliki broj ljudi vjeruje sluzbenoj ‘istini’. Kada ljudima govorim da nas sopaju lezima, pogotovo o Ukrajini, komentar je da sam rusofil. Kao sto je autor i rekao, sve oko nas je laz, od korone, Ukrajine, energenata, hrane, ekonomije…Sve ‘teorije zavjere’ su se obistinile, cekam jos samo vanzemaljce da se predstave u UN. Ne bi me iznenadilo. I, mislim da Index obavezno treba citati, ali, izmedju redova. Tako se dobije potpunija slika. Uzmimo za primjer, Goebbels je naucio Jidis i ucio je zidovsku povijest, jer ‘treba znati sto vise o neprijatelju’, kako je rekao. I dezinformcija je informacija, ako je znas tumaciti. Svijet nezadrzivo juri u smjeru ‘bogati sve bogatiji, ostali sve siromasniji’. Rasplet situacije je izvan moje moci predvidjanja, ali sigurno je da su obicni ljudi nahebali, barem neko vrijeme. Jahaci Apokalipse… Čitaj više »

ZriBra
1 godina prije

Novi svjetski poredak sve mi više nalikuje na Novi zvjerski poredak.Predatori sve lakše izoliraju, love svoje ustrašene žrtve.

goran
1 godina prije

potpuna istina šta si sve rekao,hvala dragom YAHUSHI odavno je on meni otvorio oči

ANTE
1 godina prije

Jedna je stvar dati čovjeku istinu u posjed, natjerati ga da ju shvati
je druga, a natjerati ga da postupi po njoj je treca. Istina sama po sebi nema
vrijednost osim ako se ne koristi ili primjenjuje na neki način.

łedeno doba
1 godina prije

"Sve što vam govore je laž – apsolutno sve" absolutno točno, ali to važi i za drugu stranu, šahistu i njegovu ekipu.. međutim većina sutora ovog portala, ne želi i ne može to uvidjeti, ona se odavno previše zaletjela pred rudo, tako da kažem i jaši po svaku cijenu na ovom narativu: da je ruska vlast dobra i da ne pripada kabali, i da je ovaj rat sa ruske strane pravedan i da ima nekakav smisao, Iako dosada svi svjetski mudraci nisu otkrili koji je njegov smisao… tužna i brutalna je istina, da ljudi ginu na obe strane, i da se razara i uništava, i da je zatrovanost između dvaju slavenska naroda još veća nego ikada..dok se kabala grohotom smije i češka po jajaima. a SAD i Zapadu ne fali ni dlaka sa glave…  inače zatrovanost i posvađanost postoji manje više između skoro sviju slavenskih i južnoslavenskih naroda, ustvari u Europi… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI