Sve veći broj američkih država odbija da sprovodi Bidenov fašistički pristup vakcinama protiv COVIDA-19

Biden-Vakcine
45 komentara

Otprilike polovina zemlje opire se najnovijim obaveznim “vakcinama” koronavirusa (Covid-19) Joea Bidena.

Države Alabama, Aljaska, Arizona, Arkanzas, Florida, Džordžija, Ajdaho, Indijana, Ajova, Kanzas, Misisipi, Misuri, Montana, Nebraska, Nju Hempšir, Sjeverna Dakota, Ohajo, Oklahoma, Južna Karolina, Južna Dakota, Tenesi, Teksas , Juta, Zapadna Virdžinija i Vajoming sve se upuštaju u neki oblik „pobune protiv vakcina“ protiv Bidenovog režima, dok ostale kapituliraju – barem za sada.

Predsjednik Joe odlučio je 9. septembra da će pokušati prisiliti sve savezne, ugovorne i velike privatne korporativne zaposlenike da prime vakcinu putem ubistvene „Operacije Warp Speed“  Donalda „oca vakcine“ Trumpa, kao uslov za zaposlenje.

Hunterov otac je rekao da postaje veoma uznemiren i nestrpljiv zbog činjenice da desetine miliona Amerikanaca ne žele apsolutno nikakve vakcine protiv Faucijeve gripe, bez obzira koliko puta na njih lajao.

Umjesto da ga smire dajući mu dodatne lijekove i pauzu, Bidenovi vodiči umjesto toga ga još više uznemiruju činjenicom da Amerikanci odbijaju da se povinuju njegovim neustavnim zahtjevima.

“Predsjednik nema ovlaštenje da zahtjeva od Amerikanaca da se vakcinišu zbog zaposlenja u privatnom biznisu”, napisala je na Twitteru guvernerka Misisipija Tate Reeves.

„Sama vakcina je spasonosna, ali ovaj neustavan potez je zastrašujući. Ovo je još uvijek Amerika i još uvijek vjerujemo u slobodu od tirana.“

„Vakcina“, naravno, ne spašava živote, ali republikanci su previše patetično slabi ili kompromitovani ovih dana da bi to rekli.

Guverner Oklahome Kevin Stitt bio je malo hrabriji, pošto je tvitovao da uloga vlade nije da „diktira privatnim preduzećima šta da rade“.

„Predsjednik Biden još jednom pokazuje potpuno zanemarivanje individualnih sloboda i prava država“, dodao je Stitt. “Sve dok sam ja guverner, u Oklahomi neće biti državnih naredbi za obavezne vakcine.”

Odupri se Bidenovom napadu na vašu tjelesnu autonomiju, Ameriko!

Guverneri Teksasa, Ohaja, Južne Karoline i drugi tvitovali su China Joeu slična obavještenja da se neće izvući sa nametanjem Wuhan vakcina protiv gripe stanovnicima njihovih država koji su odlučili da ih ne žele.

Nažalost za drugu polovinu država, vladini zvaničnici su ili ćutali ili su tvitovali svoju podršku fašističkoj agendi Predsjednika Joea, koja već raspiruje masovni otpor i nemire širom zemlje.

Čovjek se pita gdje su „antifašisti“ (Antifa) u svemu tome. Konačno imamo stvarni fašizam koji nas ugnjetava, a ovih domaćih terorista nema nigdje u borbi protiv njega.

Isto važi i za gomilu „moje tijelo, moj izbor“, koja izgleda podržava Bidenove napore da medicinski siluje Ameriku misterioznim hemijskim injekcijama. Pokušajte zaštititi nerođenu djecu od ubijanja, a ljevičarske žene će se ljutiti zbog vaših pokušaja da im ograničite “slobodu”.

Ovo je stanje nazadne Amerike 2021. Medicinsko silovanje je sasvim u redu, ali zaštita nerođenih je „tiranija“. Potpuni medicinski fašizam je potpuno prihvatljiv, ali biti konzervativac čini vas „Hitlerom“.

Amerika je pala.

„Da je naše zakonodavno tijelo imalo kičmu, cijela ova stvar bi mogla biti gotova“, napisao je jedan komentator Citizen Free Pressa. „Ali umjesto toga, šta oni rade? Bježi i sakrij se i pusti ovog megalomanijaka (Bidena) da divlja!”

„Smrtonosna injekcija je individualna odluka“, napisao je drugi o vakcinama. „Ako se osjećate samoubilački, primite je. Njegovo naređenje čini to ubistvom s predumišljajem i pokrenut će samoodbranu. ”

„Ubjeđivanje pomoću palice“, napisao je drugi o Bidenovoj taktici. “Nije baš demokratski ideal.”

Autor: Ethan Huff

BidenCovidvakcine
Pretplatiti se
Obavijesti o
45 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Pa sami MORONA fašisti u Engleskoj objavili su ovu tragediju:
https://theexpose.uk/2021/09/15/30k-people-died-within-21-days-of-having-a-covid-19-vaccine-in-england/
Ovo je samo ENGLESKA, ne cijela VB.

2 godine prije

zasho se ova nastupajuca diktatura naziva fasizmom ako su podrzavatelji ovoga otvoreni marxisti…treba vise sjasiti sa tih ishlapjelih gluposti,ne muljati narod ako mu se zeli dobro.odhebati stare izraze koji su sluzili podjelama i reci da je ovo NAPAD ELITE NA OBICNOG COVJEKA.ako ce se koristiti neki -izam,onda je u pitanju diktatura transhumanizma.thanx.

Max
2 godine prije

Odupiru se a i treba tako treba ustrajatii

2 godine prije

Otpor vakcinaciji? Očekivano jer je pripremano – pa pun je internet nelogičnosti oko vakcine.
Da li to znači da će zdrav razum pobediti? Ne znači, to znači da nas čeka “puštanje nečeg ozbiljnog” pa nas više niko neće terati – sami ćemo se otimati za vakcinu.

Josip Skok
2 godine prije

Bravo za hrabre i slobodoljubive Amerikance! Ovo je potrebno i nama. Otpor protiv tiranije lutka Bidena, Plenkija, Merkelice, Macrona i drugih neonacista obučenih u janjeće krzno. Dizati tužbe protiv njh za udruženi zločinački pothvat protiv čovječnosti, gušenje sloboda, ucjene, namjeru genocida i dr. Zašto su generacije i najhrabriji u ratu ginuli za slobodu, da bi je novi normalci ukrali narodu.

Suncica
2 godine prije

Nebi se trebalo tako veliki broj naroda bojat, njih slusat, jer znamo, pa potajno zna svaki za sebe da nas lazu. Nedajmo se Unistit zlu SOTONISTA KOJI RADE SVE ZA NOVAC. NOVAC KOJI IDE MILIJARDERIMA,. A mali covjek postaje poslusni robot. BOG I HRVATI!!🙏🇭🇷

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI