Sve više Amerikanaca bježi iz ”plavih” država u ”crvene”

Republikanci vs demokrate
18 komentara

Milijuni Amerikanaca pobjegli su iz država kojima upravljaju demokrati i pohrlili u države koje vode republikanci 2021., izvijestio je u utorak Biro za popis stanovništva.

Washington, D.C., koji nije država, 2021. godine izgubio je gotovo 3 posto stanovništva. U međuvremenu, Idaho, država koja je glasala za republikance na svim predsjedničkim izborima od 1968., zabilježila je porast stanovništva za gotovo 3 posto.

Nije iznenađujuće da je New York doživio drugi najveći pad broja stanovnika (1,6 posto), a slijede Illinois (0,9 posto), Hawaii (0,7 posto) i Kalifornija (0,7 posto), gdje su kriminal i beskućništvo izvan kontrole u velikim gradovima. Velik dio pada stanovništva u plavim državama pripisuje se domaćoj migraciji, a prednjače Kalifornija, New York i Illinois.

Nasuprot tome, gotovo sve države koje su se pohvalile značajnim porastom stanovništva prošle godine bile su solidno republikanske. Stanovništvo Utaha poraslo je za 1,7 posto, kao i stanovništvo Montane. Južna Karolina porasla je za 1,2 posto, a slijede je Texas (1,1 posto) i Florida (1 posto).

Vjerojatno nije slučajno da države iz kojih Amerikanci bježe imaju neke od najviših poreznih stopa u zemlji, dok države u koje hrle imaju neke od najnižih. Drugim riječima, puno libova bježi od političara i politike koju su podržavali. Nadamo se da je dovoljno njih i da su dovoljno pametni da vide vezu, i prestanu glasati na način kako bi sve uništili.

Izvor: freebeacon.com

AmerikademokraterepublikanciSADStanovništvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alen
2 godine prije

Izgledniji je gradjanski rat , no okrenut će njih već u pravom smijeru..

Otvori oči
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/HFNHmcfQDziI/

TKO JE UZEO CJEPIVO, OVDJE MOŽE PROVJERIT KOLIKO JE ŠTETNO, VI KOJI NISTE UZELI ŠALJITE ONIMA KOJI SU SE CJEPILI, AKO ŽELE ZNAT!

Ledeno Dopa
2 godine prije

Crveno-plavo-crveno-plavo
IGROKAZ
vec preko 200 godina…a svaki tjedan se donosu u Americi zakoni koje oni zovu BIPARTIZAN a to znaci uz podrsku i demokrata i republikanaca.
Sve kojekakve komisije koje su osnovane se zovu BIPARTIZAN sastavljene od plavih i crvenih.

Scorpiorex
2 godine prije

Umro Hugo Maradona( mladji brat,igrao u spaniji,Austrija,Italija,japan( 52god danas miocarditis jako sportski tip,u treningu,fit, ne kazem nista za cijepljenje,ali 52god nije nesto puno.16ti Fußballer ili bivsi za godinu dana,trazio statistike,ostalih godina prosjek bio 0,8% ,samo kazem

Ukleti
2 godine prije

Problem ce biti ako doseljenici glasaju za plave.onda ce i crvene propasti.

Max
2 godine prije

Logično-

Boba Lazarević
2 godine prije

Bojim se da je to endgame za Ameriku, a nadam se da sam u krivu. Nadam se da novi, slobodarski orijentirani Republikanci mogu preokrenuti sudbinu federacije u nešto bolje za sve nas, ali…

Nagli egzodus znači samo jedno: destabilizaciju. I država iz kojih mnoštvo naglo ode i država u koje mnoštvo naglo dođe. To se odavno vidi na primjeru migranata, ali ništa bolje nije ni s legalnim građanima.

Osim toga, mnogima iz tog mobilnog srednjeg i visokog staleža se i dalje sviđaju socijalističke ideje, iako možda ne cijene posljedice koje te ideje uzrokuju. Ne vjerujem da će dovoljan broj njih vidjeti vezu između to dvoje i da će prestati glasati po navici za DNC, kao i do sada.

Mislim da su Teksas, Florida i Tennessee sada u velikoj opasnosti.

Ljudov
2 godine prije

Joj zaboli me curac za Jameriki, molim Boga da im istodobno potone zapadna obala i da im počne jedno 5 godišnje razdoblje neprestane aktivnosti Yelowstone vulkana.

sovjet
2 godine prije

a sto ako novi predsjednik S.AD bide
tepublikanac kao Ronald Regan koji je
slomio SSSR?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI