Sve više sumnji u poštenost američkih izbora – stotine hiljada glasova misteriozno se pojavljuje i nestaje

Teksas glasacki listici
41 komentar

Pet dana nakon američkih međuizbora, pobjednik se još ne zna. Nekoliko država još uvijek broji glasove, i zanimljivo da se radi upravo o takozvanim „swing državama“ odnosno o mjestima gdje su rezultati uvijek tijesni između Demokrata i Republikanaca.

U međuvremenu pojavljuju se vrlo neobične stvari. Misteriozni kvarovi printera i glasačkih mašina čini se da su samo kap u moru. Na stotine tisuća glasova pojavljuje se na službenim podacima, zatim ti isti glasovi misteriozno nestaju, što je nemoguće jer ako se glasovi broje, njihov broj može biti samo veći, a nipošto ne može padati.

Ovo je apsolutno nevjerojatno, a još je nevjerojatnija to da niti jedan mediji o tome ne izvještava, pa čak ni republikanski Fox News. O tome što se dešava sa ovim podacima, koji su službeni, Mike Lindel i njegov tim napravili su ovaj kratki video. Video nema prijevoda ali samo gledajući grafove sve će vam biti jasno.

U Pennsylvaniji je došlo do naglog skoka glasova za demokrate, da bi nakon toga, oko 90.000 glasova misteriozno nestalo. Mike Lindel misli da je to zbog toga jer su shvatili da su pretjerali, a pobjeda je ionako zagarantirana zbog velike razlike.

U Georgiji je utrka jako bliska i republikanski kandidat s jako približio demokratskom. I točno u trenutku kad ga je trebao prestići odjednom se misteriozno pojavilo 100.000 glasova za demokrate koji su kako se čini upisani kompjuterski.

U Michiganu također misteriozni skokovi „plavih“ glasova se pojavljuju čim se republikanski kandidat približi demokratskom.  U Illionoisu se čak milijun glasova misteriozno pojavilo, da bi ubrzo nakon toga nestali!

Po svemu sudeći, čini se da gledamo reprizu velike izborne pljačke koja je načinjena na predsjedničkim izborima kada je u anketama najmanje popularani kandidat u povijesti SAD-a Joe Biden iznenađujuće pobijedio najpopularnijeg predsjednika u povijesti Donalda Trumpa.

Video:

BidenIzboriSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
1 godina prije

Demokratski izbori ?! Vladari USA su svetski šampioni u prevarama i lažima.

tihobl
1 godina prije

A sta kazu medjunarodni posmatraci?

Max
1 godina prije

Opet ista prijevara.

SIRIUS
1 godina prije

Neka neka, neka se sve fino vidi. treba sve to počistit ionak iovak.
neg, baš sam čuo da turska, mađarska i slovačka napuštaju nato savez!!! i da ide čistka korumpiranog oficirskog kadra… bože daj da je tak!!!! raspad nato saveza bi mogo preliti i čašu zvanu eu. brijem da ču nočas zapaliti svijeću za bržu propast eu i nato!
lp istomislećim ljudima

SIRIUS
1 godina prije

offtopic: a ovo sa FTXom? navodno deseci MILIJARDI dolara iz ukrajine preko ftx-a ošlo natrag u đepove određenih demokratskih politićara u americi, crypto krahirao i ljudi počeli shvačati da je to još jedna židovska prevara….
vidio članak na thegatewaypundit.

Throne
1 godina prije

Sto reci pravi praznik demokracije, prikaz kako djeluju izbori koji su trijunf slobode i misljenja u zapadnim zemljama. To kroz ratove pokusavaju nametnuti drugim zemljama koje su po mjerilima zapada diktatorske bez slobode i pravde. Bollocks.

tihobl
1 godina prije

Zanimljiva vijest – ukrajinske izbjeglice svercuju sirijske migrante.

Чешка полиција је од почетка године ухапсила 49 Украјинаца који су кријумчарили сиријске избеглице у земљу.
Према речима новинара, тај посао доноси много новца криминалцима. Да би на крају стигли до Немачке, од сваке избеглице је узето више од oко 4.000 евра.

Mel Gipson
1 godina prije

Uskoro će misteriozne glasačke listiće sa onim svojim MAK ovima dovozit na birališta jer kombi vozila su očito premalena, hahaha.Koja blamaža i komedija od države!!!

Martin
1 godina prije

Ili će republikanci naučiti varati ili više nikada neće pobijediti na izborima…

Herc
1 godina prije

Što je Trump radio 4 godine da ovo spriječi, kad vidim narod da je izišao na ulice,da bi zapalio institucije,blokirao ceste,mlatio uhljebe možda nešto bude ali neće jer glasače R boli qrac bolje da ih kradu , ponižavaju, milijarde dolara koje odlaze u nepoznatim smjerovima i sve je to bolje za njih nego rat . Debilna nacija u kojoj je 50% degenerika,kojima je prioritet abortus ,Yebo ih abortus oće li to jest plaćat račune,75% kaže da država ide u krivom smijeru pa kako D egeni pobjediše, Ukolko crni R dobije play off u Georgiji pa bude 50:50 uz većinu u domu kongresa to nije toliko ni loše

Vojni analitičar
1 godina prije

Da, da. Zaista postoje nekakve SUMNJE u regulatrnost američkih izbora. Ali samo sumnje, je li. No to su zasigurno samo teorije zavjere koje će Bidenova administracija ionako uskoro proglasiti nezakonitima pa će to nepotrebno uznemiravanje javnosti prestati.

goran
1 godina prije

a šta se čudite koji kurac,pa u svim suverenističkim državama svijeta gdje se glasa demokratski se namještaju izbori,pa sve vlade svijeta su namještene nitko tamo ne sjedi na legalan način nego se namještaju izbori.

1 godina prije

Cek, jel u pitanju izbor za Miss Amerike?
Sta cekas Umpy, ovo je pravi materijal za tebe 😉

Mark.
1 godina prije

Zar ovi Republikanci nisu ništa naučili od zadnjih izbora. Prevari me jednom sram te bilo, prevari me drugi put sram me bilo.

Zoki
1 godina prije

Dokumentarac “2000 Mules” sve objašnjava. Tko nije pogledao – obavezno pogledati

Lucija, prva
1 godina prije

“So 60 minutes before the cameras went dark they claim all employees left for the night.
Yet 9 minutes after the camera outage, a large batch of ballots were ‘dropped’ that benefited the democrat candidate. Nothing suspicious there 🙂 to je ono sto se dogodilo, jbt gori izbori nego u nas”

1 godina prije

Super , ovo će ih natjerati da što brze razvale usa..
Samo napred , varajte , lažite ..

ANTIFASISTA
1 godina prije

Moze li mi netko pokazati imenovati barem jednog jedinog casnog i postenog AMERIKENJCA/AMERIKENJKU, koji nije kriminalac, lopov, lazov, zlo za druge.

Klica
1 godina prije

Ljevicari ce opet pokrast izbore, garantirano

Mat
1 godina prije

Ministarsvo istine je vec blokiralo video,tako da je pregled u USA nemoguc.

Glasanje
1 godina prije

Promijenili su se kriteriji! Prije je bio kriminal kad laziras izbore – sad je kriminal kad se usudis da javno posumnjas da su lazirani! A ko je bolji ili gori od one dvije partije – tesko je reci. U drugim zemljama da li su izbori posteniji? Kako gdje. U nasim krajevima to ide kao u onoj (izgleda istinitoj) dosjetki! Sretne covjek postara, pita ga: Kad ces donijeti ocevu penziju? Cekaj, tvoj otac davno je umro, odgovara postar. A kako je onda glasao u nedjelju, otpovrne covjek.

tata mata
1 godina prije

bas je dobra ta demokracija ,ukljucis i iskljucis na prekidac ,bas ko svjetlo

Ako j' zima nije lav
1 godina prije

Сад, кад су сконтали како покрасти изборе помоћу машина за бројање, демократе са власти може скинути само револуција. Исти су сада као крмача кад смаже кокош. Не могу престати док им не ставиш нож под грло.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI