Svi koji stoje iza terorističkog napada u Moskvi biće kažnjeni

Vladimir-Putin
53 komentara

Ruski predsjednik Vladimir Putin u subotu se obratio naciji o pucnjavi u Crocus City Hallu, osudivši to kao “krvavi i varvarski” teroristički napad i obećavši da će kazniti sve umiješane. Najmanje 115 ljudi je ubijeno, a preko 120 ranjeno u masakru u petak uveče.

Predsjednik je u svom video obraćanju proglasio nacionalni dan žalosti u nedjelju, 24. marta, u znak sjećanja na žrtve napada.

Putin je izrazio zahvalnost svim prvim reagujućima, organima za sprovođenje zakona, ali i običnim građanima koji su pomogli žrtvama napada. Istovremeno, predsjednik je naglasio da je u toku još jedan napor usmjeren na sprječavanje daljnjih napada.

” U Moskvi i Moskovskoj oblasti, u svim regionima zemlje, uvedene su dodatne antiterorističke i antidiverzantske mere “, najavio je on i dodao: “Sada je glavna stvar sprečiti one koji stoje iza ovog krvoprolića da počine zločin”. novi zločin.”

Obećavajući da će kazniti sve zaverenike iza napada u petak uveče, Putin je istakao da je do sada privedeno 11 osumnjičenih, uključujući četiri počinioca koji su direktno učestvovali u pucnjavi. Napadači su uhvaćeni u bijegu “prema Ukrajini, gdje je, prema preliminarnim podacima, na ukrajinskoj strani pripremljen prozor za prelazak granice”, dodao je.

“Svi izvršioci, organizatori i nalogodavci koji stoje iza ovog zločina će dobiti pravednu i neizbježnu kaznu. Ko god da su, ko god da ih vodi. Ponavljam: mi ćemo identifikovati i kazniti sve koji stoje iza terorista, koji su pripremili ovaj zločin, ovaj napad na Rusiju, na naš narod”, naveo je predsednik.

Crocus City Hall, u gradu Krasnogorsk u zapadnom predgrađu Moskve, napao je naoružani napadač u petak uveče. Neposredno prije koncerta ruske rok grupe Picnic, kada je prostorija, koja ima procijenjeni kapacitet od 7.500 ljudi, bila skoro puna. Napadači, naoružani jurišnim puškama, provalili su ulaze, pucajući na patrone iz neposredne blizine, a zatim zapalili zgradu, prije nego što su pobjegli sa mjesta događaj.

Crocus City HallPutinrusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lucija, prva
1 mjesec prije

Putoljubcima ne treba specialna operacija, oni su več dovoljno specialni.

Ringo10.
1 mjesec prije

Ukri su ipak upetljani u ovo
E pa sad su ga ugasili

македонец
1 mjesec prije

iza ovoga stoje USA & UK sa korisnim idiotima “kozojebi”

eks
1 mjesec prije

Poljski ministar spoljnih poslova , Sikorski, izjavio je : ” Ugled USA sada zavisi od oružanih snaga Ukrajine” . Ako je dotle došlo, jebeš takav ugled .

gargamel
1 mjesec prije

Putin treba da se mane šuplje retorike, da nazove stvari pravim imenom. Isis je organizacija koju je pokrenula Cia, znači da su ustvari največi krivci u Sad i Londonu. Simptomatično je, da su ovi krvoloci bježali u ukrajinu, gdje su vjerovatno išli po pare i gdje bi bili slavljeni kao heroji. Sada lijepo u Tadžikistan i sve od kokoši pa sve što se kreče zapaliti, tako da svi koji se odluče iz bilo kog razloga da ovako nešto urade, treba da znaju, potomaka neče imati.

Zoran
1 mjesec prije

Trla baba lan da joj prođe dan. Od raspada SSSR-a ih j..u i dupe im pomjeraju, a oni blablabla. Ufatili izvršioce, a nalogodavce i planere neće. Mogu im pljuniti pod prozor.

Max
1 mjesec prije

Bit će nemilosrdno liikvidirani.

miškec t.
1 mjesec prije

čečeni uhvatili navodne teroriste koji su navodno bježali prema granici s ukrajinom, dobar je fsb nema što

Dante
1 mjesec prije

To je false flag „sistema”
globalisti gojimima…

tihobl
1 mjesec prije

“Британци и Бандера, видимо вас. Знамо да сте то ви. И треба да знате да ћемо вас сигурно пронаћи. Све ћемо вас уништити. Спалићемо земљу на којој сте посадили семе. Ми ћемо се побринути да више твојих “Ни један изданак твога прљавог племена није пробио земљу. Срушићемо куће у којима си ти и теби слични. да те ништа не подсећа на прошло постојање.”

И последња ствар. О овоме сам већ писао јуче. Ово је рат, ако још неко не разуме . У њему нема задњег дела. Ово је рат за саму егзистенцију нашег народа и у њему се мора борити не само руска војска, већ сви ви, сви ми, цео народ, који живимо у интересу наше војске, помажемо јој у свему. Она је наша нада у победу, национални понос, међународни мир, социјалну правду и сигуран живот.

Rogozin

nastran
1 mjesec prije

bit će belaja braćo

tihobl
1 mjesec prije

Недељу дана пре терористичког напада на Крокус, авион америчких специјалних снага посетио је Казахстан и Таџикистан

МЈ-130 из састава 9. ескадриле специјалне намене летео је између Тбилисија и Алматија.

С-17 је такође примећен како се враћа у Таџикистан.

Како преноси канал Милитарист, ово нису обични летови. Све су се догодиле у време када су се појачала упозорења САД, као и покушаји напада на руске пограничне градове.

tihobl
1 mjesec prije

Захарова:
Иста земља која се рукама западних либералних режима већ десет година претвара у центар за ширење тероризма у Европи, превазишавши чак и тзв. “Косово” у екстремистичком лудилу.

tihobl
1 mjesec prije

Посланик Државне думе из кримског региона, резервни генерал-мајор Леонид Ивлев, је поводом изјаве о спремности НАТО-а за сукоб са Русијом, позвао војну алијансу да се сети завета руског кнеза Александра Невског: “Ко нам дође са мачем, од мача ће и погинути.”

tihobl
1 mjesec prije

Украјински Центар је организовао и масовно позивање руског кол центра за ванредне ситуације. Са скривених бројева телефона на број службе 112 кренули су анонимни позиви са лажним порукама о дешавањима и спам информацијама како би та служба за решавање ванредних ситуација била потпуно дезоријентисана.

Outsider
1 mjesec prije

Zanimljiv mi je francuski potpis. Renault od toliko neupadljivih ostalih.

goran
1 mjesec prije

putine ljudino kontaktiraj ti meksičke kartele daj im potrebnu tehnologiju i oružlje i gledaj iz udobnog naslonjača kako se kolju sa amerima

Nekoime
1 mjesec prije

Ne bih bio u koži Victorie Nuland.

mmne
1 mjesec prije

naglabanja i naglabanja, bla bla bla…… ogromno razocarenje, mislio sam da se ne razumem dobro vojnu akciju rusije(koju inace podrzavam)… sada vidim da je to sve blef i fantazma….i ne znam kakav ce ishod biti, na zalost
toliko poverenje u putina unutar i van rusije a on sedi u svom kabinetu i cita objave….

David
1 mjesec prije

Ako ih stvarno želiš kazniti lansiraj maksimalno naoružane Sarmate na vojne baze i zapovjedne centre NATOa – ne treba ih nabrajati – ti znaš ne samo gdje se nalaze već i što se u njima nalazi. Kako je počelo jasno je da te napadaju, a još jasnije da se moraš braniti.
Kad je sukob neizbježan udari prvi i udari svime što imaš jer pustiš li prvi udarac onom drugom možda nećeš moći uzvratiti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI