fbpx

Svijet u rešetkama pravnog zatvora WHO i UN

UN-WHO

Bio je to lijep sunčani dan, 22. svibnja 1992., kada je na newyorškom East Riveru podignuta hrvatska zastava čime je svečano obilježen prijem Republike Hrvatske u Ujedinjene narode.

Hrvatska je trobojnica 178.-a po redu, a još ih je 15 podignuto nakon naše čime Ujedinjeni narodi danas broje 193 zemlje članice. Sve zemlje članice UN-a svojevoljno, premda prešutnim automatizmom koji se sastoji u brzom potpisu i pečatu, nakon toga postaju i članice raznih organizacija koje su izrasle iz šešira UN-a. Jedna je od tih i Svjetska zdravstvena organizacija koja je definirana kao koordinacijsko tijelo UN-a nadležno za zdravlje. Tako je svega 20 dana nakon primanja u UN, Hrvatska svoj potpis i pečat stavila i na primanje u SZO dana 11. lipnja 1992. Ratifikacija ugovora neke zemlje članice i SZO u stvarnosti znači prihvaćanje Ustava SZO, a prihvaćanje u članstvo SZO izvršava se polaganjem formalne isprave između zemlje članice i glavnog tajnika UN-a što propisuje čl. 81. Ustava SZO i čl. 102 Povelje UN-a. Prvi je Ustav SZO napisan 22. lipnja 1946., potpisale su ga SAD i još deset zemalja, a njegova je primjena počela 7. travnja 1948., nakon što je Ustav ratificiralo 26 zemalja članica UN-a što je granica koju propisuje čl.80. Ustava SZO. Od tada sve nove potpisnice dolaze „na gotovo“ i primjena Ustava SZO na zemlje članice počinje samim članstvom.

Najviše je tijelo SZO Skupština čije su ovlasti definirane u petom poglavlju Ustava SZO od članka 10. do čl.23. Među ostalim ovlasti su skupštine u svim zemljama članicama:

  1. odrediti sanitarne mjere i mjere karantene, te druge postupke namijenjene sprječavanju širenja bolesti
  2. odrediti nomenklaturu u pogledu bolesti i uzroka smrti
  3. odrediti norme u pogledu dijagnostičkih postupaka
  4. odrediti norme s obzirom na sigurnost, čistoću i snagu bioloških i farmaceutskih proizvoda
  5. odrediti norme oglašavanja bioloških i farmaceutskih proizvoda

Navedene ovlasti sadržane u čl.21. Ustava SZO potrebno je prevesti u kontekst stvarnosti, pa se tako gornje točke redom odnose na to da Skupština SZO ima pravo:

  1. odrediti maske, dezinficijense, distance, lockdown, pravila okupljanja, posjećivanja i sl.
  2. odrediti simptome bolesti, zabraniti obdukcije, uvesti pravilo da se svatko tko je pozitivan na RT-PCR testu unatrag zadnjih 28 dana ili za koga postoji liječničko mišljenje da je imao bilo koji od simptoma u statistici vodi kao umrli od korone
  3. odrediti RT-PCR test kao dijagnostički alat
  4. odrediti sigurnost i kakvoću lijekova, cjepiva i dr. pripravaka
  5. odrediti kampanje i promidžbe lijekova, cjepiva, mjera i sl.

Pogleda li se Ustav SZO očito je da reakcija država na pandemiju bolesti COVID-19 nije medicinsko pitanje već politička direktiva Skupštine SZO koju predstavlja generalni direktor Tedros Adhanom Ghebreyesus. Čujete li bilo kojeg člana bilo kojeg stožera kako svojom liječničkom diplomom briše pod kad govori da se čovjeka kojeg pregazi autobus svrsta u preminule od koronavirusa jer je zakašljao jednom u zadnjih 28 dana znajte da se taj „stručnjak“ izvlastio iz svoje struke i preobrazio u poslušnika koji provodi direktivu opisanu u stavku 2. čl.21. Ustava SZO. Bilo koja analiza ili studija koja govori da je RT-PCR test manipulativan i izvorno nije namijenjen dijagnostici jest medicinski valjana, ali je ona posve beznačajna zbog toga što je SZO rekao: „Koristite PCR test“ i sve ga članice moraju koristiti, kao što moraju povećavati ili smanjivati broj ciklusa u skladu s e-mailom koji im pristigne. Identično je i s maskama, karantenom, bilo čime. Iza ničega ne postoji medicinski temelj, a sve analize, grafovi, studije, članci koji pokazuju da stvar nema uporišta jesu točne, ali realno ne znače apsolutno ništa jer jedino o čemu se ovdje radi jest bespogovorno poštivanje ropskog odnosa kojeg zemlje članice imaju prema WHO i UN. Pojednostavljeno stvar se svodi na jednu rečenicu: „Mi smo naredili, vi morate provesti.“

Zanimljivo je i poglavlje 15. Ustava SZO koje u čl.66. do čl.68. organizaciji jamči da joj je svaka članica dužna osigurati sposobnost potrebnu za provođenje i ispunjenje ciljeva SZO, te da SZO i njeno osoblje na teritoriju svake članice imaju imunitet i privilegije potrebne za ispunjenje politike SZO.

Imajući u vidu pravni lokot u kojem se RH samovoljno nalazi postaje jasno zašto na pressicama stožera čujemo rečenice tipa: „Odgovor na vaše pitanje je nemoguć“. Postaje jasno zašto je sve nesuvislo, kontradiktorno, štetno, neutemeljeno, zašto je sve suprotno zakonima, Ustavu i konvencijama kojih je RH potpisnik, zašto nijedna mjera nema nikakve veze sa zdravljem. Postaje jasno da su svi „stručnjaci“, mainstream novinari i političari obični poštari koji na poštu pristiglu iz Geneve stavljaju hrvatsku markicu.

Pored Ustava SZO kojega se zemlje članice članstvom bespogovorno obvezuju slijediti, SZO izdaje i Međunarodne zdravstvene propise. Prvi su takvi propisi objavljeni godine 1969., drugi 2005., a treći 2016. Svaka je nova edicija bila nadogradnja na prethodnu ponajprije u širenju utjecaja SZO. Zanimljivo je to da se između druge i treće edicije Međunarodnih zdravstvenih propisa pojavljuje figura koja pokazuje veliko zanimanje za svjetsko zdravlje. Čini se da „teoretičari zavjere“ koji za ovaj planetarni zločin prokazuju Billa Gatesa imaju za to čvrstu osnovu, jer upravo je Gates preko svoje fondacije Bill&Melinda Gates te svoje alijanse GAVI – Globalne alijanse za vakcinaciju i imunizaciju glavni sponzor SZO. Gates novac u SZO – SZO Gatesov naputak u zemlje članice.

Rješenje u ovoj krizi dakako postoji: ako su države kao neživi entiteti pristale na to da budu zarobljene, čovjek kao živi entitet ne mora na to pristati. Živo je iznad neživoga, a kani li neživo živom eliminirati njegova prirodna prava, kani li neživo živom uvjetovati kako će živjeti onda takvo ponašanje neživog na nešto podsjeća – onda je to patogen. Protiv tog je kao i protiv bilo kog drugog patogena najbolja obrana vlastiti imunitet.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
200 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
16 dana prije

1992 s ove vremenske distance može se gledati na više načina. Hrvatska je tada bila dijelom okupirana i međunarodno priznanje koju je većina očekivala je bilo stavljanje umova te većine u nevidljivi kavez koji se počeo nazirati 1994, i koji je postao vidljiv nakon oluje 1995.
Tad su počele mantre o ulasku u EU, 2000 je ekonomija več bila u rukama globalne mafije i hrvatske tajne službe potpuno dekomponirane. Tad je počelo bjesomučno zaduživanje, ali “živilo se dobro”. 2013 ulazak u EU poslije famoznog referenduma, pa iseljavanje i tako je Hrvatska danas kolonija zapadnog carstva. Sve ostalo je već povijest.

Jovan
Gost
Jovan
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Ne čitajte komentare od Spacevoodoo, jer su ti komentari na nivou umno retardiranig čimpanze

dis
Gost
dis
16 dana prije
Reply to  Jovan

Poštovani Jovane, zar ne može bez vrijeđanja?

Coca Corona
Gost
Coca Corona
16 dana prije
Reply to  Jovan

Svojim upisom-se blamiraš-a i vrijeđaš čimpanze.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
16 dana prije
Reply to  Jovan

Ovaj tvoj upis govori više i samo o tebi, nego o onome kome je upućen.

Metabaron
Member
Metabaron
16 dana prije
Reply to  Jovan

Jovane , neslani Jovane ….

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
16 dana prije
Reply to  Jovan

Jovane,mislim da ovdje vas smeta jedino njegova izjava da je Hrvatska bila djelomično okupirana.emocije malo na stranu,to je činjenica.hvala.

gis
Gost
gis
16 dana prije
Reply to  Tucker Carlson

Svijet je u rukama krupnog kapitala.

roberto
Gost
roberto
16 dana prije
Reply to  Jovan

Ponekad poželim,
Da se baciš ss balkona..hehe

Sule
Gost
Sule
16 dana prije
Reply to  Jovan

Jovane on je umjetnik pisanja-to nisi dosad primjetio?

mladen3x
Gost
mladen3x
16 dana prije
Reply to  Jovan

Jovane,otpora mora biti,zar ne?

Martin
Gost
Martin
15 dana prije
Reply to  Jovan

childrenshealthdefense.org/defender/20-countries-suspend-astrazeneca-vaccine/

dis
Gost
dis
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Iskreno – u pravu ste gledajući sa vremenske distance – ali – kako u tom činjeničnom stanu – vidjeti – budućnost?

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
16 dana prije
Reply to  dis

Pa o tome se i radi, pustimo prošlost iz koje treba samo uzeti tadašnje stanje uma i to iskustvo primjeniti na današnje stanje kako bi u obzir uzeli to kako stvari nisu uvijek onakve kakvima se u nekom trenutku čine.
Prema svemu tome još uvijek nemožemo točno znati što će u budućnosti biti, ali nam daje naznake koje su mogućnosti i vjerojatnosti.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Budučnost je zapisana i vidljiva golim okom u svim dokumentima u pdf-u ili na sajtu stari po dekadu ili više njih.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Naomi Klein “Doktrina šoka ,kapitalizam katastrofe”
Ratovi su planirani. .Dovode ljude u stanje šoka.Kad se probude iz takvog stanja ništa više nije pod njihovom kontrolom.
Dok na ulicama mase slave prekid sukoba i vijorenje zastava,daleko od očiju javnosti ljudi u crnim odijelima i “aktovkama” ulaze u zemlju, potpisuju “sporazume”,ugovore itd s novim vlastima..Nakon toga više ništa nije isto.
Modus operandi je identičan za cijeli globus i provode ga kabalisimusi.
POTPUNO ISTA PRIČA odvija se u svakoj zemlji na koju su bacili OKO…
Naomi je skupila nevjerojatnu količinu podataka(preko najboljih novinara iz svake pojedinačne zemlje zahvaćene šok terapijom),… koji su pokazali BIG PICTURE.
I sama Naomi bila je šokirana slikom koja joj se otvorila pred očima .
Isto govori John Perkins u “Ispovijest ekonomskog ubojice”

Stara kuka
Gost
Stara kuka
16 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

I što je to Naomi Klein otkrila toliko ekskluzivno i iznenađujuće? To da uvijek ima smutljivaca koji potajno i podmuklo muljaju i koriste situaciju za neke svoje mutne ciljeve? Da neki ljudi koriste, pa i izazivaju sukobe da bi onda potajno to koristili za svoje interese? Pa to vidimo u svakoj svađi među stanarima pa čak već i među djecom u vrtiću.

To o čemu ona piše zove se ljudska priroda. Sebična, prevrtljiva i podmuka ljudska priroda. I ona je s nama od postanka naše vrste. Kad ćemo se već jednom prestati iznenađivati i zaprepašćivati zbog toga?

Srećom ljudska priroda ima i neke druge bolje i plemenitije strane i borba između njih traje oduvijek i nikad neće ni prestati sve dok zadnji čovjek hoda po kugli zemaljskoj. Zato ine treba fatalistički očajavati. Jer kako je uvek bilo i uvijek će biti “ljudi u crni odijelima” tako će bitii onih drugih koji će ih razobličavati i razotkrivati i boriti se protiv njih. I nijedna strana nikad neće odnijeti konačnu pobjedu.

RENEW
Gost
RENEW
16 dana prije
Reply to  Stara kuka

Globina naše duše je krvoločna. Od jame do mobitela, je glavna človekova dejavnost ubijanje drugih ljudi. Lahko se zgodi, da bo zdaj še bolj krvavo. Strah me je, da bomo uničili demokracijo in potem nasilo udarili na vso znanost.

RENEW
Gost
RENEW
16 dana prije
Reply to  RENEW

Lahko se zgodi, da bo na območju EU sto do dvesto neznancev posililo kakšno staro zdravnico.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije
Reply to  Stara kuka

Vec su odnjeli ali ti to jos neshvacas…

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije

Ehh sad tu istinu mogu podnjeti samo brutalno iskreni i mentalno snažni, Kuka mi djeluje takovi ali još treba raditi na sebi.

piždro
Gost
piždro
15 dana prije

🎯 samo iskreni i koji su ego prevazišli ..buraz al to nije lako…

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  piždro

Promjeniti sebe na bolje je dugotrajan i mukotrpan posao buraz, znam po sebi kakova sam životinja bez razuma bio.

Bosanac
Gost
Bosanac
15 dana prije

Ako privhatas da si na njihovom stadionu (terenu) i prihvataž njihova pravila i njihove sudije tada se nešto tako može potvrdit, ali ako ne prihvataš njihov svijet, onda nema ni njihove igre ni sudija ni pravila…

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije

Rezultat nije u našu korist, ali može se i promijenit, ako se ljudi počnu masovnije budit.
Ne zanosim se, ali ostavljam mogućnost.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Malo je reći da su oni s planom samo smutljivci.Na nivou stanara jedne zgrade možda jesu samo smutljivci ali planeri globalnih događaja u tančine kroz stoljeća ,organizirani ko švicarski sat sa stotine kotačića koji se okreću minucioznom preciznošću-nisu samo smutljivci.
Oni savršeno poznaju ljudsku prirodu i slabosti što im je jedan od glavnih alata za ostvarivanje ciljeva.
Iznenađuje i zaprepašćuje da iza svega stoji PLAN(kako koga),a ne ljudska priroda.
Od fatalističkog očajavanja nikakve koristi ali niti od negiranja stvarnosti.
.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ne postoji nikakav plan. Odnosno postoji, ali je oduvijek i postojao. Postojao je otkad postoji i psihopatska težnja za moći, dominacijom i kontrolom. A to je oduvijek. Mijenjaju se okolnosti, metode i tehnologije, pa svaka generacija misli da je to sada nešto novo. Nešto što se samo njima događa a prije nije postojalo.

Ja ne negiram stvarnost. Samo govorim da ovo s čim smo sada suočeni nije ništa suštinski novo ni neviđeno. Nije to nikakav genijalni novostvoreni plan nego samo varijacija već viđenog prilagođena novim okolnostima.

S takvim planovima za totalnu dominaciju i kontrolu čovječanstvo je suočeno otkad postoji i bit će suočeno sve dok ne izumremo. Jednako kao što će uvijek biti i otpora tome. I ta borba nikad neće prestati.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Naomi se u zadnjoj knjizi prokazala tko je i što i čije je krvi je gdje nagovara djecu da “demonstriraju” protiv “nepravde” u državama. Inaće u doktrini je opisala modus operandi svoje braće i sestara.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
16 dana prije

on fire bi mogao biti mali prirucnik za one koji zele vidjeti kakva nas buducnost ceka.ako spavamo..i spavamo..

Martin
Gost
Martin
15 dana prije
Reply to  Tucker Carlson

childrenshealthdefense.org/defender/20-countries-suspend-astrazeneca-vaccine/

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
15 dana prije

Što je da je,izvrsno je opisala taj modus operandi.Iz obitelji aktivista,onih koji se uvijek zanimaju u kakvom svijetu žive.

Martin
Gost
Martin
15 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

childrenshealthdefense.org/defender/20-countries-suspend-astrazeneca-vaccine/

mario
Gost
mario
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Dobar komentar

Stara kuka
Gost
Stara kuka
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Možeš li možda malo pojasniti rečenicu o “kavezu koji se počeo nazirati 1994, i koji je postao vidljiv nakon oluje 1995.”? koji je to “kavez” postao vidljiv, gle baš poslije oslobođenja velikog dijela okupiranog teritorija? Nadalje “mantre o pristupanju EZ (a ne EU koja još nije ni postojala) su počele još čak i prije samog rata. jer nekadašnja EEZ kao i EFTA su bile nešto sasvim drugo od današnjeg monstruma zvanog EU. Kome nisu jasne razlike, neka malo prouči tematiku da ju ja sad ovdje ne objašnjavam. EEZ je bila asocijacija koja je zaista bila na korist svojih članica pri čemu uopće nije ugrožavala njihovu suverenost i prirodno je da je i Hrvatska svoju perspektivu vidjela kao članica takve asocijacije neovisnih i slobodnih država povezanih samo zajedničkim ekonomskim interesima i, u to vrijeme uglavnom stvarno, demokraskim sustavom vrijednosti. U vrijeme Maastricha i stvaranja EZ nitko nije ni u najcrnjim noćnim morama pretpostavljao u što će se to postepeno pretvoriti. Tko danas kaže daje predvidio ovo, jednostavno laže. Nažalost 2007. donošenjem Lisabonskog sporazuma završeno je stvaranje čudovišta zvano EU koje je poslije sve više i više metastaziralo da bi se pretvorilo u ovu današnju ne samo tamnicu, nego i stratište europskih… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
16 dana prije
Reply to  Stara kuka

Probati ću pojasniti. 1993 – 1994 bio sam ‘nadobudni mladi poduzetnik’ i to vrijeme mogu pokušati opisati iz financijsko – ekonomskog aspekta, priznajem kako tada o monetarnom aspektu nisam imao pojma, a geopolitički i ideološki aspekt mi je bio kao i kod većine ljudi aktivne životne dobi u Hrvatskoj. Stari su mi bili glupi i zatucani, banalizacija situacije na top razini. Sve što dolazi s istoka je zlo u svakom pogledu, a na zapadu je eldorado. Tek 2008 sam sebi priznao zabludu kad su mi se složile kockice. Točno je kako je i prije bilo ljudi koji su upozoravali na ono što slijedi kao posljedica polìtičkih odluka, ali ja nisam mario za tamo neke Jugoslavene, Srbe, komunjare i mislio sam samo da se njih rješimo i nastupa blagostanje. Međutim te 1994 u Hrvatskoj je vladala sveopća nelikvidnost koju je generirala država koja je financirala rat, ali meni je bilo čudno kako ta nelikvidnost može kao čarobnim štapićem nestati što se dogodilo uvođenjem kune koja se tad pegirala za DEM. Kao poduzetnik s osnovnim znanjem matematike gledao sam s jedne strane još intezivnije naoružavanje države s ratom iscrpljene ekonomije, a s druge strane zaustavljanje inflacije nakon što je uvedena kuna. Tad… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

lijep opis.hvala.

Mladen
Gost
Mladen
16 dana prije
Reply to  Tucker Carlson

A sta je kolega?Rijeka Europski grad kulture i tolerancije digla se jednim dijelom na noge protiv glazbene urednice na HR Rijeka nakon Cocine pisme .Ka ono mi Splićani primitivci ,mores mislit ha ha.Hvala!!

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
16 dana prije
Reply to  Mladen

ako cemo o tim pizdarijama za raju..to oko rijeke prijestolnice ovoga ili onoga,politicki projekti eu-a,nebitni.ponosan sam na povijest rijeke jer je fascinatna za nase krajeve.od torpeda,grada drzave,rodjenje fasizma u njoj,djelovanje najuspjesnijeg gradonacelnika new yorka u povijesti u njoj,carpathia koja plovi na liniji rijeka-new york kada prva stize u pomoc ljudima sa titanica,prva rafinerija u austro ugarskoj..jos puno stvari da ne nabrajam sad.da se vratimo u sadasnjost..propadamo i propadamo zajedno.ovo za cocu je sramota naseg olosa a igranku prihvatio i voditelj krmpotic.i ovdje i kod vas ima olosa,ali dolje je to puno bolje organizirano.da ne kazem umrezeno sa politikom-u zagradi tajnim sluzbama.jednostavno se olosu kod vas puno vise dopusta nego ovdje..netko ima koristi od toga.ovdje se bagra ispucava na nekoj glazbenoj urednici,kod vas nogu u glavu dobije najbolji strijelac ili vatrogasac ostane bez prsta..i nikom nish.da ne duljim,rijeka propada i to nije rijeka kakvu volim a split..nije moje da govorim.hvala. i ff,hehee

Mladen
Gost
Mladen
16 dana prije
Reply to  Tucker Carlson

Da je ovdje na radio Splitu puštena i jedna pisma koja slavi drugi klub ilinavijacku skupinu cila zgrada radio Splita bila bi zapaljena u roku 2sata.Na žalost..Ovdje je suroviji i grublji mentalitet nego kod vas u Rijeci.U Rijeci , Krku i Bakru imam par dobrih prijatelja i kolega odličnih svjetskih nagrađivanih brodomaketara.Ugodna večer .

Željko
Gost
Željko
15 dana prije
Reply to  Tucker Carlson

Nisam znao za to, hvala vam, mada mislio sam da je Rijeka jedini normalni grad u Hrvatskoj !

Sule
Gost
Sule
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Otkad burzovni investotor piše o politici?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Tuđman je uzvikivao “Imamo Hrvatsku” jer smo ju stvarno imali. Ali meni nije jasno zašto i ti i toliki drugi mislite da se to trebalo i moglo dogoditi bez da platimo skupu cijenu. A ta cijena osim borbe i žrtava je obuhvaćala i to o čemu govoriš. Svi vi jako olako optužujete Tuđmana i HDZ za lopovsku pretvorbu. I bila je lopovska. Ali nije mi jasno zašto svi zaboravljate da pretvorba nije naš izum ni želja. I da ni Tuđmanu ni HDZ-u ni Hrvatksoj ona tada nije bila u interesu. Imali smo masu drugih problema, puno prioritetnijih. A zašto smo ju provodili? Zato jer su nas “naši prijatelji i saveznici” na nju natjerali ucjenama i iznudama. Sjetite se samo silnih pametovanja, “savjeta” a ustvari ucjena sa Zapada da bez obzira na rat i okupaciju moramo “liberalizirati tržište”. Koje crno tržište usred rata? Ali to je bila cijena, ne samo da nas priznaju, nego da nas prestanu sabotirati i podmetati nam klipove. Jer zaboravlja se da smo u rat krenuli kao znatno slabija strana i nismo si mogli dozvoliti da nas još i Zapad stalno sabotira, pa čak možda i direktno napadne što mnogima na Zapadu nije bilo tako mrska misao.… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ispisao sam puno, ali čini mi se kako ne dovoljno jasno. A sad ću to eksplicitno. Tuđman je 1994 za političku, obaviještajnu, logističku i financijsku podršku oluje predao HNB Rothschildima i privatizirao poslovne banke za 6 miljardi kuna, a da su te banke predhodno bile sanirane s 85 miljardi kuna poreznih obveznika. Hrvatska je 1994 izgubila osnovnu predpodstavku neovisnosti i zaplivala u vode dužničkog ropstva. U stvarnosti dio od Srba okupiranog teritorija zamjenjen je okupacijom cjele Hrvatske, tako da Hrvatska nikad nije bila slobodna i neovisna u današnjim granicama. Evo izjava FT od 24.05.1992.;                                               ‘Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije željela. Ali mi smo procijenili da samo ratom možemo izboriti samostalnost Hrvatske. Zbog toga smo mi vodili politiku pregovora, a iza tih pregovora smo formirali svoje oružane jedinice. Da to nismo tako uradili, ne bi smo došli do clja. Znači, rat je bilo moguće izbjeći, samo da smo mi odustali od naših ciljeva, tj. od samostalnosti naše države’ Da li smo došli do cilja, da li je Hrvatska danas samostalna? Za koga i za što se ratovalo i ginulo? Oprosti, to su legitimna pitanja. Zabluda je i kako se Jugoslavija nije mogla rastaviti na republike i bez… Pročitaj više »

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Postavljen od istih kao i Tito, da napravi kaos sa puštanjem krvi. Kad je Titin komi izslanik došao u Makedoniju ovi su ga protjerali jer su znali koji kaos rata bi izazvao dolje, zato su makedonci i albanci najmanje stradali u ratu jer ih titni komiji nisu uvukli u njekla (da se razumijemo i četiji i komiji i usšiji su radili za istog kao i što i danas rade). Sumnjam da su Miloš i Izetaga krvi za koju su se predstavljali, prije će biti da su bili iste krvi kao Tuđi i Tito.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

…meni je razmišljanje Starog Kuke ugodno i drago, njegov plemeniti patriotizam diže moral, međutim, ako pogledamo unazad-sve je tako kako si ti napisao.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Tuđman je uzvikivao “Imamo Hrvatsku” jer smo ju stvarno imali.

polako kuka, danas bi se moglo reci da smo ju najvise imali dok je bila u sastavu sfrj i ne samo mi hrvatsku, vec su i ostali dobrano bili svako svoj na svom. da, da! jna sam odsluzio krajem sedamdestih, kao mlad covjek od povjerenja upoznao zavidno inteligentnih ljudi od kojih su neki su bili i zavidno informirani, u cetri oka dobro znali sto nas ceka. cekala nas nova slika svijeta, da nije bilo tako mogao bi se “otac domovine” znas vec sto, zajedno s njom – da ne kazem, kao sto je na kraju i ispalo;)

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ne, uzvikivao jer su je njegovi imali, ako to ni sada ne vidiš slijep si pored očiju a njima je uvijek ono bitno nevidljivo.

Željko
Gost
Željko
15 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Od A do Ž je sve točno! Da vas utješim i po ostalim ex YU “banana republikama” je bio copy-paste! Da se sada napravi neka nova YU na grbu bi bilo šest banana !

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Sve si lipo napisa, samo jedan mali detalj moran dodat o kojemu san ovde pisa više puti . . . priče o ulasku Jugoslavije u EZ su se pričale uoči početka rata dok još nijedna republika nije bila međunarodno priznata i dok JNA još nije provala zatvorit slovenske granice, tako je navodno i bila ponuda ulaska YU u EZ. Sad je nevažno jeli ponuda bila ozbiljna ili ne, ali pričalo se. Među svim tim pričama se čulo i to kako je Jugoslavija totalitarni monstrum i kako nju more ukrotit samo veći i jači monstrum i kako to nije dobra ideja i da je bolja ideja ostavit Jugoslaviju niti ka konfederaciju nego onakvu kakva je. Meni je svaka Jugoslavija u onome momentu bila živa propast, na Mars ako triba, ali samo da je vanka YU. Jasno kako to u onome trenutku niko nije virova niti je nacionalnim poglavicama to odgovaralo. Također ja san na svoje uši čuja i na svoje oči vidija ljude kad je Ante Marković za donošenje zakona o privatizaciji banaka dobija 5 miljardi dolari koji su svi išli u potrošnju, a ne u restrukturiranje privrede kako bi se prešlo na ”tržišno gospodarstvo’, da su neki čak i na… Pročitaj više »

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Moreno

+, slava mudrom djedu, recesivno si na njega primio gene umne.

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
15 dana prije

Okay, ima nešto u genetici, ali ima i u iskustvu, kako didovome koji je prominija pet bandiri, tako i u mome, uz svu genetiku ja san mu se smija kad mi je ono govorija, oprostija san sebi, ali više ne uziman stvari zdravo za gotovo i oprezan san kad mi neko nešto govori, bez obzira bija to Papa sa ponistre u Vatikanu ili alkos za šankon u birtiji. Neko prizna kako je bija zamantan, neko to nikad ne napravi.

Stock
Member
Famed Member
Stock
15 dana prije
Reply to  Moreno

Genetika ti daje “ono nešto” da učiš na iskustvu. Neki to, jednostavno, nisu u stanju.
Koliko sam puta bio upozoren od starih vukova…Ne tako, ja sam tako pa sam uletio u zid.
A ja, nadobudni mladac, u sebi govorim…kad si smotan, ja ću to odraditi.
BUM! U zid.
Danas kontam da je tako moralo biti. Da se sam na vlastitom iskustvu naučim.
Jer, kakva korist i da sam ih poslušao? Šta bi se naučio?
Biti popuzan koji radi šta mu drugi kažu.
Udarac u zid boli, ali ne kao šupački život.

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

“U vrijeme Maastricha i stvaranja EZ nitko nije ni u najcrnjim noćnim morama pretpostavljao u što će se to postepeno pretvoriti.”

“Mi” nismo, “oni” jesu.
To im je i bio cilj, trojanski konj.

piždro
Gost
piždro
16 dana prije
Reply to  Spacevoodoo

Spejs više znaš nego, vrijeme dopušta!!! znanje nikad nije bilo na cijeni a danas ni pogotovu. danas je više nego ikad svjet u totalnom ništavilu i mraku..a novi ‘jovan’ potvrđuje…

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  piždro

+

piždro
Gost
piždro
16 dana prije

Vidiš buraz šta sve gmiže po ovoj planeti…o ono vrijeme prije 30 i kusur godina, da je vratit..pozz

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  piždro

Samo povratak u ona vremena bilo bi ispravno.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije

Ne brinite, sve ce biti u redu!

Spasit ce nas Superman, Spiderman, Batman, Karma, Dusa, Svemir, Bog, Trump, Putin, QAnon, Sladoljev, CroCop, Stipe Miocic, Mila Aleckovic, DJ na autobusu…

Siguran sam da neko od njih niti ne spava, samo razmislja kako da nam pomogne.
A mi mozemo mirno na pocinak…

… vijecni

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
16 dana prije

Danas smo vidjeli da je Tamna Strana Sile, Imperator Francis Ngannou lako pobijedio Džedaja Svjetle Strane Sile, Stipu Miočića!

Mravojed
Gost
Mravojed
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Samo ti nisi ništa vidio izgleda 🙂 . Vrhunski odrađeno u kojoj je Stipe uzeo svu lovu a Imperaor slavu 😉 . Mali moj ti udarci su mogli biti jedamput jači . Kad ostariš možda progledaš bar malo i shvatiš da se sve vrti oko perja 😉 . Nije se Stipe čak potrudio ni ošišati 🙂 . Kao i ono u Zagrebu kad mi je vlasnik kockarnice rekao stavljamo kilu eura na slavonca jer je dogovoreno 😉 . Nije to sparta moj naivče 🙂 .

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Sad će ti biti revanš, jer su jedan jedan u mečevima, da zarade na njemu ko na prva dva zajedno.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije

Dana White je jedva dočekao da se riješi Miočića, tako da je revanš malo vjerojatan.
Prvo će biti meč Ngannou – Jones, a tek onda “bumo videli, rekoše slepci”.

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Budeš vidio, naravno bit će i ovo što ti kažeš. Budemo vidjeli Nganua sa Lewisom hoće li ga smjeti pustiti ponovo na onoga koji udera isto tako jako kao on.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
16 dana prije

A i ti više pišeš- no što spavaš.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije
Reply to  Coca Corona

Ne citaj ako te smeta…

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
16 dana prije

Poznata molitva Sioux Indijanaca glasi: “Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu promijeniti, hrabrosti da promijenim ono što mogu i mudrosti da razlikujem jedno od drugog”. “Ne možemo mijenjati druge – možemo samo mijenjati sebe”. Međutim, stalno nailazimo na ljude za koje vjerujemo da se na naš nagovor mogu promijeniti, a oni se iz nekog razloga ipak ne mijenjaju. Ta promjena bi, naravno, bila za njihovo dobro, iako je tu i skrivena ideja vlastitog dobra – nama bi s njima “promijenjenima” bilo puno lakše. Tog nekog samo treba osvijestiti, natjerati ga da progleda, dati mu do znanja da svojim ponašanjem drugima i sebi radi loše. Samo to. Međutim, to “samo” je zapravo toliko puno da ispada nemoguće. Neki ljudi naprosto nemaju kapaciteta za suosjećanje. Suosjećanje je doslovno jedan emotivni kapacitet koji ovisi o urođenom temperamentu, ranim iskustvima u obitelji i o puno drugih faktora koji cijeli život grade nečiju empatijsku “plitkost” ili “dubinu”. I kada netko tog kapaciteta nema, nema te osobe koja to u njemu može stvoriti. Temelj cijele te zavrzlame(muka s time što nekoga ne mogu promijeniti) je nemogućnost prihvaćanja nemoći. Nemoći da ih promijenim i nemoći da ih razumijem. Um je majstor obmana i… Pročitaj više »

RENEW
Gost
RENEW
16 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Ne da se razlikovati in niti sebe ne poznaš. Ne veš, kot ni vedel Otto Rahn, ko se je vpisal v gestapo, da bo raje kot postal ubijalec vzel tablete, legel v sneg in počakal smrt…
Ne vem, če je v naši Sloveniji kdo tak, prej bi bili vsi takšni, da ne bi rabili niti plinske celice, ker bi hoteli imeti tudi sami nekaj od tega in bi se nam zdela tista celica preveč neosebna, ker bi si želeli osebno posvetiti vsakemu posamezniku. Upam, da se motim.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Nazalost Siouxa, Apacha i ostalih indijanaca gotovo da i nema vise ako ne racunamo sacicu ponizenih u rezervatima koji su se odali vatrenoj bodi i kasnije narkoticima.
Jesu oni bili u pravu ali djaba kad gledaju travu odozdo jer nisu bili slozni i bolje naourzani.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Promjena dolazi iznutra od svakog ponaosob od sedam miljardi, 99% ostane ono što je bio čitav život, resurs, inače Ščavina je oduvijek bila dobra. Čim primjetim da nema emotivno socijane inteligencije glupo je sa takovim raspravljati kad ništa ne razumije. Ti si shvatila genijalnost Ščavine jer pored opće imaš i emotivno socijalnu inteligenciju a i dušu altruističkofilantropsku. ovo je kljućno: “Poznata molitva Sioux Indijanaca glasi: “Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu promijeniti, hrabrosti da promijenim ono što mogu i mudrosti da razlikujem jedno od drugog”.
“Ne možemo mijenjati druge – možemo samo mijenjati sebe”. i “Pokušaj osvješćivanja nekog tko “nije svjestan” da povrjeđuje druge ljude je jurišanje na vjetrenjače. Shvatite to na sljedeći način: nekim ljudima naprosto fale neke neuronske veze. Novija istraživanja mozga pokazuju da su za empatiju uglavnom zaslužni zrcalni neuroni. Dakle, ne-empatičnim ljudima su ta sićušna neuronska zrcala toliko zamrljana da se u njima nitko ne može ogledati.”

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
16 dana prije

samo naprijed,amigo.kisel ti je humor ali nasmije covjeka.hvala.

RENEW
Gost
RENEW
16 dana prije

Ko bodo s slabo preizkušenimi cepivi uničili otroke jih bo končno minilo uničevati cerkvene praznike in krasti Bogu njegovo mesto. Adam in Eva sta za manj letela iz raja ven. Tisti, ki je v Mezopotamiji lovce in nabiralce popravil, da so postali zmožni preoblikovati naravo, je jezen, ker njegovi častilci raket (minaret zvonik) ne pridejo več v cerkev. Jezus je Marduk in če ta dva zgodovinska lika združimo, pridemo do resnice o ustvarjanju in kdo je naš oče. Rimski cesarji so pa vse pokvarili, spremenili in skazili. Zato je vse pomešano. Lucifer je v resnici zvezda in ne angel ali še huje, hudič. Pan oziroma pastirski bog pa spet ni hudič. Zato je Himmler poskrbel za smrt Otta Rahna. Toda oba nista prišla resnici do dna. Ker resnica ima dvojno dno in lažnjivi papež kazi molitev, ko pravi da ni prav “ne vpelji nas v skušnjavo” Resnica je grozljiva, ker hudiča sploh ni, ker je vse samo bog in sveti duh. Dualizem se je pritepel iz stare Perzije oziroma Irana. In skušnjava je v resnici od boga in ne od hudiča. On preverja, če smo vredni, da obdržimo ta rajski vrt in bojim se, da se bo odločil, da nismo… Pročitaj više »

Sule
Gost
Sule
16 dana prije

Prijatelju nema ti spasa cjepivo ti negine ove godine a ovih 1000 članaka ti nije pomoglo da pronađeš ekipu koja bi se suprostavila covid stručnjacima?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije
Reply to  Sule

Lako za mene, no barem sam pokusao, a i pokusavat cu i dalje!

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije

Spasit će nas asteroid.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
16 dana prije

Sasvim sigurno neće.

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Mölltaler

Znaći da želiš mazohistički “uživati” ko borg.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
16 dana prije

nema ga bas na vidiku..to je kao da cekam spas od boga.kad ce vise..

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Tucker Carlson

Bude jednom odavno nije roknuo

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
15 dana prije

hehe..da malo okrenem pricu.ako je taj strani entitet toliko nadmocan nad nama,ne mozemo ni prici saznanju tko su ti iluminati,i zele sve na planeti prilagoditi sebi..pa hebo ih ja,sha nisu u stanju iskontrolirati nebesko kamenje da im ne shebe plan.malo sprdnje,na istoj smo liniji.hvala.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
15 dana prije
Reply to  Tucker Carlson

Nije isključeno da je sve ovo trumamov šou a sunce halogena lampa ili matrix bukvalno.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije

Nije isključeno ni da ti prcaš gojime preko proxy servera…

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije

Evo ga OPET.

Ja sam radije zato da nastrada onih 1% krivih, a ne 99% nevinih…

Što bi se svi trebali samoubiti?

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Opet vjeruješ u bajke da je moguće skinut sa trona milenijalce.

gostgost
Gost
gostgost
16 dana prije

Ovo jednostavno nema smisla. Koja je to viša instanca koja može sankcionirat nekakvu Rusiju ili USA od nepoštivanja ovog ugovora? UN? MMF? Tko? Ovo mi od početka izgleda ko SARS 2003. scenarij, stoga jedini logičan zaključak je da se iza ovoga možda nalaze Kinezi kao nekakva relevantna sila koja može sprovest represiju u slučaju nepoštivanja ugovora. Čak i to mi zvuči tanko, nešto kompliciranije mora bit posrijedi.

mario
Gost
mario
16 dana prije
Reply to  gostgost

Država se može povuć iz ugovora uvijek

RENEW
Gost
RENEW
16 dana prije
Reply to  mario

Država smo ljudje in ker bomo to spoznali prepozno, bo spet krvavo… Bojim se, da bomo v slogu Boko Haram zavrnili zahodno izobrazbo in znanost… Če znanost izgubi ves ugled… Se zna zgoditi, da bodo zdravniki viseli kot v nadaljevanki Deklina zgodba… Bojim se, da se to zna zgoditi zelo hitro. Strah me je, pa ne virusa.

A neg.
Gost
A neg.
16 dana prije

Ja sam čuo od jedne frendice da države imaju gene i da kad uđu u UN mogu se razmnožavat. Onda UN može zarazit neke druge, jednako bitne međunarodne organizacije…

Jovan
Gost
Jovan
16 dana prije
Reply to  A neg.

Ok

Coca Corona
Gost
Coca Corona
16 dana prije
Reply to  A neg.

Hahahahha.dobbbbarrr

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
16 dana prije
Reply to  A neg.

hahaa.za dobar humor,covjek mora biti inteligentan.svaka cast.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
16 dana prije
Reply to  A neg.

Prostora za zayebanciju na račun korone se otvara sve više, a od Daltona i punice mu ni mu ni bu.
Daltone daj jednu batudu da znamo da si tu.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  A neg.

+

BanOvan
Gost
BanOvan
16 dana prije

I vaš bananjeros kao i svi ostali (naši i tudji) nastali nestankom vlastitih država zarad “boljeg” sutra, samobitnosti i samo postojnosti mogu samo da svuku “pantole” do koljena i zauzmu stanovitu pozu, pa kako kome od onih koji su nam obećavali gore pomenuto neka krenu u akciju.
Reklo bi se da ljubav koju su nam onomad obećali zna i da boli … ali ne samo ježa.

Kažun
Member
Kažun
16 dana prije

“Postoji samo jedna stvar koju su vladajući krugovi kroz povijest željeli – sve bogatstvo, blago i profitabilan povratak, sva izborna zemljišta i šume i divljač i stada, žetve i mineralne naslage i plemeniti metali zemlje; produktivni objekti i profitabilna inventivnost i tehnologije, sve kontrolne pozicije države i drugih velikih institucija, sve javne potpore i subvencije, privilegije i imuniteti, sve zakonske zaštite i nijedno od njegovih ograničenja, sve usluge i udobnost i raskoši i prednosti civilnog društva bez ikakvih poreza i troškova. Svaka vladajuća klasa u povijesti htjela je samo to – sve nagrade i nijednu od tereta. – Michael Parenti

dis
Gost
dis
16 dana prije
Reply to  Kažun

Ovo je više nego istina – hvala!

RENEW
Gost
RENEW
16 dana prije
Reply to  Kažun

Toda pozabili so, da takšne krize ponavadi dvignejo voditelja tipa Adolf Hitler ali Pol Pot. Takrat jim noben papirnati pildek z imuniteto ne bo koristil. Predvsem, če bodo prej s svojimi nepravilno preizkušenimi cepivi pohabili in pobili pol otrok, za plačilo škode katerim bodo jamčili davkoplačevalci. Otroci niso vaša last, otroci so last države. Takrat se zelo hitro zna zgoditi, da bomo zaradi krize imeli cel kup primerkov iz Marčelovih pesmi. Čepi in Pegle se bodo začeli sprehajati po državi. Zdaj so na vrhu toda lahko končajo kot je končala avstrijska cesarična in francoska kraljica Marija Antoaneta ali karkoli je že bila. Brez glave. No v Siriji, bi približno tako izgledali Bašar Asad, njegova družina in vlada. Star Slovenski pregovor pravi: Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade. Zato naj pazijo, da se farmacevti in politiki ne znajdejo v snuff porniču na kakšni snuff spletni strani na temnem spletu. Gadafijevo posilstvo in likvidacijo smo gledali celo pri poročilih. In otroci so to gledali, da se le niso naučili… Bojim se, da se to ne bo dobro končalo… Strah me je, da bo prišlo to novega Jemna, Sirije ali Libije tu pri nas v EU. Če bodo recimo cepljeni otroci umirali… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
16 dana prije
Reply to  Kažun

Kažun, istina živa i na prvi pogled bi se reklo da je to to ali i nije baš jer vladajuće klase nikad nisu uistinu vladale već su kroz povijest samo izvlačile kolateralnu korist.
To se najbolje ogleda u par velikih “uspješnih” revolucija.
Malo je to jača zagonetka o rješenju koje su nas ipak pustili nagađat…a zašto, vrag bi ga znao.

piždro
Gost
piždro
16 dana prije
Reply to  Mrčikola

Mrči vladujuće k a s t e su naštimali tz. gojima sistem pokorni religija i oda sve ide samo od sebe.. zašto tali bane neskinu.. ? čak ih po svim matrixs glasilima jako respektuju. malo morgen,kad se strah izbaci iz podsvjest i luđi naleti na luđega’.. zato je vječno istinita njegoševa: ‘boj nebije svjetlo oružje, nego srce u junaka’..

Mrčikola
Gost
Mrčikola
16 dana prije
Reply to  piždro

piždro, tako je, uvijek postoji luđi od luđeg, a i stara Njegoševa sigurno stalno odjekuje u ušima bistrije služinčadi.
Nego, ja sam se, što bi rekli, do jučer osjeća ko” zmaj, a sad pomalo neke sitnice počinju “žuntat” i sve se mislim da, u svemu ovome što se događa, ipak ne bi bilo loše bit koju godinu mlaji, kako bi rekli stari ljudi, a, s obzirom kako se većina ponaša, možda ne bi bilo loše bit koju godinu stariji pa uz onu; poslije mene potop, pustit da sve ode u tri lipe materine…jednostavno je teško bit pametan.
Kada si spomenuo ulogu religije u svemu ovome…evo se žena vraća s mise i ja je iz zayebancije pitam jeli sve pod kontrolom, a ona veli da je više nego ikad jer ih na ulazu u crkvu nije dočekala blagoslovljena voda nego blagoslovljeni dezificijens i ministranti dijele refužo maske iz neke kutijetine made in China…pa šta je ovo došlo ili još bolje pitat kako je i kad do ovoga došlo…magija teška.

piždro
Gost
piždro
16 dana prije
Reply to  Mrčikola

A Mrči i ja sam već a sta da ti kažem..nego da mi je situacija van kontrole a vrijeme i nedaće zoblje li zoblje.. a majstori tame igraju bez ustezanja svoje žrtvene igre, a pomoći ni za lijeka, niti se naslućuje… da je bar koji viši procent probuđenih ..?! bilo bi sve drugačije

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

Čudi me na ovom portalu su stavovi žena češće racionalniji nego muških,a nama doma sasvim suprotno.Evo moja tira sina koji priprema proučava doma diplomski iz Fizike da ide sa njom u crkvu proučavati religijsku metafiziku i novi sinkretizam KOVID KATOLICIZAM.

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije

Dokvassmrtnerazdvoji?;)

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije

branimire, bit će da znaš one priče kao znam, znam, sve ja to vidim ali ne ide se tamo radi njih nego radi sebe ili matere i babe su nam išle pa kako sad odjedanput prestat ići ili ona prastara, šta će reć ljudi…živo je čudo kako se za glupost nađe sto “racionalnih” opravdanja.
U pitanju je višestoljetna indoktrinacija i manipulacija kod koje ni pamet ni diplome ne pomažu, čak dapače… i ako nemaš urođeni instinkt koji te upozorava da te neko pegla u mozak onda tu nema pomoći.. majstori jednostavno znaju znanje.

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

+

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije

+

Blaza
Gost
Blaza
16 dana prije

Dobar članak, bravo za zaključak!

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
16 dana prije

Evo kako u praksi izgleda taj WHO-SZO korona zatvor – slika je jača od tisuću riječi:

https://pbs.twimg.com/media/Exe0JmuWgAYyDT2?format=jpg&name=900×900

Autor Velikog Reseta je naravno Klaus Schwab.

Kada se sagleda trenutna situacija, jasno se vidi da smo već na sedmom koraku od ukupno deset.
Ovdje je idejno opisano što i kako oni rade u kompi s njihovim masonima koji na državnim položajima sve ovo provode u djelo.

Cijeli taj cirkus je lako prekinuti ako se ljudi-robovi dignu i ščepaju, svatko u svojoj državi, provoditelje ovih opakih planova – njih nema mnogo, a nas je previše da bi se oni mogli oduprijeti.
Ako se ogromna masa ljudi može skupiti na nekakav veliki nogometni rezultat, valjda se svi ti ljudi mogu opet skupiti protiv ove jezive bande.

bumbar
Member
Trusted Member
bumbar
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Dok ne ostanu bez kruha, neće se skupiti. Zato je kabalčad smislila univerzalni osobni dohodak kojeg će uskoro ponuditi da bi izbjegla masovnu pobunu. Bit će to mrkva za one pokorne, a uskraćivanje dohotka batina za otporaše.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Fotka ubija, bravo Grče, dobar ti je bio i onaj video na bitšuteu.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije

“Ima da na sav taj masonsko kopilandera primijenim tako ekstremno jaki gravitačija, da ce telo od kopilo istoga momenata da potone dva metara ispod zemlja!”

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Idealno rješenje.

Starina
Gost
Starina
16 dana prije

S obzirom na probleme koji razaraju svijet još je Einstein Ujedinjenim narodima uputio apel da učine sve što je u njihovoj moći kako bi uspostavili svjetsku vladu koja bi jamčila sigurnost u cijelom svijetu. Njihovi mediji pa i sam UN Chronicle navode koji problemi potenciraju uspostavu Svjetske vlade: ” Klimatske promjene, organizirani kriminal, sve veća nejednakost, izbjegličke krize, globalni terorizam i zarazne bolesti ne poznaju državne granice” Postavlja se pitanje ako su njihove namjere tako plemenite zašto to rade tajno, zašto uzimaju vlast šutke, pa svatko normalan bi to podržao bez pogovora?! Zato jer oni sami znaju da njihove namjere nisu dobronamjerne!!! Zato se boje otvoreno i pošteno izvještavati o stvarnom stanju. Oni sami znaju da su korumpirani i da zloupotrebljavaju moć. “Moć često kvari ljude, a apsolutna moć apsolutno kvari” rekao je povjeaničar Acton. Proročanstva zapisana prije skoro 2000 godina iz Otkrivenja 13 poglavlje nepogrešivo pretkazuju kako će teći predaja vlasti sa jednog na drugi entitet. Stvarni vladar ovog svijeta nazvan Zmajem prema Otkrivenju 13:2 će predati vlast sedmeroglavoj zvijeri. “Zmaj je dao zvijeri moć, prijestolje i veliku vlast. Ta Zvijer iz 13. poglavlja Otkrivenja koja će zavladati svijetom je UN, kao predstavnik političkog sistema koji se protivi Božjoj… Pročitaj više »

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
16 dana prije
Reply to  Starina

Budimo hrabri i jaki!

kao sam vec jednom slicno napisao: sve mi nesto govori da ovo nisu vremena hrabrih i jakih, takvih nikad nije falilo i nema sto i koga vec sve nisu pobijedili, i tu smo gdje smo. bozije kraljevstvo vapi za ljudima slobodnog uma, jer bog je duh, neograniceni duh i ne moze se spoznati ogranicenim ljudskim umom – da, ispravi me ako grijesim;)

Starina
Gost
Starina
16 dana prije

Neki istraživači kažu da koristimo samo 1 % mogućnosti svojeg mozga, neki idu do 10%, ali nitko više od toga. Kad budu nestala ta ograničenja onda ćemo moći puno više spoznati Boga. Iako će to biti neprekidan proces, vjerojatno jako uzbudljiv.
A posljedice spoznavanja su nesagledive kako piše u Izaiji 11:9
“Zlo se više neće činiti, neće se pustošiti
na svoj svetoj gori mojoj:
zemlja će se ispuniti spoznajom Jahvinom
kao što se vodom pune mora.”

A kad sagledamo šta današnji svijet radi i kakvo stanje vlada možeš si misliti na kojem je nivou spoznaje čovječanstvo.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
16 dana prije
Reply to  Starina

izazovna vremena covjecanstvu lupaju na vrata, kao nikad puna iskusenja.
za mnoge je mozda bolje da ne otvaraju, samo mozda – budi pozdravljen;)

Bosanac
Gost
Bosanac
15 dana prije
Reply to  Starina

Da bi mozak mogao radit punim kapacitetom, treba imat veliko srce.

Blaza
Gost
Blaza
16 dana prije
Reply to  Starina

Ta Zvijer iz 13. poglavlja otkrivenja postoji u svakom covjeku: megalomanija, egomanija, pohlepa, nemoral, zavist, mrznja. Nasa slobodna volja je bila prihvatiti zvijer i živjeti po njenim pravilima. Samo naša slobodna volja, nas 7,8 mlrd može odlučiti da će poraziti zvijer i živjeti život slobodno, punim plućima.

Starina
Gost
Starina
16 dana prije
Reply to  Blaza

UN i WHO su konkretni entiteti, koje su osnovali i podupiru konkretni političari.
Kao i Zmaj ili ti Sotona, otac laži koji se pretvara da nije ni za šta kriv nego zlo u ljudima.
To rasipanje krivnje na sve ljude je ustvari oslobađanje konkretnih krivaca i prebacivanje krivnje u najmanju ruku na najmanje krive a često i nevine .
Naravno, da je to još jedna laž, opsjenara koji sve tragove nastoji sakriti.

Blaza
Gost
Blaza
16 dana prije
Reply to  Starina

Mrtvo ne može upravljati živim. To je kao kad bi kazali da brak upravlja ljudima koji su ga sklopili. I da je brak kriv što se dvoje ljudi osjeća loše u toj zajednici koju su sklopili slobodnom voljom, koju btw slobodnom voljom mogu i razvrgnutì.

Starina
Gost
Starina
16 dana prije
Reply to  Blaza

UN je itekako živ kao i WHO, a ljudi koji njime upravljaju uništavaju živote živih ljudi. Iako slobodnom voljom odbijaju njihove dekrete, ipak maltretiranju nema kraja.
Usporedba mikro svijeta kao što je brak sa makro ili globalnom pojavom ne pije vodu.
A Sotona i demoni su itekako živi. I neumorni u činjenju zla.

Blaza
Gost
Blaza
16 dana prije
Reply to  Starina

Pa da, samo smo mi jadne zrtve prepuštanja svoje suverenosti državi i crkvi i ništa se tu ne može napraviti. UGOVOR je jedno a ugovor je drugo. I slijedeći put kad nam političari obećaju da će od DRZAVE napraviti raj na zemlji zadovoljno ćemo im pljeskati sa suzom u oku😪, jer što se imamo brinuti, ti političari su operirani od pohlepe isto kao i mi pa će sve biti u redu🤣. Samo nek oni potpisuju ugovore u naše ime, bez pitanja. Uostalom tako i roditelji rade za retardiranim djecu.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
16 dana prije
Reply to  Blaza

Pozdrav Blazo,volis i ti satove vjeronauka🤣🤣

Blaza
Gost
Blaza
16 dana prije

🤣🤣🤣🤣🤣

Starina
Gost
Starina
16 dana prije

🤣👍💪😁

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
15 dana prije
Reply to  Starina

Zivia Starino!👍

Starina
Gost
Starina
16 dana prije
Reply to  Blaza

Preko 99% uopće ne zanima šta su političari potpisali u njihovo ime, ne gledaju dalje od nosa. Ali će zato nas 0,1 ili maksimalno 1 % napasti odmah ako nemamo masku. Bit će to naši najbliži: rodbina, susjedi, kolege, poznanici.
Znači žrtva je samo jedan vrlo mali postotak. Ostali usprkos očima i ušima ne vide i ne čuju, kad im je um zatvoren.
Možeš ti čovjeku dati znanje ali ga ne možeš naučiti misliti. Neki ljudi žele ostati zatupljeni samo zato što istina zahtijeva promjene od njih.
Pogledaj žalosnu zbilju, krik izraelke šta im tamo rade.
https://www.bitchute.com/video/iclVMCafXTqR/

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Starina

Nemaju oni čime misliti, taj čip za mišljenje im nije ugrađen rođenjem zato su tako prijemčljivi za programiranje to jest zaglupljivanje kroz robotsko surfanje kroz život kojemu pravkla odregđuje drugi a robot-resurs se samo konformistički prilagođšava situaciji da kukavica u njemu preživi.

Starina
Gost
Starina
15 dana prije

A iznenađujuće znaju misliti na drugim poljima života, i znaju biti jako poduzetni!
Mislim da je ipak problem u nedostatku suosjećanja i samilosti, tj ljubavi. To su sile koje potiču na pozitivne postupke, koje ti daju snagu da mrdneš i nešto konkretno napraviš.

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije

Taj čip što spominješ je u biti “duša” (djelić Božanske energije).
Nisu svi “ljudi” ljudi, tj. nije u svakome ta energija. Veliki broj je “prazan”, samo tijelo i um.
Nažalost, velik dio onih koji “posjeduju” tu energiju (u biti su sami ta energija), nisu je u stanju osvijestit zbog svima nama poznatih vanjskih utjecaja i ljudskog konformizma.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Starina

“To rasipanje krivnje na sve ljude je ustvari oslobađanje konkretnih krivaca i prebacivanje krivnje u najmanju ruku na najmanje krive a često i nevine .”, stvor i čildrensi operativci su krivi za sve, zemljani nemaju sa time ništa.

Starina
Gost
Starina
15 dana prije

Nažalost ima zemljana koji su postali jednako okrutni kao Sotona.
Pedofilija cvate, trgovina ljudima,žrtvovanje na oltarima, i ostali gnusni postupci.

Sule
Gost
Sule
16 dana prije
Reply to  Starina

Starina po tvojim objavama vidim da si završio teološki fakultet i nadaš se nekom buntu kod ljudi ali do toga neće doći vjeruj mi ni za 100g jer sotonisti imaju novac kojim kupuju obitelji a to vidiš po cjepljenju-danas u Srbiji na 1000 čeka eliksir mladosti a kad dođu veće doze to će biti kilometarske kolone za cjepljenje,,,zato nema tu nade

Starina
Gost
Starina
16 dana prije
Reply to  Sule

Ja se ne nadam buntu.
Možda u dubini moga srca leži takva nada, ali realnost i razum me brzo osvijesti.
Prema onome što proročanstva govore možemo zaključiti i da će biti moguće oduprijeti se prisili. Vjerojatno će trebati velike žrtve i pripreme za tako nešto, ali bit će moguće. A ponajviše će trebati razuma, unutarnje snage i vjere. Za tako nešto samo rijetki će biti spremni.
Nisam završio teološki fakultet, ali dugo sam u tome i još uvijek uživam u upoznavanju Boga.

CAN
Gost
CAN
16 dana prije

Alo Bing :kako brat?!

Mravojed
Gost
Mravojed
16 dana prije
Reply to  CAN

Trenutno je u WHO i dogovara provizije . Nije dostupan . Novac možeš ostaviti u vreči na starom mjestu sa slikom mačka . Hvala .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
16 dana prije
Reply to  CAN

CAN, pokušao opljačkati staricu od 95 godina, a ova ga prebila kišobranom ko” vola u kupusu…😁

CAN
Gost
CAN
16 dana prije
Reply to  Mrčikola

Dok nam nisu uvalili: mali žuti -superplastično fantastični novokišobran za lice i naličje tzv. ljudskosti.
Pozdravčina.
Svi (iz)gledaju paralizirano .

Metabaron
Member
Metabaron
16 dana prije
Reply to  CAN

” Uhvacen prilikom raspacavanja sode bikarbone pa je to shvaceno kao izazivanje
policije ? …Momak nema stila .”

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije
Reply to  Metabaron

Snap-snap!

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
16 dana prije
Reply to  CAN

Evo bas uredjuje neke porukice za Zoku i Pupija,bacio se na novo normalno!

Coca Corona
Gost
Coca Corona
16 dana prije

Bitte unterschreibt alle gegen den geplanten Corona Impfpass in der EU. Kommt der durch, könnt ihr ohne ihn nicht mehr in Europa verreisen. Damit verbunden kommt der Impfzwang. Bitte verhindert das und unterschreibt digital. 67.000 haben bereits unterschrieben und es fehlen noch 33.000 Unterschriften. Die Frist läuft in 8 Tagen ab!! Sendet den Link an alle, die ihr kennt und bittet um Unterschriften. Es geht um unsere Selbstbestimmung, unsere Grundrechte und Freiheit! BITTE MACHT MIT, DIE ZEIT LÄUFT UNS DAVON! Hier ist der Link :
https://openpetition.eu/petition/online/verhindert-den-corona-impfpass-in-der-eu

bumbar
Member
Trusted Member
bumbar
16 dana prije

Vrlo vrijedne informacije o WHO-u dala je zviždačica i bivša zaposlenica iz te organizacije Dr. Astrid Stückelberger u razgovoru s odvjetnikom Reinerom Fuellmichom.Tako možemo saznati da je Bill Gates htio pristupiti WHO-u na isti način kako pristupaju države. Službeno mu to nije odobreno, ali neslužbeno…
Svakako pogledati: https://dokumentarac.hr/novosti/video-odvjetnik-reiner-fuellmich-razgovara-sa-zvizdacicom-iz-svjetske-zdravstvene-organizacije-dr-astrid-stuckelberger-s-prijevodom/

Coca Corona
Gost
Coca Corona
16 dana prije

WH0 I UN???!!!
ZLO.

DOLJE JE LINK (na švapckom):teoriju nam guraju na silu u pseudoniji društvenih i totalitarnih algoritama.
Potpisat: ko zna čitat!?

hiber
Gost
hiber
16 dana prije

Sva ova načela pogazila je korporativna kineska vrhuška, tkz. Komunistička partija. Od tada je WHO pluskvanperfektna organizacija. Autor pogrešno vjeruje da će nas zaštiti imunitet jer je ovdje problem što se urušila medicinska struka. To je isto kao da poziva da se sklonimo u pečine koje će nas zaštiti, jer su zgrade nesigurne zbog urušenja građevinske struke itd. Zato je problem daleko gori nego sto ga autor predstavlja? Evo primjer, do jučer su pacijenti umirali od leukemije, a zapravo su ih u konačnici ubijale prehlade. Međutim, smatralo se da je uzrok smrti leukemija i kao takva se prvenstveno liječila. Tako je bilo sa stotinama bolesti i dijagnoza. Sada je odjednom postalo obrnuto. Pacijent više ne umire od leukemije, već od kovida sa komorbiditetom. Dakle, ne liječimo leukemiju, već se cijepimo od korone. Dakle, problem je što se u cijelosti urušila medicinska struka a tu nam neće puno pomoći imunitet.

Starina
Gost
Starina
16 dana prije
Reply to  hiber

Tko uopće treba medicinsku struku?!
Naše tijelo je savršeno stvoreno, ima moć samoiscjeljivanja, a imunitet nas štiti od svih vanjskih štetnih utjecaja! Kad nas truju treba se maknuti od otrova i pomoći tijelu da savlada napad koji nas preplavljuje: zdrava hrana, živa voda bez fluora, propolis, eterična ulja, đumbir, kurkuma, čajevi, i masa drugih zdravih prirodnih proizvoda, spavanje, utopljavanje, vježbanje.
Tvoje zastupanje da smo izgubljeni bez pseudo medicine je bez ijednog argumenta. Čim prije se ljudi odmaknu od militantne medicine tim bolje za njih.

hiber
Gost
hiber
16 dana prije
Reply to  Starina

Nisam rekao da smo izgubljeni zbog pseudo medicine, nego bez znanstvene medicine, barem onakve kakve je zamislio Hipokrat. Zamisli, i on je učio da liječnik mora u liječenju pomagati prirodne otporne snage samog organizma. Dakle, snage koje nazivaš militantnom medicinom, je otprilike kao da Hitlera nazivaš militantnim demokratom.

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije
Reply to  Starina

Bravo

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  Starina

Znači, vama se nikad niti jedan zub nije pokvario?

Pretpostavljam, da dobijete napad slijepog crijeva…ne bi išli u bolnicu?

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije
Reply to  hiber

“Sva ova načela pogazila je korporativna kineska vrhuška, tkz. Komunistička partija.”

Možeš ti to i bolje.

2i2=5
Gost
2i2=5
16 dana prije

SZO daje upute svim državama… ali još uvijek nije dat odgovor na ključno pitanje: zašto sve države, tj. državnici slušaju SZO i elitu koja stoji iza njega? Da li oni to žele? Ili moraju? Da svi oni to žele svojom voljom, da zaključaju vlastite građane i uništavaju ekomomiju- to je zaista malo vjerojatno, da svi namjerno to rade. Onda dakle, ostaje ova druga mogućnost- da svi, ili skoro svi, moraju to činiti. Ali, ako svi to moraju činiti, to znači da onda tu u pozadini ima neka strašna sila, koja može prisliti skoro sve državnike svijeta, da sprovode sve te mjere. Ali kakva je ta strašna sila, koja može prisiliti skoro sve državnike svijeta, da čine to? Oružana sila? Ne. Najveća oružana sila, SAD, 40 godina ipak nije prislila Iran, da poklekne, ali Iran sada također drži sve te mjere. Ta sila uopće nije, tako da kažem ovozemaljska, racionalna sila. Onda mora biti neka druga sila. I tu onda udaramo u zid racionalnog objašnjenja, i nužno se nameće objašnjenje- da tu možda postoji nešto nadljudsko, nešto što je izvan racionalnog objašnjenja. Neka nadljudska sila. Neka okultna, demonska, sotonska sila, ili bilo kako to nazvali. Nije mi namjera, da to predstavljam samo… Pročitaj više »

bumbar
Member
Trusted Member
bumbar
16 dana prije
Reply to  2i2=5

Ako ovi sotonisti pronađu jedan jedini primjer gdje su se prirodni zakoni mogli promijeniti po volji čovjeka, onda će uspjeti u svom naumu. Štetu će napraviti, ali prirodu i prirodne zakone nikada neće moći promijeniti. Živimo u jedinstvenom vremenu gdje (nažalost) uživo možemo pratiti agresivno i zlo ludilo Sotone.

CAN
Gost
CAN
16 dana prije
Reply to  2i2=5

Totalno dobrotočno zbrojeno.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  2i2=5

Kad se zna da iza bilo kojeg socijalnog inženjeringa, kroz čitavu povjest pisanu i režiranu istom rukom, bio on religija, znanost, revolucije, ratovi i danas kurtona stoje iste kreature onda je sve jasnije i sve se poklapa.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije

Hm… besmrtne? 🤔

Metabaron
Member
Metabaron
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Njihova neshvatljiva samouvjerenost , drskost i bezobzirnost sugeriraju da su mozda , relativno nedavno , rijesili i taj problem pa sad nastupaju bez ikakva straha .

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije
Reply to  Metabaron

Njihove inkarnacije mogu biti i po tisuću “zemaljskih” godina.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  2i2=5

Treba se pozabaviti sasvim očitim i dostupnim krivcima. Ljudskim.

Ova lupetanja o okultnom isto kao i ona da virusi ne postoje… su u službi organizatora plandemije.

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Ovdje lupetaš samo ti, po običaju.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Okultno=skriveno
Samim time češće važno od lakodostupnog poluproizvoda.

Iliti
Dobri ćevapi su uvijek u manjoj uličici…

Ćeva-para
Kod Okultisa
V.Blek 8maraka
Rodi 5maraka

xxx
Gost
xxx
15 dana prije
Reply to  2i2=5

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije
Reply to  2i2=5

Samo “sotonu” i “demone” zamijeni sa vanzemaljskim entitetom.
Ono sa Suncem nije točno iako “nauka” tako govori.
Toplina dolazi od trenja EM valova o atmosferu, udaljenost je nebitna.
Sunce uopće nije vruće (znam da “znanost” govori drugačije).
Zvijezde su portali za putovanje svemirom onih vrsta koje još nisu tehnološki savladale otvaranje vlastitih portala, po potrebi.
Prije koju godinu izašla je snimka objekta kako ulazi u Sunce, tj. u “pjegu”.

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  rimtu

+

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
15 dana prije
Reply to  2i2=5

Mislim da oni nas zaj……u, dakle, pod broj 1, a zašto- ima onaj slogan na sotonskoj tv SAMO ZABAVA!

Zagorski
Gost
Zagorski
16 dana prije

WHO je promijenio načela pandemije poslije 2009. Prema potpisu 194 zemalja,kad je epidemija u pitanju,vlast preuzima WHO,kojoj je kill bill veliki donator i smatran kao država,dakle uživa pun imunitet.
Sve ovisi o narodu kad će se probuditi.

hiber
Gost
hiber
16 dana prije
Reply to  Zagorski

Slažem se da je WHO promjenio načela, ali je u slučaju ovakve vrste pandemije poduzeo pogrešne mjere. Teško da će mu tu pomoći imunitet. Kao i što malo toga ovisi o narodu kad se probudi. Tko će ga to probuditi? Dakle, više ovisi o primjerima pojedinih država iz kojih treba isključiti totalitatne i kvazi totalitarne režime koji iskrivljuju statistiku. Dakle, Kini ne treba vjerovati ni riječi. Kad isključimo Kinu, dobijemo Švedsku sa povećanjem smrtnosti u prošloj godini od 7%, i koja je na začelju, dok predvode države jakih lockdowna sa 15-20% povećanja. I to je sve što moramo znati o ovoj pandemiji. Dakle, pandemija postoji kao što su u prošlosti postojale pandemije novih sojeva gripe koje su bile smrtonosnije od ovog novog soja viroze. U prirodnim uvjetima pandemija bi uzela svoje žrtve, a populacija bi se prilagodila novom soju, odnosno našli bi zajednički jezik. Sada u uvjetima lockdowna i cijepiva imamo cijeli niz devijacija, od prekomjerne smetnosti uslijed pomješanih uzroka do raznoraznih mutacija nesvojstvenih ovom virusu. Ljudi se već godinama cijepe protiv gripe pa koji je učinak cjepiva? Uglavnom upitan.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Zagorski

Sve države su potpisale ta un sranja da usljed pandemije vlast preuzima who nad čitavim svijetom, dakle naguzili su se svi stvoru da ih hebe uzduž i poprijeko.

Zagorski
Gost
Zagorski
16 dana prije

Tzv. mainstream mediji i novinari su toliko glupi da ne znam kolko im daljna objavljivanja mogu držat tu toaletnu vodu.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Zagorski

99% resursa sve to puši i to im formira novu svijest to jest postaju programirani na kurtonu, čak i oni inteligentni ali bez zdravog razuma i sa strahom za svoj usrani život.

Zagorski
Gost
Zagorski
16 dana prije

A to vrijeme polako dolazi..

Max
Member
Famed Member
Max
16 dana prije

Nije Trump uzalud povukao SAD iz SZOa . Shvatio je što se zbiva.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
16 dana prije

jučer ona vijest o tome da građani BiH, navodno masovno idu u beograd, na cjepanje sa astra zenecom… posumnjao sam u tu vijest, i još uvijek sumnjam, da je i to navlakuša, kao što je bilo i ono kada su u siječnju građani Beograda čekali navodo u dugačkim redovima, da dobiju tek pristiglo “spasonosno” kinesko cjepivo.. Hebote, kao da se dijele besplatni bureci.. a evo sasvim suprotna vijest iz Njemačke iz Berlina. I to sa portala mainstream lista Tagesspiegel iz Berlina. naslov : “Stotine tisuća Berlinaca ne reagiraju na pozivnicu za cjepljenje” tojest: stotine tisuća se ne žele cjepiti cjepivima Astra Zenece. I u članku priznaju, kažu režimski liječnici i lokalni političari, da “podozrivost prema cjepivima AS-a u dogledno vrijeme neće nestati” kaže se; u vakcinskim centrima u velikim prostorijama bivših aerodroma Tegel i Temepelhof, pojavilo se na tisuće manje ljudi, nego što su političari berlina i liječnici-cjepatelji očekivali.. Ne kaže se, koliko je ljudi uopće došlo na cjepljenje, ali i iz ovoga “pojavilo se na tisuće ljudi manje”, može se ustvari isčitati: malo tko je došao na cjepanje. Dalje se kaže u članku: od prosinca 2020. poslano oko 1milijun takozvanih cjepivnih kodova, tojest pozivnica građanima, za cjepljenje. Te su… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
16 dana prije
Reply to  ledeno doba

….” Do 23. ožujka ove godine, od tih milijun kojima je upućena pozivnica, odnosno preporuka, cjepilo se dosada 362.711 njih, a njih oko 630.000 koji , kako se u članku kaže, imaju prioritet za cjepljenje , nisu se odazvali””…

Potvrđivan napisano : ali propaganda melje na duži rok temeljito.
Istina oslobađa:ali i boli.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
16 dana prije

poznata njemača pop zvijezda Nena (Gabriele Susane Kerner) , jedna od najvećih zvijezda 80-ih godina, (koja je tada bila poznata i izvan granica Njemačke) o kojoj sam već nešto pisao, prije nekoliko tjedana, kada je objavila na fejsu, da na njenim koncertima neće biti nikakve segregacije i da su svi dobro došli: i cjepljeni i necjepljeni– nedavno je opet podigla prašinu.
Jer je na instagramu podržala veliku demonstraciju protiv korona diktature u Kaselu, prošle subote. Objavila je kratki video sa snimkom sa tih demonstracija i napisala: “Hvala Kassel”, a u pozadini je postavila pjesmu Xaviera Naidooa , svog prijatelja. Naidoo, također velika zvijezda, je inače odavno u Njemačkoj izopćenik, i “teoretičar zavjera”. Koji je još prije 6 godina rekao da je Njemačka “okupirana država” i da je u tuđem vlasništvu.. A govorio je i druge stvari, kao ono o adrenokromu i eliti…

Režimlije i trolovi i režimski mediji odmah su je napali i sada su je konačno svrstali u redove “teoretičara zavjere” i onih koji negiraju koronu..

Mölltaler
Gost
Mölltaler
15 dana prije
Reply to  ledeno doba

Znači Nena uskoro umire od korone ili srčanog udara.

Bosanac
Gost
Bosanac
15 dana prije
Reply to  ledeno doba

Bravo za Nenu (99 Luft balona).

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
16 dana prije

Neki pojedinci i globalne organizacije su vjerojatno inicijalna kapisla ovog zastrašujućeg sluđujućeg,moralno dezorijentiranog stanja koje proživljava ova naša “Zapadna Civilizacija”S vremenom im se priključuju razni akteri sa svojim agendama,viđenjima svijeta koji iz ove “Kuronija epizdemiološke krize” nastoje ostvariti svoje već poznate nam ciljeve.Nešto poput Ponzijeve šeme prvi igrači priskrbljuju najviše sredstava,moći kojima će uspješno ostvarivati svoje globalne vizije ,stilove života..Kakvi će biti ishodi tih trvenja možemo samo nagađati ali urušavanje svih poznatih i prihvatljivih nam vrijednosti možemo samo potvrđivati. Riješenje koje nam nudi autor je individualno metaforički lijepo oblikovano samo je upitno koliko je funkcionalno.

... ....
Gost
... ....
16 dana prije

Sve je to izmišljeno da eliminira nas fosile koji ne znamo ili odbijamo koristit proklete automatske blagajne!

Metabaron
Member
Metabaron
15 dana prije
Reply to  ... ....

Oni rodjeni prije 2000 su jedina preostala sansa i nada za bilo kakav otpor …sve poslije toga je luk i voda .

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Metabaron

+

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije
Reply to  Metabaron

Oduzmi još barem 10 godina.

Puž
Gost
Puž
15 dana prije
Reply to  Metabaron

Otpor je moguć jedino ako dostignemo kritićnu masu. Zato je to u gradovima u koje se stalno doseljava novo friško i manje spiritualno evoluirano stanovništvo virtualno nemoguće. Pogotovo kad nam uspiju razbiti sav normalni društveni život.
Najbolji primjer je Zagreb.
Umjesto da idemo prema naprijed i slušamo sve kvalitetniju muziku i imamo sve bolje i bolje koncerte mi idemo unazad na narodnjake loše kvalitete i fast food festivale.

Muppet shou
Gost
Muppet shou
16 dana prije

PRAVNO SA RATIFIKACIJOM UGOVORA IZMEDJU NEKE DRZAVE I WHO SVAKA DRZAVA GUBI SVOJ SUVERENITET U OVAKVIM NEJASNIM KVAZI SITUACIJAMA.
CHEMTRAILSI I IZBACIVANJE CESTICA UZASA IZ TERETNIH AVIONA SA 10 000 METARA NITKO NE SMIJE NI UPITATI KEMIJSKU MAFIJU STA JE I STA SE DOGADJA.
STA CE RECIMO SVEDSKOJ VELIKA FLOTA SUPER RATNIH AVIONA KAD IM BOLESNI KLOSARI TRUJU ZRAK SA CHEMTRAILSIMA. TAKO JE U VECINI ZEMALJA.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije
Reply to  Muppet shou

+

xxx
Gost
xxx
15 dana prije

+

Blaza
Gost
Blaza
16 dana prije

U ustavu skoro svake države (možda ne sj.Koreje) jedan od prvih članaka glasi: vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.
Što znači da nismo tako bespomocni kako se pravimo.
A zašto je ta vlast ipak u rukama nekolicine politicara? Zato jer je narod predao svoju moć u ruke politicara. Može li se to mijenjati- da narod uzme svoju moć od politicara nazad sebi? Naravno da može. Svaki ugovor koji jedna strana ne poštuje je nistavan. Zašto to narodu do sada nije palo na pamet? Zato što ništa ne pada iz zraka već se treba potruditi i udružiti. Ali kako ćemo se udružiti kad nismo dobri jedni s drugima, susjed lijevo je nis koristi, susjed desno ima previše novca-bog zna otkud mu to. Susjed preko puta se drži visoko ne znam iz kojeg razloga. I tako možemo proći cijelu ulicu i kvart.
I tako, tko je kriv što će ova civilizacija propasti? Pohlepa, ego, zavist, ljubomora…nema veze, bitno je da nismo mi krivi.
U svakom slučaju imamo forum na logicno.hr, tu dođemo i istresemo svakodnevnu jadikovku a onda stavimo brnjicu, zadignemo rukav i dupe pa neka bude caru-carevo a bogu-bozije.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
16 dana prije
Reply to  Blaza

“vlast prizlazi iz naroda i pripada narodu” Možda se sijećate kako je prije desetak godina onaj harlekin Berlusconi naprasno smijenjen Mariom Montijem,da dovede stvari u red., Silvia je izabrao talijanski narod a smijenile više instance..U redikulizaciji “vlasti”su ih upravo nadmašili Ameri,nakon Trumpa dobili bidnog Bidena.De jure vlada vlada a de facto , ko zna tko?

Blaza
Gost
Blaza
16 dana prije

I Josef K (Proces, Kafka) je mislio da je zatvoren, nemoćan. Na kraju mu je sudac kazao da vrata nisu zaključana.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
15 dana prije
Reply to  Blaza

Nažalost, današnji dominantni mentalitet je ipak bliži Gregoru Samsi,kod Josefa se u nekim rudimentiranim tragovima osječa nešto stoicizma.Davno prije 40ak g.sam to čita,

A neg.
Gost
A neg.
16 dana prije
Reply to  Blaza

Narod nismo mi nego Oni. Mi nemamo nikakva prava.

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
15 dana prije
Reply to  A neg.

+

xxx
Gost
xxx
15 dana prije

+

ofvnwurntguwtrgiuwre
Gost
ofvnwurntguwtrgiuwre
16 dana prije

Da bi se shvatio svijet oko nas u bilo kojoj državi ili kontinentu treba samo shvatiti da SVE isntitucije svjetske i državne rade za istoga, onda je SVE jasno i malom djetetu.

Bosanac
Gost
Bosanac
15 dana prije

Sve ove novonastale državice na ex yu teritoriju kačenjem zastave u UN (mi ovdje u BiH čak i nemamo svoju nego naša malo liči na Varta baterije) su potpisale sebi ropstvo iz kojeg će se kad tad (ako narod preživi) trebat oslobađat.

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije
Reply to  Bosanac

Kad -tad je -sad.

Moreno
Member
Moreno
15 dana prije

Šta previše komplicirate . . . svit je u matrixu . . . moga bi se ne samo članak nego i knjiga napisat o svakome pojedinome dilu kontrolnoga sistema matrixa . . . kad se shvati kako funkcionira kontrolni sistem sve se shvatilo i more se ić dalje . . . 🙂

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
15 dana prije
Reply to  Moreno

“kad se shvati kako funkcionira kontrolni sistem sve se shvatilo i more se ić dalje . . .”

Većini je to još uvijek “Špansko selo”.

piždro
Gost
piždro
15 dana prije

content://media/external/images/media/24129

Puž
Gost
Puž
15 dana prije

Europska baza podataka o neželjenim reakcijama na COVID-19 “Cjepiva” :
3.964 osobe MRTVE, 162.610 ozljeda.

https://healthimpactnews.com/2021/3964-dead-162610-injuries-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/

Znači ovo je samo za Europu.
USA dosada bilježi 2050 smrtna slučaja uzrokovana komplikacijama covid cjepiva.
Canada bilježi 595 preminulih.

Pretpostavka je da se prijavljuje možda samo jedna desetina od stvarne brojke ljudi koji imaju komplikacije od covid cjepiva! I unatoč tome zasada je zabilježeno 6,609 smrtnih slučajeva, a dosada je administrirano 289 milion doza (EU = 116 miliona zasada).

Ako uzmemo u obzir da se vjerojatno prijavljuje samo 1 od 100 slučajeva realna prognoza mogučeg broja preminulih od covid cjepiva: do 400 000 000 mrtvih

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Puž

+

xxx
Gost
xxx
15 dana prije

+

POVEZANE VIJESTI

Izbornik