Svjetski gospodarski forum predstavio je Covid putovnicu koja koristi markere krvnih pretraga za utvrđivanje statusa cijepljenja

COVIDPass
144 komentara

Takozvani COVIDPass Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) upotrijebit će markere za ispitivanje krvi kako bi utvrdio je li osoba uzela cjepivo protiv COVID-a ili ne.

Prijedlog COVID putovnice WEF-a temelji se na uzorku krvi, a ne na dokumentaciji koju je dostavio liječnik, vezanoj uz QR kod koji dokazuje da ste cijepljeni.

“Korisnicima će se pregledati krv u odobrenom laboratoriju COVIDPass prije nego što im se putem telefona izda siguran QR kod za zdravstvenu vizu, koji mogu predočiti pri prijavama zračnih prijevoznika, granicama ili ulazima na događaje”, stoji u promotivnom videu WEF-a.

 

U videu se inzistira da njegov COVIDPass ne koristi “tehnologiju praćenja” i da je korištenje podataka iz krvnih testova “100 % pouzdano”, kako bi se osiguralo da “samo neinfektivni ljudi” mogu putovati preko granica.

Ali zašto je to potrebno, ako koristi markere cjepiva u krvi osobe za određivanje statusa cijepljenja?

WEF nije precizirao točno koja tvar u krvi pojedinca ukazuje na njihov status cijepljenja.

“Prijedlog WEF-a temelji se na uzorku krvi ili testu krvi koji dokazuje da ste cijepljeni. Jedini način na koji je to moguće utvrditi je ako samo cjepivo nosi neki oblik markera koji trajno ostaje (na staničnoj razini) u vašem tijelu, a koji se tada može otkriti krvnim testom”, izvijestio je The Conservative Treehouse.

“Ako cjepivo ne ostavlja prepoznatljiv marker ili otisak u vašoj krvi, tada krvni test za status cijepljenog ne bi bio moguć.”

U promociji WEF-a također se ne spominje da će, ako netko odbije dobiti Covid putovnicu, njihovi životi biti takvi da će oni biti odsječeni od ostatka društva.

U kolovozu je WEF također primijenio biometrijsku metodu nadzora koja bi otkrila jedinstveni potpis otkucaja srca pojedinca, kako bi pratila njihova kretanja u ime javnog zdravstva.

Dobrodošli u Veliki reset.

Covid putovnicaCOVID-19COVIDPass
Pretplatiti se
Obavijesti o
144 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Joe
2 godine prije

Mamu im krvničku! Hoćemo biti marva ili nećemo? Nema dalje.

nestabilni egzekutor
2 godine prije

Hebem li vam mamu posle deset u bulju…

Petar77
2 godine prije

Logični potez, oni znaju da će biti onih koji će lažirati cijepljenje, ovako će direktno kontrolirati krv, da vide ima li unutra grafen oksida i luciferaze (koja svijetli pod UV svjetlom). Prestrašno. Ovo je horor živi

Hrvoje
2 godine prije

Dakle, čipiranje i New World Order ipak nisu teorija zavjere 🙂

Kekec
2 godine prije

to je sve za naše dobro i naše zdravlje. ovo je bolesno, prelazi granice tolerancije. sve se svodi na potpunu kontrolu kretanja i kažnjavane neposlušnih restrikcijama.

Tupko Glupko
2 godine prije

Fašisti su imali ograničen domet svojih djelovanja, ovi žele imati totalnu kontrolu nad svim ljudima svijeta.
I svi mainstream mediji šute na ovo!
Što znači da su sluge istih.
Živimo globalni fašizam, samo zatupljena masa nije svjesna toga, jer im je nepojmljivo pomisliti da se ovo događa.

Greven
2 godine prije

Dobrodošli u Veliki reset? Dobrodošli u diktaturu kapitalista/feudalista. Dobrodošli u feudalizam/robovlasništvo. Dobrodošli u totalitarnost klasnog društvenog uređenja. Recimo popu pop, bobu bob.

To im je naša borba protiv socijalizma dala!

Max
2 godine prije

Kako je Logično i pisalo

Vendetta
2 godine prije

Meni je izrazito zanimljivo kako mase to sve olako prihvaćaju posebno kada se prođe Triglav, ali i kod nas nije puno bolje ali je ipak bolje.

Evo danas jedan post iz NL novina danas : Stand up for the silent majority: selfish anti-vaxxers are stealing our freedom.
Ono što me žalosti što većina komentatora to podržavaju. I općenito ovčice na poslu sa kojim komuniciram to podržavaju jer je njima bitno samo da uradis isto sto i oni.

Mark
2 godine prije

Uzorkovanje krvi prije ima veze s registriranjem DNA pojedinca , a privjeravanje moze i bez krvog uzorka!!!
Šta ste mislili da nakon milijardi ulaganja u terapiju i cjeli ovaj projekt da nisu razradili način kontrole primanja po pojedincu da zastite svoje ulaganje ?????

Kalle
2 godine prije

KAD SAM SE SALIO O OVOME MISLIO SAM DA SE ZEZAM.
SAD VIDIM DA SU MASONSKI MANIJACI I KABALA OKOT ZESCI LUDJACI I MANIJACI.
GAZI MARVU SLOBODA NARODU.

Armagedon
2 godine prije

U cjepivu je “ono” što morate primiti, morate, da bi njihov plan uspio.Ja sam otkrio, i pisao o tome pod drugim nickom ali mnogi još ne vjeruju, za sada ali pričekajmo koji mjesec.

TheBan
2 godine prije

I sad neka ponovno netko kaže da to nije ono što je BG već najavio prije par godina…

Filozof 🙂
2 godine prije

Nadam se da ce se sada i nasi doktori cjepiti, pa mozda bude bunta i struke.

2 godine prije

Čekam da vidim hoće li neko da ukaže na suštinu ali džaba.

  1. Jedino će se marker važiti a pošto će biti u vakcini znači… Kako su “elegantno” uklonili nezaraženost i prirodan imunitet preležavanjem covida. Dakle vakcina će biti uslov svih uslova.
  2. Ali koja vakcina? Ruske i kineske sigurno ne – na kraju će ostati samo jedna… koja počinje slovom F.

Nemojte se brinuti da će marker biti u organizmu trajno – kako će onda znati da ste se ponovo vakcinisali? Marker će biti aktivan recimo 6 meseci… što je dobra vest. Jer kad dobijemo trajni marker znači da smo dobili “pravu stvar” zbog koje je sve i pokrenuto. E, to nije dobra vest.

gargamel
2 godine prije

Strašno je koliko su sigurni , znači da su sve isplanirali u milimetar. Činjenica je da ” Sebastian Kurz” nema ramena i mnogi i ne primećuju da im je već unutra.

kobraN
2 godine prije

pičku materinu

Poznavalac prilika
2 godine prije

E sada bi bilo dobro saznati kakav i što će biti taj marker. I u pravu je Shumadinac. Taj marker ne smije biti trajan jer se onda ne bi moglo znati koliko je prošlo od cijepljenja zbog novih doza. Ali i tu postoji mogućnost manipulacije. Podmetanje krvi cijepljenje osobe naprimjer. Svaki liječnik, setra ili laborant bi to mogao napraviti za sebe ili za nekoga tko plati. Jer kako izgleda krv namjeravaju vaditi u specijaliziranim laboratorijama i kad se utvrdi prisustvo genetskog otrova izdati ausvajs. U naćelu to nije ništa drugačie nego do sada kad ti ausvajs izdaju nakon “cijepljenja”. Jednako tako sam sam uvjeren da velika većina navodno cijepljenog medicinskog osoblja pogotovo onog višeg ranga nije stvarno primila eksperimentalni otrov. Ili su za sebe i svoje osigurali placebo ili u jednostavno napisali da su cijepljeni, a dozu ušpricali u klonju gdje joj je i mjesto. Tko je njih kontrolirao što… Čitaj više »

kleopatra
2 godine prije

oni su dobro znali da ce mnogo ljudi lazirati covid potvrdu. sada se ocito vise ni to nece moci. KRAJNJE JE VRIJEME DA SE NAROD POBUNI!!!!

Gost
2 godine prije

Ovo je totalno ludilo.

ledeno doba
2 godine prije

u ovom hrvatskom nazivu WEF-a,  “Svjetski gospodarski forum”, nehotice se krije satira….
da to je doista samozavani Svjetski gospodarski forum, samozvanih gospodara svijeta…

ali ustvari pichka su oni materina..
oni su Svjestki guzodarski forum i prisjet će njima svi njihovi planovi….
ta će bagra jedniog dana biti pretvorena u paprikaš

Narcisa
2 godine prije

Kakva je sada situacija sa dobrovoljnim davateljima krvi? Smiju li cijepljeni donirati ili još uvijek ne? Ako smiju, što je s onima koji su primili transfuziju od cijepljenoga? Odvaja li se krv cijepljenih od necijepljenih? Hoće li primatelji krvi cijepljenih također zadovoljiti na ovoj provjeri za covid pass? Bilo bi lijepo kad bi ekipa logičnog da to istražila!

Mujo&Haso
2 godine prije

Video, da prave i zlate giljotine. Ja se greboh za njih, al kažu, da su sve zauzete. Očito postoje i neki viši plan covidi, pa opet ništa za raju.

Teorija istine
2 godine prije

Korak po korak, idući korak je digitalni implatant u desnoj ruci sa bar kodom i svim podacima o cjepljenju, mark of the beast, tako se to Bibliji , u Otkrivenju zove žig zvijeri. I učini da se svima, i malim i velikima, i slobodnima i neslobodnima dadne žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim, i da nitko ne može ni kupit ni prodat osim tko ima žig, ime zvijeri ili broj imena njezina.

Kit
2 godine prije

KOji je klinac sa vadjenjem krvi pa svaki put kad se treba analiza raditi (bilo cega), mora se uzimati ona kolicina sto stane u epruvetu?
Ja gledam one po covid bolnici, kako god koji udje izadje pacijent, nakon nekog vremena medicinar iznosi tablu epruveta, moze postenu krvavicu napraviti od onoga

Brandon
2 godine prije

Ovo je prestrašno. Svakim danom idu sve dalje i dalje. Masovni protesti su neizbježni ako ne želimo da nas u potpunosti porobe. “Let’s go Brandon!”

tedi
2 godine prije

sve ce to brzo proci ova zima i gotovo. Mi malo sta mozemo uraditi,ja cekam drugu rundu,borbu na visem nivou,jer osim F i one druge,kinesku i rusku ne priznaju u djavoljem forumu,tu ce biti makljaza,koja kao nevidljivi neprijatelj ipak ima svoju logiku. 5 ociju nece proci kapital i profit i tko ce vladati svijetom,ma dajte molim vas,banke sa $,nece moci da stampaju papire i kupuju plin,ma dajte molim vas. Kina sa svojom raketom ,nikako ne znaju gdje je, ali se spustila tacno po naredbi. Suverene zemlje su one koje mogu sa satelitom gadjati bilo koju tocku na planeti. E tu smo , malo cemo vas smrzavati,pa odmrzavati, a to kazu nije dobro. VB nema nista,kako to, ide Bozic a sve prazno cijepili ih neznam koliko,ali broj, praznih pumpi i super marketa od 500 ostalo 70 njih pune nekakvom robom,svinje nema ko da kolje,nema prevoza do klanica,ali kovid raste za sve… Čitaj više »

pero
2 godine prije

Sjeme im se zatrlo.

Krle
2 godine prije

Nemam namjeru vakcinisati se i zaboli me neka stvar šta će upotrijebiti da otkriju ko se vakcinisao. Sve kao neki antivakseri a brinete o takvim stvarima.

Ibn Abu Abi
2 godine prije

1. Svi vjernici svijeta koji vjeruju u Svevisnjeg/Boga/Stvoritelja/Allaha neovisno kojoj vjeri pripadaju ce stati na jednu stranu kao brat do brata protiv Djavola/Sejtana/Stotonu i usprotiviti mu se sirom svijeta. 2. Dok oni kuju planove, kujem ih i Ja, rece Svevisnji saljuci poruku da nismo prepusteni sami sebi. 3. Pravi vjernik ce prepoznati opasnost, obmanu i prevaru na trnovitom putu iskusenja. Cak i zavedeni i prevareni vjernik ce stati na pravu stranu istine svjestan svog poraza i svoje greske trazeci oprost ispravnim postupcima pokajanja. 4. Ovo nije borba nas da prezivimo, vec borba za nasu djecu da im vjeru ispravnu u nasljedstvo ostavimo. Nase breme je tesko, i puno iskusenja. Borba ce dugo trajati, predugo, i nekoliko pokoljenja. Zrtava ce biti, mnoge ce sa zigom zvjeri u Pakao/Dzehenem otici zbog trke za konformizmom, blagodatima otrova, radosti za materijalizmom. 5. Kada pomislite da cete sve izgubiti, data vjera treba da bude najjaca,… Čitaj više »

Евсевије
2 godine prije

Nemojte se pecati na ovo. Ovo je staro više od godinu dana, i to je samo 1.0 verzija propagande covid pass-a. U klipu se uopšte ne pominje vakcina i nije akcenat na njoj. Ali ono što ovde jeste bitno je sledeće: uzorak krvi u sertifikovanoj laboratoriji koja je u real time blockchain-u podrazumeva uzorkovanje DNK i integraciju te informacije sa identitetom osobe u digitalnom ausweis zapisu. A to je ekvivalentno “P(apaya)CR testu”, kojim se takođe jednako pouzdano uzorkuje DNK, i kojim se takođe testirana osoba zapisuje u blockchain bazu. To je dakle ideja. A cilj je: vakcinisati što više ljudske stoke, i oni su markirani. nevakcinisane zapisati u bazu, skupa sa njihovom DNK identifikacijom ostatak nevakcinisanih i netestiranih, odnosno onih čija DNK nije raspoloživa i koji nisu “identifikovani”, svesti na najmanji mogući broj, a zatim eliminisati. I treba znati: grafenska platforma wireless nano-biosenzora (hidrogel) može da in vivo očitava DNK… Čitaj više »

Wund
2 godine prije

Trebaš dakle imati mobitel. I onda će netko reći, ako zanemario i sve ostale aspekte, da to nije kršenje osnovnih ljudskih prava.

Wund
2 godine prije

S obzirom na godine koje ima, Klaus Schwaba vrlo malo vremena dijeli od susreta s Bogom. Isto kao i onoga Faucia. Mislim da će momci imati štošta da popričaju s Njime.

Siki
2 godine prije

Juce saznao, u Kanadi svaki vlasnik firme dobija 2800$ za cijepljenog radnika! Ide se na sto nize razine da popizdis i razbijes sefa a ne vlast. Ide se vodoravno a ne okomito.

jozo buregđija
2 godine prije

ovdje valja još jednom napomenuti da nigdje nije dozvoljeno da ti baba na placu provjerava zdravstveni status. na takve situacije opravdana je mogućnost uporabe fizičke sile u cilju samoobrane.

Zagram
2 godine prije

Mislim da ću odabrati da budem odsječeni od ostatka društva, izopćenik, a i društvo nije netko ili nešto pa me zaboli za takvo društvo. Uostalom poznajem još neke koji će odabrati izopćenje također, pa nam barem neće biti dosadno.

Pozz!

Moka1
2 godine prije

Nazalost vecina ljudi podleze medijima, bar sta cujem u svom okruzju, rekli su, moramo, znanstvenici predlazu…da ljudi malo vise otvore oci i da je narod slozniji vjerujem da bi bilo drugacije.da 7 milijardi ljudi je toliko slabo nad malim postotkom ljudi koji stoje na vrhu ovog ludila,nemogu vjerovat.mislim da ce biti sve gore i gore, od nas prave najvece budale sa mjerama a mi i dalje sutimo.gdje je kraj ovom!

Tim Kunić
2 godine prije

Necijepljeni su novi Židovi. Holokaust nam se sprema i bit će mi ili oni.

Ana
2 godine prije

Psihopate!!!
Vampiri!!!
Sotonini sinovi!!!

Ana
2 godine prije

Svi sluganski psi u svim “vladama”
ti su im posebna poslastica!
Njih se sotone rjesavaju sa najvecim apetitom!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI