Troje ljudi kažnjeno u Parizu jer su nosili žutu odjeću

Zuti prsluci Pariz
14 komentara

Tri osobe uhićene su i kažnjene novčanom kaznom u Parizu nakon ovlaštene demonstracije žutih prsluka. Žandari su ih optužili da su i nakon završetka događaja nastavile nositi “prepoznatljive znakove” pokreta, uključujući žutu masku.

Nakon sudjelovanja u ovlaštenoj demonstraciji žutih prsluka u glavnom gradu, tri su osobe otišle na Champs-Élysées kako bi posjetile izložbu “Chat de Geluck” na otvorenom. Žandari su ih uhitili i kaznili zbog “prepoznatljivih znakova” žutih prsluka koje su nosile na području gdje su zabranjene demonstracije.

Prizor se dogodio 27. ožujka, a Stéphanie Poursac uživo ga je emitirala na Facebook stranici “Syndicat GJ”. I sama je bila odjevena u žuti prsluk, muškarac koji ju je pratio omotao joj je žutu zastavu oko vrata, a drugi je nosio žutu masku. Sigurnosne snage optužile su ih za demonstracije na području gdje je to zabranjeno.

“Mogli smo nositi svoju prosvjednu odjeću, ali, prema najnovijim vijestima, nije zabranjeno nositi žuti prsluk ili žuti šal na ulici”, rekla je novinama 20 minutes.

Sve tri osobe imat će priliku žaliti se na kaznu.

Dekret

“Imate prepoznatljiv znak”, komentirao je jedan od policajaca podsjetivši da se uredbom prefekture zabranjuju demonstracije na određenim mjestima u Parizu. Kada su ju novinari iz Liberationa kontaktirali, prefektura je potvrdila razlog dobivene kazne: “Dekret donesen 23. ožujka 2021. zabranjuje svako okupljanje za koje se tvrdi da su Žuti prsluci u određenim sektorima glavnog grada, uključujući aveniju Champs-Elysées”.

Na web stranici prefekture nijedna uredba objavljena u ožujku ne spominje tu zabranu. Unatoč tome, dekret koji je 7. siječnja potpisao župan Didier Lallement, a koji je stupio na snagu 9. siječnja, doista zabranjuje “povorke, mimohode i okupljanja za koja se tvrdi da su “Žuti prsluci ” u određenim sektorima, uz spomenutu poznatu aveniju.

Puštanje glazbe

Uz to, prizor je istaknuo tehniku ​​policijskih službenika protiv širenja događaja na društvenim mrežama. Jedan od njih počeo je puštati glazbu putem svog telefona. “Ako ovo stavite na društvene mreže, imat ćete mali problem s naknadom za autorska prava”, rekao je u odlomku. “Puštaju glazbu da me ne čuju”, također je rekao autor videa. Videosnimka i dalje je na mreži.

francuskaParizPolicijaŽuti prsluci
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

“… “Ako ovo stavite na društvene mreže, imat ćete mali problem s naknadom za autorska prava”, rekao je u odlomku…” Policija je zadnja i najvaznija zlocinacka karika koja odrzava ovu Judaizersku-kamatarsku piramidu u zivotu… Judaizeri (Rockfelleri-Rotschildi i ostali “dvorski zidovi”) koji su bukvalno preuzeli tzv “drzavu” Fransusku u onim tzv “burzoaskim revolucijama” – najduze teroriziraju upavo Francuze… Koliko vidim, onaj “nemirni Francuski duh revolucije” (koji su Judaizeri i pokrenuli da bi giljotinirirali kralja i aristokraciju) – je skoro nestao… Francuzi pa i ovi “zuti prsluci” su poslusni kao psici… ubili ih Judaizeri laznom “pandemijom” baziranom na “papaja-testu“… Francuzi – nula bodova. “Francuski” (tj Rockfellerovi/Rotschildovi) – zlocincii idioti tzv “policajci” – kao i u svakoj tzv “drzavi“…. Uvijek su ti zlocinci i idioti – protiv naroda – a za kamatare i zlocince koji im izdaju naredjena – cak i protiv tzv Ustava Francuske, koji idioti toboze “brane”… Uskopili su Judaizeri i… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Žx
Slonica
2 godine prije

Otvoren poziv na discipliniranje naroda bez ikakve odgovornosti ići sve dalje, jer ovlasti čuvara zakona rastu a usporedo im rastu i ambicije, slobodna procjena o potrebnosti primjene sile.
Paradoks je kako rastu metode primjene sile tako se i prihvaćaju kao normalne čak i nužne.

Vlastimir
2 godine prije

Страшно.Француска а и ЕУ,све више клизу у ФАШИЗАМ.

Stara kuka
2 godine prije

Da probaju obući ovo:
comment image

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
nekoime
2 godine prije

Znači, od sada kada uz cestu mijenjaš kotač u Francuskoj moraš nositi prsluk u boji asfalta?

Nostradurus
2 godine prije

Murjak treba biti kažnjen za javno izvođenje skladbe bez dozvole.

Boba Lazarević
2 godine prije

Lagano mi se već povraća od te zapadne demokracije koja je, kao, slobodna ali obiluje zabranama koje su jednako iracionalne kao u kakvoj džamahiriji.

A s obzirom da se i mi, kao masa, generalno ugledamo na taj truli zapad, stvarno zaslužujemo da nas pregazi islamska revolucija.

Ja više nemam ništa protiv.

Zorule
2 godine prije

Ovo mi se cini zanimljiv oblik prosvjeda, prosvjed pjevanjem, ono sto je strogo zabranjeno od strane globalista jer navodno siri strasnu koronu.
Nazalost, link je na FB-u
https://m.facebook.com/watch/?v=2948751438735092&refid=52&__tn__=R

ZriBra
2 godine prije

Molim vas da objavljivanjem pred, bez maskirnih fotografija ne legitimirate nekakve hrabre postupke nekih društvenih skupina poput Žutih prsluka.Na videu sasvin drugi prizor.Tu se bune što im ne daju nosati te prsluke a sasvim pokorno nosaju te “Signum Servus”obilježje na labrnjama.Bože mi prosti pun mi je k. često pozivanje raznih medija na nekakv hrabri,buntovni,slobodarski potencijal tih Žutih.Čak više cijenim plašljivce koji ostaju doma nego ovakve revolucionare.

2 godine prije zadnji put uredio ZriBra
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI