Trump diskretno potpisao zakon “Obitelj na prvom mjestu” i zadao ogroman udarac pedofilima

Donald Trump zadao udarac pedofilima
3 komentara

U veljači, predsjednik Trump je diskretno potpisao zakon “Obitelj na prvom mjestu” koji će, kad konačno stupi na snagu 1. listopada, uveliko smanjiti zloupotrebe u sustavu udomiteljstva koje olakšavaju trgovinu djecom u seksualne svrhe i osujetiti pedofilne krugove.

Obitelj na prvom mjestu će prvenstveno prioritizirati federalno financiranje za djecu bez roditelja, kako bi mogli ostati sa svojim obiteljima, bliskim rođacima ili obiteljskim prijateljima, ako je to uopće moguće, umjesto da ih se šelje u grupne domove, gdje su ponekad staratelji nepoznate osobe, a u nekim slučajevima ta djeca mogu biti zlostavljana ili čak prodana kao seksualno roblje.

“Sa Zakonom Obitelj na prvom mjestu, države i teritoriji mogu se koristiti ovim sredstvima za preventivne radnje koje bi omogućile ‘kandidatima za udomiteljsku skrb’ da ostanu sa svojim roditeljima ili rodbinom”.

“Države će dobiti naknade za preventivne usluge do 12 mjeseci”, dodaje se u izvješću.

Obitelj na prvom mjestu dolazi u kritičnom vremenu, kada obitelji i aktivisti zaista počinju govoriti o strahotama koje su opazili ili pretrpjeli od Službe za zaštitu djece (CPS). Agenti CPS-a su nekim roditeljima prisilno oteli djecu i uklonili ih iz njihove skrbi, i to pozivajući se na lažne optužbe, samo da bi ta djeca postala žrtve trgovine.

Prema smjernicama koje je izdao Odjel iz Iowe, Obitelj na prvom mjestu spriječit će mogućnost da CPS odvoji djecu “putem usluga zaštite obitelji temeljenih na dokazima”, koje uključuju procjene mentalnog zdravlja, programe liječenja ovisnosti, te programi o vještinama roditeljstva, a uključuju obrazovanje roditelja i individualno i obiteljsko savjetovanje.

Zašto liberale nije briga što CPS odvaja djecu od njihovih obitelji?

Jedan noviji primjer za to je Cynthia Abcug, čijeg je autističnog sina Michaela nedavno oteo CPS-a zbog optužbi da je majka “pogrešno dijagnosticirala” autizam.

Cynthia nije vidjela svog sina Michaela dva mjeseca, a ona tvrdi da ne zna gdje je niti tko se brine o njemu. Rekla je da joj je djelatnik CPS namjerno dao pogrešan broj slučaja za svog sina, a nakon što je dobila ispravan, saznala je da je sudac dozvolio da Michael bude odveden u Disney World u Orlando, Florida, od 3. -10. kolovoza.

“Abcug je zabrinuta da bi Michael mogao biti žrtva trgovine ljudima ili da je pretrpio napade u Floridi”, izvještava Big League Politics o ovoj groznoj situaciji. Postoji dosta takvih slučajeva u Americi. No liberali nisu prosvjedovali niti zbog jednog takvog slučaja.

liberaliObitelj na prvom mjestu
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Aga
4 godine prije

Ista stvar treba I u Hrvatskoj gdje crvi socijalne skrbi otimaju djecu roditelhima zbog loseg zinanciskog stanja. Te daju posvojiteljima kojima placaju 2000kn po djetetu… idiotizam na djelu…

Max
4 godine prije

Nije ni Trump svaki put u krivu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI