LGBT liberali od drveta ne vide šumu

LGBT - Rusija - Amerika
74 komentara

Početkom svibnja je njemačka kancelarka Angela Merkel na sastanku u Sočiju tražila od Vladimira Putina da iskoristi svoj utjecaj i da se pobrine se kako bi se u Čečeniji tamo poštovala prava seksualnih manjina, koje čečenske vlasti navodno zatvaraju u  tajnom zatvoru u gradu Argunu.

Ovu je vijest prvo prenijela Nova Gazeta, rusko glasilo koje izlazi u tiskanom i internetskom izdanju, a pokrenuto je od strane istraživačkih novinara 1993. Ruski FSB je 2002. otkrio veze lista sa Zakladom Otvoreno društvo, a 2015. je nizozemsko veleposlanstvo je priznalo da financira ovaj list, portal “Kavkaski čvor” i druge.

Nakon toga se teme dotaknuo i novoizabrani francuski predsjednik Emmanuel Macron, koji je Vladimira Putina u Parizu pitao kakva je situacija o homoseksualaca u Čečeniji i statusu organizacija za ljudska prava u Rusiji.

Brojni LGBT portali u regiji svijetu su oduševljeno pisali kako je Emmanuel Macron doslovno rešetao Putina o progonu homoseksualaca u Čečeniji, čime je vjerojatno zaradio veliku ugled među LGBT udrugama.

No, priča ne staje ovdje, jer su ranije prošlog mjeseca LGBT aktivisti podnijeli tužbu Međunarodnom kaznenom sudu protiv Ramzana Kadirova, predsjednika Čečenske Republike, a Human Rights Watch je predsjednika čečenskog parlamenta optužio da je osobno “zlostavljao homoseksualace u Čečeniji”, a sve na temelju jednog članka novinara Nove Gazete o tajnom zatvoru za homoseksualce u Argunu.

No, kako se zna za “tajni zatvor”, ako je tajan? To je prvo pitanje. Drugo, kako je moguće da se taj “tajni zatvor” nalazi u čečenskom gradiću od 29 tisuća ljudi? To je nemoguće, jer tko god živi u tako malim mjestima zna da se tamo “tajno” ne može zatvoriti ni mačka, a da prvo ne saznaju susjedi, a kasnije cijeli grad i okolica, a ne “nekoliko stotina ljudi”, kako je pisala Nova Gazeta.

Na sve se oglasio i optuženi predsjednik čečenskog parlamenta, koji je sve koji iznose optužbe pozvao u Čečeniju da provedu istragu.

“Da, ja sam apsolutno protiv toga, jer mislim da je to znak degeneracije bilo koje nacije! I to je razlog zašto plaćeni fanatici “ljudskih prava” meni pokušavaju pripisati napade na one kojih u nas nikada nije bilo. Želim da ti “pravdoljupci” znaju da nikada ne dižem ruku protiv bespomoćnih ljudi, čak i kada ih prezirem. Spreman sam, kao građanin Rusije, provesti sve istražne radnje s vama. No, kao Čečen, ja vas naprosto prezirem!”, rekao je Magomed Daudov komentirajući izvješće Human Rights Watcha.

Ovo nije članak ni za obranu Putina, Rusije ili čečenskih vođa, nego želimo pojasniti neke detalje o “pravdoljupcima” iz LGBT udruga.

Koliko ste gospodo borci za ljudska prava članka napisali o Sjedinjenim Državama u kojima je u 12 saveznih država homoseksualnost “neprirodan čin“? Koliko se borite protiv bičevanja homoseksualaca u zatvorima u Indoneziji, dekapitacijama istih u Saudijskoj Arabiji ili napadima na njih hladnim oružjem u Izraelu? Navode o Čečeniji, gdje baš ništa nije dokazano, ste gospodo iz LGBTQUI udruga podigli na razinu diplomatskog skandala, dok o ostalim primjerima tu i tamo napišete dva retka. Ponekad,… možda nedjeljom?!

Istina, možemo se čak i složiti da je Rusija u odnosu na jednu Nizozemsku “homofobna” zemlja. U Rusiji je homofobija do određene razine “institucionalizirana“, ako ćemo zabranu prikazivanja homoseksualnih sadržaja pred maloljetnicima smatrati “homofobijom”.

Međutim, jednako tako je istina, ali to ovu gospodu ne zanima, da u Rusiji zbog seksualne orijentacije još nitko nije završio u zatvoru, a izrečeno je vrlo malo administrativnih kazni od nekoliko stotina eura prema “Zakonu o suzbijanju homoseksualne propagande”, kojeg je Državna Duma usvojila 2013. godine, što je  po nekima odraz ruskog konzervativizma i ograničava ljudska prava.

U glavnom gradu, St. Petersburgu i drugim velikim gradovima imate brojne umjetnike, pjevače, sportaše i poznate plesače koji otvoreno priznaju da su gay. Postoji i na desetke udruga, sauna, pubovima i klubovima, a svi su navedeni LGBTQ vodičima.

Istina, malo je teže pronaći takve “sadržaje” duboko u Rusiji, u Sibiru ili na Uralu, možda i u samoj Čečeniji. No, složit ćete se da je jedno biti gay u Via Montenapoleone u Milanu ili Montmartreu u Parizu, a drugo ako ste isto na brdima Kalabrije ili seoskim zabitima Korzike. Ili da usporedimo to s Hrvatskom, vjerojatno nije isto biti gay na “špici” u Zagrebu ili Zmijavcima kod Imotskog, uz ispriku stanovnicima Zmijavaca, potpuno slučajno odabranog sela za ovu priču.

Dakle, moguće je da su u Čečeniji i drugim ruskim republikama Kavkaza, mjesta gdje većinom žive sunitski muslimani i gdje je ranije selafijski terorizam ostavio svoje korijene i u kulturi, stvari još i gore. Ali tvrditi da postoje “logori smrti” za homoseksualce u Čečeniji je makroskopska prijevara poput one o “novootkrivenim Assadovim krematorijima za oporbene aktiviste u zatvoru Sednaya”, iako se ispostavilo da su ti popratni objekti postojali još 2006.

Dakle, došlo smo do točke gdje je potrebno kao Hitlera prikazati sve one koji nemaju iste stavove kao zapadni liberalni demokrati desne ili lijeve provenijencije, jer su demokršćani i socijaldemokrati ionako postali jedno.

Ova farsa s Čečenijom je otišla toliko daleko da su je kritizirali i opovrgnuli i neki ruski LGBTQ lideri.

Ako ćemo biti iskreni, vjerojatno je bilo epizoda pojedinačnog nasilja nad homoseksualcima u Čečeniji, ali ne i sustavnog fizičkog nasilja, čak ni psihološkog, kojeg su činili pripadnici policije, vojske i provladinih čečenskih milicija.

Ruske vlasti istražuju i predsjednika Kadirova, a na optužbe Macrona su pozvale sve osobe koje žele doći u Čečeniju da slobodno doputuju i sva su im vrata otvorena.

U svakom slučaju, zlostavljanja ove vrste se događaju diljem svijeta, uključujući i zatvore u “naprednim zemljama“.

Zna li itko da je sve do 2012. u priručnicima za karabinjere u Italiji pisalo da je homoseksualnost teško “degenerativni poremećaj“? Dakle, uopće nije isključeno da nešto slično dogodilo i u gradskom zatvoru u Argunu u Čečeniji. Međutim, ovaj zločin prvo treba dokazati, a prije svega prestati širiti priču o “tajnom koncentracijskom logoru u kojem se provode sustavne likvidacije gay osoba”, jer je to nešto sasvim drugo.

No, nije tako, i Vladimir Putin je postao predmet međunarodne difamacijske kampanje, a poznata lica i udruge LGBTQ galaksije su organizirali prosvjedne povorke, skupove ispred veleposlanstava i lobirao kod svojih vlada za jačanje sankcija protiv Moskve.

U Italiji su Vladimir Luxuria i Jurij Guaiana, koji su posjetili Rusiju, po povratku u domovinu postali mučenici jer su nekoliko sati ispitivani u ruskom policijskoj postaji. Sada su ovo dvoje postali eksperti i “kremljolozi” koje pozivaju sve “ozbiljnije” televizijske postaje, kako bi iz prve ruke saznali kako je to biti gay u Rusiji.

Dobro, sad kada znamo sve o Moskvi Čečeniji, je li ikada itko čuo za masovne kampanje za poštivanje LGBTQ prava u katoličkoj Poljskoj i od strane nasljednika sindikata Solidarność? Naravno da nije. Kakva je situacija s neonacistima i nacionalistima u Ukrajini? Nije poznato da su se paravojne bojne s SS simbolima posebno pretrgle u tom smislu. Naprotiv, posljednje tri godine su doslovno zabranile dvije takozvane “Parade ponosa” u Kijevu, a treću, kako bi se izbjeglo nasilje, čuvalo je stotine policijskih službenika u agenata.

Ni baltičke republike, gdje su rehabilitirani Hitlerovi veterani, nisu baš raj za LGBT osobe. Iznimka je možda Litva, zemlja koja se ponudila da će dati politički azil za dva navodna i još uvijek anonimna progonjena Čečena.

Kada bi stvarno htjele prokazati monstruozne homofobne vlade, liberalne skupine za građanska prava i nevladine udruge bi prvo prozvale sve petromonarhije Perzijskog zaljeva, na čelu sa Saudijskom Arabijom. Tamo se ovaj grijeh kažnjava smrću, uglavnom odrubljivanjem glave po uzoru na ISIL. Ili ISIL po uzoru na Saudijsku Arabiju? Teško pitanje, kao je li prvo nastalo jaje ili kokoš? Kataru, UAE, Kuvajt i Bahrein, ako se ne sude po strogom šerijatskom zakonu, migranti iz siromašnih zemalja mogu dobiti daleko “samo” nekoliko stotina udaraca bičem i do 10 godina zatvora.

Indonezija je stvorila policijsko tijelo za nadzor morala i “suzbijanje izopačenosti”. Daleka i egzotična zemlja, raj za odmor na prekrasnim plažama Balija samo za bogate i svih seksualnih sklonosti, jer ste onda “gay”, a ne obični domaći “peder” kojega čeka bičevanje u zatvoru.

Usporedimo sada medijsku pokrivenost u ovoj kampanji Čečenije, koja ima manje od milijun i pol stanovnika, u odnosu na Indoneziju s 255 milijuna ljudi, četvrtom najmnogoljudnijom zemljom na svijetu, pretežno muslimanskom. Pa, nećemo se šaliti.

Homoseksualnost je zločin u 38 od 55 država Afrike. U Sudanu i Mauritaniji je u tim slučajevima predviđena smrtna kazna. U Ugandi je 2014. godine jedan homoseksualac trebao dobiti doživotni zatvor, ali je presudu blokirao Ustavni sud. U Nigeriji, kao u Somaliji, neki šerijatski sudovi izriču smrtne kazne, a Gambija i Zambija kazne zatvora do 14 godina. Mnogo liberalniji su Tunis i Maroko, gdje kazne ne prelaze tri godine. Međutim, kada bi netko prosvjedovao protiv afričkih država, nastao bi nesporazum, jer bi vas proglasili rasistom i ksenofobom. Naravno, postoji i osjećaj krivnje, jer svi homofobni zakoni datiraju iz razdoblja europskog kolonijalizma.

Sjedinjene Američke Države

SAD su jedan od globalnih “svjetionika liberalizma”. Iako sjaj “pomalo tamni” zbog pobjede Trumpa, zemlja je još uvijek u eri Obame i Clinton, a policija New Yorka duginim bojama oslikava vozila za vrijeme “Gay Pridea”. Vojska po povratku iz borbenih misija ljubi svoje istospolne partnere i kolektivna mašta SAD vidi kao zemlju koja je pionir u uvođenju istospolnih brakova. To je samo dijelom istina.

Iako je američki Vrhovni sud 2003. godine službeno zabranio svi oblike pravne diskriminacije odnosa između osoba istog spola, još uvijek postoji duboki otpor vezan za “američku puritansku tradiciju”.

Udruga “The Advocate” navodi kako u Americi još postoji 12 saveznih država koje su zadržale zakone “protiv sodomije“. To su Louisiana, Alabama, Florida, Idaho, Kansas, Michigan, Mississippi, Sjeverna Carolina, Oklahoma, Južna Carolina, Texas i Utah. U nekim slučajevima se jednako kažnjavaju oralni i analni seks. Čak i ako postoji pristanak odrasle hetero osobe, takav čin je označen kao “protuprirodan” i jednak silovanju ili seksu sa životinjama. Ok, netko će reći, kao i da se ovi zakoni ne provode. Zapravo ne. “The Advocate” navodi da zakon tumači šerif koji uhiti osobe u počinjenju kaznenog djela. Dakle, slijedi uhićenje, pritvaranje i zastrašivanje, iako sve možda završava nakon 24 ili 48 sati provedenih u zatvoru.

Govoreći o Michiganu, gdje su se 2014. na konferenciji branile “buntovnice” ruske skupine Pussy Riot, a samo nekoliko tjedana ranije je Vrhovni sud Zapadnoj Virginiji izjavio da se napadi na gay i transrodne osobe ne mogu kazniti kao “zločin iz mržnje”.

Još jedan “svjetionik liberalizma” je Izrael, koji je iz godine u godinu sve popularnije odredište LBGT turizma, s plažama i gostoljubivim mještanima u Tel Avivu, također poznatim po svom “Prideu”. Homoseksualci i lezbijke mogu služiti u vojsci i pomoći represiji protiv Palestinaca.

No, jedno je biti gay u Tel Avivu, a drugo, kao što smo naveli u nekoliko usporedbi s drugim zemljama, to činiti u Jeruzalemu i na područjima koja su okupirali naoružani naseljenici. Na primjer, 2015. je u Jeruzalemu ultraortodoksni Židov nožem izbo šest osoba, uključujući i jednog maloljetnika od 17 godina, koji je umro, samo zbog njihove seksualne orijentacije.

Ipak, kako bi ovi “pravdoljupci” prosvjedovali protiv Izraela? To je naprosto nemoguće.

Ovaj je popis nepotpun, ali dovoljan “LGBT pravdoljupcima” da osiguraju planiranje događaja od danas za iduće dvije godine, svaki tjedan ispred jednog različitog veleposlanstva. Potom se mogu skupljati peticije, apelirati na europske političara i slati peticije vladama svih kontinenata. Barem bi trebalo biti tako, ali najpoznatije organizacije za ljudska i manjinska prava smatraju da su sigurnost i sloboda homoseksualaca u Moskvi i Čečeniji važniji od onoga što se događa u Saudijskoj Arabiji, Nigeriji, Ukrajini, Indoneziji, Mississippiju ili Jeruzalemu.

To bi trebao biti tako, ali su te udruge i organizacije, odnosno njihovi ogranci, uvijek funkcionirali kao peta kolona u određenim zemljama koje treba poniziti, uvrijediti, ocrniti, a lokalno korisni idioti su samo pijuni  viših geopolitičkih interesa i planova.

diskriminacijaLGBTliberali
Pretplatiti se
Obavijesti o
74 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rodoljub
6 godine prije

Ja bih te “pravdoliupce” iz HRW i LGBT liberale nazvao “dupeljupcima . Opasno je to kako su svoje pipke svuda pruzili, pa je sada tesko sve to pocupati. Organizovani su i rade na tome mnogo godina . Demontaza ovih “pravdo – dupeljubaca trebala bi poceti svuda i sto pre. Oni ne zastupaju interese LGBT populacije, nego su usluzbi korporativne mafije, koja organizuje i finansira propagandu . Sve su to trojanski konji koje korporativna mafija instalira u svim drzavama.

StarDam
6 godine prije

Odlična analiza, ali to više nije relevantno. Zapadnoj oligarhiji toliko “gori pod petama” da je pitanje LGBT prava previše “soft power”. Danas se građani “zbijaju u redove” ruskim hakiranjem, a ne bih se iznenadio kad bi uskoro počeli povezivati i terorističke napade s Rusima.

Osoba C
6 godine prije

Gospodine Babiću, čini mi se da ste se još jednim člankom na ovu temu kandidirali za prestižnu titulu homofoba godine. Ali realno, šanse su Vam minimalne, jer je trenutno Kerum neprikosnoven otkad je otkrio da je Opara igrao za drugi tim u Milanu.
A da se zadovoljite utješnom nagradom HND-a ili MUP-a?

jale
6 godine prije

Još jedan primjer dvostrukih mjerila sa zapada, a oni stručniji kažu da se ne radi o dvostrukim mjerilima već o masovnoj shizofreniji. Ono kad vidiš pojave kojih nema i čuješ glasove kojih nema.

London
6 godine prije

Ovo nije članak ni za obranu Putina, Rusije ili čečenskih vođa, nego želimo pojasniti neke detalje o “pravdoljupcima” iz LGBT udruga.

Tako je
Vjerujem i da ce nas kolega Zlatan tako shvatiti

naprid naši
6 godine prije

A šta bandu bjelosvjetsku boli vojni savez Čečena i Rusa, to nije normalno. Pogledajte malo videa o borbenoj spremnosti čečenskih jedinica pod zapovjedništvom Kadirova i njihovo stavljanje pod rusku zastavu (sudjelovanje istih, u borbenim akcijama čišćenja terorista u Alepu i dalje u Siriji). E to njih boli, a potencijalni pederi su samo pokriće, ne bi li se preko tih nesretnika, pritiskom došlo do eventualnog sukoba Putina i Kadirova. U tom grmu leži zec.

HEKPCT
6 godine prije

Mene jako smeta diskurs u kojem se mene kao Jugoslavena automatski veže uz pobornike homo sindroma. Isto tako me smeta taj trend u kojem se homoseksualnost prepoznaje, pa skoro kao vrlina. Kao nešto što treba maltene njegovati. Neki dan bio je prosvjed u korist kurikularne reforme u Zagrebu, za koju se ja svim srcem zalažem jer želim da se vjeronauk, ako ne već izbaci iz rasporeda sati, a onda da ga se bar stavi na njegov kraj ili početak kako moje dijete ne bi moralo vileniti oko škole za vrijeme vjeronauka nego da može otići kući (zato su ga i stavili usred rasporeda sati jer ga inače nitko ne bi pohađao). I što vidim na zagrebačkom prosvjedu? Zastavu duginih boja. I šta, sad ćemo vjersku dogmu zamijeniti homo dogmom, dok su obje jednako nečiste. Kud smo demograski krahirali još nam treba i reklamiranje pederastije. Ja u tome vidim agendu zamjene… Čitaj više »

Slagerpjevac
6 godine prije

Stavite se u kožu mladog nabrijanog LGBT aktivista. Sebi, obitelji i cijelom svijetu imaju potrebu reći da u ostalim stvarima osim svoje različite seksualno/emotivne preferencije oni jednakovrijedni članovi zajednice (što i jesu). Povezuju se sa ljudima koji ih razumiju i stvaraju LGBT scenu. Ništa sporno. Sporni su mediji. Mediji u vlasništvui zapadnih korporacija takvoj, prilično ranjivoj skupini ljudi, guraju u glavu ovakva sranja i stvaraju podjele u društvu. Meni koji nisam homoseksualac je odvratno gledati kad se dva lika žvale u usta. Jbg.. prvi put kad sam to vidio mi je bio šok.. i dan danas se nisam navikao. I kužim ja da se oni vole i nebi ja sad njih tuko ili nešto (božesačuvaj) ali mi je zlo u želudcu kad to vidim i ne mogu to kontrolirati. Da li sam ja od malena to trebao gledati da bi se navikao i razvio toleranciju.. ne znam.. zvuči mi glupo… Čitaj više »

fisherman
6 godine prije

Zar ne vidite da se obitelj i tradicija pomalo uništavaju, sačuvajmo obitelj kao zajednicu i odgajajmo djecu prema istinskim vrijednostima a ne kapitalističkim,ja sam otac troje djece i 9,6,2 godine i nadam se da mi ide normalno…inače dokazano je da homoseksualnost je devijacija unutar vrste i i znosi 2% tako da im zamjeram samo tu medijsku i nasilničku propagandu svi mi unutar svoje obitelji moramo njegovati tradiciju i hijerarhiju to je jedina borba protiv ove sotone što nam želi uništiti živote.

jale
6 godine prije

Od kada se homoseksualizam promoviše na način koji sliči religijskoj dogmi u Evropi je sve manje evropljana. Finansirati i podržavati ove organizacije koje na izuzetno agresivan i provokativan način zagovaraju homoseksualizam može samo onaj koji zdušno podupire depopulaciju Evrope da bi je naselili migranti iz bivših kolonija bivših evropskih kolonijalnih sila. Ne bi me čudilo da ispliva kako i te organizacije uz Soroša dijelom finansiraju i Saudijska Arabija, Katar i UAE.

tututu
6 godine prije

upravo mi je muka od homo-terora. ne, ne zele oni biti jednaki nego zele kao manjina dominirati i bas su dobro dosli sorosevoj mrezi da ih koriste kao korisne budaletine. homo nije bolest nego poremecaj i poremeceno nikad nece biti isto kao neporemeceno

zlatan
6 godine prije

Da je autor ovog tekstića nešto pročitao, ne bi tako pisao. Npr., a koga su to u Americi u tih 12 država zatvorili zbog pederluka? Barem u zadnjih 50 ili 100 godina? Zašto se spominje Italija? Oni su među prvima na zapadu dekriminalizirali mušku homoseksualnoist, još u 19-tom stoljeću. Nije ni Mussollini proganjao gejeve. Ili ako nista znali, sve do 19-tog stoljeća u Ruskoj Carevini homoseksualnost je bila prihvatljiva, počeli su je proganjati tek 1835, a nikada je nisu osobito kažnjavali. Odakle autoru podatak da ih tako masovno ubijaju u Saud.Arabiji? Osobno mislim da se oni tamo uopće i ne izlažu riziku izlaska u javnost. A u navedenoj zemlji, ili u Afganistanu ili Iranu, samo za analni seks je propisana smrtna kazna. I to ako je dokaažu,a aza sumnju da je netko pder, nema kazne… U Afganistanu je međutim, dopuštena ljubav odraslog muškarca prema dečkima u pubertetu. Tu se vidi… Čitaj više »

zlatan
6 godine prije

Homofobi, ili možda bolje reći, mrzitelji pedera (zašto mrzite samo muške, a ne i ženske pedere, lezbe?), imate li problema sa nekim dokazima, da je Nikola Tesla moguće bio gej?
Istina, navodno nerealizirani, ali se navodno zna da je slavio ljepotu muškog tijela nad ženskim, hm?
Ok, ali sigurno se zna da je u društvu žena bio u velikoj nelagodi…..i da, nije imao nikakve kontakte sa suprotnim spolom. Pa jbg, čak i da je imao gej sklonosti, skoro 100% možemo biti sigurni da je živio aseksualnim životom, Jedno drugo ne isključuje.
Samo primitivci ne vide razliku između aseksualnosti i asketizma, sa homoseksualnosti, hetroseksualnosti.
Previše za normalne.

Alen
6 godine prije

Zlatane ,,pedera je bilo i bice ,istina ljudi su to ko i svi ljudi.. Ima i dobrih i losih kao i ljudi.. Medjutim izdizat to kao nesto normalno i “paradirati ” u inat svima za koje to nije normalno je cisti bezobrazluk… E stoga mene licno nerviraju.. Opet da budem iskren ,manje me nervira od politickih skupova gdje je nemoralnost daleko odvratnija i opasnija po drustvo ,djecu,porodicu nego na gay paradi… A i pederi i politicari su potrosna roba onih koji sada stavljaju nemoralno na prvo mjesto a cilj im je razoriti temelje .. Od porodice do drzave te stvoriti globalnu nemoralnu septicku jamu…. A treba biti oprezan. Zacas oni uskrate podrsku pa hebes jeza u ledja…

Koba
6 godine prije

Pederi, uz srbe-hrvate, četnike-ustaše-partizane najpopularnija tema. Nije mi jasno čemu se pravdate, čemu strah od stigmatizacije “homofobom”, sama ta kovanica nema nikakve logike (srah od jednakog?). Slobodno se izrazite ono što vam zdrav razum, logika i insinkt govore. To je degeneracija sexualnog nagona i nikakve “studije”, filmovi, udruge i sve milijarde ulupane u njih to ne mogu promjeniti. Ja, kao i vi, imam pravo izbora, i ne želim da moje potomstvo živi pod čizmom gender ideologije, ne želim imati privatno-poslovni kontakt sa osobama koje kao svoju primarnu osobinu navode “sexualnost”. Ovo je samo jedan od mnogih simptoma društva u problemima. Globalno smo ideološki i moralno mrtvi, nameće nam se kultura tolerancije. Tolerancija, ili bolje reći trpljenje, ima svoje grnice i vremenom mora dovesti no popuštanja i loma.

Laki Topalović
6 godine prije

Uzmite Dražena Iličića, hrvatskog novinara, koji se otvoreno izjašnjava kao gay, ali je Čovjek i nije “pederčina” da od svoje seksualnosti pravi politiku i služi nekim drugim ciljevima. Usput, SFRJ Kazneni zakon je to tretirao kao “protuprirodni blud” i u RH se do 1972., mislim, išlo na robiju za to. A Marx je napisao da je čovjek društveno biće, a najprirodniji oblik društvene zajednice je onaj između MUŠKARCA I ŽENE. E kad vidim LGBTKRCQUI aktiviste sa zastavama SFRJ i SRH s petokrakom,padne mi na pamet da netko dođe s velikim transparentom SRH Kaznenog zakona o “protuprirodnom bludu”. Odakle im pravo da sebe smatraju sljednicima prave ljevice u Hrvatskoj, , ali i drugdje….? To su komunisti slali na robiju, jer je to bio odraz zapadne , kapitalističke dekadencije…..

alan ford
6 godine prije

Vlasnik lista “Novaja Gazeta” je hazarski oligarh Aleksandar Lebedev, koji živi u Londonu. Lebedev je ujedno i vlasnik engleskog “The Independent”.
Human Rights Watch je kao i “Amnesty International” u službi globalne bilderbervgovske elite i RKM-a (rotšildsko-hazarske mafije) i to što kažu ove organizacije za “ljudska prava”, možete obrisati o guzicu. Soros je za HRW donirao ukupno stotinjak milijuna dolara. (ovo piše čak i u inače politički korektnoj vikipediji).

alan ford
6 godine prije

Sve je to podmukla igra, promidžba i nametanje homoseksualnosti i rodne ideologije, pod krinkom “ljudskih prava” i “ravnoprvanosti”, spada u plan Bilderbergovaca i RKM-a za stvaranje NWO. Cilj je nasilni preodgoj društva, razaranje tradicionalnih stoljetnih obiteljskih struktura, posebno u onim konzervativnijim istočnoeuropskim državama. Putin je to skužio i zato je s pravom donio zakone koji to sprječavaju. Ne radi se o progonu homoseksualaca, već o sprečavanju tako reći prisilne pederizacije koja se nameće. Jedan od glavnih uvjeta svakoj novoj državi, koja pregovara o ulasku u EU je baš “pederizacija” – dakle nametanje homoseksualne iddologije i rodne ideologije u školama. To je bio uvjet i Hrvatskoj kada je prije 4 godine primana u EU; a to je uvjet i Srbiji, zato Srbija već sada po nalogu iz Brisela mora provoditi gay parade svake godine u Beogradu, iako se tomu protiv većina stanovnika. Ekscentrični hrvatski autor Predrag Raos je prije 4 godine… Čitaj više »

Bobi
6 godine prije

Unatoč zome što sam već 2 puta probao ispraviti krivo korištenje riječi homofobija na ovom portalu s nadom da ce bar ovdje biti prihvaćeno sa razumjevanjem kod čitalaca, sada i urednik krivo koristi kao i svi prozapadnjački mediji.
Pa da ponovimo 3. put
HOMOFOBIJA JE BOLEST KOJA OZNAČAVA PATOLOŠKI STRAH OD DRUGIH LJUDI I NEMA NIKAKVE VEZE SA OSOBAMA ISTOSPOLNE ORIJENTACIJE. Dakle po medicini u kojoj moja obitelj i ja radimo preko 100 godina HOMOFOB je osoba koja će pobjeći glavom bez obzira ili se čak i onesvjestiti zbog tog patološkog straha od drugih ljudi, uglavnom nepoznatih potpuno isto kao kod ljudi koji se patološki boje pauka što se zove arahnofobija. Nitko od njih neće napasti ono čega se boji, a pogotovo pravi HOMOFOB jer se boji ljudi. Homo-čovjek fobija-strah !! Najmanje sam od vas g.Babicu ocekivao krivo korištenje riječi

Iztok
6 godine prije

Rado bih znao tko je autor clanka odnosno analize. Svak mu cast. Osobno sam misljenja da je LGBT organizacija samo kukavicje jaje svjetske elite koja jednu manjinsku skupinu koristi za svoje prljave politicke i ekonomske ciljeve. Pa zar je ljudima zaista tako bitno tko je istospolno orijentiran a tko nije? Ljude se usmjerava na nebitna pitanja samo da bi se skrenula paznja sa onih ZAISTA bitnih (npr. kresanje financija za sve i svasta samo ne za besmisleno ratovanje u kojem umire na tisuce ljudi svakojake dobi). Pratim rad LGBT organizacija nekoliko godina i tvrdim da je to izuzetno neefikasna i lose organizirana organizacija bez pravog stava o problemima LGBT populacije. Organizacija Parada ponosa nije borba za prava. Paradom ponosa se samo jos vise doprinosi netrpeljivosti do gay populacije, jer se samom paradom gay populacija prikazuje u potpuno krivom svjetlu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI