fbpx

LGBT liberali od drveta ne vide šumu

LGBT - Rusija - Amerika

Početkom svibnja je njemačka kancelarka Angela Merkel na sastanku u Sočiju tražila od Vladimira Putina da iskoristi svoj utjecaj i da se pobrine se kako bi se u Čečeniji tamo poštovala prava seksualnih manjina, koje čečenske vlasti navodno zatvaraju u  tajnom zatvoru u gradu Argunu.

Ovu je vijest prvo prenijela Nova Gazeta, rusko glasilo koje izlazi u tiskanom i internetskom izdanju, a pokrenuto je od strane istraživačkih novinara 1993. Ruski FSB je 2002. otkrio veze lista sa Zakladom Otvoreno društvo, a 2015. je nizozemsko veleposlanstvo je priznalo da financira ovaj list, portal “Kavkaski čvor” i druge.

Nakon toga se teme dotaknuo i novoizabrani francuski predsjednik Emmanuel Macron, koji je Vladimira Putina u Parizu pitao kakva je situacija o homoseksualaca u Čečeniji i statusu organizacija za ljudska prava u Rusiji.

Brojni LGBT portali u regiji svijetu su oduševljeno pisali kako je Emmanuel Macron doslovno rešetao Putina o progonu homoseksualaca u Čečeniji, čime je vjerojatno zaradio veliku ugled među LGBT udrugama.

No, priča ne staje ovdje, jer su ranije prošlog mjeseca LGBT aktivisti podnijeli tužbu Međunarodnom kaznenom sudu protiv Ramzana Kadirova, predsjednika Čečenske Republike, a Human Rights Watch je predsjednika čečenskog parlamenta optužio da je osobno “zlostavljao homoseksualace u Čečeniji”, a sve na temelju jednog članka novinara Nove Gazete o tajnom zatvoru za homoseksualce u Argunu.

No, kako se zna za “tajni zatvor”, ako je tajan? To je prvo pitanje. Drugo, kako je moguće da se taj “tajni zatvor” nalazi u čečenskom gradiću od 29 tisuća ljudi? To je nemoguće, jer tko god živi u tako malim mjestima zna da se tamo “tajno” ne može zatvoriti ni mačka, a da prvo ne saznaju susjedi, a kasnije cijeli grad i okolica, a ne “nekoliko stotina ljudi”, kako je pisala Nova Gazeta.

Na sve se oglasio i optuženi predsjednik čečenskog parlamenta, koji je sve koji iznose optužbe pozvao u Čečeniju da provedu istragu.

“Da, ja sam apsolutno protiv toga, jer mislim da je to znak degeneracije bilo koje nacije! I to je razlog zašto plaćeni fanatici “ljudskih prava” meni pokušavaju pripisati napade na one kojih u nas nikada nije bilo. Želim da ti “pravdoljupci” znaju da nikada ne dižem ruku protiv bespomoćnih ljudi, čak i kada ih prezirem. Spreman sam, kao građanin Rusije, provesti sve istražne radnje s vama. No, kao Čečen, ja vas naprosto prezirem!”, rekao je Magomed Daudov komentirajući izvješće Human Rights Watcha.

Ovo nije članak ni za obranu Putina, Rusije ili čečenskih vođa, nego želimo pojasniti neke detalje o “pravdoljupcima” iz LGBT udruga.

Koliko ste gospodo borci za ljudska prava članka napisali o Sjedinjenim Državama u kojima je u 12 saveznih država homoseksualnost “neprirodan čin“? Koliko se borite protiv bičevanja homoseksualaca u zatvorima u Indoneziji, dekapitacijama istih u Saudijskoj Arabiji ili napadima na njih hladnim oružjem u Izraelu? Navode o Čečeniji, gdje baš ništa nije dokazano, ste gospodo iz LGBTQUI udruga podigli na razinu diplomatskog skandala, dok o ostalim primjerima tu i tamo napišete dva retka. Ponekad,… možda nedjeljom?!

Istina, možemo se čak i složiti da je Rusija u odnosu na jednu Nizozemsku “homofobna” zemlja. U Rusiji je homofobija do određene razine “institucionalizirana“, ako ćemo zabranu prikazivanja homoseksualnih sadržaja pred maloljetnicima smatrati “homofobijom”.

Međutim, jednako tako je istina, ali to ovu gospodu ne zanima, da u Rusiji zbog seksualne orijentacije još nitko nije završio u zatvoru, a izrečeno je vrlo malo administrativnih kazni od nekoliko stotina eura prema “Zakonu o suzbijanju homoseksualne propagande”, kojeg je Državna Duma usvojila 2013. godine, što je  po nekima odraz ruskog konzervativizma i ograničava ljudska prava.

U glavnom gradu, St. Petersburgu i drugim velikim gradovima imate brojne umjetnike, pjevače, sportaše i poznate plesače koji otvoreno priznaju da su gay. Postoji i na desetke udruga, sauna, pubovima i klubovima, a svi su navedeni LGBTQ vodičima.

Istina, malo je teže pronaći takve “sadržaje” duboko u Rusiji, u Sibiru ili na Uralu, možda i u samoj Čečeniji. No, složit ćete se da je jedno biti gay u Via Montenapoleone u Milanu ili Montmartreu u Parizu, a drugo ako ste isto na brdima Kalabrije ili seoskim zabitima Korzike. Ili da usporedimo to s Hrvatskom, vjerojatno nije isto biti gay na “špici” u Zagrebu ili Zmijavcima kod Imotskog, uz ispriku stanovnicima Zmijavaca, potpuno slučajno odabranog sela za ovu priču.

Dakle, moguće je da su u Čečeniji i drugim ruskim republikama Kavkaza, mjesta gdje većinom žive sunitski muslimani i gdje je ranije selafijski terorizam ostavio svoje korijene i u kulturi, stvari još i gore. Ali tvrditi da postoje “logori smrti” za homoseksualce u Čečeniji je makroskopska prijevara poput one o “novootkrivenim Assadovim krematorijima za oporbene aktiviste u zatvoru Sednaya”, iako se ispostavilo da su ti popratni objekti postojali još 2006.

Dakle, došlo smo do točke gdje je potrebno kao Hitlera prikazati sve one koji nemaju iste stavove kao zapadni liberalni demokrati desne ili lijeve provenijencije, jer su demokršćani i socijaldemokrati ionako postali jedno.

Ova farsa s Čečenijom je otišla toliko daleko da su je kritizirali i opovrgnuli i neki ruski LGBTQ lideri.

Ako ćemo biti iskreni, vjerojatno je bilo epizoda pojedinačnog nasilja nad homoseksualcima u Čečeniji, ali ne i sustavnog fizičkog nasilja, čak ni psihološkog, kojeg su činili pripadnici policije, vojske i provladinih čečenskih milicija.

Ruske vlasti istražuju i predsjednika Kadirova, a na optužbe Macrona su pozvale sve osobe koje žele doći u Čečeniju da slobodno doputuju i sva su im vrata otvorena.

U svakom slučaju, zlostavljanja ove vrste se događaju diljem svijeta, uključujući i zatvore u “naprednim zemljama“.

Zna li itko da je sve do 2012. u priručnicima za karabinjere u Italiji pisalo da je homoseksualnost teško “degenerativni poremećaj“? Dakle, uopće nije isključeno da nešto slično dogodilo i u gradskom zatvoru u Argunu u Čečeniji. Međutim, ovaj zločin prvo treba dokazati, a prije svega prestati širiti priču o “tajnom koncentracijskom logoru u kojem se provode sustavne likvidacije gay osoba”, jer je to nešto sasvim drugo.

No, nije tako, i Vladimir Putin je postao predmet međunarodne difamacijske kampanje, a poznata lica i udruge LGBTQ galaksije su organizirali prosvjedne povorke, skupove ispred veleposlanstava i lobirao kod svojih vlada za jačanje sankcija protiv Moskve.

U Italiji su Vladimir Luxuria i Jurij Guaiana, koji su posjetili Rusiju, po povratku u domovinu postali mučenici jer su nekoliko sati ispitivani u ruskom policijskoj postaji. Sada su ovo dvoje postali eksperti i “kremljolozi” koje pozivaju sve “ozbiljnije” televizijske postaje, kako bi iz prve ruke saznali kako je to biti gay u Rusiji.

Dobro, sad kada znamo sve o Moskvi Čečeniji, je li ikada itko čuo za masovne kampanje za poštivanje LGBTQ prava u katoličkoj Poljskoj i od strane nasljednika sindikata Solidarność? Naravno da nije. Kakva je situacija s neonacistima i nacionalistima u Ukrajini? Nije poznato da su se paravojne bojne s SS simbolima posebno pretrgle u tom smislu. Naprotiv, posljednje tri godine su doslovno zabranile dvije takozvane “Parade ponosa” u Kijevu, a treću, kako bi se izbjeglo nasilje, čuvalo je stotine policijskih službenika u agenata.

Ni baltičke republike, gdje su rehabilitirani Hitlerovi veterani, nisu baš raj za LGBT osobe. Iznimka je možda Litva, zemlja koja se ponudila da će dati politički azil za dva navodna i još uvijek anonimna progonjena Čečena.

Kada bi stvarno htjele prokazati monstruozne homofobne vlade, liberalne skupine za građanska prava i nevladine udruge bi prvo prozvale sve petromonarhije Perzijskog zaljeva, na čelu sa Saudijskom Arabijom. Tamo se ovaj grijeh kažnjava smrću, uglavnom odrubljivanjem glave po uzoru na ISIL. Ili ISIL po uzoru na Saudijsku Arabiju? Teško pitanje, kao je li prvo nastalo jaje ili kokoš? Kataru, UAE, Kuvajt i Bahrein, ako se ne sude po strogom šerijatskom zakonu, migranti iz siromašnih zemalja mogu dobiti daleko “samo” nekoliko stotina udaraca bičem i do 10 godina zatvora.

Indonezija je stvorila policijsko tijelo za nadzor morala i “suzbijanje izopačenosti”. Daleka i egzotična zemlja, raj za odmor na prekrasnim plažama Balija samo za bogate i svih seksualnih sklonosti, jer ste onda “gay”, a ne obični domaći “peder” kojega čeka bičevanje u zatvoru.

Usporedimo sada medijsku pokrivenost u ovoj kampanji Čečenije, koja ima manje od milijun i pol stanovnika, u odnosu na Indoneziju s 255 milijuna ljudi, četvrtom najmnogoljudnijom zemljom na svijetu, pretežno muslimanskom. Pa, nećemo se šaliti.

Homoseksualnost je zločin u 38 od 55 država Afrike. U Sudanu i Mauritaniji je u tim slučajevima predviđena smrtna kazna. U Ugandi je 2014. godine jedan homoseksualac trebao dobiti doživotni zatvor, ali je presudu blokirao Ustavni sud. U Nigeriji, kao u Somaliji, neki šerijatski sudovi izriču smrtne kazne, a Gambija i Zambija kazne zatvora do 14 godina. Mnogo liberalniji su Tunis i Maroko, gdje kazne ne prelaze tri godine. Međutim, kada bi netko prosvjedovao protiv afričkih država, nastao bi nesporazum, jer bi vas proglasili rasistom i ksenofobom. Naravno, postoji i osjećaj krivnje, jer svi homofobni zakoni datiraju iz razdoblja europskog kolonijalizma.

Sjedinjene Američke Države

SAD su jedan od globalnih “svjetionika liberalizma”. Iako sjaj “pomalo tamni” zbog pobjede Trumpa, zemlja je još uvijek u eri Obame i Clinton, a policija New Yorka duginim bojama oslikava vozila za vrijeme “Gay Pridea”. Vojska po povratku iz borbenih misija ljubi svoje istospolne partnere i kolektivna mašta SAD vidi kao zemlju koja je pionir u uvođenju istospolnih brakova. To je samo dijelom istina.

Iako je američki Vrhovni sud 2003. godine službeno zabranio svi oblike pravne diskriminacije odnosa između osoba istog spola, još uvijek postoji duboki otpor vezan za “američku puritansku tradiciju”.

Udruga “The Advocate” navodi kako u Americi još postoji 12 saveznih država koje su zadržale zakone “protiv sodomije“. To su Louisiana, Alabama, Florida, Idaho, Kansas, Michigan, Mississippi, Sjeverna Carolina, Oklahoma, Južna Carolina, Texas i Utah. U nekim slučajevima se jednako kažnjavaju oralni i analni seks. Čak i ako postoji pristanak odrasle hetero osobe, takav čin je označen kao “protuprirodan” i jednak silovanju ili seksu sa životinjama. Ok, netko će reći, kao i da se ovi zakoni ne provode. Zapravo ne. “The Advocate” navodi da zakon tumači šerif koji uhiti osobe u počinjenju kaznenog djela. Dakle, slijedi uhićenje, pritvaranje i zastrašivanje, iako sve možda završava nakon 24 ili 48 sati provedenih u zatvoru.

Govoreći o Michiganu, gdje su se 2014. na konferenciji branile “buntovnice” ruske skupine Pussy Riot, a samo nekoliko tjedana ranije je Vrhovni sud Zapadnoj Virginiji izjavio da se napadi na gay i transrodne osobe ne mogu kazniti kao “zločin iz mržnje”.

Još jedan “svjetionik liberalizma” je Izrael, koji je iz godine u godinu sve popularnije odredište LBGT turizma, s plažama i gostoljubivim mještanima u Tel Avivu, također poznatim po svom “Prideu”. Homoseksualci i lezbijke mogu služiti u vojsci i pomoći represiji protiv Palestinaca.

No, jedno je biti gay u Tel Avivu, a drugo, kao što smo naveli u nekoliko usporedbi s drugim zemljama, to činiti u Jeruzalemu i na područjima koja su okupirali naoružani naseljenici. Na primjer, 2015. je u Jeruzalemu ultraortodoksni Židov nožem izbo šest osoba, uključujući i jednog maloljetnika od 17 godina, koji je umro, samo zbog njihove seksualne orijentacije.

Ipak, kako bi ovi “pravdoljupci” prosvjedovali protiv Izraela? To je naprosto nemoguće.

Ovaj je popis nepotpun, ali dovoljan “LGBT pravdoljupcima” da osiguraju planiranje događaja od danas za iduće dvije godine, svaki tjedan ispred jednog različitog veleposlanstva. Potom se mogu skupljati peticije, apelirati na europske političara i slati peticije vladama svih kontinenata. Barem bi trebalo biti tako, ali najpoznatije organizacije za ljudska i manjinska prava smatraju da su sigurnost i sloboda homoseksualaca u Moskvi i Čečeniji važniji od onoga što se događa u Saudijskoj Arabiji, Nigeriji, Ukrajini, Indoneziji, Mississippiju ili Jeruzalemu.

To bi trebao biti tako, ali su te udruge i organizacije, odnosno njihovi ogranci, uvijek funkcionirali kao peta kolona u određenim zemljama koje treba poniziti, uvrijediti, ocrniti, a lokalno korisni idioti su samo pijuni  viših geopolitičkih interesa i planova.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
74 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
rodoljub
Gost
rodoljub
3 godine prije

Ja bih te “pravdoliupce” iz HRW i LGBT liberale nazvao “dupeljupcima . Opasno je to kako su svoje pipke svuda pruzili, pa je sada tesko sve to pocupati. Organizovani su i rade na tome mnogo godina . Demontaza ovih “pravdo – dupeljubaca trebala bi poceti svuda i sto pre. Oni ne zastupaju interese LGBT populacije, nego su usluzbi korporativne mafije, koja organizuje i finansira propagandu . Sve su to trojanski konji koje korporativna mafija instalira u svim drzavama.

Alen
Gost
Alen
3 godine prije
Reply to  rodoljub

Netreba njih dizati da politicki nivo.. Treba da ostanu da medicinskom…

StarDam
Gost
StarDam
3 godine prije

Odlična analiza, ali to više nije relevantno. Zapadnoj oligarhiji toliko “gori pod petama” da je pitanje LGBT prava previše “soft power”. Danas se građani “zbijaju u redove” ruskim hakiranjem, a ne bih se iznenadio kad bi uskoro počeli povezivati i terorističke napade s Rusima.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  StarDam

STAR DAM, a šta im to gori pod petama?

StarDam
Gost
StarDam
3 godine prije
Reply to  zlatan

Ukratko, ekonomski sustav im se urušava, a Rusija i Kina jačaju i sve je manja šansa da će ih moći natenane iskorištavati. Zato žele što prije pokrenuti rat, dok su još barem vojno jači.

Osoba C
Gost
Osoba C
3 godine prije

Gospodine Babiću, čini mi se da ste se još jednim člankom na ovu temu kandidirali za prestižnu titulu homofoba godine. Ali realno, šanse su Vam minimalne, jer je trenutno Kerum neprikosnoven otkad je otkrio da je Opara igrao za drugi tim u Milanu.
A da se zadovoljite utješnom nagradom HND-a ili MUP-a?

Alen
Gost
Alen
3 godine prije
Reply to  Osoba C

Zar se sad zdrav razum naziva homofobijom.. Eto tu leze problemi.. Stvaranja novog ” normalnog “.. A derpe su samo zrtve istog..

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije
Reply to  Osoba C

Ubij me ako si ti išta skonto. Ovdje se govori o udrugama, koje na temelju ničega dižu slučaj Čečenija na diplomatsku razinu, a šute ko zaliveni na sve ostale navedene primjere.

Osoba C
Gost
Osoba C
3 godine prije
Reply to  Osoba C

Malo ironije na reakciju @DoKraja sličnom članku od prekjučer. Očito mi ironija ne ide baš od ruke.

Blues
Gost
Blues
3 godine prije
Reply to  Osoba C

Osoba C, Mene si baš nasmijao onom usporedbom s Kerumom.
Ima nade, možda i bude od tebe neki satiričar.

Har Megiddo
Gost
Har Megiddo
3 godine prije
Reply to  Osoba C

Osoba C, palac gore za cinizam.

koks
Gost
koks
3 godine prije
Reply to  Osoba C

osoba c, prodajete li kojim slucajem kucu?

EU dismr
Gost
EU dismr
3 godine prije
Reply to  koks

Osoba C, da li pijete vitamin C ? Probajte i B

jale
Gost
jale
3 godine prije

Još jedan primjer dvostrukih mjerila sa zapada, a oni stručniji kažu da se ne radi o dvostrukim mjerilima već o masovnoj shizofreniji. Ono kad vidiš pojave kojih nema i čuješ glasove kojih nema.

London
Gost
London
3 godine prije

Ovo nije članak ni za obranu Putina, Rusije ili čečenskih vođa, nego želimo pojasniti neke detalje o “pravdoljupcima” iz LGBT udruga.

Tako je
Vjerujem i da ce nas kolega Zlatan tako shvatiti

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  London

LONDONE, u tome gradu živio je matematički genije Alan Turing. Bio je genijalac, matematičar koji je dešifririao neke njemačke kodove. U WW2. Pa su Saveznici nakon toga doznali gdje su njemačke podmornice i tako su počeli dobivati bitke na Atlantiku.
E ali, Turing je bio i peder. Tada je to u Britaniji bilo kažnjivo. Godine 1952, su ga uhvatili da je imao dobrovoljnu ljubav sa nekim odraslim punoljetnim mladićem. Kaznili su ga kemijskom kastracijom. Iako je Turing bio zaslužan za mnogo toga, nisu ga pomilovali. Nakon kastracije, pao je u depresiju i 1954 počinio samoubojstvo.
Siguran sam da misliš da je s pravom bio kastriran, i da se ubio, jer šta peder ima živjeti? To šta je bio genije, ma koga šljivi…Ti si već negdje napisao da se peder mora biti u svoja četri zida. Ok, on je bio u svoja četiri zida, ali je na dojavu nekoga policija banula u stan. Tako sam čitao i tako je bilo tada, a mislim da bi ti i većina sa ovoga portala voljela, da je tako i sada.
Inače sudbina toga njegovog partnera potpuno mi je nepoznata. Tako je to, uvijek znamo o slavnima, a o običnima ništa.

naprid naši
Gost
naprid naši
3 godine prije

A šta bandu bjelosvjetsku boli vojni savez Čečena i Rusa, to nije normalno. Pogledajte malo videa o borbenoj spremnosti čečenskih jedinica pod zapovjedništvom Kadirova i njihovo stavljanje pod rusku zastavu (sudjelovanje istih, u borbenim akcijama čišćenja terorista u Alepu i dalje u Siriji). E to njih boli, a potencijalni pederi su samo pokriće, ne bi li se preko tih nesretnika, pritiskom došlo do eventualnog sukoba Putina i Kadirova. U tom grmu leži zec.

Five Eyes
Gost
Five Eyes
3 godine prije
Reply to  naprid naši

100% si u pravu.
NATO gangsteri zelu zabiti klin izmedju Putina i Kadirova.

jale
Gost
jale
3 godine prije
Reply to  naprid naši

@naprid naši Hvala ti što si nam otkrio točak i toplu vodu! ?

HEKPCT
Gost
HEKPCT
3 godine prije

Mene jako smeta diskurs u kojem se mene kao Jugoslavena automatski veže uz pobornike homo sindroma. Isto tako me smeta taj trend u kojem se homoseksualnost prepoznaje, pa skoro kao vrlina. Kao nešto što treba maltene njegovati. Neki dan bio je prosvjed u korist kurikularne reforme u Zagrebu, za koju se ja svim srcem zalažem jer želim da se vjeronauk, ako ne već izbaci iz rasporeda sati, a onda da ga se bar stavi na njegov kraj ili početak kako moje dijete ne bi moralo vileniti oko škole za vrijeme vjeronauka nego da može otići kući (zato su ga i stavili usred rasporeda sati jer ga inače nitko ne bi pohađao). I što vidim na zagrebačkom prosvjedu? Zastavu duginih boja. I šta, sad ćemo vjersku dogmu zamijeniti homo dogmom, dok su obje jednako nečiste. Kud smo demograski krahirali još nam treba i reklamiranje pederastije. Ja u tome vidim agendu zamjene domicilnog stanovništva došljačkim. Dok se domicilnom stanovništvu u ruke gura zastava duginih boja i nerodnost u isto vrijeme došljačko stanovništvo prakticira zavidnu rodnost na koju nitko nema primjedbi. Dapače, nekako su nam slađa ta arapska djeca od naše vlastite. Sad će me netko još proglasiti i rasistom.

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije
Reply to  HEKPCT

@HEKPCT- ili dragi prijatelju nekrst-e. Ima kod tebe, unatoč imenu kojim nam se predstavljaš, više kršćanskog nego kod većine koji ližu oltar. Podržavam te, ja sam to davno prošao, da svoje dijete zaštitiš od vjeronauka (kakav je danas u školi). Isto tako velika podrška, a trebat će ti sva sreća, da ga zaštitiš od LGBT propagande ( od one u medijima do one u školi). Ustavno je pravo odgajati dijete (po savjesti) a moralno štititi od gadosti.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  HEKPCT

HEKPCT, kakve veze ima demografija sa homoseksualnošću? Da neki klinac znaš o životu, onda bi znao da nemaju nikakve veze. Homoseksualnost postoji oduvijek, nećemo tvrditi kao ovaj primitivni Čečen da nema pedera. Ok, kada kavakaski muškarci plešu lezginku, ili kada se hrvaju, a to im je omiljeni sport, nisu pederi. Samo se odmjeravaju.
P.S. Svi primitivci koji nikada nisu bili u kazalištu misle da su baletani pederi. U sportskim krugovima pak, omiljena predrasuda je da u sportovima: plivanje, vaterpolo, hrvanje, veslanje, gimnastika , skokovi u vodu ima gejeva koliko hoćeš. A tek nogomet?
Za demografiju su važnije žene od muškaraca, one rađaju. A ionako je oko 70-80% muških homoseksualaca u klasičnom heteri braku i imaju djecu. Potvrdila svjetska istraživanja, iako primitivci misle da tako nešto nijue moguće.

PPP
Gost
PPP
3 godine prije
Reply to  zlatan

Zlatane, ovo što govoriš uopće nije istina, a navodna svjetska istraživanja su ili nepostojeća ili vrlo pristrana. Daj nam jedan link od takvog istraživanja.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  PPP

PPPPP, šta je neistina? Da nema pedera u braku, hetero braku? Jesi li siguran? Bi li stavio svoj penis na panj i sablju poviše i tvrdio: nema gejeva u hetero braku?
Pa gdje ti živiš i svi ostali? Svi znamo za barem jedan takav slučaj…..Ok, netko će reći, to su biseksi. Isti klinac, a za moj pojam su licemjeri. Jer ako ih privlače muškarci, zašto su se oženili? Ako su se oženili, zašto i dalje traže muškarce?
Sigurno misliš da neki grubijan, recimo boksač ili tako neki tip, ne može imati ni u snu homo sklonosti. Ooooo, itekako može! Samo ih kriju kao zmija noge. Ma razumijem ja i te grubijane. Onima femi tipovima je lakše priznati, a grubijanima teže, hahaaaa. Inače ti grubijani kada i jesu gejevskih sklonosti, oni su biseski, hahaaaa.

Ivan
Gost
Ivan
3 godine prije
Reply to  zlatan

Dobro shvatili smo, peder si, zivi ali pusti i druge da zive. Nemoj nas muciti vise…

IIvanvan
Gost
IIvanvan
3 godine prije
Reply to  Ivan

Zlatanu upuceno..

žrec
Gost
žrec
3 godine prije
Reply to  HEKPCT

Nekrst, Zato što se sve manjine guraju pod zajednički nazivnik. Bio ti musliman, homoseksualac, transeksualac, ili Srbin u Hrvatskoj vi svi, po lgbt filozofiji, imate iste interese. Bitno je da si protiv crkve i Kaptola, što se tiče hrvatske situacije. Prvi hrvatski srbin Pupovac, glavni je manjinar, podržava homoseksualnu revoluciju, a za pravoslavni BOžić viče s oltara “Hristos se rodi”. Inače, čovjek nema veze s pravoslavljem, ali eto mora. Podsjetilo me inače na duhovitu srpsku opasku u vezi zagrebačke gay parade koju sam negdje pročitao u komentarima. Neki se lgbt Srbin divio “hrvatskoj zrelosti” na gay paradi, i sa žaljenjem se pitao kada će biti gay parada u Srbiji. Na to mu je jedan odgovorio “pa naša gay parada je u Zagrebu”. S obzirom na lastine buseve koje stižu na zagrebačku gay paradu bio je i u pravu. Inače, o homoseksualcima sam imao bolje mišljenje unazad par godina, danas su i onu u službi vladajuće globalne ideologije, kao i uvoz migranata i klimatske promjene. Čovjeku treba oduzeti i državu i nacionalni ponos, i privatno vlasništvo a bome i spolnost. Samo oni koji ne mogu razmišljati analitički i 10 godina unaprijed ne razumiju kakav će kaos nastati za koje desetljeće zbog kretenskih postupaka jednog dekadentnog i razmaženog društva kome je prije svega samo jeb…dosadno.

Slagerpjevac
Gost
Slagerpjevac
3 godine prije

Stavite se u kožu mladog nabrijanog LGBT aktivista. Sebi, obitelji i cijelom svijetu imaju potrebu reći da u ostalim stvarima osim svoje različite seksualno/emotivne preferencije oni jednakovrijedni članovi zajednice (što i jesu). Povezuju se sa ljudima koji ih razumiju i stvaraju LGBT scenu. Ništa sporno. Sporni su mediji. Mediji u vlasništvui zapadnih korporacija takvoj, prilično ranjivoj skupini ljudi, guraju u glavu ovakva sranja i stvaraju podjele u društvu. Meni koji nisam homoseksualac je odvratno gledati kad se dva lika žvale u usta. Jbg.. prvi put kad sam to vidio mi je bio šok.. i dan danas se nisam navikao. I kužim ja da se oni vole i nebi ja sad njih tuko ili nešto (božesačuvaj) ali mi je zlo u želudcu kad to vidim i ne mogu to kontrolirati. Da li sam ja od malena to trebao gledati da bi se navikao i razvio toleranciju.. ne znam.. zvuči mi glupo da sad furam svoju djecu da to gledaju na TV ili negdje. To je privatna stvar ali je i duboko emotivna i za LGBT i one koji to nisu. Najmanje što pomaže cijeloj priči je medijsko lešinarenje oko izmišljenih priča. Tu leži korijen prave mržnje.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  Slagerpjevac

ŠLAGERU, a da ti sin bude peder ili kćerka lezbača, bi li ih ubio? Ili ih smatrao bolesnima?
Smatraš li nekog uglednog znastvenika ili nekog takvog, ako je peder manje vrijednim, od uličnog siledžije koji je čisti hetero?
Patrijarhalni mozak je bolesni mozak, pa izgleda ne shvaća neke stvari?

Slagerpjevac
Gost
Slagerpjevac
3 godine prije
Reply to  zlatan

Zašto to mene pitaš i kakve to ima veze s onim što sam napisao?

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  Slagerpjevac

ŠLAGERU, znači ti bi, da živiš u srednjem vijeku, takvoga sina svoga, prvi dao na lomaču. Je li tako? Ma dao bi ti i sada….

Slagerpjevac
Gost
Slagerpjevac
3 godine prije
Reply to  zlatan

*zlatan saberi se. gdje sam ja rekao da ikoga treba na lomaču. iz nekog razloga si uznemiren s onim što sam napisao, a nisam siguran zašto. napisao sam sljedeće:

– LGBT su jednakopravni članovi zajednice
– imaju pravo udruživanja
– zapadni mediji ih koriste za svoje agende protiv svojih neprijatelja plasirajući im priče sumnjivog porijekla kojim potpaljuju njihove emocije za ljude s kojima se identificiraju
– na probavnoj i podsvjesnoj razini mi je odbojan vizual fizičkog odnosa dva homoseksualca i želio bih da se to moje stanje također poštuje
– mediji šire mržnju

Kako si sad ti od toga zabrijao da sam ja homofob meni apsolutno nije jasno. Trudim se biti tolerantan koliko mogu. Više od svega cijenim ljubav u kojem god obliku. Želim da se poštuje privatnost.

PPP
Gost
PPP
3 godine prije
Reply to  zlatan

Zlatane, da je moj sin homoseksualac ništa se kod mene ne bi promijenilo. Volio bih ga kao i sada, nastojao da bude sretan i neka živi svoj život. Međutim, kada bi počeo širiti ideologije temeljene na paradigmama, bi bih vrlo kritičan i ne bih se libio reći mu što mislim.

Tadmur
Gost
Tadmur
3 godine prije
Reply to  PPP

PPP@ dobar.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  PPP

Ma PPPPPP, hebeš paradigme. Nećemo sada i vjerska sranja po tome pitanju ili bilo koja druga.

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije
Reply to  zlatan

@Zlatan- Ma nije problem u tome (bar meni) tko je što, nego, maltretiranje (skoro silovanje) nas ostalih. Pride? Daj mi reci kad si čuo za javno okupljnje (uz buku i “folklor”) vegetarijanaca, audiofila ili akvarista? Poanta je da ih ja ostavljam na miru ali isto očekujem od njih. Patrijarhalan ne mora značiti zatucan.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  Piretis

PIRETIS, daj ne lupaj. Vegetarijanci imaju svoje udruge, ima u ZG neki festival ZEGE_VEGE, tako nekako. Nego šta misliš, kako je u zatucanoj sredini biti peder, ljevoruk, mucati i još odabrati vegetarijansku hranu? I to sve u jednoj osobi. Većina vas bi takvoga zamlatila panjem.
I da. Biti peder nije stvar odabira, kao ni biti ljevoruk ili imati određenu boju očiju. Vegetarijanska prehrana se moe i prihvatiti u bilo kojoj životnoj dobi. I to nema veze sa seksom.

kdk
Gost
kdk
3 godine prije
Reply to  zlatan

Jučer sam razgovarao sa mlađim sinom (student) vezano za lgbt i ostale “manjinske” zajednice. U jednom trenutku rekao sam mu da mu je brat peder!!! Pogledao me mješavinom straha, znatiželje i čuđenja. Rekoh, tvoj buraz zna jako dobro što ti smeta a ipak te provocira i zajebava na taj način. Vidiš sine, to je peder 🙂
Ako sklonimo zajebanciju ostaje činjenica da manjina doista provocira…

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  kdk

KDK, ma baš tako. Pederi siluju i tuku hetero mladiće na sve strane. U nekom baru kada gejevi otkriju hetera, odmah ga proviciraju i mlate cipelama ili bejzbol palicama.
Nikada se nije čulo da normalni heteri tuku pedere, to je lgbnt propaganda. Uvijek gej dečki mlate hetero dečke. Na sve strane.
Ta manjina stvarno provocira.

kdk
Gost
kdk
3 godine prije
Reply to  zlatan

zlatan. ništa ti nisi shvatio…

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  Piretis

PIRETIS, pa i oni glupani iz Hoda za život, ili ona Markićkina grupa, siluju sve normalne u zdrav mozak.
Nego, gdje su ti desničarski fundamentalisti bili kada je ona ženskja nakaza u Puli ubila vlastito trogodišnje dijete? Nisu se oglasili, a kao oni su moralne vertikale. Za mene, oni su moralne nakaze. I većina njih su i fizičke nakaze. Zar ne?

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije
Reply to  zlatan

@zlatan-Ne spominji Markićku i Hod za život, pa srednji vijek je završio (ili možda nije?). A što sad ja, ili bilo tko tko je protiv LGBT maltretiranja, imam sa užasnim zločinom u Puli. Ili impliciraš, da ako se izjasnim kao umjereni konzervativac, da sam obavezno zločinac ili fašista.

Sarka
Gost
Sarka
3 godine prije
Reply to  zlatan

Zlatane, vec sam, jednom zgodom, napisao da ti ne citas sta drugi pisu, nego opletes po nekom svom tragu ne razmisljajuci da ljudi oko Tebe znaju citati i razmisljati.
I sta se desava?
Desava se da, iako respektujem tvoje godine, znanje u mnogim oblastima i pogotovu iskustvo koje si stekao, dolazim u iskusenje da te pocnem vrijedjati, jer jedino je to moguce sa ljudima kao ti.
Daj se covjece saberi, procitaj sta je slagerpjevac napisao u svome uvodnom postu, pa onda odgovori…stalozeno, bez ubacivanja rijeci/misli u tudja usta/postove…i onda ce sve biti OK.
Nije mi namjera da glumim necijeg advokata, ali pretjerujes covjece…golemo pretjerujes.

fisherman
Gost
fisherman
3 godine prije

Zar ne vidite da se obitelj i tradicija pomalo uništavaju, sačuvajmo obitelj kao zajednicu i odgajajmo djecu prema istinskim vrijednostima a ne kapitalističkim,ja sam otac troje djece i 9,6,2 godine i nadam se da mi ide normalno…inače dokazano je da homoseksualnost je devijacija unutar vrste i i znosi 2% tako da im zamjeram samo tu medijsku i nasilničku propagandu svi mi unutar svoje obitelji moramo njegovati tradiciju i hijerarhiju to je jedina borba protiv ove sotone što nam želi uništiti živote.

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije
Reply to  fisherman

@fisherman- Nešto sam stariji (zaključujem po dobi djece) pa ću možda zvučati poput starog moralizatora. Stvar je krenula krivo kad nam je djecu, umjesto nas ili naših roditelja,od malih nogu preuzeo vrtić i ulica. Odjednom su svi trebali po dva kredita (i dva posla) postali su prezaposleni i nervozni, ponestalo je komunikacije sa djecom i… Sad imamo omladinu koja nas prezire, koja se osjeća “napredno” i kozmopolitsko a na sve načine izbjegava se osamostaliti ( u prijevodu ostaje s roditeljima do 35.). U cijelu priču se uključio i internet kao glavni putokaz što je trenutno cool i kako se što bolje uklopiti. Sve češće se, agresivnom i upornom propangandom, glupost prikazuje kao poželjna osobina.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  Piretis

PIRETIS, koje gluposti. Omladina je oduvijek bila s roditeljima dok je mogla. Sve je stvar standarda, ali i društvnih običaja. Patrijarhalisti ne daju djecu disati niti kad im je 50 godinaa

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije
Reply to  zlatan

@ zlatan- ako je tako, kao što ti kažeš, onda sam ja imao sreće. Ako je tko imao patrijarhalni odgoj (otac svećenik) onda sam ja. Pa ipak, osim moralnih načela sve sam odbacio ili zamijenio bez da su mi se roditelji suprostavljali ili se miješali u moj izbor. Opet ti velim- patrijarhalno nije nužno loše.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  fisherman

FISHERMAN, a odakle ti taj podtak o 2%? Jesi li siguran? Čak i da je tako, pa koji ti klinac smeta tih 2%? Šta oni mogu napraviti preostalima 98%. mogu im samo puhati u rog.
Ma da, i Hitler je tvrdio da će oni 0,7% Židova pojesti Nijemce, a hitlerovci su tvrdili da ima 4% pedera. I da, lezbe nisu ni računali, a žene rađaju.

Alen
Gost
Alen
3 godine prije
Reply to  zlatan

Fisherman ,svaka cast….

fisherman
Gost
fisherman
3 godine prije
Reply to  zlatan

Zlatane, meni ne smeta nitko i nisam odgajan u mržnji prema bilo kome i čemu ali kad sagledaš situaciju o homoseksualizmu u svijetu izgleda da ovih 98% ispašta radi ovih 2%.Moj naglasak je bio na odgoju djece i tradiciji koja je stjecana stotinama godina razlikujući se od naroda do naroda.Ovo što se sad događa su nametnute ideologije zahvaljujući mas medijima.

jale
Gost
jale
3 godine prije

Od kada se homoseksualizam promoviše na način koji sliči religijskoj dogmi u Evropi je sve manje evropljana. Finansirati i podržavati ove organizacije koje na izuzetno agresivan i provokativan način zagovaraju homoseksualizam može samo onaj koji zdušno podupire depopulaciju Evrope da bi je naselili migranti iz bivših kolonija bivših evropskih kolonijalnih sila. Ne bi me čudilo da ispliva kako i te organizacije uz Soroša dijelom finansiraju i Saudijska Arabija, Katar i UAE.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  jale

JALE, ma jest baš tako. Evropljana sve manje. Po internetu je pred nekih 7 ili 8 godina kružila “misao” babe Vange. Tvrdila je da će Evropa izumrijeti do 2014-te godine. Hm, čitam šta pišu neki na ovome mjestu. Isti ste ta baba Vanga. Papir i internet svašta podnesu, samo sa papirom možeš obrisati stražnjicu nakon defekaciuje, sa laptopom ne možeš.

jale
Gost
jale
3 godine prije
Reply to  zlatan

@Zlatan Očito si predobro upoznat sa proročanstvima te babe kad znaš i od kad kruži internetom neka njena “misao”. OK kad to voliš, ali ja se nisam referisao na tu babu, već na zvanične i svima dobro poznate statistike o natalitetu.

HEKPCT
Gost
HEKPCT
3 godine prije
Reply to  jale

Jale, potpisujem od riječi do riječi.

tututu
Gost
tututu
3 godine prije

upravo mi je muka od homo-terora. ne, ne zele oni biti jednaki nego zele kao manjina dominirati i bas su dobro dosli sorosevoj mrezi da ih koriste kao korisne budaletine. homo nije bolest nego poremecaj i poremeceno nikad nece biti isto kao neporemeceno

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije

Da je autor ovog tekstića nešto pročitao, ne bi tako pisao. Npr., a koga su to u Americi u tih 12 država zatvorili zbog pederluka? Barem u zadnjih 50 ili 100 godina? Zašto se spominje Italija? Oni su među prvima na zapadu dekriminalizirali mušku homoseksualnoist, još u 19-tom stoljeću. Nije ni Mussollini proganjao gejeve.
Ili ako nista znali, sve do 19-tog stoljeća u Ruskoj Carevini homoseksualnost je bila prihvatljiva, počeli su je proganjati tek 1835, a nikada je nisu osobito kažnjavali.
Odakle autoru podatak da ih tako masovno ubijaju u Saud.Arabiji? Osobno mislim da se oni tamo uopće i ne izlažu riziku izlaska u javnost. A u navedenoj zemlji, ili u Afganistanu ili Iranu, samo za analni seks je propisana smrtna kazna. I to ako je dokaažu,a aza sumnju da je netko pder, nema kazne…
U Afganistanu je međutim, dopuštena ljubav odraslog muškarca prema dečkima u pubertetu. Tu se vidi svo licemjerje patrijarhalnih i nekih islamskih sredina

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije
Reply to  zlatan

@ zlatan To što je nešto kroz povijest bilo prihvatljivo nije baš neka civilizaciska preporuka. Samo kao primjer, u antičkoj grčkoj -čedomorstvo, u području Levanta- kamenovanje, starovjekovni običaj žrtvovanja ljudi…

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  Piretis

PIRETIS, ajd ne lupja. U staroj Grčkoj nije bilo nikakvog čedomorstva, jedino možda u herojsko doba. Ako znaš šta je to. Ali čedomorstva je bio oduvijek. Ima ga i danas, a još je gore kada mater zbog seksa ubije dijete od tri godine. Kao ona nakaza u Puli, i to uz pomoć 14-godišnjakinje….
A žrtvovanje cijelih naroda od strane organiziranih religija? Kršćani i muslimani su tu gadljivo prednjačili..daj saberi se.

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije
Reply to  zlatan

@zlatan- Privatizirat ću malo prostor (drugi oprostite). U staroj Grčkoj je itekako bilo čedomorstva. Izvor: Eleine Pagels ( prof. Princeton university) – “Adam, Eve and the serpent”. Kniga je objavljena 1996. u Srbiji u Biblioteka Pečat. Ako ikako možeš probaj ju pročitati, napisana je da objesni ljudsku seksualnost kroz kršćansku povijest.

PS Nažalost, ja ti je nemogu posuditi, jer trenutno nije kod mene.
PSS Naletio si na tanak led ako misliš da nešto puno znaš o religiji. Ima nas i teološki obrazovanih.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  Piretis

PIRETISE, ma jest, teološko obazovanje, znaš, ono mlaćenje prazne slame. Uvijek kada te tipove slušam, imam dojam da stalno govore i govore i govore, a ništa ne kažu. Ja smatram da se za “vječna” pitanja odgovor može pronaći i bez ikakve teologije. Taj odgovor može biti čišći od vjerskog.
Inače ja nemam ništa protiv ljudi koji su vjernici, dapače. Samo neka to budu u svoja četri zida, a ne da nam popuju o “vječnim” istinama.
Četiri zida ne mora biti samo svoj stan, već i vjerski objekt.
P.S. Piretise, zar nas želiš uvjeriti da kršćanstvo i islam i još poneki (koji) nisu imali na svojoj krivnji smrt milijuna i milijuna?

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije
Reply to  zlatan

@zlatan- Vjersko obrazovanje ne uključuje pripadnost vjeri ili obaveznu vjersku zatucanost. Onkolog zna puno o raku ali nemora imati neposredno iskustvo bolesti, niti ga se zbog znanja može optužiti za tijek bolesti. A ti meni (dali samo meni ili i drugim kršćanima i muslimanima) želiš nametnuti osjećaj krivnje za zločine počinjene u ime religije. Ne otkrivaj toplu vodu. Pa kad već nama vjernicima preporučaš da ostanemo, to što jesmo, u svoja četiri zida, onda imaj razumijevanja za nas kad to isto tražimo od LGBT pripadnika. Samo to, da budu to što jesu ali da to ne “izvoze”.

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije

Homofobi, ili možda bolje reći, mrzitelji pedera (zašto mrzite samo muške, a ne i ženske pedere, lezbe?), imate li problema sa nekim dokazima, da je Nikola Tesla moguće bio gej?
Istina, navodno nerealizirani, ali se navodno zna da je slavio ljepotu muškog tijela nad ženskim, hm?
Ok, ali sigurno se zna da je u društvu žena bio u velikoj nelagodi…..i da, nije imao nikakve kontakte sa suprotnim spolom. Pa jbg, čak i da je imao gej sklonosti, skoro 100% možemo biti sigurni da je živio aseksualnim životom, Jedno drugo ne isključuje.
Samo primitivci ne vide razliku između aseksualnosti i asketizma, sa homoseksualnosti, hetroseksualnosti.
Previše za normalne.

Alen
Gost
Alen
3 godine prije

Zlatane ,,pedera je bilo i bice ,istina ljudi su to ko i svi ljudi.. Ima i dobrih i losih kao i ljudi.. Medjutim izdizat to kao nesto normalno i “paradirati ” u inat svima za koje to nije normalno je cisti bezobrazluk… E stoga mene licno nerviraju.. Opet da budem iskren ,manje me nervira od politickih skupova gdje je nemoralnost daleko odvratnija i opasnija po drustvo ,djecu,porodicu nego na gay paradi… A i pederi i politicari su potrosna roba onih koji sada stavljaju nemoralno na prvo mjesto a cilj im je razoriti temelje .. Od porodice do drzave te stvoriti globalnu nemoralnu septicku jamu…. A treba biti oprezan. Zacas oni uskrate podrsku pa hebes jeza u ledja…

zlatan
Gost
zlatan
3 godine prije
Reply to  Alen

ALENE, uvijek tamburate svi vi normalni, na isti način. Neka je peder, a da se ne zna, neka je peder u svoja četri zida, itd, itd. Pa u pič-mač, kada ide u kino ili u teretanu, ako je gej i dalje je gej. Ali vi mislite da pederi samo na sve strane govore o sebi. Nisu oni kao Jehovisti, koje one smiješne knjižice dijele po ulici.
Nego, zar misliš da su svi gejovci i lezbače u tim nekim paradama? Ako je tako, barem kod nas, ima ih nekih 0,000001%. Spavajte mirno……Toliko mali broj ne može vas pojesti.
I meni smeta teror navijačkih grupa, i siguran sam da svi vi normalni da netko ne može bit pederiko i navijač, šta ja znam Hajduka iz Splita? Može bit i njima omiljeni nogometaš, samo kada se i gdje neki profi nogometaš deklarirao da je gej? Ako je recimo skakač u vodu, ajd, nekako to progutaju. Ali nabijač zraka u gumi, hahhaaaaa. Ma nema pedera u nogometu, je li tako?

Alen
Gost
Alen
3 godine prije
Reply to  zlatan

Zlatane , nisam to rekao.. Kazem izdizati to je bezobrazluk.. I ja svoje drzim u svoja cetiri zida.. Ne paradiram polu go s zenom.. Shvatio si sta govorim..
A ako u paradama je najmanje gayeva onda to samo govori upravo ono sto sam pisao a to je da danas sve sto je nemoralno ima politicku podrsku..

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije
Reply to  zlatan

Jesi ti išta skonto? Da je tako, onda to ne bi bila tema Merkel i onog silovanog Macrona dok je bio mali, koji su forsirali u razgovoru s Putinom? Dakle, to nije “biti bolestan” ili kakav već, nego alat za demonizaciju, a ovdje ima desetke država za koje Merkel i Macron i ovi politički “pederi”, kao karakterna osobina, uopće ne pitaju.

Koba
Gost
Koba
3 godine prije

Pederi, uz srbe-hrvate, četnike-ustaše-partizane najpopularnija tema. Nije mi jasno čemu se pravdate, čemu strah od stigmatizacije “homofobom”, sama ta kovanica nema nikakve logike (srah od jednakog?). Slobodno se izrazite ono što vam zdrav razum, logika i insinkt govore. To je degeneracija sexualnog nagona i nikakve “studije”, filmovi, udruge i sve milijarde ulupane u njih to ne mogu promjeniti. Ja, kao i vi, imam pravo izbora, i ne želim da moje potomstvo živi pod čizmom gender ideologije, ne želim imati privatno-poslovni kontakt sa osobama koje kao svoju primarnu osobinu navode “sexualnost”. Ovo je samo jedan od mnogih simptoma društva u problemima. Globalno smo ideološki i moralno mrtvi, nameće nam se kultura tolerancije. Tolerancija, ili bolje reći trpljenje, ima svoje grnice i vremenom mora dovesti no popuštanja i loma.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije

Uzmite Dražena Iličića, hrvatskog novinara, koji se otvoreno izjašnjava kao gay, ali je Čovjek i nije “pederčina” da od svoje seksualnosti pravi politiku i služi nekim drugim ciljevima. Usput, SFRJ Kazneni zakon je to tretirao kao “protuprirodni blud” i u RH se do 1972., mislim, išlo na robiju za to. A Marx je napisao da je čovjek društveno biće, a najprirodniji oblik društvene zajednice je onaj između MUŠKARCA I ŽENE. E kad vidim LGBTKRCQUI aktiviste sa zastavama SFRJ i SRH s petokrakom,padne mi na pamet da netko dođe s velikim transparentom SRH Kaznenog zakona o “protuprirodnom bludu”. Odakle im pravo da sebe smatraju sljednicima prave ljevice u Hrvatskoj, , ali i drugdje….? To su komunisti slali na robiju, jer je to bio odraz zapadne , kapitalističke dekadencije…..

alan ford
Gost
alan ford
3 godine prije

Vlasnik lista “Novaja Gazeta” je hazarski oligarh Aleksandar Lebedev, koji živi u Londonu. Lebedev je ujedno i vlasnik engleskog “The Independent”.
Human Rights Watch je kao i “Amnesty International” u službi globalne bilderbervgovske elite i RKM-a (rotšildsko-hazarske mafije) i to što kažu ove organizacije za “ljudska prava”, možete obrisati o guzicu. Soros je za HRW donirao ukupno stotinjak milijuna dolara. (ovo piše čak i u inače politički korektnoj vikipediji).

alan ford
Gost
alan ford
3 godine prije

Sve je to podmukla igra, promidžba i nametanje homoseksualnosti i rodne ideologije, pod krinkom “ljudskih prava” i “ravnoprvanosti”, spada u plan Bilderbergovaca i RKM-a za stvaranje NWO. Cilj je nasilni preodgoj društva, razaranje tradicionalnih stoljetnih obiteljskih struktura, posebno u onim konzervativnijim istočnoeuropskim državama. Putin je to skužio i zato je s pravom donio zakone koji to sprječavaju. Ne radi se o progonu homoseksualaca, već o sprečavanju tako reći prisilne pederizacije koja se nameće. Jedan od glavnih uvjeta svakoj novoj državi, koja pregovara o ulasku u EU je baš “pederizacija” – dakle nametanje homoseksualne iddologije i rodne ideologije u školama. To je bio uvjet i Hrvatskoj kada je prije 4 godine primana u EU; a to je uvjet i Srbiji, zato Srbija već sada po nalogu iz Brisela mora provoditi gay parade svake godine u Beogradu, iako se tomu protiv većina stanovnika. Ekscentrični hrvatski autor Predrag Raos je prije 4 godine rekao: “ulazak u EU, Hrvatska je platila guzama naše djece”. U Hrvatskoj je sve to u usporedbi sa zapadnim državama još nekako umjereno, ali u Njemačkoj, Nizozemskoj, skandinavskim državam, itd… to je već poprimilo zabrinjavajuće razmjere, već se prvačićima u školi nameće da moraju učiti o homoseksualnosti, i čak i u pojedinim dječijim vrtićima, djeci se nameću nove slikovnice, nove bajke u kojima više nema ono, princ oženi princezu, već princ oženi princa. Pozivaju se gayevi u vrtiće, i to ti gayevi dolaze našminkani i u haljninama, kao u Njemačkoj, gdje je prije 2 godine poznati njemački gay Oliver Knoebel, koji sebe naziva Olivia Jones, drečavo našminkan i u haljini, boravio u jednom dječjem vrtiću i promivirao svoju knjigu za djecu. Ranije se takozvani “spolni odgoj” predavo djeci, odnsono već tinjedžerima, od 13, 14, 15 godina.. Međutim tinejdžeri su već formirane osobe, koje se više ne može promjeniti prešaltati, pa su se elita i gay organizacihze zato okomile na sve mlađu djecu, prvačiće ili čak predškolsku djecu. Jadna mala nevina djeca od 5, 6, 7 godina starosti koja ne znaju ništa, zato je očiti cilj poremetiti tu djecu i pokušati ih prešaltati, da što više njih možda postanu gayevi. To je vidljivo iz aviona i to je skužio Putin i zato se ispravno bori protiv toga. Raos je rekao: gayeva je jako malo, mali procent, nešto 0,1% ili tako nešto i naravno da bi oni željeli da ih ima više, da imaju viši izbor. Pa i ja bih rado želio da imam više žena za izbor..
Merkelica – glavna sluškinja RKM-a u Europi. Prije mjesec dana bila je u Saudijskoj Arabiji i tamo sklopila poslovni ugovor sa cio-vehabijama i nije ni rječju spomenula položaja gayeva, koji u S. Arabiji dobivaju smrtnu kaznu. Ali zato po naputku svojih gospodara serucka

što se tiče SAD-a, većina stanovnika tamo je također konzervativna kao i u Rusiji i protiv je naislne pederizacije. Možda ta većina nije 80 % kao u Rusiji, ali jeste sigurni oko 60%. Međutim u Rusiji se poštuje volja većine u SAD ne. To je razlika. Evo činjenica: Još do prije samo 4-5 godina, 35 od ukupno 50 saveznih država SAD-a imali su u svojim ustavima zakone odnosno odrednice o zaštiti braka kao zajednice muškarca i žene i tako su zabranjivale uvođenje gay braka, Ove stvari u su u SAD dakle u nadležnosti saveznioh država. Svi ti zakoni bili su donešeni demokratskom odlukom. Ili na referndumima, gdje se većina staonivnika svake od tih saveznih država odlučila protiv gay braka, ili demokratskom odlukom većine zastupnika u parlamentima tih savdeznih država. Čak je i u Kaliforniji, inače jednmoj od najliberalnijih saveznbih država, (gdje je nastao politički gay pokret u San Fracniscu), većina stanovnika na referndumu glasala protiv gay braka
Međutim onda je elita sa svojom marionetom Obamom pokrenula ofenzivu za nasilnu pederizaciju, protiv volje većine, protiv demokracije, naravno pod maskom “ljudskih prava”, o kojima narod ne smije odlučivati na nekakvim referndumima. Pošto elita drži svu mrežu vlasti u svojim rukama (politika-sudovi-meduiji-ekonomija-financije), narod nije imao šanse. Najprije su propgandni mediji drečali, kako su gay prava navodbno ugrožena ,a onda su na scenu stupili sudovi, pod kontrolom elite i ti su sudovi naprosto pogazili volju demokratske većine naroda. U kalifornij, narod je 2008. na refderndumu, isto kao i kod nas u Hrvatskoj 2013., većinski glasao protiv gay braka. I u ustav Kalifornije je upisana odrednica o zaštiti braka kao zajednice muškarca i žene. Onda su režimske “organizacije za ljudska prava” pod kontrolom elite i gay organizacije tužile državu Kaliforniju jer “diskriminira gayeve”. Vrhovni sud Kalifornije 2011. donosi presudu naravno u korist elite, presudu sa kojim se ustavna odrednioca u ustavu Kalifornije o zaštiti braka, proglašava nevažećem. Onda je 2012. opet bio referendum, i opet je većina glasala protiv gay braka. Međutim elita opet ide putem sudova. To je bio jedan inscenirani igrokaz, u kojem su sudjeovakli Obamina vlada, Rockefellerova elita, mediji, koncerni, banke itd… protiv volje većine naroda. Najprije su dvije stare lezbe koje žive zajedno, tužile vrhovnom sudu SAD-a, pod izlikom , da im se nameće previše plaćanja poreza, zato što se ne mogu vjenčati i tako nemaju poreske olakšice kao bračni parovi. Vrhovnu sud SAD-a naravno donosi opet presudu u korist elite i gay organizacija, Poništava ustavnu orednicu Kalifiornije i svih ostalih 34 savezne države koje imaju takve odrednice, kao eto te odrenice diskrimiraju gayeve, itd.. I tako je otvoren put, za postepeno nasilno uvođenje gay braka u cijelom SAD-u. Onda 2013. Obamnina vkada donsosi dekret, kojim se naređuje, da sve savezne države moraju ukinuti odrednice o zaštiti braka kao zajednice muškarca i žene i da moraju omogućiti uvođenje gay braka, A vrhovni sud SAD-a, iste godine donosi odluku sa kojom se poništava zakonska odredenica u saveznom zakonu SAD-a, takozvana DOMA (Zakon o zaštiti braka), koja je inače donesena sredeinom 90-ih za vrijeme vlade Clintona. Tako je elita nasilno uvela gay brak, iako se u nekoliko saveznih država, još uvijek protive. U cijeloj toj gay histeriji, u SAD-u, svi oni koji se protive gay braku, dobivaju kaznenu prijavu i završavaju u zatvoru, Brojni su slučajevi u zadbnjih 4-5 godina. Kao naprimjer sliučaj slastičara iz Colorada, koji iz svojih kršćanskih uvjerenja odbio da u svojoj slastičarni napravi vjenčanu tortu za dva gaya. Oni su ga tužili, slastičar međutim i dalje nije htio odstupiti od svojih uvjetenja i morao je u zatvor. U svim ovim slučajevima radi se o pomno insceniranim slučajevima, Gay organizacije znaju unaprijed, ako je neko vlasnik slastičarne ili neke cvjećarnice protivnik gay braka i onda dva gaya namjerno, ciljano idu baš u tu i tu radnju, da naruče tortu, odnosno bukete cvijeća, jer znaju da će ih vlasnik odbiti, Onda slijedi kaznena prijava, tužba, itd. Sudovi naravno uvijek odlučuju u korist elite i gayeva i tako je SAD u stvarnosti jedna totalitaristrička država, ali koja drugima rado pametuje o demokraciji. U skoro svim tim slučajevima, kao tužitelj u ime gay organizacija, nastupila je “Američka unija za građanske slobode” (ACLU). To je ona ista organizacija, koja je nedavo više puta sudovima tužila i Trumpa, i poništula njegove odredbe o zabrabi ulaska emigranata iz 7 islamskih država, Inače ACLU od njenog postanka financira Rockefeller , a danas i još mnogi drugi oligarsi i koncerni.
Da pomenem još i slučaj, Brenadana Elcha, poznate osobe, suosnivača fondacije Mozilla, koji je 2013. dobio otkaz i protjeran iz fondacije. Jer su gay organizacije otkrile da je Elch 2008. bio donirao 1000 dolara za jednu inicijativu koja se borila za zaštitu braka muškarca i žene… Slično se prije 2 godine desilo gruzijskoj opernoj pjevačici Tamar Iveri koja je bila članica opere u Sidneyu u Australiji. Kada se javno izjasnila protiv nasilne gay parade u svojoj domovini u Tibilsiju (gruzija je također kandidat za EU; pa isto tako mora po nalogu iz Brisela održavati gay parade), odmah je dobila otkaz u Sidneyu..

Iztok
Gost
Iztok
3 godine prije
Reply to  alan ford

Postovani gospodine Ford, prije nego se odlucite komentrati nesto o cemu ne znate puno, pokusajte prije istraziti problem. Npr. muska osoba koja je nasminkana nije gay vec travestit i ima potpuno drugaciju psiholosku konstrukciju. Nije da se ne slazem sa vama u svemu sto ste komentirali, no prijateljski vam savjetujem da se suzdrzite komentara o kojima niste dovoljno informirani. Komentari takve vrste samo prave konfuziju i zbunjuju ljude, a to je tocno to sto elita zeli od nas. Oprostite na direktnosti, upucena je sa dobrim namjerama. Sretno i budite otvorenih ociju.

Ivkan
Gost
Ivkan
3 godine prije
Reply to  Iztok

Ovi su mi dobri koji se uhvate za detalj, da li je netko nasminkan ili ne. Ono sto je alan ford napisao ima tezinu i dobro oslikava ozracje u kojemu se nalazimo a to je potpuna nesloboda i nedemokraticnost zapadnih zemalja u kojima manjine teroriziraju vecinu i namecu svoje toboznje vrijednosti mimo volje gradjana

Bobi
Gost
Bobi
3 godine prije

Unatoč zome što sam već 2 puta probao ispraviti krivo korištenje riječi homofobija na ovom portalu s nadom da ce bar ovdje biti prihvaćeno sa razumjevanjem kod čitalaca, sada i urednik krivo koristi kao i svi prozapadnjački mediji.
Pa da ponovimo 3. put
HOMOFOBIJA JE BOLEST KOJA OZNAČAVA PATOLOŠKI STRAH OD DRUGIH LJUDI I NEMA NIKAKVE VEZE SA OSOBAMA ISTOSPOLNE ORIJENTACIJE. Dakle po medicini u kojoj moja obitelj i ja radimo preko 100 godina HOMOFOB je osoba koja će pobjeći glavom bez obzira ili se čak i onesvjestiti zbog tog patološkog straha od drugih ljudi, uglavnom nepoznatih potpuno isto kao kod ljudi koji se patološki boje pauka što se zove arahnofobija. Nitko od njih neće napasti ono čega se boji, a pogotovo pravi HOMOFOB jer se boji ljudi. Homo-čovjek fobija-strah !! Najmanje sam od vas g.Babicu ocekivao krivo korištenje riječi

Iztok
Gost
Iztok
3 godine prije

Rado bih znao tko je autor clanka odnosno analize. Svak mu cast. Osobno sam misljenja da je LGBT organizacija samo kukavicje jaje svjetske elite koja jednu manjinsku skupinu koristi za svoje prljave politicke i ekonomske ciljeve. Pa zar je ljudima zaista tako bitno tko je istospolno orijentiran a tko nije? Ljude se usmjerava na nebitna pitanja samo da bi se skrenula paznja sa onih ZAISTA bitnih (npr. kresanje financija za sve i svasta samo ne za besmisleno ratovanje u kojem umire na tisuce ljudi svakojake dobi). Pratim rad LGBT organizacija nekoliko godina i tvrdim da je to izuzetno neefikasna i lose organizirana organizacija bez pravog stava o problemima LGBT populacije. Organizacija Parada ponosa nije borba za prava. Paradom ponosa se samo jos vise doprinosi netrpeljivosti do gay populacije, jer se samom paradom gay populacija prikazuje u potpuno krivom svjetlu.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik