fbpx

Trump objašnjava zašto ne nosi masku

Donald Trump s rizičnom grupom osoba bez straha od koronavirusa

Donald Trump ne nosi masku jer zaposlenici njegove rezidencije održavaju distancu, ostavljajući ga “vrlo daleko od svih”, objasnio je na konferenciji za novinare. Pored toga, osoblje je sada dužno nositi ih nakon nekoliko slučajeva koronavirusa registriranih u Bijeloj kući. Stvarno?

Nakon što je nekoliko zaposlenih iz okruženja Donalda Trumpa testirano pozitivnost na koronavirus, naredio je osoblju u njegovom domu da nose maske. Međutim, ponovo se pojavio s otkrivenim licem pred publikom.

Odgovarajući na pitanje novinara koji je želio znati zašto je ne nosi, Donald Trump mu je iznova spomenuo fizičku distancu.

“Što se mene tiče, jako sam daleko od svih”, rekao je tijekom konferencije za novinare koja je održana 11. svibnja u predsjedničkoj rezidenciji. “Osim toga, ako pogledate sve te ljude [osoblje Bijele kuće], svi nose masku”, dodao je.

Upitan o nekoliko slučajeva kontaminacije među osobljem Bijele kuće, Trump je rekao da i dalje ne osjeća “nikakvu ranjivost” jer se svi testiraju prije dolaska u njegov ured.

Jednom od njegovih pomoćnika ranije je dijagnosticiran koronavirus, kao i na tajniku Mikeu Penceu. Donald Trump viđen je i bez maske tijekom putovanja u tvornicu Honeywell koja proizvodi ta čuvena sredstva zaštite. Šef države tako je prekršio upute koje propisuju nošenje maski u tvorničkim prostorijama.

Očito nešto ne štima ili maske služe kada su kamere uključene za javnost. Nije samo u pitanju predsjednik Donald Trump. Nedavno smo vidjeli francuskog predsjednika Macrona u kontaktu s populacijom u najugroženijem dijelu pariške regije. Niti Macron, niti njegovu bliski suradnici nisu imali masku. Kao da se ne boje koronavirusa.

Hrvatskog premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića smo također gledali bez maski u ležernoj šetnji, a naš “miljenik” Milan Bandić masku nosi ispod nosa. Ispada osim političkog, svi političari imaju i koronavirus imunitet.


Fotografija koja služi za javnosti pokazati fizičku distancu.

Fotografija za javnu komunikaciju

Fotografija gdje se jasno vidi odsustvo fizičke distance u skučenom prostoru, idealnom za širenje jednog virusa. Nitko nije zabrinut, jer ne nosi masku.

Fotografija sa sastanka

Tko je ovdje lud? Oni, ili mi koji vjerujemo što nam se servira?

Tko je ovdje lud? Oni, ili mi?

Fotografija s najrizičnijom grupom. Tko je ovdje lud? Oni, ili mi koji vjerujemo što nam se servira?

Tko je ovdje lud? Oni, ili mi?

Plenković i Milanović bez maski

Plenković i Milanović bez maski

Nakon ove kratke fotofarse, tko se ne bi zapitao što se doista događa i kome vjerovati. Svjetskim državnicima koje očito virus ne brine, bez obzira što zbog svojih godina pripadaju rizičkoj skupini, ili našim očima i logici? Vi sami odlučite hoćete li otvoriti oči ili ne?

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
24 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
5 mjeseci prije

Ne, nisu u pitanju samo Macron i Trump. Imali smo priliku vidjeti kako ni hrvatski državni vrh, zajedno s pripadajućim osobljem (preko sto ljudi) na obilježavanju jedne obljetnice paradira bez maski i bez propagiranog razmaka od minimalno jedan (1) metar. I to u trenutku kad je cijela zemlja zaključana i prisiljena #ostatidoma, ne izlaziti bez maski vani i bez prijeke potrebe!
Bilo je to ruganje naciji, ruganje svim onima prikovanim za tv ekrane u čekanju objave kultnog stožera o broju smrti, zaraženih tog dana.
Virus prepoznaje vlast?
Da.
kako to?
Znaju li oni o virusu ono što mi ne znamo?
Očito.
Vole li oni same sebe manje nego li mi? Nema teorije. Ako ikoga na svijetu vole, onda vole sebe.
Nije ih strah? Nije.
Zašto?
a) virus nije opasan
b) virus ne postoji, sve je izmišljotina.

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

SoA
Tipujem na B.
b) virus ne postoji, sve je izmišljotina.

Upravo gledamo onu drugu metodu:
2) NEPOSTOJECI “Problem” – “Reakcija” – “Rjesenje”…
Stara i oprobana taktika je
1) “Problem” – “Reakcija” – “Rjesenje”…

Metoda 2 je jedino moguca uz bukvalno poplavu laznih izvjestaja i korumpirane medije!
E… upravo na onoj vjezbi Agenda 201 o organizaciji Kill Billa, WHO i Hopkinsa (oboje pod Kill Billovim financijama!) – svi ucesnici pricaju po potrebi “poplave tacnih informacija” da bi se izbjegle tzv “dezinformacije”.
Evo – ovih dana upravo gledamo kako nas PLAVE te “informacije” sa govnjivih i korumpiranih masmedija.
Sve u cilju “Rjesenja” – koje korumpirani budalasi u “vladi i predsjednistvu” – i onako vec znaju!
Vec im je NAREDJENO – sta je “Rjesenje”…
Cak i prije lazne pandemije.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije

istrazuj, virus postoji, prehlada je u istom soju virusa kao ovaj babaroga virus koji kosi sve pred sobom, dakle, prehlađen si treba te vakcinisati, baciti u karantenu i blokirati sve unutar 10km oko tebe !!!!!
Znam ja, takve mjere su propisali ovi Capakovi “alpinisti”.
E sad, neko se prehlade boji, kronični bolesnici, srce, karcinom itd, svatko tko ima loš imunitet, a netko se prehlade pa ni gripe ne boji, kako dođe tako ode, par dana si pod temperaturom i idemo dalje. Svake godine, do ove je bilo tako.
Sada je prehlada pandemija i sve treba baciti pod ključ.
Okej, sada će netko spomenuti Italiju i tisuće mrtvih, ja bi tu postavio pitanje, jel se zna koji su to mrtvi? Vojska ih je pokapala, da nisu afričke izbjeglice-migranti malo eutanazirani i trajno zbrinuti ?
Ne bi me začudilo ni malo.

Crveni
Gost
Crveni
5 mjeseci prije

Mikojan
Mislim da bi bolja usporedba bila s gripom (malo žešćom). Ako razmislimo sve se poklapa.
1. Relativno se lako širi(ako se jedno dijete u razredu zarazi, vjerojatno će se još 10-ak djece zaraziti+vjerojatno većina od te djece ima stariju/mlađu braću i sestre koji idu u školu i koji će vjerojatno zaraziti i svoj razred)
2. Koliko god je bezopasna rijetko se dogode komplikacije(upala pluća, virus krvotokom ode u mozak i napravi sr*nje…)
3. Za neke koji imaju narušen imunitet može biti poguban
Pametnom dosta

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

Crveni

Djeca su najmanje ugrožena grupa i kod gripe i kod korona virusa.
Još od prije je bilo poznato da su djeca prenosnici gripe…a obolijevaju bake i djedovi.
E, tako to radi priroda. Pravi mjesta. I bez Hatesa, Killa.
Btw i gripa je davno prešla sa životinja – ptica, na čovjeka.

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

MiG
80% umrlih zbog virusa su bili osamdestgodišnjaci, inače namam ništa protiv izbjeglica i migranata u kamionima.

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Skinulo mu dječiji doplatak.

Starina
Gost
Starina
5 mjeseci prije

Virus postoji, ali živi normalno unutar zdravog tijela. Samo ako smo jako jako zatrovani onda se oni jako razmnože da bi pokupili otrove iz sekreta stanica. Zbog toga dolazi do upale i visoke temperature. I virusi i bakterije su tu da podržavaju život, sve je oko nas stvoreno da podržava život. Osim službene militantne medicine i politike, koji vladaju ovim trulim svijetom pred totalnim raspadom. I doista je sve teže i teže izdržati sve svjetske vladare
Ali ima dobra vijest: uskoro preuzima vlast onaj tko ne laže, ne ubija, ne krade.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije

Starina, to uskoro će biti kad ? a i tko je taj koji ne laže, ne ubija i ne krade, prosvijetli nas !

Starina
Gost
Starina
5 mjeseci prije

Dragi Mikojan, bez ljutnje odustao sam od tvojeg prosvjećivanja.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije

Starina, sad mi je lakše. Makni se religije i crkve, doči će te glave, kad tad.

Starina
Gost
Starina
5 mjeseci prije

@Mikojan Mrtvi se na kraju broje..
Istina je mnoge će religija i crkva doći glave, zato jer slijepo vjeruju u šarene laže. Svi oni koji se uzdaju u Svemogućeg Boga će biti zaštićeni tako da zahvaljujem se na brizi, ali ja sam u najsigurnijim rukama.

Dr.Indoktririrani
Gost
Dr.Indoktririrani
5 mjeseci prije

Svetionik!?

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

Starina

“…I virusi i bakterije su tu da podržavaju život…”
Je. 😃 ali svoj život. I zebra je tu da podrži život lava…
Imam pitanje: a što je s…PARAZITIMA? 1/3 svih organizama su – parazitski.

Npr – trakavica? Je li i ona uvijek u čovjeku?
A onda poludi i naraste? Svi imamo male trakavice? Vi negirate bilo koji infekt? Pa onda nemorate ni ruke nikad prati…

Činjenica, međutim, jest da veći dio genetskog materijala u nama nije naš, nego bakterija koje žive sa nama…ali to nije tema. I obavljaju važne funkcije.
Mi ovdje pričamo o – PATOGENIMA.

Starina
Gost
Starina
5 mjeseci prije

Lucija
Vi mlada damo imputirate meni ono što nisam ni spomenuo,( parazite) a argumente o virusima i bakterijama prvo popljujete onda kao priznate da postoje ali to nije bitno. Mislite li da bi mogli birati korektniji način komunikacije?!
Paraziti naravno postoje, i trakavice i trihineloze, i tularemija bakterija koja uzrokuje bolesti i kod čovjeka i kod životinja.
Visoki standardi higijene pa i karantena nisu poznati od prije sto dvjesto godina nego se Bog pobrinuo dati takve zakone koji će čuvati sve njegove sluge. Svaki Božji zakon je nama na korist. Također se time potvrđuje znanstvena usklađenost Biblije koja je u tadašnje doba bila eonima naprednija od vladajuće znanosti tog vremena.
“Konkretne higijenske mjere propisane Mojsijevim zakonom doista su bile ispred svog vremena” (DR. ALDO CASTELLANI I DR. ALBERT CHALMERS, MANUAL OF TROPICAL Medicine)
PRIMJER: Mojsijev zakon nalagao je Izraelcima da nuždu vrše “izvan tabora” te da izmet zatrpaju zemljom (Ponovljeni zakon 23:12, 13). Tko bi god dotaknuo strvinu, morao je oprati odjeću, a tko bi dotaknuo mrtvaca, morao se usto i okupati jer je po Zakonu bio nečist (Levitski zakon 11:27, 28; Brojevi 19:13, 19). Osoba za koju se sumnjalo da boluje od gube morala je biti odvojena od drugih sve dok se pregledom ne bi utvrdilo da više nikoga ne može zaraziti (Brojevi 13:1-8).
Više sam puta ovdje napisao svoje iskustvo korištenja Propolisa kao najajčeg prirodnog antibiotika i prirodnog obnavljivača naših telomera tj. stanica. Također preventivno korištenje feferona, kurkume, te grejpa i nekih vrsta zelenja je izvanredno protiv parazita. A također preporučam i godišnje čišćenje protiv parazita programom Hulde Clark.
Dakle, mlada damo o zdravlju možemo znati jako puno ali ne iz službene medicinske literature. I o zdravlju se treba brinuti 365 dana u godini, a ne kada ti kažu stožeri da nosiš masku. Koga je maska učinila zdravim? Gledam ljude po dućanima sa maskama, a u kolicima brda bezvrijedne čak otrovne hrane. To je apsurdno!!!
Patogeni zato nastaju jer su ljudi jako zatrovani! Npr. Stafilokok aurea nastaje zbog pretjerane upotrebe antibiotika, kada su pobijene sve bakterije u čovjeku tada ostaju jedino njoj jadno svi zadaci da pokuša spasiti taj jadni organizam. Ona je zadnja linija obrane kada naše tijelo ju šalje da spasi što se može spasiti. Isto je i sa virusima. Oni spašavaju ljude od otrova, nakon zime kada je tijelu neophodno čišćenje. Ili kod ljudi na smrt bolesnih. Od 186 ljudi koje sam pitao znaju li koga da je razbolio se od korone samo je jedan rekao da zna i da je čovjek umro u 71 godini. Ali je uz to imao i melanom. Ha, nije važno što je imao melanoma?!?! Ma nemoj 71 godinu ne paziš na sebe i onda je kriv virus koji je došao zadnjih 7 dana pokušati te spasiti. Zmaj je to a ne virus, jede ljude u 7 dana… haha

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije

Hahah, pa znaju oni od pocetka da je virus bezazlen osim kao izgovor za sve sto nam cine i ono sto ce tek da nam cine…

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

Emiliano

Glavno je učinjeno. Pad Bdpa. Posuđeno novih 73 milijarde.
Neki biznisi se od ovoga neće nikada oporaviti, a nekima će jako dugo trebati da se vrate na staro.
Mnc će postati još veće. Banke još bogatije. Sirotinje će biti još više.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije

To cemo tek da vidiimo jer gotovo ili ne! Pardon, “osjeticemo! “

Max
Member
Max
5 mjeseci prije

Oni znaju nešto što mi ne znamo, tj ponašaju se drugačije nego što tjeraju nas.

Mucke
Gost
Mucke
5 mjeseci prije

Dobro, Fato jeli ti vjerujes meni ili vlastitim ocima?
Nazalost vecina jos ne vjeruje vlastitim ocima.
Pernar mi nije omiljeni lik,ali je danas dobio punu moralnu satisfakciju kroz intervju sa glavnom infektologinjom Osjeckog KBC u jutarnjem.

Istina uber ales
Gost
Istina uber ales
5 mjeseci prije

Svrha virusa? Eto, zaduzili smo se, lose stanje u drzavi ( sve drzave svijeta su u kreditima i to je normalno, a kada se covjek zaduzi kako bi trosio za zivot, onda je donio losu odluku te je “financiiski nepismen”). I onda razlog tog loseg upravljanja drzavom nisu silni uhljebi, kapitalisticki sustav koji je duboko nepravilan, vec virus. To je razlog svih pandemija, ratova itd, stvaranje umhetnih kriza kako bi prikrili svoju nesposobnost i sacuvali sustav u kojem 10% zivi a 90% radi za nijih

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

Dakle, i kad bi riknuo drug Trump – Korona ne postoji?
„Nije on riknuo, samo maskirovka.“ „Roknuo ga Bil Gejc…“ 🙂

glineni golub
Gost
glineni golub
5 mjeseci prije

Trupavi zna da je to fake. Jest malo radila mjesalice bioagenasa al nije dalo pozeljne rezultate. Ovo je bilo: mi vas .uzimo laganice sa maskom a vi ni beknut… a poslije ćemo vam pokazat.. ustvari ima i nesto pozitive u nocnom klubu… neki ce primjetit, neku kašu nam spremaju.

Zax
Gost
Zax
5 mjeseci prije

Epidemija je laz.Obican respiratorni virus. Samo je pitanje koji je motiv onih koji su stvorili ovu histeriju i tko su oni. Tajming je zanimljiv. Pandemija se dogodila uslijed globalnog ekonomskog sloma kojeg msm gotovo nisu ni primjetili odnosno jesu ali su okrivili virus. A ovakvu globalnu pandemiju mogli su organizirati samo vrlo mocni i vrlo bogati. Motiv je naravno novac. Samo treba pratiti tko je prezivio(financijski) ovu krizu i postao jos bogatiji.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
24
0
()
x