Trump odgovara na ponovno kandidiranje Bidena

Trump i Biden američki izbori
14 komentara

“Nezamislivo” je da se Biden ponovno želi kandidirati nakon ovako loše i promašene prve dvije godine predsjedništva, rekao je Trump

U novom predizbornom videu objavljenom nakon što je predsjednik Joe Biden službeno najavio svoju kandidaturu za ponovni izbor, bivši predsjednik Donald Trump optužio je Bidena za niz neuspjeha, od otvaranja američke granice s Meksikom do vođenja svijeta “na rub Trećeg svjetskog rata”. Biden je službeno ušao u utrku 2024. u utorak, rekavši u predizbornom videu da mu trebaju još četiri godine da “dovrši posao” i vrati “dušu Amerike”. U roku od nekoliko sati, Trump je objavio odgovor. “Mogli biste uzeti pet najgorih predsjednika u američkoj povijesti i spojiti ih zajedno i oni ne bi napravili štetu koju je Joe Biden napravio našoj naciji”, izjavio je Trump. Bivši predsjednik naveo je “najgoru inflaciju u pola stoljeća”, 24-mjesečni niz pada realnih plaća, rast cijena benzina, beskućništvo i kriminal kao primjere Bidenovog “katastrofalnog i neuspješnog predsjedništva”.

Trump je optužio Bidena za “militariziranje” policije, kako bi kaznio Trumpove pristaše i utvrdio je da je Bidenovo poštovanje, koje je iskazao dosad prema transrodnim aktivistima dovelo do “indoktrinacije i sakaćenja djece od strane ljevičara i fanatika”.

Trump je Bidena već ranije kritizirao zbog ovih stvari, a što se tiče pitanja vanjske politike, ni njegov posljednji video nije sadržavao iznenađenja. Izjavljujući da se “Rusija udružuje s Kinom, Iran samo nekoliko dana dijeli od nuklearne bombe, a Ukrajina je razorena invazijom koja se nikada ne bi dogodila da sam ja bio predsjednik”, Trump je izjavio da nas je Biden “doveo do samog ruba Trećeg svjetskog rata.”

“Gotovo je nezamislivo da bi Biden uopće pomislio na ponovno kandidiranje”, zaključio je Trump. “Nikad nije bilo većeg kontrasta između dviju uzastopnih administracija u cijeloj američkoj povijesti; naša je veličina, a njihova neuspjeh”.

Dok je američko gospodarstvo bilo u boljem stanju pod Trumpom i premda je svijet bio relativno mirniji, nejasno je hoće li bivši predsjednik moći pretočiti svoj rekord u glasove. Najnovije ankete stavljaju Trumpa tijesno ispred Bidena, ali istraživanje NBC Newsa, objavljeno u nedjelju, pokazalo je da većina Amerikanaca ne želi niti jednog za kandidiranje za 2024. godinu.

Kao aktualni kandidat, Biden može računati na potporu establišmenta Demokratske stranke, uključujući bivšeg predsjednika Baracka Obamu, koji je u utorak podržao svog bivšeg potpredsjednika. Trump se suočava s potencijalnim primarnim izazovom guvernera Floride Rona DeSantisa, a iako DeSantis još nije najavio svoju kandidaturu, neke ankete pokazuju da guverner nadmašuje Trumpa.

BidenSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije

Sve dok su takvi zivi, zdravi i na slobodi nema mira za narod….

pokositelj muha
11 mjeseci prije

trump je provokator, kukavičje jaje, ridikul kojeg uporno guraju da slučajno ne iskoči neki normalni kandidat, de santis npr, koji bi pomeo pod s ovim slinavim i senilnim dedom i ostalim woke cancel lgbtq+ leftardima
naravno, ovo nećete objaviti…

Herc
11 mjeseci prije

Prema svim anketama na Real Clear Politics Trump žestoko vodi u odnosu na De Santisa koji još nije kandidat te ostalu boraniju . Neka pravi Amerikanci odluče ko će biti kandidat GOP. I ja bi da mogu dao Trumpu još jednu priliku a De Santis neka se takmiči za 2028

Motorola
11 mjeseci prije

Kreteni upravljaju Amerikom.

abc
11 mjeseci prije

Kakav narod, takve vođe.

Max
11 mjeseci prije

Sve izneseno je točno.

Demokracki
11 mjeseci prije

Jel se tamo nesto kao bira? Mogu li se ja prijaviti?

Jelena
11 mjeseci prije

Sjašit Kurta, uzjašit će Murta! Zato su postavili ovog matorog popišanka kako bi narod jedva dočekao malo mlađeg, ali također sotonističkog kandidata. Svi oni pišaju u istu tikvu! Kad se pojavi netko drugačiji, onda mu naštimaju samoubojstvo iz zasjede.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI