Trump tvrdi: USSS zna sve, ali istraga zatvorena bez odgovora

Trump i Biden - Bijela kuca
16 komentara

Nakon što je torbica s kokainom pronađena u Bijeloj kući, bivši predsjednik Donald Trump tvrdi da je nemoguće da Američka tajna služba (USSS) ne zna tko je krivac. No, istraga je zaključena bez ikakvih intervjua, što je izazvalo sumnje i kritike.

USSS je pronašla torbicu s kokainom težine manje od grama u pretincu za mobitele u Zapadnom krilu Bijele kuće 2. srpnja, što je dovelo do evakuacije zbog opasnosti od kemikalija. Međutim, istraga je zaključena nakon samo 11 dana, tvrdeći da je preveliki posao pronaći krivca među oko 500 osoba na sumnjivoj listi.

Trump sumnja u FBI i Ministarstvo pravosuđa, povezujući aktualnu istragu s njegovim slučajem povjerljivih dokumenata. Snažno naglašava da USSS mora znati tko je odgovoran jer Bijela kuća je područje visoke sigurnosti, posebice Situation Room – gdje se donose odluke o ratu i nuklearnim pitanjima.

Poziv na transparentnost: Trump traži objavu informacija o kokainskom incidentu u Bijeloj kući, tvrdeći da postoje mnoge sigurnosne kamere koje bi trebale otkriti krivca. Prema njemu, USSS sigurno zna tko je odgovoran, ali se pitanje javnosti postavlja zašto informacije nisu objavljene.

Kritike i razočaranje: Kongresmen Tim Burchett iz GOP-a snažno kritizira način na koji je dokaz rukovodilačkog tima rukovao slučajem, posebice uništavanje dokaza. Smatra da se dokazi trebaju pažljivo obrađivati, a ne jednostavno uništavati, te se zapitao tko stvarno stoji iza ove odluke.

Potencijalna prikrivanja: Ovaj kokainski incident samo je jedan od brojnih Bidenovih skandala koji će najvjerojatnije biti zatomljeni tijekom njegova režima.

Bijela kućakokainTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
9 mjeseci prije

Točno.

NikPraskanjemu
9 mjeseci prije

Kako no je nastala SAD?

Jomla
9 mjeseci prije

Još od laptopa je sve čisto i transparentno!
Jest, ako bi se zajeßavali 😛 😛

Entoni Fauci
9 mjeseci prije

Snitches get stiches

hiber
9 mjeseci prije

Hajde, hajde. Čovjek se malo drogira kao i polovina na ovom portalu. Tihobl je na kokainu na dnevnoj bazi. I sto zato. Neka se veseli. Eto, Medvedev dnevno popije bačvu votke, pa mu nitko ne uzima za zlo, već svi prenose njegove delirije.🤮🤮🤮

Dokurčilomi
9 mjeseci prije

Rusi podmetnuli, garant.

Jimbo
9 mjeseci prije

Putosupcima ne treba specialna operacija oni su več dosta specialni nego trebaju vise buzinskih sendviča I piva konzumirati

Ivan
9 mjeseci prije

A sto se moglo ocekivati od krmka Bidena i njegovih govana od demokrata?

šargarepa
9 mjeseci prije

US-SS , američki SS,(Schutzstaffel) ma što se imamo čuditi USrancima u sprovođenju demonacističke globalizacije . Haj RR.

Tjeskoban Jelačić
9 mjeseci prije

Kakva paranoja. Bježanija zbog lopovskih 0.8 g kokaina.

Mrdomir
9 mjeseci prije

USSS je pronašla torbicu s kokainom težine manje od grama u pretincu za mobitele u Zapadnom krilu Bijele kuće 2. srpnja, što je dovelo do evakuacije zbog opasnosti od kemikalija. 
———————-

Kakve su nevjerovatne kukavice ovi kauboji. Strah i panika ih trese zbog jednog grama kokaina, a glume nekakvu silu i zveckaju oružjem Kini i Rusiji.

Da dođe do nekog većeg rata, 90% Amerikanaca bi pokrepalo od straha.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI