Trumpov govor židovskoj republikanskoj koaliciji: “Nećete me poduprijeti jer ja ne želim vaš novac”

Donald Trump - AIPAC

U sklopu svoje predizborne kampanje Donald Trump održao je govor  Židovskoj republikanskoj koaliciji. Naravno, govor je bio u njegovu stilu, a u dva navrata je čak potaknuo publiku na smijeh i pljesak.

“Ja sam pregovarač kao što se i vi pregovarači. Želite li ponovo pregovarati uvijete, neki od nas to rade, rekao bi da 99 posto ljudi to radi. Ima li itko tko ne pregovara ponovno o uvjetima dogovora? Želim ponovo pregovarati o uvjetima u ovoj prostoriji možda i više nego u drugim prostorijama u kojima sam ikad govorio.” rekao je, a slušatelji u publici počeli su se smijati i pljeskati.

“Nećete me poduprijeti, iako znate da sam ja nešto najbolje što se može dogoditi Izraelu. I ja ću biti to. Znam zašto me ne želite poduprijeti. Nećete me poduprijeti jer ja ne želim vaš novac. Ne želite mi dati novac, to je uredu. Želite kontrolirati svoje političare, to je dobro. Ali reći ću vam: razmislite o tome i ne brinite se oko toga. Razumijem. Prije pet mjeseci bio sam s vama.” rekao je, nakon čega se publika ponovno počela smijati. “Tko je bio bolji od mene?” upitao ih je i dobio još jedan pljesak.

“Dao sam 350 000 dolara udruzi republikanaca guvernera i nikad nisam dobio čak ni pismo zahvale” dodao je ogorčeno.

Izgleda da je Trumpova kampanja za predsjedničke izbore 2020 godine, u punom jeku, a ovo nam samo daje uvod u to što možemo očekivati u nastavku kampanje. Čitav govor možete pogledati u videu.

Predsjednički izbori u SAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eu kolonija
4 godine prije

trump zna kome se obratiti I kako. trump je predsjednik sad-a u narednih 5 godina. patetika demokrata je aut

Savonarola
4 godine prije

Veliki meštar realitya ,razvaliti ce demokrate i prosetati ce se kroz izbore ,ako ga u međuvremenu ne likvidiraju.

Laki Topalović
4 godine prije

Dobar je, nema što, ali je ovo prva skupina gdje je formalno počeo kampanju, ako govorimo o organiziranim utjecajnim skupinama, ne posjeti bazama u Afganistanu ili obilasku neke rafinerije na zapadnoj obali. Ali, kao štop rekoh, dobar šoumen,. Nije tajna da je predan cionističkom pitanju, pa on to i ne krije.

Max
4 godine prije

kako kaže jedna pjesma eto mene među moje.

ja sam
4 godine prije

moj misko je genije za voznju

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI