Tulsi Gabbard kritizira ”opasan potez” Clinton nakon njezinog putovanja u Indiju

Hillary Clinton
14 komentara

Poznata kritičarka Hillary Clinton rekla je da posjet pokazuje da je ‘zavidna’ na Bidenovom predsjedništvu

Bivša demokratska predstavnica SAD-a Tulsi Gabbard nastavila je svoju dugogodišnju svađu s Hillary Clinton, nakon nedavnog posjeta bivše državne tajnice Indiji. Rekla je za Fox News da je putovanje imalo malo svrhe i da pokazuje da je bivša predsjednička kandidatkinja “opasan lik” koji “zavidi” Joeu Bidenu. Clinton je u Indiju stigla 05. veljače, u posjet radnicima solane u Gujaratu gdje je najavila inicijativu vrijednu 50 milijuna dolara namijenjenu osnaživanju žena i zajednica u borbi protiv klimatskih promjena.

Međutim, Gabbard, koja je prošle godine napustio Demokratsku stranku, od tada je izjavljivala da posjet Clinton, kako bi prikupila potporu za alternativnu čistu energiju, pokazuje da ona još uvijek žudi za diplomatskim autoritetom i da je “zavidna” na predsjedništvu Joea Bidena.

“Njezina želja da bude vrhovna zapovjednica koju ima već jako dugo nema nikakve veze s osiguranjem sigurnosti američkog naroda”, rekla je Gabbard u emisiji ‘Jesse Watters Primetime’ na FOX Newsu u četvrtak. “To ima sve veze s činjenicom da, ako se treba voditi rat, ona želi biti ta čiji će prst biti na okidaču“.

Dodala je kako vjeruje kako Biden “kanalizira svoje ratnohuškačke načine”. Clinton je Gabbard ranije nazivala “ruskom doušnicom”, što je bivšu havajsku članicu Demokrata potaknulo na podizanje tužbe za klevetu.

Gabbard je također izjavila da Clintonin posjet Indiji nije učinio ništa za rješavanje gorućih problema Indije, poput napetosti sa susjedom Pakistanom, te da je njegova jedina korist bila povećanje njezinog vlastitog javnog profila. “To je ono što je čini tako opasnim likom”, rekla je Gabbard. “Ona smatra da nikome nije odgovorna jer ne trpi posljedice ni za što“.

Dok je boravila u Indiji, Clinton je rekla da je ta zemlja u idealnom položaju za provedbu metoda čiste energije, što bi, kako je tvrdila, povećalo gospodarski rast. Kao dokaz za to spomenula je postrojenja za solarnu energiju na farmi solane koju je posjetila u Surendranagaru. Clinton je također iskoristila posjet kako bi pohvalila samozaposlene indijske žene koje su odabrale raditi u ulogama kao što su ulične prodavačice, poljoprivrednice i radnice.

ClintonIndijaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
1 godina prije

i uvijek se radi o nekim psihopatama ….. ukratko ovo je vrijeme za frikove svih kalibara ,,jedini uvjet je da pate od dusevnih bolesti

tihobl
1 godina prije

…osnaživanju žena u borbi protiv klimatskih promjena…

Ovaj novogovor me stalno iznenadjuje novim konstrukcijama.

Max
1 godina prije

Porast će broj agresivnih biseksualki u toj solani.

Max
1 godina prije

Došla Kiliary u solanu s krilaticom hej žene obližite meneLOL zbilja vic.

Jomla
1 godina prije

Umjesto slike spodobe mogli ste nam staviti sliku osobe, jbg, da se ne prepadamo… 😛 😛

Vojni analitičar
1 godina prije

Dok normalna žena kad omatori sjedi doma i zvoca mužu sve dok ga konačno ne otjera u grob,odrtavjela Hilarija putuje po svijetu i zvoca stranim ljudima u njihovim zemljama.

tihobl
1 godina prije

Citao sam ozbiljnu indijsku analizu zasto ne smiju dopustiti poraz Rusije.
Ukratko: bez ruskog pola u multipolarnom svijetu Indaja vise nebi mogla biti nesvrstana.

vigor komar
1 godina prije

uz nancy, ursulu von der hitler cini trio krvolocnih vjestica

MrKamenjarac
1 godina prije

…..CLINTONOVA JE SOTONA U PERSONI;DJAVO JOS UVEK VLADA NA ZEMLJI…..

милан
1 godina prije

Овако вам је када пустите жентураче из кухиње.

Ivan
1 godina prije

Nije cudo sto je Klinton varao ovu gusku kojoj su klimatske promjene davno sprzile i ono malo mozga sto je imala..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI