Twitter proglašava istinu o smrti od COVID-a ”nesigurnom”

Twitter
4 komentara

Kako bi spriječio ljude u čitanju članka o lažnom izvještavanju o broju smrtnih slučajeva tijekom epidemije koronavirusa u Wuhanu (COVID-19), div društvenih medija Twitter navodno je stavio upozorenje na sve veze na web stranicu na kojoj se nalazi, u ovom slučaju Daily Mail Online, nazvavši ga ” nesigurnim.”

Korisnici Twittera koji su pokušali kliknuti na članak kako bi pročitali više o tome kako su nebrojene tisuće smrtnih slučajeva lažno označene kao “COVID” smrtni slučajevi, dočekani su porukom u kojoj se objašnjava da bi veza mogla biti “zlonamjerna” ili “puna spamova”.

“Twitter ili naši partneri identificirali su vezu kojoj pokušavate pristupiti kao potencijalno neželjenu ili nesigurnu, u skladu s Twitterovom politikom u vezi s internetskim stranicama”, stoji u obavijesti.

Ostatak obavijesti glasio je: “Ova veza može spadati u bilo koju od sljedećih kategorija: zlonamjerne veze koje bi mogle ukrasti osobne podatke ili oštetiti elektroničke uređaje; neželjene veze koje dovode ljude u zabludu ili remete njihovo iskustvo; nasilan ili obmanjujući sadržaj koji bi mogao dovesti do štete u stvarnom svijetu; i određene kategorije sadržaja koji, ako se objavljuju izravno na Twitteru, krše Pravila Twittera.

Korisnici Twittera tada su dobili opciju, u velikom plavom okviru, da se vrate “Natrag na prethodnu stranicu”. Onima koji su ipak odlučili pročitati članak ponuđena je manja poveznica pri dnu s tekstom “Zanemari ovo upozorenje i nastavi.”

Ako to Twitter cenzurira, onda je to vjerojatno istina

U trenutku pisanja ovog teksta, Twitter je prestao blokirati veze na dotični članak Daily Mail Online, koji je napisala zamjenica urednice za zdravstvo Eve Simmons. Sam je članak otkrio da su vladini dužnosnici uvelike precijenili broj smrtnih slučajeva od COVID-a u Velikoj Britaniji (a vjerojatno i svugdje drugdje). Simmons je način na koji se bilježi smrtnost tijekom epidemije nazvala “kaotičnim”, napominjući da je za tisuće smrtnih slučajeva u Ujedinjenom Kraljevstvu “pogrešno” okrivljen virus.

“Šefovi zdravstva priznali su, sramotno, da su brojke kojima su hranili Vladu samo približne, izazivajući bijes ministara”, napisala je dalje Simmons.

“U novije vrijeme otkriveno je da četvrtina smrtnih slučajeva Omicrona uključenih u dnevne brojke zapravo ne navodi COVID kao primarni uzrok. Više od dvije godine otkako se Covid-19 pojavio, mnogi smatraju da žele jednostavan odgovor: koliko je ubio ovaj virus?”

Budući da se usudila to objaviti, Simmons je naišla na bijes cenzurne vojske Jacka Dorseyja, koji je očito postao iznimno potaknut otkrićem. Naravno, to je uobičajeno na Twitteru, koji rutinski cenzurira istinu, pogotovo kada šteti farmaceutskoj industriji.

U ovom slučaju, otkrivanje previše o tome kako su vladini dužnosnici lagali o broju smrtnih slučajeva od COVID-a prijeti razotkrivanju drugih ključnih igrača, za koje možemo samo pretpostaviti da su među “partnerima” Twittera koji su zatražili da se članak Daily Mail Onlinea ošamari oznakom upozorenja.

Kako je netko u odjeljku za komentare na Reclaimthe Net, koji je ponovno objavio dio članka Daily Mail Onlinea, istaknuo, Fauci gripa nije “virus”, već biološko oružje.

“Ovo biološko oružje još uvijek predstavlja simptome prehlade i gripe samo ako je neko stvarno nezdrav”, dodala je ova osoba. “Pravo smrtonosno biološko oružje su eksperimentalne injekcije biološkog oružja mRNA koje imaju dodatni bonus promjene nečijeg genetskog sastava, čineći pojedinca neljudskim.”

Na Natural Newsu, čitatelj je sugerirao da Dorsey pripada zatvoru zbog svog sudioništva u cenzuriranju važnih istina koje bi mogle spasiti živote. Možda će pravda jednog dana doći do njega i svih ostalih koji su pod okriljem “javnog zdravlja” umiješani u počinjenje zločina protiv čovječnosti.

CenzuraCovidCOVID-19smrt
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Malek
2 godine prije

Pi*kice kmeče i pokušavaju zadnjim silama smanjiti štetu, ali uzalud jer sve izlazi na vidjelo. Naravno, pitanje za dežurne boosteraše – kad ćete se ići testirati na HIV? Kako mirno spavate znajući da ste potencijalni bioteroristi i širitelji vrlo opasnog virusa? Treba li vas u slučaju da se pokažete HIV pozitivnima, a namjerno ste odugovlačili testirati se i širili ste ga okolo, zatvarati u vaše domove ili centre za izolaciju?

Detektor
2 godine prije

Jack Dorsey više ne vodi Tviter. Krajem prošle godine odstupio je s mjesta glavnog direktora kada je na to mjesto imenovan indijski imigrant Parag Agrawal koji je u SAD došao kao odrastao 21 godišnjak studirati i ostao.
Postoje mnoge indicije da sam Jack Dorsey i nije bio previše sklon cenzuri, ali ju je sve više primjenjivao pod pritiskom političara i “investitora” i da je baš zbog tog pritiska odustao od vođenja Tvitera i posvetio se nekim svojim drugim, manje eksponiranim biznisima prije svega vezanim uz blockchain tehnologiju, kao i “duhovnom razvoju”, budizmu, mnogi govore uz priličan utjecaj raznih medikameenata koje navodno troši.

Ove sadašnje ekstremno cenzorske totalitarne mjere i politiku Tvitera počeo je u punoj mjeri provoditi upravo novi direktor – Parag Agrawal koji je očigledno na to mjesto postavljen kao poslušna i vjerojatno lako ucjenjiva (i lako zamjenjiva) kabalistička marioneta.

Benny
2 godine prije

Ne znam kako je u GB, ali npr u Poljskoj bolnice dobivaju vise novaca za umrle na covid, nego na bilo sta drugo, pa radi toga prave “biznis” po tom pitanju, te se nikako ne moze saznati pravi broj umrlih na covid, a statistike pokazuju krivu sliku.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI