Izrael u 7 dana ubio 58 djece

Gaza u rusevinama nakon bombardovanja
61 komentar

Broj žrtava u Gazi skočio je danas na 192, uključujući 58 palestinske djece od kojih je većina ubijena kada su izraelski zračni napadi sravnili četiri stambene zgrade.

15. svibnja Izrael je uništio zgradu od 12 katova u kojoj su Associated Press i TV mreža Al Jazeera imali urede, s ciljem sprječavanja izvještavanja o zločinima. 75 % stanovništva Gaze su izbjeglice kojima je Izrael uskratio pravo na povratak u domovinu.

Bilo koja zemlja svijeta, koja bi učinila stoti dio onoga što danas Izrael čini u Gazi, momentalno bi bila blokirana, a njene vođe bi bile suđene za ratni zločin. Čega se boje mainstream mediji, to nam mogu samo oni odgovoriti, jer samo se sjetimo kako su zapadni dušebrižnici uvodili sankcije Rusiji za navodni pokušaj ubojstva bivšeg špijuna u Velikoj Britaniji. Možemo reći da se ovdje radi o civilizacijskoj sramoti.

gazaIZRAELPalestina
Pretplatiti se
Obavijesti o
61 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
2 godine prije

Jesu li potopili hamasovu podmornicu koju su onoliko ganjali?

tango
2 godine prije

Nije vazno to su muslici njihov zivot ne vrijedi nista a ovi zaprdnjaci glumci ljudski prava i pljackokracije su gori od ciona i hitlera skupa licemjeri i podmuklaci

happy trigger
2 godine prije

ubili su ih hamasovi promatrači na zgradama i skrivanje komandanata iza civila pogledajte pažljivo snimke uvijek je na krovu neki bradati zeleni prije udara

Emiliano Zapata
2 godine prije

Ako niste do sad primjetili na ovome portalu ionako od komentatora skoro pa nitko ne brine za djecu.
Kad napisem da se guse pod maskama vise od godinu dana, slijede doskocice trolova i satanista ali i neki tkzv. probudeni me optuzuju za pesimizam i defetizam..
Tako da nikog nije briga…
Kad djecu pocnu trovat cjepivima i sterilizirat, opet nece nikog biti briga mozda samo neko dobaci da su roditelji krivi. Isto ce biti kad krenu giljotine.

Tatanka Yotanka
2 godine prije

Što se tiče ovog najnovijeg sukoba između Izraela i Hamasa, nešto nam mora biti od početka jasno. Taj sukob nije započeo spontano, zbog revolta palestinaca i zbog postupaka Izraela u Jeruzalemu, gdje je deložirano nekoliko palestinskih porodica i zbog događaja oko džamije Al Aksa nego je to sve počelo vrlo promišljeno, isplanirano a naredbodavac početka masovnog lansiranja raketa iz Gaze prema većini izraelskih gradova je bez ikakve sumnje bio Iran, kojemu su Palestinci postali samo sredstvo za ostvarenje nekih iranskih političkih ciljeva u vezi s početkom pregovora sa Amerikom oko prestanka američkog embarga prema Iranu. Mediji ne bi smjeli raditi i pisati o tome ovako jednostrano, kako to rade, nego bi bilo poželjno malo više objektivnosti i trebali bi baciti pogled na obe strane problema tj što se tiče žalosnih posljedica ovog sukoba u kojem su najveće žrtve upravo civili i djeca.Ne treba biti baš proizraelski nastojen, da bi se… Čitaj više »

Neutralan
2 godine prije

Da li postoji razlika izmedju vodja zidova trenutno natanjahua i g.Adolfa sem u nacinu masakra.

Dario Miočinović
2 godine prije

Ma izvještavanje je vrhunsko, izjave da je seperatistička organizacija Hamas napala civilne ciljeve, poginula su 2 izraelska vojnika, a izrael se braneći porušio školu u pojasu gaze, ubio 12 djece i još 40 drugih civila.. ispadaju ovi Palestinci agresivci.
sve je otišlo u Honduras.

Kalle balle
2 godine prije

ZLO

SULE
2 godine prije

Vodja Hamasa pobjegao u Katar i živi u hotelu sa 5zvjezdica i drži navijačke govore sa sigurne udaljenosti a djecu i žene mu ne želi nitko primit od okolnih misliš drzavantura a Hamasu odgovara djeciji štit jer jedino tako mogu ispaljivali rakete koje se raspadaju iznad Gaze a Hezbolah je sljedeći na redu zna to Hasan izkanalizacije

Yuxel
2 godine prije

Izjave velikog kalibra vodeće ličnosti HAMAS-a u vezi odnosa s Iranom, Sirijom, Turskom i Hizbullahom Čim nađem priliku, napisat ću šokantan tekst o intervjuu jednog od vodećih ličnosti HAMAS-a, Usame Hamdana s libanskom novinarkom Samerom Ebu Halil u kojem je bio neuobičajeno jasan i izravan i njegove izjave će ozbiljno protresti mnoge ljude čiji umovi su kidnapovani pod utjecajem sektaštva i prljavih mezhebskih pristrasnosti. On je odgovarao na pitanja u vezi HAMAS-a, Esedove Sirije, PLO-a, Turske, Irana i Hizbullaha i dok ne objavim svoj tekst, zadovoljit ću se ukazivanjem samo na neke od najosjetljivih tačaka u vezi odnosa sa Sirijom kada je potvrdio da HAMAS ulaže sav svoj trud da obnovi čvrstu vezu sa Sirijom, da čelnici Saveza otpora ulažu ogroman trud na ovom putu i izrazio je nadu da se za godinu dana obnovi odnos sa Sirijom. „Naš odnos s Turskom je dobar, iako smo željeli da njeni stavovi… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Oni koji prežive pamtit će.

Tupko Glupko
2 godine prije

Bitno da predstavnica Izraela bez problema nastupa na Euroviziji.
Odavno smo došli do zaključka da arapski/afrički/azijski život u medijima ima 50 puta manju važnost nego zapadni.

biskup
2 godine prije

znači nerade nedjeljom tj subotom inače bi bilo 70…..pohvalno treba odmorit

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI