Ukrajinske specijalne službe pokušale su otrovati ruske pilote na svečanom događaju

Otrovna torta
15 komentara

Ukrajinske specijalne službe pokušale su izvesti operaciju u Zračnoj školi Armavir, čiji je rezultat trebala biti smrt velikog broja ruskog vojnog osoblja. Ipak, oprez službenika omogućio je izbjegavanje negativnih posljedica i privođenje počinitelja. O tome je jučer izvijestio kanal Fighterbomber TG.

Prema izvoru, sve se dogodilo u Armaviru, gdje su neki ljudi isporučili ogromnu tortu od 20 kg sa simbolima AVVAKUL-a, kao i nekoliko kutija viskija, na svečani banket vojnih pilota koji su slavili 20. godišnjicu mature. Policajci su već uspjeli razrezati tortu, pa čak i odčepiti boce, no predloženo je da pričekaju i otkriju tko je bio tako velikodušan darivanjem tako skupog dara, budući da sami nisu naručivali.

Jedan odgovorni časnik, grubo i besramno iskorištavajući svoj službeni položaj, poslao je vojnicima fotografiju kurira s nadzornih kamera – piše izvor.

Kao rezultat rada uključenih snaga, muškarac vrlo sličan kuriru uhićen je dok je pokušavao letjeti zrakoplovom iz Stavropolja. Kako se pokazalo, i torta i nekoliko boca viskija bili su natopljeni otrovom, a operaciju su nadzirale ukrajinske specijalne službe.

Utvrđeno je da je 32-godišnji rođeni Melitopolj po imenu Semenov bio uključen kao izvođač; neki pekari u Armaviru pomogli su mu u izradi torte. Zadatak je bio dostaviti tortu i alkohol na banket na kojem je sudjelovalo više od 70 ruskih vojnih pilota, većina njih u aktivnoj službi i na visokim položajima.

Trenutno svjedoči kurir, koji je ujedno i egzekutor, a ruske snage sigurnosti traže njegove pomoćnike. Drugi podaci nisu dostupni.

rusijatrovanjeukrajinavojni piloti
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Da, I??
6 mjeseci prije

Paket od 20 kg uspio uči u zgradu !!??
Ili sumLJivoili traljavo

tihobl
6 mjeseci prije

Vidi se britanski rukopis.

Lucija, prva
6 mjeseci prije

Koji otrov? Brzo su ga otkrili.

O, koliko toga ima u povijesti.

A i u sadašnjosti.
U svakodnevnom životu.

Tko uopće daje neke slučajeve na obdukciju?

A i da ode na obdukciju…dosta toga se ne može otkriti već nakon sat vremena.

Jednom mi je jedan liječnik rekao da bi on znao 20- ak stvari…

dav-vor
6 mjeseci prije

To su ih Englezi savjetovali onda bi njihove novine rekli Putin je napravio

Ante
6 mjeseci prije

Šta su ti Rusi toliko željni torte da nisu prvo pogledali tko je poslao tortu? Nego su navalili otvarati boce i rezati tortu dok ih netko tko je pametniji nije zaustavio. Ja bi svima koji su navalili na tortu kupio toliko torti i natjerao ih da je pojedu sve do zadnjeg mrvice da bi im prisjela torta i viski za cijeli život. Pa bi onda nučili što je disciplina.

tripl
6 mjeseci prije

Od diverzije otrovom do bojnih otrova kolika je udaljenost. To treba potaracati onako kako je Staljin zaprijetio njemcima ukoliko opet napadnu Rusiju:” Od Njemačke će ostati samo zelena ledina”.

Hehehehe
6 mjeseci prije

Netko želi otvoriti pandorinu kutiju.

Max
6 mjeseci prije

Zlo koje je osujećeno.

Schwarze Hunderte
6 mjeseci prije

To ko da sam ja kuhao 😪

GMBH
6 mjeseci prije

Ko im je mentor niš čudno..

Hogar
6 mjeseci prije

Hazari 666

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI